اما، خداوند حكيم، امر ديگري را براي اين ملت و حضرت آيت الله خامنه اي مقدر فرموده بود كه با رحلت حضرت امام (ره)، اين تقدير جاري شد. رهبري، همچنان كه تمامي مسؤوليتها را به صورت تكليف پذيرفته بودند، در قبال مسؤوليت رهبري نيز تا آن گاه كه بر عهده ايشان تكليف نشد، قدمي براي اين مسؤوليت برنداشت و حتي فكر آن را نيز نمي كردند. آنچه كه در خصوص تعيين رهبر واقع شد و بار اين مسؤوليت، بر دوش بنده ي كوچك ضعيف حقير گذاشته شد، براي خود من حتي يك لحظه و يك آن از آنات گذشته ي زندگي، متوقع و منتظر نبود. اگر كسي تصور كند كه در طول دوران مبارزه و بعدا در طول دوران انقلاب و مسؤوليت رياست قوه ي اجرايي، حتي يك لحظه در ذهن خودم خطور ميدادم كه اين مسؤوليت به من متوجه خواهد شد، قطعا اشتباه كرده است. من، هميشه خودم را نه فقط از اين منصب بسيار خطير و مهم، بلكه حتي از مناصبي كه به مراتب پايينتر از اين منصب بوده است - مثل رياست جمهوري و ديگر مسؤوليتهايي كه در طول انقلاب داشتم - كوچكتر ميدانستم. يك وقتي خدمت امام قدس سره اين نكته را عرض كردم كه گاهي نام من در رديف بعضي از آقايان آورده ميشود، در حالي كه در رديف آنها نيستم و من يك آدم كوچك و بسيار معمولي هستم. نه اين كه بخواهم تعارف كنم، الان هم همان اعتقاد را دارم. بنابراين، چنين معنايي اصلا
متصور نبود. البته در آن ساعات بسيار حساسي كه سخت ترين ساعات عمرمان را گذرانديم و خدا ميداند كه در آن شب و صبح شنبه چه بر ما گذشت، برادرها از روي مسؤوليت و احساس وظيفه، با فشردگي تمام، فكر و تلاش ميكردند كه چگونه قضايا را جمع و جور كنند، مكرر از من به عنوان عضو شوراي رهبري اسم ميآوردند، كه البته در ذهن خودم آن را رد ميكردم، اگر چه به نحو يك احتمال برايم مطرح ميشد كه شايد واقعا اين مسؤوليت را به من متوجه كنند. در همان موقع، به خدا پناه بردم و روز شنبه، قبل از تشكيل مجلس خبرگان، با تضرع و توجه و التماس، به خداي متعال عرض كردم: پروردگارا! تو كه مدبر و مقدر امور هستي، چون ممكن است به عنوان عضوي از مجموعه ي شوراي رهبري، اين مسؤوليت متوجه من شود، خواهش ميكنم اگر اين كار ممكن است اندكي براي دين و آخرت من زيان داشته باشد، طوري ترتيب كار را بده كه چنين وضعيتي پيش نيايد. واقعا از ته دل ميخواستم كه اين مسؤوليت متوجه من نشود. بالاخره در مجلس خبرگان، بحثهايي پيش آمد و حرفهايي زده شد كه نهايتا به اين انتخاب منتهي شد. در همان مجلس، كوشش و تلاش و استدلال و بحث كردم تا اين كار انجام نگيرد، ولي انجام گرفت و اين مرحله گذشت. من، همين الان خودم را يك طلبه ي معمولي و بدون برجستگي و امتيازي خاص ميدانم، نه فقط براي اين شغل با عظمت و مسؤوليت بزرگ، بلكه - همان طور كه صادقانه گفتم - براي مسؤوليتهاي به مراتب كوچكتر از آن، مثل رياست جمهوري و كارهاي ديگري كه در
طول اين ده سال داشتم. اما حالا كه اين بار را روي دوش من گذاشتند، با قوت خواهم گرفت، آن چنان كه خداي متعال به پيامبرانش توصيه فرمود: «خذها بقوة ». (۳) براي اين مسؤوليت، از خدا استمداد كردم و باز هم استمداد ميكنم و هر لحظه و هر آن، در حال استمداد از پروردگار هستم تا بتوانم اين مسؤوليت را در حد وسع خودم - كه تكليف هم بيش از وسع نيست - با قدرت و قوت و حفظ شان والاي اين مقام، حفظ كنم و انجام بدهم. اين، تكليف من است كه اميدوارم ان شاء الله شمول لطف و ترحم الهي و دعاي ولي عصر (عج) و مؤمنين صالح باشم.
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مخالفت اسلام با خلاف عفت سؤال: (برخي از رسوم اسلامي مانند حجاب اجباري رها شده است. آيا در جمهوري اس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
منع تعرض به زنان
امام خميني رهبر انقلاب و بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در پاسخ استعلام در مورد تعرض عده اي از افراد ناآگاه و احياناً ضدانقلاب، به بانوان بي حجاب دستوري به اين شرح صادر فرمودند: )
ممكن است تعرض به زنها در خيابان وكوچه و بازار، از ناحيه منحرفين و مخالفين انقلاب باشد. از اين جهت، كسي حق تعرض ندارد و اينگونه دخالتها براي مسلمانها حرام است، و بايد پليس و كميتهها از اينگو نه جريانسان جلوگيري كنند. (۱۵۲)
۱۳/۴/۵۹
ارزش انساني بانوان
آن ارزشي كه امروز در كشورهاي اسلامي و خصوصاًدر كشور ايران پيدا شده است، اين است كه در رژيم سابق شأن و مرتبت؛ عبارت از آرايش مهوِّع و لباسهاي كذا و منزلگاههاي كذا بود؛ و امروز ارزش، ارزش انسانى است، ارزش، اخلاقي است، ارزش انساني است به واسطه همين تحول در قشر بانوان، ديگر آنهايي كه با آرايشهاي فاسد و لباسهاي فاخر ميخواستند فخرفروشي كنند در بين جامعه ي نسوان ما محكوم اند و خجالت زده اند. آن روز، بانوان اسلامي ما خجلت ميكشيدند كه با لباس اسلامي و لباسي كه در آن مراعات شده باشد (ظاهر بشوند) طبقات ضعيف هم اگر اين كار را ميكردند، خجالت ميكشيدند در بين قشرهاي فاسد و مرفَّه بروند، امروز امر به عكس است؛ آن اشخاصي كه داراي آن طور كارهاي فاسد و آرايش فاسد و خودنماييهاي مُفْسِد بودند، آنها احساس شرم ميكنند در بين شما. (۱۵۳)
۲۵/۱۲/۵۹
حجاب جهت حفظ ا رزشها
البته بايد توجه داشته باشيد كه حجابي كه اسلام قرار داده است، براي حفظ آن ارزشهاي شماست. هرچه را كه خدا دستور فرموده است - چه براي زن و چه براي مرد- براي اين است كه، آن ارزشهاي واقعي كه اينها دارند و ممكن است به واسطه وسوسههاي شيطاني يا دستهاي فاسد استعمار و عمال استعمار پايمال ميشدند اينها، اين ارزشها زنده بشود. (۱۵۴)
۲۲/۱۲/۶۳
سؤال: (... ۱. پخش برنامههاي تلويزيوني كه در آنها برحسب موضوع زناني ايفاي نقش مينمايند كه ضوابط كامل پوشش اسلامي در حد چهره و گردن و موي سر را رعايت ننموده اند.
۲. پخش برنامههاي ورزشي نظيركُشتي و فوتبال كه در آن قسمتي از بدن مردان ورزشكار پوشيده نيست.
۳. نگاه كردن به بر نامههاي فوق الذكر كه از تلويزيون پخش ميشود....
محمدهاشمى ۰۰۰۱)
------------------------
۱. رئيس وقت صدا و سيماى جمهورى اسلامى.
#جایگاه_زن_از_دیدگاه_امام_خمینی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#سکوت_و_جدل 28 همیشه لازم نیست؛ ثابت کنی، حـــق با توئـــه❗️ ❌مُچِ کسی رو نگیــر، دوست داری خدا هم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سکوت و جدل 29.mp3
5.24M
#سکوت_و_جدل 29
🔻هیـــــچ فَحشایی،
از این بالاتر نیست که قلبت، مشغول خطاهای دیگـــران باشه!
❌هشدار:
دل مشغولی، به اشتباهات دیگران
قلــــبت رو
سیــــــاه میکنه!
🕌در محضر امام روح الله (۲۱۵)
💠 ملت ما قدر مجالس عزاداری را بداند
📌 امام خمینی (ره ):
اگر بُعد سیاسی اینها را اینها بفهمند، همان غربزدهها هم مجلس بپا میکنند و عزاداری میکنند.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
@zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
دختر مسيحي شفا گرفته به ياد دارم پس از اينکه يک دختر مسيحي شفا گرفت، او و پدرش به اسلام روي آوردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دختر نابينا
(دختر نابينا)
مرحوم محدث بزرگ نوري علي الله مقامه در كتاب خود دارالسلام نوشته دختري بنام نجيبه كه از مردم قريه مايان كه از قراء (روستاهاي) كوهپايه شهر مشهد مقدس است شفا يافت.
اين دختر يك سال بر اثر درد چشم كور شده بود و جائي را نمي ديد و پيش از كوري نامزد پسرعمويش بود لكن چون بينا شد پسرعمو راضي بازدواج با او نمي شد و از اين جهت اين دختر بسيار پريشان و غمناك بود.
شبي در خواب شخصي سفيدپوش بوي گفت بيا بشهر مشهد تا ترا شفا دهيم.
لذا وقتي بيدار ميشود بشهر ميآيد و بحرم مطهر تشرف حاصل مينمايد ناگاه طرف بالا سر مبارك شخصي باو ميگويد چشم باز كن كه تو را شفا داديم
پس آن دختر ديدههاي خود را باز و روشن مييابد.
(- تحفة الرضويه. )
بچشم خلق عزيز آنگهي شوي كه زصدق
بدرگهش بنهي روي مسكنت بر خاك
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۲. معرفی ماهیت غالیان و بیان عقاید آنها پس از اینکه ضرورت پرداختن به مسألۀ غالیان روشن شد، باید چهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳. ردّ عقاید غالیان و بیان عقاید صحیح
امام رضا (علیه السلام)، پس از اینکه مردم را با عقاید پوچ و فاسد غالیان آشنا مینماید، سپس آن عقاید را با دلایل محکم رد کرده و عقاید صحیح را بیان و اثبات مینماید.
چنانکه وقتی از آن حضرت (علیه السلام) در مورد تفویض سؤال شد، آن حضرت (علیه السلام) فرمود که خدای تبارک و تعالی امر دین را به پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) واگذار کرد و فرمود: « هر آنچه را پیامبر برای شما آورده (و به آن امرکرده) اخذ کنید و آنچه از آن نهی کرده، از آن
بپرهیزید. » [۱] اما خلقت و رزق و روزی، به پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) واگذار نشده است. امام (علیه السلام) در ادامه به توضیح این مطلب و تنزیه خداوند متعال از شرک میپردازد. [۲] به طوریکه مشاهده میشود، در اینجا امام (علیه السلام) به تبیین مسألۀ تفویض و معنای صحیح آن پرداخته است.
امام رضا (علیه السلام) حتی در دعایی که میخواند، به رد عقاید غلط غالیان، و انزجار و بیزاری از آن عقاید و نیز به بیان عقاید صحیح میپردازد. ایشان در دعای خود با کمال تواضع و خشوع در مقابل خداوند، اظهار و ابراز بندگی نموده و خود و پدرانش: را مخلوق پروردگار یکتا دانسته وطرح هرگونه الوهیت و ربوبیت برای غیر خدا را به شدت رد کرده و امر آفرینش و رزق و روزی و هرگونه حول و قوه و قدرتی را فقط مخصوص خداوند متعال ذکر میکند. [۳]
----------
[۱]: سوره حشر (۵۹)، آیه ۷.
[۲]: صدوق، عیون اخبارالرضا (علیه السلام)، پیشین، ص ۲۱۹.
[۳]: ر. ک: صدوق، الأعتقادات، پیشین، صص ۹۹ ۱۰۰؛ مجلسی، پیشین، ص ۳۴۳.
#فرقه_های_درون_شیعی
✍نعمت الله صفری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#امام_زمان عج 🔻آقا... اگه خدا میخواست لذتگرایی و شهوترانی رو حرام کنه پس چرا اصلا خلق کرده شهوت ر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چشم به راه - قسمت پنجاه و ششم.mp3
28.81M
🎬 قسمت: پنجاه و ششم
👇👇👇👇👇👇
قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فایلها تاریخشون به روز نیست
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلسطین
#غرب
🔻 بعد از اینکه ماجرای فتح قدس به دست مسلمونها رو دیدید (اینجا ) حالا چگونگی فتح قدس توسط صلیبیها رو ببینید❗️
⬅️ اینه فرق اسلام و غرب...
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🍂 تا شهادت در جهادیم نماهنگی زیبا و خاطره برانگیز از دوران دفاع مقدس و حال و هوای رزمندگان اسلام د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂 نذر لاله ها
بانوای:
حاج صادق آهنگران
کجا رفت تاثیر سوز دعا..
@zandahlm1357
┄═❁๑🍃๑🌸๑🍃๑❁═┄
🍂
🔻 #پنهان_زیر_باران 3⃣
سردار علی ناصری
یکی دو روز بعد از عملیات ناموفق والفجر مقدماتی، آقا محسن و رحیم صفوی و عده دیگری از فرماندهان کل سپاه آمدند به منطقه. جلسه ای در محل عملیات سپاه سوسنگرد تشکیل شد و باز بر شناسایی هور و انجام عملیات نظامی از آن منطقه تأکید کردند.
عده ای از نیروهای خبره اطلاعاتی سپاه به سرپرستی حمید رمضانی در لشکر قدس بودند، مسئول اطلاعات لشکر قدس، حاج احمد سوداگر بود. ظاهرا آنها به خاطر برخی مسائل نتوانسته بودند آنجا کار بکنند و اختلافاتی پیدا شده بود. از این رو برادر غلام پور به آنها دستور داده بود که بروند و در هور کار اطلاعاتی و شناسایی انجام دهند. آنها نیز در رفيع استقرار یافتند و سرگرم کار شناسایی در هور شدند.
آقا محسن نامه ای به مراکز سپاه بوشهر، بندرعباس و شمال نوشت و اعلام کرد که علی هاشمی هر چه قایق و کرجی می خواهد، در اختیارش قرار بدهید. دستور اکید صادر شد که از آن پس علی هاشمی و من روی هور کار کنیم.
بلافاصله على هاشمی ستادی تشکیل داد و از سرتاسر ایران شروع کرد به جمع آوری لنج و قایق و کرجی. موفق شد شمار زیادی قایق کوچک و بزرگ جمع آوری کند و ما طی سه شب بدون کمترین جلب توجه، آنها را به هور منتقل کردیم. در این فاصله، از بچه های حاج حمید رمضانی نیز اطلاعات خوبی کسب کردیم. آنها از مدتی قبل کار شناسایی بر روی هور را شروع کرده بودند. او در مقر اصلی ما در رفيع بود. چند روز بعد، جلسه ای در رفيع با حضور آقا محسن برگزار شد. در این جلسه به این نتیجه رسیدیم که چون شمال هور آبراه های خاصی دارد و تهل زیاد دارد، عبور از آنجا بسیار دشوار است و امکان عملیات از آن ناحیه وجود ندارد.
🔅 پیگیر باشید
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تکلم امیرالمؤمنین (علیه السلام) با گرگ عمار بن یاسر نقل کرده میگوید: در یکی از راههای مدینه امیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گفت وگوی امیرالمؤمنین (علیه السلام) با جمجمه انوشیروان
عمار ساباطی میگوید:
امیرالمؤمنین (علیه السلام) به مدائن آمد و وارد ایوان کسری شد، «دُلَف بن مجیر» همراه او بود، حضرت وقتی نماز خواند، برخاست و به دلف فرمود: همراه من بیا.
گروهی از اهل ساباط نیز با او بودند، پیوسته در منزلهای کسری میگشت و به دلف میفرمود: کسری در این مکان چنین و چنان داشته است. دلف میگوید: به خدا او اینچنین بود.
پیوسته این گونه بود تا اینکه همه قسمتها را همراه کسانی که با او بودند گشت و دلف میگفت: ای سرور من! گویی که شما این اشیاء را در این خانهها قرار داده اید.
سپس حضرت به جمجمه ای پوسیده نگاه کرد و به یکی
از یارانش فرمود: این جمجمه را بردار.
حضرت به ایوان آمد و آنجا نشست و تشت آبی خواست، آنگاه به آن مرد فرمود: این جمجمه را در تشت قرار بده، سپس فرمود: ای جمجمه تو را قسم میدهم که بگویی من کیستم و تو کیستی؟
جمجمه با زبانی فصیح گفت: تو امیرالمؤمنین، سرور وصیین و امام متقین هستی و من بنده خدا و پسر کنیز خدا، خسرو انوشیروان هستم.
امیرالمؤمنین (علیه السلام) به او فرمود: حالت چگونه است؟
گفت: ای امیرالمؤمنین! من پادشاهی عادل، مهربان و دلسوز مردم بودم، ظلم را نمی پسندیدم، ولی بر دین مجوس بودم و محمد (صلی الله علیه و آله) در زمان پادشاهی من به دنیا آمد، و در شب ولادت از کنگرههای قصر من بیست و سه کنگره فرو ریخت، خواستم به خاطر فراوانی شنیدن از انواع شرف، فضیلت، جایگاه و مرتبه او و شرف اهل بیتش در آسمانها و زمین، به او ایمان بیاورم، اما از آن غافل شده و به پادشاهی مشغول شدم، افسوس از نعمت و جایگاهی که به خاطر ایمان نیاوردن از دست دادم، و من به خاطر ایمان نیاوردنم از بهشت محروم شدم، و با وجود این کفر، خدای تعالی به برکت عدل و انصافی که
با مردم داشتم مرا از عذاب آتش رهایی بخشیده؛ من در آتش ولی آتش بر من حرام است. افسوس، اگر ایمان میآوردم همراه تو بودم ای سرور اهل بیت محمد (صلی الله علیه و آله) و ای امیر امّتش.
دلف گوید: مردم گریستند، و مردمانی که از ساباط بودند نزد قوم خود بازگشتند و آنها را از آنچه اتفاق افتاده بود آگاه کردند. آنان نیز آشفته شدند و در مورد امیرالمؤمنین (علیه السلام) دچار اختلاف شدند. مخلصان آنها گفتند: امیرالمؤمنین (علیه السلام) بنده خدا، ولی او و وصی رسول الله (صلی الله علیه و آله) است و گروهی گفتند: بلکه او پیامبر (صلی الله علیه و آله) است و گروهی گفتند: بلکه او پروردگار است... و گفتند: اگر او پروردگار نیست چگونه مردهها را زنده میکند؟
امیرالمؤمنین (علیه السلام) سخن ]باطل[ این ]گروه[ را شنید و به تنگ آمد و آنها را احضار کرد و فرمود: ای مردم! شیطان بر شما غلبه کرده است، من جز بنده خدا نیستم که با امامت، ولایتش و جانشینی رسولش به من نعمت داده است، از کفر بازگردید، من بنده خدا و پسر بنده او هستم، و محمد (صلی الله علیه و آله) برتر از من است، و او نیز بنده خداست، ما جز بشری مانند شما نیستیم.
گروهی از کفر بازگشتند و گروهی در کفر باقی ماندند و بازنگشتند.
امیرالمؤمنین (علیه السلام) به آنها اصرار کرد که بازگردند اما بازنگشتند، لذا آنها را در آتش سوزاند.
گروهی از آنها در بلاد پراکنده شدند و گفتند: اگر در او ربویّت نبود ما را در آتش نمی سوزاند. پناه میبریم به خدا از درماندگی. [۱]
----------
[۱]: . الفضائل ابن شاذان ۷۰؛ نوادر المعجزات ۲۱؛ مدینة المعاجز ۱/۲۲۴؛ بحار الانوار ۴۱/۲۱۳؛ مستدرک الوسائل ۱۸/۱۶۸؛ جامع احادیث الشیعه ۲۶/۶۶.
#هفتمین_زیارت
#فاطمه_سادات_درچه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
نقطه، هندسه گویند: اقلیدس در هندسه ثابت کرد که نقطه قابل قسمت نیست، برخلاف نظر او، دوستی دارم که ده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفر
حضرت موسی علیه السلام میفرماید: از سفر نکوهش نکنید، چون من از سفر، چیزهایی بدست آوردهام که هیچ کس بدست نیاورده است. مراد او برانگیخته شدن وی به رسالت و مشرف شدن به مقام سخن گفتن با خدا است.
ارزش انسان
در حدیث آمده است: هرکه قدر خود داند، هلاک نشده است.
عیبجویی
حکیمی گوید: هرکه عیب پنهانی دیگران را پی گیری کند، دوستی قلبی آنها را از دست داده است.
دنیا
نیز گوید: در زشتی دنیا همین بس که به حال خود باقی نمی ماند و دائماً تغییر میکند، جایی را با ویران کردن جای دیگر درست میکند، کسی را با ناراحت کردن دیگری شاد میسازد.
سخن بیجا
بپرهیز از سخن اضافی که عیوب باطنی تو را آشکار میسازد و دشمن ساکت تو را به حرکت وامی دارد.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۴- عامل تربیت گرچه نماز یک ارتباط روحی و معنوی است و هدف از آن یاد خداست، اما اسلام خواسته این روح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا