فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫ «تاریخ همچنان جاریست»
♦️ دو نگاه در استفاده و تطبیق ادبیات دینی در رخدادهای امروزی...
▫️«برنامه تلویزیونی راز»
🔖@raz_ofoghtv
سید مرتضی آوینی:
"در عالم واقع، وجود و موجود همچون شمس و پرتو آن با یکدیگر متحدند. تعقل فلسفی شاید از عهده درک این اتحاد برآید، اما از تقرب حضوری نسبت به آن عاجز است... شاید جز با هایدگر نتوان به حقیقت مفهوم "گذشت از فلسفه" دست یافت."
🔺️انفطار صورت؛ نقاشی برای نقاشی صص ۱۰۰-۱۰۱
#یادگاری
#داستان_فراموشی
#آوینی #هایدگر
➕️ @yaminpour
هدایت شده از سه شنبه های مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
طبق سفارش بسیاری از علما که به صدقه ی اول ماهِ صفر تاکید فراوان داشته اند، قصد داریم نذر قربانی این ماه را به نیت صدقه انجام دهیم و گوشت آن را به خانواده های نیازمند برسانیم تا سهم اندکی در رونق سفره هایشان داشته باشیم.
شما هم می توانید در
" نذر قربانی به نیت صدقه اول ماه "
نذر سلامتی آقا امام زمان (عج) و رفع بلا و بیماری از مردم جهان سهیم باشید.
شما هم می توانید در نذر قربانی سهیم شوید.
#سه_شنبه_های_مهدوی
🤝پرداخت نذورات :
💳
5041721112421939بنام سه شنبه های مهدوی (جهت کپی، برروی شماره کارت کلیک کنید.) 📱*۷۸۰*۳۱۲# 🔗 https://3shanbe.com/ghorbani/ کانال رسمی سه شنبه های مهدوی: ➕ https://eitaa.com/joinchat/1043595267Cfd9a9234d0
📚کتاب شهیدجمهور «شهید رئیسی در نگاه مقام معظم رهبری» منتشر شد.
🔹این کتاب به بررسی شخصیت، افکار، عملکرد و دستاوردهای این شهید بزرگوار از دیدگاه مقام معظم رهبری میپردازد و تلاش دارد تا ابعاد مختلف شخصیت و عملکرد او را در زمینههای مختلف بررسی کند.
🔸با مرور بیانات مقام معظم رهبری درباره شهید رئیسی، میتوان به اصول و مبانی فکری و مدیریتی او پی برد و با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب برای الگوگیری از این شهید بزرگوار، از آنها برای بهبود مدیریت و عملکرد در سطح کشور بهرهمند شد.
@Alibahadorijahromi
کتاب_شهیدجمهور_«شهید_رئیسی_در_نگاه_مقام_معظم_رهبری»1_1.pdf
2.25M
فایل کتاب شهیدجمهور «شهید رئیسی در نگاه مقام معظم رهبری»
@Alibahadorijahromi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫ «خون دل..!»
♦️ خون دلی که پدر پیرتان از این دسته متحجر و مقدسنما خورده است...
▫️«برنامه تلویزیونی راز»
🔖@raz_ofoghtv
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
◽️ نشست «ما و مرثیه خوانی عراق»
📚 همراه با رونمایی از کتاب "حروف الحب"
🔰 گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری کانون اندیشه جوان و موسسه دنیای عربی برگزار میکند:
🎙 با حضور:
➖ #محمدرضا_سنگری
➖ وحید یامین پور
➖ محسن رضوانی
➖ مرتضی حیدری آل کثیر
➖ زهرا کثیری و محمد حسین نیک زاد(نویسندگان کتاب)
🎁 تخفیف ۲۰ درصدی خرید کتاب ویژه حاضرین در نشست
📅 سه شنبه ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۵
🏢 تهران، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📺 پخش زنده از طریق کانال موسسه دنیای عربی:
🟠 @donyayearabi_ir
🔍 مشروح خبر و جرئیات نشست👇
🌐 iict.ac.ir/horoofalhob
#نشست
#رونمایی_کتاب
🆔 @iictchannel
🔺️یامین پور در نشست علمی "ما و مرثیهخوانی" و رونمایی از کتاب "حروف حب" :
تاریخ نسبت ایران و عراق خودش یک مرثیه است. وثیقترین تجربه ارتباط شناختی، ارتباط غیر غرض ورزانه است. تا رابطه غرضی داشته باشد از مهر آکنده نمیشود.
رابطه خونین و پر از تلاطم و کینه بین ایران و عراق حدود ۲۰ سال پس از پایان جنگ از طلایی ترین نقطه اش بازآفرینی شد: از یک تجربه عاطفی مشترک. عشق مشترک.
شاعران نگهبانان کلمه اند و کلمات و زبان خانهی وجودند. یعنی سکنی گزیدن و آرمیدن حقیقی ما به سلامت زبان است که خانه وجود است. وقتی شعر باشد، ما خانه داریم، ریشه داریم، بر قراریم. وقتی نباشد بی خانمان و بی قراریم.
تنها کسانی میتوانند سخن بگویند که میتوانند بشنوند. سمع مقدم بر لسان است. قومی که صدایی را نمیشنود سخنی نمیتواند بگوید. شعر به زبان آمدن پس از شنیدن یک دعوت است. ما همه دعوتی را شنیده ایم وقتی میگوییم لبیک یا داعی الله... به زبان مرثیه ک روضه و شعر همه همزبانیم.
ذات زبان گفت و شنود است. همزبانی اصیل از طریق شعر اتفاق می افتد. شعر خصوصا مراثی که به زبان آمده از عمق ادراک وجودی ماست، مربی همزبانی است. مرثیه و روضه بر سیدالشهدا فراتر از زبانهای مرسوم است. این اوج همزبانی ما با ملت عراق و بلکه همه شیعیان است. ما نگاهبان روضهها نیستیم، این روضه و مرثیه است که قرنها از هستی ما مراقبت کرده است.
@yaminpour
روایتی از مراسم یادبود جانباختگان هیروشیما
▪️به مناسبت ششم اگوست سالگرد بمباران اتمی ژاپن:
۱. در موزه صلح و سرتاسر مراسم، حرفی از هواپیمای آمریکایی نیست، گویی بمب خود به خود منفجر شده است. از زمان انفجار بمب تا به حال بیش از ۳۰۳ هزار نفر جان باختهاند...
۲.قصه رودخانه موتویاسوگاوا خیلی غم انگیز است. گرمای ناشی از انفجار بمب اتم بیش از چندهزار درجه سانتیگراد بود، گوشت تن مردم از شدت حرارت ذوب شد؛ بسیاری برای رها شدن از رنج سوختگی خودرا به رودخانه انداختند. غافل ازاینکه آب رودخانه به نقطه جوش رسیده است...
مردم تا مدتها گوشت نخوردند.
۳. پرویز پرستویی بیمقدمه روی پا میایستد و میگوید: "میخواهم چیزی شبیه این را برای شما تعریف کنم. وقتی ناو آمریکاییِ وینسس هواپیمای ایرباس ایرانی را با موشک هدف قرار داد، همه ۲۹۰ سرنشین هواپیما جان باختند و به دریا افتادند، پس از حادثه مردم بندرعباس تا یک سال ماهی نخوردند!"
۴. هیباکوشا میگوید ما به ۳ دلیل از آمریکاییها کینه نداریم و دشمنی نمیکنیم. یک اینکه آمریکاییها بعد از انفجار بمب به ما کمک کردند تا افراد مجروح را مداوا کنیم. هر چند که پول کمک هایشان را از ما گرفتند! دوم اینکه ما ژاپنی ها معتقدیم باید گذشته را به رودخانه ریخت و فراموشش کرد!
سوم اینکه ما بودایی هستیم و بوداییها به تقدیر اعتقاد دارند. بنابراین با خودمان گفتیم این تقدیر ما بوده که در چنین روزی به این وسیله کشته بشویم! بنابراین دلیلی ندارد که کینه آمریکاییها را در دل داشته باشیم.
من به چشمهای تنگ هیباکوشا دقیق میشوم تا شاید بفهمم این حرفها را جدی میگوید یا با طنز و کنایه... !
🔺️از کتاب کاهنمعبدجینجا (سفرنامه ژاپن)
🆔️ @yaminpour
همهی آنچه میتوانند به آن امید ببندند و اعتماد کنند، فرو ریخته... آنها معلق ماندهاند. بین زمین و آسمان؛ میان رنج و رنج، مرگ و مرگ.
این حال، حال ظهور خداوند است. این قوم، قوم برگزیده خداوندند؛ در همان جغرافیای موعود. آنها رو به راز هستی ایستادهاند. بر خلاف همهی ابناء بشر که پشت به وجود، و رو به خود ماندهاند. ما همه در آینه حق، خود را میبینیم و آنها در آینه، حق را...
کاش بتوانیم در همین لحظه تاریخی در نسبتی که آنها با حق یافتهاند، شریک میشدیم تا در ورطهی املاء و استدراج، از گردونه هستی بیرون نیفتیم.
➕️ @yaminpour
چیزی که میماند، خاطره است. خاطره، طلاست. ما با خاطراتمان زندهایم نه با سکوها و آویزها. خاطرهها از آن جهت که به تاریخ معنا میدهند، همه خوب و گرانبها هستند، چه تلخ چه شیرین.
#حسن_یزدانی
➕️ @yaminpour
هدایت شده از موکبحبیببنمظاهر(ع)نراق_کربلا
🌹🔆حدیث قدسی:هیچ بنده ای نیست که در راه محبّت اباعبدالله الحسین(ع) از مال خود، غذایی دهد یا درهم و دیناری خرج کند، مگر آن که در همان دنیا به او برکت می دهم. یک درهم او را به هفتاد درهم افزون می سازم و در بهشت به سلامت زندگی می کند و گناهانش را می آمرزم.(مجمع البحرین)
✳️موکب حبیب بن مظاهر مستقر در کربلای حسینی با خدمات اسکان، پذیرایی، شستشوی البسه، نانوایی و خدمات فرهنگی خدمتگزار زوارالحسین در اربعین حسینی است.
💢ورودی کربلای معلی از مسیر نجف، مسیر مستقیم بعد از عمود ۱۲۹۶، سمت مقابل جسر(پل) امام علی(ع)
📌https://goo.gl/maps/d39cR4o6d9ZQhhuYA
در زیارت زوارالحسین(ع) سهیم شویم و خدمتگزار اربعینی...
(مشارکت در تامین ۱۰ عدد کولر، کانکس حمام و ...)
با زدن روی شماره کارت کپی میشود
💳
۵۸۹۲۱۰۷۰۴۵۰۷۹۴۷۵بانک سپه به نام گروه جهادی موکب حبیب بن مظاهر
تجلیل از هادی ساعی و تاختن به علیرضا دبیر یک رفتار ملّی نیست که نوعی غرضورزی جناحی است. غرضورزی رفتاری ناجوانمردانه و خلاف صدق است. و این دو ریشهی هر رشدی از جمله رشد ورزش را میسوزاند.
➕️ @yaminpour
🔸برنامه تلویزیونی راز🔸
⌛ قسمت سیزدهم |
🔎 موضوع: «اسلامی که انقلاب کرد...!»
🔹 گفتگوی دکتر وحید یامینپور و حجتالاسلام قنبریان
🗓 یکشنبه، ۲۱ مردادماه، ساعت ۲۲، شبکه افق سیما
🔖@raz_ofoghtv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️متوجه دوست داشتنهامون نیستیم
میهمان قسمت نوزدهم: وحید یامین پور
به میزبانی محمدحسین پویانفر
هم اکنون در روبیکا ببینید
#مهلا
https://rubika.ir/Mahlatv/BAHGJCGCCDHGCBAB
به گمان من هویت، چه ملّی چه دینی چه قومی امکانی برای توسعه همگرایی و همبستگی است نه بهانهای برای واگرایی و گسست.
هویت به ما این امکان را میدهد تابا کوچکترین نسبت مشترک، پیوندهای جدیدتری بسازیم. اما اگر هویت، ایدئولوژیک شود، میتواند ابزاری برای طرد، گسست وتصفیه باشد.
نظر شما چیه؟
➕️ @yaminpour
27.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️نفت بفروشیم رونالدو بخریم اسمش توسعه یافتگی نیست.
#المپیک
➕️ @yaminpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫ «الان با ما هستند!»
♦️ و در لشکر ما هستند کسانی که در بعدهای تاریخ، دلشان با ماست....
▫️«برنامه تلویزیونی راز»
🔖@raz_ofoghtv
وحید یامین پور
به گمان من هویت، چه ملّی چه دینی چه قومی امکانی برای توسعه همگرایی و همبستگی است نه بهانهای برای وا
امشب ساعت ۲۲ در برنامه زنده @raz_ofoghtv با حجت الاسلام والمسلمین قنبریان در این باره گفتگو خواهم کرد.
هدایت شده از تسبیحات
💠
به نفس و شیطان بگویید که ممکن است این شخصی که مبتلاست به معصیت، دارای ملکهای است، یا [دارای] اعمال دیگری باشد که خدای تعالی او را به رحمت خود مستغرق کند و نور آن خُلق و ملکه، او را هدایت کند و منجر شود کار او به حُسن عاقبت. شاید آن شخص را خدا مبتلا به معصیت کرده تا مبتلای به عُجب که از معصیت بدتر است نشود. و شاید من بهواسطه همین بدبینی کارم منجر به بدی عاقبت شود.
شیخ جلیل ما، عارف کامل، شاهآبادی روحی فداه میفرمودند:
«تعییر[ملامت کردن و عیب گرفتن] به کافر نیز نکنید در قلب؛ شاید نور فطرتش او را هدایت کند و این تعییر و سرزنش، کار شما را منجر به سوءعاقبت کند.»
[البته] امر به معروف و نهی از منکر، غیر از تعییر قلبی است. بلکه میفرمودند:
«کفاری را که معلوم نیست با حال کفر از این عالم منتقل شدند لعن نکنید؛ شاید در حال رفتن، هدایت شده باشند و روحانیت آنها مانع از ترقیات شما شود.»
در هر حال، نفس و شیطان، شما را وارد مرحله اَولی از عُجب میکنند. کمکم از این مرحله شما را به مرحله دیگر و از آن به درجه بالاتر، تا بالاخره کار انسان را به جایی برساند که به ایمان یا اعمال خود، به ولی نعمت خویش و مالک الملوک منتگذاری کند.
🔺️منبع: چهل حدیث، امام خمینی (ره)
🔻به کانال تسبیحات بپیوندید:
▪️ @Tassbihat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا وقتی مردم با شهدا ما رو میسنجند و ارزیابی میکنند، من میگم مردم دیندارند.
➕️ @yaminpour
سینمایی "بید مجنون" را میبینم؛ و برای چندمین بار مضطرب میشوم. بید مجنون تلاش درخشانی است برای فراتر رفتن از حجابهایی که چشم وجودبینی را کور کرده.
انسان به "سمع" در این عالم است یا با "بصر"؟ کدام یک حقیقت حضور آدمی را ممکن میکند. نداشتن چشم سر، امتناعی در قوه خیال ایجاد نمیکند. آنها که نمیبینند، قوه دیدن حقیقی را از دست نمیدهند. ما همچنان با سمع در عالم هستیم؛ میشنویم و سخن میگوییم، پس هستیم. هستی ما زبانی است. چون میشنویم پس امکان دیدن و اندیشیدن داریم. اما آنکه نمیشنود، با صد دیده هم نمیتواند بیاندیشد، چون زبان ندارد.
مجیدی پیش از بید مجنون، در "رنگ خدا" به این اندیشیده بود که "بودن-در-جهان" با القاء سمع و شنیدن آهنگ آن میسر است و چه بسا دیدن، دام موجودبینی باشد.
از جهتی دیگر بید مجنون تجربه کمنظیری در آشکار کردن نسبت شُکر (به معنای توجه و التفات به حقیقت نعمت) با حرمان و فقدان آن نعمت است. آشکار شدن این نسبت شاید مهمترین امکان "ایمان" باشد. از این جهت بیدمجنون نمونه یک فیلم دینی با نگاه هستیشناختی است و نه اخلاقی.
فیلم گاهی از ساحت هستیشناختی به ساحت اخلاق فرو افتاده و این شاید غفلت فیلمساز از تشرفی است که به ترسآگاهی پیدا کرده است. بید مجنون آنجا که سعی میکند پیام اخلاقی داشته باشد فرو میافتد. اثر هنری باید فارغ از دغدغه پیام باشد. کار هنر ما را دیدهور میکند و همین بس است.
#سینما
#یادگاری
➕️ @yaminpour