هدایت شده از بر پا
آب هویج
از مجموعه روایتهای «موج دوم»
۹
🔻طرز تهیه آب هویج را بلدید؟ مواد مورد نیازش را میدانید که چیست؟
🔻بیمارهای کرونایی را از نزدیک ندیده اید شاید، ولی من دیده ام. گلوهایشان خشک میشود. زود تشنه شان میشود. سنهایشان معمولا بالا است و رویشان نمیشود درخواست آب کنند. توان هم ندارند با این تنگی نفس حرکت کنند. این یعنی خیلی تشنگی میکشند.
🔻و این برای هیاتی ها خیلی معنی دارد. اسم عطش را نیاورید. مخصوصا در محرم. تشنگی که میگویید، بلور دل بچه هیاتی ها میشکند.
🔻حالا طرز تهیه آب هویج مقوی که رفع عطش میکند. اول یک روضه دسته جمعی میگیریم. گریه میکنیم. دوم اینکه در دلمان عزم میکنیم که ما پایه ایم و باید پای کار بایستیم. حتی اگر مثل آقا هادی رفیقم مادرمان بیمار باشد، باز پای کار میایستیم. یا حتی اگر پول نداشته باشیم، به هر گرفتاری که هست، آبرویمان را کف دست میگیریم مثل بچه هایی که سر چهارراه پول جمع میکنند برای هیات، پول جمع میکنیم برای بیماران کرونایی.
🔻راستی یاد محمد مداح افتادم، طلبه آذری زبانی که در موج اول کرونا، آب میوه میگرفت برای بیماران و در همان حال به او خبر فوت همسر باردار و فرزندش را به او دادند و او به روی کسی نیاورد و فقط یک گوشه بیمارستان را پیدا کرد تا غریبانه گریه کند. یک آب هویج میبینید ولی روح این عمل صالح حیات بخشش کرده.
🔻حالا با رعایت همه پروتکلهای سخت گیرانه بیمارستان هویج ها را میشوییم. ضد عفونی میکنیم. ذکر میگوییم و آب هویج میگیریم. در ظروفی پاک میریزیم، و روی شیشه هایش مینویسیم:
بنوش به یاد ارباب
همین.
#هر_هیئت_یک_خدمت
@ali_mahdiyan
سياهه ها...
📢 #پویش حسینیه ای به وسعت ایران 🏴 استقبال همگانی از محرم؛ سیاه پوش کردن خانه، محله، ماشین، محل کار
🗣 #پویش حسینیه ای به وسعت ایران
💢 فرقی نمیکنه چندسالته و کجا زندگی میکنی؛ همه به این پویش دعوت اند.
🏴 فقط کافیه با سلیقه خودتون رنگ و بوی محرم رو به ماشین، خونه، محله و یا حتی محل کارتون بدید و عکسش رو به آیدی ایتا یا تلگرام یا اینستاگرام ما ارسال کنید، تا به قید قرعه از هدایای معنوی بهره مند بشوید.
💬پیام رسان های ایتا،اینستاگرام وتلگرام:
Maktab_moharam
🔥 با یه ایده خلاقانه بیاید وسط میدون؛ از زدن پرچم و کتیبه بگیر تا هر کار خلاقانه ی دیگه ای که به ذهن تون میرسه.
#حسینه_ای_به_وسعت_ایران
#پرشورتر_برای_محرمی_دیگر
#قرارگاه_جهادی_مردمی_مکتب_انقلاب
#به_مدد_الهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: پنجم
☘ همزمان با رشد تمایل به تشکل و کارجمعی در بین طلبه های قوچانی -چه فعالین در دورهمی و چه غیرفعالین-؛ گفتمانی در جامعه متدینین درحال شکل گیری بود که نیروهای انقلابی را به ایجاد تشکل و کارهای جمعی سوق داده و بیان میکرد که کار فردی دیگر ثمره ای ندارد. دقیقا همان چیزی که اکثر طلبه های قوچانی به دلیل فعالیت های مداوم فرهنگی طی سالیان سال به آن دست یافته بودند.
☘ در نتیجه تصمیم بر این شد که چندین جلسه مداوم برگزار، و بر روی این مسئله صحبت شود. جلساتی که معمولا با شمار بالا برگزار میشد و ابعاد مختلف مسئله مورد بررسی قرار میگرفت. نتیجه این جلسات تشجیع و اقناع عقل جمعی و نیز بالارفتن تمایل افراد به ایجاد یک تشکیلات طلبگی از طلاب قوچان بود.
☘ در همین اثناء جلسه اضطراری تیم 4نفره در مزارشهدای قم برگزار و پس از بررسی اجمالی فضای بچه ها و مساعد دیدن شرایط قرار بر ادامه مبحث تشکیلات و در صورت تصمیم جمع بر ایجاد تشکیلات، «پیشنهادی» برای شروع کار ارائه دهد.
☘ پیشنهاد تیم ۴نفره، ایجاد کارگروهی 5 نفره از طلبه های قوچانی بود؛ کارگروهی که با رای گیری بین همه اعضا انتخاب شده و وظیفه دستیابی به طرحی برای ایجاد تشکیلات و پایه گذاری آن به آنها واگذار شود؛ کارگروهی به نام « #کارگروه_تخصصی_تشکیلات ».
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
📣 #پویش حسینه ای به وسعت ایران
📦 عرضه عمومی انواع امکانات سیاهپوش کردن، «مخصوص مخاطبین پویش»؛
▪️ کتیبه
▪️ پرچم
▪️ و...
🎁 با تخفیف ویژه پویش
🛒 برای بازدید و خرید؛
🕘 از اول تا دهم محرم؛
⛺️ قوچان، میدان مرکزی، خیمه ی پویش حسینه ای به وسعت ایران
🏢 قوچان، کوچه مسجد جامع(چهارراه اول خ شهید بهشتی)، محصولات فرهنگی و مذهبی نورالمهدی(عج)
💢 اقلام عرضه شده جهت تسهیل سیاهپوش کردن عموم مردم در پویش بوده و تخفیفات از محل کمک های مردمی حاصل میشود.
#حسینه_ای_به_وسعت_ایران
#پرشور_برای_محرمی_دیگر
#محصولات_فرهنگی_مذهبی_نورالمهدی_عج
#قرارگاه_جهادی_مردمی_مکتب_انقلاب
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: ششم
🌿 جدی ترین سوالی که لابد فکر شما را هم به خود مشغول کرده است این است که چرا تشکل مستقیم توسط همه اعضا تشکیل نشده و تصمیم به تشکیل کارگروه تخصصی برای این کار گرفته شد؟! در جواب باید بگویم که اولا اعضا معتقد بودند هرچند اکثر افراد تا آن روز #کار_تشکیلاتی به وفور انجام داده اند ولی کسی #تشکیلات_دان نیست. ثانیا قالبی برای تشکیل تشکیلاتی طلبگی و شروع به کار آن وجود نداشت!
🌿 این دو با کمک چند دلیل دیگر افراد را مجاب کرد تا به ایجاد کارگروه تخصصی برای فراهم کردن زمینه های لازم از جمله کار نظری بر روی تشکیلات و نیز دستیابی به قالب تشکیلاتی، متناسب با شرایط طلاب قوچان، رای دهند.
🌿 اردیبهشت ماه سال 1396 بود که جلسه ای متشکل از اکثریت طلاب قوچانی حاضر در قم، تهران و کاشان در منزل یکی از اعضا (که به تازگی ازدواج کرده بود) تشکیل و رای گیری انجام شد؛ رای گیری که قرار بود مبنای تشکیل کارگروهی 5 نفره یا همان «کارگروه تخصصی تشکیلات» شود.
🌿 برخی از اعضای انتخاب شده به دلیل برخی مشکلات شخصی مثل ازدواج، مشکلات خانوادگی و... از ابتدای مسیر از کارگروه انصراف داده و نفرات بعدی -در رای گیری- به کارگروه اضافه شدند. در نهایت و با کناره گیری برخی دیگر در جلسات ابتدایی، کارگروه تخصصی با 4 عضو، کار خود را بصورت جدی شروع کرد.
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
أَعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَنَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلامُ وَ جَعَلَنَا وَ إِيَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبِينَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِيِّهِ الْإِمَامِ الْمَهْدِيِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ [عَلَيْهِ] السَّلامُ
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: هفتم
🔹 در طول تاریخ هر تشکیلاتی با توجه به شرایط مختلفی از جمله اعضا، شرایط زمانه، اهداف و... ماهیتی یافته و تحقق خارجی پیدا کرده است. برخی جمع ها ابتداء با یک شخص شروع میشوند و اوست که هدفگذاری و راهبرد چینی را عهده دار است و در برخی دیگر تعداد بیشتری این مهم را بر عهده دارند.
🔸 برخی جمع ها از ایجاد همدلی، همفکری و همکاری بین تعداد کمی از افراد شروع کرده و کم کم تعدادشان را گسترش میدهند و برخی دیگر با ایجاد همدلی و همفکری ابتدایی در تعداد بیشتری کار را کلید زده و سپس عمق بخشی به این دو و تبلور آن در همکاری را در مراحل بعدی دنبال میکنند. شاید اینکه تشکیلات از کجا شروع میکند زیاد اهمیتی نداشته باشد ولی از دو پاشنه آشیل در تحقق یک تشکیلات نباید غافل شد؛ #همدلی و یک یا چند نفر #نیروی_پای_کار_تشکیلات .
🔸 همدلی بین طلبه های قوچانی به برکت جلسات «چای خوری»، نه زیاد ولی به مقدار کافی وجود داشت. نیروی پای کار هم که الحمدلله کم نبود. از طرفی انگیزه ی اولیه ی ایجاد تغییری اساسی در فضای دین داری مردم شهرستان قوچان هم دلها را بیشتر و بیشتر به هم گره می زد و کورسوی امید به آینده را که حالا تبدیل به ماه تابان شده بود در دل ها روشن نگه میداشت.
🔹 بعد از همه اینها و تشکیل #کارگروه_تخصصی، اولین گام انتخاب مسئول بود که با رای گیری، این مهم با یک رای مخالف به بنده سپرده شد.
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: هشتم
🎗 اولین جلسه کارگروه تخصصی در تابستان -یعنی کمتر از دو ماه بعد از تشکیل کارگروه تخصصی- و به میزبانی #قوچان برگزار شد. نقشه ابتدایی از مسیر ترسیم و سیاست گذاری های کلان انجام شد. ازجمله این سیاست ها داخل کردن تک تک افراد تشکیلات در مراحلی بود که کارگروه تخصصی تا ایجاد تشکیلات باید طی میکرد. با این کار هم همدلی و ارتباط بین اعضا بیشتر می شد، هم سرعت کار بالا میرفت و هم اعضاء رشد تشکیلاتی مورد نیاز برای ایجاد تشکیلات را بدست می آوردند.
🎗 نقشه ابتدایی عبارت بود از؛
1⃣ کتابشناسی منابع تشکیلاتی اعم از کتاب، سایت و جزوات توسط تمامی اعضا
2⃣ تقسیم منابع بدست آمده بین اعضا برای مطالعه و تحویل خلاصه آن به کارگروه تخصصی در پایان مهلت یک یا دوماهه
3⃣ مطالعه خلاصه ها توسط اعضای کارگروه تخصصی، جمعبندی و دستیابی به معرفت مورد نیاز از تشکیلات
4⃣ بررسی قالب تشکیلات های مختلف به منظور انتخاب یکی از آنها (و اعمال تغییراتی برای بومی سازی با شرایط قوچان) و یا تاسیس قالبی جدید
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
پارسال خبری در مورد طراحی اندروید بومی سازی شده منتشر شد. شرکت ارتباط گویا اروند که ما اون رو به اسم #جی_ال_ایکس میشناسیم، تولید کننده ی این دستاورد بود. دستاوردی که ما رو از سرویس های google بی نیاز می کرد و این یعنی کوتاه شدن دست مزدوران خارجی (از جمله سرویس های جاسوسی، سردمداران سیستم عامل های متعددو...) که به طور اغلب از صهونیست یا شیفتگان این کیش هستند.
این که چی شد و چه بلایی سرش اومد، به گفتن همین اکتفا می کنم که مصالح شخصی نگذاشت پای اندروید #غیر_استکباری به کشورمون باز بشه!
پ.ن: وقتی شیر آب دست اونا باشه، خودشون میدونن کی و کجا باز کنن یا نکنن! به عبارت دیگه: چه زمانی و چه جوری به ایران سرویس بدن و چه زمانی ندن!
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: نهم
🔹 مرحله اولی که کارگروه تخصصی ترسیم کرده بود(یعنی کتابشناسی) خیلی زود به سرانجام رسید. نتیجه، شناسایی حدود 20 عنوان کتاب، تعدادی مقاله، جزوه، عکس نوشته و اندکی سایت و وبلاگ بود.
🔸 دستیابی به این مقدار از منابع، آن هم در مورد مسئله ای مهم چون تشکیلات، آن روز ها برای کارگروه بسیار تاسف بار بود و نوید از راهی سخت و پرتلاطم میداد؛ راهی که نه راه رو درست و درمانی داشت و نه راه بلدی خبره.
🔹 پس از شناسایی، کتاب ها -که حالا برخی از آنها از چاپ خارج و نایاب شده بود- خریداری شده و دیگر مطالب به دست آمده به طور کامل آرشیو شد تا زمینه های ورود به مرحله دوم آماده شود.
🔹 حالا و با اتمام کتابشناسی نوبت به مرحله دوم میرسید؛ تقسیم منابع بین «همه اعضا»، مطالعه و ارائه خلاصه به کارگروه تخصصی. برای این منظور در گروهی که تیم 4 نفره مدت ها قبل در فضای تلگرام ایجاد کرده بود اطلاع رسانی انجام گرفت. عناوین مختلف عرضه شد تا هرکس به انتخاب خود یکی از عناوین را انتخاب، مطالعه و خلاصه نویسی کرده و تحویل کارگروه تخصصی دهد.
🔸 وقتی همه ی عناوین توسط افراد انتخاب شد نوبت آن رسید تا منابعی که از قبل خریداری و یا بایگانی شده بود در اختیار افراد قرار گیرد تا بدون دغدغه ی یافتن منبع، آن را دریافت و شروع به مطالعه کنند. به همین منظور با تک تک افراد تماس گرفته شد.
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
سياهه ها...
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود 💭 قسمت: نهم 🔹 مرحله اولی که کارگروه تخصصی ترسیم کرده بود(یعنی کتابشناسی) خی
برای جلوگیری از هرگونه حمله در صفحه شخصی، همینجا اعلام میکنم که انشاءالله منابع شناسایی شده در همین کانال و تحت عنوان «مجموعه #کتب_تشکیلاتی » در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
@siaheha