پدر #سمپاد رفت.
حجتالسلام دکتر اژهای -موسس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان- بر اثر کرونای منحوس فوت کرد.
🌐 @aliebrahimpour_ir
عقل یشمی خالخال پشمی
🏴 کار مرحوم دکتر اژهای، برای امروز ما خیلی معنا دارد.
🏴یک پایاننامه جاندار جا دارد که روی سیاستهای آموزشی ج.ا در چهل سال اخیر مطالعه کند که چه شد که آ.و.پ دولتی، اینطور اینطور به لجن کشیده شد تا جیب مدارس غیرانتفاعی پر شود.
چه شد که آنقدر سیستم متداول بیرمق شد که برای پرورش استعدادها، راهی به جز رجوع به غیرانتفاعیها باقی نماند.
🏴کار دکتر اژهای برای امروز ما -از این نظر- خیلی پرمعناست: تاسیس سیستم عمومی #عادلانه برای پرورش استعدادها.
🏴قاعدتا در چنین مطالعهای، جا دارد بررسی شود: چطور دقیقا اولین قدمهای نابودی این سیستم، آنهم با تاسیس قارچگونه مدارس سمپاد و تغییر ساختاری از معاونت ریاست جمهوری به یک معاونت خرد آ.و.پ، دقیقا در دولتی رخ داد که پرچمدار #عدالت_گستری بود؛ و اینکه قدمهایی که آنجا برداشته شد -ارادی یا غیرارادی- کار را به جایی رساند که دولت فعلی عملا آ.و.پ عمومی را رها کرده و خود وزیر و معاونها یکیدوجین مدرسه غیرانتفاعی تاسیس کردند.
🏴فکر میکنم -بعد از خواندن فاتحه- این سیاستپژوهی خصوصا با تاکید بر دوران مدیریت مرحوم اژهای، ضرورتی برای امتداد خدمات ایشان است.
🌐 @aliebrahimpour_ir
📌 چرا از کرونا میترسیم؟
[چگونه #کرونا، علمپرستی ما را نشانه رفته؟]
#رونوشت گفتاری از دکتر حمیدرضا قادری
🌐@aliebrahimpour_ir
#دانلود #کتاب
📚 «با قصه و غصه کرونا»
📖 یک کتابچه راهنما برای عبور مردم ایران از طغیان کرونا
دکتر قادری در حوزه کرونا، کتابچهای نوشته و رایگان به اشتراک گذاشته است:
📥 https://drhamidqaderi.ir/
فقط لطفا برای اینکه بتونن آمار دانلود رو ببینن، کتاب رو فقط از طریق همین لینک به اشتراک بگذارید.
در توضیحات آورده:
برای نوشتن این دستنامه قریب ۵۰۰ صفحه پروتکلهای جور واجور داخلی و خارجی خونده شده (که سیاههشون در انتهای این کتابچه مییاد) و نقاط اشتراکشون رو انتخاب کردیم و از نقاط اختلاف که عموما در حوزه درمانن پرهیز کردیم و حاصل رو با تجربه بالینی در جاهای مختلف و گپوگفتهای فضای مجازی با مراجعهکنندگان ترکیب کردیم و شده متنی که دوست داشتیم کاربردی باشه.
زبان این کتاب رو هم صمیمانه انتخاب کردیم تا هر کس با هر میزان دانشی در هر جای ایران بتونه باهاش ارتباط بگیره و حوصله کنه و تا ته بخونه. شیوه طراحی این کتابچه هم بر مبنای پرسش و پاسخهای متداول و رایجی بوده که در معرضش بودیم و هستیم.
🌐@aliebrahimpour_ir
عقل یشمی خالخال پشمی
#جهت_اطلاع فلسفه رئالیسم در اندیشه علامه طباطبایی استاد حجتالاسلام #قائمی_نیا 🌐 @aliebrahimpour_
📌 #تقریر مباحث استاد #قائمی_نیا :
☑️ #علامه_طباطبایی، فیلسوف #نوسینوی است؛ نه #نوصدرایی.
✔️روش نوسینوی، قابلیت گفتوگو با دنیا را داراست.
✔️ علامه، با تالیف کتاب #اصول_فلسفه، فلسفه اسلامی را زنده و جاندار کرد.
🌐 @aliebrahimpour_ir
عقل یشمی خالخال پشمی
#جهت_اطلاع فلسفه رئالیسم در اندیشه علامه طباطبایی استاد حجتالاسلام #قائمی_نیا 🌐 @aliebrahimpour_
📌 #تقریر مباحث استاد #قائمی_نیا :
✅ اهمیت کتاب #اصول_فلسفه و روش رئالیسم:
🔸 جای تعجب و اعتراض دارد که چرا اصول فلسفه، کتاب درسی نشد.
🔸 چهار کار مهم علامه در اصول فلسفه: #تقریر مباحث فلسفه عالم اسلام؛ #پالایش فلسفه اسلامی؛ نگاه به مسائل #روز؛ #ابداع مباحث و مسائل جدید.
🔸همین عنوان رئالیسم، خودش یک ابداع مهم است. گویا #علامه_طباطبایی، ذاتی اصلی فلسفه را #رئالیسم میداند.
🔸البته این کتاب متناسب با شرایط روز نیازمند بازسازی است.
🌐 @aliebrahimpour_ir
#روایت
#کافی / کتاب #دعا
🔸 بیدارشدن از خواب در ساعت مورد نظر
💬 بِسْمِ اللَّهِ اللَّهُمَّ لَا تُؤْمِنِّی مَکْرَکَ وَ لَا تُنْسِنِی ذِکْرَکَ وَ لَا تَجْعَلْنِی مِنَ الْغَافِلِینَ أَقُومُ سَاعَةَ کَذَا وَ کَذَا.
🌐 @aliebrahimpour_ir
#استخاره با تسبیح (معروف به استخاره صاحب جواهر)
🌐 @aliebrahimpour_ir
عقل یشمی خالخال پشمی
#استخاره با تسبیح (معروف به استخاره صاحب جواهر) 🌐 @aliebrahimpour_ir
پ.ن: از حاج آقای استاد حمید وحیدی شنیدم که ایشان گفت استادشان -حاجآقای توسلی- اینطور استخاره میگرفتند. این شیوه یک تفاوت کوچک با آنچه در حاشیهی مفاتیح آمده دارد. در آنجا آمده "گفتهاند هفت در حکم پنج است." اما ایشان گفت، "هفت ما سختی دارد ولی نتیجهاش خوب است." 👌
4_6046105997510969384.pdf
25.89M
📥 #دانلود
📑 #جزوه کامل #گرامر پایه زیر ذرهبین
📌گرامر انگلیسی به زبان ساده
🖌 تالیف: هادی جهانشاهی و الناز یوسفزاده
🔸 ویژه تمام زبانآموزانی که قصد دارند #گرامر_پایه را تقویت کنند.
🌀 اشتراکگذاری این فایل با ذکر منبع بلامانع است. این فایل رایگان بوده و نباید خرید و فروش شود.
👤 آیدی ارتباط با مولفین (تلگرام):
💠 @ZabanZireZarrebin
💠 @GeneralEnglishPlan
✅ طبق یک حساب سرانگشتی، اگر کسی روزی #۲صفحه از این جزوه ۵۴صفحهای را بخواند، در کمتر از #یکماه گرامر پایه را کامل یاد میگیرد. 😎🤩
🌐 @aliebrahimpour_ir
📌 برای بازیابی #زبان پایه چه کنیم؟
🔹طبق تحقیقی که در منابع کردم، شستهرفتهترین منبع برای #لغات_پایه ، همین جزوه ۵۵صفحهای تیم "زبانزیرذرهبین" است که با روش تیکایت تنظیم شده.
🔹مزیت این جزوه، این است که علاوه بر استفاده از حدود ۴ساعت فیلم آموزشی، میتوانید به صورت مستمر از استاد دوره در تلگرام استفاده کنید و سوالاتتان را بپرسید.
🔹 طبق یک حساب سرانگشتی، اگر شما روزی فقط یکصفحه از جزوه را بخوانید، با حدود روزی ۱ساعت وقتگذاشتن، در عرض ۲ماه، لغات پایه را فول میشوید. 😎👌
✳️لینک جزوه:
🌀 https://generalenglish.ir/basic/
🌐 @aliebrahimpour_ir
🏴 إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
.
🏴 اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکَاةٍ فِیهَا #مصباح الْمِصْبَاحُ فِی زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ کَأَنَّهَا کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَکَةٍ زَیْتُونِةٍ لَّا شَرْقِیَّةٍ وَلَا غَرْبِیَّةٍ یَکَادُ زَیْتُهَا یُضِیءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَی نُورٍ یَهْدِی اللَّهُ لِنُورِهِ مَن یَشَاءُ وَیَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ
✅ پ.ن: تا انسان روی زمین، و چراغ اسلام روشن، و نظام علوم انسانی برای زندگی بشر برنامه میدهد، کسی نمیتواند در #علوم_انسانی_اسلامی نظر بدهد و خود را -نفیا یا اثباتا- بینیاز از تفکرات مرحوم آیتالله #مصباح بداند.
✅ تا علوم انسانی اسلامی تولید میشود، هر نظریهی جدیدی در پرتو جریانی شکل میگیرد که آیتالله #مصباح در تحقق آن نقش کلیدی داشته است.
🔰 او با کولهباری از تلاش خالصانه رفت. خدا به ما توفیق بدهد در مسیرش گام برداریم.
🌐 @aliebrahimpour_ir
📌" #برهه_حساس_کنونی " [بخش اول]
🔻 قصه پرغصه #غیررسمی، #مارمولک و چیزهای دیگر!
☘️ حالا که مستند #غیررسمی آقا پخش شد و فرازی از گفتوگوهایش مربوط به فیلم مارمولک بود، فرصت را مناسب میبینم، یادداشت/مقالهای که سال گذشته نوشتم را منتشر کنم! البته داستان این یادداشت، خودش یک یادداشت مجزاست!
☘️ بر اساس تجربه زیستهی خود و فهمی که از کلاسهایی که از اساتید هنر و سینما به دست آورده بودم، به یک مطلبی رسیدم که فکر میکردم تذکرش مهم است. من فیلم #مارمولک را بهعنوان یک مصداق، #موردپژوهی کردم تا از دل این بررسی مخاطب را به یک قاعده راهبردی برسانم. اسم یادداشت این شد: "«مارمولک» باید تایید میشد، نه مخالفت". و زیرعنوانش: "مواجهه روحانیت با خود در قاب سینما و ضرورت سواد سینمایی طلاب".
☘️ طبق آن چیزی که در سیاهمشقهایم نوشتهام، نگارش این یادداشت حدودا 2000 کلمهای، از 98.07.20 تا 98.09.08 طول کشید. من برای این یادداشت تقریبا معادل یک مقاله علمیپژوهشی وقت گذاشتم. با اینکه آوردهای هم برایم نداشت، ولی مسئله را مهم دیدم و این وقت هزینهای را گذاشتم!
☘️ برای انتشار، طبق روال، یادداشتم را برای #خبرگزاری #رسا فرستادم. دبیر سرویس مربوطه، تازه عوض شده بود و پرسید چرا الان باید به فیلم مارمولک بپردازید؟ مناسبت این مسئله چیست؟ دوم اینکه قرار است دقیقا با این یادداشت چه نتیجه ای بگیرید؟ در واقع واکاوی شما به چه دلیلی است؟ گفتم انتهای یادداشت مشخص است. من در انتها چند توصیه عملیاتی کردم. آنها نتیجه اند. مناسبتش هم فیلمهای هرروزهای است که با سوژه روحانیت ساخته میشود، نمونهاش #پارادایس. (آن موقع تازه پارادایس منتشر شده بود) گفت: شاید بخواهم که خودتان برایم بیان کنید! ارجاعمان ندهید به متن تان. من ترجیح دادم کلکل الکی نکنم. با آرزوی موفقیت، یادداشت را پس گرفتم.
☘️ با یکی از اعاظم خبرگزاری #فارس، آشنایی دارم، در حدی که اگر پیام بدهم، بیجواب نمیگذارد. برای او فرستادم. آن آقا بعد از کلی یادآوری گفت مدیر مربوطه مخالفه و میگه اینطور #زدن_روحانیت در شرایط امروز بلاوجهه. (!) گفتم من حرف از خودم نزدم، حرف آقا رو آوردم! در ثانی، اگر زدن کلاً بده، دیگه چرا میگید"در شرایط امروز"؟ و اضافه کردم: من خودم حوزویام و خواستم با هدف جلوگیری از آسیبهای موجود، یک توصیه کاربردی کنم. حالا خبرگزاری شما فقط جلوی چشم خودشو ببینه منتشر نکنه، بعدا باید بیاد ماله بکشه روی کار تهیهکنندههایی که روی پایینکشیدن فیلماشون از سینماهای قم، مانور تبلیغاتی میدن! این به ضرر من نیست. من وظیفم این بود این نکته رو به جریان انقلاب بگم.
ادامه... 👇🏻
🌐 @aliebrahimpour_ir