هدایت شده از تلک الایام
سپرده ام قفس مرغ عشق را به عزیز
و گفتم آب دهد هر غروب گلدان را...
.
.
.
عزیز با همه پیری عزیز با همه عشق
به رسم بدرقه آورده آب و قرآن را...
.
.
.
عزیز غزل های من پر کشید
@telkalayyam
هدایت شده از هَِْشَِْتًٌٍَِْ ب هَِْشَِْتًٌٍ
عَنْ جَابِرٍ قَالَ: كَانَ أَبُو جَعْفَرٍ علیه السلام... يَقُولُ: إِنَّ لِجُمَعِ شَهْرِ رَمَضَانَ عَلَى جُمَعِ سَائِرِ الشُّهُورِ فَضْلًا كَفَضْلِ شَهْرِ رَمَضَانَ عَلَى سَائِرِ الشُّهُورِ.
الكافي (ط - الإسلامية)، ج3، ص429
هدایت شده از مهدی
https://www.tahririeh.com/news/18486
تخریب سرزمین با طرح های انتقال آب
یافته های تحقیقاتی نشان می دهد طرح های انتقال آب دارای پیامدهای منفی و ناگوار متعدد محیط زیستی، اقتصادی و اجتماعی است.
هدایت شده از فلسفه تابع وحی
دیدار استاد مفیدی با آقای موزون-5-3-1400.mp3
49.96M
چند ماه گذشته جناب آقای عباس موزون به همراه برخی از فضلای حوزوی محضر استاد رسیدند و درباره برخی از معارف مرتبط با معاد و انواع تجربه تجربه گران بحث های #مفیدی مطرح شد که به طلاب عزیز پیشنهاد می کنم با دقت بحث را دنبال کنند.
#جلسه_اول
@Seyed_Alireza_Naghibpour
هدایت شده از فلسفه تابع وحی
دیدار استاد مفیدی با آقای موزون- 6-3-1400.mp3
51.08M
چند ماه گذشته جناب آقای عباس موزون به همراه برخی از فضلای حوزوی محضر استاد رسیدند و درباره برخی از معارف مرتبط با معاد و انواع تجربه تجربه گران بحث های #مفیدی مطرح شد که به طلاب عزیز پیشنهاد می کنم با دقت بحث را دنبال کنند.
#جلسه_دوم
@Seyed_Alireza_Naghibpour
هدایت شده از یزدانی
💥دربارهٔ وثیقهٔ مکّه المکرّمه؛ تعهّدنامهٔ سکولاریستیِ عربستان، برای علماء و آینده جهان اسلام
✍️ به قلم: سیّدعلی بطحائی
➣ https://t.me/Muslimnair مُسْلِمْنا
-_-_ -_-_ -_-_ -_-_ -_-_ -_-_ -_-_ -
🗞عنوان تعهّدنامه: وثیقه مکّه المکرّمه
🕋 مکان امضاء: جوار کعبه معظّمه
⏰ زمان امضاء: ٢٤ رمضان الکریم ١٤٤٠ قمری
📜 امضاءکنندگان: هزار و دویست نفر از علماء طراز اوّل جهان اسلام
-_-_ -_-_ -_-_ -_-_ -_-_ -_-_ -_-_ -_-_
✂️ گُزینشی از یادداشت:
🇸🇦 وثیقه مکّه المکرّمه(The Mecca Charter)مهمترین چشم انداز ادیان، مذاهب وتمدّنی عربستان سعودی برای آینده جهان اسلام است.
🇸🇦این تعهّدنامه، سند بالادستی خادمین حرمین شریفین، برای یکسان سازی تفکّرات عالمان دینی(بخوانیدسکولاریسم اجباری) و جلوگیری از افتادن علماء در اندیشهٔ الصحوه الاسلامیه در سرتاسر جهان اسلام است.
🔹بیست و چهارم رمضان ١٤٤٠ و در حاشیه کنفرانس بین المللی«قيّم الوسطيّه والاعتدال في نصوص الكتاب والسّنه: ارزشهای اعتدال در نصوص کتاب وسنّت» بود که مهمترین پیمان نامه ادیان ومذاهبی جهان اسلام، به محوریّت کعبه معظّمه و خط مشی رابطه العالم الاسلامیه - نام آشناترین نهاد در دعوت وتبلیغ عربستان - رونمایی شد.
🔹همان زمان این سند راهبردی، با امضای بیش از یک هزار و دویست نفر از علمای طراز اول جهان اسلام از سی و نه فرقه و صدوچهل کشور در کنار کعبه معظّمه تثبیت وعملیاتی شد.
🔹این سند تاریخی به عنوان متنی فاخر و قانونی راهگشا، در سال٢٠٢٠ جائزه الملك فيصل العالميه را تصاحب کرد تا بیش از پیش در جهان اسلام مطرح شود.
🔷 علی رغم مانور رسانه ای گسترده روی این سند در جهان اسلام، به ملاحظاتی هیچ پژواکی از آن درون ایران اسلامی شنیده نشد. فارغ از بی خبری های پیاپی ما از تحوّلات فکری- فرهنگی جهان اسلام، احتمالاً سکولاربودن برخی مفّاد این پیمان نامه و مخالفت با خوانشی متفاوت از سیرهٔ نبوی در این تعهّدنامه، عمده دلیل اِعراض از آن در مجامع ذی صلاح داخلی بوده است.
🔹ظاهراً تنها عالمی از ایران اسلامی که در جریان تنظیم این سند قرار گرفت و البته به دلایل هوشمندانه ای از امضاء سند طفره رفت؛ مرحوم آیت اللّه شیخ محمّدعلی تسخیری(رحمه اللّه علیه) بوده است. از شیعه سیّد محمّد علی الحسینی، دبیر شورای اسلامی عربی در لبنان و مخالفِ اسلام سیاسی نسخهٔ ایرانی و معارضِ سرسخت فعّالیّت های حزب اللّه لبنان، این وثیقه را امضاء کرد.
🔹نظر به آشنایی با این سند و در نخستین نوشته به زبان فارسی که در مورد وثیقه مکّه مکرّمه منتشر می شود، به اهمّ مفاد این پیمان نامه اشاراتی خواهیم داشت.
✍ پیشنهاد بررسی انتقادی و نگارش سیره تاریخی از پیامبراعظم(ص) که در تعارض با مواد و بندهای این پیمان نامه درج شده را در قالب مقالات معتبر علمی - پژوهشی به تاریخ پژوهان، طلاب محترم و دانشجویان عزیز مورد تأکید قرار می دهیم.
✍ همچنین فعّالان، نخبگان جهان اسلام، رایزنهای فرهنگی ج .ا. ایران در کشورهای اسلامی و سیاسیّون با آشنایی انتقادی با مفّاد این پیمان نامه می توانند تعامل هوشمندانه ای را با عالمان جهان اسلام برقرار و کنشگری آنها در رویداهای سیاسی – فرهنگی پیش روی جهان اسلام را متوازن کنند.
مطالعه کامل⬅️↙️
yun.ir/gj1eb8
#جهان_اسلام_را_عالمانه_بشناسیم
#اسلام_سکولار
#سکولاریسم_اجباری
#سکولار_سازی_جهان_اسلام
#عربستان_سعودی
#وثیقه_مکه_مکرمه
#سید_علی_بطحائی
#آینده_جهان_اسلام
#پیشنهاد_پژوهش
🌐 کانال علمی- تخصصی مسائل جهان اسلام(مُسْلِمْنا)
➣ تلگرام:
➣ https://t.me/Muslimnair
➣ ایتا:
➣ https://eitaa.com/muslimnair
➣ واتس اَپ(1):
➣ https://chat.whatsapp.com/L7lTSc8CUjN63PwAHQk7a7
➣ واتس اَپ(2)
➣ https://chat.whatsapp.com/Cx9ctE56Ftz3d9piEIFqjL
➣ واتس اَپ(3):
➣ https://chat.whatsapp.com/LvsaAzALduN9Xiu2pRvQ6Z
➣ واتس اَپ(4):
➣ https://chat.whatsapp.com/CN64JfrptzX7lVLYoaDqsu
➣ واتس اَپ(5)
➣ https://chat.whatsapp.com/E38m8KOwJ0Y8ftQAlqGHpY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ثبتنام دوره به لینک زیر بروید :
http://yun.ir/a8iz98
💠 اگر تازه به جمع ما پیوستهاید؛ بعد از ورود به سایت روی فصل اول روایت انسان بزنید و هرچیزی را که میخواهید از #روایت_انسان بدانید همانجا بخوانید.
💠 اگر برای ثبتنام تصمیم نگرفتهاید حتما از لینک بالا نمونه جلسات روایتانسان را بشنوید.
💠 هرسوالی دارید از مَن بپرسید :
@adm_mabna
https://eitaa.com/joinchat/1894908056C0ba2af25e5
یواش یواش دارم پیر میشم و دیدن اینجور پیامها بهم میگه دیگه بچه نیستی، قضیه جدی است... مراقب کارهات باش!... دیگران دارن نگاه میکنن و حتی بغضی ها دارن یاد میگیرن...!
@social_theory
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیر مرد روستایی با چه عینکی به دنیا نگاه میکند که اینچنین برای زنده بودن حیات در فلات خشک ایران تلاش میکند؟
اکثر مناطق کوهستانی ایران حتی حاشیه کویر استعداد رشد درختان کم اب را دارد فقط دو تا سه سال اول مراقبت می خواهد. مثل انجیر کوهی که می تواند در تمام کوهپایه ها بدون اب رشد کند
هدایت شده از عصر انقلاب
سوال/
نظر امام درباره #دولت چیست؟ و خواهشمندیم تحلیلی از کارهای دولت و وضع آن و وظیفه ما در قبال کارهای دولت ارائه فرمایید
جواب/
خیلی متشکرم که تواضع کردید و از بنده خواستید وظیفه تان را معین کنم و حال آنکه شما وظیفه تان را به حمدالله میدانید و من فقط نظر خودم را عرض میکنم.
البته نظر امام درباره دولت کاملا روشن است. این دولت را یعنی این رئیس دولت را امام خودش معین کرده و او را مرد #صادق و #امینی میداند. واقعا هم #مهندس_بازرگان همینجور است. مهندس بازرگان را ما پیش از آنکه به عنوان یک نخست وزیر بشناسیم، بعنوان یک #همفکر قدیمی سالیان دراز میشناسیم، بعنوان یک #مبارز میشناسیم، بعنوان آدمی میشناسیم که سالها در زندان گذرانده، به جرم اندیشهاش، بجرم ایدهایش، بجرم مبارزهاش مورد قهر و عقوبت رژیم جبار پهلوی قرار گرفته است. او یک #مسلمان است، یک #متفکر است و همانطور که گفتم یکی از پیشکسوتهای تفکر #روشنفکرانه_مذهبی است. و امام همه اینها را میدانست، امانت این مرد را، عبادتش را، #تقوایش را، صداقتش را، مبارزه و تلاشش را و لذا ایشان را سر کار گذاشت اما
بنده هم میدانم شما هم میدانید امام هم میداند که دولت ایشان یک #دولت_انقلابی_نیست . و همانطور که خودشان در اولین نطق خود کفتند: یک #ماشین_ظریف هستند که فقط در جادهای اسفالته حرکت میکند، #تانک یا بولدوزری نیستند که قدرتمندانه همه مانعها را در سر راه خود خرد و خمیر میکند و راههای بسته را قدرتمندانه میشکافد و میگشاید و راه بندان های مصنوعی و طبیعی را از بین میبرد. #امام_خمینی_نیستند ، مهندس بازرگانند. خود ایشان این را گفت و میدانست.
امام هم لااقل امروز اینرا میداند، لذا در آن روزهای اول، امام خطاب به دولت گفتند: #ضعیفید_آقا !!!
و این یک واقعیت بود اما امام هم هرگز نخواستند بیشتر از آنچه که ضعیف است دولت را ضعیف بکنند و این یک واقعیت است که این دولت یک #دولت_ایده_آل_امام نیست: آن مرد نستوه انقلابی بی رودربایستی مستقل، قاطع که مثل قیچی پولاد میبرد و مثل پتک بر سر دشمن فرود میآید. سخنرانی امروز امام (منظور ۱۵ خرداد ۵۸ در فیضیه قم هست) را هرکس نشنیده واقعا برود پیدا کند بشنود، این مرد با این روش و منش نمیتواند دولت کنونی را بطور کامل دولت ایده آل خود بداند، این حقیقت روشنی است. این نظر امام. نظر بنده هم در ضمن معلوم شد.
و اما اینکه تکلیف ما در مقابل این دولت چیست؟ این یک مسئله اساسی و حساس است. تکلیف ما در درجه اول این است که: به مشکلات و دردسرهای بیشمار این دولت توجه کنیم، توطئه ها و کارشکنی های روز افزون دشمنان چپ و راست را که هر طرف دولت را محاصره کرده است ببینیم و #منصفانه و #واقع_بینانه قضاوت کنیم و توقعات خود را با امکانات و مقدورات دولت تطبیق دهیم.
دیگر آنکه صادقانه و دلسوزانه مراقبت بکنیم که اگر دولت ضعیف است، ضعیف تر نشود. زیرا به هر حال دولت ماست دولت ملت ایران است، به دلیل اینکه منصوب امام است. زیرا اصیل و ملی و غیر وابسته است، به دلیل اینکه دارند با آن مخالفت می کنند. این برادران فلسطینی ما حرف خوبی زدند، گفتند اگر اینهمه مخالفت با این دولت نمی شد ما در صحت انقلاب شما و اصالتش شک می کردیم. اما این مخالفت ها موجب شد که یقین کنیم که انقلاب شما واقعا اصیل است. و به هیچ جا و هیچ قدرت خارجی وابسته نیست چون همه دارند آن را می کوبند پس به دلیل آنکه اصیل و مستقل است، باید مراقبتش کرد، مراعاتش کرد، اشکالات و دشواری های بیشتری برایش به وجود نیاورد خودش به قدر کافی دردسر دارد، آن را زیادتر نکرد. باید به آن کمک کرد و منتظر بود که هر چه زودتر ان شاءالله وظایفش را انجام دهد [پاورقی: منظور وظایفی است که در فرمان امام برای دولت موقت تعیین شده بود رفراندوم، تدوین و تصویب قانون اساسی، انتخابات مجلس شورای ملی، انتخابات ریاست جمهوری.] و با هم روبوسی کنیم و خداحافظی بکنیم تا دولت مستقر ثابت که ان شاءالله یک دولت انقلابی باشد سر کار بیاید.
متن کامل در
https://sahebnews.ir/165919/%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85.htm
پ.ن؛ سخنان ارزشمند آیت الله سیدعلی خامنه ای است که در خردادماه سال 1358 در جمع جوانان با بصیرت حزب جمهوری اسلامی اهواز ایراد شده است و حاوی نکات ارزشمندی از تاریخ انقلاب اسلامی ایران است.
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
❇️ درخواست دکتر داودی از احمدینژاد پس از اجرای طرح هدفمندی یارانه ها
❇️ بعد از اینکه آقای احمدینژاد طرح هدفمندی را انجام دادند، رفتم خدمتشان و گفتم آقای دکتر! ما که نظرمان این بود اول بانکها را انجام بدهید و بعد به سراغ هدفمندی بروید. حالا شما طرح هدفمندی را انجام دادهاید. من از شما دو خواهش دارم. برای انجام اینها دو کار را انجام بدهید تا این حداقل موفق شود.
1) تنظیم بازار را رها نکنید و از ابزار تعزیرات که در اختیار شماست استفاده کنید.
2) نرخ ارز را تکان ندهید، اگر هم توانستید پایین بیاورید.
http://m.hamandishi.ir/vdchmvnzk23n-kd.tft2.html
✳️اینها کار هدفمند کردن را تسهیل میکند و زودتر به ثمر میرسد. ایشان انصافاً از آذرماه تا اردیبهشتماه تنظیم بازار را انجام دادند و خیلی خوب تنظیم کردند. نرخ ارز را هم دست نزدند،
✳️ ولی بعد از آن، هم تنظیم بازار زمین خورد، هم نرخ ارز بالا رفت و با بالا رفتن نرخ ارز، انگار نه انگار که هدفمندی شده است، یعنی ارز که بالا رفت مثل این است که هیچ هدفمندیای نشده است، چون هدفمندی برای این بود که قیمتهای انرژی به قیمتهای تعادلی برسد. مثلاً بنزین را از 100 تومان، 400 تومان کردیم، ولی بنزین 600 تومانی با قیمت ارز سه هزار و خردهای، 60 سنت شده است. آیا هدفمندی کردهایم؟
❎تمام زحمتهایی که شبانهروز کشیده شد، یکسره به باد رفت. حقوق بچههایی را که در تنظیم بازار کار میکردند، آقایان وزارت بازرگانی نمیدادند. یعنی چه؟ وقتی قرار بود نرخ ارز بالا برود، آقایی که مال اتاق بازرگانی بود و همگی او را میشناسید، رفت معاون ارزی بانک مرکزی شد، بعد از آن نرخ ارز بالا رفت، دو سه ماه بعد ایشان از آنجا برکنار شد. این یعنی به زمین زدن احمدینژاد. احمدینژاد به معنای این سیاستهای درست. ما اینها را به ایشان گفته بودیم، اما همه چیز رها شد.
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از درنگ|| محمد جواد حسنخانی
🔰 ویژه نامه کتب نمایشگاه
✅کتاب شماره ۵
📗کتاب تکامل نهادها و ایدولوژیهای اقتصادی
✍نوشته: ای.ک. هانت
♻️ترجمه: سهراب بهداد
✅ این کتاب برای شروع در مطالعات علوم اجتماعی، شاید بهترین کتاب باشد.
❇️این کتاب، بازاری شدن جامعه مدرن را به خوبی جا میاندازد.
📌توصیه شده توسط سرور مکرم شیخ حسین مهدی زاده دام ظله
#بزم_کتاب
#ویژه_نامه
https://eitaa.com/joinchat/3789422641Cd4c4d61faf
⭕️روایت جلسه با رهبری در موضوع حجاب در سال1397
🔹راوی: دکتر بانکی از فعالین فرهنگی و نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی
🔷رهبر انقلاب در بخشی از فرمایششان به این نکته اشاره کردند: «اینکه حضرت امام از اول انقلاب رعایت حجاب را در جامعه به صورت قانون آوردند، از مصادیق این بیان بود که "آنچه پیر در خشت خام میبیند..."؛ ایشان گفتند خیلی وقتها حضرت امام دیدگاههایی داشتند که ما تعبداً میپذیرفتیم، ولی دلیلش را آن موقع متوجه نمیشدیم و بعدها زمان به ما نشان میداد که چقدر این کار، حسابشده بود. یکی از اینها، مسألهی حجاب بود که مستقیماً خود حضرت امام به این نظر رسیده بودند و این نظر را در جامعه مطرح کردند که باید این حکم اسلامی در جامعه و ادارهها کاملاً رعایت بشود.»
🔹ایشان گفتند:«اگر این نظر حضرت امام نبود بخش زیادی از موفقیتهایی که ما در این ۳۰، ۴۰ سال شاهدش بودیم، در جامعه رخ نمیداد و اگر این مسأله در کشور ما نبود، به خاطر فشارها و حساسیتهای زیادی که در رابطه با جامعهی ایران دارند، وضعیت جامعه به مراتب از کشورهای منطقه بدتر میشد.»
ساخت ایران|حسین مهدیزاده
⭕️روایت جلسه با رهبری در موضوع حجاب در سال1397 🔹راوی: دکتر بانکی از فعالین فرهنگی و نماینده مردم اص
به گمان بنده، امسال یک نقطه عطفی در بی حجابی ایران خواهد بود. بسیاری از بردارهای تحریک بی حجابی امسال با هم تلاقی خواهند داشت و بی حجابی رسمیت عرفی خواهد یافت.
این مساله نیاز به یک بازنگری جدی در دو سه نسل راهبردهایی که در این چهل سال برای حجاب انتخاب کردیم دارد.
البته این بازنگری نیاز به یک تحلیل های دقیق و مبنایی دارد که البته اکنون به انها پرداخته نمیشود و نه یک تخصص، بلکه یک ماموریت بنیادین علمی، در حوزه علوم اجتماعی شیعه خواهد بود. اگر این اتفاق میمون رخ بدهد، قطعا برای ما تا ده ها سال ثمر خواهد داد و برکات آن بسیار عمیق خواهد بود و لطمه ای که به دشمن میزند هم چندان خواهد بود که تا سالها یتوانیم از دستاوردهای ان بهره ببریم
▫️به مناسبت سالروز بزرگداشت صدرالمتالهین شیرازی، فرهنگستان علوم اسلامی قم برگذار میکند:
🔰سلسله نشست علمی با موضوع امتدادحکمت(چیستی_چرایی_چگونگی)
🔹جلسه اول
با ارائه:
استاد محمد تقی سبحانی(مدیر پژوهشکده کلام اهل البیت و بنیاد امامت)
استاد احمدحسین شریفی(مدیر موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران)
دبیر علمی:
حجت الاسلام حامد آرین پور
📍مکان:خیابان الغدیر_کوچه۱۰_ساختمان مفید_طبقه اول
🕛زمان: پنجشنبه_ ۵خرداد
ساعت ۱۰ونیم صبح الی ۱۳
@monir_ol_din
پنل نقد مبانی تعاونی_دانشگاه فردوسی_ ۱۴۰۱۰۲۲۲.mp3
41.21M
🎵 صوت نشست «نقد بنیانهای نظری تعاونی» با حضور حجت الاسلام یوسفی مؤلف کتاب «اقتصاد تعاونی از منظر اسلام» و نقد حجت الاسلام سید عباس دیانت مقدم، رئیس مرکز ملی پاسخگویی دینی خراسان، و حجت الاسلام علی نعمتی، دبیر هیئت اندیشهورز اقتصاد و الگوی پیشرفت اسلامی حوزه علمیه خراسان، در میزگرد بعدازظهر اولین همایش ملی مردمیسازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی دانشگاه فردوسی مشهد که با همکاری هیئت اندیشهورز اقتصاد و الگوی پیشرفت اسلامی برگزار شد:
📋 فهرست:
🔹دقیقه ۲ - طرح بحث حجت الاسلام یوسفی
🔸دقیقه ۲۸ - نقد فقهی حجت الاسلام دیانت
🔹 دقیقه ۴۴ - نقدهای عام حجت الاسلام نعمتی
🔸ساعت ۱:۰۲ - پاسخ حجت الاسلام یوسفی
🔹 ساعت ۱:۱۷ - حاشیه دکتر پیغامی
🔸 ساعت ۱:۱۹ - نکات دکتر حمیدرضا مقصودی
🔹 ساعت ۱:۲۴ - جمعبندی حجت الاسلام یوسفی
🔸 ساعت ۱:۲۸ - جمعبندی حجت الاسلام دیانت
🔹 ساعت ۱:۳۲ - جمعبندی حجت الاسلام نعمتی
•┈┈••••✾•🍃🌸🍃•✾•••┈┈•
@eghtesadhozehkh
#هیئت_اندیشه_ورز_اقتصاد_و_الگوی_پیشرفت_اسلامی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان
هدایت شده از محسن قنبریان
⚠️ یک نکته دلسوزانه!
کمی عجیب نیست روحانیون و مجتهدین شاخص جمهوری اسلامی اغلب اقتصاد نمی دانند و تئوری ها و سیاستهای مکاتب اقتصادی را به تفکیک نمی شناسند؟!
به تعبیر امام خمینی، "بصیرت و دید اقتصادی"، "اطلاع از کیفیت برخورد با اقتصاد حاکم بر جهان"، "شناخت سیاست ها و حتی سیاسیون و فرمول های دیکته شده آنان"، "درک موقعیت و نقاط قوت و ضعف دو قطب سرمایه داری و کمونیزم" از ویژگی های یک مجتهد جامع است!
اغلب فقهای شورای نگهبان، خبرگان، ائمه جمعه پایتخت و شهرهای بزرگ، رئیس جمهوران و روسای مجالس معمم و... از این حیث فاصله آشکاری با مثل شهید صدر، بهشتی و مطهری نداشته اند؟!
اینکه مثلا سیاست آزاد سازی قیمت ها -که فرمول شناخته شده یک مکتب اقتصادی است- آزاد کردن خرمشهر اقتصادی معرفی میشود۱، یا کارشناسان بانک جهانی و صندوق بین المللی پول برای تنظیم سند خصوصی سازی یا تحول بودجه نویسی و...دعوت میشوند، نمونه های کوچک از آن خلا و کمبود است که امام عزیز داشتنش را برای مجتهد جامع تاکید داشت!
قصه خیلی عمیق تر از این نمونه هاست!
۱.آنطرفش احیای کالابرگ هم آزادسازی خرمشهر بلکه مردمی سازی یارانه ها نیست!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
❇️ ترفند استعمار پیر برای تغییر زبان در هندوستان؛ داعی الاسلام تنها مبلّغ شیعه بود که مقابل تغییر زبان فارسی در هند ایستاد
🔻سیدجعفر هاتف الحسینی:
◻️ سید محمد علی داعی الاسلام بنیانگذار مجله الاسلام (اولین مجله دینی ایران) بود که به صورت ماهیانه متن مناظرات الهیاتی خودش با کشیشان خارجی به چاپ می رساند و از این طریق جواب قانع کننده به شبهات میسیونرها بدهد.
او روحانی شیعه بود که تسلط به زبان انگلیسی و لغت عبرانی داشت. در ۱۲۸۳ ش به حج رفت. در بازگشت به هند عزیمت کرد و در این ایام به فراگیری زبانهای پهلوی، اوستایی، گجراتی، بهاشا و سنسکریت مشغول شد، چندان که در رشته زبانشناسی شرق دانش گسترده به دست آورد.
او سالها سمت استادی دانشگاه عثمانیه را به عهده داشت.
داعی الاسلام توانست با تدوین کتب و تدریس کلاسیک، زبان فارسی را در هندوستان زنده نگه دارد و با تربیت شاگردانی که هنوز در قید حیات هستند زبان فارسی به عنوان رشته ای در دانشگاه هندوستان تدریس می شود.
داعی الاسلام با اینکه اجازه تدریس علوم منقول و معقول را از علمای بزرگ ایران داشت ولی در هندوستان خود را وقف حفظ زبان فارسی به عنوان هویت شیعیان هند کرد. او را می توان "پدر تبلیغ نوین اسلامی" نامید.
https://hawzahnews.com/xbKp5
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه