#مصاحبه
♦️ویژگیهای مصرفگرایی در جامعه مدرن(قسمت اول)
🔷 سید حسین شرف الدین
🎙مصاحبه با روزنامه قدس(11 آذرماه 1399)
#اختصاصی
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مصاحبه
♦️ویژگیهای مصرفگرایی در جامعه مدرن(قسمت اول)
🎙 سید حسین شرف الدین
1️⃣ کالاییشدن هرچیز (وبتواره شدن کالا)
🔸قابلیت تبدیل هر چیز به کالا با نرخ و قیمت خاص متناسب با معیارهای حاکم بر بازار و چرخه عرضه وتقاضا. در این تلقی کالا بیشتر به اعتبار ارزش مبادلهای(نه ارزش مصرفی) و میزان اشتیاق و تمایل مصرفکننده به تملک آن ارزشگذاری و مبادله میشود؛
2️⃣ عمومیتیابی
🔹مصرفگرایی به عنوان یک فرهنگ، درگذشته عمدتا به طبقات متمکن و مرفه و تا حدی طبقات متوسط جامعه اختصاص داشت اما اینک عمومیت یافته و همه اقشار هرچند با نسبتهای متفاوت بدان تعلق خاطر داشته و در آن درگیرند؛
3️⃣تنوعیابی ساحتهای رفاه
🔸در گذشته به دلیل محدودیتها، عمدتا به ارضای نیازهای ضروری بسنده میشد و رفاهجویی و رفاهطلبی (به عنوان یکی از مظاهر مصرفگرایی) تنها در برخی سطوح و مظاهر (همچون مسکن یا معیشت) که از اهمیت نسبی بالاتری برخوردار بودند، تمنا و جلوهگر میشد اما اینک این خواست به همه ساحتها و قلمروهای زندگی تسری یافته و امید وصال دارد؛
4️⃣تبدیلشدن مصرف به موضوعی فرهنگی
🔹مصرف به جای یک رفتار صرفا اقتصادی و نشانگر موقعیت طبقاتی، به یک فرایند ساخت فرهنگ و تولید معنا، تبادل نمادها و نشانهها (در قالب تبادل کالاها)، تسری و نفوذ این عناصر نمادین و معنایی به همه مکانها، فضاها، الگوها، رفتارها و مناسبات معطوف به مصرف و خرید، تبدیل شده است.
🔸مصرفگرایی، همچنین نقش مهمی در هویتسازی و هویت آفرینی، ایجاد و برجستهسازی تمایز اجتماعی، ترویج نظامی از ارزشها و هنجارها، اشاعه گونههایی از مدخواهی و مدگرایی، فعالسازی طیفی از اذواق زیباشناختی و... ایفا میکند؛
5️⃣ تبدیل مصرف به یک واقعیت اجتماعی
🔹رواج مصرفگرایی در جامعه به طور قهری طیفی از امکانات، خلاقیتها، نهادها، سازمانها، الگوها، مناسبات، ارتباطات، اقدامات، نمادها، نشانهها، رسوم و آسیبها و عوارض را موجب شده و نوعی نظم اجتماعی نوین را پایه گذاری کرده است؛
6️⃣ تبدیل مصرف به نوعی ایدئولوژی
🔸نظام سرمايهداري، براي اشاعة مصرف و بهوجودآوردن فرهنگ و جامعه مصرفی، آن را به یک ايدئولوژي و مرام فرهنگی اجتماعی تبدیل کرده است. طبق این ايدئولوژي، این تنها مصرف است که ما را به تمامیت و کمال میرساند و نقصانهای وجودی ما را ترمیم میکند؛
👣 این مطلب ادامه دارد.....
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مصاحبه
♦️تفکیک در تاثیرپذیری...!!!
🎙سید حسین شرف الدین
🔹جنسیت، سن و وضعیت تاهل افراد چه تاثیری در سلامت جنسی آنان دارد؟
ٌ#اختصاصی
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مصاحبه
♦️تفکیک در تاثیرپذیری...!!!
🎙سید حسین شرف الدین
🔹در خصوص تفکیک جنسی چنین به نظر میرسد که ضریب ابتلای خانمها به آسیبهای حوزه سلامت جنسی به طور محسوسی عمیقتر و زیان بارتر از آقایان است. خانمها در جامعه ما به دلیل برخی ویژگیهای فطری و شخصیتی، محدویتهای ارتباطی، الگوی تربیتی ویژه، وابستگی شدید به والدین و اطرافیان، احساس نیاز به حفاظت و مراقبت، احساس کنترل و مراقبت نامرئی از سوی خانواده، حساسیت و ضربهپذیری زیاد، ضعف اطلاعات و تجربیات محیطی، موضع انفعالی در تعرضات جنسی و... استعداد بیشتری برای اغفال و فریب و ابتلا به ناهنجاریهای جنسی دارند.
🔸دخترانی که به هر دلیل در کش و قوس مراودات جنسی، از اعتبار و موقعیت شبه قدسی دوشیزگی بیفتند، یا بالاتر به حاملگیهای ناخواسته نیز مبتلا شوند، درصورت افشای عمومی، احتمالا شانس داشتن یک ازدواج مطلوب و آرزویی را برای همیشه از دست میدهند.
🔹غالب خانوادههای ایرانی نیز در چنین موقعیتی معمولا به دلیل هتک حرمت و لکهدار شدن شرافت خانوادگی، بر فرزندان دختر که مسبب این وضعیت شناخته میشوند، فشار مضاعفی تحمیل کرده و گاه آنها از خود طرد میکنند. از این رو، خانمها در قبال خطاها و لغزشهای جنسی، حتی در جایی که به زور و فشار طرف مقابل، به ناگزیر تسلیم اغراض هواخواهان شدهاند، تاوان و هزینههای سنگینتری متحمل خواهند شد.
🔸در تفکیک سنی نیز مطالعات و تجربیات چنین نشان میدهد که افراد نوجوان و جوان ( گروههای سنی ۱۲ تا ۳۰ سال) در مقایسه با افراد مسن، به دلایلی، استعداد بیشتری برای ابتلاء به آسیبهای گوناگون این حوزه (روابط و رفتارهای ناسالم و نابهنجار جنسی) دارند.
🔹این گروههای سنی نیز به دلایلی همچون ضعف جامعهپذیری و تربیت اجتماعی، بحران هويت و عدم شکلگیری شخصیت، آرمانگرايي و آرزوانديشي و اشتياق زياد به تغييرات محيط، غلبه احساسات و هيجانات، تلون مزاجي، تاثیرپذیری و تغييرپذيري سريع، تجربه درجاتي از شکاف مياننسلي و کاهش میزان تاثيرپذيري و الگوگیری از بزرگترها و نسلهاي پيشين، احساس شکاف ميان فرهنگ سنتي دريافتي از خانواده و مراکز تبليغ دين با القائات فرهنگي محيط، در معرض انواع توطئههاي مختلف فرهنگي دشمنان داخلي و خارجي قرار داشتن، ضعف تجربه و شناخت کافي در درک و تفسير معادلات پيچيده محيط، ضعف آمادگي براي رويارويي با انحرافات فکری و اخلاقی، ضعف فرهنگ مطالعه و مشاوره در جامعه و در ميان نسل جوان بويژه براي ارتقاي سطح فکري و بهرهگيري از تجربيات ديگران، درگيربودن با برخي مشکلات توانفرسا در حوزه انتخاب رشته تحصيلي، شغل، ازدواج، سبک زندگي، تحرک اجتماعي و... ، عدم دسترسي کافي به روحانيت انديشمند و هدايتگر و بهرهگیری از چهرههای برجسته و شخصیتهای الگویی به عنوان گروههای مرجع، تمایلات جنسی شدید تحت تاثیر ترشح هورمونهای جنسی، جاذبههای فیزیکی و ارتباطی، تمایل به تجربه ارتباطات جنسی جهت ارضای کنجکاوی یا حصول آمادگی برای ازدواج، در اختیارداشتن بهانههایی همچون انتخاب همسر، تجربه حضور در مکانهای مختلط مثل دانشگاهها، آمادگی و توان ریسک بالا برای هنجارشکنی و نقض قواعد اخلاقی و... آسیبپذیری بیشتری دارند.
🔸در تفکیک میان تجرد و تاهل نیز دریافت شهودی همگان این است که افراد مجرد، آسیبپذیری بیشتری دارند و همواره ازدواج بویژه شکل دائم آن به عنوان مامنی برای حصول مصونیت از انحرافات جنسی و مفری برای رهایی از ابتلا به آسیبها و کجرویهای جنسی توصیه میشود.
🔹اما متاسفانه این دریافت شهودی، چندان که باید با شواهد محیطی منطبق نیست. آمار مبتلایان به آسیبهای جنسی در میان متاهلان اعم از زن و مرد، اگر چه کمتر از مجردان است اما در نوع خود تامل برانگیز است. بدیهی است که پیوند زناشویی، به شرطها و شروطها میتواند آثار متوقع را ایجاد کرده و به مثابه دژی مستحکم، زوجین را از درغلطیدن به وادی پرجاذبه و وسوسهانگیز انحراف جنسی حفظ کند.
🔚 پایان
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✏️ بنویسید: ساسی....‼️
🎙بخوانید: اِبی....‼️
🐾 برداشت کنید: یهود....‼️
#تبادل
📌آدرس کانال؛
🆔 @TebyanOnline
🆔 @sharafoddin_ir
#مصاحبه
♦️نظر دکتر شرف الدین درباره رساله دکتری عادل فردوسیپور
🎙مصاحبه با خبرگزاری مهر(۲۷ اسفند ۱۳۹۷)
🔹موضوع پایاننامه این دانشجو به صورت عام شهرت رسانهای و به صورت خاص برنامه ۹۰ است. در این رساله با ۱۵ نفر در خصوص برنامه ۹۰ مصاحبه شده و افراد مصاحبه شونده تاکید دارند که برنامه ۹۰ به دلیل موضوع فوتبال و شخصیت خود عادل فردوسیپور، مورد توجه است.
🔹در جلسه پیشدفاع، رساله وی ارائه شد که اشکالات و ایرادات زیادی داشت و دانشجو موظف به رفع آنها شد. در این جلسه هر داور حدود ۳ صفحه اشکال به رساله این دانشجو داشتند.
🔸به طور مثال در رساله این دانشجو آرا و دیدگاه اندیشمندان مختلف نقل شده اما این آرا دسته بندی صحیحی ندارد که وی بعدا این موضوع را اصلاح کرد. دیگر اشکال این رساله عدم معرفی افرادی است که با آنها مصاحبه گرفته شده است.
🔹در این رساله روش داده بنیاد انتخاب شده که این روش منطقی دارد و باید این منطق رعایت شود. اما در رساله منطق این روش به صورت فشرده مورد توجه قرار گرفته بود که به وی اعلام شد باید به صورت مرحلهای آن را انجام دهد. همچنین در این رساله شماره صفحه برخی منابع اعلام نشده که این موضوع نیز اصلاح شد. در ادبیات این تحقیق نیز بیشتر از منابع خارجی استفاده شده است.
🔸اگرچه که اشکالات مطرح شده در نسخه نهایی رفع شد ولی با توجه به اینکه عادل فردوسیپور در دفاع از رساله دکتری خود یک ترم تأخیر داشت، نمره پایاننامه وی از ۱۹ محاسبه شد.
#اختصاصی
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
📣 اطلاعیه کانال
♦️ ضمن عرض ادب و احترام خدمت اعضای کانال خرد اجتماعی، به استحضار میرساند که مسیر کلی فعالیت این کانال در سال جدید با کمی تغییر نسبت به قبل، به شرح زیر میباشد:
1️⃣ زینپس محوریت پیامهای کانال بر روی پروندههای موضوعی مختلف قرار گرفته و سعی میشود تا در طول یک هفته یا بیشتر، مطالب مختلفی حول یک موضوع واحد منتشر شود. هرچند ممکن است به اقتضای مناسبات تقویمی و اجتماعی، مطالبی نیز خارج از موضوعات اصلی بیان گردد.
2️⃣ تبادل مطلب با کانالهای اندیشهای بیش از پیش انجام خواهد شد و پستها با آیدی کانال مبدا، در کانال خرد اجتماعی منتشر خواهند شد. از این رو از اعضای کانال دعوت میشود تا در این امر ما را یاری کرده و در صورت مشاهده مطالبی با موضوع پروندههای جاری کانال در فضای مجازی، آنها را برای ما ارسال نمایند.
3️⃣تا حد امکان سعی خواهد شد که اظهار نظرات، پرسش و پاسخها، انتقادات و پیشنهادات اعضای کانال نسبت به موضوعات و پروندههای مختلف، در کانال نشر داده شده و نظر دیگر اعضا نسبت به آنها مورد سنجش قرار گیرد. از این رو مشتاقانه پذیرای نقطه نظرات یا انتقادات اعضای محترم نسبت به مطالب موجود در کانال خواهیم بود.
4️⃣ از این پس، سعی خواهد شد تا گزارشی از مهمترین رویدادها و تولیدات رسانهای در زمینههای مختلف علوم انسانی در کانال عرضه شود تا دوستان نهایت استفاده را از آنها ببرند.
🌹 کانال خرد اجتماعی سالی پر خیر و برکت برای همه عزیزان آرزو میکند.
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#پرونده_ویژه
🗓 پرونده این هفته👇👇👇
✖️✖️✖️✖️✖️💢 منجی و موعود آخرالزمان 💢✖️✖️✖️✖️✖️
🔷 با ما همراه باشید....‼️
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مقاله
#پرونده_منجی
♦️امر به بازنمایی منجی و مهمترین رسانه آن
✏️احمد سیاح
🔷غدیر، عاشورا و اربعین چه ارتباطی با منجی آخرالزمان دارند؟
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مقاله
#پرونده_منجی
♦️امر به بازنمایی منجی و مهمترین رسانه آن
✏️احمد سیاح
🔹پیامبر در بخش مهمی از خطبه غدیر، با تأکید بر استمرار روند پیوسته نبوت و امامت، آغازگر آن را حضرت علی (ع) و خاتمهگرش را حضرت مهدی (عج) معرفی میکند. ایشان رویهای برای اتصال تمامی مؤمنان در طول تاریخ با رأس مذهب در قالب امامت و معطوف به آینده مهدوی شکل داده و برای آن، چیدمان و الگوی خطمشیگذاری شدهای را تبیین کردهاند.
🔸همچنین در واقعه غدیر کنشگری فعال مخاطبان، اعم از حاضران و غایبان، و سازمانها حتی در کوچکترین آن، یعنی خانواده، در قالب گفتن پدران و مادران برای فرزندان، مطالبه میشود؛ و رفتاری مناسب برای تحقق آن امر مطلوب از مؤمنان خواسته و برای آن بیعت و تأیید مخاطبان نیز گرفته میشود.
🔹از این رو میتوان نتیجه گرفت که بازنمایی منجی برای مردم از سوی پیامبر اسلام مورد امر قرار گرفته است.
🔸بنا بر روایات، حضرت حجت (عج) در هنگام ظهور، برای شناساندن خود به مردم دنیا، خویش را فرزند امام حسین (ع) معرفی میکند و این نشاندهنده آن است که جهانیان سیدالشهدا (ع) را در آن زمان میشناسند.
🔹از سوی دیگر، در منابع و مصادر سایر ادیان، مانند مسیحیت نیز نمونههایی در تأیید این مطلب همچون نشانهای که در انجیل متی درباره آخرالزمان آمده، مؤید این مبحث است: «آنگاه علامت فرزند آدم در آسمان پدیدار گردد، و در آن هنگام همه اقوام زمین سینهزنی کرده و فرزند انسان را مشاهده میکنند که بر ابرهای آسمان سوار گشته و با شکوه و جلالی عظیم میآید».
🔸اگرچه با وجود شبههافکنیها و تلاشهای کور عدهای، شاید به ادعای بعضی، مظاهر بیرونی عزا و دستهجات و سینهزنیهای خیابانی در برخی شهرهای ایران (شیعهخانه اهل بیت) کم شده باشد، اما تظاهر بیرونی این پیشبینی علائم ظهور در انجیل را میتوان اربعین تا اربعین در سراسر دنیا بهوضوح دید و این به معنای آن است که عاشورا و اربعین مهمترین رسانه برای بازنمایی منجی هستند.
📚 برگرفته از مقاله الزامات رسانهای تصویرسازی از منجی آخرالزمان: نفی بدیلسازیهای باطل و شیطانی مدعیان، نویسندگان: احمد سیاح، حسن زارعی متین، سید محمدحسین هاشمیان و سید حسین شرف الدین، (پژوهشنامه امامیه، شماره 11، بهار و تابستان 1399).
#اختصاصی
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#اطلاعیه_نشست
♦️نشست تخصصی" واگویهای از منجی موعود" با حضور رهبران و اندیشمندان ادیان و مذاهب پیرامون جایگه منجی در بین ادیان مختلف.
🔺ششم تا دوازدهم فروردین
🔻ساعت ۲۲ بصورت زنده
🔶میهمان امشب برنامه: آرش آبایی(دینپژوهِ یهودی و عضو انجمن کلیمیان تهران)
🔷این گفتگو را میتوانید در صفحه اینستاگرام و کانال آپارات فطرسمدیا دنبال و تماشا کنید.👇👇👇
🔺اینستاگرام فطرسمدیا 👈 اینجا
🔻کانال آپارات فطرسمدیا 👈 اینجا
#تبادل
📌آدرس کانال؛
🆔 @fotrosmediatv
🆔 @sharafoddin_ir
#مقاله
#پرونده_منجی
♦️کذابها...!!(قسمت اول)
✏️احمد سیاح
🔷 رسانههای مدعی مهدویت، چه گفتمان فکری و اجتماعی را نشر میدهند؟
📚 برگرفته از مقاله الزامات رسانهای تصویرسازی از منجی آخرالزمان: نفی بدیلسازیهای باطل و شیطانی مدعیان، نویسندگان: احمد سیاح، حسن زارعی متین، سید محمدحسین هاشمیان و سید حسین شرف الدین، (پژوهشنامه امامیه، شماره 11، بهار و تابستان 1399).
#اختصاصی
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مقاله
#پرونده_منجی
♦️کذابها...!!(قسمت اول)
✏️احمد سیاح
1️⃣جریان احمد الحسن
🔶 رسانههای اصلی: شبکه ماهوارهای رایاتالسود؛ شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک(تولید ویدئوهای متعدد با آرم ویژه البیعة لله)؛ توزیع گسترده بولتن در محافل مذهبی شیعی؛ مستندسازیهای گسترده از طریق شخصیتهای رسانهای شاخص در غرب مانند کمپانی رسانهای عبدالله هاشم.
🔷آثار رسانهای مهم: مستندهای دهها و صدها قسمتی عبدالله هاشم با عناوین کلی ظهور (The Arrivals) و ظهورکرده (The Arrived) که حتی در صداوسیمای جمهوری اسلامی تحت عنوان برنامه راز در سال 1390 با اجرای نادر طالبزاده و با حضور محمد طیب روی آنتن زنده تلویزیون معرفی گردید.
🔶گفتمان رسانهای: حضور در مجامع بزرگ شیعی مانند اربعین و تأکید بر نام حضرت امام حسین (ع) در گفتمان خویش به جهت بهرهگیری از احساسات مذهبی؛ استفاده از نارضایتی جوامع شیعی از دولتهایشان برای جذب نیرو و بسط قدرت خویش؛ دجالخواندن مراجع بزرگ شیعه همچون آیت الله سیستانی و علمای قم و نجف؛ بهرهگیری از مقدسات ادیان مختلف در نماد و لوگوی خویش از ستاره داوود گرفته تا شعار البیعة لله و شمشیر دو سر و ... ؛ تشویق به تقدسشکنی، خشونتورزی و ستیز در نجف و کربلا به اسم پالایش و خالصسازی مشابه با رویکرد وهابیت، نفی حجیت قرآن، مشابهسازی با روایات شیعه و سنی درباره ظهور و مصادره گفتمانی و نمادی مهدویت شیعی؛ دجال اکبر خواندن آمریکا و غرب و سعی در سرسلسلهشدن در مقابل فراماسونری و کسب رهبری در غربستیزی؛ تشابه کامل نظام تبلیغی با روش داعش؛ بنیالعباس خواندن حکومت فعلی عراق با تمرکز بر همکاری و استفاده از تصاویر نخستوزیران شیعه در کنار رؤسای جمهور آمریکا.
🔷گفتمان فکری و نظری: بازسازی و مصادره گفتمانی رویکرد شیعی و سوءاستفاده از حدیث وصایت؛ به دام انداختن جریانهای کماطلاع و ظاهرگرا اما شیفته مهدویت و استفاده مستقیم یا غیرمستقیم از آنها برای تبلیغ موعود یا مهدیان دروغین؛ تکفیر شیعیان مخالف و هدربودن جان و مالشان؛ تغییر در احکام و تقیدات شرعی؛ حضور حداکثری در فضای مناسبتهای شیعی و دامگذاری برای یارگیری؛ ترویج تبعیت محض از رهبران و نهانروشبودن فعالیتها در مراحل ابتدایی و سپس ترویج علنی.
👣 این مطلب ادامه دارد.....
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مصاحبه
#پرونده_منجی
♦️دینسازی یا جامعهسازی؟ ماموریت منجی کدام است؟
🎙محمد اسدیگرمارودی
🔷به نقل از خبرگزاری ایکنا(7 فروردین 1400)
#تبادل
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مصاحبه
#پرونده_منجی
♦️دینسازی یا جامعهسازی؟ ماموریت منجی کدام است؟
🎙محمد اسدیگرمارودی
🔸قطعاً ثنویت در هدف مطرح نیست، بلکه هدف لقای رب و خداییشدن و به قرب الهی رسیدن است؛ اما به وسیله جامعهای که پر از عدل و داد باشد. در جامعهای که عدل حاکم است، قرب الیالله نیز به راحتی حاصل میشود تا جامعهای که سرشار از ظلم است. لذا نخستین و برجستهترین مأموریت امام عصر(عج) زندهکردن معالم و مظاهر دین در جامعه است.
🔹در طول تاریخ اسلام اگرچه قرآن تحریف لفظی نشده اما تحریف معنوی صورت گرفته که همان تفاسیر غلط است. گروه هایی امثال داعش اصرار دارند تا با ارائه تفسیر غلط از دین، در واقع جامعه را به یک آلودگی عمومی برسانند. زمانی که امام عصر(عج) ظهور میکنند، حقیقت دین و سنت نبوی را برای مردم بیان میکنند و چون بسیاری از مردم از آن حقیقت فاصله بسیارگرفتهاند، برایشان به عنوان چیز جدیدی جلوه میکند.
🔸تجدیدکردن فرائض و سنن اجتماعی توسط امام زمان(عج)، زندهکردن معالم دین به شکل درستی است که خداوند برای ما مسلمانان مقرر کرده است. اگر اعتقاد ما این است که نجات و سعادت و کمال بشر به وسیله دینی است که خدا قرار داده، باید آن دین به صورت درستش در جامعه شناسانده و عمل شود.
🔹اگر امام، عامل حیات و زندهشدن معنوی انسان و زندهکننده معالم دین است، اختیار و اراده ما در به سوی امام(ع) رفتن نیز مطرح خواهد بود و انتظار به همین معناست. اگر ما علاقهمند ظهور امام عصر(عج) هستیم و از اینکه امام(ع) در پس پرده غیبت قرار گرفته رنج میبریم، لازمه رهایی از این شرایط این است که معارفی که به وسیله پیامبر(ص) و ائمه(ع) برای ما قرار داده شده در دوران غیبت بشناسیم و به آنها عمل کنیم.
🔸لذا منتظر امام عصر(عج) کسی است که اولا در صدد فهم درست معرفت دینی باشد، ثانیا عامل به معرفت دینی باشد و ثالثا جامعه را نسبت به این معرفت دینی و عملکردن بر اساس آن تربیت کند.
🔚 پایان
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
خرد اجتماعی
#اطلاعیه_نشست ♦️نشست تخصصی" واگویهای از منجی موعود" با حضور رهبران و اندیشمندان ادیان و مذاهب پیر
#اطلاعیه_نشست
♦️نشست تخصصی" واگویهای از منجی موعود" با حضور رهبران و اندیشمندان ادیان و مذاهب پیرامون جایگه منجی در بین ادیان مختلف.
🔺ششم تا دوازدهم فروردین
🔻ساعت ۲۲ بصورت زنده
🔶میهمان امشب برنامه: اردشیر خورشیدیان (رییس انجمن زرتشتیان ایران)
🔷این گفتگو را میتوانید در صفحه اینستاگرام و کانال آپارات فطرسمدیا دنبال و تماشا کنید.👇👇👇
🔺اینستاگرام فطرسمدیا
https://instagram.com/fm.farsi?igshid=11zsx5nnzt7xf
🔻کانال آپارات فطرسمدیا
https://www.aparat.com/fotrosmediatv
#تبادل
📌آدرس کانال؛
🆔 @fotrosmediatv
🆔 @sharafoddin_ir
خرد اجتماعی
#مقاله #پرونده_منجی ♦️کذابها...!!(قسمت اول) ✏️احمد سیاح 🔷 رسانههای مدعی مهدویت، چه گفتمان فکری
#مقاله
#پرونده_منجی
♦️کذابها...!!(قسمت دوم)
✏️احمد سیاح
🔷 رسانههای مدعی مهدویت، چه گفتمان فکری و اجتماعی را نشر میدهند؟
📚 برگرفته از مقاله الزامات رسانهای تصویرسازی از منجی آخرالزمان: نفی بدیلسازیهای باطل و شیطانی مدعیان، نویسندگان: احمد سیاح، حسن زارعی متین، سید محمدحسین هاشمیان و سید حسین شرف الدین، (پژوهشنامه امامیه، شماره 11، بهار و تابستان 1399).
#اختصاصی
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مقاله
#پرونده_منجی
♦️کذابها...!!(قسمت دوم)
✏️احمد سیاح
2️⃣ بهاییت و بابیت
🔶 رسانههای اصلی: «سرویس رسانهای فارسی بهایی» شامل رادیو و تلویزیون و پخش زنده؛ شبکههای ماهوارهای و اینترنتی اختصاصی بهاییت زیر نظر جامعه بهاییت آمریکا یا بیتالعدل و ... ؛ نوین تیوی؛ پرشین بی.ام.اس(شبکه جدید)؛ حضور گسترده رسانهای در سایر شبکههای فارسیزبان اعم از بی.بی.سی. فارسی، ایران اینترنشنال، من وتو، فارسی 1، ام.بی.سی، پرشیا، صدای آمریکا و رادیو فردا و نیز بخشهای جهانی بی.بی.سی؛ ساخت فیلمهایی مثل دروازه در کمپانیهای رسانهای خود در آمریکای شمالی.
🔷 آثار رسانهای مهم: فیلم مستند «سپیدهدم ایمان و ظهور بهاییت: دروازه» (The Gate: Dawn of the Baha'i Faith (2018)) به کارگردانی باب هرکولس (Bob Hercules) و تهیهکنندگی استیو سروویتز (Steve Sarpwitz) که خود بهایی است (و سابقاً کلیمی بوده) با بودجه سه میلیون دلاری؛ مستند ریشههای آیین بهاییت؛ دویست سال بعد؛ طاهره؛ امیدی از ایران؛ روزی برای خدمت؛ سروش عندلیب؛ مستندهایی درباره امانت؛ بامداد تابان؛ نوری برای عالم؛ سفر پرفروغ؛ ورقا اولین مجله کودکان بهایی در ایران؛ روایت یک تاریخ؛ مستند تربیت؛ رضا؛ مرزهای یادگیری؛ مدارس بهایی: تحقق یک رؤیا؛ انیس؛ حالا که 15 ساله شدم.
🔶 گفتمان رسانهای👇
🔺مصورنکردن باب و شخصیتهای اصلی بهایی به منظور تقدسبخشی به وی و مشابهتسازی با مصورنکردن پیامبر اکرم؛ تقدسبخشی به ارکان مذهبی خویش همچون علیمحمد باب و فاطمه قرةالعین به تناسب تغییر ذائقه مخاطب هر عصر از طرق مختلف فیلم و مستند یا سریال با تحریف گسترده تاریخ در راه سیاهنمایی رقبا و مظلومنمایی خویش؛ ابتدا ناشناس و نهانروش و پس از نزدیکی به سوژه مد نظرشان هویداکردن هویت در شبکههای اجتماعی در راه جذب؛ حقوق بشری و مدرنخواندن مذهب خویش و تأکید بر دینخواندن آیین خویش و حضور حداکثری در تمامی محافل و سمینارهای غربی یا شرقی به منظور تخریب تشیع؛ نفوذ افراد وفادار به آیین به عنوان کارشناس بدون معرفی هویت بهایی آنها در شبکههای خبری؛ یارگیری در عرصه بینالمللی و رسانهای از نخبگان به منظور گنجاندن نام بهاییت در هر بیانیه حمایتی عمومی از اقلیتهای دینی یا مذهبی؛
🔻مستندسازی از افراد عادی فرقه به عنوان الگوهایی که در عین مظلومیت با سرسختی به موفقیت رسیدند؛ تغییر روایت واقعی وقایع تاریخی مملو از کشتار و بیاخلاقی رهبران فکریشان به روایت قهرمانانه و مقدس مانند ماجرای بدشت و جلوهدادن رفتارهای شرمآور اخلاقی بیسابقه در جهان به منزله مبارزه برای حقوق زنان؛ سعی در پنهانکردن سیر تغییر ادعای بنیانگذاران از بابیت امام زمان در درون شیعه به ادعای الوهیت و سپس الغای احکام اسلام و دشمنی با امام زمان در تبلیغات امروز؛ سعی بر صلحطلب، وحدتطلب و لائیک جلوهدادن خود؛ همکاری نزدیک رسانهای با تمام گروههای ضدشیعی.
🔷 گفتمان فکری و نظری: بازسازی و مصادره گفتمانی رویکرد شیعی؛ به دام انداختن جریانهای کماطلاع و ظاهرگرا اما شیفته مهدویت و استفاده مستقیم یا غیرمستقیم از آنها برای تبلیغ موعود یا مهدیان دروغین بهخصوص در دوره پیدایش؛ تغییر در احکام و تقیدات شرعی؛ بهروز و مظلوم نشاندادن خویش؛ بازسازی اسطورهگون شخصیتهای تشیع در بین مؤسسانش و چهرهآرایی از ایشان به عنوان مثلاً اولین زن آزادیخواه و مترقی و شاعر در قالب اشخاصی همچون فاطمه قرةالعین.
👣 این مطلب ادامه دارد.....
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#یادداشت
#پرونده_منجی
♦️بيعتنامة امام عصر با 313 ياور اصلي خود
✏️ احمدحسین شریفی
🔷تأمل در بندهای این بیعتنامه و مقایسه حال خودمان با ویژگیهای مطلوب حضرت حجت(عج) میتواند گوياي دوری یا نزدیکی ما با الگوی مورد نظر حضرت مهدی باشد. همچنین این بیعتنامه نشان میدهد که آن حضرت يک مدل عملي از سبک زندگي اسلامپسند را به جهانيان عرضه ميکند. مدلي که جذابيت فراوان دارد آن هم در جوامعي که پر از فساد و ظلم و بيعدالتي شده باشند و از ستم و ظلم به ستوه آمده باشند؛ وقتي چنان مدلي از رفتار را ميبينند همگي جذب ميشوند:
«با او بيعت ميکنند که هرگز از اين اصول عقبنشيني نکنند؛
(۱) هرگز دزدي نکنند،
(۲) زنا نکنند،
(۳) هيچ کار حرامي را مرتکب نشوند؛
(۴) هرگز دنبال فساد و فحشا نروند؛
(۵) به ناحق هيچ کس را نزنند؛
(۶) طلا و نقره، گندم و جو ذخيره نکنند؛
(۷) مسلماني را دشنام ندهند؛
(۸) خونی را به ناحق نريزند؛
(۹) به آبروي کسي لطمه نزنند؛
(۱۰) به خانة کسي هجوم نبرند؛
(۱۱) مسجدي را خراب نکنند؛
(۱۲) هرگز شهادت باطل ندهند؛
(۱۳) هرگز بدگويي مؤمنان را نکنند؛
(۱۴) هرگز ربا نخورند؛
(۱۵) در سختيها صبور باشند و جزع نکنند؛
(۱۶) هیچ خداپرستي را لعن نکنند؛
(۱۷) شراب نخورند؛
(۱۸) لباس مطلا و حرير و ابريشمين نپوشند؛
(۱۹) دشمن شکست خورده در حال فرار را تعقيب نکنند؛
(۲۰) مسلماني را فريب ندهند؛
(۲۱) حتي نسبت به کافران و منافقان نيز ستم روا ندارند؛
(۲۲) سادهزيست باشند؛
(۲۳) خاک را فرش خود قرار دهند؛
(۲۴) از فساد و فحشا بيزاري جويند؛
(۲۵) امر به معروف و نهي از منکر کنند.
🔶 سپس امام نيز فرمود اگر شما به اين عهد و پيمان متعهد بمانيد من نيز با شما عهد ميبندم که:
(1) ياران خاص ديگري را برنگزينم و کسي را بر شما ترجيح ندهم؛
(2) در خوراک و پوشاک و مرکب همچون شما رفتار کنم؛ و هيچ برترياي براي خودم قائل نباشم؛
(3) همواره با شما باشم و با شما حرکت کنم؛
(4) به کم راضي باشم؛
(5) و جهان پوشيده از ظلم و جور را پر از عدل و قسط کنم؛
(6) و خدا را آنگونه که سزاوارش است عبادت کنيم.
🌹سپس ميفرمايند: من به عهدم با شما پايبندم؛ شما هم پايبند باشيد.
📚 علی حائری یزدی، إلزام الناصب في إثبات الحجة الغائب(عج)، ج2، ص168.
#تبادل
📌آدرس کانال؛
🆔 @Ahmadhoseinsharifi
🆔 @sharafoddin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌹🌹🌕 میلاد نور 🌕🌹🌹🌹
🍁 قال الحیدر ابوترابُ
🍂 اصحاب المهدی شبابُ
🔷 میلاد منجی عالم بشریت، حضرت بقیه الله اعظم (عج) بر همگان مبارک باد.
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#یادداشت
#پرونده_منجی
♦️میلاد منجی
✏️سید حسین شرف الدین
🔷 مژده ای دل که مسیحا نفسی میآید...!!!
🔶 که ز انفاس خوشش بوی کسی میآید...!!!
#اختصاصی
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#یادداشت
#پرونده_منجی
♦️میلاد منجی
✏️سید حسین شرف الدین
🔹پانزدهم شعبان، سال روز میلاد منجی کل است: روز اکمال و اتمام ولایت الهی، دمیدن جانی دوباره در کالبد هستی، اخراج صالحان از ظلمتها به سوی نور، احیای روح امید در ستم دیدگان، شکستن هیمنه طواغیت، ظالمان و مفسدان، تحقق وعده خداوند مبنی بر حاکمیت صالحان بر کره خاکی(استقرار حکومتی بیمثال در گستره جهانی) و رهایی مستضعفان از یوغ مستکبران، پیرایش و پالایش تعالیم انبیا از غبارهای زمانه.
🔸دعای افتتاح در فرازی به بخشی از آثار مترتب بر حضور حضرتش(ع) بشارت داده است:
اللَّهُمَ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِيلِكَ وَ تَرْزُقُنَا بِهَا كَرَامَةَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ ... اللَّهُمَّ الْمُمْ بِهِ شَعْثَنَا وَ اشْعَبْ بِهِ صَدْعَنَا وَ ارْتُقْ بِهِ فَتْقَنَا وَ كَثِّرْ بِهِ قِلَّتَنَا وَ أَعْزِزْ بِهِ ذِلَّتَنَا وَ أَغْنِ بِهِ عَائِلَنَا وَ اقْضِ بِهِ عَنْ مَغْرَمِنَا وَ اجْبُرْ بِهِ فَقْرَنَا وَ سُدَّ بِهِ خَلَّتَنَا وَ يَسِّرْ بِهِ عُسْرَنَا وَ بَيِّضْ بِهِ وُجُوهَنَا وَ فُكَّ بِهِ أَسْرَنَا وَ أَنْجِحْ بِهِ طَلِبَتَنَا وَ أَنْجِزْ بِهِ مَوَاعِيدَنَا وَ اسْتَجِبْ بِهِ دَعْوَتَنَا وَ أَعْطِنَا بِهِ سُؤْلَنَا وَ بَلِّغْنَا بِهِ مِنَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ آمَالَنَا.
🔹خدايا به سوى تو مشتاقيم براى يافتن دولت كريمهاى كه اسلام و اهلش را به آن عزيز گردانى، نفاق و اهلش را به وسيله آن خوار سازى، و ما را در آن دولت از دعوتكنندگان به سوى طاعتت، و رهروان به سوى راهت قرار دهى، و كرامت دنيا و آخرت را از بركت آن روزيمان فرمايی.
🔸خدايا پريشانی ما را به يارى او التیام بخش، پراكندگى ما را با او وحدت بخش، گسيختگى ما را با او پيوند ده، اندك ما را با او زياد فرما، ذلّت ما را با او عزّت ده، تنگدستى ما را با او توانگرى بخش، بدهى ما را از بركت او ادا كن، فقر ما را به مدد او جبران فرما، جدايى و دو دستگى ما را با او برطرف كن، دشوارى كار ما را با او آسان گردان، روى ما را به ديدار او سپيد كن، اسيران ما را به يارى او آزاد گردان، درخواستهاى ما را به لطف او برآور، وعدههاى ما را با ظهور او تحقق بخش، دعايمان را به كمك او اجابت كن، خواستههايمان را به حق او عطا فرما، و ما را به يارى او به آرزوهاى دنيا و آخرتمان برسان.
🔚 پایان
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مقاله
#پرونده_منجی
♦️کذابها...!!(قسمت سوم)
✏️احمد سیاح
🔷 رسانههای مدعی مهدویت، چه گفتمان فکری و اجتماعی را نشر میدهند؟
📚 برگرفته از مقاله الزامات رسانهای تصویرسازی از منجی آخرالزمان: نفی بدیلسازیهای باطل و شیطانی مدعیان، نویسندگان: احمد سیاح، حسن زارعی متین، سید محمدحسین هاشمیان و سید حسین شرف الدین، (پژوهشنامه امامیه، شماره 11، بهار و تابستان 1399).
#اختصاصی
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir
#مقاله
#پرونده_منجی
♦️کذابها...!!(قسمت سوم)
✏️احمد سیاح
3️⃣ وهابیت و سلفیت سنتی
🔶رسانههای اصلی: کمپانیهای رسانهای MBC (همکار با کمپانی فاکس روبرت مرداک) و روتانا و شبکههای خبری العربیه و ...؛ استفاده از فضای رسانههای غربی همچون بی.بی.سی با ساخت مستندها یا گزارشهای سفارشی علیه تشیع، حوزه و اعتقادات شیعی مانند مستند اخیر بی.بی.سی (فحشا نشاندادن صیغه)؛ شبکههای ماهوارهای به منظور حمله به مراقد مذهبی و تخریب شخصیتهای دینی نجف و عراق؛ مراکز پژوهشی و انتشاراتی عظیم و فعال علیه شیعه در مکه، مدینه و ...!
🔷 آثار رسانهای مهم: برنامههای مستند و خبری؛ سریال عمر بن خطاب، الاسباط (امام حسن و امام حسین (ع) و معاویه)، هارونالرشید و ... ؛ سرمایهگذاری در فیلمهای سینمایی؛ حمله به آثار رسانهای رقیب؛ کتب متعدد بهویژه علیه شیعیان.
🔶گفتمان رسانهای: قهرمانسازی از خلفای جور، ترویج فتوحات، آرمانی نشاندادن فضای خلافت اموی و عباسی؛ تقدسبخشی به شخصیتهایی چون عمر بن خطاب، معاویه، هارونالرشید و حتی یزید؛ خادمالحرمین و نمونه تام اسلام معرفیکردن خویش و بیدیندانستن دیگران؛ تقدسشکنی از شخصیتهای اصلی تشیع با تصویر چهره یا بد نشاندادن ایشان یا مشابهسازیشان با افراد قدرتطلب و عادی جلوهدادن اختلافاتشان با خلفای جور و مخالف در حد دو گروه دنیاطلب و محکومبودن ایشان به دلیل تبعیتنکردن از خلیفه وقت؛ تکفیر شیعیان؛ حمله به زیارت، توسل و اعتقادات و الگوهای شیعی؛ ترویج عربگرایی شدید، عاشوراستیزی و نفی و تمسخر شعائر و زیارت.
🔷گفتمان فکری و نظری: اعتقاد به منجی تحت نام مهدی در آخرالزمان با تشکیک در ولادت وی و رد آن و اختلاف در بودن منجی از نسل امام عسکری (ع)؛ سعی در دور نشاندادن امر ظهور و دعوت به تبعیت از پادشاهان حاکم بر سرزمینهای اهل سنت.
👣 این مطلب ادامه دارد.....
📌آدرس کانال؛
🆔 @sharafoddin_ir