#تغذیه
برای جلوگیری از #دیابت👇
🔺 به اندازه کافی #آب بنوشید
🔺 هر 3 تا 6 ساعت چیزی بخورید
🔺 وعدههای غذاییتان را متعادل کنید
🔺 حواستان به وعدههای غذایی کوچک باشد
🔺 کربوهیدرات مورد نیاز را در طول روز تقسیم کنید
🔺 شیوه زندگیتان را تغییر دهید نه رژیم غذاییتان را
🔺 بزرگترین وعده غذایی خود را در ابتدای روز مصرف کنید
@Roznegaar
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🍃
🌸
👁🗨 دعای #چشم_زخم
🌺چنانچه از حضرت صادق علیه السلام نقل شده است که فرمود:«تاثیر چشم زدن #حق است و امین نیستی که چشم تو در خودت یا در دیگری تاثیر کند. پس اگر از تاثیر چشم می ترسی سه مرتبه بگو:
🌾 ماشاءالله لاحَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّه العلی العَظیمْ 🌾
📝 #بحارالانوار 63/25 ح22، ح23
@Roznegaar
#شبهات_ماه_محرم
💢آیا این حدیث درست است که امام حسین (ع) در دوران طفولیت؛ تنها با مکیدن انگشت و زبان رسول الله سیر میشد، و کلاً شیر نمیخورد؟
#پاسخ
✅بررسی احادیث معمولاً از دو وجه پیگیری میشود؛ اول بررسی سند حدیث و دوم متن و دلالت (معنا و مفهوم) حدیث.
در پایان حدیث مفصلی که شیخ کلینی(ره) از امام صادق(ع) نقل کرده است چنین آمده است: «امام حسین(ع) نه از پستان حضرت فاطمه(س) و نه زنان دیگر؛ شیر نخورد، پیامبر(ص) انگشت و زبانش را در دهان او میگذاشت و او میمکید و این برای دو سه روزش کافی بود».
این روایت را ابن قولویه نیز در «کامل الزیارات» آورده است. که سند آن با ابتدای سند شیخ کلینی، مقداری متفاوت است که در اینجا هر دو سند بررسی میشود.
📚الکافی، ج 1، ص 465
✅ آن چه در این حدیث مورد استبعاد قرار گرفته است، اصل شیر دادن انگشتان پیامبر (ص) و سیر شدن امام حسین (ع) از آن است، و طبیعی است وقتی اصل این موضوع؛ مورد قبول قرار نگیرد، استمرار این شیر دهی در دفعات متعدد نیز مورد قبول واقع نمی شود، همان طور که اگر و با هر دلیلی، اصل موضوع از دایرۀ محال عقلی و... خارج شود، استمرار این شیر دهی نیز منعی ندارد.
امام حسین (ع) حتی یک برادر رضاعی (شیری) هم داشتند که نامش عبدالله بن یقطر بود و مرد صالح و باوفایی بود و امام حسین (ع) او را به عنوان پیک نزد جناب مسلم اعزام کرده بودند که توسط مزدوران ابن زیاد دستگیر شد و او را از بالای بلندی به زیر افکندند و شهید کردند.
طبعا وقتی امام حسین (ع) برادر رضاعی داشته یعنی از یک خانم شیر خورده است.
📚مرآة العقول، ج 5، ص 365
@Roznegaar