🌱صبحمون رو با یه آیه از قرآن شروع کنیم
«#نور ✨»
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الشَّيْطَانُ يَعِدُكُمُ الْفَقْرَ وَيَأْمُرُكُمْ بِالْفَحْشَاءِ ۖ وَاللَّهُ يَعِدُكُمْ مَغْفِرَةً مِنْهُ وَفَضْلًا ۗ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ
شیطان شما را وعده فقر و بیچیزی دهد و به کارهای زشت و بخل وادار کند، و خدا به شما وعده آمرزش و احسان دهد، و خدا را رحمت بیمنتهاست و (به همه امور جهان) داناست.
(آیه ۲۶۸ سوره بقره)
🍭@shakhee_nabat
« #زیر_چتر_شعر ☔️ »
ابر میبارید بر آیندهی دلگیر من
خنده میزد کاتب تقدیر بر تدبیر من!
اشک میآمد به استقبال ما وقت وداع
سخت میلرزید در چشمان او تصویر من
شرم اگر مانع نمیشد، بیشتر میدیدمت
بگذرند ای کاش چشمان من از تقصیر من
با سخن چینی مرا از چشم او انداختند
ساده لوحان غافلند از آه پر تأثیر من
مُصحفی هستم میان مکتب کج فهمها
هر چه میخواهند میگویند در تفسیر من
هیچ ابری موجب خاموشی خورشید نیست
رو سیاه است آن که کوشیدهست در تحقیر من...
#حسین_دهلوی
🍭 @shakhee_nabat
«#عکس_نوشته📷»
شکوهای نیست ز طوفان حوادث ما را
دل به دریازدگان خنده به سیلاب زنند !
#رهی_معیری
🍭@shakhee_nabat
«#دو_بیتی🍒»
بر این تارم لاجوردی به زر
نوشتهست روشنتر از آفتاب
نشانِ رهایی و راهِ خرَد
نیابی مگر در سطورِ کتاب
#شفیعی_کدکنی
#کتاب📚
🍭@shakhee_nabat
«#روزنامه🗞»
یادی از نیما و معلمی که شعر در دهان او گذاشت...
🏷روزنامه وطن امروز
نویسنده: دکتر میثم نمکی آرانی
🍭@shakhee_nabat
معرفی کتاب
"نا"
کتاب نا، نوشته مریم برادران، روایتی نهچندان بلند، اما واقعنما، مستند و پرجزئیات از شهید صدر است که با دوری از زیادهپردازی و اغراقگری، در شانزده فصل به شرح زندگی او پرداخته است.
نا در عربی بهمعنای «ما» است؛ ضمیر اول شخص جمع یا متکلم معالغیر. «نا» یادآورِ سهگانۀ شهید صدر است که بیشتر، او را به آنها میشناسند: فلسفتنا، اقتصادنا و مجتمعنا.
لینک کتاب در طاقچه:
https://taaghche.com/book/82837/%D9%86%D8%A7
با نگاه به شاگردان این شهید بزرگوار، میتوان از عمق اثرگذاریاش بر نهضت اسلامی در منطقه پی برد. خط فکری او و شاگردانش در پیشبرد انقلاب اسلامی در منطقه تأثیرات شگرفی داشته است. مرحوم آیتاللهالعظمی سید محمود هاشمی شاهرودی (رئیس فقید مجمع تشخیص و قوۀ قضائیه)، شهید سیدعباس موسوی (دبیرکل سابق حزبالله لبنان) و همچنین سیدحسن نصرالله در زمرۀ کسانی هستند که در مکتب او درس خواندهاند. همچنین او همدرس و دوست نزدیک علامه محمدتقی جعفری بود، تا جایی که کتاب معروف و شریف «اقتصادنا» با اصرار و پیگیری علامه جعفری در فاصلۀ سالهای 1347 تا 1350 شمسی به فارسی برگردانده شد.
از کانال:
https://eitaa.com/valaasrkashan
🍭@shakhee_nabat