فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مشاهده کنیم.
❇️ توصیف علامه طباطبایی(ره) از بیان آیت الله مرعشی نجفی(ره)
➖سه گونه تفسیر داریم.
➖تفسیر المیزان بی نظیر است.
#علامه_طباطبایی
#تفسیر
🌏 آدرس پایگاه:
🌐www.nomov.ir
📱 کانال «نُمو» در ایتا:
🆔 @nomov_ir
#یادداشت
💢معرفی رساله الولایه، اثر گرانقدر علامه طباطبایی
🔰حجت الاسلام سید محمد هاشمی
@almorsalaat👇👇
💢نگاهی به رساله الولایه، اثر گرانقدر علامه طباطبایی
🔰حجت الاسلام سید محمد هاشمی @smhashemi128
🔘🔘🔘🔘🔘
🔸رساله شریف الولایه، حاصل اندیشه های شریفِ جامعِ معقول و منقول، علامه سید محمد حسین طباطبایی است. این رساله به جهات متعددی کم نظیر بلکه بی نظیر است. در این نوشته برخی وجوه این رساله نورانی را معرفی خواهیم کرد.
✅رهاورد اسلام
🔸به نظر شریف علامه طباطبایی، اسلام آیینی است که برای اولین بار پرده از شیوه سلوک به سمت مقصد نهاییِ انسان برداشته است. و مسیر سلوکی اسلام همان مسیری است که هدف خداوند از خلقت را محقق می کند. ایشان در تفسیر شریف المیزان پس از ذکر مسلک اخلاقی یونانی و مسلک اخلاقی انبیاء الهی به مسلک قرآن کریم که مخصوص به اسلام است می پردازد: «و هاهنا مسلك ثالث مخصوص بالقرآن الكريم لا يوجد في شيء مما نقل إلينا من الكتب السماوية، و تعاليم الأنبياء الماضين سلام الله عليهم أجمعين، و لا في المعارف المأثورة من الحكماء الإلهيين، و هو تربية الإنسان وصفا و علما باستعمال علوم و معارف لا يبقى معها موضوع الرذائل، و بعبارة أخرى إزالة الأوصاف الرذيلة بالرفع لا بالدفع.» (ج 1 ص 360)
🔸این مسیر سلوکی جز با یافتِ حقیقت توحید و عبور از تمامی «غیر الله» حاصل نمی شود. در این مسیر انسان از خود عبور می کند و با این عبور حتی جنت و نار برای خود نمی خواهد و به افقی بالاتر از هر آنچه میل و حب نفس است می رسد.
این قاعده اساسی موضوع بسیاری از بیانات مرحوم علامه طباطبایی در مجموعه آثار ایشان است. به نوعی می توان تمامی تفسیر المیزان را تلاشی برای توضیح همین حقیقت الهی و کنکاش ابعاد و اطراف آن بر اساس آیات قرآن دانست.
✅هدف رساله الولایه
🔸رساله الولایه اثری است که مستقیما و مستقلا همین رسالت سنگین را به دوش کشیده و مقام نهایی انسان را تحت عنوان «ولایت» مطرح می کند. هدف این رساله تبیین مقصد و مسیر منحصر به فردی است که شریعت اسلامی برای بشر به ارمغان آورده است. به همین دلیل ایشان در ابتدای رساله می فرماید: «رسالة في الولاية، و أنّها هي الكمال الأخير الحقيقي للإنسان، و أنّها الغرض الأخير من تشريع الشريعة الحقّة الإلهيّة على ما يستفاد من صريح البرهان، و يدلّ عليه ظواهر البيانات الدينيّة»
✅روش شناسی رساله (همبستگی قرآن و برهان)
🔸این رساله آینه تمام نمای روشِ اسلام شناسی علامه طباطبایی است. روش ایشان در فهم حقایق عالم، از طریق برهان می گذرد و به ساحل آیات و روایات می رسد. همانگونه که پیش از این در برخی نوشته ها اشاره شد، علامه طباطبایی علاوه بر اعتبار عقل فلسفی و حتی عبور از مرزهای فلسفه صدرایی، بستر نهایی فهم تفاصیل و جزییات حقایقِ هستی شناختی و انسان شناختی را فهم محققانه قرآن و سنت می داند. به همین دلیل است که ایشان در مقدمه المیزان غرض از نگارش آن تفسیر را تبیین حقایق معارفی در قرآن کریم دانسته است. بر این اساس هم نگاه عقل گریز و چسبیده به برخی ظواهر قرآن و سنت، انسان را به بیراهه می برد و هم سکنی گزیدنِ صرف در آشیانه عقل و دوری از قرآن و سنت قدرت پرواز را از انسان می گیرد. خصوصا اینکه مرحوم علامه رهاورد رساله الولایه را فراتر از عقل و مختص به شریعت حقه اسلامیه می داند. البته بحث در همبستگی قرآن و عرفان و برهان بیان مبسوطی می طلبد که بخشی از آن پیش از این در مقاله «عترت، تنها مسیر معنویت» منتشر شده است.
🔸بر اساس همین روش در تمامی فصول این رساله، مولف ابتدا آخرین استدلال عقلی را بر مطلوب اقامه کرده سپس به سراغ قرآن و سنت می رود و جالب این که آنچه از قرآن و سنت نتیجه می گیرد همان نتیجه برهان عقلی است البته «مع زیاده».
✅فصل بندی رساله
🔸این رساله شریف که ظاهرا در روستای شاد آباد و در دوران زندگی یازده ساله ایشان در تبریز به رشته تحریر در آمده است، دارای پنج فصل و هر فصل آن مشتمل بر استدلالات عقلی و دلالت های قرآنی و روایی است.
🔸در فصل اول این رساله ایشان ثابت می کند که حقایق دینی تنها اعتباریاتی قراردادی نیستند بلکه تمامی احکام و دستورات شارع بر حقایقی مستحکم استوارند و انسان را به سمت حقایقی نورانی بالا می برند:
⚡️چرخ با این اختران ، نغز و خوش و زیباستی
⚡️صورتی در زیر دارد آنچه در بالاستی
🔸در فصل دوم ایشان پس از عبور از وهم اعتباریتِ صرفِ نظام تشریع، به سراغ حقیقت تکوینی عالم رفته، مراتب حقیقی هستی را از ماده و مثال و عقل و فراتر از آن اثبات می کند. و تفاوت قوس نزول هستی و قوس صعودِ انسانی در این عوالم را تا نیل به سر منزل مقصود یعنی حقیقت توحید روشن می نماید. از این فصل است که علاوه بر اشارات برهانی، دعوت به حرکت آغاز می شود. و کار، کم کم از موقف نظر به مسیر عمل می رسد.
🔸در فصل سوم، مولف حقیقتی امید بخش را بیان و اثبات می کند. این حقیقت که تحفه حقیقی این کتاب است این است که حرکت انسان و عبور از عالم ماده و وصول به مقصود، هرگز منحصر به انبیاء و اوصیاء طاهرین نیست و بر اساس حقیقت علیت، هر آن که عنوان انسان بر او صادق است قادر است ندای دعوت الهی را بشنود و حرکت کند.
🔸این توضیح نیز ابتدا با برهانی مختصر از عقل و سپس با دلایل متعدد قرآنی و روایی اثبات می شود. مسیر ایشان در استظهار از آیات نیز مطابق با روش ایشان در تفسیر المیزان است. آنچه ایشان در این بخش از قرآن و سنت ثابت می کند آن قدر جالب و جدید و اعجاب آور است که شاید برخی حصول آن از قرآن و سنت را برنتابند؛ حال آنکه هدف وحی همین بوده است.
🔸فصل چهارم کتاب را شاید بتوان مهمترین فصل دانست. در این بخش مرحوم علامه، چیستی طریق و کیفیت وصول به سمت کمالی که در فصل دوم ثابت شد را بیان می کند.
🔸ایشان در این بخش بر اساس برهانی خاص ثابت می کند که تمام ادراکات انسانی پیش از هر چیزی به باطن آن متعلق ادراک، تعلق گرفته است و بر این اساس ثابت می کند که شهود حقایق غیبیه عالم و در نهایت حقیقتِ تمام حقایق متوقف بر شهود و معرفت نفس است. در همین مسیر ایشان معنای ظهور و بطون و چیستی فناء را نیز توضیح می دهد و در نهایت بیان می کند که این برهان پیش از این در هیچ اثری مطرح نشده است و از مواهب رحمان به ایشان است: «و هذا البرهان من مواهب اللّه سبحانه المختصّة بهذه الرسالة، و الحمد للّه.»
🔸در این فصل ایشان به یکی از اساسی ترین مسائل در مباحث مربوط به سلوک و عرفان نیز می پردازد: آیا کیفیت طریق نورانی معرفت نفس در شریعت بیان شده است یا تنها شریعت اسلام به آن راضی است؟
🔸ایشان در پاسخ با صراحت بیان می کند که این طریق و کیفیت آن نه تنها در شریعت بیان شده بلکه اساسا شریعت با تمامی جزییات آن را بیان کرده و به آن دعوت نموده است: «لكنّ الحقّ الذي عليه أهل الحقّ، و هو الظاهر من الكتاب و السّنّة أنّ شريعة الإسلام لا يجوّز التوجّه إلى غير اللّه سبحانه للسالك إليه تعالى بوجه من الوجوه، و لا الاعتصام بغيره سبحانه إلّا بطريق أمر بلزومه و أخذه.»
🔸و در ادامه کار را با اهالی سایر طرق و مسیرها یکسره کرده از قول یکی از اهالی حقیقیِ حق در تبیین تفاوت سلوک ریاضات شرعی و غیر شرعی می فرماید: « و نعم ما قال بعض أهل الكمال أنّ الميل من متابعة الشرع إلى الرياضات الشاقّة، فرار من الأشقّ إلى الأسهل، فإنّ الشرع قتل مستمرّ للنفس، دائمي ما دامت موجودة، و الرياضة الشاقّة قتل دفعي، و هو أسهل إيثارا.».
🔸مرحوم علامه در فصل پنجم و پایانی کتاب نیز به مقامات انسانی که سالک این سبیل است می پردازد و آنچه لا یدرک و لا یوصف است را بر اساس برهان عقلی و قرآن و سنت بیان و توصیف می نماید.
✅جمع بندی
🔸رساله شریف الولایه از جهاتی شاید مهمترین رساله علامه طباطبایی باشد چون به مهمترین موضوع پرداخته و آن را مبین کرده است. مناسب است که علاقه مندان به این اثر، آن را با استاد بخوانند. استادی که بر نظام فلسفی، تفسیری و اصولی علامه طباطبایی آشنا باشد و تراث عرفان اسلامی را نیز به دقت بشناسد.
🔘در بزرگداشت این فرزند رسول الله فاتحه ای نثار روح بزرگشان نماییم. حشرنا الله معه و فی زمرته.
#عرفان #در_محضر_علامه
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
هدایت شده از بینش مطهر || مطهَرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
🔰اخلاص عجیب علامه طباطبایی در زمان نوشتن تفسیر المیزان
🔷 نقل قول #شهید_مطهری درباره رؤیای صادقه استادش علامه طباطبایی
🔶 سختی های علامه طباطبایی در راه تالیف کتاب شریف #المیزان
🔷 علامه: وقتی با یک تعریف شنیدن، #پهنا پیدا میکنیم دیگر چه ثوابی برامون باقی می ماند!
#اساتید_شهید #علامه_طباطبایی #در_محضر_علامه
@bineshemotahar_qom
بینش مطهر استان قم
#معرفی_کتاب
📚 یادنامه علامه طباطبایی
🔰نشریه حزب جمهوری اسلامی، ش۴۷
⬇️دانلود pdf یادنامه👇👇
eitaa.com/palmorsalaat/23
📖 مطالعه متن یادنامه👇👇
b2n.ir/898866
#در_محضر_علامه
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
هدایت شده از دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سرآمد اخلاق و فلسفه
🔹 مروری بر شخصیّت #علامه_طباطبایی (ره) از زبان رهبر معظّم انقلاب
#اخلاق
#عرفان
#فلسفه
@qom_khamenei_ir
💠میخواهند علامه را با سیاست بیگانه نشان دهند.
🔺 تلاش می کنند علامه را یک چهره فرهنگی طور جلوه دهند که خیلی با فضای قدرت و سیاست نسبت و میانه ای نداشته است و مثلا جنبه اخلاق و فرهنگ برایش تقدم داشته است. به نظر می رسد اگر یک نگاه منظومه ای و نظام مند به کل ادبیات مرحوم علامه داشته باشیم، این تقابل ها از بین خواهد رفت.
🔰حجت الاسلام استاد امین اسدپور
📌 مصاحبه روزنامه قدس با استاد اسدپور ۹۹/۸/۲۴
⬇️متن با کیفیت تر👇
eitaa.com/amin_asadpour/192
#علامه_و_انقلاب #در_محضر_علامه
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
♨️ #پنجمین جلسه از سلسله جلسات بزرگداشت علامه طباطبایی
🔰با حضور استاد علی فرحانی
📌موضوع:
1⃣زندگی مومنانه در دنیای مدرن
2⃣جایگاه عقل و نقل در فهم دین
📌 امشب ۲۴آبان ساعت ۲۰:۳۰
✅پخش زنده در اینستاگرام👇👇
instagram.com/almorsalat
instagram.com/almorsalat
💠میزبان: انجمن حکمت دانشگاه علوم اسلامی رضوی
#پای_درس_استاد #استاد_علی_فرحانی
#در_محضر_علامه
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
♨️ علامه طباطبایی، #مدافع_حریم_دین
🔰رهبر معظم انقلاب ۶۲/۸/۲۱
🔸در یکی از حسّاسترین دورانهای حیات اسلام و تشیع، جانانه به #دفاع از #حریم معنویت اسلامی و حکمت و معرفت الهی برخاسته و مفاهیم زیبای اجتماعی اسلام را از آیات کلام الهی استخراج کرده و به عرضهی کامل و جامع اسلام پرداخته بود.
🔸او #مدافعی استوار از ارزشهای فرهنگ اسلام در برابر بساط نیرنگ مکاتبی بود که با بهرهگیری از انواع شیوهها و ترفندها بر این فرهنگ الهی تاختن آورده و به تدریج رابطهی دلها و مغزها را در بخشهایی از جامعه، از چشمهسار زلال آن گسسته بودند.
#کلام_ولی #در_محضر_علامه
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
اندیشه سیاسی علامه طباطبایی.mp3
36.83M
♨️اندیشه سیاسی علامه طباطبایی(ره)
🔰حجتالاسلام استاد اسدپور
🔹علامه طباطبایی علاوه بر اینکه یک عارف و یک فیلسوف بزرگی هستند در عین حال یک مصلح اجتماعی بودند.
🔹مرحوم علامه جزء پیشگامان اندیشه اسلامی سازی علوم انسانی است.
🔹مباحث عمیق و ژرف علامه طباطبایی باید در قالب ها و صورتبندیهای جدیدی عرضه شود تا به یک نظریه جامع و قابل قبول و طراز با مقبولیت مناسب دربیاید.
🔹برخی در تلاش هستند که از اندیشه علامه طباطبایی(ره) سیاستزدایی کنند. این اندیشه درتقابل با اندیشه انقلاب اسلامی بازخوانی میشود و از اندیشه مرحوم علامه(ره) سوء استفاده میکنند.
🎥فیلم کامل جلسه👇
https://www.instagram.com/tv/CHiJUcbAZwT/?igshid=x60stho2uqci
📌سومین جلسه از جلسات #بزرگداشت_علامه_طباطبایی 99/8/23
#در_محضر_علامه
@almorsalaat
#معرفی_کتاب
📚درباره علامه سیدمحمدحسین طباطبایی
🔰خاطرات مستند سیدهادی خسروشاهی
#زندگینامه #در_محضر_علامه
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
solouke-aghli-allameh-tabatabayi.mp3
15.5M
♨️ علامه طباطبایی، مرزبان وحی و خرد
🔰استاد علی فرحانی
🔅استاد در این جلسه به تبیین سیره علامه طباطبایی در رعایت حریم و حدود عقل و نقل پرداختند.
📌پنجمین جلسه از جلسات بزرگداشت علامه طباطبایی 99/8/24
💠میزبان جلسه: انجمن حکمت دانشگاه علوم رضوی مشهد
📽مشاهده فیلم جلسه👇👇
https://www.instagram.com/tv/CHlL07Ejdlw/?igshid=1fi361vztqyj7
#پای_درس_استاد #استاد_علی_فرحانی #در_محضر_علامه #اصول #فلسفه #عقل #نقل
@almorsalaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 فیلم/ علامه طباطبایی و صدور انقلاب فرهنگی از زبان آیتالله جوادی آملی
علامه نه تنها نگذاشت مکتب های وارداتی مادی گری از دو بلوک شرق و غرب به ایران بیاید، بلکه کوشید با مصاحبهها، با نامه، با جوابِ سؤال، با اعزام شاگردهای تربیت شده مکتبی، فلسفه اسلامی را به دو بلوک، مخصوصاً غرب برساند. قبل از اینکه مساله صدور انقلاب فرهنگی مطرح شود، این پیرِ خِرد کوشید با نوشتن شیعه در اسلام، دانشکده شیعه شناسی غرب را تغذیه کند.
سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران _ ۱۳۶۰/۰۸/۲۹
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@HawzahNews
@almorsalaat | از مقدمات تا اجتهاد
♨️ #ششمین جلسه از سلسله جلسات بزرگداشت علامه طباطبایی
🌐آشنایی با رساله #الولایه اثر گرانقدر علامه طباطبایی در عرفان عملی
🔰حجت الاسلام محمدمهدی مقدسی
📌یکشنبه ۹۹/۸/۲۵ ساعت۱۹
🔘پخش زنده در #اینستاگرام المرسلات👇
🆔 http://instagram.com/almorsalat
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
بحمدلله تعالی امشب #ششمین جلسه از مجموعه جلسات بزرگداشت علامه طباطبایی، با حضور حجت الاسلام مقدسی برگزار شد. از طرف مجموعه المرسلات از ایشان تشکر می کنیم.
فیلم کامل این جلسه را در لینک زیر مشاهده فرمایید.
👇👇👇
https://www.instagram.com/tv/CHnl0IHgj3V/?igshid=as329r3jhucq
@almorsalaat
Allameh. jameatolmostafa 01.mp3.m.mp3
2.36M
🔊#حقیقت_اسلام
♨️ علامه طباطبایی، اسلام شناس واقعی
🔰استاد علی فرحانی
💠 حقیقت این است که علیرغم خدمات کم نظیر بلکه بی نظیر علامه طباطبایی در عرصه های مختلف علوم اسلامی، مهترین و عظیم ترین کار ایشان تبیین اسلام حقیقی است.
💠 در واقع آنچه که تلاش علامه است، تبیین اسلام واقعی به عنوان یک حقیقت جامع است.
💠 این حقیقت در عین اینکه با فلسفه و تفسیر و دیگر علوم اسلامی منافاتی ندارد، اما ابدا منحصر در هیچ یک از این جوانب نیست بلکه حقیقتی جامع است که تمام ابعاد اسلام را پوشش می دهد.
#در_محضر_علامه
#پای_درس_استاد
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
#گزیده_کتاب
🌀بازخوانی بهتر از بسیار خوانی
▫️مطمئن باشید که حمله بی محابا به کتابها و به سرعت گاز زدن و جویدن و بلعیدن آنها از مظاهر و بلکه مضار تمدن جدید است. این کار کمابیش هتك حرمت کتاب است.
▫️با کتاب خوب باید ماهها و سالها و بلکه یک عمر زندگی کرد. آنا به جان کتاب تازه خریده افتادن و از بای بسم الله تا تای تمت خواندن، غالبا جز اجرای شعائر کتابخوانی نیست.
▫️به عبارت دیگر، بهترین طرز خواندن يك کتاب- و هر کتاب- از سر تا ته خواندن آن نیست. گاه هست که این شیوه فقط بهترین و سریعترین چاره برای خلاص شدن از شر يك كتاب، و به پایان رساندن مسابقه ای خیالی و نظایر آن است.
▫️اگر حرف مرا قبول ندارید یک کتاب خوب را که سالها پیش خوانده اید ، مثلا تاریخ بیهقی، یا بابی از کلیله یا چند غزل از سعدی را - که بارها کلیاتش را خوانده اید و در جزیاتش تأمل کرده اید - بردارید و از نو، با حضور ذهن و از آن مهمتر با حضور قلب بخوانید. به احتمال بسیار در بسیاری جاها ، چنین حال و يقينی به شما دست می دهد که گویی برای نخست بار است که دارید این متن را می خوانید. پس آن يك بار خواندن یعنی خواندن قبلی، چه اثری و چه حکمی دارد؟
▫️بعضی وقتها به صرفه تر از تمام کردن کتابهای نیم خوانده، باز خواندن کتابهای تمام خوانده است و حرف اصلی من در این بحث نیز همین است که ما به صرف يك بار خواندن يك كتاب، وجدان خود را خلاص و باب علم یعنی بازخوانی را منسد نکنیم. الدرس حرف والتكرار الف. آنچه رفع تکلیف است و برای آبروداری خوب است، همان يك بار خواندن هر کتابی است. ولی آنچه علم آموز است، تکرار و تأمل بر کتابها و بازخوانی آنهاست.
📚بهاءالدین خرمشاهی، سیر بی سلوک، ص۴۰۲
#هفته_کتاخوانی
@almorsalaat
💠ما انقلاب را از المیزان فراگرفتیم.
🔰رهبر معظم انقلاب
📌علامه طباطبایی از نجف با مرحوم پدرم رفیق بودند و مشهد که میآمدند، منزل پدر ما زیاد میآمدند و بنده ایشان را زیاد آنجا میدیدم. یک بار خدمتشان عرض کردم ما انقلاب را از «المیزان» فرا گرفتیم؛ چراکه تفسیر المیزان به نحو گستردهای پُر است از مباحث سیاسی و اجتماعی. اصلاً نمیشود کسی مثل علامه طباطبائی با آن دیدگاههای مطرح شده در«المیزان»، با حکومت اسلامی مخالف باشد. حق نداریم تصوّر کنیم که اینها مخالف انقلاب بودند.
📚مشهد، تالار آیینه، شهریور ۹۸، پایگاه اطلاع رسانی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
#کلام_ولی #در_محضر_علامه #المیزان
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@shamne_siasi
@almorsalaat
har-kasi-az-zanne-khod-shod-...@almorsalat.mp3
1.95M
🔊#تمدن_اسلامی
🔰 جامعیت علامه طباطبایی
🔰 علامه طباطبایی و میرات تمدن اسلامی
💠 یکی از ویژگی های برجسته علامه طباطبایی جامعیت ایشان نسبت به ابعاد مختلف اسلامی است. به این معنا که ایشان صرفا یک فیلسوف یا عارف نبوده بلکه صاحب نگاهی جامع و دیدی صائب نسبت به تمام ابعاد اسلام است.
💠 شاهد این حقیقت را می تواند در شاگردان ایشان مشاهده کرد. شاگردان ایشان علیرغم تنوع مشرب و ذائقه ای که دارند همه خود را به علامه نسبت داده و دارایی خود را مرهون این بزرگ مرد تاریخ می دانند.
💠 یکی دیگر از امتیازات اساسی مرحوم علامه، نگاه ایشان به میرات تمدنی اسلام است.
💠 علامه تبیین می کنند که هر آنچه از آثار علمی و مذهبی و دیگر آثار توسط هر شخصی آن هم با هر ذائقه و دینی که به رشته تحریر و بیان در آمده، به نحوی ارتزاق از اسلام کرده است.
♨️ در این نگاه از هر اثری با قطع نظر از اینکه مولف و نظریه پرداز آن چه اعتقاداتی دارد می توان در راه اعتلای تمدن اسلامی و حکومت اسلامی استفاده شده و هر چه بیشتر در مسیر #الاسلام_هو_الحکومه گام برداشته شود.
#در_محضر_علامه #بزرگداشت_علامه_طباطبایی #پای_درس_استاد
@almorsalaat
#فقه_نظام_روابط_اجتماعی
#تعادل_و_تراجیح
♨️الحمدلله امسال نیز درس فقه نظام روابط اجتماعی و همچنین تدریس کتاب تعادل و تراجیح امام خمینی در موسسه #مفتاح از پنجشنبه 99/8/22 آغاز شد.
🔉صوت فقه روابط اجتماعی؛ جلسه۱👇
eitaa.com/majazi_almorsalaat/702
🔉صوت تعادل و تراجیح جلسه۱👇
eitaa.com/majazi_almorsalaat/703
📌این جلسات هر هفته، پنجشنبه به صورت مجازی برگزار می شود.
📋لینک ثبت نام و شرکت در کلاس👇
https://b2n.ir/100020
https://b2n.ir/955386
@meftaah_com
@almorsalaat
06-resale-alerlaye-ostad-moghaddasi.mp3
15.61M
♨️ سفرنامه سلوک
🔰 حجت الاسلام محمدمهدی مقدسی
🔹معرفی جایگاه و محتوای رساله #الولایه اثر ارزشمند علامه طباطبایی در عرفان عملی
🎥فیلم کامل این جلسه👇
https://www.instagram.com/tv/CHnl0IHgj3V/?igshid=as329r3jhucq
📌 #ششمین جلسه از سلسله جلسات بزرگداشت علامه طباطبایی ۹۹/۸/۲۵
#در_محضر_علامه #عرفان
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
♨️ #هفتمین جلسه از سلسله جلسات بزرگداشت علامه طباطبایی
🌐اهمیت کتاب بدایه الحکمه در فراگیری آموزش فلسفه
🔰حجت الاسلام سیدمجتبی امین جواهری
📌دوشنبه ۹۹/۸/۲۶ ساعت۱۹
🔘پخش زنده در #اینستاگرام المرسلات👇
🆔 http://instagram.com/almorsalat
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
♨️ الحمدلله امشب از بیانات استاد جواهری بهره مند شدیم. فیلم کامل جلسه امشب را از لینک زیر مشاهده فرمایید:
https://www.instagram.com/tv/CHqJgvkAHgX/?igshid=1m3sgagyhmlq2
@almorsalaat
♨️تاییدات و توفیقات خاص الهی در نوشتن المیزان
🔰آیت الله مصباح یزدی
💠علامه اهتمام وافي و كافي براي نگارش اين تفسير داشتند و از همان اوايل بنده افتخار شركت در درسشان را داشتم و تابستانها كه براي رهايي از گرماي شديد قم به نواحي خوش آب و هوا ميرفتند، براي استفاده از محضرشان و گاهي براي كمكي كه از دستم برميآمد خدمتشان ميرسيدم و شاهد بودم كه خداي متعال چه عنايت خاصّي براي تأليف آن داشت و چه مقدّراتي را فراهم ميكرد.
💠به عنوان نمونه گاهي پيش ميآمد يك مساله مورد بحث ايشان قرار ميگرفت ولي براي اثبات آن، مدرك كافي در اختيارشان نبود امّا به طور اتفاقي دوستي به زيارت ايشان ميآمد و كتابي را همراه خود ميآورد كه از منابع بحث مورد نظر به شمار ميرفت يا در گفتگوها بحث به جايي ميرسيد كه علامه به اطلاعاتي نياز داشتند و از اينگونه صحبتها استفاده ميكردند.
💠از اين جهت است كه شهيد مطهري عقيد دارد: «آنچه علامه (در تفسير) نوشته، تمامش با فكر خودش نبوده بلكه بسياري از اين مطالب الهامي است.»
💠اجمالا اين اندازه ميفهمم كه ايشان براي نگارش اين كتاب از يك تأييد خاص و توفيق ويژه برخوردار بود.
📚تماشای فرزانگی و فروزندگی، ص73
#در_محضر_علامه #تفسیر
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
@almorsalaat
⭕️#تمدید_شد⭕️
📣قابل توجه دانشجو معلمان گرامی
💠 #دوره_مجازی بینش مطهر ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان
‼️با #تخفیفات ویژه دانشجویی
🔹برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر کلمه #فرهنگیان را به آیدی زیر در ایتا ارسال کنید :
@shahid133
⏳مهلت ثبت نام : 30 آبان ماه
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
https://eitaa.com/joinchat/2767650840Cd17f406221