43.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاشی کوتاه برای پاسخ به اینکه چرا برخی از ایرانیان به منابع خبری ماهواره ای و خارجی مراجعه می کنند؟!
📽 اگر صداوسیما راست می گوید پس این چیست؟!
▫️خودتان را بگذارید جای یک ایرانی نه چندان دقیق که این کلیپ را دیده و حالا نشسته پای اخبار صداوسیما و می شنود که می گویند ادعای استفاده نظامی از بیمارستان ها توسط حماس کذب و جنگ روانی اسرائیلی هاست؛ او در ذهن خودش خواهد گفت چرا فقط ادعا می کنید، جواب این کلیپ را بدهید! (هر چند با کمی دقت می شد فهمید که این کلیپ بیشتر شبیه به یک شو و نمایش است تا گزارشی تصویری)
🔹این همان خصیصه #چندمرجعیتی شدن نسل جدید در عصر رسانه است؛ در این دوره نباید به #مونولوگ و اعلام موضع های بریده از ذهنیت مخاطب اکتفا شود (مثل عملکرد غالب مراکز پاسخگویی که دیروز اینجا از آنها حرف زدیم)، امروز همان وقتی هست که باید ناظر به دیده ها و شنیده های مخاطب رسانه زده حرف زد نه در خلأ و با هزاران #محافظه_کاری و احتیاط!
🔸این بساط در امور اعتقادی و تربیتی هم هست، یعنی نباید بدون در نظر گرفتن شبهات دریافتی از مرجعیت های رسانه ای مختلف با #نوجوان مواجهه کرد! / حمید خیبری
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد تراشیون در جلسه عطر خوش خانواده؛
📽 خواب عصرگاهی، خوب یا بد؟
#صدای_اخلاق
#سبک_زندگی
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺وضعیت ناجور صفحه فروش موبایل در سامانه مرکز خدمات حوزه!
#صدای_طلاب
▫️این تصاویر حاصل پرسه کوتاه مدت بنده در بخش بنیاد الهادی(فروش لوازم خانگی و ...) در سامانه سخای مرکز خدمات هستند.
از جمله اکتشافات بنده فقط در بخش موبایل این موارد بودند:
1️⃣ کلا 8 مورد گوشی برای فروش عرضه شده که 6 موردش برند موتورولا و یکی هم هوآوی است. (خبری از برندی ایرانی یا برندهای پرفروشی مثل شیائومی نیست.)
2️⃣ تنها شرکتی که در سایت برای عرضه موبایل دیده می شود شرکت توسعه ارتباط هما می باشد که فقط 7 مدل گوشی برای عرضه دارد! (شائبه رانت)
3️⃣ به عنوان نمونه قیمت تنها گوشی هوآوی درج شده در سایت را با سایت های دیگری مثل دیجی کالا و ترب و ... مقایسه کردم و فهمیدم قیمت نقدی، حتی کمی بالاتر از سایر جاهاست!
4️⃣ در بخش نقد و نظر محصول، فقط به خریداران اجازه نقد و نظر محصولات داده شده و لذا تقریبا بخش نقد و نظر این محصولات همه خالی هستند!
5️⃣ همه این موارد در وبسایت یک مرکز رسمی و اسم و رسم دار حوزوی (که همیشه خدماتی قابل توجه برای طلاب انجام داده) اتفاق افتاده است نه در سایت مغازه ای کوچک حوالی چهارمردان قم!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺 در دل این حماسۀ غزه چه آموزشی به فرزندانمان بدهیم؟
حجت الاسلام علیرضا پناهیان:
▫️چرا لیبرالدموکراسی غربی به یک رژیم سفّاک در منطقه مانند اسرائیل نیاز دارد؟ چون این نتیجۀ آن تمدن است، این توحّش ولیدۀ تمدن غرب است. این را باید به فرزندان خودمان یاد بدهیم و الّا بچههایمان غربزده میشوند و از ظاهر غرب فریفته میشوند و این تقصیر کلّ علمای دین است که دارند تبلیغ میکنند و تقصیر کلّ معلمان و پدران و مادران ما خواهد بود.
🔹این چیزی که الآن داریم میبینیم صرفاً توحّش یک رژیم آپارتاید دینی به نام اسرائیل نیست؛ بلکه این تمام تمدن غرب است که به اصطلاح «شیشۀ عمرش» در اینجا دارد شکسته میشود.
▫️درس دیگری که میتوانیم از این حماسه بگیریم این است که کفر به طاغوت پیدا بکنیم؛ چون میبینیم که تمدن غرب غیر از این توحّش، تمدنی ناتوان و ضعیف است. دیدید که آسیب خورد؟ علیرغم این هیمنهای که برای خودشان درست کردند و تکنولوژی و تجهیزاتی که دارند ببینید چقدر آسیبپذیرند!
🔹باید ضعف دشمن را به فرزندان نشان بدهیم و دشمن را خیلی بزرگ جلوه ندهیم. نشان بدهیم دشمنان ما ضعیف و آسیبپذیر هستند. شاید بچههای ما تصور کنند که آنها خیلی قدرت دارند، چون در فیلمها و صفحات مجازی مدام تجهیزات و هواپیماهای خودشان را نشان میدهند.
▫️مادران و معلمان ما باید به بچهها بگویند که دشمنان ما باوجود این امکانات هم هیچ غلطی نتوانستند بکنند. در دفاع مقدس ما هم همینطور بود. این آسیبپذیر بودن دشمن و اینکه مظلومان چگونه میتوانند قدرتمند بشوند را برای فرزندانمان توضیح بدهیم.
🔹درس سوم، شجاعت در برابر زور است و بیان ویژگیهای ترسوها و افراد شجاع. ترسوها سازش با دشمن را تئوریزه میکنند، ترسوها گاهی خیلی وحشی میشوند؛ مثل اسرائیلیهایی که زنان و کودکان را وحشیانه میکشند چون خود را در معرض نابودی میبینند.
➕ نوشتاری کوتاه در تربیت مبارزه محور برای فرزندان؛ بهترین زمان برای تربیت بچه ها!
🌐 https://eitaa.com/sedayehowzeh/38986
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
درباره کنگره علامه طباطبایی که هم اکنون در حال برگزاری است...
🔺کنگره ای باارزش و کم رونق!
#طلبه_خبرنگار
▫️الان مشغول تماشای کنگره بین المللی علامه طباطبایی از شبکه قرآن هستم؛ سالن همایش مدرسه علمیه امام کاظم (ع) قم تقریبا دو سومش خالیست و خبری از بعد بین المللی بودن این همایش به چشم نمی خورد؛ شبکه های قرآن سیما، رادیو معارف، شبکه استانی قم و تلوزیون اینترنتی حوزه در حال پخش آنلاین این مراسم هستند؛ اما آیا چنین حرکت هایی در حرکت عمومی طلاب می تواند اثرگذار باشد؟!
🔹برگزار کنندگان چنین برنامه هایی باید فکر کنند چه شده است که برای چنین مراسم باارزشی حتی نصف سالن هم از طلاب و فضلای حوزوی پر نشده است؟ به نظر می رسد آنها یک حدس پیشینی دارند و آن اینکه قرار نیست حرف خاصی بشنویم و بناست به شکل کلیشه ای تجلیلی انجام شود و تمام!
🔸در ابتدای این کنگره استاد فیاضی صحبت کوتاه و مفیدی داشتند اما خبری از معرفی وجهی ناشنیده یا کمتر شنیده شده از شخصیت و سیره علامه طباطبایی نبود و ایشان بیشتر وقت خودشان را صرف تفسیر آیه " ان جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا" کردند.
▫️تا اینجای کنگره، بخش جذاب ماجرا (برای آنها که قبلا تماشا نکرده اند) پخش کلیپی از علامه طباطبایی بود که ایشان روش خودشان را در تفسیر المیزان بیان می کنند و همچنین پخش صحبت های رهبر معظم انقلاب درباره علامه طباطبایی که بسیار جالب بود.
➕ اندر مصائب صحبت های تکراری و شعارزده برخی خطیبان انقلابی؛ تکبیرگرفتن یا آگاهی دادن؟!
🌐 https://eitaa.com/sedayehowzeh/38952
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزنامه تهران تایمز صوت جلسه محرمانه یکی از صهیونیستهای مشهور آمریکایی را منتشر کرد؛
📽 ادبیات برخی گروههای دانشجویی آمریکا شبیه تبلیغات ایران شده است / تعداد جوانانی که معتقدند حمله حماس موجه است به طور بهتآور و هولناکی بالاست!
▫️فایل صوتی رئیس یکی از مهمترین موسسات لابی و تبلیغ صهیونیستها افشا شده که در آن ضمن ابراز نگرانی بسیار شدید از حمایت جوانان آمریکایی از اقدام حماس، میگوید ادبیات برخی گروههای دانشجویی آمریکا شبیه تبلیغات ایران شده است.
جاناتان گرینبلت مدیر موسسه صهیونیستی ADL آمریکا در صوت افشا شده در جمع نخبگان سیاسی صهیونیستی آمریکایی و اسرائیلی میگوید:
🔹ما یک مشکل نسلی بسیار بسیار اساسی داریم؛ تمام نظرسنجیهایی که دیدهام؛اعم از نظرسنجی مؤسسه ADL، نظرسنجی دیوان کیفری بینالملل و نظرسنجی موسسههای مستقل نشاندهنده این هستند که مسئله حمایت آمریکا از اسرائیل یک موضوع مربوط به احزاب چپ و راست نیست، مسئله پیر و جوان است.
🔸همچنین رئیس مؤسسه ADL اعتراف میکند که جوانان علیه صهیونیسم هستند و تصریح میکند که تعداد جوانانی که معتقدند حمله حماس موجه است به طور بهتآور و هولناکی بالاست.
▫️گرینبلت و همسر ایرانیتبارش مرجان کیپور از مرتبطین نزدیک سلطنتطلبان و از فعالان پروژههای ضد ایرانی صهیونیسم جهانی هستند./جوان آنلاین
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره بینالمللی علامه طباطبایی:
📽 مرحوم آقای طباطبایی توانست یک پایگاه فکری مستحکم با آرایش تهاجمی به وجود بیاورد!
▫️ یک خصوصیّت، جهادِ فکریِ کمنظیرِ آقای طباطبایی در بحبوحهی تهاجم اندیشههای وارداتی و بیگانه است، در بحبوحهی تهاجم به معنای واقعی کلمه. شاید آن کسانی که آن زمانها را درک نکردهاند، توجّه نداشته باشند که آن روز در محیط جوان کشور و محیط فکری کشور چه وضعیّتی وجود داشت؛ یک تهاجم به معنای واقعی کلمه وجود داشت؛ چه افکار وارداتی مکتبی و مسلکی مثل مارکسیسم، چه شبههآفرینیها؛ شبههآفرینیهایی در بحبوحهی این حوادث، مرحوم آقای طباطبایی(رضوان اللّه تعالی علیه) توانست یک پایگاه فکری مستحکم با آرایش تهاجمی به وجود بیاورد.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 علامه طباطبائی انصافاً فیلسوفسازی کرد
✏️ رهبر انقلاب: شاگردپروریِ مرحوم آقای طباطبائی چیز عجیبی است. این یکی از هنرهای هر عالِمی است؛ در بین علما داریم کسانی که شاگردپرورند و شاگردهای زیادی دارند؛ مرحوم آقای طباطبائی از این قبیل آدمها است...
✏️ تربیتِ شاگردِ فیلسوف مثل شهید مطهّری، مثل شهید بهشتی، مثل مرحوم آقای مصباح و دیگران، و مثل بعضی از بزرگانی که امروز هستند، تربیت امثال اینها را به تعدادی که از درس مرحوم آقای طباطبائی استفاده کردند، بنده هیچ سراغ ندارم در هیچ کس دیگری... ایشان زنده کرد فلسفه را و انصافاً فیلسوفسازی کرد.
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی. ۱۴۰۲/۸/۱۷
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
پایگاه خبری صدای حوزه
تلاشی کوتاه برای پاسخ به اینکه چرا برخی از ایرانیان به منابع خبری ماهواره ای و خارجی مراجعه می کنند؟
🔺شبکه الجزیره قطر از یورش نظامیان ارتش رژیم اسرائیل به بیمارستان الشفاء در غزه خبر داد
وزیر بهداشت غزه:
🔹نیروهای تکتیرانداز ارتش رژیم اسرائیل اقدام به تیراندازی به سمت بیمارستان الشفاء کردند و تمامی خبرنگاران و عکاسان حاضر در اطراف این بیمارستان را بازداشت کرده است.
مدیرکل بیمارستان های غزه:
🔸ارتش اشغالگر معتقد بود که ورود سربازانش به مجتمع شفا برایش یک پیروزی است، اما هیچ مدرکی دال بر وجود مقاومت نیافت.
🆔 @sedayehowzeh
4_5953914726365794537.mp3
8.52M
🎙 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی / ۱۴۰۲/۸/۱۷
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
درباره حواشی انتصاب اخیر معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه قم (دارالشفاء)؛
🔺یکی از روش های ارتقا در مناصب مدیریتی حوزه!
#صدای_طلاب
▫️روز یکشنبه همین هفته آئین معارفه معاونین حوزه علمیه قم در سالن همایشهای مدرسه علمیه دارالشفاء با حضور و سخنرانی آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه و حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی قائم مقام مدیر حوزههای علمیه در قم برگزار شد و این انتصابات رقم خورد:
معاون تهذیب و تربیت: جناب آقای سیدمحمد واحدی
معاون تبلیغ و امور فرهنگی: جناب آقای مردانپور
معاون آموزش: جناب آقای علیاصغر همتیان
معاون پژوهش: جناب آقای حسن ترکاشوند
معاون منابع انسانی و پشتیبانی: جناب آقای عبدالعلی پناهی
مدیر امور طلاب و دانش آموختگان: جناب آقای علی اسلامی
مدیر برنامهریزی و نظارت: جناب آقای مهدی دهقانی
▫️از بین موارد فوق در مورد معاون تهذیب و تربیت یعنی حجت الاسلام سید محمد واحدی گفته شده که وی 10 تا 15 سال هست که با کسب اجازه از مرحوم رفسنجانی و بعد خانواده ایشان ساکن شهرک #مهدیه قم هستند و البته این سکونت طولانی در شهرک (به فرض صحت) به رغم فرصت فقط 5 ساله سایر طلاب محل اشکل نیست چرا که می دانیم منازل مسکونی متعلق به مرحوم هاشمی از قوانین سکونت شهرک تبعیت نمی کنند. ( تکمله: رسانه حوزوی مناهج طی اقدامی اخلاقی، بابت انتشار این موضوع عذرخواهی کرد.)
▫️در این باره صرفا می توان گفت سکونت صاحب چنین عنوانی (معاون تهذیب حوزه علمیه قم و قبل این هم معاون حوزه علمیه خواهران) به مدت 10 یا 15 سال در شهرک مهدیه هر چند که مصداق دقیق تبعیض نباشد اما شمائل تبعیض دارد و بوی خوبی از آن به مشام نمی رسد بخصوص که می دانیم این خانه های خاص به راحتی در اختیار افراد قرار نمی گیرند، جالب است بدانید همین چند سال پیش با یک برنامه ریزی بیصدا از جانب بیت مرحوم رفسنجانی، جناب امجد بعد از اینکه مقابل ولی فقیه صف آرایی کرد به عنوان امام جماعت مسجد همان محله در شهرک مهدیه ایفای نقش می کرد.
🔹اشکال کار در جایی دیگر است...
▫️امثال ایشان (در عین برخورداری از اقدامات قابل تحسین) به عنوان یکی از مدیران سابق مدارس حوزه علمیه قم سوابق قابل بررسی زیادی دارند که گویا برای مسئولین رده بالای حوزه چندان مهم نیست؛ به عنوان مثال حجت الاسلام واحدی وقتی مدیر یک مدرسه علمیه در نزدیکی حرم مطهر حضرت معصومه (س) بود به شکلی کاملا لایت و نرم و در طول 2 الی 3 سال بسیج آن مدرسه علمیه را از عناصر پیشتاز و موثر خالی کرد و یک بسیج به قولی پاستوریزه را در مدرسه نهادینه کرد (نسخه بدل و فیک قابل دفاع!) و شد بسیجی که علی رغم سابقه درخشانش، دیگر نمی توانست در عرصه سیاسی و فرهنگی قم و حوزه، نقش آفرینی ممتازی داشته باشد چرا که طلاب مدرسه فقط باید درس می خواندند و از هر گونه فعالیت و یا حتی مطالعات جنبی غیر مرضی مدیر برحذر بودند و حالا صاحب چنین عملکردی بنا شده عهده دار نمادین یا واقعی امر تربیت و تهذیب همه طلاب سطح شهر قم باشد.
🔹طلاب بسیجی دهه شصتی مدارس علمیه غالبا درد عدم همراهی مدیر با برنامه های انقلابی و بصیرتی بسیج را چشیده اند و گویا پیش فرض غالب در انتخاب مدیران مدارس عدم برخورداری از روحیه بسیجی و صدالبته برخورداری از روحیه محافظه کاری و احتیاط فراتر از حد معقول بوده است که البته گاه چنین روحیاتی نتیجه فشار ساختار مدیریتی بالادستی به مدیر مدرسه نیز می تواند باشد!
🔸حوزه علمیه ای که دچار چالش کارآمدی شده و نیاز دارد با رویکرد مسأله محور و تبیینی و تبلیغی حرکت کند، درست در دوران شکل گیری شخصیت حوزوی طلبه هایش به شکلی خودخواسته مبتلا به مدیریت افرادی می شود که بنایی بر رویکرد بیرونی، تبلیغی و اثربخشی اجتماعی طلاب ندارند و با پتک درس و بحث سعی می کنند طلبه هایی آرام، حرف گوش کن و اصطلاحا بچه مثبت بار بیاورند که نمراتی بالا و رفتاری استاندارد دارند و باعث ترفیع مدیرشان می شوند...
🔹آیا بزرگان، شورای عالی، مدیران رده اول و خود طلاب و فضلای حوزه حواسشان هست یا از طریق گزارش کارها و آمار و نسخه های بدل و فیک مستمرا دور می خورند؟!
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرف هایی شنیدنی از یک تربیت یافته مکتب زینب کبری(ص)؛
📽 روایت عجیب مادر لبنانی از شهادت سه فرزندش!
▫️دخترانم خیلی دوست داشتند که داستان حضرت ابراهیم را برایشان بگویم؛ در لحظه انفجار حس نکردم که سوخته اند، انگار نیرویی آنها را به بیرون از ماشینمان کشیده بود و دیگر حس نکردم که سوخته اند...
🔹دوست دارم خاک پای سید حسن نصرالله را بپاشم روی سر و صورت رهبران و مردمی که درکی از کودکی که تشنه کشته می شود ندارند!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
کلاس مشاوره.mp3
24.05M
🔺جلسه عطر خوش زندگی در دفتر مقام معظم رهبری قم
🎙حجتالاسلام والمسلمین تراشیون/ ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
موضوعات مطرح شده:
▫️تغذیه و خواب، مهمترین مراحل تربیت 1:56
▫️تأثیرات تغذیه بر رفتار:
۱_ کاهش عصبانيت و پرخاشگری 9:19
۲_ کاهش اضطراب و استرس 11:20
۳_ تقویت توجه و تمرکز 14:15
۴_ نشاط و شادابی 25:10
۵_ شکلگیری رفتارهای متعادل 26:40
۶_ تقویت اعتماد به نفس که منجر به عزت نفس میشود 28:16
۷_ تقویت حافظه 31:48
۸_ تعادل در اعضاء و جوارح 38:42
۹_ جلوگیری از سردرگمی و گیجی 43:42
۱۰_ خوش خلقی و خوش کلامی 44:51
◽️جمعبندی تمام ده نکته بیان شده 45:47
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 پای درس علامه
▫️روایت یک خبرنگار از دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی بزرگداشت علامه سیّدمحمدحسین طباطبایی با رهبر انقلاب
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺گشتی در کتابخانه شخصی رهبر انقلاب به روایت دکتر حداد عادل
حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی:
▫️ آنچه میگویم استنباطهایی است که در خلال سی سال انس و آشنایی با ایشان در ذهن من جمع شده است.
قلمرو گسترده
▫️ آقای خامنهای از ابتدای زندگی میدان وسیعی را برای مطالعه پیش چشم داشتهاند.
این قلمرو مطالعاتی اولاً شامل ادبیات میشود، خصوصاً شعر که ایشان برای آن اهمیت زیادی قائل هستند، در نتیجه طبیعی است که در کتابخانهی ایشان، دیوان شعر فراوان ببینید، ایشان در عالم شعر فارسی کاملاً بهروز هستند.
حوزهی دیگر مطالعات ایشان ادبیات داستانی ایرانی و خارجی است:
▫️ شاید بیسابقه و بینظیر باشد که یک مجتهد و مرجع و فقیه از چهل پنجاه سال پیش رمانهای بزرگی مثل "دُن آرام" شولوخف و یا آثار رومن رولان مانند "جان شیفته" را خوانده باشد.
🔹 ایشان هنوز هم رمان خارجی میخوانند و پس از خواندن کتاب، یادداشتی بهصورت جمعبندی مختصر در پایان کتاب مینویسند.
قلمرو دیگر مطالعاتی ایشان آثار روشنفکری دوران معاصر است:
🔸 ایشان جریان روشنفکری معاصر ایران را- خصوصاً قبل از انقلابش را- بهخوبی میشناسند و آثار نمایندگان این دوران را خواندهاند.
🔸 آقای خامنهای با عقبه و تبار روشنفکران معاصر که نویسندگان و روشنفکران عصر مشروطه هستند هم فیالجمله آشنا هستند.
حوزهی دیگر مطالعاتی ایشان، تاریخ است، مخصوصاً تاریخ ایران:
▫️چون علاقهی بارزی به مطالعهی تاریخ و سرگذشت اشخاص و اقوام و برداشت و بهرهبرداری خاص و مناسب از آن دارند، شناخت قابل توجهی از رجال و افراد مؤثر در تحولات معاصر- دوران قاجار و بعد از آن تا به امروز- دارند.
از دیگر حوزههای مطالعاتی رهبر انقلاب، تاریخ شفاهی به خصوص آثار برآمده از انقلاب اسلامی است:
▫️ اعم از کتب مربوط به انقلاب و دفاع مقدس و... از جمله آثار مورد توجه ایشان در این زمینه میتوانم به "خاطرات احمد احمد" و "خاطرات عزتشاهی" و کتابهای "همپای صاعقه"، "دستهی یک" و "دا" اشاره کنم.
▫️ فارغ از مطالعهی کتابهای بهروز علوم سیاسی، ایشان توجه خاصی به آثار و کتب علمی و اسلامی، مطالعات مرتبط با سیره و فلسفه دارند و مجلات گوناگون علمی، فرهنگی و پژوهشی در حوزههای مختلف را هم با علاقه و جدیت میخوانند.
تفریح ذهنی:
🔹 از خصوصیات ایشان در کتابخوانی، مداومت است. ایشان نوعاً شبها پیش از خواب مطالعه میکنند؛ یک مطالعهی سبک.
🔹 البته مطالعهی سبک ایشان جزو مطالعات سنگین ماهاست!
این غیر از مطالعههایی است که ایشان به اعتبار مسؤولیتشان در نظام و جایگاهشان به عنوان رهبر و مرجع دارند:
1️⃣ گزارشهای مربوط به عالم سیاست و چیزهایی که از مجلات مهم دنیا
2️⃣ کتابهای مهمی که در زمینهی مسائل سیاست کلی جهان و انقلاب نوشته میشود.
🔸ایشان متنوع میخوانند و البته زیاد
🔸همهی اینها را هم در یک منظومهی حساب شده جا میدهند. اینطور نیست که هر کتابی برسد، فی سبیلالله بخوانند تا وقتشان پر شود!
🔸یکی دیگر از خصوصیات ایشان کتابخوانی فعال است. مطالبی را در حاشیهی کتاب یادداشت میکنند.
▫️ناشرانی برای من دو نسخه کتاب میفرستند. من هم میدانم دلیلش رساندن آن به آقاست.
▫️گاهی ایشان میگویند: از کجا مطمئن هستی که این را برای من فرستادهاند؟
▫️ یکبار ایشان فرمودند: "در اینکه این کتابها مال شماست، شک نیست. پس شما این کتابها را مال خود بدان، بعد آن را به من هدیه کن!" گفتم: "اگر شما اینقدر احتیاط میکنید، چشم!"
🔸 به هر حال ایشان کتابخانه بزرگی دارند؛ حدوداً ده سال پیش، میگفتند این کتابخانه سی هزار جلد کتاب دارد.
🆔 @sedayehowzeh
29.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مستندنگاری رسانه ای بیانیههای صادر شده توسط مقاومت!
▫️اعلام الحربی ویدیویی دیگر از حملات دقیق رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیستها منتشر کرده است. انتشار این فیلمها که به شکلی، مستندنگاری بیانیههای صادر شده توسط مقاومت است برای صهیونیستها بسیار سنگین تمام میشود.
دیروز چه خبر بود؟
🔹دیروز، پنجشنبه برای ارتش کودککش رژیم صهیونسیتی و البته ارتش تروریستی امریکا در غزه بسیار تلخ و جانکاه بود، دستکم ۳۵ تن از تروریستهای صهیونیست کشته و زخمی شدند که تعداد کشتهها به دلیل لاپوشانی وسکوت سیاه صهیونیستها را نمیتوان دقیق گفت اما بر اساس گزارش ابلاغی به اتاق عملیات محور مقاومت، حداقل ۱۹ نظامی صهیونیست در نقطه صفر درگیری به هلاکت رسیدهاند.
🔸از سوی دیگر بر اساس اطلاعات منتشر شده، یگانهای ویژه قسام موفق به انجام عملیات نفوذ پشت خطوط دشمن و هدف قرار دادن مقر فرماندهی عملیات میدانی دشمن علیه باریکه غزه شدند و توانستند 5 افسر ارشد نیروهای دلتای آمریکا را به هلاکت برسانند، بیش از 15 نظامی در محل عملیات حضور داشتند، نیروهای عمل کننده به سلامت به پایگاههای خود بازگشتند.
🆔 @sedayehowzeh
سوال سوم(1).mp3
468.1K
🎙استاد فقیهی
▫️ امید به رحمت خدا
🆔 @sedayehowzeh
🔺پاسخ نقطه زن به ادعای مضحک علیه حماس؛ کفن که آستین نداره!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انعکاس کار ساده و صمیمی روحانی لرستانی در برنامه سیمای خانواده در حمایت از مردم مظلوم غزه؛
🔺تو میسوزانی؛ ما میرویانیم!
#فناوری_های_اجتماعی
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از قبل انتشار نهایی
🔺جشنواره مردمی پر از زندگی؛ روایت سبک زندگی خانواده های خوش جمعیت
▫️اولین جشنواره مردمی پر از زندگی با هدف بیان سبک زندگی خانواده های خوش جمعیت از زبان خودشان شروع به کار کرد. عموم خانواده های دارای بیش از دو فرزند میتوانند در این جشنواره شرکت نمایند.
حجت الاسلام محمد حسن شاه جعفری مدیر موسسه سبک زندگی سلما و دبیر جشنواره مردمی پر از زندگی:
🔹در سالیان اخیر فضای رسانه و جامعه به گونه ای رقم خورد که جنبههای سخت و به ظاهر منفی خانوادههای خوش جمعیت نمود پیدا کرد. در نتیجه رغبت مردم به فرزند آوری کمتر شد؛ یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از این بحران ، اصلاح نگرش مردم و پرداختن به ابعاد مختلف این سبک زندگی توسط خود خانوادههای خوش جمعیت میباشد.
🔸محتوای ارائه شده توسط خانواده ها در قالب روایتگری از سبک زندگی، بیان خاطرات و خوشیها و لذت ها و شیرینیها و چالش ها، موانع و سختی های فرزندآوری خواهد بود.
▫️ضمن تقدیر از آثار برتر و اهدای جوایز، آثار منتخب به دبیر خانه جایزه ملی جمعیت معرفی و در رسانه های عمومی و فضای مجازی منتشر خواهد شد. در ضمن خانواده های برگزیده به صورت جمعی عازم مشهد مقدس خواهند شد.
➕مهلت ارسال آثار: از ۱۳ آبان ماه آغاز و تا ۲۲ بهمن ماه 1402
✔️مخاطبان و علاقمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به آدرس https://eitaa.com/por_az_zendegi در پیام رسان ایتا مراجعه و یا با شماره ۰۹۹۶۴۸۲۳۲۸۷ تماس حاصل نمایند.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh