هدایت شده از توییتر انقلابی
امیرالمومنینع میفرمایند :
شگفتا! شگفتا! به خداوند سوگند قلب را مىمیراند و غم و اندوه را به روح انسان سرازیر مى کند که آنها در مسیر باطل خود، چنین متّحدند و شما، در طریق حقّتان، این گونه پراکنده و متفرّق...!
🫠تصاویر تزئینیست! 🫠
#انتخابات_مجلس
#بماند_به_یادگار
🗣 Źěįñăɓ Fàřɓőɗị🕯
@twtenghelabi
#رویداد |#کانال
طرحی نو برای اقتصاد ایران
نقشه راه #اقتصاد_اسلامی برای #مجلس دوازدهم
در صورتی که علاقهمندان به مباحث اقتصادی (به ویژه اقتصاد اسلامی) هستید، محتوای ارزشمند زیر حاوی نکات جذاب و آموزندهای برای شماست.
۱۰ سخنرانی کوتاه زیر مربوط به یک همایش اقتصادی با محوریت اقتصاد اسلامی است که در آستانه انتخابات مجلس دوازدهم و به عنوان نقشه راه پیشنهادی برای #اقتصاد آینده ایران برگزار شده است.
1️⃣ مبانی پیشرفت اقتصادی در ایران، حجه الاسلام حسن آقانظری
2️⃣ اصلاح قانون بانکداری و مهار بانک های خصوصی ، حجه الاسلام میرمعزی
3️⃣ چرخه باطل در اقتصاد ایران، حجه الاسلام احمدعلی یوسفی
4️⃣ انحطاط قهری با اقتصاد تقلیدی، حجه الاسلام فلاح
5️⃣ جنبش حذف ربا، دکتر رسول بخشی
6️⃣ مهار تورم و سیاست های اشتباه ارزی، دکتر حسین صمصامی
7️⃣ الگوی مهار تورم و رشد تولید از منظر اقتصاد اسلامی، حجه الاسلام رجایی
8️⃣ مردمی سازی ثروتهای عمومی-انفال، دکتر زریباف
9️⃣ مردمی سازی مسکن، دکتر توکلی
🔟 اولویتهای اقتصادی مجلس دوازدهم از منظر اقتصاد اسلامی، دکتر رجایی، دکتر زریباف، دکتر بخشی، دکتر توکلی
دسترسی به فایل صوتی سخنرانیها در👇
#معرفی (۲۲۱) #انتخابات
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚀 از پرنده شکاری نیروهای مقاومت چه میدانید؟
🔹 @basijnewsir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کارشناس اسرائیلی: در مقابل ایران تنها ماندهایم، همه آتش ها از گور این کشور بلند میشود، پشتیبانی اطلاعاتی ایران نبود اینگونه در دریای سرخ هدف قرار نمیگرفتیم.
پ.ن: مرگ بر اسرائیل
مشتو بزن اسماعیل💪😁
🌐اخبار فوری ومهم 👇
https://eitaa.com/joinchat/1958215808C9352291667
هدایت شده از مرتضی رجائی
بسم الله الرحمن الرحیم.
پیش از هرچیز دوست دارم بنویسم: با توجه به "چهره متفاوت عرصه #تحرکهای_انتخاباتی_امسال_قم" و "تعدد و تنوع داوطلبان و فهرستهای انتخاباتی" و نیز "شکسته شدن هیمنه فهرستها و فهرستبندهای سنتی #قم"، انشاءالله بوی بهبود ز اوضاع #انتخابات_مجلس در قم میشنوم.
اما بعد؛
برخی از اطرافیان و دوستان در چند روز گذشته مدام از من خواستهاند تا به آنها در انتخاب گزینههای نهایی از بین #داوطلبان_مطرح_عرصه_انتخابات مجلس کمک کنم.
هرچند این رویه را چندان درست نمیدانم؛ به احترام درخواست این برادران و خواهران ایمانی، دیدگاه خودم و استدلال مختصری برای آن را مینویسم؛ با این امید که شاید گره از فروبستگی ذهنی دوستی باز کند.
با این همه، برای بار آخر تأکید میکنم:
باورم این است که این گزینهها به استناد مطالعه و تحقیقی که به فراخور فرصت و اطلاعاتم درباره داوطلبان کردهام، فقط برای خودم حجیت دارد، و تکیه بر آنها تنها درصورتی میتواند برای دیگری حجت باشد که اولاً خودش توان و امکان همین اندازه از تحقیق و تأمل و تحلیل را نداشته باشد؛ و ثانیاً گذشته از قوه تحلیل، به تعهد و حقطلبی این بنده خدا در تصمیمها و اظهارنظرها اعتماد داشته باشد.
با این مقدمه، دوستان را به مطالعه مطالب زیر برای آگاهی از گزینههای انتخابیام در #انتخابات_مجلس_شورای_اسلامی در #قم دعوت میکنم...👇
📌چرا انشاءالله به آقای #محمدمنان_رئیسی رأی خواهم داد؟
📌 چرا انشاءالله به حجتالاسلام #مجتبی_ذوالنوری و افراد حاضر در فهرستهایی که ایشان در رأس آنهاست، رأی نخواهم داد؟
📌 چرا انشاءالله به افراد مورد تأييد و حمایت آقای #امیرآبادی رأی نخواهم داد؟
📌چرا انشاءالله به آقای #محمد_شربتی رأی خواهم داد؟
📌چرا سومین رأیم را در انتخابات مجلس انشاءالله به #حجتالاسلام_رضی یا #دکتر_سکوتی خواهم داد؟
✍ مرتضی رجائی؛ طلبه سطح چهار فقه حکومتی و دانشپژوه دکتری حکمرانی مدرسه عالی حکمرانی شهیدبهشتی، پژوهشگر و نویسنده حوزه تربیت و حکمرانی
#انتخابات_مجلس
#قم
#تواصی_به_حق
#مشورت
🆔️ @rajaaei_ir
هدایت شده از 🔸️راهبری فرهنگ🔸️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا وکیلی
بیایم این قدر ساده نباشیم.
خواهشا این کلیپ رو دید
حرف ناجور نزنید😂
پ.ن:
بعضی ها به همین اندازه ساده و بی اطلاعند.
کارکرد و ضرورت جهاد تبیین
با این کلیپ ها بیشتر مشخص میشه.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
با ما در کانال "راهبری فرهنگ" همراه باشید.
@rahbariefarhang
هوالحکیم
چرا عبرت نمیگیریم؟!
سال ۹۲ حسن روحانی تنها با حدود ۲۰۰ هزار رأی بیشتر از حد نصاب لازم رئیسجمهور شد و همان هفته اول در یک برنامه زنده تلویزیونی وقتی مرتضی حیدری - مجری - از برنامههایش برای اداره کشور سئوال کرد، با همان نیشخند همیشگی گفت: برنامهای ندارم و باید فرصت بدهید تا برنامه بنویسم! و بعد هم اعتراف کرد که خودم هم فکر نمیکردم رأی بیاورم و غافلگیر شدهام!
واقعاً هم آقای روحانی - اینجا - راست گفت، او فکرش را هم نمیکرد رئیسجمهور شود، چون همه قرائن و شواهد میگفت خیلی بعید است روحانی رأی بیاورد اما...
اگر گذشته را واقعبینانه مرور کنیم حسن روحانی را ما بچه حزبالهیها با دمیدن در اختلافاتمان رئیسجمهور کردیم، همدیگر را تراشیدیم تا اینکه او چاق شد؛ چرا که مردم میدیدند طرفداران آقای جلیلی و قالیباف به جان هم افتادهاند لذا مردم هم به این جمع بندی رسیدن چرا باید به کسانی رأی دهند که تکلیفشان با خودشان هم روشن نیست!
پس ما با اختلافات صد من یک غازمان روحانی را رئیسجمهور کردیم و او ۸ سال کشور را متوقف کرد و ما بدانیم یا ندانیم در این خسارت شریکیم که امید است از سر نادانی بوده و خداوند هم از تقصیرات همهی ما بگذرد (البته شخصاً آن روزها این خطا را با همه وجود فریاد میزدم اما...)
غمانگیزتر اینکه ظاهراً از این خسارت جاهلانه عبرتی حاصل نشده و آن تجربه تلخ با ضریب بالاتری در جبهه انقلاب در حال تکرار است!
علیرغم هشدارهای مکرر بزرگان و از جمله رهبر معظم انقلاب مبنی بر پرهیز از تخریب یکدیگر و بداخلاقیهای دون شأن عناصر انقلابی و بازی در زمین دشمن، با کمال تأسف به نام نقد و عدالتخواهی و... عدهای نه تنها در زمین دشمن بازی میکنند بلکه پاس گلهای فراوانی به دشمن داده و میدهند!
بهعنوان مثال؛ در حالی که رهبری برای بار سوم امسال هم مجلس یازدهم را «مجلس انقلابی» مینامند و تأکید میکنند از بهترین مجالس پس از انقلاب است و در شرایطی که دشمن کمر همت به #تحریم_انتخابات بسته و برای تحقق تحریم علیه ارکان نظام از جمله مجلس سیاهنمایی و تخریب را در پیش گرفته، اغلب دوستان جبهه انقلاب به بهانه نقد همگام با دشمن، مجلس را تخطئه کردهاند و...!
بهراستی اگر واقعیت عملکرد مجلس یازدهم این است که خود دوستان به اصطلاح انقلابی در بوق آن میدمند، پس با چه منطقی از مردم دعوت میکنیم در #انتخابات شرکت کنند؟! و اصولاً اگر مردم نقد ما را بپذیرند و جدی بگیرند چرا باید شرکت کنند؟! چرا عدهای بر شاخه نشستهاند و مستانه بُن میبرند؟!
با اینکه رهبری در همین دیدار ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ مردم آذربایجان دردمندانه تأکید و تکرار فرمودند: #پازل_دشمن_راتکمیل_نکنید، #بداخلاقیها کار را بیبرکت میکند و... اما همچنان دوستان بهاصطلاح انقلابی مشغول تراشیدن همدیگر و از همه بدتر تراشیدن عملکرد نظام و امید مردم هستند!
در نگاه دین و ادبیات رهبری؛ #نقد باید با هدف اصلاح و سازندگی و در جای خودش و همراه با انصاف و صداقت و دلسوزی باشد. اما این روزها شاهدیم در جبهه انقلاب عناصر بهظاهر خودی نتنها بویی از انصاف و صداقت در نقد آنها استشمام نمیشود بلکه مستانه و پر قدرت مشغول تخریب و سیاهنمایی و ضایع کردن پیشرفتهای نظام و مأیوس کردن مردم هستند!
با کمال تأسف در حالی که تمرکز دشمن بر مأیوس کردن مردم، خلوت کردن صف حضور در انتخابات و تضعیف پشتوانه مردمی نظام و دغدغه اصلی رهبری #مشارکت_پرشور است، اکثریت عناصر بهاصطلاح انقلابی به نام نقد مشغول تحقق اهداف دشمن و عدم تحقق مطالبه رهبری هستند!
اگر یک دلسوزی هم متذکر شود که آورده این #سیاهنمایی در سبد دشمن میریزد، در پاسخ با ادبیاتی نهروانی میگویند: «نظام قائم به شخص نیست» بله این جمله امام(ره) مربوط به جایی است که مسئولی در گوشهای غلطی کرده و رسوا شده و... نه اینکه صدر تا ذیل مسئولین نظام را متهم به فساد و رانت خواری کنیم و بگوییم اشخاص مهم نیستند و...!
بهراستی مگر دشمن چه میگوید؟!
آیا دشمن هم غیر از اینها را گفته؟!
علت اصلی خسارت سال ۹۲ که الآن هم در حال تکرار آن هستیم این بوده و هست که بخش عمدهای از دوستان انقلابی آرمانگرای صِرف شدهاند و بخشی هم واقعبین صِرف، در حالی که کنشگر انقلابی باید «آرمانگرایِ واقعبین» باشد اما متأسفانه بیستر رفقا با سطحینگری یا به آرمانها بیتوجهاند و یا واقعبین نیستند.
دشمن با غیرعقلانی کردن فضای جامعه هر نوع فعالیت تشکیلاتی را تخطئه کرده و با وحدتزدایی هر کانون انسجامبخشی را تضعیف کرده و با دمیدن در بوق ناکارآمدی نظام به دنبال ایجاد یأس است و بعضاً دوستان هم با تمام توان برای تحقق #اهداف_دشمن در تلاشند.
✍بهزاد زارع
دانشجوی مشروطی دانشگاه شهادت
@behzadzare
هدایت شده از قیام جوانان
سلام بزرگوار
حواسمون هست فرمانده خودش به میدان آمده برای افزایش مشارکت...😔
این روزها وساعات پایانی را دست کم نگیر
حتی تا ساعات آخر روز جمعه وقت داری...👌
🔸پس ناامید نشو و اقدام کن...
آمار مشارکت ۳۶ درصد به ۴۱ درصد رسیده و آمار ۴۲ درصدی که میگفتن قطعا شرکت نمیکنم شده ۲۹ درصد ولی در عوض به آمار مرددین اضافه شده... یه هُل لازمه😊
مومن ولایی
باید هرچه در توان داریم خرج امر امام کنیم...
🔸پیشنهادات برای روزها و ساعات آخر:
۱. جشنهای انتخاباتی با پرچم ایران و ایجاد شور و نشاط... در پارکها، سالنها و... نیاز به هیاهو داریم...🇮🇷 البته با خلق روایت قوی و تصویرسازی زیبا و توزیع روایتها📱🎥
۲.موکب تک نفره...یک دونه میز پلاستیکی، یک پرچم ایران و یک فلاکس چای و پخش موسیقیهای حماسی... چندتا صندلی هم اضافه داشته باش اومدن برای چای فرصت نشستن باشه یه دعوت محبتآمیز هم چاشنی چای کن.☕️
۳. هر خانمی نیّت کنه برای حضرت زهرا سلام الله علیها درب خونه چند نفر از اهالی محله بره یا به ۴۰ نفر زنگ بزنه و دعوتشون کنه📞
۴. با چند نفر از رفقا قرار بذارید با خانوادههاتون سوار ماشین بشید، پرچم ایران رو برافراشته کنید، موسیقی حماسی پخش کنید و تو شهر دور دور کنید...البته خوبه کمتر از ۱۰ تا ماشین نباشید 🚙🚗🛻
۵. کاغذهای کوچک با یه جمله زیبا مثل کلام حاج قاسم (جمهوری اسلامی ایران حرم است) چاپ کنید و گروههای ۴، ۵ نفره #جوانان و #نوجوانان توی محله و خیابون و بازار توزیع کنند و دعوت کنن به انتخابات 🤝🗣🧕🧓
۶. اگه هیچ کاری هم نتوتی بکنی و خجالتی هستی🥲 برای گفتگو لااقل ۱۰۰ تا برگه کوچولو چاپ کن...
روز آخر و شب آخر شبنامه چاپ کنید،بندازید تو خونهها و بچسبونید به در و دیوار و فرار کنید😁
مثلا این جمله👇👇
((همشهری، میدونم با هرکس قهر باشی با امام حسین قهر نمیکنی، حاج قاسم ارباً ارباً ما گفت:
جمهوری اسلامی حرم هست، نمیگم برو رأی بده ولی میگم مراقب باش با رأی ندادن باعث ضربه زدن به حرم اهل بیت نشی😔))
یا جملات انگیزشی کوتاه دیگه...
۷. هیچ کاری هم نمیخوای بکنی لااقل این پیام و برای بقیه بفرست خوش انصاف 😂
اگه هم میخوای از ایدههای دیگه خبر دار بشی روی همین جمله بزن🌹🙏
#توابین_نشویم
#انتخابات
هدایت شده از گفتاری در فرهنگ | محمد رحمانی
#یادداشت
✅ الهیات انتخابات
جایگاه انتخابات در اندیشه اسلامی
▫️انقلاب اسلامی به راستی یک حکومت «تئوکراسی» است یا «سزاروپاپیست»؟ دوگانه سازی که با کانالیزه کردن ذهن مخاطب تلاش می کند تا در هر صورت انقلاب اسلامی را یک حکومتی تعریف کند که یا شبه قرون وسطی (دین سالار) است و یا شبه حکومت سزار (دین به مثابه ابزار قدرت). این تلاش تنها یادداشتی است که این ایام توسط یک اپوزوسیون در خصوص الهیات انتخابات نگارش یافته است و کماکان فلسفه دوستان ما به دنبال حل تناقضات حکمت صدرایی😞 اما به راستی جایگاه انتخابات در اندیشه اسلامی چیست؟
▫️سیر امتداد اندیشه الهیاتی در اسلام به صورت ساده با توحید ذاتی و صفاتی شروع و به توحید تشریعی می رسد. رویکردی که یگانه موجودی که شانیت قانونگذاری دارد را خدای متعال دانسته و پیامبران و امامان معصوم را ابلاغ کننده و تفسیر کننده قانون می داند. مبتنی بر این رویکرد هیچ عرصه و ساحتی در مدیریت زندگی بشری نیست که فاقد قانون باشد و حتی منطقة الفراغ نیز تحت مشروعیت حاکمیت الهی است. با این اوصاف است که فقیه امروزین می بایست نسبت خود را با امر انتخابات مشخص نماید. منطقی که مبتنی بر احکام شرعی حکم به وجوب آن داده شده و ریشه این استنباط به ادله ای مانند «عمومات امر به معروف و نهی از منکر» و «اصل حفظ نظام اجتماعی» و ... باز می گردد. همین چند بند به ظاهر بدیهی نیازمند تبیین و تشریح در نزد فیلسوفان و الهیدانان و فقهای معاصر است و عدم ورود در تحلیل این مسائل است که امروزه در درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم این تبیین یک «اظهار جاهلانه» قلمداد می شود‼️ (رجوع شود به درس خارج فقه و اصول سروش محلاتی)
▫️عمده رویکرد های رقیب در حوزه الهیات انتخابات به چند موضوع بازگشت دارد:
- دیدگاه برخی فقهای معاصر در حوزه ولایت مطلقه فقیه و مقید سازی فقیه حاکم در صدور احکام در مواضع محدود
- تشکیک در مصداق حاکم دینی و ایجاد شبهه در عدالت و عدم تعارض منافع ایشان
- ضرورت بسنده کردن فقها به صدور احکام کلی و ضرورت شناخت مسائل و موضوعات توسط مردم
حقیقت مطلب این است که بحث ولایت مطلقه یا مقیده فقیه امری علمی است که فقیه مبتنی بر حجت شرعی خود بدان قائل می باشد اما امروزه این دیدگاه فقهی تبدیل به دستاویز دشمنان انقلاب اسلامی برای تشکیک نظری شده است. «کلمه حق یراد به الباطل». در خصوص مصداق حاکمیت دینی نیز فقط نسبت به عمده تشکیک کنندگان باید گفت «نیش عقرب نه از ره کین است اقتضای طبیعتش این است». اما در خصوص سومین نقطه تمرکزی باید بیان کرد که در نگاهی کلی به «مصادیق موضوعات» احکام شرعی، می بینیم که آن ها سه قسم هستند: 1. موضوعاتى كه تطبيق و تشخيص مصاديق آن نياز به نوعى تخصّص دارد و بايد آن را از متخصّصان آن موضوع دریافت کرد. مثل تشخیص مرگ حتمی در مرگ مغزی. 2. موضوعاتى كه براى تطبيق و تشخيص مصداق آن بايد به عرف مراجعه كرد ولى تشخيص اينكه عرف در اين رابطه چه مى گويد و از چه ارتكازى برخوردار است تنها از فقيه بر مى آيد. مثل تعیین معیار تغییری که منجر به نجاست آب می شود. 3. موضوعاتى كه تشخيص آن براى عرف عام كار پيچيده اى نيست مثل اينكه آيا اين مايع رنگين خون است يا نه؟ يا فلان آب گل آلود مضاف است يا مطلق؟ و ... اين گونه موضوعات نياز به تبعيّت از نظر مجتهد يا متخصّصان ندارد. شكّى نيست كه قسم دوم از اين اقسام سه گانه نيز همانند بحث از عناوين كلّى موضوعات، جزء «فقه» است و مسئوليتش را فقيه به عهده دارد.
🆔 @m_rahmani_g
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
49.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬#تماشایی
🧐نظر شما چیه⁉️
پ. ن: چند دقیقه، برای کسی که
دوستش داری...🫂
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬#تماشایی
+دوباره چخبر شده؟!👀
_خبری در راه است...🏃🏻♂
😎این یک دقیقه 👌
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
چه کسی را انتخاب کنیم؟.mp3
4.12M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهواره پارس ۱ با موفقيت پرتاب شد
🔹دقایقی پیش، ماهواره پارس ۱ توسط پرتابگر سايوز از پايگاه پرتاب وستوچنی روسيه به فضا پرتاب شد.
🔹دوربين طيف رنگی و فروسرخ موج كوتاه اين ماهواره در كمتر از ۱۰۰ روز، ۹۵ درصد اراضی ايران را تصويربرداری میكند.
🔹با مشارکت قوی در انتخابات از دانشمندان کشورم حمایت می کنم.
قرار ما فردا پای صندوق
#دعوت ✌️
#انتخاب_مردم
#تنها_نرو
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران
Document_Merged_Processed.pdf
24M
🚨اخبار موسسه
📢معرفی کتاب
📚 کتاب: همرزمان حسین علیه السلام
✍️نویسنده: حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی)
🔻درباره کتاب:
در کتاب همرزمان حسین (ع) ده گفتار از حضرت آیت اللهالعظمی سید علی خامنه ای (مدّظلّهالعالی) در تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم (علیهمالسّلام) میخوانید.
#پژوهش
#کتابخانه
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
هدایت شده از موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران
کتاب صعودچهل ساله-راجی و خاتمی-مشخصات و شماره صفحات کاملتر.pdf
17.85M
🚨اخبار موسسه
📢معرفی کتاب
📚 کتاب: صعود چهل ساله: مروری بر دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی بر اساس آمارهای بین المللی
✍️نویسنده: سیدمحمدحسین راجی
مترجم: سید محمدرضا خاتمی
🔻درباره کتاب:
کتاب صعود چهل ساله نشان میدهد جمهوری اسلامی ایران در این چهل سال به کدامیک از آرمانهای عدالت، استقلال، آزادی، معنویت، کرامت زن، مردمسالاری دینی، گسترش رفاه عمومی و دیگر آرمانهای انقلاب دست پیدا کرده است. یکی از شاخصههای اصلی کتاب صعود چهل ساله ارجاع به منابع معتبر بینالمللی مانند سازمان ملل متحد، بانک جهانی، سازمان جهانی غذا و کشاورزی، دفتر برنامه توسعه ملل متحد و دیگر مراجع معتبر است.
#پژوهش
#کتابخانه
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
معیارهای انتخاب اصلح👌
(# نشر حداکثری)
🇯🇴🇮🇳 ↯ شیخ فرهاد
@sheikh_farhad_fathi
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فهم مسائل بدیهی سیاسی ، برای همه شهروندان مقدور است...
🇯🇴🇮🇳 ↯ شیخ فرهاد
@sheikh_farhad_fathi
هدایت شده از هادی قطبی | زندگی بی نهایت
❇️بسته مشارکت حداکثری(3)
🖼 پاسخ های قرآنی به سوالات انتخاباتی
عضویت👇
https://eitaa.com/hadiqotbi