#گرم_کتاب
محفل جمع خوانی کتاب؛
📚...بینوایان...
اثر: #ویکتور_هوگو
🔸 جلد دوم کتاب
🔹 جلسه چهل و هفتم
📆 دوشنبه ۲۱ آبان مهر ماه
ساعت ۱۹:۰۰
#پاتوق_کتاب_آسمان
@soha_sima
@skybook
بینوایان- جلسه چهل و هفتم.mp3
38.46M
#گرم_کتاب
🎙...بینوایان...
#ویکتور_هوگو
ترجمه #محمدرضا_پارسایار
#نشر_هرمس
🔹 جلسه چهل و هفتم
🔸 جلد دوم کتاب از صفحه ۱۶۴ تا ۱۹۴
@skybook
"پاتوق کتاب آسمان"
📖 ارواح ملیت ندارند 🖋️ یوکو تاوادا 📚 نشر اطراف 📒 از مجموعۀ «#زندگی_میان_زبانها» @skybook
گفتوگو دربارۀ کتاب ارواح ملیت ندارند.mp3
41.8M
🎙️ نشست رونمایی از کتاب «ارواح ملیت ندارند»
👤 ستاره نوتاج (مترجم کتاب)
🔸 اگر مجال یا حوصلۀ خواندن کتاب را ندارید، این صوت شاید بتواند مواجهه و شوقی نسبت به این مسئله پیش بیاورد.
🔹 یوکو تاوادا در این کتاب از تجربۀ زندگی میان دو زبان میگوید؛ از ابهام، رازآلودگی و غریبگی زبان برای کسانی که زبان مادریِ متفاوتی دارند. به نظر تاوادا ترجمه صرفاً برگرداندنِ واژهها از زبانی به زبان دیگر نیست بلکه -به تعبیر خودش- «زبانهای دیگر توجه ما را به این حقیقت جلب میکنند که زبان، حتی زبان مادری، چیزی جز ترجمه نیست.»
@skybook
#گرم_کتاب
محفل جمع خوانی کتاب؛
📚...بینوایان...
اثر: #ویکتور_هوگو
🔸 جلد دوم کتاب
🔹 جلسه چهل و هشتم
📆 سهشنبه ۲۲ آبان مهر ماه
ساعت ۱۹:۰۰
#پاتوق_کتاب_آسمان
@soha_sima
@skybook
🔸 مطلب مهمی که باید به آن توجه شود، شرایط فرهنگی و تاریخی است. زبانهای مردم چندان طالب کتاب نیستند و زمانی هست که کسانی و شاید بسیار در طلب آن باشند. آنکه جانش در جستوجوی کتاب است، آن را میطلبد و مییابد. اما چشمۀ این ذوق و طلب هم ممکن است گاهی کور شود.
🔹 مطلبی که گفتنش آسان نیست و پذیرفتنش دشوارتر، این است که مدرسههای ما بهجای برانگیختن ذوق کتابخواندن، چشمۀ ذوق کتابخواندن را کور میکنند. ما گمان میکنیم هر چه بیشتر به بچههایمان بیاموزیم، بهتر میآموزند و بدتر اینکه میپنداریم با این آموختن بیشتر میتوانیم فکر و روح آنان را هم هر طور که میخواهیم سروسامان بدهیم. البته کتاب جان ما را پرورش میدهد اما کتاب را باید با رغبت و بر اثر احساس نیاز درونی خواند. این توهم، بهجای اینکه مردم را کتابخوان بار آورد و به آنچه میآموزند علاقهمند کند، شاید آنها را لااقل در ناخودآگاهشان از کتاب و از آموزش بیزار کند. این همه درس که در مدرسه میدهند و نود درصد دانشآموزان آنها را فرا نمیگیرند یا اندکی از آن را فرامیگیرند، چه فایده دارد؟ بهجای سعی در تعلیم هزار صفحه که بیست صفحهاش را یاد نمیگیرند بیاییم دویست صفحه بیاموزیم که صد صفحهاش را یاد بگیرند.
📖 از مقالۀ کتاب و کتابخوانی
#هفته_کتاب_و_کتابخوانی
@skybook
📚 سی و دومین دوره هفته کتاب
▫️۲۵ درصد یارانه خرید حضوری کتاب تا سقف یک میلیون تومان
...از ۲۳ تا ۳۰ آبان ماه...
🍂🍂 پاییز هزار و چهارصد و سه
💡از ۹ صبح تا ۹ شب
آدرس: اصفهان/ خیابان مسجد سید/ ظهیرالاسلام/ کوچه شماره سه (شهید حیرت)
سفارش از طریق @aseman_book
📞 ۰۹۹۰۱۱۸۳۵۶۵
#پاتوق_کتاب_آسمان
@skybook
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 ویژه روز کتاب و کتابخوانی
🎥 نماهنگ جدید KHAMENEI.IR | کتاب، ماندگارترین اثر هنری
☝ بیانات رهبر انقلاب درباره اهمیت کتاب و ترویج کتابخوانی
✏️ کتاب ماندگارترین اثر هنری است؛ یعنی بقیّهی چیزها گذرا است، [امّا] کتاب میماند و صد سال، دویست سال از کتاب میشود استفاده کرد.
✏️ اگر کتاب را خوب تدوین کنیم، خیلی مهم است. کتاب است که فرهنگ را منتقل میکند از یک نسل به نسل دیگر. ۱۴۰۳/۵/۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡آدم خوشبخت کسی است که از گذر زمان احساس ندامت و پشیمانی نداشته باشد...
🎥 ببینید این پسر ۱۴ ساله چگونه کتاب خواندن و انس با کتاب را توصیف میکند.
@skybook
🔸 کتاب درسی معضل بزرگی است. هر سال، مبالغی گزاف و هنگفت صرف تأليف و چاپ و توزیع کتابهای درسی میشود. کتاب درسی را دانشآموز میخرد و در آخر سال آن را دور میاندازد و این یعنی کتاب چیز بیقابلیتی است و در بهترین صورت در عداد اشیاء مصرفی است که آن را بهاکراه مصرف میکنیم و دور میاندازیم. من زمانی که در دبیرستان بودم، پس از امتحان آخر سال بسیاری از کتابهایم را پاره میکردم یا میسوزاندم. حالا پی بردهام که آن کتابها لااقل کتابهای تاریخ و جغرافیا و تعلیمات اجتماعی و دینی و صرف و نحو عربی از کتابهای درسی امروز خیلی بهتر بود و پشیمانم که چرا مثلاً کتاب تاریخ نوشته عباس اقبال و صرف و نحو عربی تألیف استادان فاضل تونی و جلال همایی را میسوزاندم کاش همۀ آن کتابها را نگاه داشته بودم حتی اگر ناگزیر میشدم که آنها را به حبس کارتون بفرستم.
🔹 چنانکه به درستی گفتهاید اهمیت ندارد که بدانم اولین کتابهایی که اشخاص خواندهاند کدامهاست اما تجربۀ کتابخوانی و ماجراهایی که میان کتاب و خوانندهاش پیش میآید مهم است. این ماجراها را کموبیش میتوان وصف کرد؛ اما توجیه اینها همیشه میسر نیست. من هنگام خواندن کتاب اخلاق نیکوماک ارسطو نسبت به آن تحسینی داشتهام که نسبت به هیچ کتاب دیگری نداشتهام. اگر چرایی آن را بپرسید پاسخی ندارم، از وضع و حال کتابخوانیام میتوانم حکایت کنم؛ اما نمیتوانم بگویم چرا فلان کتاب تحسین را برانگیخت یا کتاب دیگر آشفته و پریشانم کرد.
کتابها را میتوان در نسبتی که با خواننده دارند به سه قسم تقسیم کرد. آثار هنری که به هیچکس اطلاعات و معلومات مفید برای رفع نیازمندیهای هر روزی نمیدهند اما اگر نباشند آدمیت آدمیان به خطر میافتد. کتابهایی که بر معلومات و اطلاعات اشخاص میافزاید و بهاصطلاح به
دردبخور هستند و بالأخره کتابهایی که ما را به تفکر میخوانند. این سه قسم معمولاً با هم اشتباه نمیشوند اما در هر زمان و تاریخی یکی از این اقسام ممکن است اهمیت بیشتر پیدا کند و به دو قسم دیگر بیاعتنایی شود. وقتی در برداشتن اطلاعات و معلومات مفید قابل فهم، ملاک خوبی و برتری کتاب باشد متوسطبودن حس میشود.
📖 از مقالۀ کتاب و کتابخوانی
#هفته_کتاب_و_کتابخوانی
@skybook
22.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
🎥 سرمشق فاطمی
🔸به توفیق الهی، به فضل الهی بعد از انقلاب، نام مبارک فاطمهی زهرا نسبت به قبل از انقلاب -که ما یادمان هست- نمیشود گفت ده برابر، شاید دهها برابر، صد برابر تکرار میشود و برده میشود؛ یعنی جامعه، جامعهی فاطمی است.
🔸 باید فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) اسوه باشد، الگو باشد در همهی جهات، از جمله در حرکت بزرگ اجتماعی و انقلابی و مبارزاتی ما.
#انقلاب_اسلامی_و_آینده_دینداری_ما
@skybook
🔸 نکتۀ آخر این است که ما هنوز در عالم نقد وارد نشده و نقد کتاب نداریم.
🔹 ما
هنوز کتابها را یکسان با موازین مشهور میسنجیم و وقتی مثلاً میخواهیم کتابهای ممتاز را برگزینیم، راهنمایمان ملاکهایی مثل شهرتداشتن، فهرست بزرگ مراجع و منابع بهصورت ظاهر، و بالأخره متوسطبودن کتاب است. گویی
بهترین کتاب باید متضمن اطلاعات و معلوماتی باشد که به درد خواننده میخورد و گروه کثیری از خوانندگان میتوانند مطالبش را بفهمند. البته کتاب را میخوانیم که مطالبش را بفهمیم و از آن فایده ببریم اما علم پیش از آنکه مشهور شود و بتوان از آن فایده برد با طلب و تفکری نسبت داشته است که آن نبود علم آموزشی نبود و قهراً فایده هم منتفی میشد. درباره کتابهای هنر و فلسفه و علم
و به طور کلی پژوهشها با ملاک کتابهای پژوهشی نباید حکم کرد؛ ولی وقتی علم را به پژوهش تحویل میکنیم ضرورتاً ملاک حکم دربارۀ شعر و فلسفه و سیاست هم تابع روشها و ملاکهای پژوهش میشود.
🔸 این تلقی اگر
عمومیت
نداشته باشد بد نیست؛ اما وقتی عمومیت پیدا میکند معنیاش بیمقدارشدن تفکر و هنر است و هیچ دوران و جامعهای بدون تفکر و هنر نمیتواند نظم
و ثبات داشته باشد.
📖 از مقالۀ «کتاب و کتابخوانی»
#هفته_کتاب_و_کتابخوانی
@skybook
"پاتوق کتاب آسمان"
📖 ارواح ملیت ندارند 🖋️ یوکو تاوادا 📚 نشر اطراف 📒 از مجموعۀ «#زندگی_میان_زبانها» @skybook
23.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 تاوادا که در جستارهای «ارواح ملیت ندارند»، سراغ تجربهی زیستن میان دو زبان و نوشتن به دو زبان رفته، در مصاحبهی «نوشتن بدون مرز» هم از همین تجربه میگوید؛ از تجربهی مهاجرت، زیستن و اندیشیدن و نوشتن در فضای بینابینی دو زبان، و سروکله زدن با زبان تازه. و جالب است که ردِ این زیستن در فضای بینابینی زبانها در همین مصاحبه هم پیداست؛ مصاحبهای که بعضی جملههایش ژاپنیاند، بعضی آلمانی، و بعضی هم انگلیسی.
🔹 در صورت استقبال، کاملِ این مصاحبه و یک مصاحبۀ دیگر ترجمه میشود و در اختیار دوستان قرار میگیرد.
@skybook
#گرم_کتاب
محفل جمع خوانی کتاب؛
📚...بینوایان...
اثر: #ویکتور_هوگو
🔸 جلد دوم کتاب
🔹 جلسه چهل و نهم
📆 یکشنبه ۲۷ آبان مهر ماه
ساعت ۱۹:۰۰
#پاتوق_کتاب_آسمان
@soha_sima
@skybook
May 11
"پاتوق کتاب آسمان"
🔸 تاوادا که در جستارهای «ارواح ملیت ندارند»، سراغ تجربهی زیستن میان دو زبان و نوشتن به دو زبان ر
🔸 فهمیدن زبان عروسکها دشوار است. عموماً در گوش ما همگی لال هستند. در واقع زبان مردهها هم فهمیدنی نیست. اصلاً صدایشان به گوش نمیرسد. فقط اگر آدم دنبال فهمیدن نباشد، میتواند صدای مردهها را بشنود.
🔹 روزی را بهخاطر میآورم که حس کردم صدای مردگان را شنیدهام. بهار دوازده سال پیش سر راهرفتن به اروپا یک هفته در کاتماندو پیش آشنایانم ماندم. یکی از دوستان صمیمی نپالیشان هم به خانهشان آمد و با هم چای نوشیدیم. [...] یک ساعت بعد، بهجای کافهٔ پیشنهادیام در شهر در روستایی تبتی بودیم معبدی مقابل چشمانم بود که از آن
صدای دعا به گوش میرسید. وقتی با دقت گوش کردم، صدای «چند» نفر را شنیدم. داخل معبد را نگاه کردم و راهبی تنها را دیدم که نشسته بود و دعا میکرد. از حنجرۀ او صدای «چند» نفر به گوش میرسید. هر بار نفس تازه میکرد صدایی بم همچون فرش دور او گسترده میشد که از آن صداهایی دیگر پدید میآمدند. راهب از درونش صداهایی تولید میکرد تا به هر راوی کالبدی آوایی ببخشد؛ کالبدی که خودِ راوی فاقد آن بود گویی مردهها که جعبه صدا نداشتند میتوانستند صدای خود را از طریق صدای راهب به گوش برسانند.
🔸 آن موقع تلاش کردم خودم هم فرش صدای خودم را پهن کنم چندان موفق نشدم؛ اما نخستینبار بود که آگاهانه صداهایی جانبی را شنیدم که وقتی حرف میزدم طنینانداز میشدند. از آن پس، هنگام حرفزدن به این صداهای جانبی توجه کردم. روایتْ دیگر جایگزینِ
گوشدادن نمیشد، بلکه از رهگذر گوشدادن شکل میگرفت. شاید عضو مخصوص روایت گوش باشد، نه دهان. شاید برای همین هم زهر در گوش پدر هملت ریخته شد، نه در دهانش. برای قطع ارتباط کسی با جهان اول باید بهجای دهان گوش او را نابود کرد.
📖 از کتاب ارواح ملیت ندارند
@skybook
بینوایان- جلسه چهل و هشتم.mp3
30.28M
#گرم_کتاب
🎙...بینوایان...
#ویکتور_هوگو
ترجمه #محمدرضا_پارسایار
#نشر_هرمس
🔹 جلسه چهل و هشتم
🔸 جلد دوم کتاب از صفحه
@skybook
بینوایان- جلسه چهل و نهم.mp3
31.85M
#گرم_کتاب
🎙...بینوایان...
#ویکتور_هوگو
ترجمه #محمدرضا_پارسایار
#نشر_هرمس
🔹 جلسه چهل و نهم
🔸 جلد دوم کتاب از صفحه
@skybook
🎉 در هفتهی کتاب و کتابخوانی، تازهترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شد.
📚 روایت اوّلشخص از شخص اوّل، به قلم مهدی قزلی، تازهترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در هفتهی کتاب و کتابخوانی منتشر شد.
♦️ این کتاب روایتهایی از حاشیهی دیدارهای رهبر معظّم انقلاب است. مهدی قزلی از سال ۸۸ الی ۹۷ همراه تیم رسانهای دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) در برنامههای مختلف و متنوع رهبری حضور داشته است. این برنامهها سفرهای رهبری به اقصی نقاط ایران، جلسات نظامی، جلسات ادبی و فرهنگی، دیدارهای خصوصی و عمومی، دیدارهای خانوادههای شهدا، رزمندگان دفاع مقدس و ... را شامل میشود.
🔶 گفتنیست ۴۸ روایت از حاشیهی برنامههای رهبر معظّم انقلاب در این کتاب گردآوری شده که ۳۸ روایت قبلاً در پایگاه KHAMENEI.IR منتشر شده بود و ۱۰ روایت برای نخستین بار در این کتاب منتشر میشود.
ثبت سفارش با تخفیف از طریق @aseman_book
@skybook
📚 دستخط رهبر انقلاب در تقریظ بر کتاب «مجید بربری»
📄 متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
...بسم الله الرّحمن الرّحیم...
ــ اینجا فطرتی پاک را، دلی روشن را، دستی خدمتگزار به ضعیفان را میبینیم که رشتهئی از انوار خورشید حسینی، آنها را در خط نورانی جهاد و شهادت، به کار میاندازد و دارندهی آنها را به اوج میرساند. مجید قربانخانی مصداق آیهی: فَمَن یُرد الله ان یهدیه یشرح صدره للإسلام است. او لایق این عروج بوده و دل با صفا و روح با مرام او ظرفیت آن را داشته است.. گوارایش باد و الحقنا الله به انشاءالله
تیر ماه ۴۰۲
ــ خانوادهی این شهید عزیز را در اینجا از نزدیک زیارت کردم.
🖊 #آیت_الله_سید_علی_خامنه_ای
@skybook
"پاتوق کتاب آسمان"
🎉 در هفتهی کتاب و کتابخوانی، تازهترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شد. 📚 روایت اوّلشخص از شخ
با جلد زیلوهای آقا...
#رسید
📙 روایَت اوَّل شَخص از شَخص اوَّل
روایتهایی از حاشیهی دیدارهای حضرت آیتالله العظمی خامنهای
#نشر_انقلاب_اسلامی
#مهدی_قزلی
@skybook
درست است که در تعریف، دین با اخلاق تفاوت دارد و احکام دین با فرمان وجدان اشتباه نمیشود، اما این تفاوت نه تفاوت میان دین و اخلاق، بلکه تفاوت فقه با اخلاق است و فقه به معنی اصطلاحش تمام دین نیست. در فقه حلال و حرام از بیرون برای آدمی معین شده است، اما دیندار ماشین و ربات نیست که به او دستور دهند و عمل کند. آدمی حتی فرمانهای عادی و معمولی را نیز در صورتی به درستی انجام میدهد که با دل آن را پذیرفته باشد. دیندار فرمان خدا و پیامبر و به طور کلی حکم دین را از آن خود میکند و با دل و جان میپذیرد و بی تکلف و با رضایت و شادی انجام میدهد. این فرمان بردن را دیگر فرمان بردن از بیرون نباید دانست...
اکنون ببینیم در باب نسبت اخلاق با هنر چه میتوان گفت؟
#رضا_داوری_اردکانی
#بشنوید
🎙...اخلاق و هنر...
🔸 مروری بر کتاب: اخلاق در زندگی کنونی
#گفتگوهای_کتابفروشی
@skybook
اخلاق و هنر.mp3
48.63M
🎙...اخلاق و هنر...
🔸 مروری بر کتاب: اخلاق در زندگی کنونی
🔹 متن خوانی مقاله اخلاق و هنر؛ فصل سوم
اثر #رضا_داوری_اردکانی
📆 ۵ آذر ماه ۱۴۰۳
#گفتگوهای_کتابفروشی
@skybook
✅دیدار رئیسجمهور و استاد فلسفه ایران
🔹مسعود پزشکیان به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با #رضا_داوری_اردکانی عضو پیوسته فرهنگستان علوم و فیلسوف شهیر ایرانی دیدار کرد.
🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
"پاتوق کتاب آسمان"
✅دیدار رئیسجمهور و استاد فلسفه ایران 🔹مسعود پزشکیان به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با #رضا_داو
سه کتابی که داوری اردکانی به مسعود پزشکیان هدیه داد...
◇ اکنون و آینده ما
◇ علوم انسانی و برنامهریزی توسعه
◇ آزادی قانون سازمان
@skybook
17.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در دو انتخابات گذشته آمریکا دیدیم که چطور سرمایهداران جدید آمریکا شبیه ایلان ماسک و سرمایهداران قدیمی شبیه خانوادۀ فورد در مقابل یکدیگر ایستادند.
با تحولات اخیر وقت آن رسیده تا بپرسیم که چه چیزی به ایلان ماسک قدرت می دهد؟
#ببینید
💡سید رسول فاطمی به بهانهی معرفی کتاب:
📗 "سرمایهداری مُرد قاتل: فئودالیسم فناورانه"
پاسخ میدهد.جدیدترین اثر: #یانیس_واروفاکیس نویسنده کتابهای "حرفهایی با دخترم درباره اقتصاد" و "مینوتار جهانی" و "ریاضت اقتصادی" @skybook
هدایت شده از سیمای هنر و اندیشه/ سُها
اگر حضرت زهرا(س) نگران وضعی بودند که پس از رحلت رسول خدا(ص) پیش آمد، به جهت آن بود که جامعه از تاریخی که عبور از تاریخ جاهلیت بود غفلت کرد و این یعنی غفلت از "حضور تاریخی" و این یعنی غفلت از شورِ بودن، بودن آخرالزمانی...
#لوح
🎥 وعدههای صادق...
🔸 لینک با کیفیت این #روایت در آپارات #سیمای_هنر_و_اندیشه
https://aparat.com/v/kdx2a31
🔺 نسخه ویژه فضای مجازی بزودی منتشر میشود
#قصه_مقاومت
#مقاومت_و_صبر
@soha_sima
هدایت شده از سیمای هنر و اندیشه/ سُها
68.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خداوندا، کشور ما و ملت ما هنوز در آغاز راه مبارزهاند و نیازمند به مشعل شهادت...
#ببینید
🎥 وعدههای صادق...
روایتی از صبر و مقاومت در نسبت با زهرا اطهر(س) و گشودن راه آینده انقلاب اسلامی
🔸 لینک با کیفیت این #روایت در آپارات #سیمای_هنر_و_اندیشه
https://aparat.com/v/kdx2a31
#قصه_مقاومت
#مقاومت_و_صبر
@skybook