مجموعه مقالاتی در باب 👆👆👆👆 آگارتا و شامبالا
منبع این مقالات منابع غربی می باشند . بنابراین تمامی محتویات آن مورد پذیرش فقیر نیست .
و محتویات مقالاتی اینچنینی باید کاملا بررسی شود .
اما به هر حال این مقالات برای آشنایی بیشتر شما عزیزان آورده شده است .
( البته دوستداران متافیظیک در محیط مجاز با این دو نام به خوبی آشنا می باشند . )
در آینده به نقد و بررسی این مقالات خواهیم پرداخت.
@soltannasir
🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮
@soltannasir
{ سوءاستفاده دشمنان از قوانین معنوی 48 }
{ شرح بعضی فقرات سخنان مولانا زین الدین 31 }
{ سرزمین رباب در هیمالیا 2 }
ادامه ...👇👇👇
بدرستی مشخص نیست که از چه تاریخی و چگونه غربی ها و انجمن های مخفیشان پی بوجود سرزمین مقدس رباب بردند . اما از حدود یک قرن پیش عده ای آگاهانه یا نا آگاهانه به هیمالیا سفر نمودند . از بین این عده افرادی توانستند بر حسب اتفاق ، به مناطق مقدس هیمالیا پای بگذارند . اینان پس از بازگشت به کشورهای خویش مشاهدات خویش را از آن مناطق گزارش دادند .
یکی از این گزارشات را در کتاب زندگی استادان که در ایران با نام معبد سکوت ترجمه شده است .مشاهده می نماییم .
ماجرای این کتاب مربوط به حدود یک قرن پیش است .
همچنین هلنا بلاواتسکی نیز پیشتر در قرن 19 سفری به شرق دور داشته است . و گزارش بخشی از سفرهای خویش را در کتبش آورده است .
در لابه لای گزارش های بسیاری که در آن بازه زمانی در جهان غرب منتشر شد . سخن از سرزمینی مقدس شده است . که بخشی از ساکنین آن جاودان هستند و در آن سرزمین سرچشمه ای از آب حیات وجود دارد . همچنین در آن سرزمین بانویی مقدس سکونت دارد که هنگامی که در حلقه اساتید آن منطقه حضور می یابد . همه به وی احترام می گذارند .
بعضی از گزارش دهنده ها این ماجرا را از اساتید شرقی خویش شنیده اند . و در آثارشان نقل نمودند . و بعضی دیگر مدعی بودند که خود از نزدیک آن محل را مشاهده نموده اند.
طبیعی است که در چنین شرایطی انواع داستان های دروغین نیز ساخته می شود . و حقیقت در این بین پنهان می ماند .
انتشار این مجموعه داستان ها در نیمه اول قرن بیستم باعث شد تا خیل مشتاقان متافیظیک و معنویت راهی هیمالیا هندوستان (شامل هند و پاکستان ) و تبت نپال و بوتان شوند .
عده ای از این مشتاقان تنها بدنبال اساتید معنوی بودند . و پس از پیدا نمودن استادی بزرگ نزد وی آموزش های لازم را طی نمودند و به غرب باز گشتند و عده ای هم بیشتر بدنبال این سرزمین مقدس و افسانه ای بودند .
اعضای انجمن های مخفی هم زیر نظر اساتید هیمالیا فنون کهن را آموختند. و هم بدنبال راه یابی به این سرزمین مقدس بودند .
و تا این لحظه تمامی تلاش هایشان برای راه یابی به سرزمین رباب بی سرانجام مانده است .
پیش از سرازیر شدن خیل جویندگان انجمن های مخفی به سمت پیدا نمودن سرزمین رباب ، تنها عده ای محدود با خواست خود بزرگان و مقدسین ساکن این سرزمین توانستند . بدان سرزمین راه یابند .
و پس از آنکه اعضای انجمن های مخفی بدنبال پیدا نمودن محل این سرزمین مقدس بر آمدند . ساکنین این سرزمین مقدس ، قوانین سخت گیرانه تری را برای ورود به سرزمین خویش وضع نمودند . و در اطراف سرزمین خویش حصارهای معنوی قوی تری کشیدند .
نکته 1 : دولت آلمان نازی در دوران هیتلر یکی از اولین دولی است که در تبت برای یافتن این سرزمین مقدس حضور پیدا نمود .
امروزه مشخص شده که در آلمان نازی تحقیقات بسیار گسترده ای در باب علوم ماوراء انجام می شده است . و هیتلر علاقه وافری بدین مسائل داشته است.
نکته 2 : یکی از عللی که آمریکایی ها از دالایی لاما و جدایی تبت از خاک جمهوری خلق چین حمایت می کنند . یافتن این سرزمین مقدس است .
جمهوری خلق چین و اتحاد جماهیر شوروی نیز پس از دول غربی از وجود این سرزمین مقدس اطلاع پیدا نمودند .
نکته 3 : عزیزان در باب چشمه آب حیات باید توجه داشته باشند که یکی از چندین سرچشمه های آب حیات از دل زمین این سرزمین مقدس می جوشد .
نکته 4: در اکثر سرزمین های مقدس اینچنینی که در آن عده ای جاودان هستند یا عمری بسیار طولانی دارند چشمه ای از آب حیات وجود دارد . سرزمین نورستان در دل کویر لوت یکی از سرزمین هایی بود که پیشتر بدان
اشاره نمودیم .
نکته 5 : همه بزرگانی که در سرزمین رباب زندگی می نمایند . به سرچشمه آب حیات دسترسی ندارند . یعنی در آن سرزمین نیز دسترسی به آب حیات با محدودیت مواجه است. و چشمه یا چشمه های آب حیات که در نقاطی از آن سرزمین می جوشد دارای محافظین معنوی است .
نکته 6 : سرزمین رباب در اقلیم مریخ قرار دارد . که با جنگ و کشتار مرتبط است . و این یکی از نکات جالب است که امن ترین نقطه عالم در اقلیمی قرار دارد . که اقلیم جنگ است .
نکته 7 : حلقه علوم غریبه کاران سیاه و شیطنی جحودان که از دوران سلیمان به بعد در بین جامعه کلیمیان همواره حضور داشته اند . و انبیای الهی را یکی یکی شهید نمودند . پیش از هر گروه و فرقه دیگری از وجود سرزمینی در شرق که ام موسی (س) در آن زندگی می نماید . اطلاع داشتند . و ..
این داستان ادامه دارد ...
#تبت #چین #هیمالیا #آلمان_نازی
#شوروی #نپال #بوتان
@soltannasir
❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️
قسمت هایی از فیلم 👆👆👆 کاهن ضد گلوله که نازی ها بدنبال یافتن طومار اسرار جاودانگی می باشند .
آنچه آلمانی ها بیشتر بدنبال آن بودند بیشتر همان سرزمین مقدس بوده است . با این حال فیلم هایی از این دست نیز نکات جالبی در خویش نهفته دارند .
@soltannasir
@soltannasir
{ سوءاستفاده دشمنان از قوانین معنوی 49 }
{ شرح بعضی فقرات سخنان مولانا زین الدین 32 }
{ سرزمین رباب در هیمالیا 3 }
ادامه ...👇👇👇
ادامه نکته 7 : آنان پیشتر بنا به روایت شفاهی و همچنین بدلیل آنکه با با شیاطین ارتباط داشتند از زنده بودن ام موسی (س) اطلاع داشتند . آشنایان با علوم غریبه و خفیه می دانند که روایت شفاهی معروفی وجود دارد که نام ام موسی (س) کلید است . اما عده ای را گمان بر این است که با دانستن نام حضرتش خواهند توانست درها و قفل ها را باز نمایند . که این یک باور اشتباه در مورد نام حضرتش است .
حضرت خضر (ع) و حضرت الیاس (ع) دو تن از انبیایی هستند که به نعمت جاودانگی متنعم می باشند. صوفیه و عرفای بزرگ اعتقاد بر این دارند که به هر سالکی در هر نقطه از عالم هستی بسطی معنوی می رسد از مشکات وجودی خضر (ع) می باشد . همچنین آن دسته از سالکینی که در مراحل میانی سلوک اندکی از علم لدنی در دلشان نقش می بندد از مشکات وجودی حضرتش (خضر) است . تا آن سالک پس از گذشتن از قاب قوسین ، علم لدنی بی واسطه بر دل وی نقش ببندد .
از سویی دیگر به هر سالکی در اقصی نقاط عالم قبضی معنوی می رسد . از مشکات وجودی حضرت الیاس (ع) می رسد . همچنین علم اسرار که بر دل سالکین در مراحل میانی سلوک وارد می شود . از مشکات وجودی حضرت الیاس (ع) است . تا سالک مربوطه به مقام قرب قوسین اوادنی برسد . آنگاه بی واسطه الیاس (ع) علم اسرار را دریافت خواهد نمود .
همچنین حضرت خضر (ع) ساکن شرق عالم می باشد . و ابجد مشارقه را حفظ می نماید.
و حضرت الیاس (ع) ساکن غرب عالم می باشد و ابجد مغاربه را حفظ می نمایند .
حال عزیزان توجه نمایید که نفس وجود ام موسی (س) کلید و مفتاح است .
گشایش علوم مختلفه برای سالکین چه از علم لدنی و چه از علوم اسرار و چه علوم خفیه و غریبه و چه از علوم مجهول ،از مشکات وجودی ام موسی (س) خواهد بود .
همچنین ام موسی (س) در دوران پیش آخرالزمانی اکنون و دوران آخرالزمانی سالهای آینده و دوران ظهور نقش تعیین کننده ای دارند . و مفتاح علوم اسرار از مشکات حضرتش به نفوس مستعد داده خواهد شد . همچنیم نفس وجود حضرتش (ام موسی ) کلید فتح بیت المقدس به دستان مبارک حضرت مولانا صاحب الامر و صاحب الزمان(عجل الله) خواهد بود .
همچنین کلید اسرار ستاره شش پر و تضعیف و گره زدن آن از مشکات وجود حضرتش در اختیار نفوس مستعده قرار گرفته و همچنان خواهد گرفت .
عزیزان سرزمین رباب سرزمینی مقدس و خاص است و بزرگان و مقدسین آن سرزمین نیز خاص می باشند . عده ای از اهل آن سرزمین جاودان می باشند
مذهبشان بیشتر آئین بودا و به میزان کمتر آیین هندو می باشد. البته بین عقایدشان با مذهب رایج بودیسم و هندوئیسم تفاوت های بسیاری وجود دارد. مقدسین آن سرزمین که جزء اولیای این دو دین می باشند . روایتی متفاوت از مذهبشان و عقاید بنیان گذاران آئین خویش دارند . که اگر روایات آنان به عنوان یک سنت ادامه دار و سینه به سینه از اولیای این دو مذهب پذیرفته شود . باید گفت که بخشی از دو آئین دچار انحراف و تحریف شده اند . البته این تحریف به آن غلظتی که بعضی از علمای ما اعتقاد دارند . نمی باشد .
و همچنان اگر روایت این مقدسین پذیرفته شود سوالات و اشکالاتی وجود دارد .
بسیاری از بزرگان و مقدسین آن سرزمین جسمشان سایه ندارد . بعضا با جسم خویش به آسمان می روند . و این توانایی ها ناشی از تکنیک های کهن و باستانی ای است که سالهاست در آن سرزمین مقدس وجود دارد .
بزرگان آن سرزمین مقدس اعتقاد بر این دارند که بخشی از آیین باستانی و تکنیک های رایج در سرزمینشان در حدود ده هزار سال پیش توسط یک راهب آریایی به آن سرزمین انتقال یافته است .
بعضی از فنون رایج در سرزمینشان و همچنین بعضی از اسطوره های سرزمینشان با فنون و اسطوره های مذهب رایج هندو و بودا تفاوت دارد .
بزرگان و مقدسین آن سرزمین واقعا بزرگ می باشند . و مقامی برتر از افراد شناخته شده به عرفان در جامعه ما دارند آنان جایگاهی رفیع تر از فلان علامه و فلان آیت الله و فلان عالم ربانی و فلان قطب و فلان غوث و فلان شیخ و غیره دارند . در مجموع جایگاهی رفیع تر از این آقایان دارند . تنها کافی است شخصی از نزدیک آقایان معاصر ما را دیده باشد و بزرگان و مقدسین آن سرزمین را نیز مشاهده نماید خود تفاوت را متوجه خواهد شد .
و وجود چنین تفاوت هایی باعث می شود که عده ای دست عالم اسلام را خالی بدانند .
اگر اسلام دین خاتم و برتر است . پس بدانید که ما در عالم اسلام بزرگتر از آن مقدسین را داریم .
پیشتر گفته ام که اگر مسئولیت مبارزه با جحودان بر عهده این آقایان بود. اثری از اسلام و مسلمانی تا کنون باقی نمانده بود .
ادامه دارد ...
#ام_موسی(س) #خضر (ع) #الیاس (ع) #کلید #مفتاح
@soltannasir
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
@soltannasir
{ پاسخ به سوالات 3 }
ادامه ...👇👇👇
علی القاعده بر اساس آنچه پیشتر وعده داده بودیم . در شنبه ادامه مبحث طهارت را پی گیری خواهیم نمود .
در مبحث طهارت به عزیزان پیشنهاد داده شد که کتاب شرح مراتب طهارت آیت الله داود صمدی آملی را مطالعه نمایید.
اما دستور العمل برای طهارت : 👇
برای طهارت شخص می تواند به دعوت اسم طاهر بپردازد . یا به اسم طاهر به عنوان ذکر قلبی مداومت نماید. که این روش ترجیحا بدون اجازه استاد توصیه نمی شود . و روش دیگری نیز مداومت بر آیه تطهیر است . می توان این آیه را به عدد طاهر (215) و یا به عدد تطهیر (624) بار در روز ورد نمود .
یا می توان ذکر « یا طاهر یا اطهر یا مطهر » را پس از هر نماز به عدد 110 بار ورد نمود .
هر کدام از این روشهای بالا را عزیزان می توانند به سلیقه خویش انجام دهند . اما راهی که فقیر رفته ام . کمی متفاوت است .
دستوری که فقیر سه سال برای طهارت بر آن مداومت داشته ام دستور تسبیح المسبعات بوده است :👇
تسبیحات حضرت فاطمه (س) پس از هر نماز یعنی 34الله اکبر 33 الحمدلله
👈33سبحان الله👉
فضیلت های تسبیحات حضرت فاطمه (س) معروف تر از آن است که نیاز به نقل باشد . در شأن این تسبیح احادیث بسیاری نقل شده است .
تسبیحات اربعه روزی 100بار
👈سبحان الله👉 و الحمدلله و لااله الا الله والله اکبر (ترجیحا بین الطلوعین )
از میان اذکار تسبیحات اربعه کامل ترین اذکار است . زیرا تسبیح و تحمید و تهلیل و تکبیر را همراه هم دارد . و هیچ ذکری این چهار نوع ذکر را در خویش جمع ننموده است .
ذکر👈 سبحان الله 👉العظیم و بحمده استغفرالله 100بار در هنگام طلوع آفتاب
در باره این ذکر جعفر بدخشی می گوید کیفیت اوراد اوقات سلسله کامله المحقق الصمدانی علی الثانی ، الامیر سید علی همدانی قدس سره العزیز آن است که چون سپیده صبح بدمد دو رکعت نماز سنت بجا آورد ، چون سلام دهد این تسبیح را صد دفعه بخواند : سبحان الله العظیم و بحمده استغفرالله ، چه از آن حضرت(میرسید علی همدانی ) منقول است که در منشآت خود آورده : در آنوقت که به سر اندیب به زیارت مقام حضرت آدم (ع) رفتم ،چون نزدیک قدمگاه رسیدم در سحرگاه واقعه ای عظیم دیده شد که جمعی از مشایخ کبار به دیدن این درویش آمدند ، یکی از آن جمله شیخ نجم الدین کبری قدس سره بود ، در آن حالت از شیخ سوال کردم که از اذکار کدام فاضل تر است ?
فرمود : آن عظمتی که در خواندن این تسبیح یافتم در هیچ کدام نیافتم .
ذکر یونسیه «لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ👈 سُبْحانَکَ👉 إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه 87 سوره انبيا)
روزی 110 بار ترجیحا در سجده و ترجیحا در سجده پس از نماز شب
در فضیلت این ذکر در احادیث آمده است : 👇
رسول الله(ص) : آیا به شما خبر دهم از دعایى که هرگاه غم و گرفتارى پیش آمد آن ادعا را بخوانید گشایش حاصل شود؟ اصحاب گفتند: آرى اى رسول الله آن حضرت فرمود: دعاى یونس که طعمه ماهى شد: «لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین»
امام صادق (ع) : عجب دارم از کسى که غم زده است چطور این دعا را نمى خواند «لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین» چرا که خداوند به دنبال آن مى فرماید: ما او را پاسخ دادیم و از غم نجات دادیم و این چنین مؤ منان را نجات مى دهیم .
سلسله طریق معرفت نفس از علمای ربانی شیعه ، بر مداومت بر این ذکر در سجده پس از نماز شب تأکید داشته اند .
عدد ذکر در سال اول 110 و در سال دوم 400 و در سال سوم 1000 می باشد .
همچنین این اعاظم مداومت بر این ذکر را برای حصول چشم برزخی مفید دانسته اند .
همچنین مداومت بر قرائت سور 👈مسبحات 👉شب ها قبل از رفتن به بستر است .
سورههایی که با کلمهای از مصدر
👈 « سبح » آغاز میشوند «سور مسبحات» نام دارند.
نامهای سور مسبحات عبارتند از:
اسراء ؛ حدید ؛ حشر ؛ صف ؛ جمعه ؛ تغابن و اعلی .
سوره اسراء با صیغه مصدر «سبحان»، سورههای حدید و حشر و صف با صیغه ماضی «سبح»، دو سوره جمعه و تغابن با صیغه مضارع «یسبح» و سوره اعلی با صیغه امر «سبح» آغاز میشود.
علامه طباطبایی قائل بر این بودند که سوره الاسراء و اعلی جزء سور مسبحات نیست.
آیت الله سید علی قاضی سوره الاسرا را جزء سور مسبحات نمی دانستند . اما سوره اعلی را جزء مسبحات می دانستند . و بر این مسئله اصرار داشتند .
فقیر نیز
در فضیلت سور مسبحات آمده است : 👇
در حدیثی از رسول الله (ص) نقل شده که قبل از خواب مسبحات را تلاوت میکرد و میفرمود: در آنها آیهای است که از هزار آیه برتر است.
در حدیث دیگری از امام باقر (ع) وارد شده: کسی که مسبحات را پیش از خواب بخواند از دنیا نمیرود تا حضرت مهدی (ع) را درک کند، و اگر قبلا از دنیا برود درجهان دیگه در همسایگی رسول الله(ص)خواهد بود
ادامه دارد ...
#تسبیحات_حضرت_فاطمه(س)
#تسبیح #تسبیحات_اربعه #طهارت
@soltannasir
☁️☁️
@soltannasir
{ سوءاستفاده دشمنان از قوانین معنوی 50 }
{ شرح بعضی فقرات سخنان مولانا زین الدین 33 }
{ سرزمین رباب در هیمالیا 4}
ادامه ...👇👇👇
در باب بزرگان جهان اسلام شاید برای عده ای که فکر می نمایند . افراد شناخته شده در سطح جامعه ما کامل مکمل هستند . این مسئله ثقیل باشد .
چنانچه ما امروز شاهد این هستیم در پس نام هر کدام از شخصیت های معاصر ما کلمه کامل مکمل بکار برده می شود .
نمی دانم کمال از دیدگاه آقایان چیست تا مکمل بودن باشد . و شاگردان به کمال رسیده آقایان کیستند ???
جالب است بسیاری از افرادی که این آقایان معاصر را به کمال در عرفان می شناسند. حتی از نزدیک آقایان را مشاهده ننموده اند ! و نزدشان شاگردی ننموده اند !
زیرا اگر از نزدیک به خدمت این آقایان می رسیدند . علی الخصوص اگر مراتبی را نیز در سیر و سلوک پشت سر می گذاشتند . آنگاه یاد این ضرب المثل می افتادند که صدای آواز دهل از دور خوش است .
بدرستی می دانم که سخنان فقیر برای عده ای ثقیل و باور آن مشکل می باشد . عده ای هستند که فکر می نمایند همین آقایان شناخته شده تمام دارایی جهان اسلام می باشند .
عزیزان فقیر تعصب ندارم . فقیر هم در بین آقایان علما بوده ام . و هم در بین سلاسل مختلف صوفیه شیعه و اهل سنت .
در تقابلی که به طور خاص از 6 شهریور سال 1390 بین قبالیست های جحود و عالم اسلام در کشور ایران اتفاق افتاد . فقیر شاهد این بوده ام که آقایان کاسه چه کنم چه کنم دستشان گرفته بودند و البته بعضی از آقایان معروف به عرفان نیز که هنوز تا این لحظه روحشان خبر ندارد که چه اتفاقی در آن سال افتاده است . این دسته از آقایان کاملا از مرحله پرت می باشند .
آری در سال 1390 در آستانه ورود به سال 2012 قبالیست های جحود ، سعی بر این داشتند که همه شرایط و مقدمات لازم را برای به اصطلاح حکومت جهانی خویش فراهم نمایند . تنها آن هنگام بود که با ضرب شصت رجال الغیب از اولیای الله جهان اسلام مواجه شدند. و از آن تاریخ تا کنون کهتران اولیای الله جهان اسلام وارد تقابل با جحودان شده اند . و مهتران جهان اسلام هنوز وارد تقابل نشده اند و فعلا نیازی به ورود به این کارزار ندارند . زیرا کهتران به خوبی از پس جحودان بر می آیند .
ان شاءالله در زمان لازم مفصل وارد این مباحث خواهیم شد و آنگاه کمی پرده ها را بالا خواهیم زد و داستان را با ذکر جزئیات تعریف خواهیم نمود .
شاید عده ای این سخنان برایشان غیر قابل قبول باشد و اعتقاد بر این داشته باشند که اقطاب سلاسل یا علمای ربانی شناخته شده حوزوی دارای مقامات کمال هستند .
با این عزیزان بحثی نیست اگر اینچنین فکر می نمایید . و معنی ای را که یافته اید کامل می دانید پس مبارکتان باشد .
اما روی سخن فقیر بیشتر با آن دسته از عزیزانی می باشد که دلشان گواهی می دهد که این معنی ای که در بین حضرات آقایان مشاهده می شود . هر چند که بزرگ است . و این بزرگان نیز قابل احترام هستند . اما با اینحال معنی ای بزرگ تر نیز باید وجود داشته باشد .
به این دسته از عزیران تبریک می گویم .
{«مَا كَذَبَ الْفُؤَادُ مَا رَأَى » «آنچه را دل ديد انكار نكرد»}
عزیزان در هر لباسی که می باشید آن معنی را طلب نمایید . و هیچ گاه به کم بسنده ننمایید . هر چند که آن معنی امروزه به غایت پنهان است و یافتن آن معنی بسیار مشکل می باشد . اما با شروع دوره آخرالزمان در سالهای آینده و باز شدن مرز عوالم ، آن هنگام است که آن معنی کاملا ظاهر خواهد شد .
شیخ فرید الدین عطار نیشابوری در باره این معنی می گوید : 👇👇👇
{ ره میخانه و مسجد کدام است
که هر دو بر من مسکین حرام است
نه در مسجد گذارندم که رند است
نه در میخانه کین خمار خام است
میان مسجد و میخانه راهی است
بجوئید ای عزیزان کین کدام است }
عزیزان راه بین مسجد و میخانه را پیدا نمایید .
فقیر به یاد دارم که در سال 1393 در روز جمعه ای سخن از جایگاه و مقامات عارفان شرق می گفتم . و جایگاه و توانایی های عارفان سرزمین رباب را ستایش می کردم و فقیر اعتقاد داشتم که اگر اکابر اولیای الله جهان اسلام را از جهان اسلام خارج نماییم . بزرگان و اساتید سرزمین رباب برتر از عالم اسلام می باشند .
ادامه دارد ...
#عطار_نیشابوری #مسجد #میخانه #تقابل #معنی
@soltannasir
👤👥🗣👤👥🗣👤👥🗣👤👥🗣
@soltannasir
{ سوءاستفاده دشمنان از قوانین معنوی 51 }
{ شرح بعضی فقرات سخنان مولانا زین الدین34 }
{ سرزمین رباب در هیمالیا 5 }
ادامه ...👇👇👇
نیمه شب هنگامی که با یکی از اساتید { یعنی حضرت شیخ محمد . .. که از اولیای خدا هستند که حوزوی هم می باشند و با علوم غریبه هم آشنایی کامل دارند . هر چند که ایشان در علوم غریبه استاد مسلم نیستند چنانچه خیلی از معاصرین ما از علما نیز استاد مسلم نیستند . و تنها معروف به استاد مسلم می باشند .
ایشان در گمنامی به سر می برند . و تدریس حوزوی ندارند . اما تربیت معنوی شاگرد می نمایند و در تربیت شاگرد بسیار سخت گیر می باشند .
تاکنون بیش از هشت دهه از زندگی خویش را سپری نموده اند. و و جزء بزرگانی هستند که در تقابل با جحودان از سال 1390 تا کنون نقشی فعال داشته اند . و عزیزان همانگونه که پیشتر گفته ام اکابر اولیای الله جهان اسلام وارد تقابل نشده اند . پس ایشان هم علی رغم جایگاه رفیعشان که فوق آقایان شناخته شده است اما با این حال جزء آن اکابر نیستند . خواص حوزه از اساتید فقیر چه در طریق شاگردان آیت الله قاضی و چه در طریق علمای علوم غریبه کاران حلقه سید موسی زرآبادی ( که هر دو در نسب اساتید فقیر هستند .) ایشان را تا سال 1390نمی شناخته اند . تنها پس از آن تاریخ ایشان شناخته شدند . }صحبت شد . ایشان گفتند که صاحب دعوت حی را به سرچشمه آب حیات می برند اما باید که ننوشد . تا خداوند جان ابدی عنایت فرماید .(عین این جمله در کتب علوم غریبه با اندکی تفاوت در دعوت اسم حی آمده است . )
ایشان در ادامه فرمودند ما هم در عالم اسلام انواع روش ها را داریم _که می توان به آب حیات دست یافت _ در عالم اسلام راه هست رهرو نیست .
نکته : در واقع ایشان و سایر بزرگان علوم غریبه اسلامی نظر بر این دارند که هنگامی که شخصی به دعوت اسم « حی » مبادرت ورزد . وی را به یکی از سرچشمه های ظاهری آب حیات می برند . اما باید که از آن آب حیات که باعث عمر جاودانگی می شود ننوشد تا خداوند به وی جان ابدی کرامت نماید وبرای همیشه به صفت حیات متصف شود . در واقع آن سرچشمه آب حیات برای رسیدن به مقام بالاتر ( جان ابدی و حیات ابدی ) حجاب محسوب می شود . آشنایان با کتب علوم غریبه بخوبی می دانند . که در نسخ اربعین تسخیرات معمولا از روزهای میانی اربعین به بعد ، سالک را امتحان می نمایند و در عوض آن هدفی که وی به دعوت آن مبادرت ورزیده ، انواع وعده ها توسط افراد مختلف اعم از ارواح ، و فرشتگان و موکلین و جنیان و پریان و غیره داده می شود . تا صاحب دعوت را از رسیدن به هدف خویش منصرف نمایند . اگر سالک بپذیرد به هدف اصلی نخواهد رسید .
در باب دعوت اسم حی نیز علی الظاهر اینچنین است . و سرچشمه ظاهری آب حیات در مقابل جان ابدی و صفت حیات جاودانی حجاب محسوب می شود .
ایشان در ادامه سخنان خویش گفتند ما هم در عالم اسلام داشتیم افرادی را که از آب حیات خوردند و جاودان شدند . و البته در همان مرحله ای که بودند متوقف شدند . و از شخصی نام بردند که جاودان بود و در اوایل دوران رژیم پهلوی گفت که خسته شده ام و با جسم همیشه از زمین سفر نمود .
همچنین ایشان در ادامه سخنان خویش گفتند اگر بزرگان عالم اسلام با بزرگان رباب شاخ به شاخ شوند . کن فیکون می کنند . ( البته این نظر ایشان بر خلاف سخن نظر استاد دیگر ماست )
ایشان در ادامه سخنان خویش گفتند . مهم ترین علت پیشرفت شرقی ها این است که شب زنده داری همراه با مراقبه دارند . و عوامل مزاحم در زندگی خویش ندارند . و عالم و سرزمینشان از وجود
نامقدسین خالی است . در واقع نظر ایشان بر این بود که سرزمینی که فقط مقدسین را راه دهند نتیجه این عمل این است که از نیروهای نامقدس پاک می باشد . و این مسئله به پیشرفت کمک می نماید . همچنین چون آنان در سرزمینشان تمام همت خویش را صرف سلوک نموده اند . از عالم و دنیا تاثیر و تأثرات اندکی می گیرند . در عالم اسلام هم صحبت شدن با غیر اهل سلوک که ممکن است از اعضای خانواده و یا همسایه ها و یا حتی همکاران یا مشتریان کاری باشند . باعث این می شود که باری بر سالک وارد شود . و بخشی از وقت سالک باید صرف این شود تا این بار را با ذکر و مراقبه پاک نماید . بنابراین یک سالک مسلمان که در جامعه حضور دارد باید زحمتی دوچندان متحمل شود .
نکته2 : جاودانگی فقط مختص به عالم اسلام یا شرق نیست . در استان البرز محلی وجود دارد که پایگاه یکی از مغان ایران باستان بوده که ایشان نیز به نعمت حیات ابدی متنعمند و جزء طایفه مغان شیعه می باشند . و با حضرت صاحب الامر (ع) مرتبط می باشند .
ادامه دارد ..
#حیات #دعوت_اسم_حی #نسخ_اربعین #جان_ابدی
@soltannasir
🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊
@soltannasir
{ سوءاستفاده دشمنان از قوانین معنوی 52 }
{ شرح بعضی فقرات سخنان مولانا زین الدین 35 }
{سرزمین رباب در هیمالیا 6 }
ادامه ...👇👇👇
در کتاب بحرالغرائب در دعوت اسم حی اینگونه آمده است :👇👇👇
{ و جمعی از بزرگان فرموده اند هر که خواهد که دعوت این اسماء ( حی ،قیوم )کند ،طریق آن است که صد و هشتاد روز به دعوت این اسماء قیام نماید و با مردم اختلاط کم کند و کم خوردن پیش گیرد و پیوسته صائم و با وضو باشد و تا تواند در خلوت تکرار کند و بیشتر در وقت سحر ،ذاکر باشد . یکی دیگر از شرایط ، آن است که به عدد تکسیر تمام حروف بر خاتم نقره نقش کند که صورت آن این است و از پنج دانگ او یک دانگ زر باشد ، و او را در دست کند و به عدد تکسیر می خواند .
و اگر خواهد که تسخیر قلوب یکی از سلاطین کنند ، نام طالب را با اسم مطلوب بیاورد و این دو اسم تکسیر کند و به عدد کامل بخوانند یعنی ببیند که عدد تکسیر اسماء و تکسیر اسمین چند است ، این دو اسم را به آن عدد بخواند و انگشتر را عزیز و مکرم دارد . و در حین دعوت گاه گاه در نقش نگاه کند ، چون بدین طریق مداومت نماید از برکت این اسما کارهای او به جایی رسد که بر مرده نظر اندازد ، به شفقت دل او زنده گردد و از نفس او بیمار شفا یابد و از چوب خشک ، به نفس او میوه حاصل آید_اگر شرایط به جای آورد _ اما باید که پنهان دارد . و حالات غریب و عجیب درحال دعوت ظاهر گردد ، یکی آن که صاحب دعوت را در سرچشمه آب حیوان برند و مخیر سازند در خوردن آب اما باید نخورد تا خدای او را جان ابدی کرامت فرماید و تا او نخواهد روح از بدن او مفارقت نکند و شرح این ، زیاده از آن است اما باید که در خواص عقل ناقص را به شک نیندازد که بزه کار هر دو جهان باشد و اگر در اعتقاد او نقصان باشد رجوع به دعوت نکند که اصل اعتقاد است . ...} ( بحر الغرائب صفحات 226 و 227)
نکته 1: عزیزان توجه نمایند . تا سالک مراتب ابتدایی را در سیر و سلوک پشت سر نگذاشته باشد . انجام دادن چنین دعواتی تاثیر لازم را نخواهد داشت . شخص باید با خود صادق باشد هر زمان که توانایی نظیر طی الارض را در وجود خویش ملکه نمود . آنگاه مبادرت به دعوت اسماء حی و قیوم نماید . وگرنه نه تنها شخص را به سرچشمه آب حیات نمی برند . بلکه وی را به سر یخچال آشپزخانه خانه اش نیز نخواهند برد .
تا جسم و روح شخص قابلیت رفتن و سفر به یکی از سرزمین های دارنده آب حیات را از محل دعوت و خلوت خویش نداشته باشد . وی را بدان محل نخواهند برد . تا امتحان نمایند و تا وی قابلیت مشاهدات معنوی را بدست نیاورده باشد . صورت های مختلف در بیرون مندیل بر وی ظاهر نخواهند شد تا امتحانش نمایند .
اینجاست که عده ای سر خود و بدون اخذ شرایط لازم یا با اجازه از بعضی به اصطلاح اساتید مبادرت به نشستن چنین اربعینات و یا دعواتی می نمایند . و نتیجه لازم را حاصل نمی نمایند. آنگاه مطالب کتب علوم غریبه و دعوات و غیره را اشتباه می دانند و می گویند من نشسته ام و هیچ اتفاقی نیفتاد و اینها همه دروغ و اشتباه و گمراه کننده است . راه تنها همان اذکار و اوراد معروفه است و بس .
خب برادر من شما از اول شرایط مقدماتی را در خویش بوجود نیاورده ای و در ضمن استاد واقعی نیز نداشته ای . نتیجه ندادن عمل شما دلیل بر اشتباه بودن نسخه عمل نیست .
نکته2 : کامل ترین مظهر اسماء«حی و قیوم» حضرت صاحب الامر و صاحب الزمان (عجل الله ) هستند . ایشان هم به صفت حیات ابدی متنعم می باشند و هم قائم آل محمد (ص) هستند . و قائم بودن حضرتش هم با قیام حضرتش و قیامت ارتباط دارد و هم با این مسئله که همه عالم قائم بوجود حضرتش می باشد .
ممکن است سوال پیش بیاید اگر نوشیدن آب حیات حجاب است . آیا ام موسی (س) خضر(ع) یا الیاس (ع) محجوب می باشند و کامل نیستند ?
پاسخ خیر هر سه بزرگ کامل هستند و به کمالیت وجودی خویش دست یافته اند . منتهی در عالم اسلام نیازی به نوشیدن آب حیات و جاودانگی وجود ندارد . و همانگونه که گفته شد نوشیدن آب حیات حجابی است که مانع از رسیدن سالک به مقامات عالیه می رسد . توضیح مسئله کمی سخت است و نیاز به مقدمات دارد . اجمالا بگویم در مسیر سلوکی پس از پا گذاشتن در مقام ولایت دو مسیر پیش روی سالک الی الله قرار می گیرد . یکی مسیر دوایر اولیا الله است . که دو دایره قمری و شمسی است . و دیگری مسیر فردانیت (انفرادی )است .
در مسیر دوایر اولیاالله نوشیدن آب حیات و دست یافتن به حیات جاودانگی با قوانین حاکم بر این دایره منافات دارد . زیرا اولیاءالله که در این دوایر حضور دارند باید پس از گذراندن عمر طبیعی خویش از این عالم به سرای باقی بروند . تا دیگر اولیاء عام که در پشت دایره مانده اند . به درون دایره اولیاءالله پای بگذارد .
ادامه دارد ...
#صاحب_الامر(ع) #خضر(ع) #الیاس(ع) #ام_موسی(س) #بحر_الغرائب
@soltannasir
👓👓👓👓
@soltannasir
{ سوءاستفاده دشمنان از قوانین معنوی 53 }
{ شرح بعضی فقرات سخنان مولنا زین الدین 36 }
{ سرزمین رباب در هیمالیا7 }
...تا دیگر اولیاءعام که در پشت دایره مانده اند . به درون دایره اولیاءالله پای بگذارند .
ادامه ...👇👇👇
طبیعی است که در چنین شرایطی جاودانگی با حضور در دایره اولیا الله منافات دارد .
اما در مسیر فردانیت مسئله کمی متفاوت است .
حضرات خضر(ع) و الیاس (ع) و ام موسی (س) در مسیر فردانیت می باشند .
و اگر تا کنون زنده مانده اند به دلیل نوع خاص خلقت روح این بزرگواران است .
این بزرگواران باید با جسم فیظیکیشان زنده باشند . تا مشکاتی باشند که به سالکین الی الله از دریچه وجودیشان بسط و قبض و کلید علوم مختلفه داده شود .
بنابراین اکثر سالکینی که در عالم اسلام به آب حیات رسیدند و از آن نوشیدند هر چند جسمشان جاودان شد . اما در همان مرحله ای که بودند متوقف شده اند . و به مرحله کمال مطلق در عرفان نرسیدند .
حضرت خضر(ع) و الیاس (ع) و ام موسی(س) از کاملینی هستند که از این قاعده مستثنی می باشند . و به👈 امر الهی 👉 از آن آب نوشیدند و نعمت به حیات جاودانی متنعمند .
نکته 1 : حضرت صاحب الامر و صاحب الزمان (عجل الله ) یکی از استثناهای تاریخی می باشند که بین مسیر فردانیت کبری و قطبیت کبری و حیات جاودانی جمع نموده اند . ( توضیح موکول به دروس ولایت و مقامات اولیا )
نکته 2 : طریق صراط مستقیم که منجر رسیدن به مقام قرب قاب قوسین و سپس مقام اوادنی می شود .
با طرق دیگر از عرفان های شرقی و غیره متفاوت است .
رسیدن به مقام قرب قاب قوسین اوادنی بدون پذیرش شریعت حضرت ختمی مرتبت (ص) و ولایت شاه اولیا حضرت امام علی بن ابی طالب (ع) و یازده فرزندش ممکن نیست .
بنابراین این همان معنا است که آیت اله سیدعلی قاضی می فرمودند . که همه عرفای بزرگ تاریخ اسلام یا شیعه بوده اند یا به کمال نرسیده اند.
البته باید توجه داشت منظور از شیعه بودن عرفای بزرگ جهان اسلام لزوما به معنای این نیست . که این بزرگان مذهب فقهی ظاهریشان جعفری بوده است .
پرداختن به این مسئله مجالی دیگر می خواهد تا آرای صوفیه و عرفا را نقل و سپس منصفانه قضاوت نمود .
نکته 3: ممکن است سوال پیش بیاید که شما گفتید حیات ابدی برای تکمیل صفت کمال در سیر عرضی لازم است .
و از سویی می گویید که خوردن آب حیات ممکن است حجاب شود و مانع از پیشرفت در سیر طولی شود.
چاره چیست ?!!
پاسخ بدین سوال بسیار مشکل است .
مطمئنا پشت سر گذراندن مراتب کمال در سیر طولی بر جاودانگی جسم ارجحیت دارد .
اگر شخصی بتواند بین اتمام سیر طولی در مسیر فردانیت و حیات جاودان جسم برای ایجاد صفت کمال جمع نماید . مطمئنا این جمع نمودن بر هر دو شیوه ارجحیت دارد .
نکته 4 : ذکر این نکته ضروری است که در تاریخ سیر و سلوک الی الله (صراط مستقیم توحید ) پیش از آن که حضرت خضر (ع) به جاودانگی برسند و مشکات فیض علم لدنی باشند .
سالک طریق توحید از انبیا یا اولیا تا خود در طور ششم دل به مقام علم لدنی دست پیدا نمی نمود . از این علم برخوردار نمی شد . در نتیجه وجود این بزرگواران برای سالکین الی الله نعمت است.
نکته 5: از بعضی اساتید نظیر مولانا زین الدین نقل است که اسرار آب حیات در حروف مقطعه سوره مبارکه مریم یعنی کهیعص می باشد .
نکته 6 : بنا به روایات شفاهی ام موسی (س) ارتباطاتی هم با سلیمان (ع) داشته است . و گشوده شدن علوم مختلف برای سلیمان(ع) از دوران کودکی تا رسیدن به مقام کمال از مشکات این بانوی الهی بوده است .
پس از دوران سلیمان(ع) حلقه علوم غریبه کاران سیاه کار جحودان ظاهرا در اثر ارتباط با شیاطین دریافتند که ام موسی(س) زنده می باشد. اما ظاهرا این برای آنها تنها یک شایعه بوده است . و این مسئله در بین آنان به فراموشی سپرده شد . اما نقطه عطفی که آنان پی بوجود سرزمینی در شرق بردند . دوران زندگی عیسی بن مریم مسیح موعود روح الله بود .
ادامه دارد ...
#رباب #ام_موسی(س) #خضر(ع)
#الیاس(ع) #آب_حیات
@soltannasir
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
@soltannasir
{ سوءاستفاده دشمنان از قوانین معنوی 54 }
{ شرح بعضی فقرات سخنان مولانا زین الدین 37 }
{ سرزمین رباب در هیمالیا 8 }
در کتاب انجیل لوقا در باب زندگانی یحیی (ع) اینگونه آمده است : 👇👇👇
{ این زمان کودک می بالید و روح او نیرو می گرفت . و تا روز ظهور خویش بر اسرائیل ، در بیابانها به سر می برد . }
براستی یحیی (ع) در این دوران در کجا به سر می برده است ???
در کتاب معبد سکوت درباره این دوران مجهول از زندگی یحیی (ع) اینگونه آمده است : 👇👇👇
{ آن دهکده ( در هیمالیا ) بسیار جالب توجه بود زیرا دارای اسناد و مدارکی تاریخی و با اهمیت بود که به طرزی عالی محفوظ باقی مانده بودند. پس از آن که بعضی از نسخه های دستخط را برایمان ترجمه کردند ، مدرکی انکار ناپذیر و غیر قابل بحث از حضور قدیس « یحیی تعمید دهنده » (علیه السلام) در آن مکان ارائه می داد . ظاهرا یحیی ، پنج سال در آن مکان سکونت کرده بود .
ما بعدها امکان دیدن و ترجمه مدارک تاریخی دیگری را به دست آوردیم که به ما ثابت می کرد او در حدود دوازده سال در آن منطقه حضور داشته است.
کمی بعد ، مدارکی دیگر به ما نشان دادند که ثابت می کرد او به همراه تنی چند از اهالی این منطقه به سفری طولانی رفته است.
سفری که بیش از بیست سال به طول انجامیده و آن ها را از کشورهای تبت ، چین ، ایران و هندوستان عبور داده بود .
ما احساس می کردیم که قادریم ردپای او را از طریق این اسناد دنبال کنیم .
این مدارک چنان توجه ما را به خود جلب کردند که ما به تعدادی از دهکده هایی که قبلا از آن ها دیدن کرده بودیم مجددا بازگشتیم تا به تحقیقاتمان عمق بیشتری دهیم . با جمع آوری اطلاعات به دست آمده ، ما توانستیم نقشه ای درست تنظیم کنیم که مسیر مسافرتی یحیی(ع) را با دقت تمام نشان می داد برخی از وقایع ،در داستانها ونقل قولهایی چنان جالب و شنیدنی و زنده برایمان نقل شده که ما خود را در همان مسیری که یحیی تعمید دهنده ، به همراه یارانش دنبال کرده بود ، مجسم می کردیم و احساس می کردیم در همان کوره راه هایی قدم بر می داریم که او در گذشته ای دور دست از آن ها عبور کرده بود . ... } ( معبد سکوت فصل چهاردهم صفحه137 و 138)
همچنین در جایی دیگر از این کتاب آمده است : 👇👇
{ ... به ما اطلاع دادند که یحیی تعمید دهنده(ع) ، در همین دهکده زندگی کرده و قسمتی از تعالیمش را در همان معبد ، فرا گرفته بود . آن دهکده درست به همان شکل و شیوه ای بود که یحیی تعمید دهنده(ع) ، دو هزار سال پیش از ما به آن جا آمده بود .
به ما جای خانه ای را که یحیی(ع) در آن مسکن گزیده بود . نشان دادند . خانه ای که او در آن زیسته بود ، متاسفانه از بین رفته بود . هنگامی که به معبد مراجعت کردیم ، اواخر روز بود وهوا صاف شده و می شد قسمت اعظمی از مناطق اطراف را مشاهده کرد .
به ما کوره راههایی را نشان دادند که یحیی(ع) برای رفتن به دهکده ها و آبادیهای اطراف ، از آن ها استفاده می کرده است . معبد دهکده مزبور ، دست کم 👈شش هزار سال پیش از آمدن یحیی(ع) به آن جا ساخته شده بود . راه مسافرت ما را نیز به ما نشان دادند راهی که قدمتی کهن داشت و به همان دوران اقامت یحیی(ع) در آن نواحی تعلق داشت . در حدود ساعت پنج بعد از ظهر ،👈 دوست دو هزار ساله ما ، با یک یک ما دست داد و گفت قصد دارد از نزد ما برود ، و لیکن بزودی مراجعت خواهد کرد. او پس از این کلمات ، از برابر دیدگان ما ناپدید شد . ...} (معبد سکوت فصل هجدهم صفحه 165)
نکات : ممکن است که مطالب کتاب معبد سکوت و کتب دیگری از این دست چندان درست نباشد . فقیر اینکه یحیی(ع) به هیمالیا رفته و در آنجا آموزش دیده را نه رد می نمایم و نه کاملا قبول می نمایم . آنچه که برای فقیر تا کنون مسلم شده است این است که یحیی (ع) از طریق سوریه به خاک ایران اشکانی (بخش عراق و ایران) سفر نموده است .
و در این منطقه مدتی زندگی نموده و تحت آموزش گروهی از مغان ایرانی قرار گرفته و با آنان پیوندی نزدیک داشته است .
در انجیل لوقا اشاره به حضور یحیی(ع) در بیابان شده است . که بیشتر با خاک سوریه و عراق تطابق دارد . هر چند که این روایت مختصر است و دوران غیبت یحیی (ع) طولانی بوده است .
سفر یحیی(ع) به ایران قابل اثبات است . ان شاالله در یک مجموعه دروس جداگانه بدان پرداخته خواهد شد.
اما. اینکه یحیی(ع) به هیمالیا نیز رفته باشد به نظر فقیر بسیار محتمل است . اما نه لزوما معبدی را که در کتاب معبد سکوت بدان اشاره رفته است. شاید هم داستان این کتاب درست باشد و یحیی(ع) در آن معبد نیز حضور یافته است .
نکته 2 : علت سفر یحیی(ع) خطر جحودان و آموزش دیدن بوده است . مطمئنا آموزش دیدن یحیی(ع) در حالی که پدر وی یکی از انبیا الهی بوده است سوال بر انگیز است . که علت آن در دروس آتی بررسی خواهد شد .
#یحیی(ع) #معبد_سکوت
@soltannasir
💖
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه خوانندگان سلطان نصیر.
فقیر در حال آماده ساختن مجموعه ای از مطالب با عنوان یک درسواره درباره ادامه پاسخ به سوالات و مبحث طهارت هستم .
تاکنون پنج ارسال از این مجموعه نوشته شده از آنجایی که مطالب پیوستگی دارد. . نیاز است که همه نوشته ها ظرف دو روز ارسال شود .
بنابراین هرگاه میزان نوشته ها به ده ارسال برسد . مطالب ارسال خواهد شد .
ان شاءالله دوشنبه اولین ارسالات پنج گانه از این مجموعه دروس را خواهیم داشت و سه سنبه نیز این روند را دنبال خواهیم نمود .
از شما عزیزان استدعا دارم که تا دوشنبه صبوری نمایید .
حجم مطالب زیاد است و به شما کمک خواهد نمود که از جنبه دیگری به حقایق نگاه نمایید
با تشکر نویسنده
🙏🌷🙏🌷🙏
@soltannasir
🌎🌍🌏🌕🌖🌗🌘🌑🌒🌓🌔🌚🌝🌞🌛🌜🌙💫⭐️🌟✨⚡️🔥💥🌈🌦🌥⛅️🌤☀️☄
@soltannasir
{ پاسخ به سوالات 4 }
{ مسبحات و چاکراها }
ادامه ...👇👇👇
در درس پیشین گفته شد که مسبحات نقش مهمی در پاکسازی و طهارت روح و جان دارند . و گفته شد که معصومین بر قرائت مسبحات پیش از خواب مداومت داشته اند و بدان توصیه نموده اند .
همچنین گفته شد که بین علما بر سر عدد مسبحات اختلاف است ! بیشتر علما اعتقاد دارند که تعداد مسبحات 5 است (حدید و حشر و صف و جمعه و تغابن ) و آیت الله سیدعلی قاضی اعتقاد بر این داشتند که مسبحات شش است و سوره مبارکه اعلی هم جزء مسبحات است .
آشنایان با مباحث عرفان شرقی و چاکرا سیستم بخوبی می دانند که در این روش ها چاکراهای هفت گانه را با روش های گوناگون پاکسازی می نمایند .
بر همین اساس است که فقیر را نظر بر این است که مسبحات اصلی هفت می باشند . و سوره الاسراء هم جزء مسبحات می باشد . عدد هفت هماهنگی کاملی با هفت چاکرا و هفت کوکب و هفت لطیفه و روزهای هفته و غیره دارد .
پیشتر در باب تطابق چرخه 9 چاکرا با زندگی رسول الله (ص) سخن گفتیم . حال با توجه به آن دروس می توان گفت که از بین مسبحات هفت گانه سوره الاسراء متعلق به چاکرای هفتم ( ساهاسرا یا تاج )می باشد .
الله تبارک تعالی این سوره را با کلمه سبحان شروع نموده است : 👇👇
{ «سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ »
(آیه 1 سوره مبارکه الاسراء)
«منزه است آن [خدايى] كه بنده اش را شبانگاهى از مسجد الحرام به سوى مسجد الاقصى كه پيرامون آن را بركت داده ايم سير داد تا از نشانه هاى خود به او بنمايانيم كه او همان شنواى بيناست»}
کلمه سبحان اسم مصدر از ماده تسبیح به معنای تنزیه است .
در سایر مسبحات از صیغه ماضی و مضارع و امر استفاده شده است . اما اینجا از سبحان (اسم مصدر ) استفاده شده است . زیرا چاکرای هفت ذاتش پاک است .
و پیشتر گفتیم که در دوره هفتم(سن 43الی49 ) زندگانی رسول الله(ص) بوده که حضرتش اولین بار به معراج رفته است .
و ابتدای سوره الاسراء نیز اشاره به داستان معراج رسول الله(ص) دارد .
از سویی دیگر می دانیم نام دیگر سوره مبارکه الاسراء ، سوره بنی اسرائیل است . همچنین می دانیم که در نجوم احکامی کوکب دین یهودیان نیز زحل می باشد . و از طرفی دیگر کوکب زحل هفتمین کوکب بر طبق نظام فلکیات قدیم می باشد . و چاکرای هفتم هم بنا به تقسیم بندی آشنایان با چاکرا سیستم بیشترمنسوب به کوکب زحل است .
از سویی دیگر معراج به آسمان از مسجد الاقصی شروع شده که متعلق به انبیای بنی اسرائیل بوده است .
بنا به نظام فلکیات قدیم می توان گفت که خود مسجدالاقصی نیز که در خاک فلسطین قرار دارد . منسوب به کوکب زحل است هر چند که در اقلیم مریخ قرار دارد . و شاید بدین خاطر معراج به آسمان از مسجدالاقصی انجام شده است !
همچنین الله تبارک تعالی در سوره الاسراء برای بنی اسرائیل خط و نشان کشیده است .
در آیات 4 الی 7 سوره مبارکه الاسراء آمده است : 👇
{ وَقَضَيْنَا إِلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ فِي الْكِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِي الْأَرْضِ مَرَّتَيْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوًّا كَبِيرًا (4)
و در كتاب آسمانى[شان] به فرزندان اسرائيل خبر داديم كه قطعا دو بار در زمين فساد خواهيد كرد و قطعا به سركشى بسيار بزرگى برخواهيد خاست (۴)
فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ أُولَاهُمَا بَعَثْنَا عَلَيْكُمْ عِبَادًا لَنَا أُولِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجَاسُوا خِلَالَ الدِّيَارِ وَكَانَ وَعْدًا مَفْعُولًا (5)
پس آنگاه كه وعده [تحقق] نخستين آن دو فرا رسد بندگانى از خود را كه سخت نيرومندند بر شما مى گماريم تا ميان خانه ها[يتان ] به جستجو درآيند و اين تهديد تحقق يافتنى است (۵)
ثُمَّ رَدَدْنَا لَكُمُ الْكَرَّةَ عَلَيْهِمْ وَأَمْدَدْنَاكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَجَعَلْنَاكُمْ أَكْثَرَ نَفِيرًا (6)
پس [از چندى] دوباره شما را بر آنان چيره مى كنيم و شما را با اموال و پسران يارى مى دهيم و [تعداد] نفرات شما را بيشتر مى گردانيم (۶)
إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا (7)
اگر نيكى كنيد به خود نيكى كرده ايد و اگر بدى كنيد به خود [بد نموده ايد] و چون تهديد آخر فرا رسد [بيايند] تا شما را اندوهگين كنند و در مسجد [تان] چنانكه بار اول داخل شدند [به زور] درآيند و بر هر چه دست يافتند يكسره [آن را] نابود كنند . (7)
ادامه دارد ...
#مسبحات #الاسراء #چاکرا #سبحان #زحل
@soltannasir
🌕🌖🌗🌓🌓🌓🌓🌓🌓🌓
@soltannasir
{پاسخ به سوالات 6}
{ مسبحات و چاکراها 3}
ادامه ..👇👇👇
اگر بپذیریم که این سوره با چاکرای مولادهارا (زمین ) و پاکسازی آن مرتبط است . حال با توجه به این نظریه به آیات ابتدایی این سوره نگاه می نماییم .
الله تبارک تعالی در آیه اول انسانی را که بیش از حد لازم در قید جسم و زمین است و پروردگار خویش را از یاد برده متوجه این حقیقت نموده که هر آنچه که در آسمانها و زمین است خداوند را به پاکی می ستاید . بنابراین جهان مادی دارای جان و شعور است . که خالق خویش را ستایش می نماید .
در ادامه در آیه دوم به او یادآوری می نماید فرمانروایی آسمانها و زمین متعلق به خداوند است . همچنین به او یادآوری می شود که خداوند است که زنده می نماید و می میراند .
سپس با آیه شریف «هو الاول و الاخر... وبکل شئ علیم »توجه انسان را به عالم امر و ربوبی جلب می نماید . که تفسیر این آیه خود چندین جلد کتاب می شود . هر کدام از مشرب های کلامی و فلسفی و عرفانی برای این آیه تفسیری ذکر نموده اند. و این آیه در طول تاریخ منشأ کشمکش های بسیاری بوده است.
در آیه سوم الله تبارک تعالی پس از توجه دادن انسان به عالم امر سپس اشاره ای به آفرینش آسمان ها و زمین و عالم قدس و ملکوت و عرش الهی می نماید .
اما برای آنکه شخصی که هنوز در حیطه چاکرای اول و زمین و تمایلات مادی و جسم خویش قرار دارد . از استیلا یافتن پروردگار بر عرش ، برداشتی مادی ننمایند (اندیشه تجسیم ) در ادامه همین آیه می فرماید : « و هو معکم این ما کنتم» (و هر کجا باشید او با شماست )
و این آیه اشاره به معیت الله تبارک تعالی و نفی اندیشه تجسیم دارد . که خود معیت حق تعالی با موجودات شرحی طولانی دارد و هرکدام از جریان های کلامی و فلسفی و عرفانی نگاه متفاوتی به آن دارند .
در ادامه در آیه چهار بار دیگر اشاره به این مسئله شده است که فرمانروایی آسمانها و زمین متعلق به خداوند است . و همه امور به الله تبارک تعالی بازگردانیده می شود.
در واقع بار دیگه به انسان خاطر نشان شده که هم اعمال وی _ و حتی خود وی به سوی خداوند _ بازگردانیده می شوند.
و تمام این تذکرات برای این است که انسان متذکر شود و به سوی الله تبارک تعالی سیر نماید .
یعنی در واقع از چاکرای یک بر اساس بینش شرقیان ، به سوی چاکرای هفت حرکت نماید یا از زمین به سوی آسمان و عرش ربوبی حرکت نماید .
در ادامه الله تبارک تعالی در آیه 7 سوره مبارکه حدید می فرماید : 👇👇👇
{ آمِنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَأَنْفِقُوا مِمَّا جَعَلَكُمْ مُسْتَخْلَفِينَ فِيهِ فَالَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَأَنْفَقُوا لَهُمْ أَجْرٌ كَبِيرٌ (7)
به خدا و پيامبر او ايمان آوريد و از آنچه شما را در [استفاده از] آن جانشين [ديگران] كرده انفاق كنيد پس كسانى از شما كه ايمان آورده و انفاق كرده باشند پاداش بزرگى خواهند داشت . (7) }
در این آیه الله تبارک تعالی پس از اینکه توجه انسانی که هنوز در قید چاکرای مولادهارا (زمین ) مانده است را به ملکوت آسمانها و عرش جلب نمود .
از وی می خواهد تا به الله و فرستاده اش ایمان بیاورد . تا وی را به ملکوت آسمانها برساند . و در ادامه برای پاکسازی وابستگی به زمین ابتدا از وی خواسته شده که از اموال خویش به دیگران ببخشد . و برای این بخشیدن اجری بسیار وعده داده است .
در ادامه الله تبارک تعالی در آیه 9 می فرماید : 👇👇👇
{ هُوَ الَّذِي يُنَزِّلُ عَلَى عَبْدِهِ آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ لِيُخْرِجَكُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَإِنَّ اللَّهَ بِكُمْ لَرَءُوفٌ رَحِيمٌ (9)
او همان كسى است كه بر بنده خود آيات روشنى فرو مى فرستد تا شما را از تاريكيها به سوى نور بيرون كشاند و در حقيقت خدا [نسبت] به شما سخت رئوف و مهربان است (9)}
در این آیه باز اشاره بدین مسئله شده که آیات و دلایل روشن قرآن می تواند انسان در قید زمین و تعلقات مادی را که در ظلمت زندگی می نماید از ظلمت خارج و به سوی نور راهنمایی نماید .
در ادامه در آیات 10 و 11 بار دیگر به انفاق توصیه شده است .
ادامه دارد ...
#چاکرا #حدید #عرش #معیت #مسبحات
@soltannasir
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
@soltannasir
{ پاسخ به سوالات 5 }
{ مسبحات و چاکراها 2}
ادامه ...👇👇👇
با تفسیر ظاهری این آیات فعلا کاری نداریم .
اما تأویل آیات : 👇👇
می دانیم که چاکرای هفت در تاج سر بدن انرژیایی انسان قرار دارد . و با مغز انسان ارتباط دارد . همچنین مغز محل تفکر است .
فساد بنی اسرائیل را می توان به تسلط آنان بر افکار انسان ها در عصر حاضر تأویل نمود .
چه کسی است که بتواند در قرن 21 تسلط بنی اسرائیل را بر افکار ابنای بشر از طریق رسانه انکار نماید ?!!!
و با توجه به آیات می توان اینگونه گفت که : باید افکار را از ساحت تفکراتی که بنی اسرائیل از طریق رسانه ترویج می دهند و آن را به خورد ما می دهند پاک نمود .
همچنین می توان گفت بنی اسرائیل با ترویج افکار فاسد خویش بر مغز و ذهن انسانها مسلط شده اند . و اینگونه مانع از صعود انسان به حقیقت چاکرای هفتم می شوند . برای پاکسازی این چاکرا باید فکر را از افکار بنی اسرائیلی کاملا پاک نمود .
نکته : باید توجه داشت بعضی از افکاری که بنی اسرائیل از طریق رسانه ها ترویج می دهند درست و صحیح و نیکو است . اما این افکار بسیار موذیانه در راستای تامین اهداف کلان بنی اسرائیل طراحی و ترویج می شود .
همچنین می دانیم آیه 7 سوره مبارکه الاسراء را به دوران ظهور امام عصر (ع) نیز تفسیر نموده اند .
و در سوره مبارکه الاسراء در باره ظهور سلطان نصیر حضرت صاحب الامر و صاحب الزمان (عجل الله ) اینگونه آمده است : 👇👇👇
{ وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا (81)
و بگو حق آمد و باطل نابود شد آرى باطل همواره نابودشدنى است (81)}
بله چون حق ( چاکرای هفتم) بیاید . باطل (افکار ترویج شده توسط بنی اسرائیل و افکار باطل )نابود می شود .}
می توان اینگونه گفت که چون شخص به چاکرای هفت برسد . حق ورود می نماید و باطل نابود می شود . زیرا در ابن چاکرا باطل راه ندارد .
حال به سراغ مسبحات شش گانه بعدی برویم .
اولین سوره از مسبحات سوره مبارکه حدید است .
اولین نکته ای که در این سوره خود نمایی می نماید نام حدید برای آن است .
می دانیم که حدید(آهن ) فلز منسوب به کوکب مریخ می باشد . همچنان می دانیم که مریخ یا بهرام در اساطیر خدای جنگ می باشد .
از سویی دیگر می دانیم که رنگ کوکب مریخ سرخ می باشد . در چاکراهای هفت گانه نیز چاکرای اول یا «مولادهارا »
رنگش سرخ می باشد .
می دانیم که در دانش چاکرا سیستم چاکرای اول متعلق به زمین است و اگر هماهنگ کار نماید . جسم فیظیکی شخص از نظر انرژی های حیاتی درست تغذیه می شود .و شخص ارتباط عمیقی با زمین و طبیعت و زندگی زمینی تجربه می نماید .
و اگر عملکرد این چاکرا ناهماهنگ باشد . افکار و اعمال شخص عمدتا حول محور مالکیتهای مادی و آسایش خاطر و موفقیت مادی و بی توجهی به نیازهای دیگران دور می زند.
به آیات ابتدایی سوره مبارکه حدید توجه نمایید : 👇👇👇
{ سَبَّحَ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ (1)
آنچه در آسمانها و زمين است خدا را به پاكى مى ستايند و اوست ارجمند حكيم (1)
لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يُحْيِي وَيُمِيتُ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (2)
فرمانروايى آسمانها و زمين از آن اوست زنده مى كند و مى ميراند و او بر هر چيزى تواناست (2)
هُوَ الْأَوَّلُ وَالْآخِرُ وَالظَّاهِرُ وَالْبَاطِنُ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ (3)
اوست اول و آخر و ظاهر و باطن و او به هر چيزى داناست (3)
هُوَ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يَعْلَمُ مَا يَلِجُ فِي الْأَرْضِ وَمَا يَخْرُجُ مِنْهَا وَمَا يَنْزِلُ مِنَ السَّمَاءِ وَمَا يَعْرُجُ فِيهَا وَهُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنْتُمْ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ(4)
اوست آن كس كه آسمانها و زمين را در شش هنگام آفريد آنگاه بر عرش استيلا يافت آنچه در زمين درآيد و آنچه از آن برآيد و آنچه در آن بالارود [همه را] مى داند و هر كجا باشيد او با شماست و خدا به هر چه مى كنيد بيناست (4)
لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَإِلَى اللَّهِ تُرْجَعُ الْأُمُورُ (5)
فرمانروايى [مطلق] آسمانها و زمين از آن اوست و [جمله] كارها به سوى خدا بازگردانيده مى شود (5)
يُولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهَارِ وَيُولِجُ النَّهَارَ فِي اللَّيْلِ وَهُوَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (6)
شب را در روز درمى آورد و روز را [نيز] در شب درمى آورد و او به راز دلها داناست (6) }
ادامه دارد ...
#الاسراء #بنی_اسرائیل #حق #باطل #حدید #مریخ #چاکرا
@soltannasir
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
@soltannasir
{ پاسخ به سوالات 7 }
{ مسبحات و چاکراها 4 }
ادامه ...👇
{ وَمَا لَكُمْ أَلَّا تُنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلِلَّهِ مِيرَاثُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ لَا يَسْتَوِي مِنْكُمْ مَنْ أَنْفَقَ مِنْ قَبْلِ الْفَتْحِ وَقَاتَلَ أُولَئِكَ أَعْظَمُ دَرَجَةً مِنَ الَّذِينَ أَنْفَقُوا مِنْ بَعْدُ وَقَاتَلُوا وَكُلًّا وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنَى وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ (10)
و شما را چه شده كه در راه خدا انفاق نمى كنيد و [حال آنكه] ميراث آسمانها و زمين به خدا تعلق دارد كسانى از شما كه پيش از فتح [مكه] انفاق و جهاد كرده اند [با ديگران] يكسان نيستند آنان از [حيث] درجه بزرگتر از كسانى اند كه بعدا به انفاق و جهاد پرداخته اند و خداوند به هر كدام وعده نيكو داده است و خدا به آنچه مى كنيد آگاه است (10)
مَنْ ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ وَلَهُ أَجْرٌ كَرِيمٌ (11)
كيست آن كس كه به خدا وامى نيكو دهد تا [نتيجه اش را] براى وى دوچندان گرداند و او را پاداشى خوش باشد (۱۱) }
همانگونه که ملاحظه می نماید در این آیات بار دیگر توصیه به انفاق شده است . همچنین در آیه 10 اشاره به قتل و کشتار و جنگ شده است . که همانگونه که پیشتر گفته شد کوکب مریخ را با جنگ و خونریزی ارتباط است و مارس در اساطیر رومی و بهرام در اساطیر ایرانی خدایان جنگ می باشند .
ضمنا توجه نمایید که خون نیز سرخ می باشد .که رنگ کوکب مریخ می باشد.
در ادامه خداوند در آیات12 الی 15می فرماید : 👇
{ يَوْمَ تَرَى الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ يَسْعَى نُورُهُمْ بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَبِأَيْمَانِهِمْ بُشْرَاكُمُ الْيَوْمَ جَنَّاتٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ(12)
آن روز كه مردان و زنان مؤمن را مى بينى كه نورشان پيشاپيششان و به جانب راستشان دوان است [به آنان گويند] امروز شما را مژده باد به باغهايى كه از زير [درختان] آن نهرها روان است در آنها جاودانيد اين است همان كاميابى بزرگ (12)
يَوْمَ يَقُولُ الْمُنَافِقُونَ وَالْمُنَافِقَاتُ لِلَّذِينَ آمَنُوا انْظُرُونَا نَقْتَبِسْ مِنْ نُورِكُمْ قِيلَ ارْجِعُوا وَرَاءَكُمْ فَالْتَمِسُوا نُورًا فَضُرِبَ بَيْنَهُمْ بِسُورٍ لَهُ بَابٌ بَاطِنُهُ فِيهِ الرَّحْمَةُ وَظَاهِرُهُ مِنْ قِبَلِهِ الْعَذَابُ (13)
آن روز مردان و زنان منافق به كسانى كه ايمان آورده اند مى گويند ما را مهلت دهيد تا از نورتان [اندكى] برگيريم گفته مى شود بازپس برگرديد و نورى درخواست كنيد آنگاه ميان آنها ديوارى زده مى شود كه آن را دروازه اى است باطنش رحمت است و ظاهرش روى به عذاب دارد (۱۳)
يُنَادُونَهُمْ أَلَمْ نَكُنْ مَعَكُمْ قَالُوا بَلَى وَلَكِنَّكُمْ فَتَنْتُمْ أَنْفُسَكُمْ وَتَرَبَّصْتُمْ وَارْتَبْتُمْ وَغَرَّتْكُمُ الْأَمَانِيُّ حَتَّى جَاءَ أَمْرُ اللَّهِ وَغَرَّكُمْ بِاللَّهِ الْغَرُورُ (14)
[دو رويان] آنان را ندا درمى دهند آيا ما با شما نبوديم مى گويند چرا ولى شما خودتان را در بلا افكنديد و امروز و فردا كرديد و ترديد آورديد و آرزوها شما را غره كرد تا فرمان خدا آمد و [شيطان] مغروركننده شما را در باره خدا بفريفت (۱۴)
فَالْيَوْمَ لَا يُؤْخَذُ مِنْكُمْ فِدْيَةٌ وَلَا مِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا مَأْوَاكُمُ النَّارُ هِيَ مَوْلَاكُمْ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ (15)
پس امروز نه از شما و نه از كسانى كه كافر شده اند عوضى پذيرفته نمى شود جايگاهتان آتش است آن سزاوار شماست و چه بد سرانجامى است (۱۵) }
می توان این آیات را اینگونه تأویل نمود که شخصی که شروع به سیر و سلوک کرده و از حیطه دنیا و تعلقات آن رهایی پیدا نموده و توجه به عالم ملکوت و عالم مجردات نموده به سرچشمه نور حقیقی دست یافته است . و از آن نور برخورار شده . یا می توان اینگونه گفت شخصی که از چاکرای یک شروع به سفر نموده و به چاکرای تاج رسیده است . صاحب نور است و رسیدن به این نور و بهشت مادی و معنوی کامیابی بزرگ است.
اما کسی که سفر خویش را آغاز ننموده و امروز و فردا کرده و تردید آورده و آروزهایش وی رامغرور نموده درواقع اسیر شیطن شده و از حرکت به سوی نور باز مانده است . چنین کسی به جهنم می رود . زیرا نتوانسته جسم و جان خویش آنگونه نورانی نماید که بتواند وارد بهشت شود .
خداوند در آیه 18 سوره مبارکه حدید بار دیگر به صدقه دادن مال برای قطع علایق دنیوی و تطهیر چاکرای اول تأکید نموده است : 👇
{ إِنَّ الْمُصَّدِّقِينَ وَالْمُصَّدِّقَاتِ وَأَقْرَضُوا اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا يُضَاعَفُ لَهُمْ وَلَهُمْ أَجْرٌ كَرِيمٌ(18)
در حقيقت مردان و زنان صدقه دهنده و [آنان كه] به خدا وامی نیکو داده اند ، ایشان را (پاداش)دو چندان گردد و اجری نیکو خواهند داشت(18)}
#حدید #مسبحات
@soltannasir
🌹
@soltannasir
{ پاسخ به سوالات 8 }
{ مسبحات و چاکرا 5 }
ادامه ...👇👇👇
الله تبارک تعالی در ادامه در آیه 20 سوره مبارکه حدید نیز اشاره بدین نکته دارد که زندگانی دنیا بازی و سرگرمی است و اموال و فرزندان نیز وسیله فخر فروشی و آرایش دنیا است . و افرادی که اقدام به طهارت و پاکی خویش ننموده و هنوز در قید سرگرمی های دنیوی می باشند به عذابی سخت گرفتار خواهند شد . همچنین به مومنان وعده آمرزش و خشنودی داده شده است . و از سویی دیگر زندگی دنیا را به کالای فریبنده ای که باعث غرور می شود تشبیه نموده است .
آیه 20 سوره مبارکه حدید : 👇👇👇
{ اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَزِينَةٌ وَتَفَاخُرٌ بَيْنَكُمْ وَتَكَاثُرٌ فِي الْأَمْوَالِ وَالْأَوْلَادِ كَمَثَلِ غَيْثٍ أَعْجَبَ الْكُفَّارَ نَبَاتُهُ ثُمَّ يَهِيجُ فَتَرَاهُ مُصْفَرًّا ثُمَّ يَكُونُ حُطَامًا وَفِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَمَغْفِرَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانٌ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ(20)
بدانيد كه زندگى دنيا در حقيقت بازى و سرگرمى و آرايش و فخرفروشى شما به يكديگر و فزونجويى در اموال و فرزندان است [مث ل آنها] چون مثل بارانى است كه كشاورزان را رستنى آن [باران] به شگفتى اندازد سپس [آن كشت] خشك شود و آن را زرد بينى آنگاه خاشاك شود و در آخرت [دنيا پرستان را] عذابى سخت است و [مؤمنان را] از جانب خدا آمرزش و خشنودى است و زندگانى دنيا جز كالاى فريبنده نيست (20) }
همچنین الله تبارک تعالی در آیات 23 و 24 سوره مبارکه حدید به مومنان فرموده برای آنچه که از دست می دهند اندوهگین نشوند و برای آنچه بدست می آورند شادمان نشوند . و خداوند خودپسند فخر فروش را دوست ندارد . در ادامه فرموده فخرفروشان کسانی هستند که بخل می ورزند و به بخل ورزیدن وا می دارند .
آیات 23 و 24 سوره مبارکه حدید : 👇👇
{ لِكَيْلَا تَأْسَوْا عَلَى مَا فَاتَكُمْ وَلَا تَفْرَحُوا بِمَا آتَاكُمْ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ (23)
تا بر آنچه از دست شما رفته اندوهگين نشويد و به [سبب] آنچه به شما داده است شادمانى نكنيد و خدا هيچ خودپسند فخرفروشى را دوست ندارد (۲۳)
الَّذِينَ يَبْخَلُونَ وَيَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبُخْلِ وَمَنْ يَتَوَلَّ فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَمِيدُ(24)
همانان كه بخل مى ورزند و مردم را به بخل ورزيدن وامى دارند و هر كه روى گرداند قطعا خدا بى نياز ستوده است (۲۴) }
عزیزان دقت نمایید صفاتی نظیر بخل و دنیا پرستی همگی بنا به دانش شرقیان متعلق به چاکرای اول می باشد . که خداوند آن را مذمت نموده است .
حال نگاهی به آیه 27 سوره مبارکه حدید بیندازیم : 👇👇👇
{ ثُمَّ قَفَّيْنَا عَلَى آثَارِهِمْ بِرُسُلِنَا وَقَفَّيْنَا بِعِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ وَآتَيْنَاهُ الْإِنْجِيلَ وَجَعَلْنَا فِي قُلُوبِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ رَأْفَةً وَرَحْمَةً وَرَهْبَانِيَّةً ابْتَدَعُوهَا مَا كَتَبْنَاهَا عَلَيْهِمْ إِلَّا ابْتِغَاءَ رِضْوَانِ اللَّهِ فَمَا رَعَوْهَا حَقَّ رِعَايَتِهَا فَآتَيْنَا الَّذِينَ آمَنُوا مِنْهُمْ أَجْرَهُمْ وَكَثِيرٌ مِنْهُمْ فَاسِقُونَ(27)
آنگاه به دنبال آنان پيامبران خود را پى درپى آورديم و عيسى پسر مريم را در پى [آنان] آورديم و به او انجيل عطا كرديم و در دلهاى كسانى كه از او پيروى كردند رافت و رحمت نهاديم و [اما] ترك دنيايى كه از پيش خود درآوردند ما آن را بر ايشان مقرر نكرديم مگر براى آنكه كسب خشنودى خدا كنند با اين حال آن را چنانكه حق رعايت آن بود منظور نداشتند پس پاداش كسانى از ايشان را كه ايمان آورده بودند بدانها داديم و[لى] بسيارى از آنان دستخوش انحرافند (27) }
ممکن بود که شخص از آیات پیشین این سوره گمان برد که باید رهبانیت پیشه نمود . و آنگاه به سیر و سلوک الی الله پرداخت .
الله تبارک تعالی در این آیه اشاره می فرماید که ترک دنیا و رهبانیت را بر پیروان عیسی(ع) فرض ننموده است .
بنابراین برای پاک سازی چاکرای اول نیازی به ترک دنیا آنچنان که روش عیسویون و یوگی های هندو و یا حتی بعضی متصوفه می باشد نیست .
نکته 1: در باره آهن ما این را می دانیم که این فلز سازنده گلبول های قرمز خون می باشد . همچنین بنا به نظر دانشمندان بخش اعظم ساختار زمین از آهن تشکیل شده است .
و رنگ قرمز خون و اکسید آهن و آهن موجود در زمین ، ما را بیشتر بدین نتیجه می رساند که سوره حدید مربوط به چاکرای مولادهارا (زمین ) می باشد و این چاکرا منسوب به کوکب مریخ است .
نکته2 : در سوره حدید گوهرهایی بدیع از اسرار وجود داشت که تعمدا از ذکر آن در این مختصر خودداری می نمایم. زیرا مسیر این درسواره مختصر را عوض می نمود .
ادامه دارد ...
#عیسی(ع) #رهبانیت #انجیل #حدید #مسبحات
@soltannasir
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@soltannasir
{ پاسخ به سوالات 9 }
{ مسبحات و چاکرا 6 }
ادامه ...👇
پس از سوره الاسراء و حدید در پنج سوره دیگر مسبحات نظر می افکنیم .
تا ارتباطی معنا دار بین آیاتش و چاکرا ها یا کواکب پیدا نماییم .
ابتدا به سراغ سوره حشر می رویم در آنجا هر چند نکاتی وجود دارد اما به نتیجه ای نمی رسیم. سپس سراغ سوره مبارکه صف یعنی سومین سوره از مسبحات معروفه می رویم .
آنچه در همان ابتدای این سوره جلب توجه می نماید توجه به👈 گفتن👉 وعمل ننمودن است . به آیات ابتدایی سوره مبارکه صف توجه نمایید : 👇
{ سَبَّحَ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ (1)
آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است به تسبيح خدا مى پردازند و اوست ارجمند حكيم (1)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ (2)
اى كسانى كه ايمان آورده ايد چرا چيزى مى گوييد كه انجام نمى دهيد (2)
كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ (3)
نزد خدا سخت ناپسند است كه چيزى را بگوييد و انجام ندهيد (3) }
می دانیم که عطارد خدای سخنوری و بازار و تجارت است . و می دانیم که چاکرای پنجم چاکرای گلو ارتباط مستقیم با سخنوری و حضور در اجتماع دارد .
حال نگاهی به آیات دیگر این سوره مبارکه می اندازیم : 👇
{ وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ لِمَ تُؤْذُونَنِي وَقَدْ تَعْلَمُونَ أَنِّي رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْكُمْ فَلَمَّا زَاغُوا أَزَاغَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ(5)
و [ياد كن] هنگامى را كه موسى به قوم خود گفت اى قوم من چرا آزارم مى دهيد با اينكه میدانید من فرستاده خدا به سوى شما هستم پس چون [از حق] برگشتند خدا دلهايشان را برگردانيد و خدا مردم نافرمان را هدايت نمى كند (۵)}
دقت نمایید در این آیه نیز خداوند داستان موسی(ع) را یادآوری می نماید و آیه را با فعل قال ( گفتن ) آغاز می نماید 👈« وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِه ...»
و ما بخوبی می دانیم گفتن با زبان و چاکرای پنجم ارتباط دارد .
اما حال نگاهی به آیات 6 و 7 سوره مبارکه صف : 👇
{ وَإِذْ قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ إِنِّي رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْكُمْ مُصَدِّقًا لِمَا بَيْنَ يَدَيَّ مِنَ التَّوْرَاةِ وَمُبَشِّرًا بِرَسُولٍ يَأْتِي مِنْ بَعْدِي اسْمُهُ أَحْمَدُ فَلَمَّا جَاءَهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ قَالُوا هَذَا سِحْرٌ مُبِينٌ(6)
و هنگامى را كه عيسى پسر مريم گفت اى فرزندان اسرائيل من فرستاده خدا به سوى شما هستم تورات را كه پيش از من بوده تصديق مى كنم و به فرستاده اى كه پس از من مى آيد و نام او احمد است بشارتگرم پس وقتى براى آنان دلايل روشن آورد گفتند اين سحرى آشكار است(6)
وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ وَهُوَ يُدْعَى إِلَى الْإِسْلَامِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (7)
و چه كسى ستمگرتر از آن كس است كه با وجود آنكه به سوى اسلام فراخوانده مى شود بر خدا دروغ مى بندد و خدا مردم ستمگر را راه نمى نمايد (7) }
آیه 6 سوره مبارکه صف نیز با جمله «وَإِذْ قَالَ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ» شروع شده ، یعنی بار دیگر اشاره به سخن گفتن و دعوت عیسی(ع) شده است . و در قسمت دیگر این آیه بشارت آمدن حضرت رسول الله(ص) توسط عیسی(ع) آمده و طبیعی است که بشارت دادن نیز عمل زبان و چاکرای گلو و کوکب عطارد می باشد .
در آیه 7 اشاره بر افترای دروغ به الله تبارک تعالی بستن است . که چه کسی سمتکارتر از چنین شخصی است.
و طبیعی است که افترا بستن هم عمل زبان است .
الله تبارک تعالی در ادامه در آیه 8 سوره صف می فرماید : 👇
{ يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ (8)
مى خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد (8) }
در این آیه الله تبارک تعالی مستقیما به دهان یعنی چاکرای گلو اشاره می نماید . 👈«لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ👈 بِأَفْوَاهِهِمْ »
و می خواهند نور خدا را با دهان خویش خاموش نمایند .
این آیه و آیه بعدی آن ارتباط مستقیم و معنا دار با ظهور امام عصر دارد .
اما تأویل آیه : 👇👇👇
یعنی جحودان عالم می خواهند با ظلمت و تاریکی ناشی از مراسم و اوراد جادوی سیاه آیینی خویش ، و همچنان با نفرت پراکنی بر علیه اسلام و امام عصر(ع) به وسیله رسانه های خویش نور خدا را خاموش نمایند . اما نمی توانند زیرا خدا کامل کننده نور خویش است .
ادامه دارد ...
#مسبحات #صف #عطارد
@soltannasir
👅👅👅👄👄👄💋💋💋