شجر
#علم_و_فناوری #حقوق_بشر #امنیت #رژیم_صهیونیستی #فلسطین #موشک_بالستیک ✅ رویکرد رژیم صهیونیستی به خ
#علم_و_فناوری
#حقوق_بشر #امنیت
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#موشک_بالستیک
✅ رویکرد رژیم صهیونیستی به خلع سلاح و کنترل تسلیحات
🔰 قسمت دوم
🔶 بر اساس گزارشها، ستون فقرات این سهگانه شامل موشکهای کروز زیردریایی، همچنین موشکهای بالستیک متوسط و قارهپیما است و هواپیماهای جنگی دوربرد نیروی هوایی رژیم صهیونیستی برای انجام حملات اتمی و حملات استراتژیک مستقر هستند. موسسه تحقیقات صلح بینالمللی استکهلم (SIRPI) نیز معتقد است رژیم صهیونیستی ۸۰ کلاهک هستهای دارد.
🔶 جنگ غزه نیز که از اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد، نمایانگر انواع گوناگونی از جنایت علیه بشریت است که حتی اسرائیل برای افزایش سطح منازعه بدون توجه به اصول انسانی و قواعد حقوق بشری ابایی از تهدید غزه به سلاح هستهای ندارد اما در میان کشتار و قتلعام این رژیم در فلسطین و ناتوانی ساختارهای جهانی در زمینه خلع سلاح شاهد ریاست رژیم صهیونیستی بر کنفراس خلع سلاح ۲۰۲۴ سازمان ملل نیز بودهایم (!) به واقع بهتآور است که مقامهای رژیم به جای پاسخ به جنایتهای صورت گرفته در غزه از جمله استفاده از انواع سلاحهای ممنوعه مانند فسفر سفید چگونه میتوانند به ریاست کنفرانس خلع سلاح انتخاب شوند، جز در سایه نفوذ دولتهای حامی رژیم صهیونیستی و استانداردهای دوگانه سازمانهای بینالمللی!
🔶 رژیم صهیونیستی بدون عضویت در هیچ یک از اسناد الزامآور بینالمللی ناظر بر خلع سلاح اقدام به انباشت انواع تسلیحات کشتار جمعی کرده و عامل اصلی بیثباتی و ناامنی غرب آسیا به شمار میرود. حال با توجه به جنایات جنگی و استفاده از انواع سلاحهای ممنوعه در غزه، چگونه میتوان انتظار تعهد به قواعد و اصول اولیه حقوق بینالملل و ترتیبات جمعی بینالمللی موجود را از رئیس کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل داشت؟!
🔶 در جمعبندی نهایی باید گفت جهان با گسترش سلاحهای کشتار جمعی اسرائیل و تهدیدات آن بر امنیت دنیا، یکجانبهگرایی آمریکا، ناتوانی سازمان ملل و شورای امنیت در اتخاذ تدابیر لازم برای توقف نقض فاحش حقوق بینالملل و تشدید رقابتهای راهبردی قدرتهای بزرگ، شاهد سیر منفی شاخصهای جهانی امنیت و صلح بوده و هیچ معاهدهای در جهت تقویت هنجارها علیه سلاحهای کشتار جمعی و درگیری استراتژیک تاکنون اثرگذار نبوده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم مهدیه شادمانی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#شهید_یحیی_السنوار
#مقاومت #رژیم_صهیونیستی
#گفتمان_سازی
✅ رمزگشایی از جاودانگی شهدای مقاومت
🔶 شهید یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی حماس و معمار عملیات غرور آفرین طوفان الاقصی به آرزوی دیرینه خود دست یافت و در مسیر آزادی قدس شریف به همراهان شهید خود پیوست. در اینجا قصد تمرکز بر ابعاد میدانی و راهبردی صحنه نبرد پس از شهادت فرماندهان مقاومت را نداریم، اما مختصات و شرایط کنونی میدان نبرد در شمال غزه و جنوب لبنان به وضوح نشان داده که رهروان مسیر فرماندهان شهید مقاومت، لحظه ای در گرفتن انتقام خون پاک آنها دریغ نکرده و روز به روز بر ابعاد و عمق شکست دشمن صهیونیستی در منطقه می افزایند.
🔶 در اینجا قصد داریم بر مسئله مهم تری متمرکز شویم و آن خطای شناختی دشمنان در قبال شهادت فرماندهان مقاومت است. این خطای شناختی، در طول تاریخ معاصر و مناسبات گذشته و جاری در حوزه روابط بین الملل نیز ظهور و بروز پیدا کرده و هر بار، هزینه های سخت تری را متوجه بانیان صهیونیستی و آمریکایی این جنایات می سازد. در ادبیات سیاسی غرب و تئوری ها و فرضیاتی که اکثرا از سوی رئالیستها (واقع گرایان) و نئورئالیستها مطرح می شود، ساختار بر بازیگران غلبه داشته و قدرت تنظیم حدود و ثغور رفتار و گفتار بازیگران را داراست. هر بازیگری که چارچوب ها و خطوط قرمز تحمیل شده از سوی ساختار قدرت را نپذیرد، از سوی همین ساختار حذف می شود. اما سوال اصلی اینجاست که چه کسانی این ساختار و حدود آن را تعیین و تفسیر می کنند؟
🔶 پاسخ این سوال مشخص است: بازیگری که بیشتر از دیگران می تواند زور و قدرت خود را به دیگران تحمیل کند. این همان چرخه و رابطه ایست که زور و سلطه گری خمیرمایه و ماهیت آن را تشکیل می دهد. در چنین ساختاری، بازیگران دارای کمیت و وزن محاسبه شده هستند و از سوی ساختار پنهان و آشکار قدرت ارزشگذاری می شوند.
🔶 بدون شک نمی توان منکر تاثیرگذاری ساختار بر بازیگران بود اما زمانی که ماهیت و مناسبات این ساختار بر اساس سلطه گری و زور تعریف شود، قطعا بازیگرانی که خود را در ذیل آن تعریف می کنند نیز تاریخ مصرف محدودی دارند و هر زمان کارکرد آنها برای صاحبان قدرت و زور خاتمه پیدا کند، به نوعی از ساختار حذف می شوند. اما زمانی که ساختاری بر اساس ارزش های فطری و الهی و بر مبنای مبارزه با سلطه و ستمگری و تحقق عدالت واقعی در جهان شکل گیرد، بازیگران نیز در بطن آن دارای ارزش ابدی خواهند شد. یکی از این ساختارها، گفتمان مقاومت است.
🔶 در اینجا، نسبت به چرایی جاودانگی منظومه گفتمانی مقاومت و فرماندهان شهید آن آشنا می شویم. این جاودانگی، ریشه در اصالت و قداست این منظومه و ساختار است. ارزشهای الهی و انسانی، ذاتا مانا و پایدار هستند و در نتیجه، افرادی که حیات خود را بر مبنای این ارزش ها و اصول تعریف نموده اند نیز پایدار خواهند بود. در ساختار و منظومه گفتمانی مقاومت، خبری از زور و سلطه نیست و حریت و عدالت تبدیل به تنها هدف و ارزش مشترک بازیگران و ساختار می شود. در چنین منظومه ای، شهدای بزرگواری مانند سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار، شهید نیلفروشان و ... «احیاء و عند ربهم یرزقون» هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین الملل
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#فلسطین #آتش_بس
#رژیم_صهیونیستی
#مقاومت #وعده_صادق_۲
✅ تحمیل آتشبس یا حمله موشکی؟
🔶 ۴ روز پس از ترور سید حسن نصرالله، ایران آتش موشکهایش را که در انتظار آتشبس در غزه و لبنان خاموش نگه داشته بود، روشن کرد و وعده صادق ۲ اتفاق افتاد تا نشان دهد ایران همیشه منتظر تحقق وعدههای غرب باقی نمیماند. با این حال جریان داخلی معترض به سکوت موشکی ایران پس از ترور هنیه در تهران، راضی نشد و معتقد بود اگر پس از ترور هنیه، حمله اتفاق میافتاد، اکنون سید مقاومت ترور نمیشد؛ ادعایی که البته حتی از مسیر تحلیل هم اثبات نمیشود، چه رسد به استدلال.
🔶 در بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح ایران هم که پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران صادر شد، به این آتشبس باز هم اشاره میشود و «ضمن محفوظ دانستن حق پاسخ قانونی و مشروع خود در وقت مقتضی، برقراری آتش بس پایدار در غزه و لبنان برای جلوگیری از کشتار مردم بیپناه و مظلوم را مورد تأکید قرار میدهد.» این یعنی ایران آمادگی دارد در ازای برقراری آتشبس از پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی صرفنظر کند و باز، این یعنی که ایران آمادهی دادن چنین پاسخی است و البته مثل همان وعده صادق ۲ تا همیشه هم منتظر تحقق آتشبس نمینشیند و این همه یعنی ایران گزینههای مختلف را روی میز خود نگه داشته است.
🔶 اما چشمپوشی از پاسخ به اسرائیل در ازای آتشبس مخالفانی جدی هم دارد. جریانی در ایران شعار «جنگ جنگ تا پیروزی» را به مثابه یک ایدئولوژی پذیرفته و در این نگاه، جنگ فقط حمله نظامی است و هر نوع تلاش برای آتش بس یعنی عقبنشینی غیرتاکتیکی و مذموم. در این نگاه ما تا دم مرگ میجنگیم، اما با دشمن پای میز مذاکره نمینشینیم. در سوی دیگر، هر نوع آتش بسی موافقانی جدی دارد که تلاش میکنند با کوچکنمایی اقدامات طرف صهیونیستی، ایران را از هر نوع پاسخی به اسراییل بازدارند. آنها ضدجنگ بودن را مانیفست خود قرار دادهاند و جنگ را چنان وسیع معنا کردهاند که هر نوع عملیات نظامی، حتی از نوع واکنش برابر متجاوز را هم شامل میشود.
🔶 گروه اول، مسئولین ایران را به سازش و بی غیرتی متهم میکنند و گروه دوم از این مسئولین چهرهای جنگطلب و بی منطق ارائه میدهند. نیروهای مسلح ایران هم در میان اعمال فشار این دو گروه ماندهاند و همین فشارهای دو سویه شرایط را برای تشخیص درست و تصمیمگیری مناسب سخت میکند.
🔶 یک نکته مهم در این دوگانهی حمله نظامی یا آتشبس این است که ایران آتشبس را برای خود نمیخواهد و از قضا آمادگی دارد مثل دو دفعه قبلی صدها موشک روانه سرزمینهای اشغالی کند و نمایشی از غیرت نیروهای نظامی ایران و اقتدار کشور و ذلت اسرائیل را با اکران جهانی و زنده اجرا کند. اما اولویت ایران آن چیزی است که ماشین تروریسم صهیونیستها را در غزه و لبنان متوقف کند و با تحمیل آتش بس مورد رضایت محور مقاومت، اهل غزه و لبنان بتوانند به خانههای خود، گرچه ویران و فروریخته برگردند.
🔶 هم از این روست که آمادگی ایران برای چشمپوشی از حمله موشکی به اسراییل، نه یک عقبنشینی، بلکه یک فداکاری از سوی جمهوری اسلامی ایران در مسیر هزینه دادن برای فلسطین است. این فداکاری خصوصاً از سوی فرماندهان نظامی ایران پررنگتر است. برای یک فرمانده نظامی که انتخاب کرده عمرش را در جنگ بگذراند، گاهی نجنگیدن هم همچون جنگیدن فداکاری است. بنابراین آتشبس را نباید همیشه سازشی سیاه دید، بلکه جزییات آن و آنچه مورد توافق قرار میگیرد، باید مبنای قضاوت قرار گیرد.
🔶 شاید برای همه ما لازم باشد که آمادگی این نوع از فداکاری را هم برای محور مقاومت داشته باشیم و ایثار را فقط در آمادگی برای جان دادن نبینیم، گاه شاید نیاز به گذشتن از غرور باشد. هدف ما شهادت نیست، هدف ما محو ظلم از جهان است که در این مسیر اگر هم شهید شدیم، باکی نیست؛ اما رسیدن به این هدف میتواند همیشه هم مسیرش نظامی نباشد. از سویی آتشبس همیشه هم اتفاقی سفید نیست و گاه هزینههای آن میتواند از هزینههای یک جنگ تمام عیار بیشتر تمام شود. چنانچه امروز مردم غزه و کودکان خردسال آن تاوان سازشکاری امثال عرفات و دولتهای عربی را میدهند، زیرا بی توجه به گزارههایی که حقوق مردم فلسطین را تامین کند، توافقنامههای کذایی امضا کردند و اراده و قدرتی هم برای تغییر نداشتند و خود عرفات علیرغم مبارزاتی طولانی، در نهایت با ننگ سازشکاری و فروختن آرمان فلسطین رخت از جهان بست. لذا آن جریان داخلی که سازشکاری را با ژست لطیف ضدجنگ بودن معرفی میکند، بیراههای را میرود که پایان آن نه فقط فروش آرمان فلسطین که وطنفروشی است، پایان آن خیانت به ایران و ایرانی است.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم کبری آسوپار
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#آمریکا #جنگ_اوکراین
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ چرا سیاست خارجی ترامپ برای آمریکاییها جذابتر است؟
🔶 شصتمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به پایان خود رسیده و حالا آرای ۵۰ ایالت در حال شمارش است. انتخاباتی که شاید در آیندهای نه چندان دور لقب مهمترین انتخابات ریاست جمهوری تاریخ ایالات متحده را تصاحب کند. همه چشمها به پنسیلوانیا دوخته شده، جایی که میتواند شگفتی بزرگ را رقم زده و ترامپ را رئیسجمهور کند، همان ایالتی که چندماه قبل ترور ترامپ را ناکام گذاشت.
🔶 نظرسنجی سالهای اخیر به طور مداوم نشان میدهد که اقتصاد، تورم و مهاجرت مهمترین دغدغه آمریکایی ها است. آمریکاییها طی این بررسیها معتقد بودند که باید کمتر به مشکلات خارج از کشور توجه شود و بیشتر به مسائل و چالشها در خانه توجه شود. این همان نقطهای است که برتری با وعدههای ترامپ است و رییس جمهور سابق روی آن توقف کرده است. وعدههای سیاست خارجی کامالا هریس شاید حرفهای تر و منطبق بر ارزشهای جهان آمریکایی در قرن بیست و یکم باشد اما گفتمان انتخاباتی ترامپ در سیاست خارجی آمریکا قدمتی تاریخی دارد.
🔶 سیاست خارجی از دیرباز غیر از مواردی استثنایی برای آمریکایی ها اولویت نسبتا اندکی داشته نه به این معنا که اهمیت نداشته باشد. انتخابات ۵ نوامبر ۲۰۲۴ اما دست برقضا به واسطه جنایات وحشتناک جنگی در غزه یکی از آن استثناهایی شده که سیاست خارجی نقش پررنگی مثل جنگ ویتنام و عراق ایفا میکند. 4 نفر از هر 10 بزرگسال ایالات متحده، سیاست خارجی را به عنوان یکی از پنج موضوعی نام میبرند که از دولت خواستهاند در سال 2024 روی آن کار بیشتری انجام دهد. میزان این علاقه از سال گذشته دو برابر شده است که نشان دهنده چالشهای بینالمللی اجتناب ناپذیری است که منافع آمریکا را تهدید می کند. از جمله مسائلی که بر روابط ترانس آتلانتیک هم تأثیر میگذارد.
🔶 ترامپ چه میگوید؟ او شعار «عظمت را به آمریکا بازگردانیم» در بیرون از مرزهای آمریکا را به گفتمان پایان جنگ ترجمه میکند، چه در اوکراین چه جنگ خونبار غزه او وعده میدهد که سریعا به این جنگها خاتمه خواهد داد. همانطور که در زمان ریاست جمهوریاش از «جنگهای بیپایان» آمریکا در افغانستان و عراق انتقاد کرده بود. این وعده ترامپ ما به ازای تاریخی هم دارد. وودرو ویلسون در سال 1916 مبارزات خود را با عنوان "او ما را از جنگ دور نگه داشت" آغاز کرد. (اشاره به عدم مداخله آمریکا در جنگ جهانی اول). فرانکلین دلانو روزولت هم در سال 1940 مهمترین وعدهاش برای آمریکاییها این بود که "پسران شما به هیچ جنگ خارجی فرستاده نخواهند شد."
🔶 در مقابل راهبرد سیاست خارجی کاملا هریس بر منطقی ایدئولوژیک استوار بوده است. او وقتی درباره جنگ اوکراین صحبت میکند نه از توقف جنگ بلکه از ضرورت شکست ولادیمیر پوتین و روسیه میگوید یا وعده روشنی درباره توقف نسلکشی رژیم اسرائیل نمیدهد و موتیف ثابت و استدلال پوسیده و منسوخ سیاستمداران غربی درباره اینکه اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند را تکرار میکند. با ورود جنگ اوکراین به سومین سال خود و جنگ غزه که خاورمیانه را بر لبه جنگ تمام عیار قرار داده و همچنین مسئله چین چالشهایی بزرگ است که موجب شده پژواک بحث های قبلی سیاست خارجی دوباره در انتخابات 2024 آمریکا شنیده شود.
🔶 جنگ اوکراین و غزه که در دولت بایدن آغاز شد در حال حاضر به چشم اسفندیار دموکراتها تبدیل شده، موضوعی که ترامپ با تمرکز روی آنها استدلال میکند در دوران بایدن و هریس جنگ جهانی سوم آغاز خواهد شد. جنگ در اوکراین در نگرانی رای دهندگان نقش آفرین بوده، به طوری که تقریباً از هر 10 آمریکایی، 6 نفر با مدیریت بایدن در این موضوع مخالف هستند. هر کسی که رئیس جمهور باشد. اما آمریکایی ها در یک چیز اتفاق نظر دارند. سه چهارم جمهوری خواهان و دو سوم دموکرات ها از آتش بس حمایت می کنند.
🔶 جنگ غزه هم مانند جنگ اوکراین، عمیقاً تفرقه افکن است. تقریباً 4 بر 1 دموکراتها بیشتر از جمهوریخواهان معتقدند که اسرائیل در حملات خود بیش از حد پیش میرود. سه چهارم دموکراتها معتقدند که اسرائیل باید آتشبس را بپذیرد. آمریکاییها از جمله 85 درصد از جمهوری خواهان محافظه کار و 58 درصد از دموکرات های لیبرال قبول دارند که جو بایدن مدیریت نادرستی در این جنگ داشته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا حجتی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#ارتش_فدای_ملت
#منطقه #جنگ_ترکیبی
✅ شکست صهیونیست ها در تحقق اهداف حمله به ایران
🔰 قسمت اول
🔶 دو هفته گذشته ارتش صهیونیستی با انتشار بیانیهای از حمله به ایران خبر داد. هواپیماهای رژیم صهیونیستی با کریدور ایجاد شده به وسیله آمریکا در حریم هوایی عراق قصد حمله داشتند که به دلیل هشیار بودن سامانه پدافندی ایران، توان ورود به حریم هوایی ایران را نیافتند. در این حمله هدف رژیم صهیونیستی ضربه زدن به پایگاههای نظامی و موشکی ایران بود. آنها با برنامه از پیش تعیین شده سعی داشتن ضربه جدی به تأسیسات ایران وارد کنند، اما این هدف محقق نشد.
🔶 در این حمله چهار نفر از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از حریم هوایی کشورمان به شهادت رسیدند. نقض حاکمیت ایران و گزاره جان باختن چند هموطن سبب میشود طبق بند 51 منشور سازمان ملل متحد بار دیگر ایران حق دفاع مشروع خود را از سوی جامعه بینالملل دریافت کند. همچنین دبیرکل سازمان ملل متحد نگرانی خود را از شرایط منطقه اعلام و اقدامات تشدیدکننده تنش را محکوم کرد.
🔶 محکومیت تجاوز غیرقانونی رژیم صهیونیستی به ایران در بُعد منطقهای و بینالمللی به شکل بیسابقهای رخ داد. در وهله نخست دولت عراق ورود هواپیماهای رژیم صهیونیستی به حریم هوایی کشورش برای حمله به ایران را نقض آشکار حریم هوایی دانست و اعتراض رسمی اش را به دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت ارسال کرد. علاوه بر این، کشورهای مختلف جهان حمله رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کردند و خواستار کاهش تنش در منطقه غرب آسیا شدند.
🔶 متنوع بودن کشورهایی که این حمله را محکوم کردهاند در حوزههای مختلف جغرافیایی و با انواع نظامهای سیاسی به نامشروع بودن این تجاوزگری رژیم صهیونیستی دامن میزند. در این زمینه میتوان مجموع کشورها را به چند دسته تقسیمبندی کرد:
🔻 کشورهای منطقه و شورای همکاری خلیجفارس: لبنان، بحرین، یمن، امارات، پاکستان، سوریه، عمان، عراق، ترکیه، فلسطین، اردن، قطر، عربستان، کویت و افغانستان
🔻 برخی کشورهای عضو بریکس: روسیه، برزیل، هند و مصر
🔻 برخی کشورهای جنوب شرق آسیا: مالزی و اندونزی
🔻 برخی کشورهای آفریقایی: الجزایر و موریتانی
🔻 برخی کشورهای غربی و عضو اتحادیه اروپا مانند سوئیس
🔶 افکار عمومی به عنوان یکی از عوامل تأثیرگذار در چرخه «جنگ ترکیبی» ارزیابی میشود. رژیم صهیونیستی در بسیاری برهههای تاریخ با جنگ روانی به دنبال عملی کردن خواستههای نامشروع خود بود و با همین پیشفرض، یکی از اهداف کلیدی حمله به ایران، به همریختگی افکار عمومی و ایجاد اعتراضات داخلی بوده است.
🔶 نکته کلیدی آنکه ملت ایران به صورت زنده و با چشم خود شکست رژیم صهیونیستی را دیدند. این حمله هیچ نگرانی ای در افکار عمومی ایجاد نکرد و صبح روز بعد از حمله مردم زندگی عادی خود را پیش بردند و در فروشگاهها و پمپ بنزینها نگرانی نداشتند. حتی قیمت بازار طلا و سکه که قبل از این رخداد، روند صعودی به خود گرفته بود، با شکست دشمن، روند نزولی چند میلیونی تجربه کرد. این موضوع در بازارهای سرمایه در قالب سبز شدن صفحه تالار بورس نمایان شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد بیات
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #رژیم_صهیونیستی #آمریکا #ارتش_فدای_ملت #منطقه #جنگ_ترکیبی ✅ شکست صهیونیست ها د
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#ارتش_فدای_ملت
#منطقه #جنگ_ترکیبی
✅ شکست صهیونیست ها در تحقق اهداف حمله به ایران
🔰 قسمت دوم
🔶 تا قبل از حمله رژیم صهیونیستی به ایران کارآمدی سامانه پدافندی ایران در هالهای از ابهام قرار داشت. بسیاری از دولتها تصور میکردند پدافند ایران توانایی بالایی در دفاع از کشور ندارد و اگر حملهای به ایران انجام شود، کشور توانایی دفع حملات را نخواهد داشت. تأثیرگذاری و قدرت سامانه پدافندی ایران در حمله اخیر دشمن را متزلزل کرد و بازدارنگی ایران در زمینه دفاع را بار دیگر به دشمنان نشان داد.
🔶 در شب حمله، سامانه پدافندی ایران تعداد قابل توجهی از موشکها و پهپادهای دشمن را هدف قرار داد. به همین دلیل ژنرال کیت مکنزی، فرمانده سابق سنتکام گفت: آسمان ایران غیر قابل نفوذ و بهتر است رژیم صهیونیستی دست به اقدامات خرابکارانه علیه ایران نزند.
🔶 در مجموع دشمن که توان مشاهده شکست و قدرت ایران را نداشت، به هر روشی متوسل شد تا ضعف خود را بپوشاند. در همین رابطه به تازگی شاهد حذف پستهای مربوط به قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران در شبکه های اجتماعی بودیم. نکته جالب توجه آنکه شرکت «متا» هنگام بحران به مثابه کارگزار امنیتی رژیم صهیونیستی و یکی از زیرمجموعههای واحد سانسور ارتش صهیونیستی عمل میکند.
🔶 بهره سخن
با گذشت یک سال از جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم بیگناه غزه و زیر پا گذاشتن بندهای اساسنامه حقوق بشری، تلآویو بار دیگر جعلی و منفور بودن خود را در بُعد نظام بینالملل ثابت کرد. رژیم صهیونیستی با گشودن جبهههای متعدد جنگ بارها از سوی بازیگران بینالمللی مورد سرزنش قرار گرفته است. علاوه بر این، رژیم صهیونیستی با رعایت نکردن حقوق داخلی و بینالمللی کشورهای همسایه (استفاده از حریم هوایی عراق برای حمله به ایران)، بار دیگر ناهمگونی خود را به طور آشکار میان کشورهای همجوار نشان داد. در حمله اخیر به ایران مقام های کاخ سفید و دولت انگلیس که همیشه طرفدار و حامی رژیم صهیونیستی بودهاند، نگرانی خود را از تنشهای ایجاد شده ابراز کردند و خواستار پاسخ ندادن ایران به اقدام رژیم صهیونیستی شدند. اظهارات تازه کشورهای غربی نشان از شکست رژیم صهیونیستی در حمله اخیر دارد و خواسته عاجزانه آنها برای خودداری ایران از پاسخ به تجاوز اخیر بار دیگر قدرت منطقهای ایران را در حوزه نظامی نشان میدهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد بیات
🆔 @tahlil_shjr
#غرب_شناسی
#هویت #آمریکا
#روشنگری #دانشجو
✅ هویتزدایی چگونه است؟
🔴 از آقا بشنویم ... (سخنرانی ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱)
🔶 شما امروز میشنوید در خیلی از بیاناتی که در روزنامهها و در فضای مجازی پخش میشود، مسئلهی ایدئولوژیزدایی به عنوان یک کار لازم [مطرح میشود]؛ این همان هویّتزدایی است. ایدئولوژی، تفکّر، ارزشها، هویّت یک ملّت است. امروز قبلهی اینها آمریکا است. و آمریکاییها دائم روی ارزش های آمریکایی تکیه میکنند که ارزش های آمریکایی این جور میگوید، ارزش های آمریکایی این جور میخواهد، ارزش های آمریکایی یعنی همان ایدئولوژی، [امّا] اینها حاضر نیستند این را از آمریکا یاد بگیرند.
🔶 اینکه گفته میشود ایدئولوژیزدایی که بایستی در داخل ایدئولوژیزدایی بشود، یعنی هویّت فکری جامعه که مظهر مهمّش هم دانشگاه و دانشجو است بایستی از بین برود، هویّتزدایی یعنی این: مبانی اندیشهای و رویکردهای تاریخی و ملّی یک کشور تحقیر بشود، گذشتهی یک کشور تحقیر بشود، گذشتهی انقلاب تحقیر بشود، کارهای بزرگی که انجام گرفته کوچکنمایی بشود؛ و البتّه عیوبی وجود دارد و این عیوب هم ده برابر بزرگنمایی بشود؛ هویّتزدایی یعنی این. آن وقت به جای این هویّت، منظومهی فکری غرب جایگزین بشود ...
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حمید کثیری
🆔 @tahlil_shjr
اعتماد به اقتدار.pdf
46.9K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
#ارتش_فدای_ملت
✅ اعتماد به اقتدار
🔶 مسئولان عالیرتبه ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی در نخستین واکنشهایی که به عملیات «وعده صادق 2» داشتند، تلاش کردند یکجور ترس و دلهره عمومی درباره کیفیت و کمیت پاسخی را که وعده میدادند، در میان ایرانیان ایجاد کنند؛ تا جایی که در برخی عبارات خود به صراحت اعلام کردند بنا دارند ترس، اضطراب و دلهرهای را که در روزهای پیش از آن عملیات در سرزمینهای اشغالی ایجاد شده بود، به مردم ایران منتقل کنند. موشکهای رژیم صهیونیستی در شبی به سمت ایران پرتاب شد که بخش زیادی از مردم در آرامش ناشی از اعتماد به تواناییهای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به خواب رفته بودند. آن دسته از ایرانیهایی هم که به دلایل شخصی یا شغلی بیدار بودند با راحتی خیال، در پشتبامها، از پنجره اتاقها یا در جایی از طبیعت، در بالای کوههای اطراف پایتخت، مبارزه قهرمانانه سربازان مدافع وطنشان با پرتابههای شیطان را تماشا کرده و از همان دقایق ابتدایی به شوخی با آن مشغول شدند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حمید ملکزاده
🆔 @tahlil_shjr
#دشمن_شناسی
#آمریکا #ایران_قوی
#دولت_وفاق_ملی
✅ چرا آمدن ترامپ کمک به پروژه پزشکیان است؟
🔶 آمدن ترامپ پروژه اصلی رئیس جمهور را جلو می برد. پروژه اصلی رئیس جمهور چیست؟ آقای پزشکیان از روز اول یک اصل راهبردی را تذکر دادند و آنهم وفاق است. از وفاق تعابیر مختلف می شود اما مهمترین و برترین و قله وفاق همانست که به ولایت شناخته می شود. یعنی محبت و اتصال بین مردم و بین مردم با حکومت. این تعبیر از وفاق همواره مورد تاکید رهبران انقلاب بوده است و این روزها ضرورتش بیشتر احساس می شود. از زبان رئیس جمهور نیز بارها به درستی بیان شده است.
🔶 اما مهمترین مانع وفاق چیست؟ نفاق دشمن. تزویر و دورویی باعث می شود، دشمن پنهان و تقابل با او به کشمکش داخلی تبدیل شود. اما ترامپ، نفاق شکن است و صورت عیان و بدون روتوش از اهریمن زمینی است. این شیطان بی نقاب، همه را علیه او یک خط و یک رنگ و همدل می کند. اگرچه سگ زرد برادر شغال است و فرقی بین هریس و ترامپ نیست، اما آمدن هریس، ممکن بود این خطای شناختی را برای برخی ایجاد کند که با بی اعتنایی به دست چدنی، به دستکش مخملی دل ببندند. تزویر و ظاهرسازی دموکرات ها ممکن است برخی را دچار توهم سیاسی و بازگشت به عقب کند. حال آنکه اگر ترامپ قاتل حاج قاسم است، بایدن نیز قاتل سیدحسن است و هر دو جریان در دشمنی با مردم ایران هیچ تفاوتی ندارند.
🔶 خلاصه اینکه آمدن ترامپ کمک به شعار صادقانه آقای پزشکیان است. حتی یک فرصت بین المللی است. ترامپ قمارباز چنان قبیح و مشمئز کننده است که می تواند بانقش آفرینی دیپلماتیک ایران، فرصتی برای ائتلاف منطقه ای و جهانی علیه ظلم آمریکائی ها باشد. تنها یک نگرانی می ماند؛ آنهم نقش عده ای غربزده است که از سر ترس باز هم شعار ارتجاع دهند. شهید مطهری تعبیری دارد بنام استسباع. می گویند برخی حیوانات وقتی مقابل یک حیوان درنده قرار می گیرند، مستسبع می شوند یعنی اراده و همه چیز خود را از دست می دهند و از ترس بلعیده شدن، بدتر به سمت حیوان وحشی حرکت می کنند. روشن است که چقدر این بیماری ضدوفاق است. مردم ما از ترامپ خاطرات بسیار تلخی دارند. همه نیز آماده یک انتقام قهری اند. از این بغض مقدس باید وفاق ساخت و انرژی آزادشده آنرا خرج قوی تر ساختن ایران عزیزمان کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#روشنگری
#حقوق_بشر #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #دموکراسی
✅ فروریختن خانه یا تمدن؟!
🔶 جنایات جنگی رژيم صهيونيستي در فلسطین و لبنان ابعاد گوناگونی دارد. یکی از این ابعاد بر ملا شدن ادعاهای دروغین غرب درباره فضیلتهایی مانند آزادی، عدالت و حقوق بشر است. از این منظر این فقط ساختمانهای غزه نبود که فرو ریختند؛ بلکه مهمتر از آن فرو ریختن همه آن ادعاهایی است که غربیها تحت عنوان آموزهها و تجربیات لیبرال دموکراسی سالها و دههها در سطح جهان تبلیغ میکردند. دولتهای غربی فاقد صلاحیت هستند تا در این زمینهها اظهار نظر کنند. این را واقعیتهای آشکار این عصر و زمانه گواهی میدهد.
🔶 برای اینکه استانداردهای دوگانه دولتهای غربی و خاصه آلمان به خوبی نمایان گردد توجه به این رخداد قابل تامل است؛ خانواده ۶ نفره دکتر یوسف ابوجادالله، شهروند آلمانی-فلسطینی چند ماه قبل در حمله هوایی اسرائیل به منزلشان در غزه به شهادت رسیدند. این پزشک در بیمارستانی در دورتموند شاغل بود و پیشاز شروع جنگ به غزه رفته بود تا با نزدیکانش دیدار کند اما او و خانوادهاش در بمباران صهیونیستها به شهادت رسیدند دولت آلمان که نسبت به این جنایت اسرائیل هیچ واکنشی نداشت، پس از اعدام یک تروریست با پاسپورت آلمانی در ایران، ضمن حمایت از او برخی مراکز دیپلماتیک ایران را تعطیل کرد.
🔶 جمشید شارمهد در فروردین ماه سال ۱۳۸۷ عملیات انفجار در حسینیه سیدالشهدای شیراز را طراحی و هدایت کرد. در آن اقدام تروریستی، ۱۴ نفر از هموطنان مان از جمله چند کودک و زن شهید و بیش از ۲۰۰ نفر از عزاداران حسینی زخمی شدند. منفجر کردن سد سیوند شیراز، انفجار بمبهای سیانوری در نمایشگاه کتاب تهران و منفجر کردن حرم حضرت امام خمینی (ره) هنگام برگزاری مراسم عمومی، آتش سوزی در هتل جهان تهران در هنگام ساخت و تهیه بمب جهت انفجار در حوزه علمیه آیتالله العظمی گلپایگانی از جمله این عملیات بود.
🔶 همین جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان که با پشتیبانی غرب صورت میگیرد از یک سو و از طرف دیگر ادعاهای دروغین و استانداردهای دوگانه آنان درباره حقوق بشر به تنهایی کافی است تا جهانی را به خود آگاهی برساند. اما نظام سلطه و دستگاه تبلیغاتی وابسته به آنها نمی گذارد؛ نمیگذارد چون شعار لیبرال دموکراسی برای غرب به مثابه ابزاری برای استعمار و تسلط آنان بر سایر کشورها و خاصه کشورهای مستقل عمل میکند. به همین دلیل رهبر معظم انقلاب اسلامی ناظر به جنایات صهیونیستها که در سکوت و انفعال دول غربی و نهادهای مدعی حقوق بشر صورت میگیرد فرمودند که رژیم صهیونیستی در این قضایا شکست خواهد خورد اما شکست بزرگتر را رسوایی فرهنگ و تمدن و سیاستمداران غرب دانستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#تاریخ_معاصر
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#لبنان #فلسطین
#مقاومت #انقلاب_اسلامی
✅ زمینۀ مساعد برای ارادۀ تاریخیِ ایران
🔰 قسمت اول
1⃣ آنهمه غوغاسالاری و هوچیگریِ صهیونیستها دربارۀ حمله به ایران، عملیاتِ نازل و فرومایهای بود که مشاهده کردیم و دریافتیم که صهیونیستها، بسیار کمتر و پَستتر از آنچه که میگویند، هستند. ادعاهای نظامیشان، گزاف و بیحساب بود و واقعیّت میدانیشان، تمسخر و تحقیر همگان را برانگیخت و در عمل و عین نشان دادند که هرگز، حریف ایران نیستند. اگر آمریکا از حمایت صهیونیستها عقب بنشیند، اینان بهخودیخود، دوام نمیآورند و فرومیپاشند.
🔶 اینان از درون، پوک و پوچ هستند و از آغاز تاکنون، همواره با تنفس مصنوعی زنده بودهاند. هیچ ریشهای در این منطقه ندارند و همۀ وجودشان، ساختگی و پوشالی است. این حیات گلخانهای، تنها به وجه نظامی تکیه دارد که در تحرّک اخیرشان مشاهده کردیم که حتی این وجه نیز بسیار بیمقدار و تُنک است. این شبهپاسخِ حقیرانه، خودافشاگری صهیونیستها دربارۀ تهیشدنِ وجودیشان بود و آشکار ساخت که روایتشان با خودشان، فرسنگها فاصله دارد. پردۀ کجروایت، دریده شد و صهیونیستها در عمل نشان دادند که با وجود تغذیۀ تسلیحاتیِ بینظیر از سوی آمریکا، بسیار بیعُرضه و بیکفایت و سستعنصر هستند.
2⃣ اما در این سو، ایران نشان داد دربارۀ وجه نظامیاش، نهفقط مبالغه نکرده، بلکه همۀ واقعیّت را نگفته است. ایران در این دههها، از درون و بهصورت خودانگیخته، رشد کرده و بهحدی از کمال فنآورانه رسیده که میتواند حملۀ صهیونیستهای متّکی به حمایت بیدریغ آمریکا را درهمبشکند و از این حمله، یک افتضاح نظامی برای آنها بیافریند. ایران بر روی پای خودش ایستاده و آنچه که دارد، درونزا و بومی و وطنی است. هیچ قدرتی در پی تجهیز ایران نبوده و ایران، وامدار کسی نیست؛ خودش اراده کرده و به چنین نقطهای از بازدارندگی و استحکام دست یافته است. چشم جوامع این منطقه، تنها به ایران دوخته شده است؛ چون تودههای مردم میدانند که ایران، بهطور کامل، بر خودش تکیه دارد و بر سر استقلالش، معامله نکرده است. ایران، شاخۀ نظامیِ هیچ دولتی نیست، بلکه آنچه که دارد، برای خودش است و خودش را نمایندگی میکند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی جمشیدی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#تاریخ_معاصر #رژیم_صهیونیستی #آمریکا #لبنان #فلسطین #مقاومت #انقلاب_اسلامی ✅ زمینۀ مساعد برای ارادۀ
#تاریخ_معاصر
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#لبنان #فلسطین
#مقاومت #انقلاب_اسلامی
✅ زمینۀ مساعد برای ارادۀ تاریخیِ ایران
🔰 قسمت دوم
3⃣ اما بزرگترین و متمایزترین داشتۀ ایران، ارادۀ تاریخیاش است؛ در ایران، ارادۀ تفوّق و غلبه شکل گرفته و انقلاب اسلامی توانسته عالَمی را بیافریند که در آن، انسانهایش با همۀ وجود خویش دریافتهاند که میتوانند پیچ تاریخی ایجاد کنند و جهان را به سوی دیگری سوق بدهند. از متن این انقلاب تاریخساز، کنشگران تاریخساز برآمدهاند؛ کسانیکه خود را ذیل عالَم تجدّد نمیبینند، بلکه اراده کردهاند که از ظلمات و اوهام عالَم غربی درگذرند و مقدّمات ظهور انسان کامل را فراهم نمایند.
🔶 دهههاست که چنین تصویری در ذهنیّت کنشگران این انقلاب شکل گرفته و این تصویر، برآمده از منطق و مبنایی است که امام خمینی از خود بهجا نهاده است. اینان به کمتر از تحوّل تاریخی راضی نمیشوند و هرگز نمیپذیرند که با تجدّد، معاملۀ هویّتی کنند و به بهای ماندنشان، دیگریِ سلطهگر و فرعونمآب را تحمل کنند. ازاینرو، نزاع آدمهای عالَم انقلاب اسلامی با تجدّد، نزاع عمیق و وجودی است؛ چه رسد به صهیونیسم که در این رهیافت، یک غدۀ سرطانی در کالبد شرقآسیا انگاشته میشود. غرب متجدّد، هیچ چارهای ندارد؛ چون نمیتواند از عهدۀ این انقلاب برآید و آن را حذف کند تا دوباره دورۀ تاریخیِ پیشاانقلابی تکرار شود. ارتجاع به گذشته، طرحی بود که در طول چهار دهۀ گذشته، به سرانجام نرسید؛ بلکه این انقلاب، قوّت بسیار بیشتری نسبت به گذشته یافته و اینک در گرانیگاه تحوّلات تاریخی این منطقه ایستاده است.
4⃣ گشودهشدن پای ایران به منازعۀ فلسطین و لبنان، هرگز یک تهدید نیست، بلکه این خطای مهلک صهیونیستها بود که با ایران، همآوردطلبی کردند و همچون سگِ هار، پاچۀ ایران را به دهان گرفتند. ایران که از آغاز، طرح فروپاشیِ دولت صهیونیستها و برچیدن بساط آنها در منطقه را در سر داشت، اینک میتواند با دستان باز و بهطور مستقیم، صهیونیستها را نشانه بگیرد و طرح تاریخیِ خویش را عملیاتی کند. جنگ نیابتی، وضع اضطراری بود؛ وگرنه ایران هیچگاه از مواجهۀ با صهیونیستها، پروایی نداشت.
🔶 این صهیونیستها هستند که در این منطقه، به محاصرۀ مسلمانان درآمدهاند و گروهها و جنبشهای مقاومتی، آنها را گرفتار و عاجز کردهاند؛ و گرنه ایران، همواره در قلب و قطب مقاومت حضور داشته و نیروهای واسطهای خود را تجهیز و تدارک میکرده است. حماقت تحلیلیِ صهیونیستها موجب شد که مداخلۀ مستقیم ایران در تحوّلات منطقه، مشروعیّت بیابد و ایران بتواند با خیال آسوده، صهیونیستها را با بحران وجودی روبرو کند. پاسخی که اکنون از طرف ایران در راه است، بسی پشیمانکنندهتر خواهد بود ...
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی جمشیدی
🆔 @tahlil_shjr