دیدار استاندار مازندران با آیت الله العظمی جوادی آملی
🔸
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:دکتر یوسف نوری استاندار مازندران و مسؤلین مجمع خیرین آبرسان آب شرب کشور، صبح شنبه 30 تیر 1403 با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی در احمد آباد دماوند، با ایشان دیدار و گفتگو کرد. #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #دیدار #گزارش_تصویری 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره1105
#بخش_سوم
#تعامل_مردم_و_نظام_اسلامی
#فصل_دوم
#نظام_اجتماعی
17. تأمین نیاز مردم
🔹 برخی آثار رفع نیاز مردم
اتصال به ولایت خدا: امام ابوالحسن (موسی بن جعفر) (ع) فرمود: برادر مؤمنی كه برای رفع نیاز خود نزد برادر مؤمنش می آید، رحمتی از سوی خداست كه به سوی او سوق داده است.
اگر او درخواست یاد شده را پذیرفت این كارش وی را به ولایت ما اهل بیت پیوند داده است كه به ولایت خدا متصل است. [1]
[1]. مَنْ أَتَاهُ أَخُوهُ الْمُؤْمِنُ فِى حَاجَةٍ فَإِنَّمَا هِىَ رَحْمَةٌ مِنَ اللَّهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَی سَاقَهَا إِلَیهِ، فَإِنْ قَبِلَ ذَلِكَ فَقَدْ وَصَلَهُ بِوَلایتِنَا وَ هُوَ مَوْصُولٌ بِوَلایةِ اللَّهِ (الكافى، ج2، ص196).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 498
🏢 مرکز بین المللی نشر اسراء
🌐 https://nashresra.ir
🌐 https://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
24.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 شکوه آزادگی
▫️ دین پویا
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#محرم
👇👇👇👇
🌐 https://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
🏴 دین پویا
▪️ چه كسی گفته دخیل ببند؟! چه كسی گفته ثواب دارد؟! #توسل به ائمه (علیهم السلام)، توسل به قرآن، #شفاعت خواستن از اینها، اینها #دستورات_دینی است، اما این كُهنه را به این ضریح بستن مدرك قرآنی دارد؟!
مدرك روایی دارد؟!
كسی گوش نمی كند!
▪️ این عَلَم و این آهن سرد را كه می بینید عده زیادی بلند می كنند، چه كسی گفته این كار را بكنید؟! كدام آیه است؟! كدام روایت است؟! به چه دلیل این كار را می كنیم؟!
همان آثار جاهلی را با #رنگ_مذهب به خورد عده ای دادند، هر چه شما می خواهید مبارزه كنید، می بینید مقدورتان نیست!
👈 دینی كه در آن دخیل است، دینی كه در آن عَلَم است، آن دین عامل پویایی نیست؛ دینی كه از سیاست جداست، كاری به سیاست ندارد، با #تساهل_و_تسامح همراه است، آن دین #عامل_پویایی نیست.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#محرم
#باز_نشر
↙️ آپارات:
https://aparat.com/v/rCXpD
📚 سخنرانی محرم
تاریخ: 1385/11/03
🌐 news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 روز هفدهم ماه #محرم 1446
2 ماه #مرداد
🔹
ایمانِ صاعد#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی #جام_معرفت 👇👇👇👇 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
💠
ایمانِ صاعد🔹 فرمود ما جامعه انسانی مخصوصاً مسلمان را عزیز و کریم خلق کردیم. ساختار درونی او این چنین نیست که نسبت به ذلّت و عزّت یکسان باشد؛ او #عزیز است، او #کریم است: ﴿وَ لَقَدْ كَرَّمْنا بَنی آدَم﴾. فرمود این ساختار، #ساختار #عزیزانه است، ساختار #کریمانه است؛ من انسان را با دو دست قدرت و عزت خلق کردم: ﴿خَلَقْتُ بِیدَی﴾. 🔹 راه هایی که در قرآن و نهج البلاغه آمده، چند هدف دارد: 1️⃣ یکی اینکه ما این ساختار اوّلی را بشناسیم که آیا ما عزیز خلق شدیم یا بی تفاوت، آیا کریم خلق شدیم یا بی تفاوت و اگر راهی برای حفظ این هست چیست. 2️⃣ بعد از شناخت این عزت و کرامت ساختاری، آنچه باعث رشد این عزّت و کرامت است را به ما نشان دادند و آنچه مانع پیشرفت این عزّت و کرامت است را به ما نشان دادند. 3️⃣ بعد فرمود اگر شما اینها را یکی پس از دیگری شناختید و #عمل کردید، کم کم ﴿زادَتْهُمْ إیماناً﴾؛ این یک بخش از قرآن است که می فرماید #ایمان اینها بیشتر می شود. 4️⃣ آنگاه دو آیه، یکی در سوره «انفال» یکی در سوره «آل عمران» هست که درجه بندی را روشن می کند. ـ فرمود اگر این ایمان، یکی پس از دیگری بالا آمد، ﴿لَهُمْ دَرَجَاتٌ﴾؛ کمکم صاحب درجات برتر می شوید. ـ وقتی صاحب درجات برتر شدید، #درجه_با_صاحب_درجه_می_شود_یکی، آن گاه این «لام» را باید برداشت، لذا در سوره «آل عمران» دیگر «لام» نیست، فرمود: ﴿هُمْ دَرَجَاتٌ﴾. ببینید تفاوت ره از کجاست تا به کجا! 👈 در #رذایل_اخلاقی هم همین طور است؛ اگر عده ای «لهم درکات» است، بعد «هُم درکات» می شوند. #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #جام_معرفت 📚 درس اخلاق تاریخ: 1396/11/26 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra