سلام هموطن
دیروز انتخابات بود و خدا را شکر مردم ایران کمترین مشارکت در انتخابات ها را به ثبت رساندند. بعضی برای رساندن صدای اعتراض خود نسبت به شرایط کشور و بعضی اصلا برایشان مهم نبود و برخی هم کارهای روزمره خود را مهمتر از وقت گذاشتن برای مشارکت دیدند.
از هر سه گروه کمال تشکر را دارم چرا که نشان دادند دیگر پشتیبان این حکومت نیستند. پس تحریم های ما و اختصاص میلیون ها دلار برای خوراک رسانه ای مردم ایران جواب داده و امروز بیش از هر زمان دیگر به هدف نزدیکیم.
از امروز باید تحریم های مالی و صنعتی و پزشکی و علمی را به اوج رساند. کمی نارضایتی بیشتر کار را تمام خواهد کرد ولو بیمار پروانه ای یا سرطانی تو دارو نداشته باشد.
درست است که ایران در ناامن ترین منطقه جهان، امن ترین کشور را درست کرده ولی وقتی مردم به ما چراغ سبز دادند میتوان با دلگرمی بیشتری تلاش کرد. بیش از هر زمان دیگری برای آشوب و درگیری داخلی برنامه میریزیم و شاید جنگ. به هر حال دموکراسی مانند هر چیز دیگری هزینه دارد که باید پرداخت شود هر چند فرزند یا نزدیکان یا اتومبیل شما در این هدف مقدس فدا شود.
با آشوب قیمت دلار و سکه هم بالا خواهد رفت.
از این فرصت میتوان حتی به آرزوی دیرینه یعنی تجزیه ایران هم فکر کرد. اگر دستمان برسد همانند غزه به این مردم متمرد رحم نخواهیم کرد.
دیگر حکومت مشروعیتی ندارد و میتوان در مجامع بین المللی ایران را تحت فشار گذاشت.
حتی سرمایهگذاران خارجی هم با دیدن متزلزل بودن شرایط کشور سرمایه های خود را خارج خواهند کرد. سرمایههای داخل هم فراری میشوند. پس قید اشتغال و پیشرفت ایران را باید زد.»
پی نوشت:
1- این یک داستان است ولی قصه نیست. جملاتیست که دشمنان دین- استقلال- عزت- تمامیت ارضی و منافع ملی هر روز با خود مرور میکنند و برای تحققش شبانه روز تلاش و هزینه میکنند.
2- مردم ما نشان داده اند که همیشه امنیت ملی در اولویتشان بوده و تحت هیچ شرایطی در مقابل دشمن وا ندادهاند مخصوصا در زمانی که دشمن در بدترین دوران خود به سر میبرد. (به گفته خودشان)
3- اگر رای تک تک ما بی ثمر بود بر رای ندادن اصرار نمیکردند.
4- قطعا فرق میکند چه کسی را در جایگاه مسئولیت قرار دهیم.
💥عمرش را تلف كرده!
🎤آیت الله #جوادی_آملی:
«اگر كسی درس بخواند و نتواند مُدرِّس خوب باشد يقين بداند عمرش را تلف كرده برای اينكه اين علوم امانت های الهی است اين را به ما آموختند ما بايد پيشمطالعه كنيم، مباحثه كنيم، خوب درس بخوانيم، با استاد در ميان بگذاريم، اشكالات را مطرح كنيم دفتر علمی داشته باشيم، بشويم استاد.»
#مشاوره_طلبگی
🌷کشکول ناب حوزوی🔻
🔹 @kashkolenab
هدایت شده از طلبه_اسلام_انقلاب
کلیپ صوتی، بهترین کار.mp3
9.42M
#کلیپ_صوتی
استاد حسینی نسب
#برای_آینده
سخنی با شاگردان و طلاب
ارزشمند ترین کار الآن و در آینده؟
بهترین کار؟
راحت ترین کار؟
بهترین الگوی معاصر در این مسیر؟
کانال تلخیص خارج استاد حسینی نسب
@HOSEYNINASAB
🔹عمل به وعده ثواب، واجب است (به نحو وجب عنه نه وجب علی الله ... یعنی باز هم تفضل است)
🔸اما عمل به وعید یعنی جزا واجب نیست (نه بالجمله بلکه فی الجمله ... یعنی نمیتوان گفت همه را میبخشد / چون اگر دائما ببخشد خلاف فطرت و ضمانت اجرایی قانون است) پس تخلف از وعید #فی_الجمله هست
♦️مستضعف هم با احکام فطری محاکمه میشود ... مثلا میفهمید قتل بد است.
🟩همیشه عفو در قرآن به معنای مغفرت از گناه نیست (کما اینکه ذنب هم همیشه به معنای گناه نیست)
🔸مثل آیه شریفه عفو الله عنک نه اینکه پیامبر گناه کرده بلکه دعاست مثل اینکه میگیم (غفر الله لک)
🔹برخی روایات هم که میگوید با فلان عمل مثلا حج، #گناه_آینده پاک میشه
یعنی اینقدر اثر گذار است که میشود معصوم عملی (در مقابل معصوم فکری) یعنی پاک شدن به ذاتش میزنه
نه اینکه در آینده گناه کند و خدا هی پاک میکند
🔸لیغفر الله لک من ذنبک هم یعنی خدا همه آثاری که پیامبر ص بر اثر دعوت به اسلام دچار شده بود در میان مردم و نظام اجتماعی، اینها همه بر طرف شده و حاکم بر همه شد
یعنی در نظر مردم گناه کار بوده است.
🔹نهی حضرت آدم هم نه نهی تکوینی است و نه نهی تشریعی
✅نکات درس تفسیر #استاد_برکتین
🗓یکشنبه 13 اسفند
صوت کامل در
https://eitaa.com/akhlagh_maaref/1468
عَنْ أَبِی عَبْدِ اللّهِ علیه السلام، قَالَ: «قَالَ رَسُولُ اللّهِ صلی الله علیه و آله:
⭕️ #لاَ_تَجْعَلُونِی_کَقَدَحِ_الرَّاکِبِ [۵] ؛ فَإِنَّ الرَّاکِبَ یَمْلاَءُ قَدَحَهُ، فَیَشْرَبُهُ إِذَا شَاءَ،
🔸اجْعَلُونِی فِی أَوَّلِ الدُّعَاءِ، وَ فِی آخِرِهِ، وَ فِی وَسَطِهِ ».
----------
[۵]: ۵. فی الوافی: «لعلّ المراد من الحدیث أنّ الراکب لایذکر قدحه إلاّ إذا عطش وأراد أن یشرب، فحینئذٍ یملؤه ویشربه، وأمّا فی سائر الأوقات فهو عنه فی غفلة».
#حدیث
🔰الکافی
كلمة_السيد_محمد_رضا_السيستاني_بمناسبة_التعطيل_الرمضاني.pdf
462.8K
سید محمدرضا سیستانی
طلب العلم فریضة🌟
عَنْ أَبِی عَبْدِ اللّهِ علیه السلام، قَالَ: «قَالَ رَسُولُ اللّهِ صلی الله علیه و آله: ⭕️ #لاَ_تَ
#صلوات
عَنْ أَبِی عَبْدِ اللّهِ علیه السلام، قَالَ:
⭕️قَالَ: «إِذَا ذُکِرَ النَّبِیُّ صلی الله علیه و آله فَأَکْثِرُوا الصَّلاَةَ عَلَیْهِ؛ فَإِنَّهُ مَنْ صَلّی عَلَی النَّبِیِّ صلی الله علیه و آله صَلاَةً وَاحِدَةً، صَلَّی اللّهُ عَلَیْهِ أَلْفَ صَلاَةٍ فِی أَلْفِ صَفٍّ مِنَ الْمَلاَئِکَةِ،
🔸وَ لَمْ یَبْقَ شَیْءٌ مِمَّا خَلَقَهُ اللّهُ إِلاَّ صَلّی عَلَی الْعَبْدِ؛ لِصَلاَةِ اللّهِ عَلَیْهِ وَ صَلاَةِ مَلاَئِکَتِهِ،
🔹فَمَنْ لَمْ یَرْغَبْ فِی هذَا، فَهُوَ جَاهِلٌ مَغْرُورٌ، قَدْ بَرِئَ اللّهُ مِنْهُ وَ رَسُولُهُ وَ أَهْلُ بَیْتِهِ».
----------
#حدیث
🔰الکافی
طلب العلم فریضة🌟
#صلوات عَنْ أَبِی عَبْدِ اللّهِ علیه السلام، قَالَ: ⭕️قَالَ: «إِذَا ذُکِرَ النَّبِیُّ صلی الله علی
🛑فایده #صلوات فرستادن خدا و ملائکه برای ما چیست؟!
قَالَ أَبُو عَبْدِ اللّهِ علیه السلام:
⭕️«یَا إِسْحَاقَ بْنَ فَرُّوخَ، مَنْ صَلّی عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ عَشْراً، صَلَّی اللّهُ عَلَیْهِ وَ مَلاَئِکَتُهُ مِائَةَ مَرَّةٍ؛
وَ مَنْ صَلّی عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ مِائَةَ مَرَّةٍ، صَلَّی اللّهُ عَلَیْهِ وَ مَلاَئِکَتُهُ أَلْفاً،
🔹أَ مَا تَسْمَعُ قَوْلَ اللّهِ عَزَّ وَ جَلَّ: «هُوَ الَّذِی یُصَلِّی عَلَیْکُمْ وَ مَلائِکَتُهُ #لِیُخْرِجَکُمْ_مِنَ_الظُّلُماتِ إِلَی النُّورِ وَ کانَ بِالْمُوءْمِنِینَ رَحِیماً» [۲]؟ ».
----------
[۲]: الأحزاب (۳۳): ۴۳.
#حدیث
🔰الکافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زحمت ندهید خودتان را
دنبال چیزی بروید که شما را شاداب کند
💠 توصیه های مرحوم آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی «رضوان الله علیه» در آخرین جلسات درس خارج فقهشان به شاگردان
آخوند بشوید، آخوند حقیقی به حمل شایع، همت بگذارید، این زحمت می خواهد.
با اینکه اینجا یک چیزی بنویسی بروی بگذاری در منزل، توی طاقچه، آخر سال نمی شود این، شب و روز زحمت کشیدن می خواهد، من طلب العلی سهر اللیالی.
علم حلاوت دارد، انسان وقتی که به مغز مطلب رسید و آن اصل مطلب را پیدا کرد، آن یک فرحی دارد، یک خوشحالی دارد که هیچ چیز در دنیا مثل لذت او نیست. منتهی به شرط اینکه با عملش تطبیق بکند، آن وقت لذیذ است و الا اگر با عملش تطبیق نکند که او وزر می شود لا سمح الله.
دو چیز را از من داشته باشید، آن چیزی که انسان را از وصول به مرتبه عالیه که گفتم الذ اللذائذ است میرساند، انسان کأن روحش باز می شود و من شرح صدره للاسلام می شود، کأن در نعمت غوطه ور است. اگر میخواهید به این مقام إن شاءالله برسید دو تا آفت دارد:
1️⃣ آفت اول یأس است، اینها را میگویم برای شما، یک وقتی در نجف روزهای پنجشنبه و جمعه دیگر من می رفتم خانه، مشغول بودم دیگر به آن مطالعاتی که داشتم، نوشته هایی که داشتم، یک روز من در یک چهارشنبه و پنجشنبه جواهر را مطالعه میکردم، البته آن جواهرهای شش جلدی، پنجشنبه و جمعه مطالعه کردم، من دیدم بر اینکه یک صفحه از این کتاب را من مطالعه کردم حالتی بر من دست داد که این جواهر شش جلد اینجوری است، من کی عمر دارم که اینها را همینجور بررسی کنم؟ این یأس است. انسان باید این عاقبت را فکر کند، خب به یک مرتبه ای از قدرت علمی میرسد که ۱۲ صفحه همان جواهر را در یک ساعت مطالعه میکند.
✅ من از استاد عزیزم (آیت الله العظمی خویی) رضوان الله علیه شنیدم که فرمود: این چهار جلد من لا یحضر الفقیه را من در یک شب مطالعه کردم. ولکن بعد از رسیدن به این مرتبه.
پس یکی یأس است که مأیوس نشود، خب الان چیزی نیست، ولکن میرود به جلو، قدرت علمی پیدا میکند و آن وقت سریع رد می شود. یکی همین یأس است.
2️⃣ یکی غرور، یک خرده خوانده یک چند تا مسئله اجتهاد هم کرده، حقیقتاً هم یک چند تا مسئله اجتهاد کرده، می گوید من شدم دیگر! این اگر شد وای به حال شخص. اگر غرور گرفت شخصی را چیزی نمی شود. انسان هر قدر این فقه را و اصول را، هر قدر جلو برود باز می بیند که نرسیده است به اونی که بعضی ها رسیده اند. باز ناقص است. باز می بیند فروعاتی هست.
همت ببندید که برای مذهب شیعه خدمت کنید و الا متاع دنیا گذشتنی است، بالاخره همه خواهند رفت.
هدایت شده از معاونت پژوهش مدرسه عالی امام حسین علیه السلام
1_10181707374.mp3
18.27M
🔰 صوت نشست علمی اهمیت نسخه پژوهی در فرآیند استنباط
ارائه دهنده: حجت الاسلام والمسلمین رضا مختاری
مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزیدهای از درس خارج حضرت آیتالله نوری همدانی در مسجد اعظم رو مشاهده میکنید.
به نحوهی راه رفتن ایشون در سن ۹۸ سالگی دقت کنید!
دو سال قبل فرمودن:
«۸۰ سال است که #ورزش را ترک نکردم...
۹۶ سال سن دارم اما نشاط یک جوان ۴۰ ساله را در خود احساس میکنم»
ما شاء الله لا قوة الا بالله
ما شاء الله لا قوة الا بالله
ما شاء الله لا قوة الا بالله
🌱توبه🌱
🔰چهل حدیث امام خمینی ره، شرح حدیث توبه
قسمت دهم...
🍃از رحمت خدا مأیوس مشو🍃
☘ای عزیز، مبادا شیطان و نفس امّاره وارد شوند بر تو و وسوسه نمایند و مطلب را بزرگ نمایش دهند و تو را از توبه منصرف کنند و کار تو را یکسره نمایند. بدان که در این امور هر قدر، و لو به مقدار کمی نیز باشد، اقدام بهتر است. اگر نمازهای فوت شده و روزه ها و کفّارات و حقوق خدایی بسیار است و حقوق مردم بیشمار است، گناهان متراکم است و خطایا متزاحم، از لطف خداوند مأیوس مشو و از رحمت حق ناامید مباش که حق تعالی اگر تو به مقدور اقدام کنی، راه را بر تو سهل می کند و راه نجات را به تو نشان می دهد.
🌿بدان که یأس از رحمت حق بزرگترین گناهی است که در نفس گمان نمی کنم هیچ گناهی بدتر و بیشتر از آن تأثیر نماید. انسان مأیوس از رحمت چنان ظلمتی قلبش را فرا بگیرد و چنان افسارش گسیخته شود که با هیچ چیز اصلاحش نمی توان نمود. مبادا از رحمت حق غافل شوی و گناهان و تبعات آن در نظرت بزرگ آید. رحمت حق از همه چیز بزرگتر و به هر چیز شامل است: «داد حق را قابلیت شرط نیست» تو از اوّل چه بودی؟ در ظلمت عدم قابلیت و استعدادی نیست، حقّ جلّ و علا بی استحقاق و استعداد و بدون سؤال و سابقه دعا تو را نعم وجود و کمالات وجود بخشید، بسط بساط نعم غیر محصوره و رحمتهای غیر متناهیه فرمود، و تمام موجودات مسخر تو کرد، اکنون هم از عدم صرف و از نابودی محض حالت بدتر نشده.
☘خداوند وعده رحمت داده، وعده مغفرت فرمود، تو یک قدم پیش بیا و به سوی درگاه قدس او قدم گذار، او خود از تو با هر وسیله ای هست دستگیری می فرماید. و اگر نتوانستی تأدیه حقوق او کنی، از حقوق خود می گذرد، و حقوق دیگران را اگر نتوانستی تأدیه نمایی، جبران می فرماید.
📌چهل حدیث، ص ۲۷۸_۲۷۹
#ماه_شعبان
#توبه #چهل_حدیث
🔹.............🔹............🔹
💫 به "خانه طلاب جوان" بپیوندید:
🌐 @khanetolab
🔸مرحوم شیخنا الاستاد آقای قاروبی رضوانالله علیه از افراد بینظیر و یا کم نظیر در زمان بود که ما میشناختیم ، کسی بود که می توانست با قبور ائمه سلامالله علیه تماس بگیرد و جواب بشنود. و در رابطه با خود من چنین داستانی پیش آمد که ایشان با قبر شریف حضرت رضا سلامالله علیه تماس گرفته بود، و مطلبی راجع به این ناچیز که من آنجا زائر بودم فرمودند. ایشان به استخارههای خودش خیلی معتقد بود. و میفرمود من با #استخاره میتوانم دنیا را مرید خودم بکنم. ایشان خودش به من فرمود، برای #رأی_دادن_به_جمهوری_اسلامی که به رأی گذاشته شد استخاره کردم و مفاد استخاره این بود که مگر این کار استخاره دارد؟ یعنی بیّن الرُشد است.
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
درس خارج فقه آیت الله محمد مهدی شب زنده دار، ۹۸/۱۱/۲۸
https://eitaa.com/sirefarzanegan/1215
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی حاج آقای قرائتی از رهبری اجازه میگیره دقایقی کنارش نکاتی رو به طلاب سر درس بگه، واکنش آقا😁
❗️ واقعا چقد قرآن بینمون کمه!
قبل ماه مبارک رمضان حتما این کلیپو ببینید و منتشر کنید
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
- يا عليّ، تريد ستّمائة ألف شاة أو ستمائة ألف دينار أو ستّمائة ألف كلمة؟
+ يا رسول اللّه ستّمائة ألف كلمة
- اجمع ستمائة ألف كلمة في ستّ كلمات:
يا عليّ، إذا رأيت الناس يشتغلون بالفضائل فاشتغل أنت بإتمام الفرائض
و إذا رأيت الناس يشتغلون بعمل الدّنيا فاشتغل أنت بعمل الآخرة
و إذا رأيت الناس يشتغلون بعيوب الناس فاشتغل أنت بعيوب نفسك
و إذا رأيت الناس يشتغلون بتزيين الدّنيا فاشتغل أنت بتزيين الآخرة
و إذا رأيت الناس يشتغلون بكثرة العمل فاشتغل أنت بصفوة العمل
و إذا رأيت الناس يتوسّلون بالخلق فتوسّل أنت بالخالق
ما انقلابمان را به تمام جهان صادر میکنیم؛ چراکه انقلاب ما، اسلامی است. و تا بانگ لا اله الا الله و محمد رسول الله بر تمام جهان طنین نیفکند مبارزه هست. و تا مبارزه در هرجای جهان علیه مستکبرین هست ما هستیم...
روح الله
ما انقلابمان را به تمام جهان صادر میکنیم؛ چراکه انقلاب ما، اسلامی است. و تا بانگ لا اله الا الله و محمد رسول الله بر تمام جهان طنین نیفکند مبارزه هست. و تا مبارزه در هرجای جهان علیه مستکبرین هست ما هستیم...
روح الله
هدایت شده از اخلاق و معارف اسلامی
🟣#خطبه_شعبانیه
🔻وَ مِنْ خُطْبَةٍ لِلنَّبِيِّ ص يَذْكُرُ فِيهَا شَهْرَ رَمَضَانَ فَمِنْهَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ أَقْبَلَ إِلَيْكُمْ شَهْرُ رَمَضَانَ بِالْبَرَكَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ وَ شَهْرُهُ أَفْضَلُ الشُّهُورِ وَ أَيَّامُهُ أَفْضَلُ الْأَيَّامِ وَ لَيَالِيهِ أَفْضَلُ اللَّيَالِي وَ سَاعَاتُهُ أَفْضَلُ السَّاعَاتِ قَدْ دُعِيتُمْ فِيهِ إِلَى ضِيَافَةِ اللَّهِ وَ جُعِلْتُمْ فِيهِ مِنْ أَهْلِ كَرَامَتِهِ أَنْفَاسُكُمْ فِيهِ تَسْبِيحٌ وَ نَوْمُكُمْ فِيهِ عِبَادَةٌ وَ عَمَلُكُمْ فِيهِ مَقْبُولٌ وَ دُعَاؤُكُمْ مُسْتَجَابٌ فَاسْأَلُوا اللَّهَ رَبَّكُمْ بِنِيَّةٍ صَادِقَةٍ وَ قُلُوبٍ طَاهِرَةٍ أَنْ يُوَفِّقَكُمْ لِصِيَامِهِ وَ تِلَاوَةِ كِتَابِهِ فَالشَّقِيُّ مَنْ حُرِمَ غُفْرَانَ اللَّهِ فِيهِ وَ اذْكُرُوا بِجُوعِكُمْ وَ عَطَشِكُمْ جُوعَ يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ عَطَشَهُ وَ تَصَدَّقُوا عَلَى فَقُرَائِكُمْ وَ مَسَاكِينِكُمْ وَ وَقِّرُوا أَكَابِرَكُمْ [كِبَارَكُمْ] وَ ارْحَمُوا صِغَارَكُمْ وَ صِلُوا أَرْحَامَكُمْ وَ غُضُّوا عَمَّا لَا يَحِلُّ النَّظَرُ إِلَيْهِ أَبْصَارَكُمْ وَ عَمَّا لَا يَحِلُّ الِاسْتِمَاعُ إِلَيْهِ أَسْمَاعَكُمْ وَ تَحَنَّنُوا عَلَى أَيْتَامِ النَّاسِ يُتَحَنَّنْ عَلَى أَيْتَامِكُمْ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ مِنْ ذُنُوبِكُمْ وَ ارْفَعُوا إِلَيْهِ أَيْدِيَكُمْ بِالدُّعَاءِ فِي أَوْقَاتِ صَلَوَاتِكُمْ فَإِنَّهَا أَفْضَلُ السَّاعَاتِ يَنْظُرُ اللَّهُ إِلَى عِبَادِهِ بِالرَّحْمَةِ وَ يُجِيبُهُمْ إِذَا نَاجَوْهُ وَ يُلَبِّيهِمْ إِذَا نَادَوْهُ وَ يَسْتَجِيبُ لَهُمْ إِذَا دَعَوْهُ وَ مِنْهَا أَيُّهَا النَّاسُ مَنْ حَسُنَ فِي هَذَا الشَّهْرِ خُلُقُهُ كَانَ لَهُ جَوَازاً عَلَى الصِّرَاطِ يَوْمَ تَزِلُّ فِيهِ الْأَقْدَامُ وَ مَنْ خَفَّفَ فِيهِ عَمَّا مَلَكَتْ يَمِينُهُ خَفَّفَ اللَّهُ حِسَابَهُ وَ مَنْ كَفَّ فِيهِ شَرَّهُ كَفَّ اللَّهُ عَنْهُ غَضَبَهُ يَوْمَ يَلْقَاهُ وَ مَنْ وَصَلَ فِيهِ رَحِمَهُ وَصَلَهُ اللَّهُ بِرَحْمَتِهِ يَوْمَ يَلْقَاهُ وَ مَنْ تَطَوَّعَ فِيهِ بِصَلَاةٍ كُتِبَ لَهُ بَرَاءَةً مِنَ النَّارِ وَ مَنْ أَدَّى فِيهِ فَرْضاً كَانَ لَهُ ثَوَابُ مَنْ أَدَّى سَبْعِينَ فَرِيضَةً فِيمَا سِوَاهُ مِنَ الشُّهُورِ وَ مَنْ أَكْثَرَ فِيهِ مِنَ الصَّلَاةِ ثَقَّلَ اللَّهُ مِيزَانَهُ يَوْمَ تَخِفُّ الْمَوَازِينُ وَ مَنْ تَلَا فِيهِ آيَةً مِنَ الْقُرْآنِ كَانَ لَهُ أَجْرُ مَنْ خَتَمَ الْقُرْآنَ فِي غَيْرِهِ أَلَا إِنَّ أَبْوَابَ الْجَنَّةِ مُفَتَّحَةٌ فِيهِ فَاسْأَلُوا رَبَّكُمْ أَنْ لَا يُغْلِقَهَا عَنْكُمْ [عَلَيْكُمْ] وَ أَبْوَابُ النَّارِ مُغْلَقَةٌ فَاسْأَلُوا رَبَّكُمْ أَنْ لَا يُفَتِّحَهَا عَلَيْكُمْ وَ الشَّيَاطِينُ تُغْلَقُ لَهُ [مَغْلُولَةً] فَاسْأَلُوا رَبَّكُمْ أَنْ لَا يُسَلِّطَهَا عَلَيْكُمْ
📖المصباح للكفعمي (جنة الأمان الواقية) ؛ ص633
.
هدایت شده از اخلاق و معارف اسلامی
🟣افاضات مرحوم آیت الله خوشوقت (اعلی الله مقامه»
🔷اسرار تشریع #صوم #رمضان
🔻«يكي از علل تشريع صوم رمضان تقوات روحيه بندگي و تقوا در انسان است خداي متعال مي فرمايند «كتب عليكم الصيام كما كتب علي الذين من قبلكم لعلكم تتقون» زيرا با حذف يك وعده غذا از برنامه انسان در ماه رمضان قوا و علايق انسان در طبيعت و شهوت وي ضعيف و در عوض معنويت و توجه به عالم بالا در او تقوات گرديده و در اثر استمرار اين حالت تصرف شيطان در وجود او كمتر مي شود در اين ماه كه ماه ضيافت الهي است خداي متعال به انسان تقواي بيشتري روزي مي دهد و همين روزي معنوي كليد ورود انسان به صراط مستقيم مي شود.
📖افاضات آیت الله خوشوقت (اعلی الله مقامه» در باره صمت و جوع و صوم در شرح حدیث شریف معراج
.