#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اما، خداوند حكيم، امر ديگري را براي اين ملت و حضرت آيت الله خامنه اي مقدر فرموده بود كه با رحلت حضرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(۴) حضرت امام خميني قدس سره، با روشن بيني الهي خود، اخلاص و توانايي حضرت آيت الله خامنه اي را در اندازههاي رهبري ملت ميديدند و گاه به اشاره و گاه به تصريح اين موضوع را مطرح ميفرمودند. حجت الاسلام و المسلمين، مرحوم حاج سيد احمد آقا خميني (ره) نقل ميكنند: وقتي كه آيت الله خامنه اي در سفر كره (شمالي) بودند، امام گزارشهاي آن سفر را از تلويزيون ميديدند. از آن منظره ي ديدار از «كره » استقبال مردم و با سخنرانيها و مذاكرات خود در آن سفر خيلي جالب بود و امام گفته بودند، الحق ايشان شايستگي رهبري را دارند. (۵) حجت الاسلام و المسلمين هاشمي رفسنجاني نيز يك نمونه ديگر از اشارات حضرت امام را بيان ميكنند: در جلسه اي با حضور سران سه قوه، آقاي نخست وزير (موسوي) و حاج احمد آقا در محضر امام بحث شد. حرف ما با حضرت امام اين بود كه اگر اين قضيه اتفاق بيافتد، (۶) ما بعدا با قانون
اساسي مشكل داريم، زيرا ممكن است خلاء رهبري پيش بيايد. ايشان گفتند: «خلا رهبري پيش نمي آيد و شما آدم داريد. » گفتم: «چه كسي؟ » ايشان در حضور آقاي خامنه اي گفتند: «اين آقاي خامنه اي ». (۷) خانم زهرا مصطفوي دختر گرامي حضرت امام (ره) ميگويند: من مدتها قبل از بركناري قائم مقام رهبري شخصا، از محضر امام درباره رهبري پرسيدم و ايشان از آيت الله خامنه اي نام بردند و پرسيدم كه آيا شرط مرجعيت و اعلميت در رهبري لازم نيست، و ايشان نفي كردند و از مراتب علمي ايشان پرسيدم و صريحا فرمودند كه (ايشان اجتهادي را كه براي ولي فقيه لازم است، دارد). (۸) در مجلس خبرگان اضطراري، كه پس از رحلت حضرت امام (ره) تشكيل شد، بحث روي شوراي رهبري بود كه هم حضرت آيت الله خامنه اي و هم حجت الاسلام والمسلمين آقاي هاشمي رفسنجاني با آن موافق بودند، اما قضاي الهي چيز ديگري بود و فضاي مجلس خبرگان، گويا به نداي هاتف غيبي، با نام آيت الله خامنه اي معطر گرديد و اصرار مقام معظم رهبري در آن مجلس، مبني بر عدم پذيرش اين مسؤوليت، به رغم استدلالهايي كه ميفرمودند، مقبول نيفتاد و رداي مبارك رهبري امت بر دوش تواناي ايشان قرار گرفت. بعد از رحلت امام (ره)، در آن روز اول كه در مجلس خبرگان شركت كردند، بنده هم عضو مجلس خبرگان بودم. و بالاخره اسم اين بنده ي حقير به ميان آمد و بحث كردند چه كسي را انتخاب كنيم و اتفاق كردند بر اين كه اين موجود حقير ضعيف را به اين منصب خطير
انتخاب بكنند. من فعاليت كردم. مخالفت جدي كردم، نه اين كه ميخواستم تعارف بكنم. خدا خودش ميداند كه در دل من، در آن لحظات چه ميگذشت. رفتم آن جا ايستادم و گفتم: «آقايان صبر كنيد، اجازه بدهيد! » - اينها همه ضبط شده و موجود است، هم تصوير و هم صداي آن هست - شروع كردم به استدلال كردن كه من را براي اين مقام انتخاب نكنيد. هر چه اصرار كردم قبول نكردند. هر چه من استدلال كردم، آقايان مجتهدين و فضلاء كه در همان جا بودند، استدلالهاي ما را جواب دادند. من قاطع بودم كه قبول نكنم، ولي بعد ديدم كه چاره اي نيست. چرا چاره اي نبود؟ زيرا به گفته ي افرادي كه من به آنها اطمينان دارم، اين واجب، در من متعين شده بود، يعني اگر من اين بار را برندارم، اين بار زمين خواهد ماند، اين بود كه گفتم قبول ميكنم. چون ديدم بار بر زمين ميماند، براي اين كه بار بر زمين نماند آن را برداشتم. اگر كس ديگري آن جا بود يا من ميشناختم كه ممكن بود اين بار را بردارد و ديگران هم او را قبول ميكردند، يقينا من قبول نمي كردم كه اين بار را بردارم. بعد هم گفتم: پروردگارا توكل بر تو و خدا هم تا امروز كمك كرد.
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
منع تعرض به زنان امام خميني رهبر انقلاب و بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در پاسخ استعلام در مورد تعر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تفسير آزادي، توسط مخالفان آزادي
احتمالاً قضيه مبارزه با حجاب زنان مسلمان در فضاي آموزشي، حركتي انحرافي براي كمرنگ كردن جلوه عظيم دفاع جهان اسلام از رسول اكرم- صلي الله عليه و آله و سلم- ميباشد. گر چه خود اين واقعه هم از دردهايي است كه ملتهاي اسلامي گرفتار آن شده اند كه چگونه در دنياي به اصطلاح آزاد، الزام زنان و دختران مسلمان به رفع حجاب عين دموكراسي است و فقط ما كه گفته ايم كسي كه به پيغمبر اسلام - صلي الله عليه و آله و سلم- توهين كند و اجماع فقهاي مسلمين فتوا به اعدام آن ميدهند، خلاف آزادي است! راستي چرا دنيا در برابر كسي كه اجازه ندهد تا دختران مسلمان به دلخواه خود با پوشش اسلامي در دانشگاهها درس بخوانند يا تدريس كنند، سا كت نشسته است؟ جز اين است كه تفسير و تأويل آزادي و استفاده از آن در اختيار كساني است كه با اساس آزادي مقدس مخالفند؟ امروز خداوند ما را مسئول كرده است، نبايد غفلت نمود. امروز با جمود و سكون و سكوت بايد مبارزه كرد و شور و حال حركت انقلاب را پا برجا داشت. (۱۵۶)
۱/۲/۶۸
#جایگاه_زن_از_دیدگاه_امام_خمینی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#سکوت_و_جدل 29 🔻هیـــــچ فَحشایی، از این بالاتر نیست که قلبت، مشغول خطاهای دیگـــران باشه! ❌هشدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سکوت و جدل 30.mp3
5.65M
#سکوت_و_جدل 30
بگومگو، یکی از کثیف ترین گناهانه❗️
👈 وقتی قلبت به کسی که باهاش بحث کردی، مشغول میشه؛
از مشغول شدن به خدا جا می مونه!
گیرَم که برنده شدی؛
می ارزید⁉️
🕌در محضر امام روح الله (۲۱۶)
💠 سرلوحه تعليمات اسلام تا آخر دهر
📌 امام خمینی (ره ):
محرّم چه ماه مصيبتزا و چه ماه سازنده و كوبندهاى است، محرّم ماه نهضت بزرگ سيد شهيدان و سروَر اولياى خداست كه با قيام خود در مقابل طاغوت، تعليم سازندگى و كوبندگى به بشر داد و راه فناى ظالم و شكست ستمكار را به فدايى دادن و فداشدن دانست؛ و اين خود سرلوحه تعليمات اسلام است براى ملتها تا آخر دهر.
📚 صحیفه امام؛ جلد ۳؛ صفحه ۳۱۴
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
@zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
دختر نابينا (دختر نابينا) مرحوم محدث بزرگ نوري علي الله مقامه در كتاب خود دارالسلام نوشته دختري بن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دختري شفا يافت
(دختري شفا يافت)
شب سوم صفر ۱۳۷۷ دختري در حدود شانزده سالگي كه از نصف بدن شل بود شفا يافت چنانچه مرحوم ثقةالاسلام حاج شيخ علي اكبر مروج الاسلام فرمود:
در شب مذكور هنگام سحر قبل از اذان صبح از دارالسياده مباركه خواستم براي نماز به مسجد گوهرشاد بروم يك نفر از خدمتگذاران دارالسياده كه سيد جليلي بود و با حقير دوستي داشت گفت من امشب در اينجا مواظب خدمت بودم پشت پنجره نقره كه در بالا سر مبارك حضرت است دختري ديدم افتاده و پاهاي او دراز است.
من باو گفتم اي زن اي دختر چنين بي ادبانه پاهاي خود را در اين جا دراز مكن بعضي زنها كه نزد او بودند گفتند اين بيچاره شل است و قدرت ندارد پاهاي خود را جمع كند لذا از او گذشتم واينك در اين هنگام سحر آمدم او را نديدم.
از بعضي زنها كه در آنجا بودند پرسيدم اين دختر شل كجاست و چه شد.
گفتند حضرت رضا (عليه السلام) او را شفا داد و خود با كسانش رفتند.
(- كرامات رضويه. )
از اين در مرانم اي امام بحق
مرانم بخوانم اي امام بحق
ترا حق زهراي اطهر قسم
مدد كن بجانم اي امام بحق
مران از درت ايشه ملك طوس
به پروردگارم اي امام بحق
اميدم به توست اي امام رئوف
چو نامه سياهم اي امام بحق
اسير و گرفتار اندر فتن
نظر كن بحالم اي امام بحق
بدادم برس موقع انتظار
چو در انتظارم اي امام بحق
شفاعت نمااي شه با كرم
به نزد خدايم اي امام بحق
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۳. ردّ عقاید غالیان و بیان عقاید صحیح امام رضا (علیه السلام)، پس از اینکه مردم را با عقاید پوچ و فا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴. بیان علل غلو و عاقبت غالی
شاید بتوان مهم ترین علت غلو را جهل و نادانی و کم ظرفیتی غلات دانست. چنانکه وقتی شخصی علت خدادانستن امام علی (علیه السلام) را توسط عده ای، معجزات آن حضرت (علیه السلام) بیان کرد، [۴] امام رضا (علیه السلام) در پاسخ به او، در قسمتی از بیاناتش به این مطلب اشاره نموده و میفرماید:
«این گمراهان کافر چیزی جز از ناحیة جهل خود، به اندازة نفوس
----------
[۴]: مجلسی، پیشین، ص ۲۷۶.
خود نیاوردند تا اینکه تعجبشان از آن امور (معجزات) شدت یافت [از دیدن معجزات به شدت تعجب کردند] و تعظیمشان به خاطر آن امور (معجزات) بسیار شد [به خاطر اموری که از آنها پدید آمد، آنها (ائمه: ) را بسیار بزرگ شمردند. ]». [۱]
چنانچه در این حدیث شریف ملاحظه میشود، عقل و درک غلات، تحمل دیدن معجزات را نداشته و این جهل و نادانی و کم ظرفیتی، آنان را به غلو گرفتار نموده است.
در مورد عاقبت کارغالی؛ مورد لعن و نفرین شدید خدا و ائمه: قرار گرفتن، [۲] چشیدنِ داغی آهن، [۳] گر فتار شدن در هاویه، [۴] و همنشینی غلات با فرعون و آل فرعون در شدیدترین و بدترین عذابها [۵] از جمله عواقب و نتایج اعمال غالیان برشمرده شده است.
----------
[۱]: طبرسی، پیشین، ص ۲۳۲؛ مجلسی، پیشین.
[۲]: برای نمونه، ر. ک: طوسی، پیشین، ص ۶۵۸، رقم ۶۷۳؛ مجلسی، پیشین، ص ۲۶۴.
[۳]: طوسی، پیشین، ص ۵۹۱، رقم ۵۴۴ و ص ۸۲۹، رقمهای ۱۰۴۷ و ۱۰۴۸.
[۴]: مجلسی، پیشین؛ «هاویه همان آتش سوزنده و گدازندة [جهنم] است». قرآن مجید، القارعه (۱۰۱)، آیه ۱۱.
[۵]: طوسی، پیشین، ص ۶۵۸، رقم ۶۷۳؛ مجلسی، پیشین.
#فرقه_های_درون_شیعی
✍نعمت الله صفری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#فلسطین #غرب 🔻 بعد از اینکه ماجرای فتح قدس به دست مسلمونها رو دیدید (اینجا ) حالا چگونگی فتح قدس تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_زمان عج
#سبک_زندگی
⛔️ زندگی بدون جهاد و مبارزه اصلا امکان ندارد❗️
⬅️ اسلام اومده تا بگه هدف و روشتون رو اصلاح کنید...
@zandahlm1357
چشم به راه - قسمت پنجاه و هفتم.mp3
28.81M
🎬 قسمت: پنجاه و هفتم
👇👇👇👇👇👇
قابل توجه اعضاء محترم این مجموعه از فایلها تاریخشون به روز نیست
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🍂 نذر لاله ها بانوای: حاج صادق آهنگران کجا رفت تاثیر سوز دعا.. @zandahlm1357 ┄═❁๑🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂 جاده و اسب مهیاست
بیا تا برویم
🔹 با نوای
حاج صادق آهنگران
@zandahlm1357
🍂
🔻 #پنهان_زیر_باران 4⃣
سردار علی ناصری
به دلیل فشردگی نی ها، کمبود وقت و نداشتن شناسایی دقیق بردن سه گردان رزمی بسیار مشکل بلکه ناممکن بود و از این رو می بایست برای آماده کردن منطقه برای عملیات، دست به کاری اساسی می زدیم و تغییرات زیادی در آبراه ها و محل عبور و مرور می دادیم. همچنین می بایست تشکیلات مستقلی ایجاد می کردیم تا در وهله اول كل هور را شناسایی کند و سپس دست به دگرگونی و آماده سازی منطقه برای انجام عملیات بزند.
درست در همین زمان، پایه های اولیه ایجاد قرارگاهی مستقل برای شناسایی هور گذاشته شد؛ قرارگاهی که بعدها «قرارگاه نصرت» نام گرفت. در همان جلسه قرارشد بچه های مسجد جزایری به رهبری حاج حمید رمضانی با بچه های سپاه سوسنگرد و سپاه حمیدیه و تیپ ۳۷ نور سابق در هم ادغام شوند و قرارگاه نصرت شکل گیرد.
به یک معنا، اندیشه اولیه تأسیس قرارگاه نصرت، حاصل هم اندیشی محسن رضایی و علی هاشمی بود. علی هاشمی در مدت کمی، با قدرت سازماندهی بالایی که داشت، موفق به جذب نیروهای بومی و خصوصا عشایر عرب منطقه شد و همین افراد در ماه های بعد بار اصلی کارها را بر دوش کشیدند و طرح عبور از هور را از حرف به عمل مبدل کردند؛ مردان گمنام و بدون ادعای عشایر عرب که از جان مایه گذاشتند و ناممکن ها را به ممكن مبدل کردند؛ مردانی که نامشان در هیچ کتاب و دفتری ثبت نشده اما بازیگران اصلی ماجرا بودند.
* * *
تجربه تلخ شکست عملیات والفجر مقدماتی نشان داد که نیروهای زمینی ما در عمل به بن بست رسیده اند و کار زیادی در جنوب از آنان بر نمی آید. در چنین گیر و داری بود که اندیشه عبور از هور به ذهن فرماندهان سپاه رسید و این راه، تنها راه خروج از بن بست پیش آمده دانسته شد.
🔅 پیگیر باشید
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
گفت وگوی امیرالمؤمنین (علیه السلام) با جمجمه انوشیروان عمار ساباطی میگوید: امیرالمؤمنین (علیه الس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گفت وگوی امیرالمؤمنین (علیه السلام) با جمجمه خسرو پرویز
ابورواحه انصاری از مغربی روایت میکند که او گفت:
امیرالمؤمنین (علیه السلام) وقتی از جنگ نهروان فارغ شد جمجمه پوسیده ای دید، فرمود: بیاوریدش.
آن را با تازیانه اش تکان داد و فرمود: به من بگو که هستی؟ فقیری یا ثروتمندی، بدبخت یا خوشبخت، پادشاه یا رعیت؟
با زبانی فصیح گفت: سلام بر تو یا امیرالمؤمنین! من پادشاهی ستمکار بودم، من «دویز بن هُرمُز» پادشاه
پادشاهان بودم، مشرق و مغرب زمین، بلندیها و دره ها، خشکی و دریاهای آن را صاحب شدم، من کسی هستم که هزار شهر را در دنیا گرفتم و هزار پادشاه از پادشاهانش را کشتم.
یا امیرالمؤمنین! من کسی هستم که پنجاه شهر ساختم و... هزار غلام ترک، هزار ارمنی، هزار رومی و هزار زنگی را خریدم. و با هفتاد نفر از دختران پادشاهان ازدواج کردم.
هیچ ملکی در زمین نبود مگر اینکه بر آن پیروز شدم و بر اهلش ظلم کردم، وقتی ملک الموت به سراغم آمد به من گفت: ای ستمکار، ای طغیانگر، با حق مخالفت کردی! اعضایم به لرزه افتاد و بندهایم متزلزل شد، زندانیانم که هفتاد هزار نفر از فرزندان پادشاهان بودند و از زندان رها شده بودند، بر من ظاهر شدند.
وقتی ملک الموت روح مرا بالا برد اهل زمین از ستم من آسوده گشتند، و من تا ابد در آتش معذب خواهم بود. خدا مرا به هفتاد هزار فرشته عذاب سپرده که در دست هر یک از آنها عصایی از آتش است که اگر با آن به کوههای زمین ضربه زده شود، کوهها آتش گرفته خُرد خواهد شد، و هر وقت که فرشته با یکی از این عصاها
بر من ضربه میزند آتش میگیرم و میسوزم، و خدا مرا زنده میکند و به خاطر ستم به بندگانش مرا تا ابد عذاب میکند.
و همچنین خدای تعالی به تعداد موهای بدنم مار و عقرب مأمور کرده تا مرا بگزند و نیش بزنند و مارها و عقربها به من میگویند: این سزای ستمی است که به بندگانش کردی.
سپس جمجمه ساکت شد، و همه سپاه امیرالمؤمنین (علیه السلام) گریستند و بر سرهای شان زدند، و گفتند: یا امیرالمؤمنین! حق تو را بعد از آنکه رسول الله (صلی الله علیه و آله) ما را آگاه کرد نادیده گرفتیم، و فقط حق و بهره خود را از تو از دست دادیم، چرا که چیزی از تو کم نمی شود، پس ما را به خاطر کوتاهی که سرزده و اینکه مقام تو را برای دیگری پسندیدیم حلال کن، ما پشیمان هستیم.
حضرت دستور داد تا جمجمه پوشانده شود.
در همین هنگام بود که آب نهروان از حرکت باز ایستاد، و هر حیوان و ماهی ای که در نهر بود به روی آب آمد، و هر یک از آنها با امیرالمؤمنین (علیه السلام) سخن گفت و برای او دعا کرد و به امامت او گواهی داد.
پس از این ماجرا یکی از افراد سپاه خطاب به حضرت چنین گفت:
- سلام من بر زمزم و صفا، سلام من بر سدرة المنتهی.
- در نهروان جمجمههای اهل خاک در روز روشن با تو سخن گفتند.
- ماهیهای آن بر تو آشکار شدند و به ولایت تو اذعان کردند. [۱]
----------
[۱]: . الفضائل ابن شاذان ۷۲؛ بحار الانوار ۴۱/۲۱۵؛ الزام الناصب ۱/۲۸۰.
#هفتمین_زیارت
#فاطمه_سادات_درچه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
سفر حضرت موسی علیه السلام میفرماید: از سفر نکوهش نکنید، چون من از سفر، چیزهایی بدست آوردهام که هی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دنیا
نیز گوید: در زشتی دنیا همین بس که به حال خود باقی نمی ماند و دائماً تغییر میکند، جایی را با ویران کردن جای دیگر درست میکند، کسی را با ناراحت کردن دیگری شاد میسازد.
سخن بیجا
بپرهیز از سخن اضافی که عیوب باطنی تو را آشکار میسازد و دشمن ساکت تو را به حرکت وامی دارد.
سخن بیجا، تحقیر
هرکه زیاد بگوید، میلغزد، هرکه به حقارت بنگرد خوار میشود.
سکوت، بردباری
کم سخن گفتن انسان دلیل عقل آدمی است و حلم او نشانه فضل وی.
خود را بر آتش گر زند
بهر تو کس پروا مکن
قربان تمکینت شوم
می بین و سر بالا مکن
جامی
والی مصر ولایت ذوالنون
آن به اسرار حقیقت مشحون
گفت در مکه مجاور بودم
در حرم حاضر و ناظر بودم
ناگه آشفته جوانی دیدم
چه جوان سوخته جانی دیدم
لاغر و زرد شده همچو هلال
کردم از وی ز سر مهر سؤال
که مگر عاشقی ای شیفته مرد
که بدینگونه شدی لاغر و زرد
گفت آری بسرم شور کسی است
کش چو من عاشق و رنجور بسی است
گفتمش یار به تو نزدیک است
یا چو شب روزت از او تاریکست
گفت در خانه ی اویم همه عمر
خاک کاشانه ی اویم همه عمر
گفتمش یکدل و یکروست بتو
یا ستمکار و جفا جوست بتو
گفت هستیم بهر شام و سحر
بهم آمیخته چون شیر و شکر
گفتمش یار تو ای فرزانه
با تو همواره بود همخانه
سازگار تو بود در همه کار
بر مراد تو بود کار گذار
لاغر و زرد شده بهر چه ای
تن همه درد شده بهر چه ای
گفت رو، زو که عجب بی خبری
به که زینگونه سخن درگذری
محنت قرب ز بعد افزونست
جگر از محنت قربم خونست
هست در قرب همه بیم زوال
نیست در بعد جز امید وصال
آتش قرب دل و جان سوزد
شمع امید روان افروزد
.......:
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔰 سلسله سخنرانی های #زمانه_ات_را_بشناس 23 🌀 بازخوانی تحلیل های مهم #وقایع_تاریخی مقام معظم رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زمانه ات را بشناس 24.MP3
6.42M
🔰 سلسله سخنرانی های #زمانه_ات_را_بشناس 24
🌀 بازخوانی تحلیل های مهم #وقایع_تاریخی مقام معظم رهبری
🎬 جلسه 4️⃣2️⃣
🎤 با تدریس #استاد_احسان_عبادی
👈برای آشنا شدن جوانان انقلابی با تحلیل های #تاریخی رهبری عزیز، در نشر این فایلها حتی با لینک خودتان، همکاری بفرمایید
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پيامدهاى جنگ جمل اگرچه اميرالمؤمنين (عليه السّلام) نخستين شورش دنياطلبان پيمان شكن را بر ضدّ حكومت ح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱. حضور شمار بسيارى از صحابۀ پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) و برگزيدگان آنها در كوفه؛ به گونه اى كه هيچ يك از شهرهاى مهم عالم اسلام، همچون كوفه از نظر كمّى و كيفى تا اين حد صحابه را در خود جاى نداده بود.
۲. حضور سرشناسان و مشاهير قبايل مختلف حجاز و يمن و ساير نقاط در كوفه؛ به گونه اى كه تركيب جمعيتى آن با ساير شهرها به كلّى تفاوت داشت.
۳. موقعيت نظامى كوفه و حضور دليرترين مردم عرب در آن شهر؛ قبلاً گفتيم كه فلسفۀ بناى شهر كوفه، ايجاد پايگاه و مركز پشتيبانى براى سپاه مأمور فتح نيمۀ شمالى ايران بود. مهم ترين سپاه اسلام در اين شهر مستقر شد و هم آنها بودند كه امپراتورى ساسانى را برانداختند. از اين رو در ميان مسلمانان از نظر شجاعت و آزادگى، كوفه سرآمد بلاد بود.
۴. بى عنايتى مردم مدينه نسبت به على (عليه السّلام) ؛ مدينه از برگزيدگان اصحاب پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) خالى شده بود و آنها كه باقى مانده بودند چندان عنايتى به اهل بيت نداشتند. شاهد مثال اين كه، هنگام حركت اميرالمؤمنين (عليه السّلام) براى مقابله با ناكثين فقط ۷۰۰ نفر با ايشان بيرون آمدند. حضرت على (عليه السّلام) در نامه اى به اهل كوفه مى فرمايد: «... بدانيد كه ديگر مدينه با آن جمعيت وجود ندارد. مردم خوب آن پراكنده شده اند و فتنه و آشوب بر محور آن مى گردد».
۵. موقعيت جغرافيايى كوفه؛ شهر كوفه تقريباً در قلب عالم اسلام آن روز واقع بود و بر ايران، حجاز، شام، مصر و جزيره مشرف، تقريباً به يك فاصله بود. مركزيت آن نسبت به بصره كه به دريا نزديك و امكان هجوم از راه دريا وجود داشت، بهتر مى نمود. [۱]
----------
[۱]: . نگاه كنيد به بحث تفصيلى در كتاب «كوفه و نقش آن در قرون نخستين اسلامى»، ص ۱۹۲ و نيز نقش امامان معصوم در حيات اسلام، ص ۱۴۴ تا ۱۴۶.
#تاریخ_تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
🔻
🔶 بانوی پارسیِ عصر هخامنشی، چادر به سر دارد
👈🏻 تصویری از یک زن پارسی از خاندان اشرافی فارناکیان (Pharnacid) که در داسکیلیون (در ترکیه امروزی) یافت شده است: بانویی که #چادر به سر دارد!
📚 Encyclopædia Iranica: Clothing ii. In the Median and Achaemenid periods, Figure 58.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ عبدالحمید اسماعیل زهی : سازنده تخت جمشید، جمشید است
جناب عبدالحمید چیزی که نمی دانید چرا بیان می کنید!
جمشید شخصیت تخیلی و افسانه ایی است و تخت جمشید ربطی به جمشید ندارد. نام اصلی این بنا در زمان هخامنشیان، پارسه بوده و سازنده آن شاهان هخامنشی هستند و در دورانی از تاریخ ایران و بعد از هخامنشیان، مردم ایران، نام افسانه ایی وتخیلی جمشید را سازنده این بنا می نامند و اساسا جمشید شخصیت اسطوره و افسانه ایی است نه واقعی.