السلام علیک یا فاطمه المعصومه سلام الله علیها
اجتماع بزرگ زنان حماسه ساز و تمدن ساز
بمناسبت وفات اختالرضا حضرت فاطمه معصومه(علیها السلام) و یادبود هفتم شهدای حمله تروریستی حرم مطهر حضرت احمد ابن الموسی شاهچراغ (علیه السلام) و شهدای امنیت
با حضور جمعی از گروهها و تشکلهای مردمی، طلاب، مبلغین، اساتید، دانشجویان، مداحان، بانوان فرهیخته، فعال و کنشگر
سخنران خانم دکتر عظیم زاده اردبیلی ( پژوهشگر و استاد دانشگاه )
همراه با مداحی و قرائت بیانیه مادران و زنان ایران زمین
وعده دیدار
⏰ شنبه ۱۴ آبانماه، ساعت ۹ صبح
📌 مکان امامزاده صالح(ع)
به یاد چادرهای خونین حرم مطهر شاهچراغ (علیه السلام) در صورت تمایل چادر نماز سفید و عکس شهید همراه داشته باشید.
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#ایران_قوی
✅ تهش چی میشه؟
🔶 "تهش چی میشه؟" سوال خیلی ها این روزها است. طبیعی است. خسته شدند؛ از بهم ریختن کسب وکارها؛ از ناامنی ها؛ از توهین ها و هتک حرمت ها؛ از تصاویر دردناک سلاخی حافظان امنیت و...
🔸 از سویی مردم سنگ تمام گذاشتند؛ آنچه بر گرده مردم بود به بهترین وجه عمل شده است. هوشیاری و جداکردن صف شان از آشوب و اغتشاش و اعلام برائت جانانه که نمونه اش راه پیمایی ۱۳ آبان بود.
🔷 با این حال این پرسش باقی است؛ کی تمام می شود؟
برای پاسخ به این سوال ابتدا باید دید این حوادث را چطور تحلیل می کنیم؟ من ترجیح می دهم تحلیل رهبری را از این روزها ملاک قرار دهم. تحلیلی که کاملا متفاوت از تحلیل رایج در میان تحلیل گران است:
1⃣ تحلیل رایج و ظاهری چیست؟
اینکه نظام زخم هایی دارد که بدان بی توجهی شده و تبدیل به اعتراضاتی شده است و بی اعتنایی به اعتراضات درنهایت منجر به اغتشاش و آشوب شده است.
2⃣ تحلیل دوم چیست؟
تحلیل دوم یا همان تحلیل رهبری اینست که اگرچه نظام گرفتار زخم ها و آسیب هاست، اما آنچه این روزها شاهد آنیم نه به جهت نقص ها که اتفاقا برعکس به جهت قوت نظام است. نقص ها را باید برطرف کرد اما اغتشاشات امتداد اعتراضات و نقص ها و آسیب ها نیست و اتفاقا قوت ها عامل این روزهاست.
🔹 رهبری حتی برخلاف تحلیل های دیگر معتقد است اینکه سراغ نوجوان و جوان ما رفتند نیز به جهت رشد قدرت تحلیلی بچه های دهه ۸۰ و ۹۰ است.
🔹 زمین تا آسمان بین این دو تحلیل تفاوت است:
در تحلیل اول طرف می گردد ببینید کدام زخم است که این آشوب ها را شکل داده است و یک روز طعنه به حجاب و گشت ارشاد می زند و یک روز اقتصاد و یک روز آزادی و غیره و باز هم دست خالی برمی گردد و نمی تواند کمکی به ماجرا کند.
اما تحلیل دوم می گوید دشمن امروز در پیچیده ترین حالت ممکن و با تمام ظرفیتش آمده است و این به جهت قوت مردم و توفیقات دولت نسبت به گذشته است. دشمن از این قدرت عصبانی است. هرچه می گوید نیز بهانه است. این بهانه نباشد، می بافد و می سازد. او ذاتش بر دروغ و تهمت و تحریف است. تنها در یک حالت دست از آشوب و آدم کشی برمی دارد که ما روز به روز ضعیف تر شویم و از این بالاتر اینکه از هویت ملی و اسلامی مان دست برداریم.
تحلیل دوم می گوید باید با قوت بیشتری مشکلات داخلی را رفع کرد اما اتصال این مشکلات به حوادث این روزها آدرس غلط است. به تعبیری ما با دو پدیده کاملا مجاز مواجهیم.
🔹 با این توضیح برگردیم به سوال ابتدایی؛ " تهش چی میشه؟"
بازهم برخلاف تصور رایج که گفته می شود پایان حوادث دست عدلیه و امنیه است، پایان این ماجرا کاملا دست مردم است.
🔹 امنیه و عدلیه باید به وظیفه شان عمل کنند. هرگونه مماشات با جریان آدم کش و تروریست داخلی گناه نابخشودنی است. اما ماجرا با تحکم نیز ختم نمی شود و چه بسا برخی را مجدد دچار خطای تشخیص کند. ماجرا اینست که جنگ دشمن ترکیبی است پس مواجه با آن نیز باید ترکیبی باشد.
🔹 هر میزان مردم نسبت به پیرامون خود حساس تر شوند و احساس مسوولیت کنند این ماجرا زودتر تمام می شود. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به ددمنشی این جریان بی هدف و بی سر و بی بته روشنگری کند. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به غفلت ها و جهل های پیرامون خود روشنگری کند و از زشتی ها اعلام برائت کند.
🔹 هر میزان مردم در فضای مجازی و واقعی جلوتر بیایند این جریان کریه و قبیح و مشمئز کننده زودتر تمام می شود.
این تحلیل یعنی پایان این حوادث، همه با هم دهها گام جلوتر رفته ایم.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#استقلال_و_آزادی
#نشریه #خط_حزب_الله
#نظم_جدید_جهان #آمریکا
#شهید_ارمان_علی_وردی
✅ آزادسازی جهان از سلطه شیطان
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله ۳۶۵.pdf
2.66M
#ولایت_فقیه
#استقلال_و_آزادی
#نشریه #خط_حزب_الله
#نظم_جدید_جهان #آمریکا
#شهید_ارمان_علی_وردی
✅ آزادسازی جهان از سلطه شیطان
🔶 خط حزب الله در سخن هفته خود، روند افول و شکستهای آمریکا پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران را مرور کرده و با نگاهی به شکلگیری نظم جدید جهان به این سوال پاسخ داده است که آینده جهان و فرجام دیکتاتوری آمریکا به کجا میرسد؟
🔸 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله به مناسبت سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سیزدهم آبانماه ۱۳۵۸ توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام نگاهی به مبارزات ضد استکباری دانشجویان از تسخیر لانه جاسوسی تا میدان جهاد علمی داشته است.
🌷 شماره این هفته خط حزبالله، به روح مطهر طلبه شهید اغتشاشات اخیر، آرمان علیوردی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله، شماره ۳۶۵
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی #مرزبندی_با_دشمن
#سیزده_آبان
#کودتای_رسانه_ای
#اعتماد_سازی
✅ لانه هایی برای تسخیر!
🔶 طرح مسأله
🔸 سامانه پایش آسیب های اجتماعی دانش آموزان، خطر پذیری آنها در ۶ سال اخیر را ۱۰ برابر نشان می دهد! خشونت رتبه اول!
در صدر عوامل موثر بر این آسیب زایی، رسانه های دیداری (ماهواره ای یا سکوی مجازی آنها) است!
🔸 سامانه فکت یار در گزارش خود از رشد تعامل کاربران ایرانی با رسانه های ماهواره ای ایرانی زبان پس از فیلتر اینستاگرام گفته است!
یعنی فیلترینگ حتی اگر استقبال بیشتر به پلتفرم های داخلی را در پی داشته باشد، رتبه اول عوامل موثر در آسیب و خطر پذیری دانش آموزان را نکاسته و فقط از رصد سکوی مجازی آنها به دیدن کانال ماهواره ای منتقل شده است!
🔸 اعتماد به رسانه ملی و رسانه های داخلی هم رشد چشم گیری نکرده است! شنیده ها از پیمایش رسانه ملی از میزان قبول فوت طبیعی مهسا امینی توسط مردم حتی پس از گزارش پزشک قانونی، نگران کننده است!
🔸 دستگاه های بروکراتیک نظام هم که جز فیلتر و منع، نمی دانند و نمی توانند؛ دهه قبل در ماهواره تجربه شد و الان علیرغم تاثیر واضح آن شبکه ها، قانون ماهواره به نتیجه قهری رها شدن انجامید؛ تا سیاست فیلترینگ مجازی به چه نتیجه ای بیانجامد!
🔸 در چنین شرایطی آیا جنبش های دانشجویی و مردمی برای حفظ ارزشهای اسلامی و ایرانی، علاوه بر جشن فتح لانه جاسوسی نباید به تسخیر این لانه های جدید فکر کنند؟!
اما تسخیر بی بی سی و ایران اینترنشنال و... چگونه است؟! جریان انقلابی دانشجو و دانش آموزی چه می تواند بکند؟!
🔷 پیشنهادات
🔹 بطور کلی جریان دانشجویی و دانش آموزی به عنوان نهادی اجتماعی برای فتح این لانه ها دو راه سلبی و ایجابی می تواند تعقیب کند. سلب اعتماد به رسانه های معاند در گرو افزایش اعتماد به رسانه های داخلی و بخصوص رسانه ملی است.
🔹 از اینرو به شکل ضربتی و عملیاتی از ۱۳آبان تا ۱۶آذر می تواند مثل این ایده ها را دنبال کند:
1⃣ رسیدن به عوامل افزایش اعتماد به رسانه ملی!
فقط از سال۷۰ تا۸۹، ۱۱تحقیق در اینباره انجام شده که با نرخ متوسط هر دوسال یک تحقیق الان باید بیش از ۱۵ تحقیق باشد.
پایش نتایج تحقیقات موجود و به بحث گذاشتن نتایج در یک کارگروه تخصصی و رسیدن به دو سند سیاستی و عملیاتی اولین قدم است.
نقایص کار قابل واگذاری به پژوهش مستقل است. تا همین جا میشود بر سند تحول صدا و سیما که در حال انجام است اثر کنند.
2⃣ مطالبه عملی و عمومی نتایج به وسیله بدنه دانشجویی کشور
نتایج حاصله از تحقیقات و همچنین قوانین معوق مانده باید به شکل عمومی و فراگیر مورد مطالبه قرار گیرد. مثلا اگر طبق قانون خط و مشی و اصول برنامه های صدا و سیما(مصوب ۶۱/۴/۱۷) در ماده۷: رسانه ملی باید صدای مستضعفان و محرومان باشد؛ و در ماده۱۵: "باید زبان گویای ملت باشد و وظیفه دارد خواست ها، نیازها و مشکلات مردم را به اطلاع مسئولین برساند"؛ میزان این صدا در رسانه بررسی و مطالبه شود.
در برخی تحقیقات یاد شده نتایج روشنی برای مطالبه به چشم می خورد.
3⃣ تشکیل کمیته مستقل حقیقت یاب!
در تقابل با شبهه آفرینی مدام شبکه های معاند، یک کمیته مستقل حقیقت یاب تشکیل و با سرعت و دقت بررسی خود را از طریق رسانه ها به اطلاع عموم برساند.
مثلا در پرونده های کشته های ادعایی این ایام از طریق شبکه مویرگی دانشجویی در استانها و شهرستانها، اطلاعات دقیق میدانی را جمع آوری و زودتر به هیات بررسی منتخب دانشجویی ارسال و نتایج گزارش شود.(نزدیک همین پیشنهاد را سخنگوی دولت در دانشگاه ها به دانشجویان پیشنهاد میکرد)
4⃣ تشکیل دادگاه استاد دانشجویی!
برای ماجراهایی که افکار عمومی را جریحه دار می کند و اعتماد سازی نکردن در آنها، فاصله مردم با حاکمیت را موجب می شود؛ این دادگاه علمی قابل تشکیل است(نمونه ای ملی و ارزشی از دادگاه راسل).
🔹 قبل از ماجرای مهسا امینی می شد در نحوه عملکرد گشت ارشاد در نمونه هایی که کرامت زن ایرانی مخدوش می شد، با بررسی ادله طرفین به نتایجی رسید و جاهایی که پلیس وعده توبیخ مامور خود را داده، تا حصول نتیجه تعقیب شود. پیگیری و عملکرد خوب هم مورد تشویق و تمجید قرار داده شود.
الان هم نمونه هایی که به اعتماد عمومی به پلیس یا نهادهای امنیتی می انجامد وجود دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#منطقه #لبنان
✅ نامه ای که «وایرال» شد
🔸 چند روزی است که تصویر نامهای مجعول منتسب به سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان در فضای مجازی در حال بازنشر است و بهشدت از سوی اکانتهای ضدایرانی بهاصطلاح وایرال شده است.
🔸 در این پیامها ادعا شده است دبیرکل حزبالله در نامهای سرّی و فوری خطاب به شخصیتی خیالی(!) تحت عنوان «فرمانده شورایعالی جهادی» از وی درخواست کرده است اقدامات لازم بهمنظور اعزام نیروهای ۲ واحد ۱۳۳ و گردان عملیات خارجی حزبالله تحت نام واحد ۹۱۰، به ایران جهت مقابله با معترضین و حفاظت از شخصیتهای مهم سیاسی ایرانی صورت پذیرد.
🔷 اما ماجرا چیست؟
🔹 بررسیها نشان میدهد این نامه جعلی نخستین بار توسط یک خبرنگار زن صهیونیستی بهنام «امیلی شرادر» که ستوننویس روزنامه جروزالم پست است تولید و پس از آن توسط بسیاری از شبکههای تلویزیونی معاند جمهوری اسلامی ایران از جمله صدای آمریکا نیز بازنشر شده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی #مرزبندی_با_دشمن
#ارمان_علی_وردی
✅ لگد شدن خط قرمزها
🔸 در این ۴۰ روز عده ای از فعالین اجتماعی سیاسی، اساتید دانشگاه و حوزه، فعالین رسانه و... دیده شدند که دیدگاه نزدیکی با معترضین داشته اما اغتشاش و خشونت و فحاشی را هم تایید نمی کنند و حتی بعضا قربانی هتاکی دانشجونمایان هم شدند!
برخی متهم به وسط بازی هم شدند!
روی سخنم با این طیف است:
- اگر کنار اعتراض به ماجرای مهسا امینی، درباره آتش زدن پلیس چیزی نگفتید؛ اقلا اینبار درباره شکنجه کردن داعش گونه شهید علی وردی چیزی بگویید!
- اگر با وجود برخوردِ از سابق بهتر پلیس با اغتشاشِ خشن تر از سابقِ آشوبگران، باز فقط برخی رفتارهای پلیس را نقد و محکوم کردید؛ اینبار شکنجه این جوان مظلوم را محکوم کنید!
- اگر شائبه ی "کار خودشان است" در کشتار شاهچراغ، ذهن شما را هم تسخیر کرده؛ ویدئوی شکنجه این طلبه بسیجی هیچ شائبه ای باقی نمی گذارد!
🔸 بدون اجماع بر خطوط قرمز، هیچ اصلاحی در رفتار معترض یا مامور انجام نمی شود!
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#ارمان_علی_وردی
✅ آرمانِ طیب(پاک)
🔸 حاج طِیب لوتی حجره دار تهرونی در کودتای ۲۸ مرداد در خیابان های تهرون با نوچه هایش شعار "جاوید شاه" میداد و بین او و شعبان بی مخ رقابت بود. طِیب از عشق به پهلوی روی شکمش تصویر "رضاشاه" را خالکوبی کرده بود.
🔸 ده سال پس از کودتای سال ۳۲، سیدی از قم قیام کرد و بازداشت شد. خبر بازداشت آن سید مملکت را تکان داد و مردم در قم، پیشوا ورامین و تهران کفن پوشان به خیابان آمدند. در خاطرات تمامی درباریان این نکته آمده که آن روز تهران تا مرز سقوط رفت. یکی از کسانیکه با نوچه ها و یارانش در هواخواهی "سید" به خیابان آمد طیب و برادر کوچکش بودند. بلوای تهران به نام طیبی نوشته شد که در عمر خود آن "سید" را ندیده بود.
🔸 طیب بازداشت و آبان چهل و دو تیرباران شد درحالیکه روی شکم او خالکوبی تصویر رضاشاه هنوز نمایان بود.
.
🔸 اما، شاه طیب و شعبان بی مخ را می شناخت، شعبان بعد از کودتا ترفیع گرفت و وارد تربیت بدنی و مناسبات سیاسی شد. از طیب خواستند توبه نامه بنویسد تا شاه او را ببخشید. لازمه آن برائت از سید بود. طیب برائت از آیت الله خمینی نپذیرفت.
🔸 شصت سال بعد، سال ۱۴۰۱ در حالیکه اصرار دارند بگویند دهه هفتاد و هشتاد از دست رفته اند، یک دهه هشتادی آرمان علی وردی در اکباتان دورش را گرفتند زیر دست و پا لگدمال کردند تا از سید دیگری برائت جوید. آرمانِ دهه هشتادی، تَکرار میکنم آرمانِ دهه هشتادی همان مسیر طیب را رفت. همان اعتقاد شصت سال پیش...
🔸 در تحلیل هاشان سیاهی را می بینند و بزرگ می کنند اما در دیدن این لحظات عاجزند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#عزت_ملی #مرزبندی_با_دشمن
#زن #حجاب #ایران_قوی
✅ شما نگران آزادی زنان نیستید
🔶 قسمت اول
بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ | ۱۷۳ آل عمران
🔸 امروز و در ایام سالگرد جنایت ننگین و خونین ۱۳ آبان و درحالیکه شیطان بزرگ، ذلیلانه نفسهای آخرش را میزند، بار دیگر میخواهیم بر دهان دشمن بکوبیم و نقشههای آنان را که آغشته به خون مظلومان سراسر عالم است؛ بی اثر کنیم.
🔸 شیاطین عالم، بزرگترین و خونخوارترین مستکبرین تاریخ، در آخرین تلاش های مذبوحانه خود، زن مسلمان ایرانی را هدف قرار داده اند.
🔸 آری بترسید از زن مسلمان که تحولات بزرگ تاریخ را رقم زده است میترسید و باید هم بترسید از زنانی که الگویشان فاطمه زهرا سیده زنان عالم و دخترش زینب سلام الله علیها است.
🔸 شما که بزرگترین تحقیرها و بهرهکشیها و ظلمها را به اسم آزادی و حقوق بشر و دموکراسی به زن روا داشتید تا به مطامع هوس آلود خود برسید، دم از آزادی زن میزنید؟ شما متوحشین عالم، بزرگترین کودک کش های تاریخ، غلط کردید که درمورد شخصیت مقدس زن اظهار نظر میکنید. شما نگران آزادی زنان نیستید بلکه از سالها پیش متوجه اهمیت و قدرت زن و خانواده در ایران اسلامی شدهاید و تمام تلاشتان بعد از بی نتیجه ماندن سایر نقشه های کثیفتان ضعیف کردن و سست کردن بنیان این نهاد مهم است. این بار برخلاف فتنههای قبلی که ساحت کارآمدی و مردم سالاری نظام را مورد هدف قرار میدادید؛ ساحت ارزشی و بنیان فکری نظام و خانواده ها را نشانه گرفته اید.
🔸 حرفتان از حجاب و تنوع پوششها و آزادی شروع می شود و به قرآن سوزاندن و توهین به پیامبر مصطفی محمد (ص) و ائمه و چادر از سر کشیدن در کف خیابانهای شهرها و حتی در محیط مقدس و علمی دانشگاهها ختم می شود.
🔸 شما میخواهید ایران قوی را ضعیف کنید و برای این هدفتان دانشگاهها را که موتور محرک پیشرفت هستند؛ به تعطیلی می کشانید و دانشجویان را به خاطر حضورشان در کلاسها تهدید و فضای رعب و وحشت ایجاد میکنید اما کور خوانده اید! با هوشیاری و دغدغهمندی تمام، دانشجویانی که دل در گرو این خاک و آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی دارند، نقشههایتان نقشبرآب شد. شعار زن زندگی آزادی به زبان میآورید، اما در خیابانها و دانشگاهها شعارهای خلاف عفت عمومی سرمیدهید و به مقدسترین زنان که مادرانمان هستند، توهین میکنید.
🔸 این شعار قبل از آنکه برای شما شعار باشد، برای جمهوری اسلامی ایران و مردم با غیرتش آرمان بوده و در برهههای مختلف با نقشآفرینیهای مردان و زنانش، زن، زندگی، آزادی، مرد، میهن، آبادی، را فریاد کرده اند. و در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی بر فراز قلهها ایستادهاند؛ اما نه با تعاریف پوشالی شما بلکه با مفاهیم غنی اسلامی و ایرانی .آری، حجاب زن ایرانی، خاری در چشم شماست؛ چراکه دست زن ایرانی را برای حرکت و برای در میدان بودن و در متن و مرکز بودن، باز میکند.
🔸 حجاب به زن این امکان را میدهد که آزادانه و فارغ از جنسیت، در جامعه بروز یابد و رسالت اجتماعی اش را ایفا کند و ارزش انسانیاش حفظ بشود؛ چیزی که در جوامع شما نیست و آرزوی زنانتان است. حجاب نشانهایست از قدرت فکری و ارزشی انقلاب اسلامی؛ و شما از آن میترسید و باید هم بترسید از زن عفیف و نجیب ایرانی که در دامنش نسل خمینیها و قاسمسلیمانیها پرورش مییابند. حرفتان از حجاب شروع شد و به تجزیهطلبی و تهدید تمامیت ارضی ایران عزیزمان و مظلوم کشی ختم شد.
🔸 #منبع: متن سخنرانی سرکار خانم فاطمه میرزایی، مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی قبل از خطبه نمازجمعه تهران در تاریخ ۱۳ آبان ۱۴۰۱
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#استقلال_و_آزادی #عزت_ملی #مرزبندی_با_دشمن #زن #حجاب #ایران_قوی ✅ شما نگران آزادی زنان نیستید 🔶 قس
#استقلال_و_آزادی
#عزت_ملی #مرزبندی_با_دشمن
#زن #حجاب #ایران_قوی
✅ شما نگران آزادی زنان نیستید
🔶 قسمت دوم
🔸 جمهوری اسلامی ایران همانند شاهان بی کفایت قبلی نیست که به خاطر بدهی و دینی که به قدرت های استکباری دارد، پاره ای از تنش را فدا کند و از دست بدهد. همانطور که در ۸ سال دفاع مقدس تمام قدرت های دنیا به صدام کمک کردند ولی یک وجب از خاک ایران را از دست ندادیم حالا هم اگر آمریکا و اسراییل و تمام همپیالههایشان به کمک هم بیایند باز هم اجازه نمیدیم وجبی از خاک کشورمان آلوده به دست کثیف شما بشود و این ایران قوی را ضعیف بکنید.
🔸 تمام مردم ایران فارغ از هر قومیتی که هستند وطن دوست و فدایی این خاک مقدس هستند و باز هم مثل همیشه با حضور پرشورشان در راهپیماییها و تجمعات در این مدت، صف خود را از اغتشاشگران و نونبهنرخ روزخورهای این روزها جدا کرده اند.
🔸 تمام آنچه که این روزها شاهد آن هستیم، دست و پا زدن قدرت های پوشالی جهان برای از دست ندادن قدرت است. در اردیبهشت ماه امسال، مقام معظم رهبری فرموند: نظم نوین جهانی درحال تغییر است و شرایط پیچیده و دشواری پیش خواهد آمد. امروز شاهد همان تغییرات هستیم و باید ما و بویژه مسئولین گوش به فرمان این رهبر حکیم و فرزانه باشیم و خودمان را برای این نظم جدید آماده و از ایران عزیزمان حراست کنیم.
🔸 سردار دلها حاج قاسم سلیمانی گفتند که ایران حرم است و اگر این حرم بماند بقیه حرمها هم میمانند و این روزها دیدیم و گریستیم با آنچه که در حرم شاهچراغ رقم خورد و حرمی که آغشته به خون مظلومان شد.
🔸 ایران در برهههای مختلف تاریخ، جنگهای مختلفی را تجربه کرده است و به لطف صاحبنا حضرت قائم(عج) همه را با موفقیت سپری کرده است. چه جنگی که در هنگام شیوع ویروس منحوس کرونا کادر پزشکی و متخصصان در خط مقدم قرار گرفتند و جانانه تلاش کردند و امروز در مقابل آن هم توانمند هستیم و چه جنگ اقتصادی و تحریم ها.
🔸 این پرچم سه رنگ کشورمان که متبرک به نام الله است تا دنیا، دنیاست، سایهاش روی این کشور خواهد ماند و جمهوری اسلامی ایران به حق خون شهدای این کشور شاهد زوال و نابودی دشمنان حق و اسلام خواهد بود.
و من الله توفیق
🔸 #منبع: متن سخنرانی سرکار خانم فاطمه میرزایی، مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی قبل از خطبه نمازجمعه تهران در تاریخ ۱۳ آبان ۱۴۰۱
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#دیدارنگار
#انزوای_آمریکا
#دیدار_دانش_آموزان
✅ شروعی بر پایان سلطه آمریکا
🆔 @tahlil_shjr
دیدارنگار ۱۰۷.pdf
2.25M
#ولایت_فقیه
#دیدارنگار
#انزوای_آمریکا
#دیدار_دانش_آموزان
✅️ شروعی بر پایان سلطه آمریکا
🔸 ویژه بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان. ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
🔸 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «روایت تاریخی»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «جهاد تبیین» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔸 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «شروعی بر پایان سلطه آمریکا»، نکات رهبر انقلاب دربارهی انزوای آمریکا در نظام بینالملل و تغییر هندسه سیاسی عالم و از طرفی لزوم آمادگی ما برای نقشافرینی در نظم جدید جهانی، مرور شده است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۱۰۷
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#توطئه_علیه_ایران
✅ چرا تسخیر لانه جاسوسی اقدامی ضروری بود؟
🔰 قسمت اول
🔸 در سال ۱۳۵۷ امواج خروشان مردم ایران و مبارزه با حاکم دستنشانده، مستبد و وابسته به آمریکا، که با رهبری امام خمینی رحمةالله علیه به جریانی عظیم در ایران تبدیل شده بود به پیروزی رسید. شاه که پیش از پیروزی انقلاب از کشور گریخته بود، چند ماه پس از پیروزی انقلاب روانه آمریکا شد. از آنجا که او در دوران پیش از انقلاب، با حمایت آمریکا مسئول کشتار دستهجمعی، حبس، شکنجه و تبعید هزاران ایرانی بود، مردم انقلابی در تجمعات وسیع، خواستار استرداد وی به کشور شدند؛ تا جایی که این مطالبه مردمی، در سخنرانی امام خمینی رحمةالله علیه نیز مورد اشاره قرار گرفت. در مقابل، مقاومت آمریکا در برابر درخواست انقلابیون برای بازگرداندن شاه، یادآور کودتایی بود که آمریکا و انگلیس علیه دولت قانونی مصدق به راه انداختند و این نگرانی و ابهام را به وجود آورد که آمریکا، بار دیگر علیه مردم ایران توطئه کند و برای تلخکردن طعم پیروزی و ناکامکردن سالها مبارزه و تلاش هزاران مرد و زن مبارز و شهید، دست به هر کاری بزند.
🔸 آنها هنوز به خاطر داشتند که چگونه یک بار در سال ۱۳۳۲، دولت مردمی در ایران با کودتای آمریکا و انگلیس سرنگون شد و رضاشاه پهلوی به تخت نشست. در آن ماجرا، وینستون چرچیل نخست وزیر انگلیس و دولت آیزنهاور با این استدلال که دولت مردمی مصدق، در ایران غیرقابلاعتماد است و ممکن است باعث تسلط کمونیستها در ایران شود، تصمیم گرفتند دولت وی را سرنگون کنند و بساط استبداد و دیکتاتوری را در ایران تداوم ببخشند. سرانجام پس از سرنگونی دولت مصدق، شاه ایران بههمراه آلن دالس، رئیس وقت سازمان سیا به تهران بازگشت و بر مسند قدرت نشست.
🔸 این تصویر تاریک از آمریکا و این بدبینی نسبت به اهداف آمریکا در ایران، ریشه در حافظه تاریخی ملت ایران –چه حافظه تاریخی کوتاهمدت و چه بلندمدت- داشت؛ در واقع، هرچند در بهمن ۱۳۵۷ انقلاب مردم ایران به ثمر نشست و اندکی بعد، با برگزاری یک رفراندوم سراسری جمهوری اسلامی ایران پایهگذاری شد، اما آمریکا هم در دوران قبل از پیروزی انقلاب و بعد از آن، برای شکست انقلاب از تمام عوامل و تشکیلات خود استفاده کرد؛ بهعنوان مثال، پیش از پیروزی انقلاب و بعد از خروج شاه از کشور، ژنرال هایزر طی یک مأموریت مخفی به ایران آمد تا شاید بتواند انقلاب را خنثی کند. برنامه وی برای از کار انداختن انقلاب شامل برنامهریزیهایی بود که در نهایت به کودتای نظامی ختم میشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای روح الله عبدالملکی، پژوهشگر و مترجم کتاب «در سایه قرن آمریکایی»
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#توطئه_علیه_ایران
✅ چرا تسخیر لانه جاسوسی اقدامی ضروری بود؟
🔰 قسمت دوم - کانون توطئه علیه ایران
🔸 درباره اقدامات آمریکا علیه انقلاب نوپای ایران در ماههای اول نظام جدید جمهوری اسلامی ایران، کافی است به یکی از اسناد سرّی سفارت آمریکا در ایران اشاره کنیم. بر اساس سند مذکور، اگر کُردها، آذریها، اعراب و سایر گروههای قومی، تلاشهای خود را هماهنگ نموده و در راستای سرنگونی دولت کنونی، همکاری و از یکدیگر حمایت میکردند، میتوانستند جمهوری اسلامی ایران را با مشکلات شدیدی روبرو کنند.
🔸 در چنین شرایطی، دانشجویان انقلابی که نگران تغییر مسیر و توطئه علیه انقلاب بودند، بر اساس یک منطق بازدارنده، بهصورت خودجوش به سفارت آمریکا وارد شده و آن را تسخیر کردند. از آنجایی که این اقدام دانشجویان، بدون هماهنگی رسمی با دولت جمهوری اسلامی انجام شده بود، در ابتدا برخی مقامات ایران با این کار مخالف بودند؛ اما نهایتاً امام خمینی رحمةالله علیه با حمایت از اقدام دانشجویان، تسخیر سفارت آمریکا را انقلاب دوم نامید. اکنون پس از گذشت چندین دهه، درستی این دیدگاه معلوم شده است؛ زیرا اقدامی که جوانان و فرهیختگان انقلابی انجام دادند، ازهمگسستن سازماندهی و اتصال یک قدرت مداخلهگر و مجهز به نام آمریکا، با حوادث داخلی کشوری بود که تجربه دیرینهای در مداخله در تمام امور آن داشت و این امکان برایش فراهم بود که این نظام تازه متولد شده را متوقف و یا سرنگون کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای روح الله عبدالملکی، پژوهشگر و مترجم کتاب «در سایه قرن آمریکایی»
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#توطئه_علیه_ایران
✅ چرا تسخیر لانه جاسوسی اقدامی ضروری بود؟
🔰 قسمت سوم- کانون توطئه علیه ایران
🔸 حدود سی سال پس از انقلاب اسلامی ایران، موج بیداری اسلامی در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا به جریان افتاد و صدای خشم مردم کشورهایی مانند مصر، لیبی، یمن و بحرین علیه حاکمان مستبد و دیکتاتور طنینانداز شد. ملتهای رنجکشیده از ظلم حکومتهای استبدادی وابسته با حضور در خیابانها و تظاهرات سراسری، خواستار اسقاط رژیمهای ناکارآمد و جایگزینی آن با یک نظام مردمی و عدالتگستر بودند؛ اما خیزش مردم در غرب آسیا و شمال آفریقا، عموماً به نتیجه مطلوب منجر نشد. یا تظاهرات مردم عقیم ماند و یا افرادی که در پی اعتراضات بر سر کار آمدند، تأمینکننده مطالبات مردم نبودند و میراث بیعدالتی و ظلم رژیمهای سابق را حفظ کردند. در پاسخ به چرایی ناکامماندن بیداری اسلامی در حصول به اهداف خود باید گفت که یک نقطه کانونی و مشترک در میان تمام آنها، قطعنشدن اتصال آمریکا با کشورهای مذکور بود و در نتیجه از این زمینه برای انحراف اهداف انقلابی و جهتدهی حوادث به سمت منافع امپریالیستی خودش بهره برد.
🔸 از یک جهت، همانطور که قیام انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ آمریکا را غافلگیر کرد، قیام در برخی از این کشورها مانند تونس و مصر نیز غرب را غافلگیر کرد. پیشبینینکردن قیام مردم تونس و مصر باعث شد تا کاخ سفید و کنگره، از سازمانهای جاسوسی آمریکا به شدت انتقاد کنند. همچنین، همانطور که آمریکا تا آخرین لحظات از رژیم شاهنشاهی در ایران حمایت کرد، از برخی از رژیمهای وابسته مانند تونس و مصر و بحرین نیز حمایت و برای بقای آنها تلاش کرد؛ با اینحال، سلسله حوادث در این کشورها و سایر کشورها بهگونهای رقم خورد که سرنوشت متفاوتی را از انقلاب ایران تجربه کردند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای روح الله عبدالملکی، پژوهشگر و مترجم کتاب «در سایه قرن آمریکایی»
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#توطئه_علیه_ایران
✅ چرا تسخیر لانه جاسوسی اقدامی ضروری بود؟
🔰 قسمت چهارم- از در رفتند، از پنجره برگشتند
🔸 برای نمونه، وقتی که مقاومت انقلابیون مصر و پیشروی آنها سقوط حسنی مبارک، دیکتاتور مصر را قطعی کرد، آمریکا برای حفظ نفوذ خود و اثرگذاری بر مسیر حوادث، اتصال خود را با ساختار قدرت در مصر حفظ کرد و در همین راستا از «شورای عالی نیروهای مسلح» مصر که پس از استعفای مبارک قدرت را به دست گرفته بود، حمایت و با آن همکاری کرد. شورای مذکور نیز بیانیهای صادر کرد و طی آن به آمریکا و رژیم صهیونیستی اطمینان داد که معاهده صلح ۱۹۷۹ مشهور به کمپ دیوید پابرجا خواهد ماند. جالب اینجاست که یکی از اعضای شورای عالی نیروهای مسلح مصر، در سخنان خود در مؤسسه صلح آمریکا اعلام کرد که: «ما از زمان توافق کمپ دیوید در سال ۱۹۷۹ با ایالات متحده روابط راهبردی قوی داریم...و باید این روابط را گسترش دهیم.»
🔸 در نهایت، محمد مرسی رئیسجمهور مصر که به شیوه دموکراتیک انتخاب شده بود، بهدلیل مداخله آمریکا و توسط عوامل همین شورا دستگیر، محاکمه و به اعدام محکوم شد.
🔸 آمریکا در سایر کشورها نیز با شیوههای مشابه و یا ابتکارات جدید، توانست نفوذ خود را حفظ کرده و اهداف قیام مردمی را ناکام بگذارد. بهعنوان نمونه، مقامات کاخ سفید از فرصت ناشی از شورش و بحران در لیبی استفاده کردند و مخالفت خود را با قذافی اعلام کردند؛ مخالفتی که تداعیگر خاطرات تلخ آمریکا در لیبی بود. آنها با همراهی تودههای خشمگین، تا قلب بحران نفوذ کردند و تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا منافع و نفوذ خود را در این کشور نفتخیز تأمین و تقویت کنند. نتیجه دخالت آمریکا در امور لیبی، حملات هوایی ناتو به این کشور، کشتهشدن نظامیان و انسانهای غیرنظامی و فراهمشدن شرایط بهتر برای پیگیری منافع اقتصادی و سیاسی واشنگتن در لیبی بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای روح الله عبدالملکی، پژوهشگر و مترجم کتاب «در سایه قرن آمریکایی»
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#توطئه_علیه_ایران
✅ چرا تسخیر لانه جاسوسی اقدامی ضروری بود؟
🔰 قسمت پنجم- از در رفتند، از پنجره برگشتند
🔸 در نتیجه، بیداری اسلامی که در رسانههای جریان اصلی به بهار عربی مشهور شد، در کشورهایی که خواسته یا ناخواسته نتوانستند اتصال خود را با آمریکا از بین ببرند، ناکام ماند و منافع آمریکا در آنها در درجات مختلف دستنخورده باقی ماند و حتی تقویت شد. تنها مواردی که آمریکا نفوذ و عاملیت خود را در آنجا بهشدت از دست داد، دو کشور یمن و سوریه بودند. در هر دو مورد نیز، سفارت آمریکا بسته شد و با گذشت زمان، جبههای که مخالف آمریکا و خواستار استقلال بود، شرایط بهتری پیدا کرد.
🔸 بهعنوان نمونه، در مسئله سوریه آمریکا سعی کرد با تحریکِ قیامی ساختگی و آشوب و جنگ داخلی و در نهایت حمله ائتلاف به این کشور، حکومت این کشور را ساقط کند؛ در این حال عدهای از مردم حامی استقلال کشور و دولت مستقر مشروع، به سفارت آمریکا حمله کردند. آنها مشاهده میکردند که رئیسجمهور آمریکا مخالفت علنی خود را با دولت مشروع سوریه اعلام کرده و روبرت فورد سفیر وقت آمریکا در سوریه، با حضور در میان معترضان، عملاً در امور داخلی این کشور دخالت میکرد و باعث شعلهورشدن اغتشاشات در سوریه میشد. این حمله اعتراضآمیز نشان از آگاهی مردم از تأثیر ارتباطات و پیوندهای مداخلهجویانه و توطئهبرانگیز آمریکا در خاک سوریه داشت.
🔸 گواه این دیدگاه، اظهارات مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه اوکلاهاما بود. وی در اولین ماههای اغتشاشات سوریه و پیش از بستهشدن سفارت این کشور، در اهمیت سفارت آمریکا در سوریه بهصراحت اعلام کرد که کارمندان سفارت آمریکا به مرکز تجمع و ناآرامیها رفتوآمد میکنند؛ زیرا کارمندان سفارت، بهترین منبع اطلاعات جاسوسی در سوریه هستند. شاید آمریکا سفارت خود را بهامید بازگشت، پس از سرنگونسازی بشار اسد در سوریه بست؛ اما دولت مشروع و قانونی سوریه از نبود یک تشکیلات جاسوسی و مداخلهگر استفاده حداکثری کرد و بهکمک کشورهای حامی و استکبارستیز بهویژه جمهوری اسلامی ایران، منافع و نفوذ تشکیلاتی آمریکا را در سوریه تا مرز ریشهکنی برد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای روح الله عبدالملکی، پژوهشگر و مترجم کتاب «در سایه قرن آمریکایی»
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#توطئه_علیه_ایران
✅ چرا تسخیر لانه جاسوسی اقدامی ضروری بود؟
🔰 قسمت ششم- اخراج دیپلماتهای آمریکایی در آمریکای لاتین
🔸 نمونه موفق دیگری را کیلومترها دورتر از غرب آسیا و در آمریکای لاتین میتوان مشاهده کرد. در ژانویه ۲۰۱۹، خوان گوایدو رهبر مخالفان دولت مرکزی ونزوئلا، در اقدامی کودتایی خود را بهعنوان «رئیسجمهور موقت» این کشور معرفی کرد. پس از این اقدام، آمریکا در حمایت از این کودتا، بلافاصله ریاست جمهوری گوایدو را به رسمیت شناخت و از دیگر کشورهای دنیا نیز خواست تا حمایت خود را از کودتاچیان ونزوئلایی اعلام نمایند. در پاسخ به این تصمیم کاخ سفید، دولت نیکلاس مادورو، رئیسجمهور قانونی ونزوئلا، بدون درنگ روابط کاراکاس را با واشنگتن قطع کرد و به تمام دیپلماتهای سفارت آمریکا ۷۲ ساعت فرصت داد تا خاک این کشور را ترک نمایند.
🔸 پس از این اقدام قاطعانه دولت ونزوئلا، تمامی اقدامات آمریکا برای تثبیت جایگاه کودتاچیان به شکست انجامید و ونزوئلا علیرغم تحریمهای سنگین اقتصادی اعمالشده توسط کاخ سفید با تکیه بر وحدت ملی بر تمامی توطئهها برای تغییر رژیم در این کشور فائق آمد. مقاومت ملی ونزوئلا، باعث شد تا اکنون دولت بایدن از سیاست ناکارآمد «فشار حداکثری» علیه کاراکاس فاصله بگیرد.
🔸 با توجه به وجود تضاد بنیادین و ماهوی بین کشورهای استکباری و در رأس آنها ایالات متحده آمریکا با آرمانهای انقلابهای مردمی و عدالتخواهانه و استقلالطلبانه، استمرار حضور و نفوذ سیاسی کشورهای امپریالیستی و استکباری در کشورهایی که مردم آن انقلابهای عدالتمحور و استقلالمحور را رقم زدهاند، همواره در جهت تضعیف انقلاب و دستاوردهای آن بوده و خواهد بود؛ از این جهت، یکی از مهمترین راههای پیشگیری از تضعیف و ایجاد انحراف در انقلابهای ضد استعماری و ضد استکباری، قطع و محدودسازی فعالیت بازوهای نفوذ و مداخله سیاسی کشورهای سلطهجو و استعمارگر است. البته در عصر کنونی، ایجاد انحراف در حرکت استقلالطلبانه و عدالتجویانه ملتها صرفاً در تعاملات سیاسی مستقیم محدود نشده و عرصه جنگ نرم و جنگ شناختی و فرهنگی به مهمترین ابزارهای ایجاد انحراف و تخریب دستارودهای حرکتهای مردمی بدل شده است که این موضوع نباید مورد غفلت واقع شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای روح الله عبدالملکی، پژوهشگر و مترجم کتاب «در سایه قرن آمریکایی»
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
✅ بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران بزرگ
🔶 بسمه تعالی
جنابان آقای زلفی گل و عین اللهی و طهرانچی
وزیرمحترم علوم، تحقیقات و فناوری
وزیرمحترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی
🔸 همانطور که مستحضرید بیش از ۴۰ روز است که دانشگاه های کشور به ویژه دانشگاه های تهران درگیر صف آرایی عده ای معدود از دانشجونمایان است و این متن در حالی برای شما نگاشته می شود که در صحن مقدس دانشگاه ها هر روزه شاهد اتفاقاتی هستیم که نه تنها در شان محیط علم و دانش نبوده که حتی در درگیری های خارج از دانشگاه نیز مشاهده نمی شود.
در ابتدا گوشه ای از اتفاقات رخداده در بستر دانشگاه را خدمت شما بیان می کنیم.
قابل ذکر است که مستندات این اتفاقات در دسترس است:
۱-توهین به حضرت سیدالشهدا(ع) و حضرت علی اصغر(ع) در صحن دانشگاه الزهرا
۲-حمله به مزار شهدا و تلاش برای تخریب آن در دانشگاه آزاد تهران شمال و دانشكده فنی و حرفه ای شریعتی
۳-پاره کردن و آتش زدن قرآن در دانشگاه تهران
۴-پاره کردن پرچم مقدس ایران در دانشگاه های تهران و شهید بهشتی.
۵-توهین به اذان و شعار الله اکبر در دانشگاه شهید بهشتی
۶-توهین به عزادارای دانشجویان برای شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ
۷-سر دادن رکیک ترین شعارها و زننده ترین الفاظ در فضای علمی دانشگاه
۸-پرتاب گسترده سنگ و بطری به سمت دانشجویان انقلابی
۹-همراه داشتن انواع اسلحه سرد و گرم از قبیل: چاقو، پنجه بکس،اره،چکش،کوکتل مولوتف و ...
۱۰-تعرض به پوشش دختران دانشجو و هتک حرمت به دانشجوی انقلابی با انتشار عکس بدون پوشش مناسب ایشان در فضای مجازی در خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران
۱۱-توهین و هتک حرمت تعداد زیادی از اساتید
۱۲-از بین بردن امنیت اخلاقی دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر و هم چنین افشای اطلاعات شخصی دانشجویان در فضای مجازی
و اتفاقات متعدد دیگری که هرکدام از آنها مشمول جرایم مذکور در مواد قانون مجازات اسلامی یا موارد مغایر با آیین نامه های انظباطی دانشگاه(تخلفات مذکور در مواد ۲۵، ۲۶، ۲۹، ۳۰، ۳۲، ۳۸، ۳۹، ۴۰، ۴۱، ۴۲، ۵۱، ۵۲، ۵۳ شیوه نامه اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان مصوب مردادماه ۱۳۹۸)هستند.
🔸 حال در ادامه ما دانشجویان انقلابی از شما به عنوان متولیان دانشگاه و حافظان اصلی امنیت و اعتبار علمی دانشگاه مطالباتی داریم تا با رسیدگی و اقدامات فوری به وظیفه خود عمل کرده و دانشگاه ها را از این منجلاب توهین و توحش بیرون بکشید.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
✅ بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران بزرگ
🔰 قسمت دوم
🔶 الف) جلوگیری از تعطیلی کلاس ها و برخورد قاطع با اساتید متخلف:
مهم ترین مطالبه ما دانشجویان انقلابی از ابتدای این به ظاهر تجمعات عدم به تعطیلی کشاندن کلاس های درس و خدشه وارد کردن به قطار پشرفت علمی کشور بوده است و همانطور که مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان نیز به این نکته اشاره فرمودند مهم ترین هدفی که توسط دشمنان از این اغتشاشات در درون دانشگاه ها دنبال می شود همان لطمه زدن به پیشرفت علمی جمهوری اسلامی ایران است. در این مدت شاهد بوده ایم که اساتیدی ممانعت از تشکیل کلاس ها کرده اند همچنین دانشجونمایان با اجبار و فحاشی کلاس های تشکیل شده را به تعطیلی کشانده اند. ما انتظار داریم که با فوریت و جدیت تمام اساتید و دانشجویانی را که به دنبال تعطیلی کلاس های درس هستند و وقیحانه دانشگاه را تهدید به تعطیلی می کنند از طريق آیین نامه های انضباطی و ضوابط استخدامی جريمه کرده و مانع از خدشه وارد شدن به روند علم و برقراری کلاس ها شوید.
🔸 ب)برخورد قاطع با دانشجویان آشوبگر
حدود ۴۰ روز است که برخی از دانشجونمایان، صحن دانشگاه را تبدیل به میدان نبرد ساخته اند و از هرگونه هتاکی، فحاشی و هرگونه اقدام خلاف شان دانشجویی ابایی ندارند اما جالب است که با این گروه اندک رادیکال بشدت مماشات شده است به طوری که توهم مصونیت برای آنها به وجود آمده است. خواسته و انتظار ما این است که به صورت فوری و با قاطعیت تمام ابزارهای نظارتی دانشگاه ها از جمله کمیته انضباطی و حراست طبق مقررات با این خاطیان برخورد کند و از گسترش رادیکالیسم در دانشگاه ها جلوگیری کند.
🔸 ج) شفاف سازی در خصوص اتهامات و علل دستگیری دانشجویان ارائه مستندات از دانشجویان متخلف در بستر دانشگاه و جلوگیری از رفتار ها و حمایت های احساسی و نابخردانه اساتید و دانشجویان از دانشجو نمایانی که در جهت برهم زدن امنیت اخلاقی و علمی دانشگاه اثر داشته ولی با مظلوم نمایی و سوء استفاده از عنوان دانشجو از پاسخگویی شانه خالی می کنند و با شایعه سازی و سخنان کذب زمینه التهابات بیشتر ، در فضای دانشگاه را فراهم می کنند.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
✅ بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران بزرگ
🔰 قسمت سوم
🔶 د) جلوگیری از ایجاد تجمعات غیرقانونی
درست است که دانشجویان بسیجی برحسب وظیفه انقلابی شان و برای دفاع از خطوط قرمز خود در این روزها در برابر این جماعت هتاک و ساختارشکن ایستاده اند و اجازه به وجود آمدن تصویر تک قطبی از دانشگاه را به دشمنان نداده اند اما تامین نظم و امنیت دانشگاه ها به عهده حراست در دانشگاه ها می باشد ولی شاهد این هستیم که در بسیاری از دانشگاه ها آن طور که باید حراست به مقابله برای برهم زدن این تجمعات غیرقانونی و رادیکال در دانشگاه ها نبوده است. جای تردید نیست که بسیج دانشجویی مخالف سیاسی بودن دانشگاه و دانشجو نیست و در این مسیر از هرگونه تلاش اعم از برگزاری تریبون های آزاد، مناظره و دعوت از سیاسیون و اساتید برای پاسخ به سوالات دانشجویان فروگذار نکرده است اما امروز این یقین به وجود آمده است که این تجمعات خالی از هرگونه محتوا صرفا جهت گسترش خشونت و هتک حرمت دانشگاه به وجود آمده است و کمترین انتظار جلوگیری از تشکیل این تجمعات است.
🔸 در پایان بر خود لازم می دانیم که به شما هشدار بدهیم که در صورت عدم برخورد به موقع و قاطع، این جریانات که از خارج از این مرزها مدیریت می شوند، دانشگاه ها را به تعطیلی خواهند کشاند لذا اعلام می داریم که در صورت عدم اقدام شما، دانشجویان طبق وظیفه انقلابی شان که امام(ره) در وصیت نامه خود به آن اشاره کرده است اقدامات بعدی خود را از سر می گیرد.
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#زن
✅ فحش، فاحشه و واقعیت زن ایرانی
🔶 زن فاحشه چنانچه این توصیف را در مورد خود پذیرفته باشد، احتمالاً رویهی مستمرش به دام افکندن مردان است. در سطح فردی این مرد است که توسط زن، آزادیاش را از دست میدهد و عرفاً به «تور» میافتد. از این منظر ظاهراً نوک نیزهی فحشا رو به سوی مرد است و باید زن را ظالم فراست بدانیم. اما اگر نیک بنگریم در همین سطح فردی هم این زن است که از طریق شیءشدگی «خود» را به فروش میرساند تا به مقاصدی دست یابد.
🔶 یعنی در سطح فردی هم، فحشا حتی اگر با عاملیت زن آغاز شده باشد، باز با سلب هویت و تحقیر او پایان مییابد. در سطح ساختاری اما حتی همین آغاز و عاملیت زنانه هم وجود ندارد. فاحشهگری در سطح ساختاری نوعی صنعت است و عقل سوداگر حاکم بر آن هر زنی را به نحو بالقوه «فاحشه» میپندارد. یعنی زن اصلاً فرصت عاملیتورزی ندارد!
🔶 اساساً در فحشای ساختاری به نحو مضحک و متناقضی، ستارهتر شدن به معنای کالاییتر شدن و ناانسانتر شدن زن است. درحالیکه در فحشای فردی رابطه از نوع زن-مرد است، در سطح ساختاری زن میان فروشندهی مذکر و خریدار مذکر دستبهدست میشود؛ یعنی رابطهی مرد-زن-مرد! مرد فروشنده سود میکند و مرد خریدار نه فریب زن را میخورد و نه به دام او میافتد. پس فحشا خصوصاً در وجه امروزینش تماماً علیه زن و نافی عاملیت او است. این وضعیت حاکی از نوعی نابرابری میان زن و مرد در قدرت و استقلال اجتماعی است. «افراد» مونث در دل «ساختارهای» مذکر «هضم» میشوند و اصلاً همین نابرابری در وسعت امر اجتماعی زنانه و مردانه است که یکی را به ظرف و دیگری را به مظروف تبدیل میکند. لذا من خصوصاً در سطح کلان محمل فحشا را محل قدرتنمایی و عاملیتورزی زن نمیبینم. محمل قدرت و نفوذ زن جای دیگری است. چه بسا که زن را فطرتاً هم بیش از مرد به حریم و حیا مایل بدانیم. اما جهان اجتماعی فحشا، تصویری از زن را مبنا کرده و از طریق ساختارهایش این تصویر خاص را بر زنان (و مردان) تحمیل میکند.
🔶 جهان اجتماعی یک وجه ساختاری دارد و یک وجه گفتمانی. فحشا در وجه ساختاری همین مجموعه قواعد و نظامهایی که بدن زن به متاع تبدیل میکند. و وجه گفتمانی (زبانی) این فحشای مردانه، ادبیات جنسی و شوخیهای جنسی است که سالها در مجلات، رسانهها و ... پمپاژ شده است. وجه سلطهگرانه و وحشیانهی این گفتمان، شعارهای علنی قضیبمحور است. بنابراین هر چه این گفتمان متورمتر شود فحشای ساختاری هم مسلطتر و محتملتر میگردد چرا که این ادبیات جنسی حامل تصویری خاص از روابط زن و مرد است؛ نوع خاصی از مرد و نوع خاصی از زن. اما همراهی کردن زنان با شعار جنسی رکیک و قضیبمحور از چیز دیگری حکایت دارد. در این لحظه است که زن دارد مغلوب میشود و در ظرف گفتمانی فحشا به عنصری مصرفکننده تنزل مییابد، در حالیکه ابتدا به ساکن تمام این جهان اجتماعی علیه او تکوین یافته است.
🔶 حوادث اخیر در دانشگاهها را استعاری ببینید. این شعارها بهخوبی نشان میدهند که «زن، زندگی، آزادی» چگونه توسط قدرتهای سیاسی مذکر مصادره میشود و این مصادره هم میتواند تا کجا پیشروی کند: تا جایی که زن را وارد میدانی کاملاً ضد زن کرده و عاملیتش را خرج توسعه و تورم دنیایی میگرداند که امکان زن بودن و زندگی کردن و آزادی داشتن را روز به روز تنگتر خواهد کرد. من فکر میکنم واقعیت زن ایرانی را باید از نیروهای مصادرهگر او جدا کرد. «انقلاب فاحشهها» توصیف خشن، نادرست و غیرمنصفانهای از دانشجویان دختر است. فحشا منطقاً پروژهی زن نیست و زن ایرانی بهطور خاص، مطابق با شواهد گوناگون فرسنگها با این ماجرا ناسازگار است. نه انگیزهی زن از بدحجابی بهطور خاص انگیزهای جنسی است و نه انتخاب حجاب توسط او منحصراً انگیزهای جنسی دارد. ما داریم روند مغلوبیت زنان را میبینیم و قاعدتاً با لحاظ این دقت، نحوه تعامل با زن (ایرانی) و قدرت ساختاری و سیاسیِ مترصد مصادرهی او باید متفاوت باشد!
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی تکلو
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#نوجوان
✅ توماج صالحی کیست؟
🔶 موسیقی و سبک "رپ" ذاتا یک مدل اعتراضی است. بیان اعتراض سیاسی و اجتماعی از رپ جدا شدنی نیست. رپ فارسی در کشور ما در یک میانگین سنی مشخص طرفدار دارد. افراد مشهور و پرسر و صدایی که حتما نامشان را شنیده اید. سال گذشته با وجود رپرهای مشهور نسل یک رپ مانند تتلو، حصین، تهی،پیشرو، هیچکس و یاس که در دو دهه پیش این موسیقی را بصورت زیرزمینی پیش می بردند و نسل دوم رپرها مانند پوتک، سپهر خلسه، لیتو، آریا و... بی بی سی فارسی برای چند هفته روی یک نام جدید متمرکز شد بنام: توماج صالحی
🔶 #توماج_صالحی برخلاف سایر رپرها در ایران زندگی می کرد و با ادبیات خاص خود اما با رپرتاژ شدید بی بی سی بعنوان فعال سیاسی بر سر زبانها افتاد. از جنبه هنری و تعداد طرفدار توماج صالحی با اسامی که در بالا آوردم قابل مقایسه نیست، بسیار پایین تر است، نکته ماجرا همینجاست که او باید به یک "نماد" تبدیل شود!
🔶 تقریبا حدود یک سال روی رپ و دو نسل آن از نظر محتوا و شخصیت کار کرده ام. علت دارد که الان جای پرداختن به آن نیست. متن(بقول رپرها تکست)، گفتگوها و پیامهای او را دنبال کنید. من کاری به سلامت روان این افراد ندارم. با این حال یک فصل مشترک وجود دارد: توهم.
🔶 در طول تاریخ بشر حرکت ها و جنبش های فکری، اجتماعی و سیاسی که با هدف اعتراض و تغییر(مثبت و منفی) بسیاری شکل گرفته است. جنبش هایی که به اصلاح یا انقلاب ختم شده اند. اما از دل رَپر، سلبریتی، خواننده، فوتبالیست، شکست خورده سیاسی چهل سال پیش، مصلح و اصلاح کننده امور در نمی آید. چون شما با عنصر بازیگری روبرو هستید. بازیگری و شوآف تهی از اندیشه توان ساختن هیچ جامعه ای را نخواهد داشت. تنها عایدی آن تخریب است. توهم نمی تواند سازنده جامعه باشد.
🔶 پس مهم نیست شخصِ توماج صالحی کیست!
آنچه برایشان اهمیت دارد: نماد سازی از توهم است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت
#فلسفه_سیاست
#نهضت_صحیفه_خوانی
✅ عدالتِ آزادی آفرین
1⃣ از اسامی خداوند، "الحَکَم العدل"(حاکم عادل) است. درباره اش در ادعیه می خوانیم: "تو منزهی از اینکه از تو ترسی باشد، جز از ناحیه عدالتت"!
• عدالت هم امر ترس آوری نیست. انسان در حقیقت از خودش می ترسد؛ که از حدود خود به حقوق دیگران تجاوز کند.
2⃣ حکومت هرچه به این ترازِ الحَکَم العدل نزدیک تر شود، الهی تر است.
مردم در آن از حکومت نمی ترسند بلکه از خودشان می ترسند.
3⃣ ترس مردم از حکومت ها، بخاطر تخلف حکومت هاست.
بخاطر آن است که دولت و سازمان امنیت و پاسبانش به ملت زور می گفت؛ از آن طرف بین مقامات حکومت و مردم در رسیدگی به تخلف فرق است! این دو، عامل ترس مردم از حکومت(اختناق) است.
4⃣ هرچه حکومت، عدل بیشتری درباره خود و کارگزارانش اجرا کند؛ ترس مردم از آن کمتر می شود(رفع اختناق). متقابلاً ترس نسبت به خود، بیشتر می شود(تامین آزادی قانونی شهروندان).
⬅️ پس عدالتِ حاکمیت بخصوص درباره خود و صاحبان قدرت و ثروت، عامل رفع اختناق و آزادی آفرین برای مردم است.
🔶 این تئوری حِکَمی توسط پیامبر(ص) و علی(ع) تحقق عینی یافت.
🔶 بیانیه شورای تامین سیستان و برخی تصمیمات و وعده های آن درباره حوادث ۸مهرماه #زاهدان حرکتی بدین سمت است. کاش زودتر با اجابت درخواست نماینده ولی فقیه انجام می شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr