هدایت شده از انس با صحیفه سجادیه
#صحیفه_سجادیه_صفحه_ای
#صفحه_236
دعای #چهل_سه
🌹 دعای سیدالساجدین (علیه السلام )
" هنگامى كه به هلال #ماه نگاه مىكرد "
◀️ کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#صحیفه_سجادیه_بصورت_بند_به_بند
#دعا_چهل_سه_2
دعای سیدالساجدین(ع) در هنگام نگریستن به ماه نو:
🔹آمَنْتُ بِمَنْ نَوَّرَ بِكَ الظُّلَمَ، وَ أَوْضَحَ بِكَ الْبُهَمَ، وَ جَعَلَكَ آيَةً مِنْ آيَاتِ مُلْكِهِ، وَ عَلامَةً مِنْ عَلامَاتِ سُلْطَانِهِ، وَ امْتَهَنَكَ بِالزِّيَادَةِ وَ النُّقْصَانِ، وَ الطُّلُوعِ وَ الْأُفُولِ، وَ الْإِنَارَةِ وَ الْكُسُوفِ، فِى كُلِّ ذَلِكَ أَنْتَ لَهُ مُطِيعٌ، وَ إِلَى إِرَادَتِهِ سَرِيعٌ🔹
🔸ايمان آوردم به كسى كه تاريكيها را به تو روشن كرد، و نهان ها را به فروغ تو آشكار ساخت، و تو را يكى از نشانه هاى پادشاهى و علائم ملك خود گردانيد و تو را به فزايش و كاهش و طلوع و غروب و فروزندگى و گرفتگى رام ساخت، در همه حالات فرمانبردار او بودى و به سوى اراده او شتافتى🔸
#چهل_سه
☘️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح
#دعا_چهل_سه_2
🔹 ای ماه ! ( من به آن كسى ايمان آوردم كه به وسيله ى تو تاريكيها را روشن ساخت و مجهولات و مبهمات را واضح و آشكار نمود) (آمنت بمن نور بك الظلم و اوضح بك البهم).
به كسى كه تو را آيتى از آيات ملكش و علامتى از علامات سلطنت و حكومتش قرار داد) (و جعلك آيه من آيات ملكه، و علامه من علامات سلطانه).
آرى ايمان به كسى آوردم كه (تو را با زيادى و نقصان، طلوع و افول، تا بندگى و گرفتگى خدمتگذار و مسخر ساخت) (و امتهنك بالزياده و النقصان، و الطلوع و الافول، و الاناره و الكسوف).
گواهى مىدهم كه (در همهى موارد تو مطيع و فرمانبردار هستى) (فى كل ذلك انت له مطيع).
(در انجام ارادهى او كوشا و شتابانى) (و الى ارادته سريع).
« 🔹 آمنت بمن نور بك الظلم» ايمان آوردم به آن كسى كه منور و روشن كرد به سبب تو تاريكيها را؛ و خلاف كردهاند امت در آن كه مراد به ايمان چه چيز است؟ آيا تصديق قلبى است تنها، يا اقرار به لسانست تنها، يا هر دواند تنها، يا با عمل به اركانست؟ لكن ايمان متعدى به باء بىخلاف به معنى تصديق قلبى است به معنى لغوى؛ و نور و ضوء مترادفانند در لغت، و گاهست كه اطلاق كنند روشنايى را كه از ذات شىء است به اسم ضوء و آن كه از غير اكتساب كرده به اسم نور، و جرى بذلك قوله تعالى (و اجعل شمس ضياء و القمر نورا)؛ (يونس.: 5) و «ظلم» جمع ظلمه است و جمع بر ظلمات نيز مىنمايند، و ظلم مقابل نور است به تقابل تضاد، و مؤيد اينست قول خداى تعالى كه فرمود: (و جعل الظلمات والنور)، (انعام: 1) چه جعل و خلق پيش از نور تعلق به ظلم گرفته و جعل تعلق به امر عدمى نمىگردد و اگر بگيرد بالعرض خواهد بود، و تقدم بالعرض نيز بالذات در آيه وجهى ندارد پس وجه ظاهرى ندارد آنچه اكثر گفتهاند كه ظلم عدم نور است از آنچه در شأنش نور باشد.
« 🔹 و أوضح بك البهم» و روشن كرد به تو امور بهم را؛ و «بهم» جمع بهمه است به ضم باء و اسكانهاء، و بهمه آنست كه دشوار باشد بر حاسهى ادراك او اگر محسوس باشد و بر فهم اگر معقول باشد؛ «و جعلك آية من آيات ملكه» و گردانيد ترا نشانهاى از نشانههاى ملك خود، «و علامة من علامات سلطانه» و نشانهاى از نشانههاى سلطنت و غلبهى خود، و سلطان مثل غفران مصدر است به معنى غلبه و تسلط و گاه به معنى حجت نيز مىآيد؛ «و امتهنك بالزيادة والنقصان» و به تعب و مشقت انداخته است ترا، و يا خدمت فرموده است به زياده شدن و نقصان پذيرفتن، «و الطلوع والافول» و به ظاهر شدن فوق الارض و به غروب كردن تحت الارض، و منه قوله «فلما أفلت قال انى لا احب الآفلين».
« 🔹 والانارة والكسوف» و به سبب منير كردن و روشن كردن و سياه و تيره كردن؛ و مراد به كسوف زوال ضوء شمس ويا قمر است به سبب حيلوله ستاره و يا زمين همچنان كه در كتب هيئت مذكور است، و يا به اسباب ديگر همچنان كه در اخبار وارد شده، و جماعتى از اهل لغت گفتهاند كه بهتر آنست كه زوال ضوء شمس را كسوف گوييم و زوال ضوء قمر را خسوف گوييم. اگر اين حرف ايشان راست باشد شايد كه آن حضرت عليهالسلام اراده كرده باشند به كسوف زوال ضوء مشترك ميان شمس و قمر را به ضوء مختص به قمر را كه اين خسوفست تا آن كه خلاف احسن باشد؛ و پوشيده نيست كه امتهان قمر سبب كسف شمس نيز حاصلست چه قمر ساتر نور او است، چون شمول كسوف خسوف را اشهر است، و از عكس حضرت اختيار او نموده و آن حضرت داناتر است به موارد استعمال.
🔹«فى كل ذلك أنت له مطيع» در همه مذكورات تو مر خدا را اطاعت كنندهاى، «و الى ارادته سريع» و به سوى اراده او شتاب كنندهاى.
#چهل_سه
☘️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
✳️ ده حقیقت شگفتانگیز از کره #ماه که شاید نمیدانید
قسمت اول
🔴 کره ماهکه ۲۳۹ هزار مایل (بیش از ۳۸۴۶۰۰ کیلومتر) از زمین فاصله دارد، برای هزاران سال منبع الهام بسیاری از افسانه ها و عقاید خرافی بوده است. اما گاهی حقیقت از تخیل هم شگفت انگیزتر است. در اینجا به حقایقی درباره ی کره ماه می پردازیم که نگاه تان به آسمان شب را تغییر خواهد داد.
🔹 بر روی کره ماه یک قبرستان وجود دارد
دویست تن زباله روی کره ماه وجود دارد که بخش عمده ی آن را زباله های فضایی و چیزهایی تشکیل می دهد که در زمان فرود بر روی ماه دچار اشکال شدند و یا آثار باقیمانده از حضور ۱۲ فضانوردی هستند که از سال ۱۹۶۹ پا بر این سیاره گذاشته اند، مثل: ماهواره های رها شده، موشک های پرتاب شده، دوربین ها، کوله های پشتی و توپ های گلف. اما در میان خرابه های روی کره ماه، خاکستر یوجین شومیکر هم وجود دارد. او یکی از پایه گذاران رشته ی نجوم بود و سازمان ناسا خاکستر او را درون یک کپسول پلی کربنات به آسمان فرستاد.
🔹 ریشه ی کلمه ی «دیوانه» به ماه بر می گردد
در زبان انگلیسی معنی کلمه ی Lunatic یعنی «دیوانه» ریشه در معنای کهن آن یعنی «ماه زده» دارد. در حقیقت در دوران قرون وسطی، دانشمندان و فیلسوفان عقیده داشتند ماه کامل باعث می شود به افراد حملاتی ناگهانی دست دهد و تب و روماتیسم از عوارض آن هستند. از آنجایی که آن ها بروز رفتارهای عجیب را با ماه مرتبط می دانستند، به افراد مبتلا دیوانه یا در معنای حقیقی آن، ماه زده می گفتند.
🔹 کره ماه ناپدید خواهد شد
مدار کره ماه هر سال ۴ سانتیمتر از زمین دورتر می شود، یعنی طی ۵۰۰ میلیون سال آینده کره ماه ۱۴۶۰۰ مایل (حدود ۲۳۴۹۶ کیلومتر) از مکان فعلی اش دورتر خواهد بود.
🔹 رد پاهای روی سطح ماه تازه هستند
بیش از چهار دهه از آخرین حضور انسان بر روی کره ماه می گذرد اما ردپاهای روی سطح آن تازه هستند. این گواهی بر وجود زندگی در سیارات دیگر است؟ خیر! آن ها ردپاهای فضانوردانی هستند که پیش از این قدم به کره ماه گذاشته اند. از آنجایی که هیچ بادی روی کره ماه نمی وزد و آبی بر سطح آن جاری نیست، ردپاها می توانند تا میلیون ها سال باقی بمانند.
🔹 احتمالا ماه کامل باعث بیدار ماندن می شود
در جریان تحقیق کوچکی که در دانشگاه باسل سوییس انجام شد، افرادی که در نزدیک ترین زمان به یک ماه کامل تحت بررسی بودند در مقایسه با مواقع دیگر، خواب کم عمق تری را تجربه می کردند، میزان تولید هورمون ملاتونین در بدن آن ها کمتر می شد و ۵ دقیقه دیرتر به خواب می رفتند. محققان حوزه ی خواب بیان می کنند ماه کامل می تواند با افزایش نور شبانگاهی، به طور غیر مستقیم بر ساعت درونی بدن تأثیر بگذارد.
👈 ادامه دارد ...
#چهل_سه
☘️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
✳️ ده حقیقت شگفتانگیز از کره #ماه که شاید نمیدانید
قسمت دوم
🔹 حقیقت ماه خونین
در اواخر سپتامبر سال ۲۰۱۵ بسیاری از مردم شاهد آن بودند که رنگ ماه در مواقعی به قرمزی هراس آور تبدیل می شد. برخلاف عقاید خرافی ای در این مورد وجود دارد، دانشمندان این ماه «خونین» را پدیده ای صرفا نجومی می دانند. این حالت زمانی اتفاق می افتد که کره زمین سایه ای بر روی ماه می اندازد که رنگی زنگ زده دارد.
🔹 سایه ها بر روی کره ماه تیره تر از روی زمین هستند
فضانوردانی که به کره ماه رفتند خیلی زود متوجه می شدند سایه ی آن ها روی این سیاره بسیار تیره تر از روی زمین است. لایه ی جوی که نور را پراکنده و باعث تشکیل سایه بر روی زمین می شود، در کره ماه وجود ندارد. نور خورشید و نوری که از کره ی زمین به ماه می رسد، برای تشکیل سایه روی ماه کافی است اما سایه ها بسیار تاریک تر هستند.
🔹 در کره ماه زلزله (یا ماه لرزه) رخ می دهد
کره ماه مانند زمین پوسته ای دارد که جا به جا و دچار تغییر می شود. زلزله های کره ماه به علت گرم و منبسط شدن پوسته ی آن یا در اثر اصابت شهاب سنگ ها رخ می دهند. اگرچه زلزله های کره ماه به شدت زلزله های سیاره ی زمین نیستند، اما مدت زمان آن ها بیشتر است، چون در ماه آبی وجود ندارد تا لرزش های زلزله را کاهش دهد.
🔹 کره ماه منطقه زمانی منحصر به خود را دارد
منطقه ی زمانی کره ماه را «زمان استاندارد ماه» می گویند اما این زمان مطابق با زمانی که بر روی زمین وجود دارد نیست. زمان بر روی کره ماه کاملا متفاوت از زمین است؛ به طوری که در این سیاره یک سال به ۱۲ «روز» تقسیم می شود و هر روز آن معادل یک ماه بر روی کره زمین است. هر یک از «روز» ها به نام ۱۲ فضانوردی است که قدم به این سیاره گذاشته اند. این «روز» ها خود به ۳۰ «چرخه» تقسیم می شود که در ادامه به ساعت ها، دقیقه ها و ثانیه ها مجزا می شوند. تقویم ماه از لحظه ی قدم گذاشتن نیل آرمسترانگ، فضانورد امریکایی بر روی کره ماه آغاز شد. سال اول، روز اول و چرخه ی اول در این سیاره به روز ۲۱ جولای سال ۱۹۶۹ در ساعت جهانی ۰۲:۵۶:۱۵ بر می گردد.
🔹 طیف بسیار وسیعی از دما در کره ماه وجود دارد
سیاراتی که به خورشید نزدیک تر هستند بسیار گرم تر از زمین هستند، در حالی که سیارات دورتر دمای بسیار سردی دارند. اما در کره ماه شدت دمای هر دو سر طیف بسیار زیاد است. در طول روز، دمای کره ماه می تواند به ۲۰۰ درجه ی فارنهایت (حدود ۹۳ درجه ی سانتیگراد) برسد. در دو قطب ماه، دما در حدود منفی ۴۰۰ درجه ی فارنهایت (حدود منفی ۲۰۴ درجه ی سانتیگراد) باقی می ماند. این اختلاف دما به دلیل نبود لایه ی جو در کره ماه است.
#چهل_سه
☘️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
برنامه ی #نهج_البلاغه_خوانی
#نهج_البلاغه_حكمت_161
◀️ ارزش مشورت و نکوهش خودرأیی
🔴 و قَالَ (علیه السلام) : مَنِ اسْتَبَدَّ بِرَأْيِهِ هَلَكَ، وَ مَنْ شَاوَرَ الرِّجَالَ شَارَكَهَا فِي عُقُولِهَا.
🔴 ههر كس خود رأى شد به هلاكت رسيد، و هر كس با ديگران مشورت كرد، در عقل هاى آنان شريك شد.
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
◀️ نتيجه « #استبداد » و « #مشورت »:
📋 آنچه امام(علیه السلام) در این گفتار حکیمانه خود بیان فرموده دو روى یک سکه درباره مسئله مشورت است. مى فرماید: «کسى که (ترک مشورت کند و) استبداد به رأى داشته باشد هلاک مى شود و آن کس که با مردان بزرگ مشورت کند در عقل و خرد آنها شریک مى شود»; (مَنِ اسْتَبَدَّ بِرَأْیِهِ هَلَکَ، وَمَنْ شَاوَرَ الرِّجَالَ شَارَکَهَا فِی عُقُولِهَا).
درباره اهمیت مشورت و زیان هاى استبداد به رأى، تا کنون در این کتاب کرارا سخن گفته ایم.
در بخش کلمات قصار در کلمه 54 و همچین کلمه 113 امام(علیه السلام) به اهمیت مشورت اشاره فرموده و در عهدنامه مالک اشتر به صورت گسترده ترى از مشورت و شرایط آن سخن گفته است; ولى هر قدر درباره اهمیت مشورت بحث شود کم است، زیرا مطلبى است سرنوشت ساز. قرآن مجید هم به مؤمنان دستور مشورت مى دهد (وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَیْنَهُم و هم به رسول اکرم(صلى الله علیه وآله) که عقل کل بود در این باره امر مى کند: (وَشَاوِرْهُمْ فِى الاَْمْرِ) ، قرآن حتى در موضوعات ساده نیز به مشورت اهمیت داده است از جمله درباره باز گرفتن کودک شیرخوار از شیر مادر مى فرماید: «(فَإِنْ أَرَادَا فِصَالا عَنْ تَرَاض مِّنْهُمَا وَتَشَاوُر فَلاَ جُنَاحَ عَلَیْهِمَا); و اگر آن دو (پدر و مادر) با رضایت یکدیگر و مشورت بخواهند (کودک را زودتر) از شیر باز گیرند; گناهى بر آنها نیست».
همچنین روایات اسلامى به طور گسترده بر آن تأکید ورزیده است. در دنیاى امروز نیز همه دولت ها حداقل در ظاهر تأکید بر تشکیل شوراها براى قانون گذارى و امور اجرایى در سطوح مختلف دارند و اصل مشورت به عنوان اصلى اساسى شمرده مى شود.
دلیل آن هم روشن است، زیرا خداى متعال همه مزایاى فکرى را به یک نفر نداده است، بلکه هشیارى مانند سایر نعمت ها در میان مردم تقسیم شده است. به همین دلیل هیچ کس بى نیاز از افکار دیگران نیست و هنگامى که انسان ها به مشورت بنشینند و عقل ها به یکدیگر ضمیمه شوند احتمال خطا بسیار کم مى شود، زیرا جوانب مسئله به وسیله افراد مختلف که هر یک جانبى را مى بیند روشن مى گردد و مصداق تعبیرى که در حدیث دیگرى از امیرمؤمنان على(علیه السلام) در غررالحکم آمده است خواهد بود، مى فرماید: «حَقٌّ عَلَى الْعاقِلِ أنْ یُضیفَ إلى رَأیِهِ رَأْىَ الْعُقَلاءِ وَیَضُمَّ إلى عِلْمِهِ عُلُومَ الْحُکَماءِ; بر هر عاقلى لازم است که رأى عاقلان دیگر را (از طریق مشورت) به رأى خود اضافه کند و علوم دانشمندان را به علم خویش بیفزاید».
بعضى ممکن است تصور کنند حتماً باید با کسى مشورت کرد که عقل او از انسان قوى تر یا لااقل مساوى باشد در حالى که چنین نیست; انسان اگر دسترسى به چنین اشخاصى پیدا نکند سزاوار است حتى با زیردستان خود مشورت کند، چنان که مرحوم علامه مجلسى در حدیثى از بحارالانوار از امام على بن موسى الرضا(علیه السلام) نقل مى کند که یکى از یارانش مى گوید: خدمت آن حضرت بودیم سخن از پدرش (امام کاظم(علیه السلام)) به میان آمد. فرمود: «کَانَ عَقْلُهُ لاَ یُوَازِنُ بِهِ الْعُقُولُ وَرُبَّمَا شَاوَرَ الاَْسْوَدَ مِنْ سُودَانِهِ فَقِیلَ لَهُ: تُشَاوِرُ مِثْلَ هَذَا؟ فَقَالَ: إِنْ شَاءَ اللَّهُ تَبَارَکَ وَتَعَالَى رُبَّمَا فَتَحَ عَلَى لِسَانِه; عقل او قابل مقایسه با عقول دیگران نبود ولى با این حال گاهى با بعضى از غلامانش مشورت مى کرد. بعضى به آن حضرت گفتند: شما با مثل چنین شخصى مشورت مى کنید؟ فرمود: اگر خدا بخواهد چه بسا راه حل مشکل را بر زبان او جارى کند».
یکى از فواید مشورت چیزى است که امام کاظم(علیه السلام) در حدیث نورانى اش به آن اشاره کرده مى فرماید: «مَنِ اسْتَشَارَ لَمْ یَعْدَمْ عِنْدَ الصَّوَابِ مَادِحاً وَعِنْدَ الْخَطَاءِ عَاذِراً; کسى که مشورت کند اگر به حق راه یابد او را ستایش مى کنند و اگر به راه خطا برود او را معذور مى دارند. (در حالى که اگر مشورت نکند نه در حال خطا کسى عذر او را موجه مى داند و نه در صواب کسى او را ستایش مى کند)»
احادیث درباره مشورت از معصومان(علیهم السلام) بسیار فراوان است این سخن را با حدیثى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) پایان مى دهیم که فرمود: «الْحَزْمُ أَنْ تَسْتَشِیرَ ذَا الرَّأْیِ وَتُطِیعَ أَمْرَهُ; حزم و دوراندیشى ایجاب مى کند که با صاحب نظران مشورت کنى و از امر او اطاعت کنى» #مالک_اشتر
#نهج_البلاغه_حكمت_161
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
1_695695231.mp3
6.73M
#شرح_صوتی_حکمتها_نهج_البلاغه
❇️ خوشابحال کسی که هشت ویژگی دراوباشد
قسمت اول
👈ادامه دارد...
👌 شرح
#نهج_البلاغه_حكمت_123
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
♥️شیوه #انس_با_صحیفه_سجادیه 1
❇️تفاوت #نهج_البلاغه و #صحیـفه_سجادیـه
🔹 قصد انشاء
• نهج البلاغه به قصد #اِخبار خوانده میشود.
یعنی میخواهیم مطلع شویم حضرت امیر چه نکاتی بیان فرموده و به آنها توجهمان داده اند.
• اما صحیفه سجادیه صرفا به قصد اِخبار خوانده نمیشود، بلکه قصد #اِنشاء نیز هست.
• یعنی با خدا سخن میگوییم و واقعا در حال درخواست از خداوند هستیم.
و فقط این نیست که بخوانیم و ببینیم سخن گفتن امام سجاد علیه السلام با خداوند، چگونه است.
• بلکه نگاهمان این است که ما نیز همانند امام، با خداوند صحبت کنیم و با کلمات و بیان ایشان با خدا حرف بزنیم.
✅ قصد اِنشاء در #اُنس با صحیفه سجادیه اهمیت ویژه ای دارد.
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
♥️شیوه #انس_با_صحیفه_سجادیه 2
بهتر است ملاقاتهای اولیه دلی باشد، نه علمی❗️
یعنی برای حالِ دل خود، دعا بخوانیم
🔻 به این ترتیب که؛
فهرست و عناوین دعاهای صحیفه را از نظر بگذرانیم،
و موضوعاتی که الان بیشتر با حالت دلمان همآهنگ است را انتخاب کنیم.
🔻 این حالت و هماهنگی؛
گاهی بخاطر بلاها و ابتلائات، حزن و انکسار است، گاهی بیماریست ،گاهی نیاز ، و ... .
🔻 آنچه که هست؛
ما براساس حالِدل
و نیاز تکوینــیِ فعلـیمان،
چند دعا از صحیفه سجادیه انتخاب میکنیم.
🔻 در چند مورد دعای انتخاب شده نیز دقیقتر میشویم، ببینیم کدامیک برای ما جذاب تر است.
❌ باز جذابِ دلــــی، نه علمـــی ❗️
🔻 همان موضوع که در خلوت و فراغتِ ذهن، پیش و بیش از همه در نظرمان میآید.
همان که حین التماس دعا گفتن، استجابتش را در پسِ ذهن داریم.
همان . . .
همان دعا را برمیگزینیم.
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
♥️شیوه #انس_با_صحیفه_سجادیه 3
🔰 استـمرار و ثـمره اُنـس
به همین ترتیب حداقل 📆
یک، دو،
حتی سه هفته،
و بلکه چهل روز ادامه میدهیم...
به صورتی که فرازهای دعا براثر تکرار و #اُنس، در طول روز ناخودآگاه به ذهن،
و کلماتی که امام علیه السلام بکار بردهاند، به زبانمان بیاید.
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
♥️شیوه #انس_با_صحیفه_سجادیه 4
📚 رویـکرد علمــی
بعد که یکایک دعاها را با این روش ملاقات کردیم و آشنایی پدید آمد،
شاید بشود کمکم کار و رویکرد علمی را آغاز کرد.
رویکرد علمی در ابتدا با صحیفه،شاید کمی خطا و اشتباه باشد. و حتی راهمان را با صحیفه دور کند.
بهتر است
رویکرد دلی،
لذت بردن و نجوا کردن واقعی،
و به قصد #اِنشاء باشد.
بعد که انشاءالله استفاده کردیم و ما را در حضور خود پذیرفتند، نوبت به کار علمی هم میرسد.
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
♥️شیوه #انس_با_صحیفه_سجادیه 5
♻️ تکــرار و #اُنـس
☘ دعای انتخاب شده را
روزانه، با توجه، رعایت ادب و بدور از اشتغالات روزمره،
در اوقات دعا و وقت خاص بخوانیم.
مثلا؛
هنگام سحر، بین الطلوعین، یا بعد از نمازهای یومیه.
☘ در خواندن دعا
حتما اول #ترجمه هر فراز خوانده شود. سعی کنیم ترجمه را با کلمات عربی که میخوانیم تطبیق دهیم و با خداوند صحبت کنیم.
☘اگر در دعا
فقره، فراز و قسمتی بیشتر به دلمان نشست و لذت بردیم، آن را بخاطر بسپاریم و بیشتر تکرار کنیم.
مثلا؛
دعای قنوت نمازمان بشود، یا در حالت عادی با خدا نجوایش کنیم.
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
♥️شیوه #انس_با_صحیفه_سجادیه 6
🗯 تـوصیـــه ها
○ ترجیحا حتما کتاب، از نشر معارف، تهیه بفرمایید.
○ نرم افزارها واپلیکیشنهای اندروید و ترجمههایی که بکار بردند، چندان مناسب نیست و توصیه نمیشود.
○ ترجمه آقای #محمد_مهدی_رضایی که، حضرت آقا نیز تاکید فرمودند خوب ومناسب است.
🗒 کاغذ و قلم
🖊 برای یادداشت
نکاتی که به دل میافتد، یا برداشتی که به ذهن میآید
همراه داشته باشید.
☆ باشد که این گونه با صحیـفه سجادیـه اُنس و به محضرش راه پیـدا کنیـم ان شاءالله . . .
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
❇️ #تفسیر_خوانی قرآن کریم
هر روز یک آیه
تفسیر نور – استاد محسن قرائتی
سوره #بقره
#بقره_29
هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُم مَّا فِي الأَرْضِ جَمِيعاً ثُمَّ اسْتَوَي إِلَي السَّمَاء فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ (29)
اوست آن كس كه آنچه در زمين است، همه را براى شما آفريده، سپس به آفرينش آسمان پرداخت و آنها را به صورت هفت آسمان، استوار نمود و او بر هر چيزى آگاه است..
👌 هستى، براى بشر آفريده شده است. «خلق لكم ما فى الارض جميعاً»
دنيا براى انسان است، نه انسان براى دنيا. «خلق لكم»
👤استاد #قرائتی
⏺کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
base.apk
13.3M
👆این نرم افزار را نصب کنید و از روی آن در این دوره ی تفسیر خوانی با ما همراه باشید
❇️ اعمال روزها و شب های #هفته
🙏 آداب ، اعمال ، ادعیه ، استعاذه ، تسبیح و نماز روز #جمعه
👉🏻 1da.ir/nJlckp
🙏کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
Salar Aghili - Sazo Avaz m1.mp3
12.81M
❤️باز روز #جمعه شد و دل هوای #امام_زمان (عج) کرده، این غزل را در فراق او با صدای سالار #عقیلی گوش دهیم و زمزمه کنیم 👇
✳️ دیده دریا کنم و صبر به صحرا فکنم
و اندر این کار دل خویش به دریا فکنم
از دل تنگ گنهکار برآرم آهی
کآتش اندر گنه آدم و حوا فکنم
👌مایه خوشدلی آن جاست که دلدار آن جاست
میکنم جهد که خود را مگر آن جا فکنم
👌بگشا بند قبا ای مه خورشیدکلاه
تا چو زلفت سر سودازده در پا فکنم
خوردهام تیر فلک باده بده تا سرمست
عقده دربند کمر ترکش جوزا فکنم
جرعه جام بر این تخت روان افشانم
غلغل چنگ در این گنبد مینا فکنم
حافظا تکیه بر ایام چو سهو است و خطا
من چرا عشرت امروز به فردا فکنم
🔅 برنامه ی روزانه #حافظ_خوانی
#حافظ_غزل_348
◀️ کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
HLO_Makaremolakhlagh78_(Barakate_daraie_ha_va_estedad_haie_....)_lobolmizan[H].mp3
7.41M
#شرح_صحیفه_سجادیه
✳️دعای #مکارم_الاخلاق
#دعا_بیستم_23
🔹 استاد اصغر #طاهرزاده
✔️ جلسه 78
👌 برکات داراییها و استعدادهای قدسی آنها
همراه با بیانات استاد درمورد #امام_زمان عجل
#بیستم #مکارم_اخلاق
◀️ کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2