#شعرخوانی
بسم الله الرحمن الرحیم
مرتضی امشب سلامش زینب است
فاطمه اینبار نامش زینب است
گرچه این خانه پُراز نیلوفر است
دختر اما باز چیزی دیگر است
زن اگر این است مردی چیست چیست؟
فاطمه داند که زینب کیست کیست؟
تو خودت بیت الحرامی کم که نیست
عمه جان نُه امامی کم که نیست
مرتضی امشب سلامش زینب است
فاطمه این بار نامش زینب است
هدایت شده از مروج توحید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴 محبوب نمودن او در میان مردم
💥 امام صادق(ع)فرمود:خدواند رحمت کند بندهای که ما را نزد مردم محبوب نماید و ما را در معرض دشمنی و کینهتوزی آنان قرار ندهد همانا به خدا سوگند!اگر سخنان زیبای ما را برای مردم روایت می کردند، به سبب آنان عزیزتر می شدند و هیچ کس نمی توانست بر آنان وصله ای بچسباند، ولی یکی از آنان کلمهای را می شنود، پس ده کلمه از پيش خود بر آن می افزاید.
📚 مکیال المکارم، جلد دوم، ص۱۹۶
#حدیث
🆔 @moravej_tohid
هدایت شده از مروج توحید
✨میلاد #زینب_کبری
دخت امیرالمؤمنین، سرّ أبیها، امینة اللّه، عقیلة بنی هاشم، عالمة غیر معلّمة، فهمة غیر مفهّمة، کعبة الرّزایا، نائبة الزهرا (س)، نائبة الحسین (ع)
کفیلة السجّاد، بطلة کربلا
عدیلة الخامس من اهل الکساء،
عابدة آل علی، الصدّیقه صغری،
بر ساحت مقدس حضرت صاحب الامر و الزّمان مهدی موعود (عج الله) و شما عاشقان ولایت تبریک و تهنیت باد.
ََ-------------------------------
🆔 @moravej_tohid
May 11
May 11
هدایت شده از مروج توحید
4_6007922522773784201.mp3
1.75M
در محضر #علامه_مروجی_سبزواری
آل عمران ۳۱: قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي
#فایل_صوتی_کوتاه
برگرفته از جلسه بیست و سوم مبحث محبت
🆔 @moravej_tohid
#یذَره_کتاب
#توحید_عشاق
#سیّد_هاشم_حدّاد
... حاج سیّدهاشم حداد(حین انجام حج) فرمودند:
رَمی جمره اُولی و جَمره وُسطی ،انسان رو به قبله می ایستد و رَمی میکند. یعنی با توجه و استقبال کعبه، انسان شیطان را میزند و میراند؛ اما در جَمره عَقَبه که باید انسان پشت به قبله کند و رَمی نماید، این چه معنی دارد؟!
معنی اش عین توحید است. یعنی آن کعبه ای را که من تا بحال با این نفسِ خود بدان توجه مینمودم، آنرا اینک پشت سر گذارده و با توجه به اصل توحید که دارای جهت و سمتی نیست و با نفسی بیرون امده و توجه بدان سو ندارد میخواهم شیطان را رَمی کنم.
#کتاب_روح_مجرد
سیّد هاشم موسوی حدّاد
بخش چهارم
هدایت شده از مروج توحید
هو الفتاح
سلام علیکم
با عنایت عقیله بنی هاشم #حضرت_زینب کبری سلام الله علیها
از امروز سلسله گفتگوهای صمیمانه حضرت استاد را در محفلی دوستانه،
با عنوان "حدیث آرزومندی" در کانال قرار می دهیم تا همگان از این سفره معنوی توشه برگیرند.
لازم به ذکر است این گفتگوها در صورت مساعد بودن حال استاد برگزار می شود و قرار گرفتن آن در کانال تحت نظم خاصی نخواهد بود.
-------------------------------
🆔 @moravej_tohid
کلبه عُشاق
#مشاهیرتخت_فولاد #بابا_رستم_بختیاری #محمد_صادق_تختفولادی محمدصادق تختفولادی در اوایل جوانی به شغ
#مشاهیرتخت_فولاد
#محمد_صادق_تختفولادی
...بعد از گذشت یکسال،روز عید قربان بابارستم(پیر و استادِ محمدصادق تختفولادی که در قسمت اول شرح داده شد) رو به محمدصادق کرد و گفت:به شهر و منزل فلان شخص برو و جگرگوسفندی که قربانی کرده،بگیر سپس در ملا عام هیزم جمع آوری کن و برگرد.
اما محمدصادق با آن فرد از قبل میانه خوبی نداشت بنابراین تصمیم گرفت جگرگوسفند را از بازار تهیه کند و چوب را هم از جاهای خلوت جمع آوری کند و با خود به نزد بابارستم ببرد. وقتی به نزد استادش بابا رستم بازگشت ، استاد با ناراحتی گفت:هنوز اسیر هوا و هوس هستی! جگر را خریدی و هیزم را از مکان های خلوت جمع آوری کردی .
سپس به او گفت: دیگر لزومی ندارد روزها هم کار کنی همین جا بمان و نفست را از هوا و هوسهای نفسانی پاک کن.
ادامه دارد انشاءالله...👋
کلبه عشاق
https://eitaa.com/joinchat/1612055109C9004ffddfc
👇👇👇
👆👆👆
#مشاهیرتخت_فولاد
#محمد_صادق_تختفولادی
محمدصادق تختفولادی نیز با جدیت تمام تلاش کرد اما روزی دیگر که برای انجام کاری به شهر رفته بود، در راه مقداری کشمش خرید و خورد. پس از بازگشت بابارستم با ناراحتی به او گفت: هنوز گرفتار هوای نفس هستی! محمدصادق با دیدن ناراحتی استادش تصمیم گرفت چندساعتی از ایشان دور شود تا باعث رنجِش استاد نشود. ولی به محضِ دور شدن ، از اطراف بر او سنگ پرتاب شد و بابارستم با صدای بلند او را خطاب قرار داد و گفت: دوسال زحمت تورا کشیده ام حال کجا می روی؟ محمد صادق با این حرف برگشت و فهمید غضب استاد چیزی جز رحمت و محبت نیست و به این ترتیب سالها در محضرِ استادش بابارستم بختیاری به شاگردی و ریاضتِ نفس پرداخت.
ادامه دارد انشاللّه...👋
کلبه عشاق
https://eitaa.com/joinchat/1612055109C9004ffddfc