☘ رفقا #صلوات_شعبانیه یادمون نره...
اَللَّـهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ، وَمَوْضِعِ الرِّسالَةِ، وَمُخْتَلَفِ الْمَلائِكَةِ وَ مَعْدِنِ الْعِلْمِ، وَاَهْلِ بَيْتِ الْوَحْيِ اَللَّـهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، الْفُلْكِ الْجارِيَةِ، فِي اللُّجَجِ الْغامِرَةِ، يَأْمَنُ مَنْ رَكِبَها، وَيَغْرَقُ مَنْ تَرَكَهَا، الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللاّزِمُ لَهُمْ لاحِقٌ...
🆔 @taalighat
تعلیقات
#امام_حسین #ولادت ماه آن است که ارباب به دنیا آرد ورنه این گردش ایام چه سودی دارد ➖➖➖ گرچه لبخند
❤️ تویی ذکر لبم، الحمدلله
❤️ حسینی مذهبم، الحمدلله
🆔 @taalighat
🔖 انقلابی که قدر نمیدانیم
🔹 گمان میکنم بدون خواندن تاریخ تحولات چند قرن اخیر دنیا، نمیتوان فهم درستی از انقلاب اسلامی و جایگاه تمدنی آن بهدست آورد. اگر تلاشهای پیچیده، مستمر و متراکم دنیای غرب و #استعمار را نشناسیم، عظمت انقلاب را درک نمیکنیم.
🔹 #انقلاب را بیش از آنکه و پیش از آنکه با کارکردهای مادی چون ساخت پل و سد جاده شناخت باید با ماهیت آن، عمق تحول تاریخی آن و #معنابخشی جدیدی که برای بشریت رقم زده است، شناخت.
🔹 انقلاب، یک معنای جدید، یک #حیات_جدید، یک امکان جدید برای بشریت است. انقلاب بدون اغراق یک #بعثت است. اما زمانی میتوان تصویر دقیقی از این بعثت داشت که پیش از آن درک درستی از تاریخ، فترت تاریخی، توسعه جهالت و سیطره طواغیت بر عالم داشته باشیم.
🔹 گاهی غصه میخورم از اینکه چرا #قدر_انقلاب_را_نمیدانیم و نمیتوانیم آن را فریاد بزنیم و تنها راه گفتگو و دفاع ما از انقلاب شده است گفتگو درباره سد و جاده (که البته قطعا در جای خود لازم است) اما نباید در آن متوقف شد و چشم بر لایههای اصلی آن بست.
#انقلاب_اسلامی
🆔 @taalighat
🔖 پایگاه های اصیل انقلاب اسلامی
☘ هفته گذشته در مشهد به همراه یکی از برادران عزیز مهمان هیئتی متفاوت بودیم. هیات فدائیان اباعبداللّه الحسین (علیهالسلام). هیئتی که سابقه در زمان دفاع مقدس دارد و افتخار داشت 400 شهید تقدیم کند. مسئول هیئت یکی از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس بود. کسی که انسان هایی اسطوره ای را در مدرسه جنگ دیده بود و روایت می کرد. انسان هایی که معنای جدیدی از انسانیت را در مدرسه خمینی آموخته بودند و انسان هایی در تراز انسان انقلاب شده بودند. همین دیدن انسان های جدید و بزرگ تر از حدود مدرن انسان، موجب شده ذائقه ای رشدیافته پیدا کند و به ترازهای پایین رضایت ندهد.
🔻بستر تربیت نسل انقلاب
در این بستر، دغدغه حاج ماشالله آخوندی تربیت انسان برای انقلاب اسلامی است. این هیئت بیش از یک هیئت بود. یک مدرسه بود، یک پایگاه تربیت انسان بود. فهمی که این طیف از دانش آموختگان مدرسه جنگ از «تربیت» و «انسان» دارند، دستگاه تربیتی ویژه ای را رقم زده است. او همه زندگی اش را وقف تربیت کرده است. هر کاری برای این تربیت لازم است انجام می دهد. از برگزاری هیئت و روضه تا برگزاری کلاس های آموزشی تا تربیت در میدان و طراحی نقش اجتماعی برای رشد زاویه ای از شخصیت آن جوان.
سختی کار این عزیزان در اینجاست که می گردند و آن نوجوانی را که دیگران طرد می کنند، را کشف می کنند و استعدادهای اصلی او را شناسایی می کنند اما او را رشد می دهند. پای همه سختی های آن می ایستند. همدم و هم کلام و هم غصه او می شوند.
اینجا ترجمان عرفان انقلاب اسلامی است. اینجا #معنویت_انقلابی موج می زند. عرفان اجتماعی اینجاست. اخوت اینجاست. مفاهیم اصیل دینی اینجا تجربه می شود. زندگی می شود. مواسات بخشی از زیست انسان می شود. اینجا امکان رشد و تربیت فراهم می شود.
🔻 پایگاه های اصیل انقلاب
این انسان های گمنام در گوشه و کنار ایران کم نیستند. این انسان ها به تنهایی چندبرابر ده ها سازمان فرهنگی رسمی کار می کنند. این ها نسبت به انقلاب غیرت دارند. و معنای دقیقی از حفظ انقلاب دریافت کردند. انقلاب اسلامی با این #انسانهای_گمنام و پرحرارت ماندگار شده است. این پایگاه های تربیتی است که انقلاب را بیمه کرده است. اینجا کار فرهنگی و تربیتی معنای اصیلی یافته است و مقوله «#اثرگذاری» که بارها درباره آن نوشتم، واقعا دیده می شود. باید زمانی این افراد را در گوشه و کنار شناسایی کرد، تجربهنگاری کرد، امکانات را به این سمت سوق داد، امکان توسعه این مدل را فراهم آورد.
🔻 دانش بومی انقلاب
اینجا دانش خلق می شود. دانش بومی و حکمت موج می زند. هم انسان شناسی دارند آن هم در تراز #انسان_عصر_خمینی و معنایی از تربیت را فهم کرده اند که فراتر از فهم های رسمی است. اینجا مکانیسم تربیتی وجود دارد که با سازه حقیقیی وجودی انسان سازگارتر و نسبت به آن دقیق تر است. اما این دانش به رسمیت شناخته نمی شود. چرا که در نظام رسمی دانش شناخته شده نیست. این دانش باید اصطیاد شود، صورتبندی شود و مراحل خلق دانش را طی کند.
#تربیت_نسل
#مدرسه_انقلاب
#تولید_دانش
#روایت_رویش
#هیئت
🆔 @taalighat
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖 عبرتهایی از مذاکره دهه ۹۰ با آمریکا
🔻 اولاً مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد.
🔻 ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهدهای هم تشکیل شد.
دولت ما نشست #مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، #خندیدند، دست دادند، #رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، #خیلی_امتیاز_داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکند و کرد؛
🔻 معاهده برای این بود که #تحریمهای_آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریمهای آمریکا؛ تحریمهای آمریکا برداشته نشد!
✏️خب این #تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقصهایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.
✏️با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن
#عاقلانه نیست،
#هوشمندانه نیست،
#شرافتمندانه نیست. [ ۱۴۰۳/۱۱/۱۹]
#برجام
#تحریم
#مذاکره
#عبرت
#ظریف
Farsi.khamenei.ir
➖➖➖➖➖
🆔 @taalighat
🔻 درمان بیماری اصرار بر تکرار کارهای #غیرعاقلانه و #غیرهوشمندانه چیست؟! منشأ این بیماری چیست؟
اینها از #برجام و #مذاکره کوتاه نخواهند آمد، چون همه حیثیت خود را در گرو آن میبینند. این شکست، برايشان ساده نیست چون شکست یک تفکر است، شکست یک مسیر و راهبرد است.
#مذاکره
#برجام
#نفوذ
#غیرشرافتمندانه
🆔 @taalighat
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
باید قدر این ملت را دانست
باید برای این ملت با همه وجود کار کرد
باید دست این ملت را بوسید
این ملتِ پایِ کارِ انقلاب، بینظیرند
این ملت واقعا ملت امام حسین است،
باید برای #ملت_امام_حسین جان داد و شب و روز کار کرد... هر نوع کمکاری برای این ملت کفران نعمت الهی است.
با این ملت است که میتوان به #ظهور رسید...
در روز علی اکبر سیدالشهدا، چقدر علی اکبرهای انقلاب خمینی دیدیم...
#راهپیمایی۲۲بهمن
🆔 @taalighat
تعلیقات
نکته دقیق 👌 @Habibollah_Babai ➖➖➖➖➖ 🆔 @taalighat
#راهپیمایی۲۲بهمن برای ما طبیعی و عادی شده و از کنارش ساده میگذریم. اما این اتفاق خودش یک #انقلاب است که باید دائم #روایت شود. درباره لحظه لحظه آن اثر خلق شود.
باید بزرگی و ارزش مردم ایران را به خودشان نشان داد و گفت این کار شما بسیار بزرگتر و ارزشمندتر از آن چیزی است که فکر میکنید.
اما ساده میگذریم...
🆔 @taalighat
🔖 کمکاری درباره توسعه شناخت آمریکا و ارتقای سواد امریکاشناسی ایرانیان
(بخش اول)
🔹 یکی از مهمترین مسائلی که جامعه ایرانی پس از انقلاب اسلامی با آن سروکار داشته مسئله "رابطه ایران و آمریکا" است. در مقاطع مختلف تاریخ انقلاب این مسئله خود را در سطوح مختلف بروز و ظهور داده است. اساسا بخش قابل توجهی از درگیری ما در سطوح مختلف با آمریکا تعریف می شود. اما جبهه انقلاب یکی از کم کارترین بخش ها در رابطه با همین مسئله بوده است.
بخشی از #مردم و دانشجویان و حتی برخی نخبگان هستند. مردمی که واقعا دغدغه اصلی آن ها معیشت است، زندگی روزمره آن ها به لحاظ اقتصادی دچار مشکل و تنگنا است و واقعا چاره آن را در ارتباط با آمریکا می دانند. آری، می توان عافیت طلبانه و ساده اندیشانه این ها را نیز خائن و نفوذی و نادان برشمرد ولی این خلاف مروت است. اینجا مقصر اصلی او نیست، این ماییم که مقصریم. این ماییم که مسئولیت خود را درست انجام ندادیم. این مائییم که دچار کم کاری بودیم.
نتیجه آن عدم تغییر نگرش طیفی از جامعه است که آمریکا را راه حل می داند، آمریکا را منجی می داند، آمریکا را طرف قابل اعتماد برای احقاق حق می داند و حتی آمریکا را قدرت بی منازع دنیا میداند.
🔻۱. کم کاری در ناحیه تولید محتوا
ما نتوانستیم تولید محتوای متناسب با این نیاز گسترده برای جامعه خود داشته باشیم. سواد شناخت آمریکا در ایران به شدت پایین است. اینکه ما آمریکا را به صورت کلی می شناسیم، آن را شیطان بزرگ بدانیم و ... کفایت نمی کند. آمریکا را باید درست شناخت، معرفی کرد و یک تصویر روشن و جامع از آن به جامعه داد. این کم کاری متوجه بخش های مختلفی است. از پژوهشگران گرفته تا سازمان ها و نهادهای فرهنگی و علمی کشور. شاید فعالیت در این حوزه مصداقی از جهاد تبیین نمی بینیم.
🔹 چارچوب تحلیلی رهبر انقلاب اسلامی درباره آمریکا بهعنوان الگوی تحلیل مادر
در این میان پرتولیدترین شخص درباره آمریکا رهبر معظم انقلاب بوده است. یکی از دقیق ترین و انحصاری ترین و متقن ترین خوانش ها از ماهیت آمریکا، تاریخ روابط ایران و آمریکا، منطق نفی ارتباط با آمریکا و... در بیانات سه دهه اخیر رهبر انقلاب ترسیم شده است. اما آخرین تولید مکتوب درباره اندیشه ایشان در زمینه آمریکا به کاری برمی گردد که اواخر دهه 80 و اوائل دهه 90 توسط دکتر منوچهر محمدی و به همت نشر انقلاب اسلامی منتشر شد. آن کتاب در عین برخورداری از ویژگی های مثبت به شدت نیازمند بازنگری، تکمیل، اصلاح و ارتقا در ساختار و پردازش داشت. از آن روز تا کنون بیش از یک دهه می گذرد و ما محصول درخور دیگری تولید نکرده ایم. هم پژوهشگران و هم موسسه انقلاب اسلامی دراینجا دچار کمکاری هستند.
🔹 تجربه نگاری روابط ایران و آمریکا و تبدیل آن به زاویه دید اجتماعی: موردپژوهی برجام
روابط ایران و امریکا مقاطع متعددی را شامل میشود که تک تک بايد روایت شود و نشده. اما بهعنوان مثال نزدیک که حافظه تاریخی به آن حس دارد میتوان برجام را مثال زد.
#برجام یکی از بزنگاه های مهم و نقاط عطف تاریخ سیاست خارجی ایران است. برجام نماد اجرای تام و تمام سیاست های غرب گرایان در مواجهه و تعامل مستقیم با آمریکا است. برجام مملو از درس است. نقطه تمرکز آقا از نیمه دهه 90 تا کنون در مورد برجام مسئله «تجربه» است. تجربه مواجهه، مذاکره مستقیم و تعامل با امریکا و تبدیل آن به یک سرمایه فکری اجتماعی و زیرساخت تحلیلی. برجام برای آقا بسیار مهم بود از باب تبدیل شدن به یک چارچوب عینی و تجربه ملی. اما در این زمینه نیز کم کاری های زیادی شد و نتوانستیم ادبیات آقا را تبدیل به باور عمومی کنیم.
زمانی فهرستی از کارهایی که میتوان و بايد درباره برجام و تثبیت و توسعه شناخت اجتماعی نسبت به آن ایجاد کرد، نوشتم و یکی دو خط از آن به محصول نیز تبدیل شد اما کار بسیار است و غفلت موجب شد این امر به یک استعاره موفقیت تبديل شود نه تجربه شکست و #خسارت_محض، دقت کنیم برجام یک مورد و نمونه است که میتوانستیم از آن یک لایه باور و تجربه اجتماعی جدید بسازیم.
ادامه دارد...
#آمریکاشناسی
#آسیبشناسی
#ذهنیت_اجتماعی
🆔 @taalighat
تعلیقات
🔖 کمکاری درباره توسعه شناخت آمریکا و ارتقای سواد امریکاشناسی ایرانیان (بخش اول) 🔹 یکی از مهمترین م
🔖 کمکاری درباره توسعه شناخت آمریکا و ارتقای سواد امریکاشناسی ایرانیان (بخش دوم)
🔻 ۲. کم کاری در ناحیه ترویج و توسعه و ساخت گفتمان
تولید محتوا بخشی از کار بود که ضعیف پیش رفت. می توان فهرستی از انواع تولیدات لازم در این زمینه را فراهم ساخت. اما تولید محتوا یعنی پیمودن نیمی از مسیر؛ نیم مهمتر رساندن محتوا به مخاطب است. محتوا باید توزیع شود، با آن نگرش و #ذهنیت_اجتماعی ساخته شود، یک گفتمان پدید آید. برای این امر نیاز به تولید انواع فناوری ها داریم. برخی را رهبر انقلاب اشاره کردند.
🔹 کتب درسی، تبیین ماهیت آمریکا و مسئله اسناد لانه جاسوسی
یکی از دغدغه های جدی آقا شناساندن آمریکا و ماهیت آن به نسل جدید است. سخنرانی های 13 آبان رهبری و گفتگوی ایشان با دانش آموزان مهم و دیدنی است. اما یکی از گلایه های پرتکرار ایشان که از مطالبات برزمین مانده شان به شمار می آید، انعماس اسناد لانه جاسوسی در کتب درسی است. امری که چندبار در سخنرانی های ایشان تاکید و تکرار شد. ایشان در آبان ۱۴۰۱ فرمودند:
"من یک وقتی به آموزش و پرورش گفتم که مضامین #اسناد_لانه_جاسوسی را در کتابهای درسی بیاورید، نکردند متأسفانه، نکردند."
قبلا در مطلب زیر به بیانات رهبری و گلایه ایشان دراین باره اشاره شد:
https://eitaa.com/taalighat/727
🔹 تشکلهای دانشجویی و دورههای آمریکاشناسی
دهه هشتاد یکی از پررونق ترین دوره هایی که تشکل های دانشجویی برگزار می کردند، دوره های «غرب شناسی» بود. ما نیز در مدرسه معصومیه حداقل دوبار چنین دوره ای را برگزار کردیم. اما دهه 90 باید از دوره های «#آمریکاشناسی» رونمایی می شد. آن هم در تیراژ گسترده و ملی. هرچند سال 96 تلاش کوچکی در این راستا شد، طراحی صورت گرفت و یک نمونه نیز اجرا شد اما کافی نبود. این پلتفرم آموزشی قابلیت توسعه داشت. سال ها تشکل های دانشجویی می توانستند از این دوره ارتزاق کنند. هنوز هم دیر نیست. این #پلتفرم_آموزشی پلی برای ارتقای سواد آمریکاشناسی در سطح ملی است.
🔹 فقر آثار فاخر هنری و سینمایی
جنایت ها، خیانت ها و زذالت های آمریکایی می تواند سوژه صدها کار هنری و رسانه ای فاخر باشد. روایت بدعهدی، خوی درندگی و چپاول گری آمریکا را باید با ابزار هنر به تصویر کشید. اما سینمای ما که دوران افول خود را طی می کند، نتوانست کار فاخری در این زمینه ارائه دهد. باید هنرمندان در رشته های مختلف آمریکا را به صد زبان روایت کنند.
🔻 جمله آخر:
باید باور کنیم "ما" نسبت به ذهنیت و افکار عمومی جامعه ایران مسئولیم. باید #جهاد_تبیین را باور کنیم. تا این باور پدید نیاید دستگاه فرهنگی ما دور خود میچرخد.
#آمریکاشناسی
#آسیبشناسی
#ذهنیت_اجتماعی
🆔 @taalighat