.
خادم ...
✍فاطمه دماوندی
موکب زده بودند به عشق امام رئوف.موکبی دنج! همه خادمانش نوجوان بودند.مثل همان شهیدی که حسینیه به نامش بود.
جمعیت حسینه به خاطر سرمای هوا کمتر شده بود.استکان هایی که چای هایش خورده شده بود و شسته شده بود و آماده پذیرایی از مهمانان بود.
نزدیک تر رفتم.نگاه شان به دوربینم افتاد.با لبخندش فهماند که خجالت کشیده است از این که این جا هم دست از سر گوشی برنداشته است!
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
امتداد خط سرخ آل طه
✍ایرانپور
داغی که سرد نمیشود و رو به خاموشی نمیرود. ایام عزای اباعبدالله علیه السلام جایش را به شادی ایام ربیع میدهد. اما مگر میشود که نام حسین علیهالسلام فراموش شود. لباس سیاه محرم و صفر با پیراهن سپید ماه میلاد رسولالله صلی الله علیه و آله و سلم عوض میشود اما آنچه باقی میماند حزن و اندوهی است که از شنیدن نام محزون حسین علیهالسلام میهمان قلبهایمان است. اندوهی که نه ملالآور که پیشبرنده است. نام حسین علیهالسلام است که قدمها را به سمت و سوی هستی میکشاند. این خون حسین است که از پس چهارده قرن کار شکنی طواغیت و فراعنه زمان هنوز بر تارک بلندترین قله های عزت میدرخشد. محب حسین علیهالسلام همیشه در مسیر است نه با قدم که با سر. روضه حسین علیهالسلام نه اشک و آه و ناله که درس است و سر مشق، که همیشه زمان، عاشوراست و همیشه زمین کربلا. حسینی ماندن هنر مردمان آخرالزمان است. افتخار مکتب نوکری اباعبدالله شهدایی است که با ایستادن در رکاب حسین علیهالسلام، نامشان در امتداد خط سرخ محمد و آل محمد ثبت شده است.
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
ربیع آمد...
✍نجمه صالحی
ربیع آمد...
ربیعی که با فداکاری اولین امام، اولین گلش به ثمر نشست.
ربیعی که با ولادت بهار آفرینش، سرسبز شد.
ربیعی که روزنههای امید حیات را به کالبد زندگی تاباند.
ربیع آمد ای ربیع الانام!
خزان ایام با آمدن تو بهاری میشود!
بیا و خزان را بهاری کن ای ربیع دلها!!
✨حلول ماه ربیع الاول تهنیت✨
#ربیع_الاول
#لیله_المبیت
#حضرت_محمد
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
ماه ربیع
✍زهرا نجاتی
«حسین(ع) دارد نگاه میکند»
مرد خوشحال زل زد به نگاه گرم پیامبر: اینطور که میفرمایید، پس قصرها و درختان بسیاری، در بهشت برای ما آمادهاند.
لبخند روی لبهای زیبای پیامبر نشست. ردیف مرواریدها آشکار شد؛ نه چنین نیست، شما کارهای خوبی میکنید و به موجب آن، پاداشتان فراهم میشود اما بعد گناه میکنید و درختها میسوزند و کاخها خراب میشوند...
محرم و صفر تمام شد. اشکها و گریهها. مشکی پوشیدنها و سیاهی و موکب، اما حالا که تمام وجودمان پر از عطر حسین شده، حالا که خیلی قولها دادهایم و چندروزی است روی پلههای اول نردبام، قدم گذاشتهایم،
حالا که بعضی موسیقیها و فیلمها و شمارهها حذف شده، خدا کند کسی پیدا شود و به این حال خوشمان،
به این پر از عطرحسین فاطمه بودنمان، به ای انگیزهمان برای طغیان نکردن پیش چشم حسین فاطمه، تافت بزند.
اسیدسیتریک بپاشد توی حال روحمان.
دست ما را بگیرد و هرروز توی گوشمان زمزمه کند؛ قول داده بودی، حسین دارد نگاهت میکند.. هنوز هم.
مهم نیست چند روز از محرم و صفر بگذرد. اگر ادب ماه حسین را نگهداشتهای، پس بیشتر هم میتوانی. چرا فقط دو ماه؟ دوازده ماهت را نذر او کن و بالا بیا. آن وقت میبینی «ان الحسین مصباح الهدی»، یعنی چه؟
«کشتی نجات بودن حسین علیه السلام» را.
آن وقت نور «رحمت الله الواسعه»، روحت را نورانی و درخشان و صیقلی میکند.
آن وقت میفهمی «چرا محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته»
به ماه ربیع خوش آمدی. الهی که برایت «ربیع قلب» باشد و «پاییز بیرحم گناه».
#صفر
#ربیع_الاول
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
بهناماو
موجسواری حجاب استایلها از معلوم آباد به سوی ناکجاآباد! | خبرگزاری فارس
#مصاحبه
این حرف بدون اغراق است که اشتباه یک بلاگر حجاب، به تعداد فالورهایش ضریب میخورد. برخی از این افراد به تعداد فالورهایشان افراد را در بحث حجاب دچار شک و تردید میکنند. برخی نادانسته اغواگری میکنند و برخی با قصد و نیت. خیلی از دخترهای جوان، حجابشان گره خورده به این افراد است. در ذهن و روحشان با این بلاگرها انس پیدا میکنند. بعد در فرایند تغییر سبک همین بلاگرها، آنان نیز دچار تزلزل میشوند و بنمایه فکری آنان دچار تردید میشود.
🖊فاطمه میریطایفهفرد
متن مصاحبه در خبرگزاری فارس 👇
http://fna.ir/3erdeb
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
شب اول ربیع الاول مایهی مباهات شیعیان
✍ سمانه اسفندیاری دولابی
امشب شب اول ماه ربیع الاول و شب لیله المبیت است. شبی که خداوند به وجود یکی از شریف ترین مخلوقاتش حضرت علی ابن ابیطالب علیه السلام برملائکه مقرّبش فخر و مباهات میکند.
در چنین شبی ، پیامبر(ص) برای آنکه مشرکان که قصد جان او را کرده بودند ، از هجرت او آگاه نشوند، به علی(ع) فرمود که در بسترش بخوابد.
امام علی(ع) گفتند: «در این صورت شما سالم میمانید؟»
پیامبر(ص) فرمود: «آری»
حضرت علی(ع) تبسمی کرد و سجدۀ شکر به جای آورد، وقتی که سر از سجده برداشت، رفت و در بستر پیامبر خوابید . وقتی كه علی عليه السلام در بستر پیامبر (ص) خوابیده بودند جبرئیل در بالای سر او و میکائیل پایین پای او آمدند و جبرئیل فرمود:
«بخ بخ لك يا بن ابى طالب، من مثلك يباهى الله بك ملائكة سبع سماوات»
«خوشا به حال کسانی چون تو ای فرزند ابوطالب! که خدا در برابر فرشتگان به تو مباهات میکند.»
و این آیه در شأن علی(ع) در ماجرای لیلة المبیت نازل شد:
«وَ مِنَ النَّاسِ مَن یشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِ»
«و از میان مردم كسی است كه جان خود را برای طلب خشنودی خدا میفروشد، و خدا نسبت به [این] بندگان مهربان است».
(سوره بقره، آیه٢٠٧)
از اعماق وجودمان خدا را شاکریم که مولایمان علی علیه السلام است
.
اَلْحَمْدُ للهِ الّذى جَعَلَنا مِنَ الْمُتَمَسِّكينَ بِوِلايَةِ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ وَالاَئِمَّةِ المَعصومین
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
جامعه متکثر و جامعه واحد(نگاهی به مسئله حجاب)
✍️فاطمه میری طایفه فرد
یکی از این موارد که مورد غفلت واقع شده است، مرزبندی نامرئی درباره زندگی اجتماعی متدینین و مردم عادی و مردمان با رفتار اجتماعی غیردینی است. به بیان راحتتر، این که همه ساحات اجتماعی نیازمند حضور همه طیفهای جامعه است. یعنی در هر صحنه از جامعه، حضور همه جنس از مردمان را باید دید. این حرف مصداق نزدیک این ضرب المثل است که مشت نمونه خروار است. آن چه اکنون جامعه ما به عنوان مشکل بدحجابی با آن مواجه است از همین طیف بندی اشتباه است. اشتباهی که مشخص نیست از کی شروع شده است. مشکلی از جنس برچسب زدن به افراد جامعه و تفکیک آنان از هم بدون در نظر گرفتن آنان عنوان یک ید واحد است. ید واحدی که قرار است کارهای بزرگی بکند، اما از درون گاهی دچار دگردیسی میشود.
هرجامعهای متشکل از افرادی است با سلایق، توانایی و استعدادهای متفاوت که هر کدام از این افراد میتوانند در مسائل اجتماعی و دینی به روش خاصی عمل کنند. در واقع یک استعداد واحد میتواند بینهایت فرد و سلیقه را با خود همراه کند. یک پزشک میتواند غیر از پزشکی بسیاری از دیگر شئون جامعه را بپذیرد. میتواند به عنوان یک پزشک با رویکرد دینی شناخته شده باشد و یا یک پزشک با رفتار غیردینی. این سخن را میتوان در همه ابعاد جامعه و همه مشاغل تعمیم داد. بحث اصلی ما از اینجا شروع میشود که در جامعه ایران با تنوع قومیتهای مختلف و سلایق فراوان چگونه مردم را میتوان از هم جدا کرد؟ چرا در ایران، این تنوع در مشاغل و دوست داشتهها و تنوع تفریحات دیده نمیشود؟ به عنوان مثال چرا وقتی حرف از ایران باستان به میان میآید، توقع دیدن یک فرد متدین را نداریم؟ چرا در هیاتها ومساجد توقع دیدن همه اقشار جامعه را نداریم؟ چرا یک مرز نامرئی بین مردم ما ایجاد شده که ناخواسته آنان را از هم جدا میکند؟ چرا وقتی این جدایی رخ میدهد دیگر شاهد حضوردو طیف جامعه در مواضع یکدیگر نیستیم؟ این مبحث را میتوان به عنوان یک نظریه مطرح کرد. حضور همه اقشار جامعه کنار هم میتواند از برچسب خوردن افراد جلوگیری به عمل بیاورد.
شکی نیست که این به اصطلاح برچسب و دوگانگی در برخی مباحث و حیطهها از ترفندهای دشمنان این مرزوبوم بوده است. زیرا ما معتقدیم یدالله مع الجماعه و وقتی این جماعت از درون به تکثر برسد، دستیافتنیتر و شکست پذیرتر میشود. در موضوع حجاب این قضیه پررنگتر است، زیرا پوشش افراد در حضور اجتماعی بیانگر منش دینی آنان است و پوشش امری تخطی ناپذیر است وقتی پوشش خاصی در محلی مطرح میشود قطعا حضور دیگر پوششها با توجه به مطالب بالا سخت مینماید. این سختی از حیث تنهایی و به نوعی وصله ناجور بودن است. پس طبیعی است در بسیاری از مکانها حضور بانوان با پوشش کامل را نداشته باشیم و به طریق اولی موارد دینی دیگر نیز در این اماکن کمرنگتر میشود، مثل بسیاری از حدود شرعی و احکام اسلامی. هرچهقدر محیط از افراد دیندار تهی شود، به همان میزان امکان وقوع اتفاقات خارج شرع بیشتر میشود. به همین دلیل است که در حکومت اسلامی در برخی از مکانها امکان اجرای قانون حجاب وجود ندارد و یا به سختی همراه است.
آنچه بیان شد نیازمند زیرساختهای بسیار فرهنگی است. حضور همه جانبه در همه عرصهها منجربه کوتاه کردن دست نااهلان از بسیاری از اماکن است. نااهلان در اینجا تعبیر از افرادی است که به راحتی از آب گلآلود ماهی طمع خود را میگیرند و امنیت را ازهمه افراد جامعه سلب میکنند، منهای اینکه افراد جامعه از طیفی باشند. عدم حضور بانوان محجبه در فضاهای اجتماعی مانند رستورانها مراکز خرید پارکها و مراکز تفریحی و سیاحتی باعث شده که هم از یک سو این اجماع در فضای جامعه ایران شکل نگیرد و این فضاها صرفا در تسخیر یک طیف خاص از جامعه درآید و در نتیجه حضور افراد محجبه سختتر میشود. از سوی دیگر توهم اکثریت پنداری در این طیف شکل میگیرد.
نکته آخر اینکه، هرجا صحنه از افراد دیندار و مقید به قیود دین خالی شود به همان میزان انجام و اعمال احکام دینی سختتر میشود. باید به تمام سلایق و علاقهها احترام گذاشت و هر هنر و یا حرفهی خاصی را برای یک طیف مشخص شخصی سازی نکنیم. برای ایران آباد اسلامی بیشتر از هرزمان در تاریخ، نیاز به افراد متعهد و توانمند داریم. ایرانی که تمام سلایق و توانمندیها در زیر یک پرچم و به عشق ایران تلاش کنند.
متن در خبرگزاری دانشجو👇
snn.ir/004b8s
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
💠نامهای به شیرین ابوعاقله
✍فاطمه ابنعلی
🔹سلام شیرین جان؛ میدانم در بهشت حالت خوب است؛ اگر از حال ما بپرسی باید بگویم خستهایم اما با تمام قدرت پای #حقیقت ایستادهایم.
شهریور پارسال بود که دختری با سابقه بیماری مغزی در پلیس اجتماعی تهران حالش به هم خورد و در بیمارستان فوت شد. همین بهانه شد تا اینجا انقلاب فمنیستی راه بیندازند. هر چند عناصر جنبش، بیشتر اسلکتویستهایی بودند که روی امواج ماهواره و اینترنت هیاهو میکردند اما اصل موضوع انقلاب، یعنی «زن»، مرا یاد تو انداخت.
حرف زیاد است؛ خلاصه بگویم؛ اینها هویت زن را در حد یک شئ پایین میآورند و معتقدند زیبایی زن مانند گلی که شهرداری میکارد باید خیابان را زیبا کند! ما خیلی تلاش کردیم حقیقت زن و هویت انسانی او را بشناسانیم ولی صدایمان در میان بوقهای رسانهای گم شد. درست مثل تو که بیحقوق بشر بودن، بی دموکراسی بودن و غاصب بودن اسرائیل را در #قدس فریاد میزدی و کسی صدایت را نمیشنید. ولی من دیدم تو با خونت آن حقیقت را نشانه گذاری کردی تا آدمهای آگاه و بیدار آن را گم نکنند.
جالب است که برای جریان پر مدعای #فمنیست انگار خون تو رنگ نداشت! انگار تو زن نبودی تا فمنیستهای دنیا برایت مرثیه سرایی و به خونخواهیت سوشال نتورکها را پر از فریاد کنند.
آری!
سالهاست که جریان فمنیست پا روی خون تو، رزان النجار، مروه شروینی و... میگذارند و بی تفاوت از کنار همه زنهای مسلمانِ محروم از تحصیل و کار در فرانسه رد میشوند.
میدانی؟
دنیای متناقض و بدون روتوش فمنیستها منظره نفرت انگیز و فاجعهباری دارد!
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
تهدید نسل، نتیجهی تحدید نسل
✍مرضیه عاصی
#بخش_اول
[1].تلاش برای تکثیر نسل، جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از مهمترین وظایف مسئولان و آحاد مردم است که افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، در این مورد وظیفهی سنگینتری را بر عهده دارند و میتوانند آن را با پرهیز از آسیبهای احتمالی پیش ببرند و آیندهی کشور را از آن بهرهمند بسازند."به دستاندرکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند."(بیانات در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی،۲۸بهمن۱۴۰۰) چون سهلانگاری در مورد تکثیر نسل باعث از بین رفتن نیروی جوان در سالهای آینده میشود و نسل را تهدید میکند.
[2].امروزه سیاستی وجود دارد که میخواهد "جوانان" را از ملت ایران سلب کند؛ اگر از حالا به فکر تکثیر نسل نباشیم و برای مسئلهی فرزندآوری فکری نکنیم، پانزده یا بیست سال دیگر دیر خواهد بود و کشورمان عنصر لازم برای حرکت پیشرفت، یعنی "جوان" را، به قدر کافی در اختیار نخواهد داشت. مسئلهی فرزندآوری و تکثیرِ نسل بسیار مهم است و به قانون و پیگیری جدّی دستگاههای اجرایی نیاز دارد، باید از پیری جمعیّت ترسید،چون یکی از مهمترین ذخایر یک کشور، جمعیّت جوان است که ما از اوایل انقلاب تا امروز از آن بهرهمند بودهایم و اگر بعداً برخوردار نباشیم، باعث عقبماندگی ما خواهد شد. کشورهایی که جمعیّت زیادی دارند، به برکت آن به خیلی از امکانات دست یافتهاند؛ مانند هند و چین، با اینکه مشکلاتی هم دارند امّا در عین حال، خودِ این جمعیّت زیاد به عنوان یک ارزش اجتماعی، سیاسی و بینالمللی برای آنها توانسته موفّقیّتهایی را به وجود بیاورد. بنا بر این، نسل باید افزایش پیدا کند.
[3].نسخههای غربی برای ما قابل اعتماد نیستند. نه در زمینهی اقتصاد، نه در مسئلهی جمعیت. به کسانی که با افزایش جمعیت مخالفاند؛ باید گفت؛ هشتاد میلیون جمعیّت در یک کشور، آبروی آن کشور است؛ سیاست "تحدید نسلِ" غربیها امروز گریبان خودِ آنها را گرفته است و میخواهند کشورهای اسلامی نیز از جمعیّت زیاد و جوانهای فعّال و انسانهای کارآمد برخوردار نباشند. جوان و نیروی انسانی یک کالا نیست که بتوان از خارج وارد کرد؛ بلکه باید خودِ کشور آن را تأمین بکند ولی غربیها با مسئلهی تکثیر نسل در جامعهی ایرانی مخالف هستند؛ با افزایش عدهی مسلمانها و ملّتی که جوانهایش میتوانند در عرصه ظاهر بشوند و کشور را به اوج برسانند، مخالفاند، پس ما نباید طوری عمل کنیم که مقصود آنها عملی بشود، بلکه باید مقاصد اسلامی را تأمین کنیم.
[4]. باید ببینیم چه چیزهایی موجب میشود جامعهی ما دچار میل به كمفرزندی بشود. این میل به كم بودن فرزند، یك عارضه است والّا انسان بهطور ذاتی فرزند را دوست میدارد. چرا بعضیها ترجیح میدهند كه فقط یك یا دو فرزند داشته باشند و یا اصلاً فرزندی نداشته باشند؟ اینها را باید تحلیل كرد تا پی به عواملش بُرد و برای حل این مشکل، متخصّصین و صاحبان اندیشه باید پیگیر شوند؛ مثلاً بالا رفتن سنّ ازدواج؛ یكی از عوامل محدود کنندهی باروری است. تقلید از سبک زندگی غربی ما را به این وضع کشانده است؛ "درحالیكه امروز در بعضی ازهمین كشورهای غربی از كاهش باروری زیان میبینند و پشیمانند و در بعضی از كشورهای غربی مطلقاً كاهش باروری وجود ندارد؛ یعنی خانوادههای پرجمعیّت، مثلاً خانوادهی آمریكایی با ده دوازده بچّه، چطور خانوادهی ایرانی كه میخواهد از او تقلید كند باید حتماً یك بچّه داشته باشد یا دو بچّه؟! كه این الان وجود دارد."( بیانات در دیدار مسئولان نظام، ۳۰ تیر۱۳۹۲)
🍃ادامه دارد
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
تهدید نسل، نتیجهی تحدید نسل
✍مرضیه عاصی
#بخش_دوم
[5].آیندهی پر امید، یكی دیگر از واقعیتهای كشور است. این نسلِ جوان خیلی با ارزش است. مسئلهی "تحدید نسل" برای كشور یك خطر بزرگی است که ما خود را خیلی به این خطر نزدیک کردهایم، باید در پی دوری از آن باشیم. "آنچه متخصصین و كارشناسان، با نگاهها و دقت علمی بررسی كردهاند، ما را به این نتیجه میرساند كه با این روند كنونی، كشور در آینده دچار مشكل فراوان خواهد شد؛ كشور دچار پیری عمومی خواهد شد. این تحدید نسل، چیز بدی است." (بیانات در دیدار جمعی ازمداحان،۱۱اردیبهشت۱۳۹۲). یكی از مهمترین وظائف زن، خانهداری است و فرزندآوری برای او یك مجاهدت بزرگ میباشد و با عدم دقت ما، زمانی در كشور متأسفانه این مسئله مورد غفلت قرار گرفت که امروز متوجه خطراتش میشویم. پیر شدن كشورو كم شدن نسل جوان در آینده، از همان چیزهایی است كه اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛ وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز قابل علاج است.
[6].ما باید در سیاستِ "تحدید نسل"، تجدیدنظر كنیم. امروز قاعدهی جمعیتی ما جوان است و بتدریج دچار پیری خواهد شد؛ چون پیری جمعیت با كاهش زاد و ولد همراه است. "در این سیاست تحدید نسل حتماً باید تجدیدنظر شود و این مسئلهی افزایش نسل از مباحث مهمی است كه واقعاً همهی مسئولین كشور باید دربارهی آن فرهنگسازی كنند و كشور را از تکفرزندی یا دو فرزندی خارج كنند."، ( بیانات در دیدار مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران، ۱۶مرداد۱۳۹۰). برای جلوگیری از "تحدید نسل" باید سیاستهای کلی جمعیت را مد نظر قرار داد، یعنی ارتقاء پویایی، بالندگی و جوانی جمعیّت با افزایش نرخ باروری- رفع موانع ازدواج، تسهیل و ترویج تشکیل خانواده و افزایش فرزند و کاهش سن ازدواج- اختصاص تسهیلات مناسب برای مادران بویژه در دوره بارداری و شیردهی و همچنین ایجاد امکانات و تسهیلات لازم برای مادران شاغل (تا شغل آنها وظیفهی مادری و فرزندآوری را تحتالشعاع خود قرار ندهد)- تحکیم بنیان خانواده با اصلاح و تکمیل آموزشهای عمومی درباره اصالت کانون خانواده و فرزندپروری- ترویج و نهادینهسازی سبک زندگی اسلامی، ایرانی و مقابله با ابعاد نامطلوب سبک زندگی غربی.
🍃پایان
#جهاد_روایت
#پویش_نوشتن
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
.
🔖سخنی با متوهمان براندازی
✍آمنه عسکری منفرد
روی سخنم با شماست! با شما که چهلواندی سال است، روزها و شبها در خیال خام خود، به دنبال براندازی نظام مقتدر جمهوری اسلامی ایران هستید! شما که یک سال است دلتان را به ترقهبازیهای شهریور سال گذشته خوش کردید! همان روزها که به بهانهی مرگ مهسا امینی که به اعتراف خودتان برنامهریزی شده و از پیش تعیینشده بود، چند ماهی با شعار «زن، زندگی، آزادی» به دنبال ایجاد فتنه در ایران بودید، اما به فضل الهی و هوشیاری ملت، «هیچ» نصیبتان شد. همان روزها که به شیوهی گروهک منافقین و با خوی وحشیانهی داعش، تعدادی از جوانان مدافع امنیت ایران عزیز را به خاک و خون کشیدید و خواب براندازی را در سر داشتید. خوب گوش کنید با شما هستم.
این بار هم تلاش مذبوحانهی شما بینتیجه ماند و رسوا شدید. میدانید چرا؟
چون شما برای هزارمین بار در مورد ایران و ایرانی دچار خطای محاسباتی شدید. چراکه اولاً محیط مطمئنی را برای جمعآوری اطلاعات و نیروی فعال و کارآمد برای ایجاد اغتشاش و شورش انتخاب نکرده بودید. آیا به راستی گمان کردید باردیگر سکوهای فضای مجازی، در صحنهی عمل کارایی دارد؟ یا گمان کردید میتوانید اینبار هم عدهای از جوانان و نوجوانان ما را که به دلیل غفلت ما فریبخورده بودند را در صفحات مجازی بیگانه با خود همراه کرده، به خیابانها بکشانید؟
دوم اینکه شما فضای فکری تاریخی ملت ما را نشناختید و فراموش کردید تاریخ پرافتخار ایران را مردانی چون رییسعلی دلواری حفظ کردند. پس گمان کردید مانند سال گذشته، عدهای از مردم غافل، به تبعیت از اخبار دروغ و شایعههای فریبکارانهی شما به خیابانها میآیند و طعمهی گرگها میشوند.
شما افراد موثقی را برای سرمایهگذاری انتخاب نکردید، پس محکوم به فنایید. آنها که به هویت و وطن خود پشت کردند و با توهم دستیابی به آرزوهای پوچ و دستنیافتنی، خود را بازیچهی دست شما قرار دادند و چون عروسکان خیمهشب بازی چندگاهی با نخهای پوسیدهی شما، در صحنهی نمایش خودنمایی میکنند، خوب میدانند که پایان کارشان جز حسرت و بیهویتی و حقارت نیست. درست شبیه مسیح علینژاد که سالیانی در غفلت و خودفریبی برای خود برج و باروی کاغذی ساخت، ولی فراموش کرد که خانه در مسیر باد ساخته، همو که امروز مانند دستمالکاغذیِ مصرفشده، دور انداخته شده و باید در زبالهدانِ تاریخ محو شود.
آری! شما نسل سوم و چهارم انقلاب ایران را بهدرستی نشناختید که گمان کردید راه خطای سال گذشته را تکرار میکنند. فراموش کردید اینان از نسل فهمیدهها هستند که در حماسهی اربعین با شهید آرمان عزیز و شهید عجمیان پیمان بستند که برای دفاع از کیان کشور و حفظ آزادی و استقلال و اقتدار پرچم ایران اسلامی تا رسیدن به قلهها استوار بایستند.
آری! ما یقین داریم تا قله راهی نمانده و به فرمودهی رهبر فرزانه انقلاب، تنها راه رسیدن به آن، استقامت است.
آری! شما فراموش کردید که ما «حسین» داریم، ما هم مانند مدافعان حرم، فدائیان زینب هستیم و چون شهید سلیمانی عزیزمان تا پای جان، پای نظام و ولایت میایستیم، حتی اگر لازم باشد با خونمان درخت تنومند انقلاب را آبیاری خواهیم کرد.
شما رمز پیروزی ملت بصیر ایران را نشناختید، همانها که در صحنههای جنگ تحمیلی هم با ندای «لبیک یا حسین»، «لبیک یا زهرا»، «لبیک یا زینب» قلهها را فتح کرده بودند، امروز گوش به فرمان ولیّ در صحنهاند. ما ایمان داریم که ایران اسلامی با محرم و صفر زنده و پایدار مانده، برای همین در حماسه عظیم راهپیمایی اربعین با «حسین» تجدید پیمان کردیم و در روز شهادت امام رضا (علیه السلام) با صاحب این کشور عهد بستیم که نقشههای شوم شیاطین را با استعانت از ایمان به خدا و تبعیت از مقام ولایت، با امید به آیندهی درخشان کشور بپیماییم، تا به قلهها برسیم.
#ایران_قوی
#لبیک_یا_حسین
#لبیک_یا_زینب
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI