7. ابن زیاد حتی پولی که یزید برای سپاه علیه امام حسین(ع) داده بود را خرج خودش کرد.mp3
1.17M
🎤 7. ابن زیاد با يک ميليون درهم پول اهدايي يزيد چه کرد؟
#شبکه_جهانی_ولایت
🏴https://eitaa.com/Tashayo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 8. امام حسین(ع) چگونه دين خدا را زنده و مردم را از جاهليت نجات داد؟
#شبکه_جهانی_ولایت
🏴https://eitaa.com/Tashayo
8. آیا امام حسین(ع) با تشکیل حکومت در کوفه قصد در احیا کردن دین داشت؟.mp3
2.07M
🎤 8. امام حسین(ع) چگونه دين خدا را زنده و مردم را از جاهليت نجات داد؟
#شبکه_جهانی_ولایت
🏴https://eitaa.com/Tashayo
صلح و جنگ در سيره پيامبر اعظم ص.pdf
255K
📖 مقاله علمي:
«صلح و جنگ در سيره پيامبر اعظم(ص)»
✍️ حامد منتظري مقدم
🔍 در اين مقاله در برابر اتهام نارواي برخي از مستشرقان که اسلام را به عنوان «دين شمشير» معرفي ميکنند، صلحها و جنگهاي رسول خدا(ص) بررسي و تحليل شده است.
🔰https://eitaa.com/Tashayo
🏴 رحلت رسول خدا (ص) تسلیت باد.
✅ #پیامبر(ص) از نگاه #اميرمؤمنان(ع):
«براي تو كافي است كه رسول خدا(ص) سرمشق تو باشد، و راهنمايي براي درك زشتي و عيب دنيا...؛ او از «شير پستانِ» دنيا بريده و از زيورهايش دور شد... پيامبر از دنيا چندان نخورد كه دهان را پر كند... دو پهلويش از تمام مردم فرو رفته تر و شكمش از همه خالي تر بود... پيامبر(ص) بر روي زمين مي نشست و غذا مي خورد، و چون برده، ساده مي نشست، و با دست خود كفش خود را وصله مي زد... پرده اي بر در خانه او آويخته بود كه نقش و تصويرها در آن بود، به يكي از همسرانش فرمود: «اين پرده را از برابر چشمان من دور كن كه هرگاه نگاهم به آن مي افتد به ياد دنيا و زينتهاي آن مي افتم».
«پيامبر با دل از دنيا روي گرداند، و يادش را از جان خود ريشه كن كرد... و چشم از دنيا پوشاند، و چنين است كسي كه چيزي را دشمن دارد، خوش ندارد به آن بنگرد... در زندگاني رسول خدا(ص) براي تو نشانه هايي است كه تو را به زشتي ها و عيب هاي دنيا راهنمايي كند، زيرا پيامبر با نزديكان خود گرسنه به سر ميبرد، و با آن كه مقام و منزلت بزرگي داشت، زينتهاي دنيا از ديده او دور ماند. پس تفكركننده اي بايد با عقل خويش به درستي انديشه كند كه: آيا خدا محمد(ص) را به داشتن اين صفتها اكرام فرمود يا او را خوار كرد؟ اگر بگويد: خوار كرد، دروغ گفته... است، و اگر بگويد: او را اكرام كرد، پس بداند، خدا كسي را خوار شمرد كه دنيا را براي او گستراند...»
«پس پيرويكننده بايد از پيامبر پيروي كند، و به دنبال او راه رود، و قدم بر جاي قدم او بگذارد، و گر نه از هلاكت ايمن نميباشد، كه همانا خداوند، محمد(ص) را نشانه قيامت، و مژده دهنده بهشت، و ترساننده از كيفر جهنم قرار داد، او با شكمي گرسنه از دنيا رفت و با سلامت جسم و جان وارد آخرت شد، و كاخ هاي مجلّل نساخت (سنگي بر سنگي نگذاشت) تا جهان را ترك گفت، و دعوت پروردگارش را پذيرفت».
📖نهج البلاغة ترجمه دشتي، خطبه 160، ص213-215.
✍️حامد منتظري مقدم
🔰https://eitaa.com/Tashayo49
🏴 شهادت امام حسن (عليه السلام) تسلیت باد.
◾️زمانى كه #امام_حسن(ع) به شهادت رسید، #مدينه يكپارچه #عزادار شد... زنان بنىهاشم براى يك ماه براى وى عزاداري کردند. از امام باقر(ع) روايت شده است كه مردم مدينه #هفت روز به مناسبت درگذشت فرزند پيامبر(ص) در ماتم نشسته و بازار را بستند. در مراسم دفن امام در بقيع، به قدرى جمعيت زياد بود كه جاى انداختن سوزن نبود. خبر شهادت امام در #بصره نيز شيعيان آن شهر را به عزا نشاند.
◾️پس از شهادت امام مجتبى(ع) #شيعيان_كوفه، #نامه #تسليت به امام حسين(ع) نوشتند. در آن نامه آمده بود كه درگذشت امام از يك سوى براى «تمامى امت» و از سوى ديگر براى تو و «خاصه اين شيعيان» (و هذه الشيعة خاصة) #مصيبت است. اين تعبير گوياي شكلگيرى «شيعه» و حتى كاربرد كلمه شيعه به عنوان يك #اصطلاح در حوالى سال پنجاه هجرى است. آنان در اين نامه با اين القاب از امام مجتبى(ع) ياد كردند: «پرچم هدايت و نور جهان» (علم الهدى و نور البلاد) و كسى كه به او اميد اقامه دين و اعاده سيره صالحان بود. آنان اظهار اميدوارى کردند كه خداوند حق امام حسين(ع) را به او بازگرداند. اين نامه بايد يكى از اسناد تشكيل شيعه اعتقادى در كوفه تلقى شود.
📚ابن سعد، ترجمة الامام الحسن(ع)، ص181-183و189-190؛ جعفريان، حيات فكرى و سياسى امامان شيعه، ص170.
✍️حامد منتظری مقدم
🔰https://eitaa.com/Tashayo
✅ «حسين» (ع)...،
برای همه زمانها و برای همه جهانیان!
حسين(عليه السلام) که از جان عزيزترش ميداريم، امسال نيز در محرم و صفر و اربعينش صفا و جلا و شستوشويمان داد. امسال نيز عزاداريهاي باشکوهش، نام و ياد و راه حق را زنده نگاه داشت...
اما دو دسته، ناخواسته در حال آسيب به حسين عزيزَند:
يک دسته آنان که در نقل آنچه بر حسين (عليه السلام) گذشت، خيلي «سهلگير» و دسته دوم کسانياند بسيار «سختگير».
دسته اول، هر چه بشنوند و بخوانند، نقل ميکنند؛ فقط به شرط اينکه دل بلرزاند و اشک بستانَد.
دسته دوم، ملاکشان، سند است و منبع: طبري، ابومِخْنَف، بلاذري و امثالهم؛ نهايتا مورخي تا قرن پنجم و اگر خيلي مدارا کنند تا قرن هفتم؛ ولاغير.
اين دو دسته هر دو آسيبرسان به حسين عزيزند:
دسته اول، با سُست کردن حسينِ «تاريخ»ي و تبديل آن به قصه و اسطوره و داستان و وَهم و خيالهاي باورناکردني.
دسته دوم، با بستن راه تعامل با دسته اول: آنقدر سخت گيرند که نميشود به اهل روضه و نوحه گفت:
«حسين» را در قاب «تاريخ»ياش نگاه داريد!
ميگويند:
«حسين»، شخصيتي برای همه زمانها و برای همه جهانیان است؛
قاب «تاريخ»ي شما براي او خيلي کوچک است...
#حسين_عليه_السلام
#آسيبشناسي_عزاداري_امام_حسين(ع)
دلنوشتهاي براي روزهاي پاياني محرم و صفر.
✍️حامد منتظری مقدم
🏴https://eitaa.com/Tashayo
26.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ماجرای طلب حلالیت پیامبر(ص) از مردم در بیانات رهبر انقلاب. ۱۳۸۰/۲/۲۸
🗓 ۲۸صفر، سالروز رحلت پیامبر(ص) و سالروز شهادت امام حسن(ع)
🏴https://eitaa.com/Tashayo
وسیع ترین باب رحمت
🔸️در روايت آمده است که خدمت امام باقر (علیه السلام) این موضوع مطرح شد: «کدام آيه انسان را بیشتر به خدا اميدوار مي کند؟» برخی گفتند: «آيه ای که مي فرمايد: قُلْ يا عِبادِيَ الَّذينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيم؛ بگو: اى بندگان من كه در جنايت به خويش (به واسطۀ گناه) از حد گذشتيد، از رحمت خدا نوميد مگرديد، بى ترديد خداوند همۀ گناهان را (به وسيلۀ توبه هر چند شرك باشد) مى آمرزد، زيرا اوست آمرزنده و مهربان.» (زمر، آیه ۵۳) اين آیه بسیار امید دهنده است.
🔸️اما حضرت فرمود: «ما اهل بيت آيه ديگري را اميدوارکننده تر مي دانيم: وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى؛ و البته به زودى پروردگارت (آن قدر) به تو عطا كند كه خشنود شوى.» (ضحی، آیه۵) روشن است پیامبر با سوختن و عذاب شدن فرد صالحي از امتش که لياقت شفاعت را داشته باشد، تا او را نجات ندهد، خشنود نمي شود.
🔸️شفاعت پيغمبر (صلی الله علیه و آله) وسيع ترين باب رحمت خداست. خداوند کساني که لياقت هيچ نوع ديگري از دريافت رحمت خدا برايشان باقی نمانده است را به برکت پيغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) مورد رحمت قرار مي دهد. چنين شفاعتکننده ای چه حقی بر ما دارد؟
آیت الله مصباح یزدی (۱۳۹۰/۱۱/۱۹)
#رسول_الله
#معارف_اهل_بیت
🏴https://eitaa.com/Tashayo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آیت الله جوادی آملی:
«وجود مبارک امام مجتبی (سلام الله علیه) به ما فرمود؛ «كُونُوا أَوْعِیةَ الْعِلْمِ ومَصَابِیحَ الْهُدى»؛[1] مهمترین وظیفه #حوزوی و #دانشگاهی خصوصاً و توده مردم عموماً، عمل به وصیت امام مجتبی (سلام الله علیه) است.
ایشان فرمود «ظرف دانش باشید و چراغ هدایت»؛ وقتی ظرف علم شدید از بنان و بیان شما علم نشأت می گیرد، آنگاه وقتی حرف می زنید عالمانه است، چیزی می نویسد عالمانه است، قیام و قعودتان عالمانه است. یك ظرف عطر وقتی درش باز میشود جز بوی خوب چیز دیگر ندارد.»
درس اخلاق ٩۶/٨/۴
[1] کلینی، الكافي، ج1، ص301.
#شهادت_امام_حسن_علیه_السلام
🏴https://eitaa.com/Tashayo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روایت اولین خادم زن ایرانی حرم حضرت عباس(ع) از...
👈 شنیدنی است!
🔰https://eitaa.com/Tashayo
✅ به سوی قابی مطمئن از تاریخ برای شناخت «حسين»(ع)... !
🔷 پیشتر در:
https://eitaa.com/Tashayo/1466
از دو آسیب سخن گفته شد؛
🔹حال دو راهکار (پیشنهاد):
🔸یک- قدری «تسامح» در سند و منبع مصایب امام حسین(ع)؛
🔸دو- «کوتاه نیامدن در نقد محتوا»ی مصایب،
با دو ملاک بسیار مهم:
الف) توهین نبودن به ساحت اهلبیت(ع)،
ب) تعارض نداشتن با چهارچوب کلان واقعه و اخبار قطعی آن.
🔹با این دو راهکار، امید است که بتوان:
ساحت جهانی «حسين»(ع) را در قابی مطمئن از «تاريخ» پاس داشت!
#حسين_عليه_السلام
#آسيبشناسي_عزاداري_امام_حسين(ع)
تفصیل سخن انشاالله در فرصتی...
✍️حامد منتظری مقدم
🏴https://eitaa.com/Tashayo
⭕️ به بهانه آرام گرفتن مرد ناآرام
🔹️از میرزا تقیخان امیرکبیر، خطشکن پسا ترکمانچای، تا سید ابراهیم رئیسی، خطشکن پسابرجام
🖊 دکتر موسی نجفی:
🔹️نمیدانم چرا یک مرتبه چندین شباهت بین سید ابراهیم رئیسی با میرزا تقیخان امیرکبیر ذهنم را مشغول کرد و از این میان به مطلب مهم تری رسیدم: شباهتی که این دو بزرگوار به لحاظ جایگاه اجتماعی داشتند این است که هر دو نفر از اقشار پایین جامعه بودند و توانستند در اثر لیاقت ذاتی رشد نمایند و در مدت تقریبی سه سال ریاست، کارهای زیربنایی عظیمی انجام دهند که از آن جمله میتوان به عملیاتی نمودن اقتصاد ملی و بومی اشاره کرد که هردو به آن اعتقاد راسخ داشتند؛ هر دو از جنس مردم و مردم دوست بودند؛ هر دو تا پای جان بر سر عقیده و مرام خویش ایستادند؛ و در نهایت هر دو در جوار مولایشان، یکی در جوار امام حسین علیه السلام و دیگری در جوار امام رضا علیه السلام مأوا گرفت.
🔹️اما ماجرا به همین جا ختم نمیشود؛ بصیرت در تاریخ دیروز راز سیاست پنهان امروز را هم مکشوف خواهد کرد. به نظر من آن چه بیشتر از هر چیز دیگری این دو قهرمان و شهید ملی را به هم نزدیک میکند، استقلال در برابر سیاست پلید خارجی است، و مهم تر از آن، پالایش سیاست و حاکمیت ایران از امواج فتنه و مکر اجنبی و جلوگیری از نفوذ آشکار و پنهان بیگانگان.
🔹️شهید میرزا تقی خان امیرکبیر درحالی سکان سیاست ایران عصر ناصری را به دست گرفت که ترکش های زهرآگین ترکمان چای تن ایران و ایرانی را رنجور و نحیف ساخته و او بود که این میراث شوم نفوذ و رخنه اجنبی را با تدبیر سیاستش چاره و درمان کرد.
🔹️اما در این طرف تاریخ، ابراهیم عزیز ما هم وارث عصر انحطاط برجام و برجامیان بود. تن و روح و جان و هویت ایرانیان نیز در این تحقیر، رنجور و سرگشته شده بود؛ این بار فرزند دیگری از ایران، در کسوت یک عالم دینی و منتسب به آل رسول الله، زخم های ناشی از سوء تدبیر دولت مردان نالایق سال های قبل از خودش را حکیمانه مرهم نهاد.
🔹️در دویست سال اخیر از تاریخ ایران همواره ثابت شده است که استقلال واقعی ایران با مردانی از جنس امیرکبیر و رئیسی همچنان در افق مشرق زمین درخشش و تلألو داشته و لذا تا زمانی که خاک این سرزمین مستعد باروری چنین مردانی است؛ سیاست مکر اجنبی و اجنبی پرستی در این ملک به جایی نخواهد رسید.
🔹️ظهور چنین ستارگانی در سپهر سیاست یک کشور به خاک مطهری نیاز دارد که با خون شهیدانش چون امیرکبیر و رئیسی آبیاری شده باشد.
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://splus.ir/asatid_enghelabi
https://ble.ir/asatid_enghelabi
🔰https://eitaa.com/Tashayo
🟢صلواتی ویژه بر پیامبر و خاندان گرامی اش (صلوات الله علیهم):
🔷 امام صادق علیه السلام فرمود:
کسی که با این صلوات بر پیامبر و خاندانش درود فرستد، به خدا قسم مانند روزی که مادرش وی را به دنیا آورد، از گناهان خارج می شود:
«صَلَوَاتُ اللَّهِ وَ صَلَوَاتُ مَلَائِكَتِهِ وَ أَنْبِيَائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمِيعِ خَلْقِهِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ السَّلَامُ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ»
📖معاني الأخبار، ص368
🏴https://eitaa.com/Tashayo
⚡️تصویر شیعه در رسانه های آمریکا
✍ به قلم: مهدی فرمانیان
📚 به تازگی کتابی با عنوان «قلب واقعیت، بازنمایی شیعه در رسانه های آمریکا» تالیف محمدصاحب بیانی و سید سعید هاشمی نسب منتشر شده است که بسیار جالب و آموزنده است.
📚 نویسندگان این کتاب با بررسی ده سال اخبار مربوط به شیعه در سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ میلادی در رسانه های آمریکایی، نشان داده اند غول های رسانه ای آمریکایی، با مساله شیعه به شدت ایدئولوژیک برخورد کرده و هیچ نشانی از بی طرفی و آزادی در رسانه های آمریکایی نسبت به شیعه دیده نمی شود.
1⃣ این رسانه ها، ولایت فقیه را به عنوان دال مرکزی و اصلی گفتمان شیعه را با عناوینی همچون دیکتاتور، جنگ طلب و جنایتکار بازنمایی کرده اند.
2⃣ رسانه های آمریکایی دال جهاد و مقاومت در جهان اسلام را با مفاهیمی همچون تروریست، رقابت میان شیعه و اهل سنت، انتقام جویی علیه سنی ها، بی ثباتی خاورمیانه و فرقه گرا بازنمایی می کنند.
3⃣ رسانه های آمریکایی، اربعین و مناسک عاشورا را به عنوان «بهانه ای برای قدرت یابی و قدرت نمایی شیعیان» معرفی کرده که توسط شیعه انقلابی به گروگان گرفته شده است.
4⃣ این رسانه ها، استقلال و نفی سلطه بیگانگان که یکی از اصول انقلاب اسلامی است را به عنوان «آمریکا ستیزی و یهودی ستیزی» بازنمایی می کنند.
5⃣ راهبرد وحدت و تقریب اسلامی و ایده امت واحده را با عناوینی همچون «امپراطوری شیعی- ایرانی، هلال شیعی، سلطه ایران و خلافت شیعه» تفسیر و بازنمایی می کنند.
☑️ بنابراین استکبار جهانی با دو روش نرم و سخت به دنبال حاشیه رانی اسلام سیاسی، مخصوصا شیعه انقلابی در جهان اسلام است. البته حاشیه رانی نرم با رسانه ها و حاشیه رانی سخت با تحریم و حمله نظامی صورت می گیرد.
⁉️ حال سوال این است که مدافعان اسلام سیاسی در ایران در مقابل این تبلیغات رسانه ای باید چگونه بیندیشند و چگونه عمل کنند؟
@Muslimnair ؛ @muslimnair
🔰https://eitaa.com/Tashayo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گسترش روز افزون اسلام در انگلیس صدای کارشناس تلویزیون وزارت خارجه آمریکا را درآورد!
پنجاه سال پیش که به این مملکت آمدم یک آدم روسری به سر به این شکل نبود اما حالا هرجا قدم میزنی یک در میان محجبه است.
@Fars_plus
🔰https://eitaa.com/Tashayo
❇️ برنامه پیام تاریخ
با موضوع:
صلح امام حسن(ع) از دیدگاه اهلبیت(ع)
کارشناس: حامد منتظری مقدم
سه شنبه: ۱۴۰۳/۶/۱۳
حوالی ساعت ۱۹:۳۰
شبکه جهانی ولایت
با لینک 👇👇👇
https://velayat.tv/
🔰https://eitaa.com/Tashayo
🏴 شهادت امام رضا (عليه السلام) تسلیت باد.
✍️حامد منتظری مقدم
یک) شیخ #مفيد در تحلیل شهادت امام رضا(ع) نوشته است که امام در مجالس خصوصي، مأمون را بسیار پند، و از خداوند بیم می داد، نیز او را به سبب اقدامات نادرست نكوهش ميکرد. مأمون به ظاهر ميپذيرفت، اما در باطن از اين برخوردهاى امام بهشدت ناراحت بود. بنا به گزارش شیخ مفید, روزي امام(ع) بر مأمون وارد شد و ديد که هنگام #وضوگرفتن غلامي بر روی دست مأمون آب ميريزد، امام(ع) به او فرمود که در افعال وضو نباید کسی را شریک قرار دهد و شخصا باید وضو بگیرد، مأمون پذيرفت و وضويش را اعاده کرد؛ اما در نهان، از امام خشمگين شد.
📚مفيد، الارشاد، ج2، ص269.
دو) مهمترین و مفصلترين كتاب درباره امام رضا(ع) نوشته شیخ #صدوق به نام #عيون_اخبار_الرضا(ع) است. در این کتاب، شیخ صدوق چندین روایت و گزارش را درباره شهادت امام نقل کرده است. اکنون تحلیلی جامع و دقیق در یکی از گزارشهای آن:
احمدبنعلي انصاري گويد: از #اباصلت پرسيدم: چگونه مأمون راضى به قتل امام رضا(ع) شد؟ ابوصلت پاسخ داد: مأمون امام رضا(ع) را به این جهت به #ولايتعهدى برگزید تا به مردم چنین وانمود کند که حضرت شیفته دنياست و بدین سان, امام از چشم #مردم بيفتد؛ اما از امام در نظر مردم چیزی جز برترى اش بر مأمون آشكار نشد. پس مأمون دانشمندان را از بلاد اسلامى فراخواند تا امام را از نظر علمى محكوم کند و نزد مردم از اعتبار بیاندازد؛ اما امام با هيچ دانشمندی روبه رو نشد جز آن كه بر او برترى می يافت و مردم مي گفتند: آن حضرت شايستهتر از مأمون براى خلافت است. جاسوسان اين نگرش مردم را به مأمون اطلاع ميدادند که باعث خشم و حسد او ميشد. همچنين امام رضا(ع) در بيان حق، از مأمون بيم نداشت و غالباً به او پاسخ هایی می داد که خشم و کينهاش را برميافروخت، گرچه اظهار نمی کرد؛ پس نهايتا امام را با #سم به قتل رساند.
📚صدوق، عيون اخبار الرضا، ج 2، ص265.
◾️ملاحظه میشود که منابع شیعی دربارۀ #شهادت_امام_رضا(ع) صرفا به #توصیف ماجرا نپرداخته و پیشگام در #تحلیل (بیان چرایی) این ماجرایند.
✍️حامد منتظری مقدم
🔰https://eitaa.com/Tashayo