🌹💫🌹💫🌹💫🌹💫🌹
💫
⭕️نشاط و معنويت (بخش پنجم و پایانی)
🔶هر كس ممكن است برداشت خاصی از مفهوم #نشاط داشته باشد و متناسب با آن برای تحصيل و فراهم سازی مقدمات آن تلاش كند، امّا تعريفی كه با رويكرد دينی از «نشاط» سازگاری داشته باشد، اين است كه فرد در زندگی خود #احساس_رضايت و #سعادتمندی داشته و از #سلامت_روانی برخوردار باشد.
💠توصيه هایی برای شاد زيستن (۴)
1⃣1⃣صداقت و راستى
🔷 #صداقت، مانند آب زلالی است كه چمنزار زندگی شادمانه را سيراب ميكند، و گلهای خوشبختی و لذت را شكوفا ميسازد. #انسانهای_صادق، لحظههای شادمانهای را تجربه ميكنند و از لحظه لحظه زندگی لذت میبرند. انتخاب صداقت، به معنی انتخاب «شادمانگی» است. يكی از زيباترين پيامهای دين زيبای اسلام، #صداقت است. #انسان_صادق، از همه گرفتاريها و مشكلات نجات پيدا خواهد كرد. ريا، نفاق، دورویی و تظاهر شايسته مقام الهی انسان نيست و مطمئناً انسان را رسوا ميسازد. اگر انسان حتی در مقام دشمنان خود صادقانه رفتار نمايد، به نفعاش تمام خواهد شد. #انسان_صادق، قابل اعتماد است، بنابراين اگر در همه اعمال و زندگی خود، #صداقت را پيشه كنيم، همواره زندگی شادمانهای خواهيم داشت و همچنين مورد احترام همه انسانها خواهيم بود.
2⃣1⃣پرهيز از بيكاری
🔷 #بيكاری، يكی از مشكلات عمده جوامع بشری است كه امنيت شهرها و كشورها را تهديد ميكند، بنابراين همه نهادها و سازمانهای دولتی ذیربط بايد در جهت حل مشكل بيكاری تلاش كنند. فعال و #مشغول_بودن يكی از راههای شاد زيستن است و از نظر #امام_علی عليه السّلام #بهترين_تفريح، #كار است. هم بايستی وقت خود را با فعاليت و مشغوليت معنیدار و مفيد پر كنيم، و هم كمك كنيم ديگران از بيكاری، نجات پيدا كنند تا جامعهای شاد و فعال داشته باشيم. بررسيها نشان ميدهد كه انسانهای فعال و مشغول، بسيار سالمتر و شادتر هستند.
3⃣1⃣داوری مثبت داشته باشيد
🔷 #داوری_مثبت و زيبا، يكی از بهترين راههای شادمانه زيستن است. اگر انسان ياد بگيرد كه مثبت داوری كند و از داوريها و پيشداوريهای منفی و بدبينانه و خودخواهانه پرهيز نمايد، عصبانی نخواهد شد و حرص نخواهد خورد؛ بلكه در همه موقعيتها، #احساس_شادمانگی خواهد كرد و با همه انسانها شادمانه خواهد زيست.
4⃣1⃣هر كارى در جای خود نيكوست
🔷اگر جای تفريح با عبادت عوض شود، يا بالعكس و يا جای درس با خواب تغيير كند و يا شوخی و خنده را با ذكر و دعا جابجا كنيم و... چه اتفاقی در زندگی می افتد؟! آری #لذت_واقعی زندگی در #مديريت_كارآمد ماست كه بتوانيم همه خوبيها، وظايف و برنامه ها را اولا: كامل و با هم و ثانيا: هر كدام را به جای خود و به موقع انجام دهيم. در اين صورت است كه بهترين مصداق نشاط و معنويت را ايجاد می نماييم.
منبع: وبسایت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم
#نشاط #معنويت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
⭕️کلام الهی
🔹در مورد اینکه صدایی که خداوند ایجاد میفرماید (کلام الله) خواه در لوح، یا بر قلب مَلَک، و بعد به قلب پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، چگونه است؟ در روایت است که حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم از شش جهت میشنید.
📕در محضر بهجت، ج ۲، ص ۵۶
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
جز+یک+قران+کریم+با+صدای+پرهیزگار+.mp3
12.31M
تلاوت جزء یک قرآن کریم
@TasnimNews
⭕️از خدا می خواهم مسلمین را به تکالیفی که خدا به عهده آنها گذاشته متوجه فرماید
🔹با حلول #شهر_مبارک_رمضان ماه رحمت و غفران و برکت از خداوند متعال مسالت مینمایم که عموم مسلمین را بیش از پیش به تکالیف و مسئولیتهایی که خداوند عالم به عهده آنها گذاشته است متوجه فرماید؛ مسئولیت حفظ قوانین الهی و عمل به قرآن کریم که اساس عَوْد عظمت و مجد اسلام و مسلمین است مسئولیت حفظ وحدت کلمه و مراعات اخوت ایمانی که ضامن استقلال ممالک اسلامی و خروج از نفوذ استعمار است؛ مسئولیت گذشتن از منافع شخصی و فداکاری در راه به دست آوردن آنچه تا کنون به واسطه اختلاف کلمه از دست دادهاند؛ مسئولیت سنگین دولتهای ممالک اسلامی در عمل به قرآن، اسلام و بیرون رفتن از قید استعمار و بودن در خدمت ملت اسلام؛ مسئولیتهایی که در عصر حاضر شاید از اعصار گذشته بیشتر باشد.
بیانات حضرت امام در پیام به عموم مسلمین و دولتهای اسلامی و عربی ۵۱/۷/۱۹
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
جزء+دوم++قرآن+کریم+با+صدای+استاد+پرهیزکار+صوت+.mp3
13.78M
تلاوت جزء دو قرآن کریم
@TasnimNews
⭕️به بهانه کمک به فقرا، ثروت اغنیا را گرفتند!
🔹در اوایل کمونیست، بلشویکها در بخارا، شبها با سر و صورت پوشیده وارد خانههای ثروتمندان و سرمایه داران میشدند و اموال و طلاها و زیورهای زنان آنها را غارت میکردند؛ ولی روز که میشد با مردم هم صدا میشدند که دزدها را بگیرید! آری، ما #دنیاداری را هم باید از انبیاء علیهم السلام یاد بگیریم؛ و گرنه کاری میکنیم که بر ضد ما تمام میشود. اگر تو به دادِ همسایهات نرسی و شبها او را گرسنه بگذاری، وقتی دزدی آمد و خواست اموال تو را بدزدد، آیا همسایهات تو را خبر و یا کمک میکند. و یا میگوید: بگذار بدتر از این بر سرش بیاید؟! در کلمات علی علیه السلام است که: «وَ لَعَل بِالْحِجازِ أَوِ الْیمامَةِ مَنْ لا طَمَعَ لَهُ فِی الْقُرْصِ، وَ لا عَهْدَ لَهُ بِالشبَعِ». [۱] شاید در حجاز یا یمامه کسی به یک گرده نان نیازمند بوده و یا گرسنه باشد!
پی نوشت:
[۱] نهجالبلاغه، نامه ۴۵؛ مستدرک الوسائل، ج۱۶، ص۳۰۱؛ ارشاد القلوب، ج۲، ص۲۱۴
📕در محضر بهجت، ج۲، ص۵۴
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد