فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شیوه طلبگی مرحوم استاد #استاد_موسوی_تهرانی رحمهالله
✅ @kashkolenab
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
🔰طرحی برای استحکام مبانی معرفتی
📍رهبر معظم انقلاب و بزرگانی همچون مرحوم شهید مطهری و مرحوم آیت الله مصباح و سایر اندیشمندان انقلاب اسلامی بسیار تاکید دارند که خصوصا طلاب و دانشجویان مبانی معرفتی اندیشه اسلامی را به خوبی فرابگیرند. با توجه به سیره و بیان بزرگان و تجربیات سال های گذشته، چند نکته و طرحی اجمالی به ذهن می رسد که بیان می شود:
💠نکات
1️⃣هدف اصلی از یادگیری معارف اسلامی خود افراد هستند. چرا که انسان بدون داشتن علم کافی از معارف اسلامی نمی تواند رشد لازم در مسیر استکمال انسانی داشته باشد. لذا خوب است که رویکرد شما از یادگیری معارف خودسازی باشد. اگر این مسئله محقق شود دو هدف دیگر را هم خود به خود در پی دارد. اولا شخص می تواند در مقابل شبهات دینی استقامت بورزد و ثانیا می تواند در دیگران اثرگذار باشد.
2️⃣باید توجه داشت که هرچند دین اسلام واحد است اما این دین توسط اندیشمندان اسلامی در طول سالیان متمادی رشد کرده است و همیشه باید آخرین آپدیت های دین را به دست آورد. به نظر می رسد که آخرین و متقن ترین اندیشه اسلامی در سالیان اخیر توسط امام خمینی (ره) و علامه طباطبایی (ره) تبیین شده است و توسط دو شاگرد مهم ایشان یعنی شهید مطهری و رهبر انقلاب، ترویج، اجرا و در برخی موارد امتداد یافته است.
3️⃣مسئله بسیار مهم این است که اندیشه اسلامی، یک نظام واحد و به هم پیوسته است. لذا باید سعی کرد که این اندیشه را به صورت نظام واره فرا گرفت و از مطالعات پراکنده پرهیز کرد. (خاطره خوش و جاوید شهید مطهری در کتای عدل الهی را مطالعه بفرمایید)
🧿طرح اجمالی:
🔅بر اساس نکاتی که بیان شد، طرح زیر مناسب به نظر می رسد که در چند مرحله بیان می شود:
👈مرحله اول: ادبیات عرب. سابقا در یادداشتی عرض شد که یادگیری زبان عربی برای یک انسان مسلمان بسیار لازم است. برای خواندن قرآن، نهج البلاغه، ادعیه و اعمال تحصیل مهارت متن خوانی لازم است. (روش خواند ادبیات را در کانال عرض خواهم کرد)
👈مرحله دوم: نظام فکری فلسفی. فلسفه در عصر حاضر مبنای همه معارف اسلامی می باشد. لذا برای استحکام معارف اسلامی و خصوصا نظام واره خواندن آن، آموختن یک دوره فلسفه لازم است. بهترین و سریعترین تدریس فلسفه، تدریس استاد فرحانی است. که انشالله می شود با تدریس و کلاسهای استاد نهایتا در یکسال، مقدار لازم از این نظام را بدست آورد.)
👈مرحله سوم: نظام فکری شهید مطهری: آثار شهید مطهری موثرترین و مهمترین و کامترین مجموعه فکری عصر حاضر است و بسیار لازم است که حداقل آثار مهم ایشان خوانده شود. آثار ایشان هم تفصیل نظام فکریدفلسفی است و هم آشنایی با سایر علوم اسلامی و امتداد نظام فکری فلسفی را در پی دارد. (برای این مقصود خوب است که مجموعه جلسات استاد هاشمی استماع شود و پس از آن آثار مهم شهید مطهری کار شود).
👈مرحله چهارم: نظام فکری رهبر معظم انقلاب. پس از مراحل سابق باید نظام فکری رهبر انقلاب به عنوان مهمترین و بهترین نظام فکری در تبیین اسلام اجتماعی و تمدنی کار شود. در این مرحله باید طرح کلی، انسان250ساله، تفاسیر ایشان و شرح نهج البلاغه و برخی از سخنرانی های مهم ایشان مطالعه شود.
👈مرحله پنجم: مطالعه آثار مهم اندیشمندان انقلاب اسلامی و آثار مرتبط جهت تفصیل و یا امتداد نظام فکری. همانند صحیفه امام، برخی از آثار آیت الله مصباح، آیت الله جوادی و ....
👈مرحله ششم: تعمیق مبانی: تا مرحله پنجم اشراف خوبی نسبت به مبانی فکری اسلامی و علوم اسلامی و قرآن و ... ایجاد می شود. اما در تعمیق علمی تر این مبانی نیز می توان آثار دیگری از امام و علامه و برخی دیگر از اندیشمندان را کار کرد و همچنین برخی از علوم اسلامی همچون اصول و فقه را با عمق بیشتری یادگرفت.
‼️به نظر می رسد که بخش اصلی این طرح (مرحله اول تا چهارم) را در مدت سه سال می توان انجام داد (البته برخی مراحل نیاز به آموزش دارد و به صرف مطالعه محقق نمی شود) و اطلاع خوبی از مبانی بدست آورد و از مزایای آن استفاده کرد.
❇️در مورد اجرای این طرح هنوز به نتیجه ای نرسیدم. چند راه در ذهنم دارم که انشالله پس از نتیجه گیری عرض می کنم.
✍️محسن ابراهیمی02.02.04
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📩شما هم نظرتون رو بفرمایین👇
⬅️ناشناس: daigo.ir/pm/nZvxb
⬅️شناسا: @ebrahimi845
🌀فقه روز👇
https://eitaa.com/joinchat/1156972562C995b2572a2
#استاد_ابراهیمی
#طرح_مطالعاتی
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
#یادداشت
💢 پیرامون تدریس بدایه الحکمه استاد علی فرحانی
🔰 حجه الاسلام سید محمد هاشمی
💠بسیاری از طلاب، گاهی از نحوه کار فلسفی می پرسند. پاسخ بنده به کسانی که مستوای منطقی خوبی در مقدمات تحصیل به دست آورده اند، استماع جلسات بدایه سال 89 استاد فرحانی است (218 جلسه). این جلسات تحقیقی بینش بسیار عمیقی در فلسفه به متعلم می دهد و او را از دام قرائت های متشتت در علمی که قرار است واقعیت هستی را در آینه فهم انسان قرار دهد رهایی می دهد. در ادامه برخی مزایای این جلسات را به اختصار می آوریم:
1⃣ شروع واقعی از بدیهیات:
جلسات بدایه استاد بر اساس مشی همیشگی علامه طباطبایی در مجموعه کتب خود از بدیهی ترین نقطه ی فکری بشر آغاز می شود و بر همین اساس تقریر صحیحی از نظر علامه نیز ارائه می کند. نظریه ی استاد در عدم تقدم معرفت شناسی بر فلسفه از همین نوع نگاه ناشی می شود.
2⃣ایجاد فضای مشاوراتی در ضمن تدریس:
در طول این جلسات، استاد با نگاهی تحقیقی با متعلمین در کلاس همراه می شود و اجازه می دهد، دانش پژوهان در جلساتی صرفا تقریر استاد را مورد بررسی و حتی نقد قرار دهند و فهم نهایی خود را از این جرح و تعدیل حاصل کنند.
3⃣استکمال واقعی در علم حصولی:
به نظر استاد، فلسفه دانی، یک استکمال حقیقیِ علمی است. از این جهت صرف آشنایی با اصطلاحات نه تنها کافی نیست بلکه گاهی به شدت رهزن است. به همین جهت در طول این تدریس مخاطبان ریاضتِ مثبت علمی را در فلسفه تجربه می کنند و برای مثال حقیقتا وقتی به انتهای مرحله ی وجود ذهنی می رسند، حقیقت فلسفه و اندیشندن پس از اصالت وجود را در خود می یابند.
4⃣ترسیم مستحکم مبنای حکمت متعالیه:
از آن جهت که فلسفه ی اسلامیِ مورد نظر علامه از نظریه اصالت وجودی صدرا می گذرد، استاد زمان مفصلی را به نهادینه کردن مبنای اصالت وجود، سعه ی براهین دال بر آن، ارتباط منطقی اصالت وجود، تشکیک، تخصص، وجود ذهنی، حرکت، علم و الهیات بالمعنی الاخص اختصاص می دهند. برای مثال خوب است به پایان مباحث ایشان در اصالت وجود و نحوه ی ورود به بحث تشکیک در این دوره تدریس مراجعه کنید. بر اساس نگاه استاد در همان کتاب بدایه و پیش از آغاز نهایه، تقریر غنی تر علامه طباطبایی از اصالت وجود نسبت به صدرا بیان می شود. و در پایان براهین اصالت وجودی بدایه روشن می شود که آنچه صدرا در باب علیت می خواست نتیجه بگیرد علامه طباطبایی در ابتدای فلسفه نتیجه گرفته است.
5⃣فلسفه به مثابه یک جهان بینی:
در این سلسله جلسات، فلسفه نه به صورت یک علم چند بخشی بلکه به عنوان یک منظومه ی فکری و جهان بینی استدلالی معرفی و ترسیم می شود. به همین جهت در این تدریس از مرحله اول بدایه تا مرحله ی دوازدهم آن وحدت اتصالی روشنی به چشم می خورد.
6⃣آشنایی با شارحان کلام علامه طباطبایی(نوصدراییان):
از آنجا که نظرات علامه طباطبایی پس از ایشان مورد بررسی و حتی نقد قرار گرفته است در این جلسات در کنار تبیین بدایه الحکمه، آثار اساتید معظم همچون حضرات آیات مطهری، جوادی، مصباح و حسن زاده آملی نیز به فراخور هر بحث مورد بررسی قرار می گیرد. از این رو این جلسات به نوعی می تواند علاوه بر شرح بدایه بررسی کتبی مانند، شرح منظومه، رحیق مختوم و تعلیقه علی النهایه نیز قلمداد شود. به همین علت، متعلم پس از پایان این دوره تدریسی تسلط خوبی نسبت به مبانی و آراء فیلسوفان اسلامی معاصر به دست می آورد.
7⃣ اتصال مباحث فلسفی و عرفانی:
در این جلسات اتصال و ثمرات مباحث فلسفی به نحو بسیار اثرگذاری هم از جهت علمی در عرفان نظری و هم از جهت عملی در عرفان عملی بررسی می شود. (مراجعه کنید به جلسات وجود ذهنی، انتهای اصالت وجود، مباحث اضافه اشراقی و فصل عاشر مرحله ی علم و عالم و معلوم)
8⃣تبیین اساسی علم حصولی:
اما یکی از مزایایی که در این جلسات وجود دارد و حقیقتا کم یاب یا نایاب است، اهتمام ویژه به بررسی و تبیین علم حصولی است. علم حصولی خصوصا پس از اثبات اصالت وجود با بحرانی جدی در فلسفه مواجه می شود. در این جلسات استاد معظم تلاش چشم گیری برای توضیح علم حصولی و تحقق آن حتی در فضای پس از اصالت وجود می کند. اهمیت این امر بر کسانی که دستی بر آتش فلسفه دارند و از طرفی با فلسفه غرب نیز مواجهند پوشیده نیست. این مباحث را می توانید در ابتدای تدریس، ابتدای مباحث تشکیک، کل جلسات تخصص وجود، مباحث نفس الامر، کل مباحث وجود ذهنی، بیست جلسه اول سال دوم تدریس در تبیین معرفت شناسی، فصل عاشر علم و عالم و معلوم، اقسام فواعل در باب علت و معلول پی گیری کنید.
9⃣باز شدن راه برای مطالعه کلیه آثار فلسفی:
یکی از مزایای این جلسات امکان ارتباط با مجموعه تراث فلسفه ی اسلامی پس از آن است. این اثر به جهت گستردگی مباحث و تفصیل یک دوره ی کامل فلسفه، ارتباط متعلم را با سرمایه ی فلسفه ی اسلامی از بوعلی تا کنون برقرار می کند.برای مثال می توانید پیش و پس از استماع جلسات، کتاب منتخباتی از آثار حکمای الهی ایران تالیف فیلسوف گرانقدر سید جلال الدین آشتیانی را به مطالعه بگیرید و ببینید چگونه تراث حکمای متقدم واضح و روشن و قابل مطالعه خواهد بود.
✅ در پایان باید گفت استاد فرحانی دوره های تدریس دیگرِ کتاب بدایه را نیز دارند که با سرعت بیشتری ارائه شده است و بسیاری از مزایای بالا را نیز حائز است ولی به نظر حقیر برای تحصیل موارد بالا استماع جلسات بدایه سال 89 ضروری است.
💠💠💠💠💠
✳️ لینک دانلود جلسات بدایه 89
👇👇👇👇👇
🆔 http://ostadfarhani.ir/falsafe/bedaye/Bedaye-sadoqi/
💠💠💠💠💠💠
#فلسفه
#پای_درس_استاد
#در_محضر_علامه
@ofoqemobin
@almorsalaat
در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان توفیق داشتیم بحثهایی با عنوان هدف و مسیر طلبگی در جمع برخی طلاب داشته باشیم. احیانا این جلسات برای طلابی که هنوز در این حوزه سوالات جدی دارند به کار آید.
در این جلسات به هدف طلبگی و لوازم آن و اجمالی از مسیر رسیدن به آن پرداخته شده است
@ofoqemobin
👇👇👇
#استاد_هاشمی
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
1. هدف طلبگی.mp3
9.86M
چشم اندازی برای هدف طلبگی؛ اقامه دین
@ofoqemobin
#استاد_هاشمی
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
3. هدف طلبگی.mp3
10.08M
بازگشت عالمانه به تراث شیعی لازمه اقامه دین
@ofoqemobin
#استاد_هاشمی
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
4. هدف طلبگی.mp3
8.46M
اسلام شناسی و نسبت اجتهاد و تبلیغ
@ofoqemobin
#استاد_هاشمی
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
♨️ #مجموعه_صوتی #طلبه_موفق (مجموعه گفتارهای استاد علی فرحانی در موضوع راهکارها و مهارت های موفقیت و برنامه ریزی جهت دستیابی به اهداف حوزوی)
✅بخش سوم: روش ها و مهارت های علم آموزی
┄┅┅═❅❅❄️❅❅═┅┅
🔴🔴روش صحیح تحصیل علم
🌀1- رعایت تعادل در سیر آموزشی و محتوایی
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/seire-amoozashi-v-mohtavayi.mp3
🌀2- منطق تولید و یادگیری گزاره های متسلسل و قوانین سیر محتوایی
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/040-manteghetolid-v-yadgiri-gozarehaye-elm@almorsalat.mp3
🌀3- روش صحیح علم آموزی و کسب دارایی علمی
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/023-raveshesahiheelmamoozivkasbedaraeeelmi@almorsalat.mp3
🌀4- ابتدا خوب تصور کنید
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/ebteda-khoob-tasavor-konid.mp3
🌀5- به کار گیری قواعد منطق در تحصیل علم
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/ghavaede-mantegh-dar-tahsile-elm.mp3
🌀6- مثالی برای بحث تصور لوازم در روش تحصیل
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/mesali-baraye-tasavore-lavazem-rasael-baraat.mp3
🌀7- روش تحصیل
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/ravashe-tahsil.mp3
🌀8- روش منطقی تحصیل علم
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/raveshe-manteghi-tahsile-elm.mp3
🌀9- ذهن سوپر مارکتی و آسیب های آن
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/zehne-super-markati.mp3
🌀10- شروع سیر علمی از بدیهیات
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/021-shorooeseirelmiazbadihiat@almorsalat.mp3
🔴🔴ابزارهای و مهارت¬های آموزشی
🌀1- تربیت علمی، روش مباحثه و تقریر نویسی
http://www.ostadfarhani.ir/morsalat/vfm/?dir=uploads/Ostad/Gozide/MaharathayeTahsil/TaqrirNevisi
🌀2- الگوی تحصیل و الگوی تدریس
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/olgooye-tahsil-v-olgooye-tadris.mp3
🌀3- آداب استماع فایل صوتی دروس
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/aadabe-estemae-soate-doroos.mp3
🌀4- تفاوت فهم و تدریس کتب آموزشی و غیرآموزشی
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/012-tafavote-fahm-v-tadrise-kotobe-amoozeshi-v-gheireamoozeshi@almorsalat.mp3
🌀5- جایگاه صحیح تفکر و مطالعه/ تعادل در زندگی
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/013-jayegahe-sahihe-tafakor-v-motalee-taadoldarzendeghi@almorsalat.mp3
🌀6- تحصیل علم تلاش می خواهد
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/017-tahsileelmtalashmikhahad@almorsalat.mp3
🌀7- مشاوره علمی و کارگاه
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/018-moshavereelmi@almorsalat.mp3
🌀8- روش مشاوره و کارگاه علمی
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/024-raveshemoshavereelmi@almorsalat.mp3
🌀9- مراحل اوج گرفتن در مباحث علمی: مباحثه، تقریرنویسی، تفکر
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/025-raveshetafakorvoajgereftandarmasaeleelmi@almorsalat.mp3
🌀10- شایسته ها و بایسته های نقد علمی
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/026-shayestehavbayestehayenaghdeelmi@almorsalat.mp3
🌀11- متد صحیح مطالعه و جمع بندی علوم
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/031-methodesahihemotaleevjambandioloom@almorsalat.mp3
🌀12- مراقبت از ذهن
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/032-moraghebatazzehn@almorsalat.mp3
🌀13- مشکلات آموزشی ای که در پی تغییر ساختار علم بوجود می آید
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/037-moshkelateamoozeshietagheeresakhtareelm@almorsalat.mp3
🌀14- عادت صحیح تحصیل علم و فوائد نوشتن
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/038-aadate-sahihe-tahsil-v-favaedeneveshtan.mp3
🌀15- از چه شروحی استفاده کنیم؟
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/039-az-che-shoroohi-estefade-konim@almorsalat.mp3
🌀16- روش جبران نواقص کتب سابق
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/041-raveshejobrane-kotobe-sabegh@almorsalat.mp3
🌀17- تفاوت تعقل و تفکر/ مزایای آثار شهید/ شرکت کردن در بحث در کلاس
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/043-tafavote-taagholkardanvhefzkardan-v-mazayaye-asare-shahid-v-sherkat-dar-bahs@almorsalat.mp3
🌀18- منظم کردن اطلاعات گذشته
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/051-monazzam-kardane-etelaate-gozashte@almorsalat.mp3
🌀19- مهندسی آموزشی کتب درسی و فقدان آن در حوزه علمیه/ الگوی جهادی تحصیل علم در حوزه/ تکنیک های عملی کسب دارایی علمی
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/053-mohandesi-amoozeshi-kotobe-darsi-v-olgooye-jahadi-tahsile-elm-v-teknikhaye-tahsile-elm@almorsalat.mp3
🌀20- درس خواندن باید به صورت #جدول_ضربی باشد نه #سینوسی / علوم سنتی حوزه را چگونه بخوانیم که در اجتماع فایده داشته باشد؟
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/057-darskhandan-bayad-jadvale-zarbi-bashad-na-sinoosi%20(ollome-hozavi-ra-chegoone-bekhanim-ke-mofid-bashad)%20@almoesalat.mp3
🌀21- چگونه و چه میزان مطالعه کنیم؟
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/059-chegoone-v-che-mizan-motalee-konim%20%20@almorsalat.mp3
🌀22- ندانستن، دلیل استرس داشتن در امتحانات است
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/061-nadanestan-dalile-estress-dashtan-ast@almorsalat.mp3
🌀23- دروس حوزه اگر خوب خوانده شود، خروجی خواهد داشت.
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/062-doroose-howze-agar-khoob-khande-shavad-khorooji-darad@almorsalat.mp3
🌀24- سردرگمی ها و نتیجه نگرفتن های پس از چند سال در حوزه را چکار کنیم؟
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/063-sardargomi-v-natije-nagereftan-pas-az-chand-sal-ra-che-kar-konim@almorsalat.mp3
🌀25- چرا برخی از مطالب علمی ای را که امروز صحت و یا فساد آنها مسلم است را دوباره بخوانیم؟
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/chera-barkhi-matalebe-elmi-ke-emrooz-mosallam-ast-ra-dobare-bekhanim.mp3
🌀26- کار با متون و کتب علما به جای مشافهات
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/kar-ba-motoon-be-jaye-moshafehat.mp3
🌀27- مراجعه موردی به کتب گذشته به جای بازخوانی آنها
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/morajee-be-jaye-baz-khani.mp3
🌀28- نگاه مختلف به کتب مختلف
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/negahe-mokhtalaf-be-kotobe-mokhtalaef.mp3
🌀29- راهکارهای تقویت تفکر
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/rahkarhaye-taghviate-tafakkor.mp3
🌀30- تاثیر عبادات در تحصیل علم
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/tasire-ebadat-dar-tahsile-elm.mp3
🌀31- تطبیق مطالب بر عبارات کتب، از شک گرایی در فهم نظرات علما جلوگیری می کند به همراه خاطره امتحان شفاهی درس خارج استاد
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/tatbighe-mataleb-bar-matn-az-shak-garaee-jelogiri-mikonad-khatere-emtehane-darse-kharej.mp3
🌀32- چگونه از استاد بی نیاز شویم؟
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/chegoone-az-ostad-bi-niaz-shavim.mp3
🔴🔴سطوح عالی، درس خارج و پژوهش
🌀1- آموزشی نبودن رسائل و مکاسب و روش تحصیل در سطوح عالی
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/010-amoozeshinaboodanemakasebvrasael-raveshetahsildarsotooheaali@almorsalat.mp3
🌀2- روش تحصیل در سطح عالی و درس خارج
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/019-raveshetahsildarsatheaalivdarsekharej@almorsalat.mp3
🌀3- مشکل امروز درس های خارج چیست؟
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/027-moshkelaemroozedarshayekharej@almorsalat.mp3
🌀4- لزوم مدرسه یابی در درس خارج
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/029-lozoome-madrese-yabe-dar-darsekharej@almorsalat.mp3
🌀5- مدل یابی و سازمان یابی، پژوهش در مسیر اجتهاد
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/048-%20modelyabi-pajoohesh-dar-masire-ejtehad@almorsalat.mp3
🌀6- نقش و اهمیت نظرات گذشتگان یک علم و روش مطالعه و تحصیل آثار ایشان
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/052-jayegahe-asare-gozashtegane-elm-v-raveshe-tahsile-anha@almorsalat.mp3
🌀7- چرا عده زیادی از طلاب پس از چند سال شرکت در درس خارج به نتیجه مطلوب نمی رسند؟
ostadfarhani.ir/morsalat/audio/heda-va-maha/download.php?file=03-raveshha-v-maharathaye-elmamoozi/060-chera-edde-zyadi-pas-az-chand-sal-darse-kharej-be-natije-nemiresand@almorsalat.mp3
#پای_درس_استاد
@almorsalaat
💥 اگر بین حوزه و دانشگاه مردد هستید یا
علاقه مند به طلبگی هستید ولی ابهامات و سوالاتی دارید
🔆 پیشنهاد ویژه: اردوی یک روزه آشنایی با حوزه
✅ با حضور حجتالاسلام قاسمیان
و حجتالاسلام حاج ابوالقاسم
و تعدادی از طلاب سابقا مهندس
🔰ویژه پسران یازدهم، دوازدهم، سال اول دانشگاه
🔰 زمان اردو: پنج شنبه ۱۴ اردیبهشت
🔰کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
۰۹۲۱۳۷۵۹۸۴۴
@sadremeshkat
✅ امکان حضور عزیزان غیر تهرانی هم فراهم می باشد.
پیام رسان ایتا👇
🆔 https://eitaa.com/sadr_t
#حوزه
#طلبگی
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
استاد نظری.m4a
19.83M
🎙️ فرمایشات استاد نظری منفرد حفظه الله
🔹سختی های طلبگی
🔹اقبال ها و ادبار ها به اهل علم در طول زمان
🔹یادی از مرحوم میرزای شیرازی بزرگ
🔹عتاب مرحوم سید محمد فشارکی به استادشان مرحوم میرزای شیرازی درباره عدم ورود به مسئله تنباکو و پاسخ ویژه مرحوم میرزای شیرازی
🔹خاطره ای از مرحوم نائینی درباره خوابشان از مرحوم سید محمد فشارکی
🔹تلاش دشمن برای از بین بردن قدرت مرجعیت پس از فتوای تنباکو
🔹یادی از مرحوم میرزا هاشم آملی؛ حضور در درس خارج برای «نکته استادی» !
🔹یادی از مرحوم علی صفایی حائری؛ خصوصیات روحی؛ انس ویژه با قرآن؛ نبوغ و ارتباط با بدنه دانشجویی
#دیدار_پنجم
@mojalese
#استاد_نظری_منفرد
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
استاد نظری۱.m4a
12.25M
🎙️ پرسش و پاسخ از محضر استاد نظری منفرد حفظه الله
🔹برای مطالعات تاریخی از چه کتابی شروع کنیم؟
▪️توضیحات مفصل درباره موضوع مجلدات بحار
🔹بررسی سندی نقل های تاریخی لازم است؟
🔹به طلاب ممحض در فقه و اصول توصیه مطالعه چه رشته ای را در کنار درس اصلی شان می فرمایید؟
▪️یادی از مرحوم دکتر مفتح و مرحوم شهید بهشتی
🔹آیا استوانه های انقلاب از بدنه غیر ولائي حوزه بودند؟
▪️یادی از مرحوم انصاری شیرازی
🔹آیا بنده ی حوزه با حرکت انقلابی مرحوم امام همراه بودند؟
▪️یادی از سخنرانی ویژه عاشورای مرحوم امام در فیضیه
▪️بست نشستن علما در حرم شاه عبدالعظیم حسنی سلام الله علیه جهت آزادی مرحوم امام
▪️برگرداندن هواپیمای حامل مرحوم آیت الله میلانی از میانه راه مشهد
🔹اشعار عربی که به جهت روضه در انتهای منبر قرائت می فرمایید مربوط به کدام شعارست؟
🔹نظر حضرتعالی درباره عدم همراهی جناب محمد بن حنفیه با سیدالشهداء علیه السلام چیست؟
▪️توضیحاتی درباره جناب عبدالله بن جعفر همسر حضرت زینب سلام الله علیها و عدم حضور ایشان در کربلا و فرمایش مرحوم مامقانی در تنقیح المقال درباره ایشان
#دیدار_پنجم
@mojalese
#استاد_نظری_منفرد
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
#تقریر_نویسی، روش و ثمرات
https://aminjavaheri.com/readable/afruzi-taghrir/
#تقریرنویسی
#استاد_امین_جواهری
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
همه چیز درباره کارگاه تقریر نویسی…
https://aminjavaheri.com/2020/12/13/taghrir/
#تقریرنویسی
#استاد_امین_جواهری
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
مقدمات اجتهاد
همه چیز درباره کارگاه تقریر نویسی… https://aminjavaheri.com/2020/12/13/taghrir/ #تقریرنویسی #استاد_
تقریر نویسی 01.pdf
1.72M
مقدمات اجتهاد
همه چیز درباره کارگاه تقریر نویسی… https://aminjavaheri.com/2020/12/13/taghrir/ #تقریرنویسی #استاد_
تقریر نویسی 02.pdf
1.06M
مقدمات اجتهاد
همه چیز درباره کارگاه تقریر نویسی… https://aminjavaheri.com/2020/12/13/taghrir/ #تقریرنویسی #استاد_
تقریر نویسی 03.pdf
1.26M
#نشر_حداکثری
💢ثبتنام آغاز شد💢
💠 فصل دوم «مثل خمینی(ره)» 💠
🏷 با موضوع هویت و مأموریت جمعی و تشکیلاتی طلبه عصر انقلاب
📆 زمان: ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت ماه
📍مکان: جمکران، اردوگاه پلاک ۳۱۳
👈 اینجا ثبتنام کنید 👉
🌐 کسب اطلاعات بیشتر در صفحه ثبتنام👆
💠 @ahd_ba_khomeini
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
#مثل_خمینی
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
مقدمات اجتهاد
همه چیز درباره کارگاه تقریر نویسی… https://aminjavaheri.com/2020/12/13/taghrir/ #تقریرنویسی #استاد_
تقریر نویسی 04.pdf
1.77M
مقدمات اجتهاد
همه چیز درباره کارگاه تقریر نویسی… https://aminjavaheri.com/2020/12/13/taghrir/ #تقریرنویسی #استاد_
تقریر نویسی 05.pdf
1.96M
اجتهاد.پژوهش.سطح۴.mp3
48.37M
#صوت
#کرسی_علمی_ترویجی
🔰«برنامه پیشنهادی دوره اجتهاد»
(نقشه راه تحصیل اجتهاد)
🔹ارائه دهنده:
استاد سید منذر حکیم
🔹ناقدین:
استاد عبد الحمید واسطی
استاد مرتضی نوروزی
🔹دبیر علمی:
استاد علی اکبر نوایی
🕌حوزه علمیه خراسان
مدرسه سطح چهار
#استاد_حکیم
#اجتهاد
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
الله شناسی ج۱ (۱).mp3
28.07M
هوالعلیم
📼صوت جلسه اول (۱)
🏷#الله_شناسی جلد ۱
🎙حضرت استاد #واسطی
💠معرفی کلان دوره علوم و معارف اسلام
📚دوره الله شناسی (۳ جلد)
🔸چیستی و خصوصیات خدا
🔸نقطه اصلی فعال شدن فکر
🔸ادراک صحیح مخلوق بودن
🔸خدا از ما چه میخواهد؟
🔸پاسخ چیستی حقیقت هستی؟
🔸معنی زندگی=اتصال به ابدیت
🔸خدا همه جا هست،چشم بگشا
🔸فهرست را حتما بخوانید.
📚دوره امام شناسی (۱۸ جلد)
🔸قلب امام مرکز توحید است.
🔸رابطه صحیح ماموم با امام
🔸خصوصیات شخص امام
📚دوره معاد شناسی (۱۰ جلد)
🔸بعد دنیا چه فهم هایی فعال میشود
🔸مراحل فعال شدن آنها
🔸قیامت محل درک توحید است
🔸گسترش وجود یعنی چه؟
🔸احوالات برزخ و قبر و قیامت.
📚رساله لب اللباب و بحرالعلوم
🔸تا وقت باقیست باید دست به سیر و سلوک الی الله زد.
🔸نقد عرفان های کاذب
📚توحید علمی و عینی
🔸خدای تراشیده شده ذهنی قابل پرستش نیست.
🔸سلوک تصحیح خیال است.
📚روح مجرد و مهر تابان
🔸 دستورالعمل های حرکت به سوی خدا در ضمن یک مصداق عینی
🔸علامه طباطبایی هم استاد در عقل بود هم استاد در قلب و هم استاد در شرع.
🔸برهان ، قرآن ، عرفان با همدیگه نفوس رو حرکت میدهند و مکمل یکدیگرند
🔸نهایت سیر انسان در هستی لقاء الله است.
🔸مقصود از لقاء الله چیست؟
📆 جمعه ۱۵ /۲ / ۱۴۰۲
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
مَسْجِد وَ مَکْتَبْ اِمٰامِ صٰادِقْ عَلَیْهِ الْْسَلٰامْ
@imamsadegh_mosque
#استاد_واسطی
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
اگر دوستان هنگام گوش دادن صوت ها خلاصه برداری می کنند برای بنده بفرستند تا در اختیار بقیه عزیزان قرار بگیرد و استفاده بیشتری شود
نظام مطالعه ماندگار-1.mp3
21.21M
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#کارگاه
سلسله جلسات نظام مطالعه ماندگار
جلسه 1⃣
محتوا:
🔸چرا نظام مطالعه ماندگار
🔸شیوۀ کار با کتاب
🔸ویژگیهای مطالعه تمدنی
🔸راهکارهای ایجاد انگیزه کتابخوانی
@Pajouheshyar
#پژوهش
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat
نظام مطالعه ماندگار-2.mp3
24.99M
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#کارگاه
سلسله جلسات نظام مطالعه ماندگار
جلسه 2⃣
محتوا:
🔹فرآیند مطالعه ماندگار
🔹تربیت ذهن
🔹مراحل کار با کتاب و آغاز مطالعه
🔹آشنایی شناسنامهای با کتاب
@Pajouheshyar
#پژوهش
📚 📕 مقدمات اجتهاد 🖌📝
📱https://eitaa.com/Moghaddemat