هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
جدول زمانبندیِ #مطالعه، #مباحثه، #جمعبندی_مباحث و #آزمون کتاب همرزمان حسین"علیهالسلام"
دومین کتاب سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب
زمان پایان مطالعهی کتاب همرزمان حسین"علیهالسلام" روز پنجشنبه دهم مهرماه میباشد.
✔️مخصوص گروههای مطالعاتی
لینک کانال عکسنوشتههای کتاب همرزمان حسین"علیهالسلام"🔻
@hamrazmane_hussain
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
دوران جدید که امام ما آن را با قیام و ایستادگی و اتکال به خدا و تکریم و تعظیم نسبت به ارزشهای معنوی
ملت ایران مسلمان است و اسلام را میخواهد؛ آن اسلامی که در پناه آن آزادی و استقلال است، رفع ایادی اجانب است، هَدْم پایگاههای ظلم و فساد است، قطع کردن دستهای خیانتکاران و جنایتکاران است؛ به همین دلیل ملت ایران به طور یکپارچه به ضدیت با رژیم پرداخته است. ملت آن دودمانی را نمیخواهد که تمام مقدسات و مقدرات آنها را به دست اجانب سپرده، تمام مخازن نفت و غیر آن را به باد داده، اقتصاد کشور را به فنا سپرده، کشاورزی را ساقط کرده، اختیار ارتش را به دست صاحب منصبان و کارشناسان امریکا داده و آنها را مصون و مختار کرده است، و دیگر جنایات و خیاناتی که در تاریخ آتیه ثبت خواهد شد.
#کتاب_پانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_آزادی
#سرمشق
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
تاریخ زندگانی بشر چه در عرصه فردی و چه درعرصههای سیاسی و اجتماعی، سراسر تجربه و آموزندگی است. براسا
خداى تبارك و تعالى میفرماید که انبیا را ما فرستادیم، بینات به آنها دادیم، آیات به آنها دادیم، میزان برایشان دادیم و فرستادیم "لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ" غایت این است که مردم قیام به قسط بکنند، عدالت اجتماعى در بین مردم باشد، ظلمها از بین برود، ستمگریها از بین برود، ضعفا به آنها رسیدگى بشود، قیام به قسط بشود. دنبالش هم
میفرماید: "وَ أَنْزَلْنَا الْحَدِیدَ" تناسبِ این چیست؟ تناسب این است که با حدید باید اینها انجام بگیرد؛ با بینات، با میزان و با حدید. "فِیهِ بَأْسٌ شَدِیدٌ" یعنى، اگر شخصى یا گروهى بخواهند یک جامعه را تباه کنند، یک حکومتى را که حکومت عدل است، تباه کنند، با بینات با آنها باید صحبت کرد. نشنیدند، با موازین، موازین عقلى صحبت کرد. نشنیدند با حدید.
#کتاب_شانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تاریخ
#مقدمه
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
اگر #تلاشهای امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام" نبود، شهادت امام حسین "علیهالصّلاةوالسّلام" ضایع شده بود و آثار آن نمیماند.
مطلبی که در نظرم هست عرض کنم، به مناسبت انتساب این ایام به امام چهارم "علیهالصّلاةوالسّلام" است ... آن بزرگوار، تقریباً سیوچهار سال بعد از حادثه کربلا، در محیط اسلامی آن روز زندگی کرد و این زندگی، از همه جهت یکی از زندگیهای پر از درس است که ای کاش کسانیکه از کیفیّات عالی این زندگی آگاهی دارند، آن را برای مردم، برای مسلمین و حتّی برای غیرمسلمانان تشریح میکردند، تا معلوم میشد که چگونه چهارمین امام بزرگوارِ ما، بعد از حادثه عاشورا که ضربه عظیمی بر پیکر اسلام ناب و راستین بود، توانست یک تنه بایستد و مانع از ویران شدن بنای دین شود. اگر تلاشهای امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام" نبود، شهادت امام حسین "علیهالصّلاةوالسّلام" ضایع شده بود و آثار آن نمیماند. سهم امام چهارم، سهم عظیمی است. در زندگی امام چهارم، چند رشته کار وجود دارد که یکی از آنها، همین رشته اخلاق است. یعنی تربیت و تهذیب اخلاق جامعه اسلامی.
امام سجاد به تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی کمر بست. چرا؟ چون طبق تحلیل آن امام بزرگوار، بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند. اگر مردم آنطور پست نشده بودند، آنطور به خاک نچسبیده بودند، آنطور از آرمانها دور نشده بودند و رذایل بر آنها حاکم نمیبود، ممکن نبود حکومتها -ولو فاسد باشند؛ ولو بیدین و جائر باشند- بتوانند مردم را به ایجاد چنان فاجعه عظیمی؛ یعنی کشتن پسر پیغمبر و پسر فاطمه زهرا "سلاماللهعلیها" وادار کنند. مگر این شوخی است!؟ یک ملت، وقتی منشأ همه مفاسد خواهد شد که اخلاق او خراب شود. این را امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام"، در چهره جامعه اسلامی تفحّص کرد، و کمر بست به اینکه این چهره را از این زشتی پاک کند و اخلاق را نیکو گرداند. لذا، دعای «مکارمالاخلاق» دعاست؛ اما درس است. «صحیفه سجادیه» دعاست؛ اما درس است.
من به شما جوانان #توصیه میکنم که بروید «صحیفه سجادیه» را بخوانید و در آن تدبّر کنید. خواندنِ بیتوجّه و بیتدبّر کافی نیست. با تدبّر خواهید دید که هر یک از دعاهای این «صحیفه سجادیه» و همین دعای «مکارمالاخلاق»، یک کتاب درس زندگی و درس اخلاق است.
رهبر انقلاب اسلامی
۷۲/۴/۲۳
به مناسبت شهادت امام سجاد "علیهالسلام"
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
▪️سرمایهگذاری، یک موضوع خیلی مهمّی است برای ایجاد رونق اقتصادی، برای افزایش تولید، برای جهش تولید.
اساس کار، سرمایهگذاری است.
۱۳۹۹/۶/۲
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
بینش توحیدی خالص اسلامی میگوید تمام ممکنات و موجودات از یک جا، از یک مبدا، از یک دست قدرت آفریده و
علت گرایش افراد به مکتب مادی این است که خیال میکنند، امروز این مکتب مادی، بهتر میتواند دنیا را اداره کند. بهتر میتواند ظلم را از بین ببرد، بهتر میتواند تبعیض و نابرابری را نابود کند. میگوید، دین این کارها را نمیتواند بکند. چرا؟ زیرا از مفهوم شایع و رایج دین، اطلاعی ندارد.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#جلسه_نهم
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
بعد از آنکه امام حسن این دستور را داد، این فرمان داده شد، مرکز که کوفه است، مرکز دیگر که مدینه است و
امام حسن شروع کرد و چه جالب شروع کرد و افراد را ساخت. همان کسانی که در جبهه بندی میان امام مجتبی و معاویه تاب تحمل نیاورده بودند و نتوانسته بودند یک جمعیت پرشور قابل اطمینانی را برای امام حسن درست کنند، اینقدر اینها فرق کردند که ده سال بعد، دوازده سال بعد، تک تک در مقابل معاویه بلند شدند و ماجرای حُجربن عدی و یاران حجر بن عدی را میدانید و رشید هجری ک عمروبن الحمق را و زن عمروبن الحمق را و بسیاری دیگر را که در کوه ها و بر سر قلهها و در غارها و در راهها و در زندانها جنگیدند و به دست دژخیمان معاویه کشته شدند.
اینها همه فرآوردههای کارخانه آدم سازی امام حسن هستند.
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#کتاب_دوم_سیر_مطالعاتی
#گفتار_پنجم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#اطلاعیه
#مهم
✔️آزمون کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن در سایت مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری برگزار خواهد شد.
♦️زمان: ۱۳ و ۱۴ شهریور ماه
♦️سایت مجموعه از ساعت ۲۴ چهارشنبه، آماده ارائه سوالات آزمون میباشد.
♦️ثبت نام کنندگان دوره معارف ۲ و آن دسته از اعضای معارف ۱ که آزمون نداده اند میبایست در این آزمون شرکت کنند.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری