💠 شخصى حکیمی را گفت: من خوشبختى ميخواهم؟
حکیم گفت:
نخست "من"را حذف كن كه حكايت ازنفس دارد،
سپس"ميخواهم"را حذف كن كه حكايت از ميل و خواسته دارد.
اكنون آنچه با تو باقى میماند خوشبختى است...🌷
⚜️ @Taammolat74
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |شرح اصول کافی
🎙 آیت الله میرباقری
کتاب الحجة
جلسه اول
⏰ 05 آبان 1399
⚜️ @mirbaqeri_ir
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
0001Hadith13990805.mp3
9.53M
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |#شرح_اصول_کافی
🎙 آیت الله #میرباقری
جلسه اول
🔹کلیات لازم برای ورود و روش پرداختن به روایات کتاب الحجة کافی
🔹 فهم معارف اهل بیت در نظام خودش فارغ از چارچوبهای نظری فلسفی و عرفانی و ...
🔹اعتبار سنجی روایات و اصول کافی
⚜️ @Taammolat74
🔰 الاهیات لیبرال
✍️ حمید پارسانیا
🔹انسان چون در فراسو جايى كه هست، مقصدى نمىبيند، همه راهها براى او يكسان و همه گامها براى او مباح مىشود. پس #اباحيت نمادى نيست كه راه را از بیراه باز نماياند و مقصدى را ارائه دهد و در ارائه واقع، تنها لفظى مهمل و بىمعناست و در نزد اربابِ بصيرت، حجابِ حقيقت است.
🔹 «ليبراليسم» از شعارهاى اجتماعى ديگرى است كه هم زمان با ظهور #اومانيسم، به عنوان يك اصل بديهى در ذهنيت جامعه غربى مطرح شد. ليبراليسم به معناى اباحيت و آزاد انگارى بشر است. آنگاه كه معرفت الهى عهدهدار هدايت آدمى است و هويت انسان در چهره ى الهى آن تعبير و تأويل مى شود، انسان زندگى فردى و اجتماعى خود را مجراى قوانينى مىيابد كه به مقتضاى فطرت الهى او از طريق صاحبان معرفت ربوبى انبيا و اوليا اعلام مىشوند.
🔹 مباح بودن همه امور در قياس با انسان كه همان #اباحيت و آزاد انگارى بشر از تمام تكاليف و احكام الهى است، نوعى آزادى را به ارمغان مىآورد كه در برابر حريت و آزادگى دينى و فلاح و رستگارى انسان از تعينات خَلقى و خُلقى است. اين آزادى كه در ابتدا جواز تعين و تقيد بشر را به آنچه حدود عقلى پنداشته مىشود و پس از آن به تمام قيودِ مادى و طبيعى صادر مىكند، در فرهنگ دينى مذموم است.
🔹 اعراض آدمى از حقيقتى كه محيط بر اوست و نسيان او از فطرتى كه عين نياز و ربط به آن حقيقت است، آزادى از هر امرى را كه نسبت الوهيت و ربوبيت به انسان و حق فرمان و نهى بر بشر را داشته باشد، به عنوان اصلى بنيادين و به صورت روح حاكم و جارى بر اعلاميه جهانى #حقوق_بشر در مى آورد.
⚜️ @Taammolat74
🔰 سطحینگری مدرن
✍️ امیرابراهیم رسولی
📍 مهرماهی آکنده از گرانی و کرونا فکر و اندیشه را از اولویت خارج نموده و نوعی از سطحی نگری مدرن در فضای مجازی عرصه را به آرمانهای فکر و اندیشه ایرانی در طبقات مختلف اجتماعی از دانشگاه و مدرسه تا دیگر نهادها تنگ کرده است. پایین آمدن سطح مطالعه در رسانه های مکتوب همچون روزنامه و مجله و افزایش زمان چرخش افراد در فضای مجازی باعث شده میزان توجه به شایعات بازار شایعه پروری را افزایش داده به نوعی که روزی نیست رسانه ها درحال تکذیب اخبار نباشند.
مهمترین عامل دراین بین عدم تعمیق در پرداخت مسائل در فضای مجازی و نوع انتقال آسان است. درچنین شرایطی شایعه محورحقایق شده و افراد آنچه میبینند را بدون فکر و تامل وبا سرعت باور و به دیگران منتقل میکنند.
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰 سطحینگری مدرن ✍️ امیرابراهیم رسولی 📍 مهرماهی آکنده از گرانی و کرونا فکر و اندیشه را از اولویت
🔰 سطحینگری مدرن
✍️ امیرابراهیم رسولی
۱. بزرگ نمایی جاهلانه
اتفاقات مختلف در جامعه امروز ما همانند ظرفی سفالی در دستان سفالگر ؛بزرگ و شکل میگیرد به نحوی که دغدغه همه افراد درسطوح مختلف اجتماعی میشود. وقتی به عمق اتفاق توجه میکنیم مسئله بزرگی نبوده اما بزرگ نشان داده شده و ذهن افراد را به نوعی از دیگرامور مهم منحرف کرده است. رشد جهل حاصل بزرگنمایی اتفاقات اجتماعی و فرهنگی و سیاسی ست که جامعه را از تفکر و تعمق دورکرده و سرگرم مسائل دم دستی میکند.
۲. سکوت متفکران؛ اوجگیری لمپن ها
با ورود مسائل ریز و درشت و جابجایی سطح دغدغه ها مراجع اجتماعی و فکری و فرهنگی به تدریج کم رنگ و لمپن ها پررنگ شده اند. آنان که صرفا بازی کلمات و مقداری از سخنوری را آموخته اند نقش محوری یافته و باکنارزدن و تخریب مراجع مهم گذشته به تاخت وتاز در عرصه شهرت تمام توجهات جامعه رامعطوف خود کرده اند. در این اوضاع احترام بزرگترکوچکتری قربانی شهوت شهرت شده لذا متفکران عرصه های مختلف از دانشگاه تا فرهنگ وسیاست ترجیح میدهند سکوت کرده درگوشه ای منزوی شوند.
۳.سستی امید ؛ ویروس سرخوردگی
فشار اقتصادی ازسمتی و فقدان آرامش اجتماعی وپرداخت به مسائل هرزه و بیهوده درجامعه باعث سستی امید به آینده وزندگی خواهدشد وویروس سرخوردگی به تمامی رده های سنی منتقل میشود. تکرار مسائل و اتفاقات یاس آلود و فقدان راهکارهای موثر فضای اجتماعی راسرد و هرروز مستعد اتفاق سطحی دیگری میکند والبته این وضع اجتماع رابه آتش زیرخاکسترتبدیل خواهد نمود.
🔸سطحی نگری مدرن امروز به بیماری اجتماعی جامعه تبدیل شده که جز با ترویج قوه عقلانیت و تفکر درمان نمیشود. مراجع فکری واندیشه ای در دانشگاه و حوزه و تمامی نهادهای اثرگذارباید درکنارهم قرارگرفته و جهادی فراگیر رابرای تغییر شرایط موجود آغازکنند. رونق محافل اندیشه ورزی؛ مطالبه گری عاقلانه از دولت ؛تولید انگیزه های اجتماعی ؛پرهیزاز مجادلات بیفایده میتواند دراین مسیر موثرباشد.
🔹باید بتوانیم درعرصههای مختلف فکری و اندیشه ای درجامعه امروز وبنابه شرایط و اوضاع اجتماعی واقتصادی درسنین مختلف به باز تولید مفاهیم بپردازیم. بازتولید مفاهیم و آرامانهایی که برای افراد مهم بوده واینک کمرنگ شده با نگاهی نو و راهکارهایی جذاب و نوآور میتواند امید را درجامعه زنده کند.دغدغه بچه های نسل نو باید مورد کنکاش قرارگیرد و تناسب آن با آرمانهای تاریخی سنجیده و به راهکارهای عملی و دست یافتنی تبدیل شود.
🔸باید بتوانیم درباتلاق اقتصادی با هنر اندیشه ورزی و عقل محوری جامعه را ازسطحی نگری مدرن نجات داد وگرنه بی تفاوتی و گذشت زمان لطمات فرهنگی کنونی را عمیق ترخواهد کرد.
⚜️ @taammolat74
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روز جعلی کوروش به روایت اسناد
حتی در زمان پهلوی روزی به نام کوروش وجود نداشت ، روزی جعلی که با فشار صهیونیست ها و نفوذی ها در داخل ایران بر سر زبان ها افتاده است و یک عده ناآگاه آن را قبول میکنند. به شایعات مجازی توجه نکنیم .
⚜️ @taammolat74
تاملات
🎥 روز جعلی کوروش به روایت اسناد حتی در زمان پهلوی روزی به نام کوروش وجود نداشت ، روزی جعلی که با فش
📮ملی گرا اگر حقیقتا ملی گرا باشد شرف دارد بر غرب گرا! اما حقیقت آن است که #ملی_گرایی در کشور همیشه توسط #غربگرایان ترویج شده است؛ آن هم نه بخاطر ایران که به واسطه مقابله با اسلام!
آنان که ادعا ملی گرایی داشتند یا گرد دیگ پلو سفارت انگلستان جمع بودند یا در جلسات شبانه سفیر آمریکا شرکت کردند! ؛ کاپیتولاسیون آمریکایی را غربگرایان پذیرفتند و ملی گرایان استقبال کردند؛ فقط حضرت #روح_الله بود که لب به اعتراض گشود و از ایرانی دفاع کرد!
فرزندان معنوی امام بودند که اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران جدا شود، اما کارنامه ی ملی گرایان و غرب گرایان پر است از این دست خیانت ها!
حتی اگر #کوروش هم روزی بخواهد لب به سخن بگشاید از حماسه بچه رزمنده های لباس خاکی فکه و شلمچه و... خواهد گفت؛ سلام بر ابراهیم خواهد داد و از حاج قاسم و حججی هایی که برای اینکه فرهادهای وطنش خواب شیرین ببینند و طعم تلخ جنگ را در همدان و کرمانشاه نچشند از زندگی و زن و فرزند گذشتند خواهد گفت ، نه از کت و شلوار پوش های کرواتیِ ادکلن فرانسوی زده که لاتین را بهتر از پارسی صحبت می کنند!
✍️ زمانه
⚜️ @Taammolat74
🔉 درسگفتار
#اختصاصی
🔶 موضوع |مبانی نظری غرب مدرن
🎙 محسن بهرامی
جلسه سوم
کانال تلگرامی اشراق
⏰ 31 فروردین 1399
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
درسگفتار مبانی نظری غرب مدرن 3.mp3
15.09M
🔉 درسگفتار
🔶 موضوع |مبانی نظری #غرب_مدرن
🎙 #محسن_بهرامی
جلسه سوم
🔹چرا و چگونه تمدن مدرن فعلی بوجود آمد؟!
🔹سیرخطی تاریخ
🔹فلاسفه مطرح کننده اندیشه ترقی
💢مدرنیته حاصل نسبت جدید انسان باعالم است
🔗 برای شنیدن جلسه نخست، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
🔰با نگاه فلسفی چه درسهایی میتوان از کوروش آموخت؟
✍️حمیدرضا سعادت نیاکی
🔸اهل فلسفه در حالت مطلوب و ایدهآل، آگاهانه از گرایش به هرگونه ایدئولوژی می پرهیزند؛ چراکه علیالاصول باید طالب کشف حقیقت باشند و خود را بپایند تا در دام مغالطۀ آرزواندیشی (wishful thinking) درنغلتند. وقتی آرزوی درست بودنِ گزارهای جایگزینِ دلیل درستی آن گزاره شود، مغالطۀ آرزواندیشی رخ میدهد. شکل منطقی این مغالطه چنین است: دلم میخواهد الف درست باشد، پس الف درست است.
🔹آرزواندیشی میتواند موجب شود شخص بهسبب علاقۀ شخصیاش به نتیجهای مشخّص، شواهد و مدارک را به صورت کاملاً جانبدارانه بررسی کند. هنگامی که آرزوها به صورت امیدی در دل شخص باقی بمانند، مغالطه تلقّی نمیشوند؛ اما زمانیکه آرزو به باور تبدیل شود و سپس این باور را درست بپندارند و بر اساس آن، استدلال و به تعبیر دقیقتر، دلیلتراشی (rationalization) کنند، مغالطۀ آرزواندیشی اتفاق میافتد.
🔸مغالطۀ آرزواندیشی ثمرۀ استفادۀ نادرست از قوۀ خیال است. شخص آرزوهایی را که در خیال خود میپرود، دستمایۀ استدلال قرار میدهد و با مقدمهقراردادن آن، نتیجۀ مطلوبِ خود را میگیرد. برای مثال اگر ما ایرانیان بدون هیچ دلیل و مدرک متقنی، صرفاً از آنجا که دلمان میخواهد و فقط بهجهت نقد یا تنفر از نظام موجود به #ناسیونالیسم کور یا باستانگرایی ارتجاعی گرایش پیدا کنیم و با خیالپردازی و بدون مستندی متقن دوران پادشاهان پیش از اسلام را اعصار طلایی به شمار آوریم؛ گویی که در نوع خود آرمانشهر بیبدیلی بودهاند! دچار مغالطۀ آرزواندیشی شدهایم. ساحت اندیشۀ فلسفی از آلودگی به این سنخ خیالات واهی مبرّا است.
🔹 با نگاه نیچه، باستانگرایی واپسگرا و ناسیونالیسم کور مصداقی از برخورد یادوارهای با تاریخ گذشته بهقصد تکرار گذشته است. #نیچه معتقد است تکرار تاریخ با یادوارهسازی محال است. به همین دلیل، برای بازتولید گذشته راهی نمیماند جز افسانهسازی و نقل مدام در فضاهای سرد مجازی برای سرپوشنهادن بر حقارت حقیقیمان در برابر «دیگری». فیلسوفان فرهنگ حین کنارزدن اینگونه برخوردها، با سنخ دیگری از نگاه به گذشته نهتنها موافقاند؛ بلکه لازمۀ تفکر فلسفی میدانند و آن رسیدن به خودآگاهی تاریخی و بهرهگیری از میراث تاریخی- فرهنگی برای گشودن امکاناتی به آینده است.
⚜️ @taammolat74
♨️ برخی از مطالب کانال در نقد روز ساختگی کوروش
🎥 روز کوروش ساختگی است؟؟
🎥 افشاگری مهم دکتر مظفر نامدار (مورخ و تاریخ شناس برجسته)
🎥 سخنان دکتر شهریار زرشناس در نقد کتب درسی تاریخی دانشگاه و تبلیغ باستانگرایی و آریاییگرایی و اسطورهسازی
🎥 باستان گرایی در عصر پهلوی
🎥 روز جعلی کوروش به روایت اسناد
⚜️ @Taammolat74