هدایت شده از ◾️تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
🔻#گروه_فقه_سیاسی دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار می کند:
💠 میزگرد: #فقه_انتخابات؛ مسائل و چالش ها
🔻با حضور اساتید محترم:
1. حجت الاسلام دکتر سید سجاد ایزدهی
2. حجت الاسلام دکتر محسن ملک افضلی
3. حجت الاسلام دکتر روح الله شریعتی
4. حجت الاسلام دکتر احمد رهدار
5. حجت الاسلام دکتر سید احسان رفیعی علوی
6. حجت الاسلام دکتر محمد قاسمی
🔘 زمان و مکان: دوشنبه ساعت 13:30-15:30؛ دانشگاه باقرالعلوم، طبقه سوم، سالن جلسات
🌐 لینک وبینار: https://bbb01.dte.ir/b/mtj-k9n-gvy-5eh (با ورود به صفحه وبینار، از بخشش میهمان وارد جلسه شوید)
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🆔 @tablighnews
🌐 Tablighnews.Dte.ir
هدایت شده از محمد هادی سمتی
😳عجب تناقضی😳
❌ هم رأی دادن را بی خاصیت جلوه بدهی
❌ و هم رأی بدهی
➕صندوق رأی بیا ما رو بخورر لطفا
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#من_رأی_میدهم
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
💢 پرونده ویژه «فقه انتخابات» در «شبکه اجتهاد» بهروزرسانی شد
✔️در آستانه سیزدهیمن انتخابات ریاست جمهوری، پرونده ویژه «فقه انتخابات» با آثار و گفتارهایی از صاحبنظران و اساتید برجسته حوزه و دانشگاه در پنج بخش (یادداشت، گفتگو، گزارش، رهنمود، پنجره) از سوی «شبکه اجتهاد» منتشر شد.
🔻با گفتارهایی از: احمد واعظی، عبدالرضا ایزدپناه، سیداحمد حسینی خراسانی، سید محمدرضا مدرسی یزدی، محمدجواد فاضل لنکرانی، عبدالحسین خسروپناه، علیاکبر رشاد، محسن اراکی، عباس رفعتی، رضا اسلامی، عبدالحمید واسطی، محسن فقیهی، محسن مهاجرنیا، عبدالوهاب فراتی، حبیبالله بابایی، سید سجاد ایزدهی، سید محمدرضا شریعتمدار، سید احمد حبیبنژاد، علیرضا زهیری، غلامرضا بهروزی لک، ذبیحالله نعیمیان، مجید رجبی؛ و نیز رهنمود و گفتارهایی از مراجع معظم تقلید
👈 مشاهده کنید: https://b2n.ir/e81757
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
هدایت شده از محمد هادی سمتی
این مطلب را در یک گروه ایتایی دیدم و گویا موثق هست:
پژمانفر نماینده مجلس در مشهد:
#جلیلی به دعوت شخص #رئیسی و با این شرط که تا آخر بماند در #انتخابات حاضر شده و تا آخر هست.
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
هدایت شده از محمد هادی سمتی
درباره استدلال #علیرضا_زاکانی برای انصراف صحبت خواهم کرد.
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
هدایت شده از محمد هادی سمتی
1.17M
⁉️چند سئوال از آقای #علیرضا_زاکانی⁉️
از کسی که برنامه خودش را از بقیه قوی تر می دانست _یعنی خود را #اصلح می دانست_ می توان پذیرفت که اقبال عمومی را بر برنامه قوی ترجیح بدهد؟
قهرمان شدن به قیمت این که روند #رشد_سیاسی مردم را مختل کنیم؟
➕ نقد و نظرتان را می شنوم.
#انتخابات_ریاست_جمهوری
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14000326_40593_1281k.mp3
8.66M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران در آستانه انتخابات ۲۸خرداد. ۱۴۰۰/۰۳/۲۶
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از انقلابِ قَلم
#پویش_انتخاباتی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت ایت الله العظمی خامنه ای با عنوان #کار_درست راه اندازی شد:
https://farsi.khamenei.ir/karedorost1400/
🔰پخش تلویزیونی مستند جستجوگر از امشب
🔶29 خرداد تا 1 تیر
💠 از شبکه چهار و مستند:
📺شبکه مستند
🕖 پخش ساعت۱۹
🕛باز پخش اول ساعت ۲۴
🕐باز پخش دوم ساعت۱۳روزبعد
📺شبکه چهار
🕘پخش ساعت ۲۱
📌@canoon_org
📋 انتخابات ۱۴۰۰ را چگونه بفهمیم؟
✍️#عبدالله_گنجی،مدیر مسئول #روزنامه_جوان
#انتخابات_ریاست_جمهوری ۱۴۰۰ ایران به تعبیر اهل جبهه در میانه آتش برگزار شد.
اینکه میزان #مشارکت مطلوب است یا خیر بدون توجه به ملاحظات و مقتضیات زمان قابل درک نیست. قطعاً رأی ریاستجمهوری را نباید با مجلس مقایسه کرد که اگر این بود، نسبت به ۱۳۹۸ رشد داشتهایم، بلکه باید با ریاستجمهوری قبل مقایسه کرد و کاهش حدود ۲۰ درصدی مشارکت را پذیرفت.
از عوامل کاهش مشارکت #کرونا عاملی مهم بود که ۲۸ درصد مردم معتقد بودند احتمالاً به خاطر آن شرکت نمیکنند. فشارهای اقتصادی و معیشتی عامل مهم دیگری است. علاوه بر این دو عامل کلیدی، بسیج جهان غرب و #اپوزیسیون نیز بیتأثیر نبود. ردصلاحیتها کمترین تأثیر را داشت چراکه در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ که مرحوم هاشمی و #احمدی_نژاد تأیید صلاحیت نشدند، مشارکت کاهش نیافت.
حال نیز امثال جهانگیری و لاریجانی بالاترین رأی منفی را در نظرسنجیها داشتند (هر کدام حدود ۳۹ درصد)، بنابراین از اول رأیآوری آنان جدی برآورد نمیشد. تساهلاً اگر غیبت همه این افراد را مؤثر در رأی بدانیم، باید آن را در درون رأی باطله جستوجو کنیم. اما محورهای زیر را باید در تحلیل این رأی از ذهن دور نداشت:
۱- بهرغم فشارهای اقتصادی، کرونا، #جنگ_روانی و #تحریم بخشی از #اصلاح_طلبان باید مشارکت را مطلوب دانست که اگر این عوامل نبودند، باید برای درک کاهش مشارکت به شاخصهای دیگری رجوع میشد.
دشمن در تحلیل کاهش مشارکت صرفاً «عناد» را عامل اصلی میداند. حال آنکه عناد با نظام طبق نظرسنجیهای خارجی ۵ درصد و طبق نظرسنجیهای داخلی ۸ درصد است، بنابراین حد فاصل بین ۹۵ درصد تا ۵۰ درصد را باید در عوامل نارضایتی اقتصادی و بیماری کرونا تحلیل کرد.
۲- رأی به #رئیسی نشان میدهد بهرغم تخریب گسترده #روحانیت در سالهای اخیر همچنان این قشر معتمدترین نزد مردمند. از سال ۱۳۶۰ که امام اجازه ورود روحانیت را به عرصه اجرایی صادر کرد، مردم ۹ بار به رئیسجمهور روحانی رأی دادند و صرفاً دو بار به غیرروحانی گرایش یافتند و این در حالی بود که ابتدا او را نیز در تراز روحانیت میدیدند. بهرغم حضور و وجود کت شلواریهای متخصص، همچنان روحانیت در اولویت انتخاب مردم است و دشمنان و #سکولارها در تحلیل #مردم_سالاری در ایران نباید این رویکرد مردم ایران را گم کنند.
۳- برخی اصلاحطلبان که هیچ حد و مرزی برای ابراز کنایه به #مشروعیت_نظام ندارند، در طول انتخابات از تعابیری مانند «مهندسی انتخابات»، «تحمیل یک نفر» «نابودی جمهوریت»، «انتصابات» و «حکومت اسلامی» نام بردند. حال آنکه میزان رأی آقای رئیسی قبل از تأییدصلاحیتها در مقایسه با کسانی که تأیید نشدند، موجود است. مردمی که به آقای رئیسی رأی دادند، نباید مورد توهین واقع شوند. مگر با زور سرنیزه به سوی شخص هدایت شدند؟ آنان نیز میتوانستند مانند بقیه راههای دیگری را دنبال کنند. مگر فرصتی که برای دادن رأی باطله، رأی به کاندیدای دیگر و عدم مشارکت در اختیار دیگر رأیدهندگان بود، برای ۱۸ میلیون نفری که به رئیسی رأی دادند، فراهم نبود؟ اتقوالله یعنی همین.
۴- رأی جناب همتی نشان داد از خاتمی تا سروش و ۱۶ حزب اصلاحطلب هیچ تأثیری بر مشارکت نداشتهاند. این نشان میدهد اگر جهانگیری هم حضور داشت، چفت و بست وی با دولت مستقر شرایط را بدتر میکرد، بنابراین یا مردم پذیرفتهاند که اصلاحطلبی در مسیر اولویتهای آنان نیست یا رقیب توانسته است با اثبات خود این گزاره را در ذهن جامعه معتبر نماید.
۵- این رأی در سختترین شرایط موجود به صندوق ریخته شد که نشان از قدرت بسیجگری #نظام_جمهوری_اسلامی دارد. جنگ «تحریم – مشارکت» شاخص اصلی انتخابات ۱۴۰۰ بود، اما میتوان با تجزیه کسانی که رأی ندادند، تأثیر دشمن را کماثر یافت. بالاخره مردم - و حتی کسانی که جمهوری اسلامی را قبول ندارند - میدانند که پول و رسانه سعودی صلاحیت نقد مردمسالاری را در ایران ندارند و تبلیغات آنان را توهین به هر ایرانی میدانند.
۶- انتخابات در کشور ما به جهت روانی – اجتماعی پرهزینه است که حاکمیت باید علل آن را احصا و لحاظ کند. جدال جمهوریخواهی عرفی با جمهوری اسلامی بخشی از این کارزار است، اما بخش دیگر آن قانع نشدن نخبگان از علل ردصلاحیتهاست.
📎 ادامه در مطلب بعدی👇👇👇
ممکن است #شورای_نگهبان اشتباه کند، اما ریگی به کفش ندارد که اگر داشت، باید یک #اصولگرا و پنج اصلاحطلب را تأیید میکرد، اگر قانون اجازه اقناع اجتماعی را نمیدهد، باید برای اصلاح آن اقدام کرد. عدماقناع نیروهای مؤمن به انقلاب و کسانی که حاضرند همه جان، مال و آبروی خود را فدای انقلاب اسلامی کنند، شاخصی است که میتواند به اصلاح قوانین و روندها منجر شود. پذیرش تعبدی تصمیمات در دهههای اخیر تا حدودی کاهش یافته و پذیرش علل تصمیمات به روش اقناع و استدلالی رشد کرده است. نظام سیاسی ما باید متناسب با این تغییر ذائقه قوانین و روشها را اصلاح کند.
۷- آقا محسن بر شعارهای ملموس اقتصادی - معیشتی متمرکز شد، اما نتوانست آن را در ذهن ملت معتبر کند. شاید بتوان این موضوع را به صورتی دیگر نیز درک کرد و آن اینکه صرفاً شعارهای اقتصادی جذابیت ایجاد نمیکند. مردم خصایص و شعارهای دیگر را نیز در کنار معیشت به صورت ترکیبی مدنظر قرار میدهند.
۸- این انتخابات و نتیجه آن، آزمون سخت نیروهای مؤمن #انقلاب_اسلامی است. در این چهار سال همه مدعیات آنان ورق خواهد خورد و در نمایشگاه ملت آبدیده خواهد شد، هیچ فرصتی برای خوشحالی و ماه عسل نیست، باید سریعاً اولویتها را شناخت و در سه سطح کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت به آن اقدام کرد وگرنه مردم با هیچ کس عقد اخوت نبستهاند.
۹- تردیدی نیست که نگرش حاکم بر دولت رئیسی، دولت «انسجام ملی» خواهد بود و رسانههای اصلاحطلب زودتر از دیگران به این مهم پی بردند. دولت جدید اگر چه فکر و نگرش اصلاحطلبان را در تراز انقلاب اسلامی و #اندیشه_سیاسی_امام نمیداند، اما قبول نداشتن، مانع به رسمیت شناختن آنان نخواهد شد.
۱۰-تیم عمیق، منسجم، کاردان و غیراحساسی میتواند بار ملت را بهتر حمل کند و بارقههای امید را در چشمان ملت نمایان کند. تحلیل اعتقادی گرایش مردم در این شرایط سخت را نیز نباید از نظر دور داشت که تحلیل آن را به خوانندگان محترم میسپارم.
#یادداشت
➕سیاست نامه / دریچه ای به اندیشه سیاسی در اسلام
🔺نشست خبری رئیسجمهور منتخب؛ عصر امروز
🔹نخستین نشست خبری #رئیسی ، #رئیسجمهور_منتخب ، ساعت 14 امروز دوشنبه با حضور نمایندگان رسانهها برگزار میشود.
@irinn_channel
www.irinn.ir
هدایت شده از انقلابِ قَلم
📋 خطر نوخوارجی گری (2)
✍️ #محمد_هادی_سمتی
... عدم فهم صحیح از جایگاه ولیفقیه و منظومه فکری ایشان و برطرف نشدن تناقضهای ذهنی سبب شده است تا نو خوارجی گری در دوران کرونا جلوه بیشتری پیدا کند.
اگر مولوی زنده بود به نوخوارجی ها می گفت:
رهبرِ دستبسته و زبانبستهِ کانالیزه شده که دید؟ / اینچنین رهبر خدا هم نآفرید
متن کامل این #یادداشت را در مطلب بعدی بخوانید.
👇
https://eitaa.com/manaar_ir/1571
هدایت شده از انقلابِ قَلم
🗒 حکیمِ مجاهد و تیرهای مسمومِ بینوایان
✍️ #محمد_هادی_سمتی
هدف این یادداشت پاسخ به فحاشی جوانکی مغرور و کممایه نیست؛ اما توهینهایی که به ساحت نورانی یک عالم وارسته نثار گشت سبب شد تا مقام علمی و معنوی #آیت_الله_مصباح رضوانالله علیه را از نگاه #رهبر_انقلاب واکاوی کنیم.
طرح یک سؤال برای بررسی شخصیت ایشان ضروری است. چرا محمدتقی #مصباح_یزدی مستحق لعن و نفرین میشود؟ جرم او چیست؟
در یککلام پاسخ این پرسش آن است که او هرگز حاضر نشد عبا بر سر بکشد و گوشهای بنشیند و بگوید به من چه!
اگر آیتالله مصباح در گوشه دِنج کتابخانه نشسته بود و با فلسفیدن و زیرورو کردن این کتاب و آن کتاب قطار عمر را جلو میبرد و با انحرافهای عقیدتی و سیاسیکاری نداشت فحش باران نمیشد.
گناه او این بود و هست که تلاش کرد تا افرادی را برای خدمت صادقانه و از روی اخلاص بهنظام تربیت کند.
مصباح یزدی مجرم است چون به منطقه ممنوعه سیاستمداری و سیاست ورزی وارد شد و سعی کرد تا آن چیزی را که بر اساس تکلیف فهمیده است به #گفتمان_عمومی تبدیل کند و آنقدر شهامت داشت که ازآنچه کاشته بود و بعداً آفتزده شد اعلام برائت کند و نشان بدهد که به معنای واقعی کلمه حکیم و مجاهد است.
علامه مصباح به حقیقت زبانی گویا برای گسترش حق داشت و هر جا که درخت نظام به او نیازمند میشد بی فوت وقت حاضر بود. از میدان سیاست تا برقراری کرسی #درس_اخلاق که صدالبته درس اخلاق او با چاشنی سیاست بسیار متفاوت بود با درسهای اخلاق تخدیر کننده و رهبانیت زا.
محمدتقی مصباح یزدی کاری کرده بود که امام #جامعه_اسلامی او را برادر عزیز خطاب کند و در فراقش سوگواری کند.
آنها که او را چه به خاطر حقد و کینه یا از سر جهالت و کممایگی با تیرهای مسموم هدف قرار داده و میدهند تنها و تنها عِرض خود میبرند و زحمتِ ما میدارند و نمیتوانند کلاهی برای خود ببافند.
#یادداشت
#سخن_سردبیر
#حسین_قدیانی
📣با مَنار همراه باشید:
🆔https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
🔰نشست تخصصی
«دولت در اندیشه آیتالله سید محمدباقر صدر»
🔺با حضور
حجت الاسلام و المسلمین نجف لکزایی
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔺سه شنبه ۲۲تیرماه
🔺ساعت ۱۶ الی ۱۸
🔺قم، میدان مفید، خیابان بهشت، خبرگزاری رسا
📌پخش مستقیم از صفحه اینستاگرام پژوهشگاه شهید صدر
🆔 @shahidsadr
هدایت شده از محمد هادی سمتی
🗒 چشم فتنه قلم را کور کنید
✍ #محمدهادی_سمتی، طلبه حوزه علمیه قم و دانش آموخته کارشناسی ارشد اندیشه سیاسی در اسلام
فَإِنِّي فَقَأْتُ عَيْنَ اَلْفِتْنَةِ / من چشم فتنه را از حدقه در آوردم (کور کردم) / نهج البلاغه خطبه 93
این جمله حماسی و غرور انگیز درباره ماجرای #فتنه_بنی_امیه و حوادث دوران خلافت حضرت امیر علیه السلام است.
ما از کلمه فتنه ، حوادث میدانی و شورش و آشوب به ذهنمان می رسد ولی فتنه به معنای _ غبار آلود شدن و بهم ریختگی فضا_ می تواند با چرخش قلم رخ بدهد،حتی اگر نتیجه ای در کف میدان نداشته باشد.
#فتنه_قلم یعنی آن که آدم قداست مداد _ جوهر_ را فراموش می کند و حقد و کینه و جهالت و حماقت را یکسره در چند سطر خرج می کند و سفید را سیاه یا برعکس جلوه می دهد.
فتنه قلم یعنی کسی که کمترین آشنایی با #عرفان و #فقه و #فلسفه و #اخلاق ندارد،با سخیف ترین تعابیر،#عالمِ_مجاهد،#استاد_اخلاق،#فیلسوف_اسلامی،صاحب نظر در مسائل اساسی اسلام و مصداقی برجسته از بندگان صالح خدا را منفورترین افراد بنامد و حقد و کینه هایی در طراز اهل بدر و خیبر را با سرانگشت جهالتش انتشار بدهد.
او و هرکسی که این چنین مسلکی دارد باید سزای آلوده ساختن قلم و از آن بالاتر مسموم کردن ذهن آدم ها را بدهد و برخورد شدید قضایی انتظاری نابجا نیست بلکه لازمه #برقراری_عدالت است و نمی تواند و نباید انتساب به شهید و شهادت یا همنشینی با #اهل_سیاست مانع از اجرای قانون بشود.
اما مهمتر از این ، وظیفه قلم به دستان متعهد است که فتنه قلم را با قلمی کردن جلوه های ناپیدا و ناشنیده از شخصیت های ارزشمند دینی جبران کنند.
اشکال کار ما این است که در زمان زندگی دانشمندان و #فرهیختگان_بزرگ_اسلام، به دلیل حجاب حیات یا هر عذر دیگری ، ارزش افزوده زندگی این افراد را در مقابل چشم جامعه قرار نمی دهیم یا به سستی از کنارش عبور می کنیم.
دوست و دشمن باید بدانند که زندگی یک عالم فرزانه مانند #علامه_مصباح_یزدی ، در موضع گیری های سیاسی _ به معنای حداقلی و جناحی اش_ خلاصه نمی شود.
چقدر زشت و زننده است که یک جوان دور از آبادی و بی بهره از نَفَس و کلام مرحوم آقای مصباح، تمامی عمر هشتاد و چند ساله او را با حمایت از یک جبهه سیاسی مساوی کند و کینه های جناحی خود را بر تشخیص تکلیفی که از جانب یک #فقیه_اسلام_شناس صورت گرفته است غلبه بدهد و حتی این قدر متوجه نباشد که فهم تکلیف برای کسی که زندگی و جوانی اش را نه در پهنای باند مجازی بلکه در خط به خط کلمات آیه و روایت هزینه کرده است به مراتب آسان تر و البته ارزشمند تر است از فردی که تنها با غلیان احساس و هیجان تکلیفی را برای خودش تشخیص داده است.
اگر یک عالم فرهیخته در حد و اندازه آیت الله مصباح هیچ کار دیگری جز تشخیص تکلیف و حمایت از یک فرد یا جریان انجام نداده باشد،باز نمی توان این را با کنش یک آدم عادی مقایسه کرد.
بگذریم...
جفای بزرگ در حق محمد تقی مصباح یزدی رضوان الله علیه آن است که کمتر کسی بداند لذت نشستن پای درس اخلاق او که در عین شیوایی بیان، حاوی پرمغزترین آموزه های #اسلام_ناب بود هرگز از یاد نمی رود و با یادآمدن محروم شدن از هر جلسه ای که از دست رفته است آهی از نهاد برمی خیزد.
پیرمردی که با تحمل رنج پیری و عوارضش اما در نهایت فروتنی هرشب #ماه_رمضان خود را به محل #درس_اخلاق می رساند و بی توجه به آن که عدد مخاطبانش کم است یا زیاد،بهترین دریافت هایش از #اخلاق_اسلامی را ارائه می کرد.
ما جفا کرده ایم و جفا می کنیم که از آنچه دیده ایم و شنیده ایم نمی نویسیم و اجازه می دهیم تا فتنه قلم نشر پیدا کند و چهره ای ناموزون از زندگی و زمانه اسلام شناسان حقیقی به جامعه تحویل داده شود.
باید آنقدر صفحه کاغذ _ حقیقی و مجازی _ را از شرح حال حقیقی امثال آیت الله مصباح پر کنیم تا کسی به خودش اجازه ندهد که از روی جهالت یا با اشاره و هدایتِ #سیاست_بازان، نورانیت ظاهر و باطن عالمان دینی را به لایک های عاری از ارزش بفروشد و بعد از آن که وانمود می کند پشیمان است همچنان نیش بزند و چنین القا کند که من عذرخواهی کردم اما شما باور نکنید!
در فتنه قلم باید چشم فتنه را کور کرد و از حدقه در آورد.
جنگ و جهاد قلم به این است که اجازه ندهیم محصول زندگانی سراسر برکت عالمی مجاهد همچون علامه مصباح با قلم های مسموم و کینه محور و فحش مدار به تاراج برود.
حالا وقت جنگیدن است برای خشکاندن جوهر قلم هایی که زهر ترشح می کنند و چهره های ماندگار را به ثمن بخس کم فروغ می سازند.
#یادداشت
متن کامل این یادداشت در #خبرگزاری_رسا:
yun.ir/hsfcab
#یادداشت_مرتبط:
https://eitaa.com/MHSemati/2078
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی ۱۲ مرداد برگزار میشود
📅 مراسم تنفیذ سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری اسلامی ایران سهشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیهی امام خمینی (ره) برگزار و منتخب ملت ایران توسط ولی فقیه به سِمت «ریاست جمهوری» منصوب میشود.
📺 این مراسم با رعایت دستورالعملها و شیوهنامههای بهداشتی برگزار و از ساعت ۱۰:۳۰ صبح به صورت زنده و مستقیم از شبکههای صدا و سیما، سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی بصورت زنده پخش میشود.
🔺️ در این برنامه وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ ارائه میکند و پس از قرائت متن حکم تنفیذ رئیس جمهور منتخب و ایراد سخن توسط حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، رهبر انقلاب سخنرانی خواهند کرد.
🏷 #تنفیذ_سیزدهم
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ویژه
📺 ببینید | #عبرت_آیندگان
🔰 مروری بر تجربه اعتماد به غرب، همراه با بیانات منتشر نشده رهبر انقلاب
سایر کیفیتها:
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=48384
هدایت شده از محمد هادی سمتی
🗒 چرخ و فلک قدرت یا فرصتی برای خدمت؟
🔰 نقدی بر انتخاب دکتر #علیرضا_زاکانی به عنوان #شهردار_تهران
✍️ #محمد_هادی_سمتی
✅ این یادداشت را فردا در کانال بخوانید:
👇
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
هدایت شده از جشنواره مردمی فیلم عمار قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مستند "پرزیدنت، آکتورسینما"
💢 #گورباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر #شوروی، معتقد بود تا زمانی که تنشهای شوروی با کشورهای غربی و بهخصوص #آمریکا ادامه داشته باشد، رسیدن به یک #اقتصاد موفق ناممکن است، به همین دلیل اولویت عالی خود را تنشزدایی و برقراری رابطه و #مذاکره با آمریکاییها قرار داد اما ماجرا جور دیگری رقم خورد.
♦️ انسانها تغییر میکنند ولی تاریخ تکرار میشود.
📺 جمعه 15 مرداد ساعت 17:30 از شبکه 3
️🎬 کارگردان: #محمدرضا_بورونی
🔰 جشنواره مردمی فیلم عمار قم
@AmmarFilmQom
سیاست نامه
🎥 مستند "پرزیدنت، آکتورسینما" 💢 #گورباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر #شوروی، معتقد بود تا زمانی که تنش
دریافت و مشاهده #مستند "پرزیدنت،آکتور سینما"
yun.ir/gu8iz9
هدایت شده از انقلابِ قَلم
🗒 انقلابِ قَلم در مصاف با طغیان
#سرمقاله آغاز به کار "انقلابِ_قَلم"
✍ #محمد_هادی_سمتی
... ما #قلم را در خدمت #تبیین قرار می دهیم و البته بر این نکته اصرار داریم که تحقیق و بررسی لازمه تبیین صحیح و جامعه ساز است.
در #انقلاب_قلم، #سیاست_زدگی،#شخصیت_محوری (پرستیدن انسان ها) و تناقض رفتاری و گفتاری نقد می شود و با #فحاشی،#حرمت_شکنی و ادبیات چاله میدانی برخی از قلم به دستان، بی محابا و بی رحمانه مبارزه خواهد شد...
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
🔰 انقلابِ قلم | مجالی برای نقد،تبیین و تحلیل
🆔@enqelabeqalam_ir
📱ارتباط با ما:
@enqelabeqalam_admin
📩 پیام گیر (نام و کاربری شما مخفی می ماند):
http://6w9.ir/msg/8000650
📮درخواست تبادل و تبلیغ:
@Barannejat
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f
هدایت شده از انقلابِ قَلم
🗒 کیهان نویس دیروز، طعنه و کنایه زنِ امروز
☑️ نقدی بر #یادداشت #مهدی_نصیری درباره کنش سیاسی جریان انقلابی
✍ #محمد_هادی_سمتی
مهدی نصیری مدیرمسئول و سردبیر وقت #کیهان در دهه 70، با انتشار یادداشتی در کانال شخصیاش انقلابیها را مُشتی آدم مُتوهم و کاسبِ رند خطاب کرده است و باورهای شخصی و غلط خودش را به #جریان_انقلابی نسبت داده است.
بر این اساس لازم می دانم چند نکته را درباره مرقومه معاون سیاسی #شورای_سیاستگذاری_ائمه_جمعه در دهه 80 بیان کنم:
1⃣ مدیرمسئول سابق #هفته_نامه_صبح ادعا میکند که اصولگرایان انقلابی و ولایی #نظام_اسلامی را همچون حکومت مولا علی _علیهالسلام_ قلمداد کرده و خود را عمار و مالک اشترهایی میدانند که باید با طلحه و زبیرها در جناح مقابل مبارزه کنند.
کاش مهدی نصیری بتواند برای این ادعای ناصواب خود دستکم چند مصداق از میان انقلابیهای اصیل معرفی کند که چنین ادعا و همچون اندیشهای دارند؛ وگرنه بر قلم راندن آنچه بیشتر ناشی از #دگردیسی_سیاسی است تا باور قلبی، راه چاره کوبیدن جریان انقلابی نیست.
2- معاون فرهنگی دفتر نمایندگی رهبر انقلاب در #امارات در دهه 80، #بحران_سیاسی و گفتمانی پیش روی #انقلابیون را این میداند که باوجود یکدست شدن #حاکمیت، دیگر هیچ بهانهای برای فرار از مسئولیتها پذیرفته نیست جز آنکه عدهای #نفوذی، #سازش_کار و #بی_بصیرت را کشف کنند تا بتوانند همه کاسه و کوزههای مشکلات کشور را به گردن آنها بیندازند.
این اوج بی انصافی فردی است که روزگاری در مهم ترین نهادهای حاکمیتی عهده دار مسئولیت بوده است.
3- نصیری با این پیشفرض که اکنون تمامی نفوذیها و غربزدهها از بدنه حاکمیت بیرون رفتهاند انقلابیون را به #فرافکنی متهم میکند و ادعا دارد که از نگاه این جریان همه مشکلات بر عهده منتقدان و مخالفان داخلی است که از حمایت و همراهی اکثریت مردم هم برخوردارند.
او بر اساس کدام معیار و ملاکی وضعیت موجود را خالی از عرض اندام نفوذی ها و غرب زده ها می داند؟
آیا #شبکه_نفوذ و به ویژه تفکر غرب زدگی که نصیری برخلاف رویه فعلی اش در گذشته محصولات و فناوری اش را تخطئه می کرده است با تغییر دولت ها،به یکباره از میان می رود؟
البته مهدی نصیری برای طرح ادعای حمایت و همراهی اکثریت مردم با منتقدان و مخالفان داخلی نیز مصداقی بیان نکرده است و تیری در تاریکی رها کرده و عبور کرده است.
4- عجیبتر آنکه مهدی نصیری ادعای دیگری هم در لابهلای سطور یادداشت خود مطرح کرده و گو اینکه در این کشور زندگی نمیکند یا به هیچ رسانهای دسترسی ندارد، قدرت عمده کشور در سالهای اخیر را به انقلابیون منتسب میکند.
سال های اخیر یعنی دقیقاً چند سال؟ آیا نصیری میتواند مدیریت 8 ساله #جریان_اعتدال_اصلاحطلب را هم به شکم انقلابیون ببندد یا میخواهد این هشت سال را از تاریخ محو کند؟
5- آیا مهدی نصیری که روزگاری عهدهدار #معاونت_سیاسی در شورای سیاستگذاری ائمه جمعه بوده و علیالقاعده خطی و مشی سیاسی خطبههای #امامان_جمعه را نیز راهبری میکرده است از ابتدا بر این باور بوده که انقلابیون خود را قوم برگزیده خداوند و #مُصلح_جهان میدانند و منتقد و مخالف را با برچسب شیطان و نفوذی مینوازند یا در سالهای بعد به این پندار حیرتانگیز دستیافته است؟
6- مدیرمسئول وقت کیهان در بخشی دیگر از یادداشت خود ادعا کرده است که مشکلات و کمبودهای کشور ریشه در گفتمان حاکم بر نظام دارد و ربطی به این جریان و آن جناح ندارد.
در حالیکه از سویی دیگر ادعا و اعتراف میکند که قدرت عمده کشور در سالهای اخیر در اختیار انقلابیون _بخوانید صاحب اختیاران نظام_ بوده است.
معنای این سخن آن است که او قبول دارد همیشه و در تمامی دوران چهلوچندساله نظام،تنها انقلابیون در بدنه مدیریتی حضور نداشتهاند و بخشی از قدرت و مدیریت اجرایی هم در اختیار جریان غیرانقلابی بوده است و آن ها نیز اشتباهاتی داشته اند.
حالا این تناقض چگونه برطرف می شود؟ آیا ممکن است که در برهه ای قدرت تحت اختیار جریان غیر همسو با نظام باشد و همزمان ریشه مشکلات به گفتمان نظام برگردد؟
به عبارتی دیگر آیا اشتباه جریان مقابل هم باید به سبد انقلابیها _یا اصل نظام_ ریخته شود؟
7- مهدی نصیری که پیشتر در مصاحبه با ایرنا از همدلی و همفکریاش با بسیاری از مواضع اصلاحطلبان خبر داده بود، ادعا میکند که شیوه حکمرانی جمهوری اسلامی هرروز بستهتر و غیر مردمیتر میشود اما این حقیقت را نمیگوید که غیر مردمیترین و بستهترین روش مدیریتی مربوط به جریانی است که باور راسخ به انقلاب نداشته و ندارند. چه در زمره کارگزاران و اصلاحطلبان و اعتدال گرایان باشند و چه در زیر بیرق اصولگرایی خود را جایداده باشند.
#یادداشت
هدایت شده از انقلابِ قَلم
🗒 مبارزه از زیر لحاف! | نقدی بر انقلابی گری عاری از عقلانیت
✍ #محمد_هادی_سمتی
یکم: مبارزه از زیر لحاف یا اِسلکتیویسم (به انگلیسی: Slacktivism) به فعالیتهای مجازیای اطلاق میشود که در کاربر احساس رضایت کاذب از انجام عملی مثبت را برمیانگیزاند. _آشفتگی سیاسی، ص 36، پاورقی_
هر کاری که انجام دادنش با هیجانِ بی مبنا باشد جز این عنوان شایسته نام دیگری نیست.
هوار کشیدن و عربدهکشی بیحسابوکتاب در #فضای_مجازی که با یک سیمکارت یا مودم و یک تلفن همراه زمینهاش فراهم میشود شاید اندکی گردوخاک ایجاد کند اما پایانی چیزی جز خستگی و درماندگی ندارد.
دوم: مولوی در مثنوی حکایتی را نقل میکند که در یک شهر مسلمان و مسیحی نشین در آن زندگی، مؤذّن بدصدایی وارد محلّه مسلمانها شد و چند وعده اذان گفت. او خیلی بد اذان میگفت. یک روز مرد نصرانی از محلّهای دیگر به محلّه مسلمانها آمد و گفت: این مؤذّن شما کجاست؟ میخواهم از او تشکّر کنم که یک مشکل بزرگ ما را حل کرده است! مشکل این بوده که او دختری داشت که میخواست مسلمان شود و اینها مانعش بودند. ولی آن مؤذن بدصدا، با آن صدایش، این دختر را از مسلمانی منصرف کرده بود و مرد نصرانی میگفت: ما حل این مشکل را مدیون آن مؤذنیم، زیرا او بود که دختر ما را به ما برگرداند.
سوم: #رهبر_انقلاب_اسلامی در اولین دیدار با #هیئت_دولت_سیزدهم سه کلیدواژه #عاقلانه، #خردمندانه و #فکورانه را از مؤلفههای حرکت و #رفتار_انقلابی برشمردند و دولتمردان را به #بازسازی_انقلابی همراه با پیوست سهگانه مذکور مُکلف ساختند.
این اولین بار نیست که #امام_جامعه_اسلامی نسبت به پیوست کردن #عقلانیت_دینی با کنش گری انقلابی فرمان میدهد و البته طیفی از افراد و جریانهای مدعی انقلابی گری هم با انواع استدلالها و برداشتهای آزاد تلاش میکنند تا از کنار این دستورالعمل عبور کنند.
ماجرای #کرونا و حواشی تمامنشدنیاش مانند #ماسک و #فاصلهگذاری_اجتماعی و رعایت دستورالعملهای بهداشتی در #مساجد و #مراسم_مذهبی و در این اواخر هم قصه پر غصه #واکسن، بروز شدت یافته برخی رفتارها و سخنان عاری از سهگانه عاقلانه، خردمندانه و فکورانه است که به مدد فضای بیدروپیکر مجازی هرروز که نه بلکه هرلحظه افروختهتر میشود.
گاهی انسان احساس میکند دوز تعصب و لجاجت بهاندازهای بالا میرود که هرگز نمیشود و نباید از قضاوتهای منصفانه و عقل محور سخن گفت زیرا نتیجهاش محکوم شدن به انحراف عقیده و مانند این است.
نه هرکه سر بتراشد قلندری داند و نه هر آدمی که فکر میکند در همهچیز صاحبنظر است و باید همه را برای پذیرش ادعاهایش قانع سازد قابلاعتنا و توجه است اما افسوس که سیاهچاله فضای مجازی و خلوت گزیدن با تلفن همراه، این یار همیشه حاضر در نظرها قربانیهای خودش را یکبهیک نابود میکند و برخی که میپندارند مؤذن خوشصدا هستند اما درواقع همچون ماری خطرناک و سمّی میگزند و میروند و تلفاتش روی دست میماند.
کاش واکسنی برای #عقلانیت وجود داشت و میشد آدمها را دستوپابسته به مصافش بُرد تا شاید اندکی این #ویروس انقلابی گریِ بی مبنا و بیحسابوکتاب التیام پیدا کند و آدمهایی که از زیر لحاف میخواهند همه قلهها را فتح کنند و به خیال خودشان کاری میکنند کارستان اندکی آرام و قرار بگیرند.
#یادداشت
#پرونده_عقلانیت_انقلابی
انقلاب قلم | نقد،تبیین و تحلیل
🆔@enqelabeqalam_ir
هدایت شده از انقلابِ قَلم
❌عیبجویی از رهبری مگر چه حُسنی دارد؟❌
📌با توجه به بحث و گفتگوهای اخیر درباره مسئله #واکسن که در مواردی سبب تضعیف جایگاه #امام_جامعه و جبهه گیری های شِبهِ مُغرضانه می شود،کانال انقلاب قلم بخشی از بیانات #رهبر_انقلاب_اسلامی در جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی را منتشر می کند.
✅ این دیدار در تاریخ ۱۳۷۷/۱۲/۰۴ انجام شده است.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f