آشنایی با ساختار مقاله علمي.pdf
297.1K
فایل روش نامه مقاله(آشنایی با ساختار مقاله علمی)
💢 چند پرسش و پاسخ پیرامون حکم قتل فرزند توسط پدر
✔️ اخیراً اظهارنظرهایی درباره حکم قتل فرزند توسط پدر مطرح شده است، و برخی افراد عدم قصاص پدر در قتل فرزند را نوعی مالکیت پدر بر فرزند تعبیر کردهاند، و آن را صرفاً یک برداشت فقهی از سوی فقها و نه متکی به آیات قرآن دانستهاند.
📜 با توجه به این اظهار نظرها، سوالات زیر مطرح میشود و استاد علیاکبر سیفی مازندارنی به آنها پاسخ داده است👈 https://b2n.ir/911369
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
XiaoYing_Video_1595894049121(2).mp3
34.87M
🎤فايل صوتي
🔴موضوع: نقد سخنان کرونائي جناب سيدکمال حيدري
1. کرونا و شکسته شدن شاخ غرور انسان غربی و علم مدرن!
2. کرونا و اثبات ناتوانی قرائت رسمی دين!
3. کرونا و اثبات عدم امتياز اسلام و تشيع نسبت به ساير اديان مذاهب!
4. کرونا و بطلان ادعای توانايی اسلام بر اداره و مديريت جهان!
5. کرونا و ناتوانی امام زمان نسبت به حل مشکلات بشر!
6. کرونا و تعطيلی مسجد الحرام برای اولين بار در تاريخ اسلام!
✅ اينها ادعاهايی است که جناب #سيد_کمال_حيدری با تحليل ويروس کرونا مطرح کردهاند.
✅جناب استاد #احمدحسين_شريفی در اين فايل صوتي به بيان ملاحظات خود در اين شش مسأله پرداختهاند.
🔶اميدواريم که جناب سيدکمال حيدری به دعوت پايانی استاد شريفی مبنی بر برگزاری يک #مناظره يا گفتگوی علمی در اين موضوع پاسخ مثبت بدهند و جامعه علمی ما شاهد يک مناظره جدی و عالمانه در موضوع "کرونا و دين و معرفتديني و دعا و توسل و امثال آن" باشد.
#کرونا
#شبهات_دينی
🆔 کانال استاد احمدحسین شریفی @meshkatnoor
بانک غدیر.pdf
24.6M
📚فایلpdf کتاب بانک غدیر:👆👆👆
بعضی از عناوين كتاب شامل:
1.بانك جامع اشعار و پيامك غديرستان؛
2.اسرار غدير: گزارش تحليلي از واقعه غديرخم متن كامل و مقابله شده خطبه غدير؛
3.عيد غدير در اسلام؛
4.غدير در گذر تاريخ؛
5.غدير در بيان صاحب غدير؛
6.غدير شناسى (خلاصه «الغدير» علامه امينى براى جوانان)؛
7.غدير از آدم تا خاتم؛
8.غدير چشمه زلال ولايت؛
9.غدير، عيد دعا و محبت؛
10.غديرشناسى وپاسخ به شبهات ؛
11.غدير حقيقتى بر گونه تاريخ؛
12.غدير در روايت قلم ؛
13.غدير موهبتي براي جهانيان؛
14.پيروان غدير در گذر تاريخ ؛
15.حديث غدير و جانشين حضرت محمد (ص)؛
16.تجلي غدير در عصر ظهور؛ 160 پيشنهاد براي احياي غدير؛
17.گزارش لحظه به لحظه از واقعه غدير و...
🌹 با تشکر از واحد پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهراء علیها سلام شهرستان قوچان
📚معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
چرا باید در وضعیت کرونایی مناسک محرم را برگزار کرد؟
اولین چیزی که در شرایط کرونایی برای برخی از نویسندگان در اولویت قرار میگیرد مناسک دینی و مذهبی و ضرورت تعطیلی آنهاست. بگذریم از کسانی که تعطیلی مناسک میگویند و تعطیلی شریعت منظور میکنند، برخی از مخالفان برگزاری مراسم محرم صادقانه نگران سلامتی مردم و جامعه هستند و هراس از این دارند که با کرونایی شدن جامعه نه فقط جامعهدینداران بلکه خود دین و منطق حفظ نفس و «لا تلقوا بایدیکم الی التهلکه» آسیب ببیند. در این باره چند نکته به نظر میرسد که برگزاری مناسک محرم را و لو در وضعیت کرونایی ضروری نشان میدهد:
1. در کنار سلامت فیزیکی و پزشکی باید سلامت اجتماعی (social health) را مهم (و شاید مهمتر از سلامت پزشکی) در نظر گرفت و حفظ شعور و شور فرهنگی و اجتماعی را از اولویتهای سلامت اجتماعی، و سلامت روحی اجتماع در نظر گرفت. سلامت اجتماعی در جامعه دینی در ارتباط تنگاتنگ با باورهای دینی و مناسک دینی است. آنچه در ماه رمضان نوعا رخ میدهد تقدم آگاهیِ دینی بر احساس و شور دینی است و آنچه که در ماه محرم واقع میشود پیشیگرفتن شور دینی بر آگاهی دینی است (البته همه رابطۀ دیالکتیک میان شور و شعور را میدانیم). حفظ تعادل بین این دو فصلِ از شور و شعور در کل سال از اولویتهای جامعه متعادل دینی و نظام صحت و سلامت اجتماعی در ایران اسلامی است. ایجاد خلاء و کاستی در هر یک از این دو ضرورت، سلامت اجتماعی را مخدوش میکند و خدشه در سلامت اجتماعی، سلامت روانی را آسیب میزند و بیماری روانی هم مسیر سلامت بدن را به خطر میاندازد.
2. در نسبت بین روح و جسم در جامعه و تمدن تحلیلهای مختلفی مطرح شده است. از منظر آلبرت اشویتسر در فلسفه الحضاره، هرچند تمدن بهمثابه ترقی و پیشرفت روحی و جسمی، مادی و معنوی بهصورت توأمان است، ولی پیشرفت حقیقی آنجایی است که به جهت روحی تکاملی حاصل شده باشد.از نظر ایشان، ادعای تمدن زمانی صحت پیدا میکند که بین آنچه که جوهری است و آنچه که نیست تمایز ایجاد شود. هر دو پیشرفت فوق، کار روح است، ولی در یکی تصرف روح درماده است و در دیگری تصرف روح در روح است. در این معنا، پیشرفت اخلاقی، جوهر تمدن خواهد بود و اساساً تمدن غیر از این معنا معنای دیگری نخواهد داشت. (براین اساس در وضعیت تمدنیِ دنیای دنیوی شده باید در پی روح جدیدی گشت، باید خُلق باطن را عوض کرد تا تمدن حقیقی شکل بگیرد). برهمین اساس در دفاع از برگزاری مراسم محرم، برخی به درستی تقدم و اولویت نیازهای روحی بر نیازهای جسمی و فیزیکی را مطرح میکنند. لیکن مهمتر از آن، توجه به وابستگی دوسویه و متقابل میان روح و بدن و نیازهای فیزیکی و متافیزیکی، و سلامتیِ در هم تنیدۀ روحی و جسمی است، اینکه فقدان سلامتی روحی جامعه، سلامتی جسمی را هم دچار مشکل خواهد کرد و کاستیها در سلامتی جسمی جامعه نیز ممکن است سلامتی روحی جامعه را دچار خطر کند. از این نظر، باید تعادلی وجود داشته باشد بین فعالیتهای فیزیکی و متافیزیکی، تلاشهای اقتصادی و فرهنگی، حرکتهای دنیایی و دینی، و سلامتی جسمی و روحی.
3. بر همین اساس، باید کارکردهای اخلاقی محرم (رابطه بین «اخلاق و مناسک مذهبی») را در نظر آورد (ملاحظه کنید آمار تحقیقات پژوهشکدههای پلیس را در کاهش جُرم و جنایت در محرم و صفر) و تعطیلی محرم را در واقع تعطیلی بخشی از فرایندهای اخلاقی شدن یا اخلاقی ماندن جامعه دانست. بیشک توجه به این نکته ما را در حکم به تعطیلی محرم محتاطتر خواهد ساخت. اساسا تعطیل کردنها سادهترین راه و انفعال در برابر ویروس فعال کوید 19 است که میتواند روح سختی و مقاومت در برابر بحرانهای اجتماعی را به کلی سست کند و ما را به سمت سکولاریزاسیون رادیکال بکشاند (همیشه نسبتی هست بین «سادهسازیها» و «واکنشهای افراطی»).
ادامه 👇👇👇
@Habibollah_Babai
4. نکته دیگر در ضرورت توجه به مناسک محرم، «اقتصاد محرم»، «اقتصاد نذر»، و «اقتصاد احسان» در کشور و بلکه در جوامع شیعی و حتی برخی از جوامع سنی مذهب است. امروزه کسانی که در مورد وضعیت اقتصادی کشور نگراناند و نسبت به اقشار آسیبپذیر دغدغهمند هستند، کارکردهای اقتصادی محرم، مثل تولید پارچه سیاه و خیاطی پیراهن و روسری و ...، ابزارهای صوتی، انواع لامپها، انواع سیدی و دیویدی، انواع اجاق کپسولهای آشپزی، انواع فرش و موکت برای حسینیهها، انواع قربانیها همچون گاو، گوسفند و شتر (فقط یک مورد از اقتصاد دستۀ هشتم محرم حسینیۀ زنجان را ببینید)، انواع حبوبات و چای و زعفران و روغن و سبزی و پیاز و غیره، و امروزه انواع ظروف پلاستیکی و غیره را باید درنظر بگیرند. اقتصاد محرم آنقدر جدی است که مدتهاست چینیها این بازار را به درستی شناسایی کردهاند و در حال سرمایهگذاری در بازار محرم و صادرات کالاهای محرم به کشورهای اسلامی از جمله ایران هستند. بدینسان کسانی که دغدغههای بازار و اقتصاد جامعه را هم دارند نباید فراموش کنند که بخشی از اقتصاد مردمی متعلق به قاطبۀ جامعه مذهبی ایران در ایام محرم است و تعطیلی محرم، در عمل تعطیلیِ بخش مهمی از اقتصاد کشور در این دو ماه خواهد بود.
5. همانطور که پیش از این تأکید داشتهام باید مساجد محور نظافت و بهداشت در محله باشند و ائمه جماعات مساجد هم از فرهنگ سلامت در محله باید پشتیبانی کنند و به فقیران سلامت در محله سرکشی و رسیدگی کنند. در ایام محرم حسینیهها و هیئات مذهبی هم میتوانند در تأمین فرهنگ سلامت در محله نقش مکمل را داشته باشند و بخشی از کارکردهای محرم امسالشان را بر توسعه فرهنگ بهداشت و مراقبت از خود و بلکه مراقبت روحی و البته بهداشتی از دیگران (امر به معروف و نهی از منکرهای بهداشتی) و استمرار کمکهای ایمانی و همدلی قرار دهند. در این باره همانطور که هیئات مذهبی هر ساله گونه های شورانگیزی از عزاداری و اشعار جدید فاخر و سبکهای نوی نوحه خوانی را طراحی و اجرا میکنند، امسال میتوانند در سطوحی بالاتر در مورد کارکردهای جدید اجتماعیِ هیئات و حسینیهها و اقدامات مربوط به نظام سلامت و صحت نیز مبتکرانه عمل کنند و با الهام از فرهنگ اربعین به مصافی متفاوت با ویروس کرونا و ویروسهای پیرامونی آن بروند. دراین صورت محرم نه تهدیدی برای سلامتی مردم، بلکه فرصت و ظرفیتی خواهد بود برای شتاب سلامت در جامعه و رهایی از وضعیت کرونایی. انشاءالله
@Habibollah_Babai
آسیب های فرقه حلقه.pdf
1.21M
جزوه استاد سالاری
مرتبط با نشست تخصصی «بررسی و نقد عرفان حلقه»
#کلمه_سواء ۴۴
✍️ پاسخ آیتالله فاضللنکرانی به یادداشتی در رابطه با شبهه عدم سرایت ایمان و کفر درحقوق شهروندی
آیت الله محمّدجواد فاضللنکرانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، به یادداشت آقای دانیال نمازی در رابطه با شبهه عدم سرایت ایمان و کفر در حقوق شهروندی پاسخ داده است که متن آن به این شرح است:👇
hawzahnews.com/news/912125
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
غدیر منادی وحدت.pdf
30.34M
💎 ویژه نامه #غدیر_منادی_وحدت با بیش از 30 عنوان مقاله و مصاحبه از سوی هفته نامه افق حوزه منتشر شد.
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews | خبرگزاری حوزه
Davoodi.mp3
4.22M
#رادیو_اندیشه
💯🔊 #بشنوید
🔰 پاسخ به پرسش های #غدیر_خم (بخش اول)
📌 دانلود فایل صوتی پاسخ به پرسشی در باب اسناد داستان غدیر، از منابع مهم اهل سنت؛ که نشان می دهد اصل این ماجرا ، نه تنها متواتر ، بلکه فوق تواتر است!
🎙حجت الاسلام دکتر #سعید_داوودی
عضو هیات علمی پژوهشگاه
📻 رادیو اندیشه دریچه ای به سوی دانایی
🆔 @iictchannel
#دلارام
عنوان:رویکردهای سه گانه بزرگان تاریخ اهل سنت به غدیر
مقاله علمی پژوهشی
نگارنده: سید مرتضی حسینی
منبع:نورمگز،مگ ایران،ثقلین
✍️واحد پژوهش حوزه علمیه حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#دلارام
عنوان:پژوهشی در شأن،ترتیب و زمان نزول آیات غدیر
مقاله علمی پژوهشی
نگارنده: عزت الله مولایی نیا،محمودرصا توکلی محمدی
منبع:نورمگز،مگ ایران،سایت علوم انسانی
✍️واحد پژوهش حوزه علمیه حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸غدیر؛ وصل شدن به خداوند🔸
وصل شدن به خدا چگونه است؟ مثالی میزنم. شبکۀ تولید برق، هفتاد هزار ولت است. توان چراغهای معمولی 220 ولت است که باید از چندین ترانس بگذرد تا به شبکۀ هفتاد هزار ولتی برسد. وقتی این برق تنزل کرد تا به 220 ولت رسید، آن موقع میتوانی لامپ روشن کنی و میگویی این چراغ، وصل است. چون وصل است نور میدهد. این اتصال اگر از یک جایی قطع شد، چراغ هست اما روشن نمیشود و نور نمیدهد!
«ولایت» مثل برق است. «نماز»، مثل چراغ است. خدا از ما نور میخواهد. شبکۀ ولایت در نماز که چراغ است، ایجاد نور میکند. شبکه ولایت در روزه که مثلا یخچال است، ایجاد خنکی میکند. شبکه ولایت در حج، ایجاد حرکت میکند. شبکه ولایت در زکات، ایجاد اقتصاد میکند. اما میگویی شبکه ولایت است که کار میکند. نماز، روزه، حج، جهاد و... ابزارند مثل ابزارهای الکتریکی! اما آن چیزی که ابزارهای الکتریکی را فایدهدار میکند، شبکه برق است.
در غدیر آمدند ترانس جدیدی نصب کردند و گفتند تاکنون از ترانس پیغمبر صلی الله مستقیماً برق میگرفتید؛ ماموریت ایشان پایان یافت. از این پس از طریق ترانس علی علیهالسلام، به ولایت الله وصل شوید.این کار را کردند که نماز، روح و معنا داشته باشد، حیات داشته باشد و محبتآفرین باشد.
در سقیفه آمدند اصل نماز را قبول کردند، حج، روزه، جهاد و زکات را قبول کردند اما ولایت و شبکه اتصال را حذف کردند! نتیجه این قطع اتصال، عدم پذیرش و عدم کارایی حج و جهاد و نمازشان شد که مصیبتهای فراوانی برای اسلام درست کرد و درست میکند!
از روزی که شبکۀ ولایت قطع شد مصیبت وارد اسلام شد. نگاه کن عالم را؟ از روز هجده ذیحجه تا بیستوهشت صفر مجموعاً هفتاد روز میشود! در این هفتاد روز چه اتفاقی افتاد. ولایت قطع شد. بعد از رحلت و قطع ولایت تا به حال که هزار و اندی سال میگذرد چه اتفاقی افتاد؟ هفتاد روز سقوط، با هزار سال جبران نمیشود! شما تا حالا برای احیای ولایت سیصد هزار شهید دادهاید. بیش از دو برابر آن جانباز دادهاید. اینهمه شکنجه و مجاهدتهای فراوان، اینهمه کشتههای شب و روز در عراق و سوریه و لبنان و پاکستان و افغانستان! اینهمه مجاهدت هم نتوانستهاست آن هفتاد روز را جبران کند!
@haerishirazi
نگرش شیعه به ولایت.mp3
2.66M
🎙 نگرش شیعه به ولایت
◀️ استاد علی صفایی حائری
#پادکست_ویژه_دهه_ولایت
▶️ @einsad
🛒 www.zekraa.ir
▶️https://instagram.com/ali.safaeihaeri
ولایت وشیعه شناسی شهیدصدر بنیاد امامت۱۲مرداد۹۹.mp3
12.73M
#بشنوید
🔰 سخنرانی استاد عبدالحسین خسروپناه با موضوع ولایت و شیعه شناسی #شهید_صدر
📍بنیاد امامت ۱۲مرداد۹۹
🆔 @khosropanah_ir
*👌مجموعه سایت های فعال در عرصه #غدیر*
https://eitaa.com/neynavaahvaz
🔹سایت جامعه بین المللی عید غدیر خم
🔗https://moballeghineghadir.com
🔹سایت بنیاد بین المللی الغدیر
🔗http://www.alghadir.ir
🔹سایت غدیری شویم
🔗http://www.ghadirishavim.ir
🔹سایت خطابه غدیر
🔗http://www.khetabeghadir.com
🔹سایت کتابخانه تخصصی امیرالمومنین علی علیه السلام
🔗http://www.imamalislib.com
🔹سایت دانشنامه خطابه غدیر و فدک
🔗http://kb.khetabeghadir.com
🔹سایت غدیر
🔗http://www.ghadir.com
🔹سایت غدیرشناسی
🔗http://www.ghadirshenasi.ir
🔹سایت غدیر خم
🔗http://www.ghadirekhom.com
🔹سایت نهج البلاغه
🔗http://www.balaghah.net
🔹کتابخانه بنیاد نهج البلاغه
🔗http://nflib.ir
🔹شبکه امام علی (پایگاه رسمی آستان قدس علوی)
🔗http://www.imamali.net/?fid=2
🔹سایت تخصصی ابوتراب علیه السلام
🔗http://www.aboutorab.com
🔹سایت امام علی علیه السلام
🔗http://imamalinet.net
🔹سایت اطلاع رسانی غدیر میثاق
🔗http://www.missagh.org/index.html
🔹سایت علی نامه
🔗http://alinameh.com
🔹سایت ام الکتاب پایگاه تخصصی امیرالمومنین علیه السلام
🔗http://ali.ommolketab.ir
🔹پایگاه تخصصی غدیرستان
🔗https://www.ghadirestan.com
2_5269549135568046624.pdf
2.8M
آراء برخی اندیشمندان در مورد جهان بعد از کرونا
امامت امیرالمومنین درثرعالمی زیدی..بخشی ازمقاله دکترمحمد جاودان👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولوی طارق جمیل که سخنران و عضو جماعت تبلیغی پاکستان هستند در سخنرانی خود امام علی علیه السلام را طبق حدیث پیامبر و حدیث معروف غدیر، مولا علی خواندند و ترجمه ی جدیدی را ارایه کردند.
ایشان گفتند ما ترجمه میکنیم دوست
اما مولا یعنی سردار، یعنی آقا ...
این کلیپ سه مگا بایت هست خواهش میکنم ببینید حتما.
من که اشک ریختم از شوق بیداری مسلمانان و رهبران و متفکرین غیرشیعی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دفاع جانانه علامه امینی رحمة الله علیه از امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام.
{{انصافا شنیدنی است }}