هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
26.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرشیو؛ ویدیویی تاریخی ببینید از اعتراف شاه و عاقبت بی طرفی در جنگ و نداشتن اقتدار در تصمیم گیری در برابر ابرقدرت ها
رهبر انقلاب :
دوران بزن و درو تمام شده است جواب هر گونه تهدیدی را با تهدید پاسخ می دهیم/ رژیم صهیونیستی سیلی خواهد خورد
محمدرضاشاه :
در جنگ بین المللی دوم، در اثر خوشباوری و اینکه احترام ملل محفوظ میماند،در قفس طلایی بیطرفی خودمان آرمیده بودیم تا اینکه به ما،کسانی که صاحب زور بودند معنی بیطرفی را نشان دادند و ایران اشغال شد !
@BisimchiMedia
در یكی از تاریخها خواندم زمانی كه ولیدبنعبدالملك خلیفه شده بود، چون خیلی اهل جمعكردن ثروت و جواهرات و اشیاء قیمتی بود، مردم كوچه و بازار وقتی به همدیگر میرسیدند، مكالماتشان از این قبیل بود: آقا! فلان لباس را آوردند، شما خریدید؟ آقا! فلان نگین را فلان كس آورده، شما خریدید؟ یعنی مردم همهاش راجع به خرید و فروش وسایل و اشیاء زینتی و امثال اینها حرف میزدند. بعد از ولید، سلیمانبن عبدالملك خلیفه شد. او اهل ساختمانسازی بود و به كاخسازی و ساختمانسازی خیلی عشق میورزید. این مورخ میگوید مردم حتّی وقتی برای نماز به مسجد میآمدند، یكی میگفت: آقا! شما كار ساختمانیِ منزلتان را تمام كردید؟ دیگری میگفت: آقا! شما فلان خانه یا زمین را خریدید؟ دیگری میگفت: آقا! شما آن دو اتاق را اضافه كردید؟ حرفهایشان همه از این قبیل بود. بعد از این دو نفر، عمربنعبدالعزیز آمد. او اهل عبادت بود. مورخ میگوید مردمِ كوچه و بازار وقتی به هم میرسیدند، یكی میگفت: آقا! راستی شما دیروز دعای ماه رجب را خواندید؟ دیگری میگفت: آن دو ركعت نماز را خواندید؟ بنابراین رفتار ماها یك تأثیر قهری در رفتار مردم دارد
۱۳۸۳/۰۶/۰۸
قدم اول این کار از مسئولین شروع میشود. اگر مسئولین به قوانین اسلام پایبند باشند، مردم هم از آنان تبعیت میکنند. مردم وقتی ببینند و بشنوند که مسئولین به قوانین اسلام پایبندند و خانوادهی آنان هم تقید دارند، آن وقت آنها هم یاد میگیرند که قوانین اسلام را در جامعه اجرا کنند. قاعدهی «النّاسُ علی دینِ مُلُوکِهِم»3 در اینجا جاری است. اما اگر مسئولین به قانون اسلام عمل نکردند، مردم هم تدریجاً به عمل نکردن به قوانین اسلامی گرایش پیدا میکنند و وضع جامعه خراب میشود.
آیت الله خوشوقت
هدایت شده از ندای تهذیب
✅ ویژگیهای یک طلبه
☘️ ما آن وقتی که خودمان طلبه شدیم برداشت من این بود که #طلبگی یک کار مطلوب است و ثواب دارد. آدم وقتی طلبه باشد ثواب بیشتری میبرد.
✨ برداشت من این بود که طلبگی حداکثر یک مستحبی است در بین کارها اگر بخواهیم ترجیح بدهیم اولی است که برویم آخوند بشویم. بعد که وارد شدیم و مقداری با محیط و تکلیف و وظیفه و آیه و روایت آشنا شدیم دیدیم مسئله چیز دیگری است.
👈 تنها مسئله یک مستحب نیست بلکه شبه وجوب دارد. قدری که نزدیکتر شدیم دیدیم مسئله شبهه نیست قطعاً وجوب دارد. و چون من به الکفایه نیست برای همه حکم واجب متعین را دارد. مسئله تنها وجوب نیست.
❗️ طلبگی یک واجب موکدی است. که از خیلی واجبها واجبتر است و حقیقت این است که هر روزی که میگذرد این وجوب را بیشتر احساس میکنیم.
🖊 بیانات علامه مصباح در جمع دانش پژوهان موسسه یزد ۷۵/۸/۱۲
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه اللّه تعالی):
وقتى انقلاب را مثل يك كتاب باز كنيد، در درون آن، فصول و سطور معرفت وجود دارد: معرفت دينى، معرفت سياسى و معرفت اخلاقى. همهى اينها در ذيل كلمهى انقلاب وجود دارد. در عرصهى سياسى، انقلاب تازهترين و جذّابترين سخن را نه فقط براى ملّت ايران كه براى بشريّت دارد. بعضى كسان خيال ميكنند اصطلاحات و تعبيرات معرفتى فراهم آمده در اردوگاهِ بهاصطلاح ليبرالدمكراسى غرب كه وارد كشور ميشود، #سوغاتهاى_جديد و #حرفهاى_تازهاى است كه انقلاب آنها را نشنيده است و حالا بايد انقلاب و انقلابيّون اين حرفها را بشنوند؛ اين خطاست. انقلاب در خلأ متولّد نشد. انقلاب اسلامى و اين كتاب قطور معرفتى وقتى تدوين شد كه همهى اين حرفها در دنيا بود؛ هم حرف و هم تجسّم و عينيّتش وجود داشت.
...
يك عدّه #بيچارههاى_سادهلوح - كه به نظر من خوشبينانهترين تعبير هم همين است كه آدم بگويد سادهلوح - اين الفاظ را میگيرند، به خيال اينكه اينها اصلاً قابل خدشه و مناقشه نيست. اين مفاهيم را در محيط فكرى و معرفتى جوان و غيرجوان مىآورند و ترويج میكنند؛ برايش سينه میزنند و خودشان را میكشند، براى اينكه اين مفاهيم را در ذهن افراد وارد كنند. انقلاب روزى متولّد شد كه همهى اين حرفها بود و انقلاب همهى اين حرفها را #باطل كرد.
بیانات در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه، ۱۳۸۱/۰۶/۲۴
🛑هر وقت اراده کردی برای #نماز_شب بلند شی...
عَلِیُّ بْنُ إِبْرَاهِیمَ، عَنْ أَبِیهِ، عَنِ النَّوْفَلِیِّ، عَنِ السَّکُونِیِّ: عَنْ أَبِی عَبْدِ اللّهِ علیه السلام، قَالَ:
🔹«قَالَ النَّبِیُّ صلی الله علیه و آله: مَنْ أَرَادَ شَیْئاً مِنْ قِیَامِ اللَّیْلِ وَ أَخَذَ مَضْجَعَهُ فَلْیَقُلْ:
🔰"اللّهُمَّ لاَ تُوءْمِنِّی مَکْرَکَ، وَ لاَ تُنْسِنِی ذِکْرَکَ، وَ لاَ تَجْعَلْنِی مِنَ الْغَافِلِینَ، أَقُومُ سَاعَةَ کَذَا وَ کَذَا"🔰 إِلاَّ وَکَّلَ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بِهِ مَلَکاً یُنَبِّهُهُ تِلْکَ السَّاعَةَ».
----------
#الکافی
#حدیث
⭕️إِنِّی وَ اللّهِ تَکَلَّمْتُ بِکَلاَمٍ مَا تَکَلَّمَ بِهِ أَحَدٌ قَطُّ إِلاَّ کَفَاهُ اللّهُ مَا أَهَمَّهُ مِنْ أَمْرِ دُنْیَاهُ وَ آخِرَتِهِ ...
🔸عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا، عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ، عَنْ عُثْمَانَ بْنِ عِیسی، عَنْ أَبِی حَمْزَةَ، قَالَ:
🔹اسْتَأْذَنْتُ عَلی أَبِی جَعْفَرٍ علیه السلام، فَخَرَجَ إِلَیَّ وَ شَفَتَاهُ تَتَحَرَّکَانِ،
فَقُلْتُ لَهُ [۲]:
فَقَالَ: «أَ فَطَنْتَ لِذلِکَ [۳] یَا ثُمَالِیُّ؟ »
قُلْتُ: نَعَمْ، جُعِلْتُ فِدَاکَ،
قَالَ: «إِنِّی وَ اللّهِ تَکَلَّمْتُ بِکَلاَمٍ مَا تَکَلَّمَ بِهِ أَحَدٌ قَطُّ إِلاَّ کَفَاهُ اللّهُ مَا أَهَمَّهُ مِنْ أَمْرِ دُنْیَاهُ وَ آخِرَتِهِ»
قَالَ: قُلْتُ لَهُ: أَخْبِرْنِی بِهِ،
قَالَ: «نَعَمْ، مَنْ قَالَ #حِینَ_یَخْرُجُ_مِنْ_مَنْزِلِهِ:
🔰"بِسْمِ اللّهِ، حَسْبِیَ اللّهُ، تَوَکَّلْتُ عَلَی اللّهِ، اللّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ خَیْرَ أُمُورِی کُلِّهَا، وَ أَعُوذُ بِکَ مِنْ خِزْیِ الدُّنْیَا وَ عَذَابِ الاْآخِرَةِ"🔰
✅ کَفَاهُ اللّهُ مَا أَهَمَّهُ مِنْ أَمْرِ دُنْیَاهُ وَ آخِرَتِهِ».
----------
[۲]: ۷. فی مرآة العقول: «فقلت له، أی تحریک الشفه، وأظهرت له تحریک شفتیه».
[۳]: ۸. فی مرآة العقول: «کأنّ الاستفهام لیس علی الحقیقة، بل الغرض إظهار فطانة المخاطب وعدم غفلته ».
#الکافی
#حدیث
🔴محقق همدانی رو با دقت بخوانید...
🔸اگر کسی یکدور صلاه را با ایشان بخواند، خیلی ملا میشه...
🔹فهم عرفی و فقه الروایه ایشان خیلی قوی است... یک دور بحث صلات را با این کتاب (مصباح الفقیه) خواندن مفید است...
#استاد_برکتین
🗓جلسه 70 خارج صلاة مسافر (3 اردیبهشت 03)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قواعد و ضوابطی در این عالم هست که ما از آن بیاطلاعیم!
پیشرفت علوم حدیثی و مباحث اعتبار سنجی بعد از انقلاب.mp3
1.39M
⭕️ برخلاف اینکه گفته میشه مباحث علمی قبل از انقلاب خیلی پشرفته بود و بعد انقلاب....
🛑 تحولی که در این چند ده ساله اخیر در بحث حدیث و اعتبار سنجی و رجال ایجاد شده، در چند قرن اخیر بی سابقه هست...
#استاد_حیدری_فطرت
🗓 جلسه ۲۵ کلاس رجال، موسسه صاحب الامر عج
🔰کانال رجال استاد
enc_1705174996852509477187.mp3
5.69M
🌹اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ🌹
#مداحی
💠 چرا اوضاع مالی اهل علم خوب نیست؟
🔹 از امام علیه السلام پرسیدند: چرا #علماء از نظر رزق وضعشان ضعیف است؟ فرمود «أليس العقل رزقاً؟»
🔸 شما دلتان می خواهد بساط عالَم بر ظلم باشد؟ کسی زحمت بکشد و درس بخواند هم عالم بشود و هم از آن طرف رایگان مال گیرش بیاید؟ این نیست که کسی که درس خوانده به او چیز دیگری بدهند! شما #عمر دادی، یک کالا و برلیانی گرفتی که با تو می آید و تو را هم همه جا حفظ میکند. آن بیچاره عمرش را داده #پول گیرش آمده و میگذارد و میرود. چرا «فلک به مردم نادان دهد زمام مراد!»
🔹مبادا اینها طلبه ای را بلرزاند. فرمود اگر خواستی خودت را بسنجی، با بازاری نسنج. خود را با متکاثر نسنج؛ تو "#کوثر داری، کوثر را با کوثر میسنجند؛ کوثر را که با تکاثر نمیسنجند. بله سرمایهدارها بر اساس (ألهاکم التكاثر) باید یکدیگر را با خودشان بسنجند؛ اما کوثر را با کوثر میسنجند. فرمود: اگر حوزه یا دانشگاه خواستند خودشان را بسنجند، باید با #شهداء بسنجند همین. با بازاری نسنجند.
🔸 فرمود آنجا که سخن از توزین و توزیع و ارزیابی است، «توزن دماء الشهداء و مداد العلماء»؛ این کوثرها را با هم می سنجند. آن مرکّب عالم با خون شهید؛ خون این شهید با مرکّب عالم؛ اینها هر دو کوثرند، کوثرها را با هم بسنجید. تازه گفتند در آن کوثر، مداد عالم #افضل است، یا لااقل معادل است.
📚 خطبههای نماز جمعه آیة الله #جوادی آملی (حفظه الله)
۱۳۸۰/۳/۴
📝 گزارشی از وضعیّت بغرنج مدرسهٔ حجتیّهٔ قم در سالهای ۱۳۳۹ و ۱۳٤۰ ه ش
🎙گفتوگوی رضا تاران با آیت الله شیخ حسن ممدوحی کرمانشاهی در: www.rezataran.ir، یکشنبه ٢٥/ ۱۲/ ١٣٩٢)
🔹 «وضعیّت مدرسه حجتیّه قم یک جوری بود که الآن من فکر میکنم که ما راستیراستی چرا نمردیم یا مثلاً چهطور شد که ما از آنجا سالم دررفتیم؟!
🔸 مدرسه صاحب نداشت. مرحوم آقای حجّت که به رحمت خدا رفته بود، پسری داشت که صلاحیت برای تولیت مدرسه نداشت. مراجع آن وقت هم مدرسه را رها کرده بودند. سیمهای برقش همه خراب بود، آب نداشت، در زمستان آبِ کاسه در داخل حجره تا ته یخ زده بود، یعنی حجرهٔ ما مثل فریزر بود، واقعاً میگویم، درهای حجره وضعیّتی نداشت، پا که میگذاشتیم روی زیلو، پاهایمان یخ میکرد، دستهای ما از سرما ورم میکرد. تنها خدمت رفاهی که حوزه به ما آن وقت می کرد آخرهای آذر یا اوایل دی پنج مَن زغال میخریدند میریختند پشت درِ حجره که این برای زمستانتان. خلاصه مصیبتی بود.
🔹 مدرسهٔ حجّتیه خیلی بزرگ است، شاید مثلاً دو سه هکتار است. دستشویی مدرسهٔ حجّتیه هم آن طرفِ مدرسه بود و ما هم این ضلع مدرسه بودیم. کسی که میخواست تا دستشویی برود و بیاید، بیست دقیقه طول میکشید تا بخواهد برود آنجا یک آفتابه بردارد، از آنجا بیاورد لب حوض، با آب پر کند و با خود ببرد. بعد، حوضش هم پر از این کرمریزهها بود. اصلاً نمیشد. من هم چشمم تراخم گرفت در آنجا، که دو سه دفعه هم رفتیم تهران پشت چشم ما را تراشیدند، عمل کردم. یک دفعه هم تو مطبّ دکتر ضعف کردم، نمیتوانستیم وضو بگیریم.
🔸 میرفتیم خدمت آقای زنجانی، آقای زنجانی متصدّی مدرسه شده بود، آیةالله #سید_احمد_زنجانی، پدر بزرگوار آیةالله حاج آقا موسی. خُب ایشان هم بسیار مرد شایسته و محتاطی بودند. گفتیم: آقا، ما شبها که مطالعه میکنیم، چراغی که روشن است کشش ندارد برای مطالعه کردن. گفتند که: کسی نیست که پول بدهد شما یک مقوّا ببرید بندازید روی لامپ! ما این کار را هم کردیم. رفتیم گفتیم: آقا، ما این کار را هم کردیم، فایده ندارد. اینقدر التماس کردیم تا اجازه دادند لامپ ٦٠ را تبدیل بکنیم به لامپ ١٠٠ و مشغول مطالعه میشدیم. این وضع این مدرسه بود.
🔹 یک رخشورخانهای داشت که شما شاید از چند متریاش رد میشدی بوی رخشورخانه آدم را اذیّت میکرد. آن وقت مجبور بودند طلبهها بروند آنجا. یک آبِ حوضی داشت معلوم نبود مضاف [است] یا مطلق؛ آن وقت لباسها را آنجا میشستند، بعد بوی گند میداد.
🔸 آن سال هم سالی برفی بود. خیلی برف میآمد. مدرسهٔ حجّتیه آب انبارش بیستوسه پلّه میخورد میرفت پایین. ما هم اجازه گرفته بودیم که با آبِ آبانبار وضو بگیریم. آقای زنجانی گفت: به شرطی که شما بروید یک آفتابه آب از آبانبار بیاورید بیرون، لب باغچه وضو بگیرید! خب ما هم گاهی از اوقات آب خوردنمان هم همان بود. با همان هم غذا میپختیم. یک کوزهای دستمان بود، یک آفتابه هم دست دیگرمان، برویم پایین بیستوسهتا پلّه. چراغ هم نداشت. شبِ تاریک برف که میآمد، این برفها، کسی نبود این برفها را پارو کند. یخ میکرد قلمبه قلمبه. اینجوری شب تاریک بیستوسه پلّه غرق یخ، میخواست ما برویم، یک دستمان کوزه، یک دستمان آفتابه، که برویم آب بیاوریم بالا! من یادم هست آن وقت آمدند به ما گفتند که: کوهنوردها قلّهٔ فلانجا را فتح کردند. گفتم: خدا پدرت را بیامرزد، بگو اگر راست میگویی بیا از این پلّهها برو پایین. وضعیّت اینجور بود.
🔹 ...ما در منزلمان [در کرمانشاه] دو نفر مستخدم داشتیم. خلاصه خیلی راحت زندگی میکردیم. ولی من این زندگی را رها کرده بودم و طلبگی را انتخاب کرده بودم.
🔸 ...شبهای جمعه حاج آقا حسین فاطمی بود، از شاگردهای مرحوم آقا میرزا آقا جواد [ملکی] تبریزی بود، درس اخلاق داشت شبهای جمعه. ما میرفتیم آنجا. ایشان درس اخلاق برای طلبهها میگفت. بعد بالای منبر میگفت: آقا تو طلبهای؟ تو بطلهای! تو چه کار میکنی؟ با آن وضعمان گریه میکردیم!
🔹 ...مدرسهٔ حجّتیه دو طبقه هست. اگر شب، بعد از نماز مغرب و عشا، کسی میان این راهرو کفشش صدا میداد یا بلند حرف میزد، تا ته سالن که میرسید درِ چند تا از حجرهها باز شده بود! اعتراض میکردند: آقا، شب تحصیلی است، چه خبر است؟ در مدرسهٔ حجّتیهای که در آن زمان شاید صدها بلکه شاید پانصد طلبه داشت، کمترین صدایی نمیآمد.
🔸 کتابخانهٔ آن وقت چهار از شب رفته باز بود و کتاب گیرِ طلبهها نمیآمد. بعد مثلاً طلبه مکاسب میخواند، دور تا دورش حاشیه بود، ... کفایه میخواندند، تمام حواشی کفایه را هم مطالعه میکردند. طلبه هیچ همّی نداشت الّا اینکه درس بخواند.
#طلبگی
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 بزرگتر از هستی
🎙با صدای نجم الدین شریعتی
📌قسمت دهم
🎧 #کتاب_صوتی
📚#صراط
#️⃣ #ویدیو #کلیپ #قرآن
📥: دانلود ویدئو
🎧 نسخهٔ کـتاب صـوتـــــــــــی 👉🏻
📱 نسخهٔ کتاب الکترونیکی 👉🏻
📖 نسخهٔ کـتاب چاپـــــــــــــی 👉🏻
#عین_صاد | عضو شوید
👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2964258817C4593522bca
ذکر برای فقیه شدن.mp3
4.73M
🎧🎙 بشنوید ...
🔹 استاد حمید وحیدی🔹
🔸 ذکری برای #فقیه_شدن؛ از مرحوم آیت الله العظمی اراکی (بعد از #نماز_عصر_روز_جمعه)🔸
🌹 به کانال «طلبگی» بپیوندید. 👇👇👇
@talabegi1
بعد نماز عصر روز جمعه
۷۰ مرتبه
یا محمد یا علی یا فاطمه یا حسن یا حسین یا صاحب الزمان
ادرکنی و لا تهلکنی
هدایت شده از 📻 رادیو مناهج 🎧
7- انقلاب الجزایر.mp3
40.67M
🌀 انقلاب الجزایر 🇩🇿
🎧 بخش هفتم پادکست گذری بر انقلابها
🎙 محمد خادمی
♨️ آنچه خواهید شنید:
🦟 چگونه یک #مگسکش بهانه حمله فرانسه به الجزایر شد؟!!
🔹 نوه امام حسن، #عبدالقادر که بود و چطور دو سوم الجزایر را آزاد کرد؟!
🍇 فرانسه چرا در الجزایر انگور پرورش میداد؟
❌ خشونتهای وحشیانهای که فرانسه در الجزایر به کار گرفت!
🔹 گروه fln چه بود و چهطور انقلاب الجزایر را به ثمر رساند؟
📚 منابع:
- مستند پژوهشی دوران
- الجزایر آتشی که سوخت و سوزاند... (منصور ملکیان)
- شکنجه و کشتار در الجزایر (پل اوسارس)
- وقایعنگاری الجزایر (البر کامو)
- خاطرات مستند بنبلا (سیدهادی خسروشاهی)
#تاریخ
#گذری_بر_انقلابها
📻 رادیو مناهج همراه شماست👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2812674312C2b3579343e
🔴 به تاریخ غره شهر ذی قعده الحرام سنه 1037 وقف نمود این کتاب را با یکصد و نه کتاب دیگر کلب آستانه علی بن ابی طالب عباس الصفوی الحسینی بر روضه مقدسه منوره عرش درجه فاطمیه کاظمیه موسویه علی مشرفها الف الف التحیه
و بر مدرسه آستانه مزبوره واقع در دارالمومنین قم که طلبه آنجا از او منتفع شوند مشروط بر آنکه از روضه مقدسه مذکوره و مدرسه مزبوره بیرون نبرند
⭕️و هر کس بیرون برد در خون حضرت ابی عبدالله الحسین ع شریک بوده باشد 😱
فمن بدله بعد ما سمعه فانه اثم قلبه
🔸این کتاب در کتاب خانه آیت الله حائری (فیضیه نگهداری میشه)
🔹پ.ن: ببین تهییه کتاب چقدر مشکل بوده که طرف اگر کتاب رو خارج کنه شریک در قتل امام حسین ع بوده😂☺️
[تفسير القمي ] ، أَبِي عَنِ اَلْحُسَيْنِ بْنِ سَعِيدٍ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي حَمْزَةَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ:
⭕️ مَا بَعَثَ اَللَّهُ رَسُولاً إِلاَّ وَ فِي وَقْتِهِ شَيْطَانَانِ يُؤْذِيَانِهِ وَ يَفْتِنَانِهِ وَ يُضِلاَّنِ اَلنَّاسَ بَعْدَهُ
فَأَمَّا اَلْخَمْسَةُ أُولُو اَلْعَزْمِ مِنَ اَلرُّسُلِ نُوحٌ وَ إِبْرَاهِيمُ وَ مُوسَى وَ عِيسَى وَ مُحَمَّدٌ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ
وَ أَمَّا صَاحِبَا نُوحٍ ففيطيفوس وَ خرام
وَ أَمَّا صَاحِبَا إِبْرَاهِيمَ فمكيل وَ رذام
وَ أَمَّا صَاحِبَا مُوسَى فَالسَّامِرِيُّ وَ مرعقيبا
وَ أَمَّا صَاحِبَا عِيسَى فمولس وَ #مريسا
وَ أَمَّا صَاحِبَا مُحَمَّدٍ فَحَبْتَرٌ وَ زُرَيْقٌ .
#پولس #بولس
🔰 بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام ج ۱۳، ص ۲۱۲
#حدیث
عن أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: قَوْلُهُ تَعَالَى:
وَ اَلْفَجْرِ هُوَ اَلْقَائِمُ
وَ اَللَّيَالِي اَلْعَشْرُ اَلْأَئِمَّةُ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ مِنَ اَلْحَسَنِ إِلَى اَلْحَسَنِ
وَ اَلشَّفْعِ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ وَ فَاطِمَةُ عَلَيْهِمَا السَّلاَمُ
وَ اَلْوَتْرِ هُوَ اَللَّهُ وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ
وَ اَللَّيْلِ إِذٰا يَسْرِ هِيَ #دَوْلَةُ_حَبْتَرٍ فَهِيَ تَسْرِي إِلَى قِيَامِ اَلْقَائِمِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ .
⭕️ دولت آن ملعون تا ظهور ادامه دار هست...
حدیث
يَا جَابِرُ كُشِفَ لِي عَنْ بَرَهُوتَ فَرَأَيْتُ شَيْبُويَه وَ حَبْتَرَ وَ هُمَا يُعَذَّبَانِ فِي جَوْفِ تَابُوتٍ فِي بَرَهُوتَ
فَنَادَيَانِي يَا أَبَا اَلْحَسَنِ يَا أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ رُدَّنَا إِلَى اَلدُّنْيَا نُقِرَّ بِفَضْلِكَ وَ نُقِرَّ بِالْوَلاَيَةِ لَكَ فَقُلْتُ لاَ وَ اَللَّهِ لاَ فَعَلْتُ لاَ وَ اَللَّهِ لاَ كَانَ ذَلِكَ أَبَداً ثُمَّ قَرَأَ هَذِهِ اَلْآيَةَ وَ لَوْ رُدُّوا لَعٰادُوا لِمٰا نُهُوا عَنْهُ وَ إِنَّهُمْ لَكٰاذِبُونَ يَا جَابِرُ وَ مَا مِنْ أَحَدٍ خَالَفَ وَصِيَّ نَبِيٍّ إِلاَّ حُشِرَ أَعْمَى يَتَكَبْكَبُ فِي عَرَصَاتِ اَلْقِيَامَةِ .