امام حسین(ع): بخشندهترین آدمها کسانی هستند که به افراد ناامید جامعه کمک کنند.
بااهدای مبالغ نذری خود در ماه #محرم امیدِ ناامیدان را با مهربانی خود زنده کنیم.
مشارکت در پویش « #ایران_همدل » از طریق شمارهگیری #14* و یا واریز به شماره کارت
6277-6077-7777-7777
ایران همدل، بزرگترین پویش مردمی ایران است که کمکهای شما را از طریق بهزیستی و کمیته امداد به دست نیازمندان میرساند.
@siaheha
هدایت شده از بر پا
آب هویج
از مجموعه روایتهای «موج دوم»
۹
🔻طرز تهیه آب هویج را بلدید؟ مواد مورد نیازش را میدانید که چیست؟
🔻بیمارهای کرونایی را از نزدیک ندیده اید شاید، ولی من دیده ام. گلوهایشان خشک میشود. زود تشنه شان میشود. سنهایشان معمولا بالا است و رویشان نمیشود درخواست آب کنند. توان هم ندارند با این تنگی نفس حرکت کنند. این یعنی خیلی تشنگی میکشند.
🔻و این برای هیاتی ها خیلی معنی دارد. اسم عطش را نیاورید. مخصوصا در محرم. تشنگی که میگویید، بلور دل بچه هیاتی ها میشکند.
🔻حالا طرز تهیه آب هویج مقوی که رفع عطش میکند. اول یک روضه دسته جمعی میگیریم. گریه میکنیم. دوم اینکه در دلمان عزم میکنیم که ما پایه ایم و باید پای کار بایستیم. حتی اگر مثل آقا هادی رفیقم مادرمان بیمار باشد، باز پای کار میایستیم. یا حتی اگر پول نداشته باشیم، به هر گرفتاری که هست، آبرویمان را کف دست میگیریم مثل بچه هایی که سر چهارراه پول جمع میکنند برای هیات، پول جمع میکنیم برای بیماران کرونایی.
🔻راستی یاد محمد مداح افتادم، طلبه آذری زبانی که در موج اول کرونا، آب میوه میگرفت برای بیماران و در همان حال به او خبر فوت همسر باردار و فرزندش را به او دادند و او به روی کسی نیاورد و فقط یک گوشه بیمارستان را پیدا کرد تا غریبانه گریه کند. یک آب هویج میبینید ولی روح این عمل صالح حیات بخشش کرده.
🔻حالا با رعایت همه پروتکلهای سخت گیرانه بیمارستان هویج ها را میشوییم. ضد عفونی میکنیم. ذکر میگوییم و آب هویج میگیریم. در ظروفی پاک میریزیم، و روی شیشه هایش مینویسیم:
بنوش به یاد ارباب
همین.
#هر_هیئت_یک_خدمت
@ali_mahdiyan
سياهه ها...
📢 #پویش حسینیه ای به وسعت ایران 🏴 استقبال همگانی از محرم؛ سیاه پوش کردن خانه، محله، ماشین، محل کار
🗣 #پویش حسینیه ای به وسعت ایران
💢 فرقی نمیکنه چندسالته و کجا زندگی میکنی؛ همه به این پویش دعوت اند.
🏴 فقط کافیه با سلیقه خودتون رنگ و بوی محرم رو به ماشین، خونه، محله و یا حتی محل کارتون بدید و عکسش رو به آیدی ایتا یا تلگرام یا اینستاگرام ما ارسال کنید، تا به قید قرعه از هدایای معنوی بهره مند بشوید.
💬پیام رسان های ایتا،اینستاگرام وتلگرام:
Maktab_moharam
🔥 با یه ایده خلاقانه بیاید وسط میدون؛ از زدن پرچم و کتیبه بگیر تا هر کار خلاقانه ی دیگه ای که به ذهن تون میرسه.
#حسینه_ای_به_وسعت_ایران
#پرشورتر_برای_محرمی_دیگر
#قرارگاه_جهادی_مردمی_مکتب_انقلاب
#به_مدد_الهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: پنجم
☘ همزمان با رشد تمایل به تشکل و کارجمعی در بین طلبه های قوچانی -چه فعالین در دورهمی و چه غیرفعالین-؛ گفتمانی در جامعه متدینین درحال شکل گیری بود که نیروهای انقلابی را به ایجاد تشکل و کارهای جمعی سوق داده و بیان میکرد که کار فردی دیگر ثمره ای ندارد. دقیقا همان چیزی که اکثر طلبه های قوچانی به دلیل فعالیت های مداوم فرهنگی طی سالیان سال به آن دست یافته بودند.
☘ در نتیجه تصمیم بر این شد که چندین جلسه مداوم برگزار، و بر روی این مسئله صحبت شود. جلساتی که معمولا با شمار بالا برگزار میشد و ابعاد مختلف مسئله مورد بررسی قرار میگرفت. نتیجه این جلسات تشجیع و اقناع عقل جمعی و نیز بالارفتن تمایل افراد به ایجاد یک تشکیلات طلبگی از طلاب قوچان بود.
☘ در همین اثناء جلسه اضطراری تیم 4نفره در مزارشهدای قم برگزار و پس از بررسی اجمالی فضای بچه ها و مساعد دیدن شرایط قرار بر ادامه مبحث تشکیلات و در صورت تصمیم جمع بر ایجاد تشکیلات، «پیشنهادی» برای شروع کار ارائه دهد.
☘ پیشنهاد تیم ۴نفره، ایجاد کارگروهی 5 نفره از طلبه های قوچانی بود؛ کارگروهی که با رای گیری بین همه اعضا انتخاب شده و وظیفه دستیابی به طرحی برای ایجاد تشکیلات و پایه گذاری آن به آنها واگذار شود؛ کارگروهی به نام « #کارگروه_تخصصی_تشکیلات ».
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
📣 #پویش حسینه ای به وسعت ایران
📦 عرضه عمومی انواع امکانات سیاهپوش کردن، «مخصوص مخاطبین پویش»؛
▪️ کتیبه
▪️ پرچم
▪️ و...
🎁 با تخفیف ویژه پویش
🛒 برای بازدید و خرید؛
🕘 از اول تا دهم محرم؛
⛺️ قوچان، میدان مرکزی، خیمه ی پویش حسینه ای به وسعت ایران
🏢 قوچان، کوچه مسجد جامع(چهارراه اول خ شهید بهشتی)، محصولات فرهنگی و مذهبی نورالمهدی(عج)
💢 اقلام عرضه شده جهت تسهیل سیاهپوش کردن عموم مردم در پویش بوده و تخفیفات از محل کمک های مردمی حاصل میشود.
#حسینه_ای_به_وسعت_ایران
#پرشور_برای_محرمی_دیگر
#محصولات_فرهنگی_مذهبی_نورالمهدی_عج
#قرارگاه_جهادی_مردمی_مکتب_انقلاب
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: ششم
🌿 جدی ترین سوالی که لابد فکر شما را هم به خود مشغول کرده است این است که چرا تشکل مستقیم توسط همه اعضا تشکیل نشده و تصمیم به تشکیل کارگروه تخصصی برای این کار گرفته شد؟! در جواب باید بگویم که اولا اعضا معتقد بودند هرچند اکثر افراد تا آن روز #کار_تشکیلاتی به وفور انجام داده اند ولی کسی #تشکیلات_دان نیست. ثانیا قالبی برای تشکیل تشکیلاتی طلبگی و شروع به کار آن وجود نداشت!
🌿 این دو با کمک چند دلیل دیگر افراد را مجاب کرد تا به ایجاد کارگروه تخصصی برای فراهم کردن زمینه های لازم از جمله کار نظری بر روی تشکیلات و نیز دستیابی به قالب تشکیلاتی، متناسب با شرایط طلاب قوچان، رای دهند.
🌿 اردیبهشت ماه سال 1396 بود که جلسه ای متشکل از اکثریت طلاب قوچانی حاضر در قم، تهران و کاشان در منزل یکی از اعضا (که به تازگی ازدواج کرده بود) تشکیل و رای گیری انجام شد؛ رای گیری که قرار بود مبنای تشکیل کارگروهی 5 نفره یا همان «کارگروه تخصصی تشکیلات» شود.
🌿 برخی از اعضای انتخاب شده به دلیل برخی مشکلات شخصی مثل ازدواج، مشکلات خانوادگی و... از ابتدای مسیر از کارگروه انصراف داده و نفرات بعدی -در رای گیری- به کارگروه اضافه شدند. در نهایت و با کناره گیری برخی دیگر در جلسات ابتدایی، کارگروه تخصصی با 4 عضو، کار خود را بصورت جدی شروع کرد.
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
أَعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَنَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلامُ وَ جَعَلَنَا وَ إِيَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبِينَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِيِّهِ الْإِمَامِ الْمَهْدِيِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ [عَلَيْهِ] السَّلامُ
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: هفتم
🔹 در طول تاریخ هر تشکیلاتی با توجه به شرایط مختلفی از جمله اعضا، شرایط زمانه، اهداف و... ماهیتی یافته و تحقق خارجی پیدا کرده است. برخی جمع ها ابتداء با یک شخص شروع میشوند و اوست که هدفگذاری و راهبرد چینی را عهده دار است و در برخی دیگر تعداد بیشتری این مهم را بر عهده دارند.
🔸 برخی جمع ها از ایجاد همدلی، همفکری و همکاری بین تعداد کمی از افراد شروع کرده و کم کم تعدادشان را گسترش میدهند و برخی دیگر با ایجاد همدلی و همفکری ابتدایی در تعداد بیشتری کار را کلید زده و سپس عمق بخشی به این دو و تبلور آن در همکاری را در مراحل بعدی دنبال میکنند. شاید اینکه تشکیلات از کجا شروع میکند زیاد اهمیتی نداشته باشد ولی از دو پاشنه آشیل در تحقق یک تشکیلات نباید غافل شد؛ #همدلی و یک یا چند نفر #نیروی_پای_کار_تشکیلات .
🔸 همدلی بین طلبه های قوچانی به برکت جلسات «چای خوری»، نه زیاد ولی به مقدار کافی وجود داشت. نیروی پای کار هم که الحمدلله کم نبود. از طرفی انگیزه ی اولیه ی ایجاد تغییری اساسی در فضای دین داری مردم شهرستان قوچان هم دلها را بیشتر و بیشتر به هم گره می زد و کورسوی امید به آینده را که حالا تبدیل به ماه تابان شده بود در دل ها روشن نگه میداشت.
🔹 بعد از همه اینها و تشکیل #کارگروه_تخصصی، اولین گام انتخاب مسئول بود که با رای گیری، این مهم با یک رای مخالف به بنده سپرده شد.
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: هشتم
🎗 اولین جلسه کارگروه تخصصی در تابستان -یعنی کمتر از دو ماه بعد از تشکیل کارگروه تخصصی- و به میزبانی #قوچان برگزار شد. نقشه ابتدایی از مسیر ترسیم و سیاست گذاری های کلان انجام شد. ازجمله این سیاست ها داخل کردن تک تک افراد تشکیلات در مراحلی بود که کارگروه تخصصی تا ایجاد تشکیلات باید طی میکرد. با این کار هم همدلی و ارتباط بین اعضا بیشتر می شد، هم سرعت کار بالا میرفت و هم اعضاء رشد تشکیلاتی مورد نیاز برای ایجاد تشکیلات را بدست می آوردند.
🎗 نقشه ابتدایی عبارت بود از؛
1⃣ کتابشناسی منابع تشکیلاتی اعم از کتاب، سایت و جزوات توسط تمامی اعضا
2⃣ تقسیم منابع بدست آمده بین اعضا برای مطالعه و تحویل خلاصه آن به کارگروه تخصصی در پایان مهلت یک یا دوماهه
3⃣ مطالعه خلاصه ها توسط اعضای کارگروه تخصصی، جمعبندی و دستیابی به معرفت مورد نیاز از تشکیلات
4⃣ بررسی قالب تشکیلات های مختلف به منظور انتخاب یکی از آنها (و اعمال تغییراتی برای بومی سازی با شرایط قوچان) و یا تاسیس قالبی جدید
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
پارسال خبری در مورد طراحی اندروید بومی سازی شده منتشر شد. شرکت ارتباط گویا اروند که ما اون رو به اسم #جی_ال_ایکس میشناسیم، تولید کننده ی این دستاورد بود. دستاوردی که ما رو از سرویس های google بی نیاز می کرد و این یعنی کوتاه شدن دست مزدوران خارجی (از جمله سرویس های جاسوسی، سردمداران سیستم عامل های متعددو...) که به طور اغلب از صهونیست یا شیفتگان این کیش هستند.
این که چی شد و چه بلایی سرش اومد، به گفتن همین اکتفا می کنم که مصالح شخصی نگذاشت پای اندروید #غیر_استکباری به کشورمون باز بشه!
پ.ن: وقتی شیر آب دست اونا باشه، خودشون میدونن کی و کجا باز کنن یا نکنن! به عبارت دیگه: چه زمانی و چه جوری به ایران سرویس بدن و چه زمانی ندن!
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: نهم
🔹 مرحله اولی که کارگروه تخصصی ترسیم کرده بود(یعنی کتابشناسی) خیلی زود به سرانجام رسید. نتیجه، شناسایی حدود 20 عنوان کتاب، تعدادی مقاله، جزوه، عکس نوشته و اندکی سایت و وبلاگ بود.
🔸 دستیابی به این مقدار از منابع، آن هم در مورد مسئله ای مهم چون تشکیلات، آن روز ها برای کارگروه بسیار تاسف بار بود و نوید از راهی سخت و پرتلاطم میداد؛ راهی که نه راه رو درست و درمانی داشت و نه راه بلدی خبره.
🔹 پس از شناسایی، کتاب ها -که حالا برخی از آنها از چاپ خارج و نایاب شده بود- خریداری شده و دیگر مطالب به دست آمده به طور کامل آرشیو شد تا زمینه های ورود به مرحله دوم آماده شود.
🔹 حالا و با اتمام کتابشناسی نوبت به مرحله دوم میرسید؛ تقسیم منابع بین «همه اعضا»، مطالعه و ارائه خلاصه به کارگروه تخصصی. برای این منظور در گروهی که تیم 4 نفره مدت ها قبل در فضای تلگرام ایجاد کرده بود اطلاع رسانی انجام گرفت. عناوین مختلف عرضه شد تا هرکس به انتخاب خود یکی از عناوین را انتخاب، مطالعه و خلاصه نویسی کرده و تحویل کارگروه تخصصی دهد.
🔸 وقتی همه ی عناوین توسط افراد انتخاب شد نوبت آن رسید تا منابعی که از قبل خریداری و یا بایگانی شده بود در اختیار افراد قرار گیرد تا بدون دغدغه ی یافتن منبع، آن را دریافت و شروع به مطالعه کنند. به همین منظور با تک تک افراد تماس گرفته شد.
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
سياهه ها...
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود 💭 قسمت: نهم 🔹 مرحله اولی که کارگروه تخصصی ترسیم کرده بود(یعنی کتابشناسی) خی
برای جلوگیری از هرگونه حمله در صفحه شخصی، همینجا اعلام میکنم که انشاءالله منابع شناسایی شده در همین کانال و تحت عنوان «مجموعه #کتب_تشکیلاتی » در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
@siaheha
🔶 #کتاب جای خالی عباس/اصغر علوی
🔹 کتاب«جای خالی عباس» با هدف مروری بر “ رفتار های #تشکیلاتی ” حضرت عباس با توجه به ویژگی های شخصیتی او، اثر سید علی اصغر علوی می باشد که با مقدمهای از محمدرضا سنگری توسط انتشارات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام و به اهتمام مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام منتشر شده است.
🔸 در واقع این اثر به دنبال این است که به مخاطب القا کند که عباس ابن علی «مدیر مستمر تاریخ» است، مدیر ابدی انسان، چراکه «زمان» خود را به فردا بخشید و پروای دیروز و امروز نداشت.
🔹 روضههای حضرت عباس محل تربیت سربازان ولایتمدار امام زمان است و این راز آن علقهای است که امام عصر به شخصیت کادرساز آخرالزمانی عمویش و مجالس و روضههای تشکیلاتی او دارد…
#کتب_تشکیلاتی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: دهم
🌱 فرصت یکماهه داشت به پایان میرسید در حالیکه که حتی برخی، هنوز اقدامی برای تحویل گرفتن منابع نکرده بودند؛ علارقم تماس های مکرر.
🌱 در یک تشکیلات نوپا و در مراحل شُدَن، نباید زیاد از افرادی که هنوز علقه ای تشکیلاتی بین شان شکل نگرفته و روابط با همدلی ابتدایی پیش میرود، متوقع بود. ما هم نبودیم.
🌱 پس از یکی دو بار تمدید مهلت تعیین شده به درخواست افراد، کم کم به آخرین روز از مرحله مطالعه کتب رسیدیم. نتیجه نهایی به دست آمده از این مرحله تقریبا به صفر میل میکرد! آن هم به لطف برخی مطالعات کارگروه تخصصی و نیز بعضی مطالعات جزئی که البته هیچگاه به خلاصه نویسی و ارائه آن به کارگروه تخصصی نرسید.
🌱 این اولین #چالشِ تک تک اعضاء در #فرایند_شُدَن بود اما آخرین نه.
🌱 تابستان به نیمه رسیده بود و کارگروه تخصصی برای جبران خلاء محتوایی، تصمیم گرفت تا جدید ترین و به نحوی کامل ترین کتاب از بین منابع شناسایی شده را به عنوان منبع اولیه قرار داده و از کتب دیگر به عنوان منابع رجوعی استفاده کند. تصمیمی که هرچند قدرت مانور محتوایی کارگروه را کاهش میداد ولی بهترین تصمیم در مقابل خواندن همه منابع توسط کارگروه بود که خودش مدت ها زمان نیاز داشت.
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
🔰 #کتاب «قالب تشکل، تشکل غالب (درسنامه تشکل اسلامی)»
🖨 تحقیق و تنظیم: مرکز فرهنگی تبلیغی آینده سازان / ناشر: امام عصر (عج)
🔹 #بصیرت و #جهاد در گوشه نشینی و بریدگی از مردم و جامعه میسر نیست،بلکه مواجهه با سرد و گرم اجتماع و #حضور_مسئولانه میسر است، زیرا آن کس که در معرض خطرات و بحران ها و گلاویز با مشکلات و سختی است، نیاز به بصیرت را احساس و تجهیز به روحیه و عمل جهادی را ضروری می شمارد. بهترین نوع حضوری که این ظرفیت را دارد، حضور آگاهانه و فعالانه در جمع و نقش آفرینی #تشکیلاتی است. تشکل و تشکیلات، نوعی رفتار جمعی است که آدمی را از تارهای خودساخته ی منیّت و فردیت خارج می سازد.
🔸 «قالب تشکل و تشکل غالب» اثری از مرکز فرهنگی تبلیغی آینده سازان است که در هشت درس ارائه شده است. در درس اول این کتاب میتوان با واژگان و اصطلاحات مرتبط با تشکل آشنا شد. رفتار تشکیلاتی در سیرهی معصومین عنوان دومین درس از این کتاب می باشد که خواننده را با مولفه هایی از رفتار تشکیلاتی در سیره ائمه آشنا میکند. درس سوم این کتاب به بررسی ضرورت ایجاد تشکل میپردازد. در درس چهارم نیز میتوان زمینه ها و عوامل موثر در شکل گیری تشکل اسلامی را مطالعه کرد. جایگاه مدیریت و رهبری در تشکل اسلامی عنوان درس پنج این کتاب است. در درس ششم می توان در یافت که اصول و ارزشهای حاکم بر تشکل اسلامی چیست؟ درس هشتم موانع شکل گیری تشکل اسلامی را بررسی می کند و آسیب شناسی تشکل اسلامی درس هشتم و آخرین بحث این کتاب است.
#کتب_تشکیلاتی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: یازدهم
🔹 دیگر وقت آن رسیده بود که جلساتی برای جمعبندی محتوایی تشکیل شود(مرحله سوم از نقشه راه کارگروه تخصصی)، جلساتی که به موازات مطالعه کتاب منبع، پیگیری میشد. هدف از این جلسات دستیابی به معرفت تشکیلاتی بود؛ چیستی، حدود، هدف، نقشه راه، راهبرد، آرمان و ده ها مسئله دیگر، آن چیزهایی بودند که باید مورد کنکاش قرار میگرفتند تا ابعاد مختلف تشکیلات روشن و ایجاد آن ممکن گردد.
🔸 گستردگی مطالب، فقر محتوایی اعضای کارگروه و دور بودن ذهن افراد از یکدیگر کار را با کندی جلو میبرد. جوانب بسیاری از مطالب جدید بوده و در سیر بحث ها روشن می شد، فکرها وادار به بارش می شدند و گام به گام کار جلو میرفت.
🔹 با وجود برگزاری حدود دو سه جلسه محتوایی، دو سه ساعته در هفته (مجموعا حدود 4-9 ساعت در هفته) این مرحله تا اوایل سال تحصیلی 1396-1397 به درازا کشیده و در #قم ادامه یافت. برخی از محتواهای این جلسات بعدتر ها با نام «جزوه نظری تعریف تشکیلات» و به منظور تعیین مبانی تصوریه مشترک در تشکیلات به اعضاء ارائه شد.
🔸 در بخشی از این جزوه 6 صفحه ای اینچنین آمده است: «... اهداف، نقاط اصلی کوه هستند که فرد در جریان رسیدن به قله کوه(آرمان) باید آنها را فتح کند. ... تشکیلات باید در راستای آرمان خود به تعیین اهداف پرداخته و با توجه به این اهداف نقشه راه خود را ترسیم و به سمت مطلوب حرکت کند. لازم به ذکر نیست که بدون هدف مشترک تشکیلات معنا ندارد چراکه اگر هر فرد بخواهد در راه رسیدن به آرمان از مسیر دلخواه خود حرکت کند عملا نتیجه آن چیزی جز تفرق و جدایی نیست. »
🔹 پیشنهاد میکنم حداقل یک بار دیگر بند قبلی را مطالعه کنید!
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
#کتاب «حزب جمهوری اسلامی ، گفتار ها ، گفتگو ها و نوشتار ها»
🔹 یکی از بهترین الگوهای #تشکیلات اسلامی در دوره معاصر ما حزب جمهوری اسلامی است که اوایل انقلاب بوجود آمد. دبیر کل این حزب یعنی #شهید_بهشتی در مورد فعالیت های تشکیلاتی این حزب و ویژگی های تشکیلات اسلامی و تشکل حق گفتگو ها و سخنرانی های متعددی کرده اند که این مطالب جمع آوری شده و در کتابی با عنوان “حزب جمهوری اسلامی ، گفتار ها ، گفتگو ها و نوشتار ها” منتشر شده است
🔸 این کتاب نیز به تشکل ها و اهدافشان ارتباط دارد. چنان که در این کتاب خواهید دید، دیدگاه انسان گرایانه شهید بهشتی در ترسیم اهداف و تعیین ضوابط و تنظیم ارتباطات درونی و بیرونی حزب هویداست.
#کتب_تشکیلاتی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
عجب عکسیه 🤩
هی میگم گوشیم یه چیز کم داره ها؛ هرچند عکس قدیمیه ولی من حدود تازه پیداش کردم👌
@siaheha
🔶 مجموعه #تاریخ_میشنود
💭 قسمت: دوازدهم
🌿 طولانی شدن فرایند دستیابی به طرح توسط کارگروه تخصصی، تعطیلی نسبی جلسات «دورهمی» و خلاء ارتباطات موثر با أعضاء، کم کم زمینه را برای بروز اولین تنش های تشکیلاتی فراهم میکرد.
🌿 سال تحصیلی 1396-1397 هنوز اولین ماه های خود را سپری میکرد که گروه تلگرامی طلاب جوان قوچان -همان گروهی که حالا خیلی ها در آن عضو بودند و مطالبش را با امیدی مضاعف به آینده، پیگیری میکردند- آبستن اتفاقاتی شد که تاثیرات آن در آینده ای نه چندان دور هویدا شد.
🌿 برخی از اعضای گروه تلگرامی که اتفاقا چهره وجیهی در بین اعضا داشتند، شروع به طرح انتقاداتی به تشکیلات و کارگروه تخصصی کردند. نفس انتقاد آنقدر مطلوب است که اگر نباشد عملا پیشرفت و حرکت رو به جلو هیچگاه محقق نمیشود اما همین شیء مطلوب هم لوازمی دارد که حداقل آن لوازم آگاهی از مسئله، سپس تاختن به آن است.
🌿 برخی دیگر از اعضا که اتفاقا آنها هم چهره وجیهی در بین اعضاء داشتند با دلایلی چون تشویش ذهن اعضاء به مقابله میپرداختند. عبارات تند، دور بودن از واقع و... هم مزید بر علت میشد تا طرفین تب و تاب زیادی به خرج داده و کار کم کم به جدل کشیده شود. در این بین بازیگر که نه، تماشاگرانی هم بودند که سهم شان، التهاب زیادی بود که هر روز، پس از خواندن ده ها پیامی که تفکیک حق و باطل شان -شاید- سخت ترین کار ممکن بود، حاصل میشد. این روند تا تصویب «طرح اولیه تشکیلات» همچنان مصرّانه استمرار داشت!
♨️ ادامه دارد...
#تاریخ_شفاهی
#تشکل_طلاب_جوان_قوچان
@siaheha
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🔆به تاسیس دولت جدید نیازی نیست!
🔹اخیرا یکی از اعضای اتاق بازرگانی، مطالبی پیرامون کارکرد وزارت صمت بیان کردهاند که بیارتباط با بحث تفکیک ماموریت بازرگانی از صنعت و معدن نیست. ایشان گفتهاند "شخصی که در این مدت کم به عنوان وزیر انتخاب میشود، ریسک بزرگی را پذیرفته است. به این دلیل که کنترل تورم و تامین ارز، خارج از اراده وزیر صمت است و تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم به عهده ایشان خواهد بود".
🔹اگر بخواهیم شرایط مطلوبی که این عضو اتاق بازرگانی ترسیم میکند، تحقق یابد، باید نه تنها یک وزارت بازرگانی تاسیس کنیم، بلکه وظایف کنترل تورم و تامین ارز را نیز از بانک مرکزی بگیریم و به این وزارتخانه منتقل کنیم!
این نگاه غلط به مدیریت کشور، فارغ از اینکه از تمایل طبیعی اعضای اتاق بازرگانی به خلاصه کردن اقتصاد در تجارت ناشی میشود، ریشه در یک رویکرد غلط به کارکرد دولت دارد. این نگاه میگوید اگر میخواهیم بازرگانی کشور درست شود، باید یک وزارت بازرگانی داشته باشیم. دقیقتر که میشود، میبیند خیر، همین مسئله بازرگانی به تامین ارز و کنترل تورم هم ارتباط دارد و باید متولی این امور هم وزیر بازرگانی باشد. در آینده دقیقتر هم بشود، خواهد دید که برای انجام بازرگانی، یک سری زیرساختها نیز نیاز است و فیالمثل پیشنهاد خواهد کرد که چون تجارت از دریا و جاده انجام میشود، باید مدیریت این امور نیز از سازمانها و دستگاههای دیگر گرفته شده و به وزارت بازرگانی سپرده شود. همین طور که پیش برویم، کم کم نیاز به تشکیل یک دولت دیگر با عنوان وزارت بازرگانی برای اداره امور خواهیم بود!
🔹فلسفه تشکیل دولت در همینجاست. وظایفی در اداره کشور شناسایی شده، میان دستگاهها تقسیمکار شده و در اصل ۱۳۴ قانون اساسی، رئیس جمهور موظف به هماهنگی میان این دستگاهها و نظارت بر اقدامات آنها شده است. یعنی این رئیسجمهور است که متولی اتخاذ تدابیر و تدوین برنامه و تعیین خط مشی برای حل مسائل، تقسیم کار میان دستگاهها، هماهنگی میان آنها و نهایتا جمعکردن کار است. ما تقریبا هیچ مسئله بخشی در کشور نداریم که حل آن فقط از عهده یک وزارتخانه بر بیاید. اگر بخواهیم مسائل کشور توسط یک وزارتخانه حل شود، باید کل دولت را به آنجا منتقل کنیم! این آشفتگی و سردرگمی وقتی پیش میآید که رئیسجمهور وظایف خود را درست نشناسد یا درست انجام ندهد.
🔹اخیرا همکارانم در دفتر اقتصاد و مدیریت مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی، تدابیر ابلاغ شده از سوی رهبر حکیم انقلاب در رابطه با موضوع ارز را استخراج و دستهبندی کردهاند که این گزارش نشان میدهد برای حل مسئله ارز، ۳۲ تکلیف برای ۱۱ دستگاه دولتی وجود دارد. از سازمان برنامه و بودجه تا وزارت نفت، از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا بانک مرکزی، هر کدام وظایفی دارند که باید انجام دهند تا نظام ارزی کشور سامان یابد. بدیهی است که وقتی حل مسئله ارز صرفا از بانک مرکزی خواسته شود، رئیس بانک مرکزی بیاید گلایه کند که وقتی قاچاق انجام میشود، من چگونه نرخ ارز را کنترل کنم؟ با این موضع رئیس کل بانک مرکزی، آیا باید برای حل معضل، مبارزه با قاچاق را به بانک مرکزی بسپاریم؟
🔹اگر بخواهیم مسئله ارز حل و فصل شود، این رئیس جمهور است که باید انجام آن ۳۲ تکلیف توسط ۱۱ دستگاه مکلف را مدیریت کند. اگر رئیسجمهور وظیفه خود در مدیریت فرابخشی امور را انجام ندهد، تعارضها و ناهماهنگیها میان بخشهایی که رابطه سلسلهمراتبی با یکدیگر ندارند و از هم دستور نمیگیرند، اوضاع را روز به روز وخیمتر خواهد کرد. طی سالهای گذشته کشور از این ناحیه لطمات زیادی دیده است.
@syjebraily
هدایت شده از KHAMENEI.IR
▫️ قرائت زیارت اربعین، همنوا با رهبر انقلاب
📅 پنجشنبه ۱۷ مهر، ساعت ۱۰
📲 پخش زنده از شبکه یک و شبکههای اجتماعی KHAMENEI.IR
🔸 عزیزان من ببینید #نیاز_لحظه چیست؛ هنر این است.
🔹 میدانید در عالم اسلام هزاران نفر بودند که حسین بن علي را و پدر و مادر حسین بن علی را و خاندان آنها را دوست داشتند؛ یزید و یزیدیان را دشمن داشتند؛ حاضر بودند در رکاب امام حسین تلاش کنند؛ اما آنها حبیب بن مظاهر نشدند، زَهیر نشدند، آن عالم تازه مسلمان نشدند، در بنی هاشم کسانی بودند که ابوالفضل و علی اکبر نشدند؛ چرا؟ چون در لحظه نیاز، #حضور پیدا نكردند.
🔸 وقتی دین به من احتیاج دارد، اگر من نیاز آن وقت را نشناسم و به آن نیاز پاسخ ندهم، چه فایده که خودم را آماده و مستعد کمک برای دین بدانم؟ وقتی بیمار به این عالج فوری و به این داروی فوری و فوتی احتیاج دارد، تو زماني میتوانی به کمک افتخار کنی که در آن لحظه آن دارو را بدهی؛ والا آن لحظه که گذشت، اگر صد برابر آن دارو را هم آوردی، چه فایده دارد؟ مهم این است!
💬 رهبر انقلاب ۶۴/۶/۱۱
@siaheha