انقلاب در #گام_دوم منتشر شد
بیست و یکمین شماره نشریه #برهان_اندیشه با عنوان «انقلاب در گام دوم» با موضوع شرح تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی منتشر گردید.
این نشریه در ۴ فصل و ۳۹۱ صفحه، فرازهای گوناگون بیانیه حضرت امام خامنهای بمناسبت چهل سالگی انقلاب کبیر اسلامی را مورد بررسی و مداقه قرار داده و مطالعه آن به فهم عمیق تر و دقیق تر این بیانیه کمک میکند.
«انقلاب در چله نخست»، «برکات انقلاب چهل ساله»، «انقلاب در گام دوم» و «توصیههایی برای آینده» عناوین فصول چهارگانه این مجموعه است.
علاقهمندان جهت دریافت این مجموعه میتوانند به غرفه اندیشکده برهان در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (شبستان، راهرو ۲۲، غرفه۱۶) و یا پایگاه اینترنتی به نشانی DidemanBook.ir مراجعه فرمایند.
💠 @Borhan_ir
📢 #انتشار_کتاب «از مکتب نیاوران تا کابینه توسعهگرا» به همت اندیشکده برهان
🔺 تأملی بر مبانی و مؤلفههای شبهگفتمان اعتدال
📖 کتاب «از مکتب نیاوران تا کابینه توسعهگرا» با موضوع تأملی بر مبانی و مؤلفههای شبهگفتمان #اعتدال، به همت #اندیشکده_برهان منتشر و روانهی بازار نشر گردید.
🔹 این کتاب در 256 صفحه و 9 گفتار، از سوی انتشارات #دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
👓 در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
🔹 انتخابات 22 خرداد 1392 را میتوان از حیث نتیجه، یکی از غیرمنتظرهترین انتخابات تاریخ کشور دانست و البته ویژگی دیگر آن، پیروزی نامزد منتخب با رأیی شکننده بود. علیایحال این انتخاب در عمل منجر به کسب آرای بیش از پنجاهدرصدی آقای #حسن_روحانی و به قدرت رسیدن جریانی شد که خود را «اعتدالگرا» میخواند.
🔹 از نخستین روزهای پس از انتخابات، موضوع گفتمانشناسی دولت یازدهم و رئیسجمهور منتخب و تبیین مفهوم اعتدال، چه از منظر معنا و چه از جهت مصداق، مورد توجه صاحبنظران و تحلیلگران بوده است. به نظر میرسد برای واکاوی هرچه بیشتر این جریان باید پیشینهی تحولات و خاستگاه فکری آن را مورد بررسی قرار داد.
🔹 برای این منظور، بایستی حلقهی فکری این جریان که از مرکز تحقیقات استراتژیک ریاستجمهوری (و بعدها مجمع تشخیص مصلحت نظام)، حزب اعتدال توسعه، دبیرخانهی شورای عالی امنیت ملی در پیرامون محور آن، یعنی دکتر حسن روحانی جمع شده و در این باب اندیشهورزی کردهاند را مورد مطالعه قرار داد؛ حلقهای که در مراکز فوق، دغدغهی اصلی خود را «توسعه» قرار داده و بهتدریج آن را معنادهی کرده و برای دستیابی به آن راهبردپردازی میکند. آنگاه که این طیف در میدان رقابتهای سیاسی حضور مییابد، غیریت و وجه تمایز خود را از دیگران در قالب «اعتدال» تعریف میکند و سعی میکند آن را در محیط ملی و فراملی تبیین و ترسیم کند.
🔹 نگارندهی این کتاب، در جهت شناخت مبانی این رویکرد خاص، تمرکز خود را بر ادبیات و گفتمان چهرههای محوری و نظریهپردازان این حلقهی خاص (که از سوی برخی از همین چهرهها، «مکتب نیاوران» نامیده شده است) قرار داده و کوشیده است بر این مبنا، چهرهای کلی از گفتمان این جریان و نیز هدفگذاریهای مطلوب آن ترسیم کند.
تلاش بر این بوده است تا چکیدهای از نگرش این حلقه با تمرکز بر این دو کلیدواژهی مهم (یعنی توسعه و اعتدال) گردآوری و نقد و بررسی شود.... ازآنجاکه مؤلف برخی از اجزای نگرش و رویکرد این جریان را در تضاد و تناقض با آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی و گفتمان برخاسته از آن دید، بهتناسب در فصول مختلف آن را مورد نقد و بررسی قرار داده و کوشیده است تا خواننده در عین مطالعهی دیدگاه این جریان، نقد این دیدگاهها را در کنار هم مطالعه کند....
🌐 علاقهمندان جهت دریافت این کتاب میتوانند به غرفه اندیشکده برهان در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (شبستان مصلی، راهرو ۲۲، غرفه ۱۶) و یا پایگاه اینترنتی انتشارات دیدمان به نشانی DidemanBook.ir مراجعه فرمایند.
hmp.me/cj79
#کتاب #انتشارات_دیدمان #گفتمان_انقلاب_اسلامی #مکتب_نیاوران #اعتدالگرا #نمایشگاه_کتاب
💠اندیشکده برهان💠
@BORHAN_IR
📢 #انتشار_کتاب «استقلال یا وابستگی؟» به همت اندیشکده برهان
🔺 مروری بر تقابل نظری و عملی دو نگاه در ایران معاصر
📖 کتاب «استقلال یا وابستگی؟» با موضوع مروری بر تقابل نظری و عملی دو نگاه در ایران معاصر، به همت #اندیشکده_برهان منتشر و روانهی بازار نشر گردید.
🔹 این کتاب ـ که از مجموعه کتابهای #اندیشنامه_پیشرفت و حاصل تلاش جمعی از پژوهشگران اندیشکده برهان است ـ در 192 صفحه و 5 فصل، از سوی انتشارات #دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
👓 در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
🔹 #حاکمیت بهعنوان تنها منبع مشروع اعمال قدرت در حوزۀ مشخصی از سرزمین، حکومت و ملّت برای موجودیّت و قوام به #استقلال نیازمند است. استقلال سیاسی یک دولت و حاکمیّت میتواند اسباب وصول به اهداف یک ملّت را به صورت آزادانه برای ایشان فراهم نماید. حرکت بر اساس منافع ملّی در سیاست خارجی و وضع آزادانۀ قوانین در حوزۀ سیاست داخلی بر اساس ارزشهای ملّی از مزایای حداقلی استقلال سیاسی محسوب میشود.
🔹 به دلیل فراگیر شدن پروژۀ #جهانی_سازی برخی تلاش میکنند تا واحدهای سیاسی و اقتصادی مستقل در جهان را دچار ضعف و اضمحلال نمایند. نتیجۀ چنین فرآیندی هضم دولت ملّتهای دارای هویّت مستقل در نظم نوین جهانی ناشی از حذف مرزهای سیاسی و فرهنگی توسّط برخی قدرتهای بزرگ است. به عبارت دیگر بانیان جهانی سازی در غرب، خود مستقل از احترام و شناسایی سایر فرهنگها و هویّتهای سیاسی و فرهنگی اقدام به یکپارچه سازی جهان بر اساس #اصول_تمدن_غرب نموده و با طرح ایدههای پوچی همچون «بی معنا بودن استقلال در دنیای امروز»، استقلال خود را در #وابستگی و استعمار سایر ملّتها ایجاد مینمایند.
🔹 #استعمار_نو با رویکرد توسعه دانش و فناوری ابعاد دیگری از استعمار را پیش روی استثمارکنندگان ملّتها قرار داد. سپس در دوران پست مدرن با ایده و پروسۀ جهانی سازی و #متحدالشکل کردن عقاید و افکار و فرهنگها، تکنولوژی و فناوری به عنوان مزیّت اصلی بشر معرفی شد و در آمیزشی با آموزههای انسان گرایی و فرد محوری سبکی تازه از استعمار را تحت عنوان #استعمار_فرانو علیه بشریت ایجاد نمود. یکسان سازی فرهنگی و هویّتی ناشی از استعمار فرانو، بر وابستگی سیاسی و فرهنگی ملّتها و دولتها استوار بوده و کوچکترین مقاومتی در برابرخود را بر نمیتابد.
🔹 انقلاب اسلامی ایران به عنوان مهمترین #سد_مقاومت معنوی در برابر ظلم بی سابقۀ ناشی از #استعمار پست مدرن مورد تهاجم بیسابقهای قرار گرفته است. رهبران غربی پس از یأس از دخالت عامل خارجی برای #تضعیف انقلاب اسلامی ایران و نظام جمهوری اسلامی، معتقدند برای حذف این رقیب جدی نظری و عملی میبایست #هویت و #استقلال_سیاسی او را مورد خدشه قرار داد....
🌐 علاقهمندان جهت دریافت این کتاب میتوانند به غرفه اندیشکده برهان در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (شبستان مصلی، راهرو ۲۲، غرفه ۱۶) و یا پایگاه اینترنتی انتشارات دیدمان به نشانی DidemanBook.ir مراجعه فرمایند.
hmp.me/cj8b
#کتاب #انتشارات_دیدمان #گفتمان_انقلاب_اسلامی #نمایشگاه_کتاب
💠اندیشکده برهان💠
@BORHAN_IR
#نمایشگاه_کتاب
📚 کتاب «#اعتلای_میراث_روحالله»
📝تهیه و تنظیم : #اندیشکده_برهان
✅ اندیشنامه نظام اسلامی (4)
🔸بازخوانی برگهایی از کارنامه درخشان جمهوری اسلامی در دوران زعامت حضرت امام خامنهای (مدظله العالی)
🔻با ورود به دهه فجر #چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی و در حاشیه #نشست «#پیشروندگی و #پیشبرندگی انقلاب اسلامی؛ در آستانه دهه پنجم»، کتاب اعتلای میراث روحالله در 149صفحه و در7 فصل، از سوی #انتشارات_دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
عناوین #فصلهای این کتاب :
🔹«شاخصهای راه امام خمینی (ره)»
🔹«محور جهانی مقاومت»
🔹«صیانت از یک جمهوری»
🔹«حرکت پرشتاب به سوی مرجعیت علمی»
🔹«چشمانداز «تمدنسازی»»
🔹 «اقتدارافزایی و عزتمندی در نظام اسلامی»
🔹«تعالی دینی و معنوی»
hmp.me/cf7x
📖 در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم:
🔻تأسیس #نظام مقدّس جمهوری اسلامی به وسیلۀ حضرت #امام_خمینی (ره)، در یک زمینۀ کاملاً #مردمی اتفاق افتاد و موجب پدید آمدن افقهای بلندِ نظری و عملی در فهم سیاسی اسلام از جهان شد. در نظم روابط بینالملل در آن روز، احتمال ایجاد یک «#دیگر» برای تمدّنی با زمینۀ لیبرالدموکراسی، بسیار بعید و دور از ذهن شمرده میشد.
✅اعجاز دیگر انقلاب اسلامی در امتزاج #نظام_سیاسی با یک #گفتمان_اسلامی است که دارای ادعایی جهانشمول است. از این رو به مثابۀ #زنگخطری برای دیگر مکاتب بشری شمرده میشود که داعیۀ ساخت و ادارۀ برترین نظم بشری را دارند. به همین دلیل جمهوری اسلامی از ابتدا دارای بیشترین دشمنان در میان دولتهای سلطهطلب بود.
🔷توان انقلاب اسلامی ایران در تغییر بینش کالاوارگیِ نظام کاپیتالیستی به #نگاه_معنویتمدارِ اسلامی، سبب بروز ظرفیّت انسانسازانۀ این مکتب شد و #معنویّت را به عنوان مبنای #نظم_تمدّن معرفی نمود.
✳️ بر همین منوال ایدههای فردی #مقاومت از سوی مستضعفین با هر جهانبینی و ایدئولوژی در نقاط پراکندۀ جهان در سایۀ حمایت یک دولت مستقرّ قدرتمند مبدّل به محوری شده است که هرچند #جغرافیای_سیاسیاش در منطقۀ غرب قرار دارد، امّا #جغرافیای_ذهنیاش حتی اروپا و آمریکای شمالی را نیز درنوردیده است.
🔶حفظ و البته تداوم #اعتلای چنین نظامی با وجود همۀ مخاطرات، مهمترین امری است که باید به آن مبادرت کرد. شناخت و فهم درست تاریخ منجر به انقلاب اسلامی، درک صحیح از مبانی آن، اشراف بر نقشۀ راه و در نهایت تبیین کارنامۀ نظام مقدّس جمهوری اسلامی، همه در وظیفۀ «#حفظ_نظام» نهفته است.
جهت تهیه کتاب به نمایشگاه کتاب سالن شبستان راهرو ۲۲ غرفه ۱۶ انتشارات دیدمان مراجعه و یا
روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 hmp.me/cf7y
🆔 t.me/dideman
#باهم_کتاب_بخوانیم_5
📚 کتاب «ریشههای #نفوذ»
📝تهیه و تنظیم : #اندیشکده_برهان
✅ جریاننگاشت (10)
🔸واکاوی راهبردها و اقدامات نظام #سلطه در پیشبرد #نفوذ فکری
🔻این کتاب که از مجموعه کتاب های #جریاننگاشت و حاصل تلاش جمعی از پژوهشگران #اندیشکده_برهان است در 228 صفحه و در 5 فصل، از سوی #انتشارات_دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
عناوین #فصلهای این کتاب :
🔹«معنا و مفهوم جنگ نرم»
🔹«معنا و مفهوم «نفوذ» نظام سلطه از منظر مقام معظم رهبری»
🔹«اصول و مبانی فکری غرب در نفوذ و سلطه فکری»
🔹«ابعاد مختلف نفوذ فکری دشمن و اقدامات صورت گرفته از سوی نظام سلطه»
🔹«راهبردهای مقابله با نفوذ فکری»
hmp.me/cfo2
📖 در بخشی از مقدمه این کتاب می خوانیم:
🔻#انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در دورانی به ظهور و پیروزی رسید که قدرت های استعماری و سلطه طلب در حال تقسیم بندی جهان به دو جهان دو قطبی بودند. جهانی که آن را عرصه نفوذ قدرت های خود دانسته و سعی در افزایش #سلطه استعماری خود بر کشورهای دیگر جهان بودند. آنگونه که برای رسیدن به این اهداف خود و بدیل نمودن دیگر کشورهای جهان به قدرت های وابسته از هیچ تلاش و نقشه ای فروگذار نکرده و همواره از راه ها و روشها و نقشه های گوناگون برای رسیدن به این اهداف خود بهره می بردند. فعالیتهایی همچون به کارگیری نیروهای #نظامی و جنگ افروزی به بهانه های گوناگون، برنامه های #اقتصادی خاص و افزایش نفوذ #کارتلهای غربی در کشورهای در حال توسعه، افزایش سلطه #رسانه ای با انحصار در آوردن شبکه های رسانه ای، جلوه دادن تمدن غربی به عنوان نمونه متعالی سبک زندگی و ... از این جمله اند.
✅ آنچه که با مطالعه اینگونه عملکردهای #غرب به ذهن متبادر می شود این است که در حقیقت روح سلطه پذیر انسان دنیاخواه که در مسیر برآورده نمودن #امیال خود گام بر میدارد، به شکل دیگری نظام یافته و برای رسیدن به خواسته های خود تلاشی روزافزون را دنبال نموده است. انسانی که رفتار خود را به طرز شگفت انگیزی بر تعالیم #شیطانی منطبق ساخته، راه و رسم دنیاطلبی را مقدم بر هر آموزه ای نموده و فطرت خداجوی خود را سرکوب نموده است.
✳️ دشمن بعد از ناکامی در عرصه #نبرد_نظامی و نیز آگاهی از تاثیر و قدرت باورها و ارزشهای دینی در حفظ و دوام نظام جمهوری اسلامی ایران، صورتی دیگر از مقابله و تهاجم را در دستور کار خود قرار داده است که در ادبیات سیاسی امروز از آن تعبیر به «#جنگ_نرم» می شود. جنگی که ابعاد گوناگونی دارد و به نظر دشمن بهترین راه برای نفوذ در عقیده و فکر ملت مسلمان ایران می باشد و با #کمترین هزینه بهترین نتیجه را بدست می دهد. به همین دلیل #نفوذ_فکری اولین راه برا رسیدن به پیروزی برای دشمن سلطه گر است.
جهت تهیه کتاب به نمایشگاه کتاب سالن شبستان راهرو ۲۲ غرفه ۱۶ مراجعه یا روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐 yon.ir/7OeVt
🆔 t.me/dideman
حضور حجت الاسلام #سید_حمید_روحانی، تاریخ پژوه انقلاب اسلامی در غرفه انتشارات #دیدمان و بازدید از کتب اندیشکده برهان در ۳۲ امین نمایشگاه کتاب تهران.
@borhan_ir
📢 #انتشار_کتاب «توسعه از کدام مسیر» به همت اندیشکده برهان
🔺 بررسی تطبیقی دو الگوی «توسعهی برونزا» و «پیشرفت درونزا»
📖 کتاب «توسعه از کدام مسیر» با موضوع بررسی تطبیقی الگوهای توسعه برونزا و #پیشرفت_درونزا، به همت #اندیشکده_برهان منتشر و روانهی بازار نشر گردید.
🔹 این کتاب ـ که از مجموعه کتابهای #اندیشنامه_پیشرفت و حاصل تلاش جمعی از پژوهشگران اندیشکده برهان است ـ در 270 صفحه و 6 فصل، از سوی انتشارات #دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
📋 عناوین فصول 6گانه این کتاب عبارتند از:
🔹 چالشهای توسعهگرایی در تضارب نظریات غربی
🔹 تجربه و نتایج الگوهای #توسعه در جهان
🔹 تجربه تاریخی توسعهگرایی در عصر #قاجار و #پهلوی
🔹 پیشرفت در #منظومه_فکری_امامین_انقلاب اسلامی
🔹 اجزا و ابعاد پیشرفت درونزا
🔹 چالشهای تحقق الگوی پیشرفت بومی درونزا در ایران
👓 در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
🔹 کاربرد واژه توسعه توسط اندیشمندان و سیاستمداران غربی، با بار ارزشی و ارزشگذاری شخصی همراه است. غرب با تقسیمبندی جهان به توسعهیافته، درحالتوسعه و توسعهنیافته این مفهوم را القا میکند که کشوری توسعهیافته به شمار میرود که دارای فرهنگ، آداب، رفتار و جهتگیری سیاسی با مختصات غربی باشد. درحالتوسعه یعنی کشوری که در حال غربی شدن است و توسعهنیافته یعنی کشوری که در مسیر غربی شدن قرار ندارد. ملاک این تقسیمبندی نه برخورداری از دانش و فناوری پیشرفته، بلکه برخورداری از فرهنگ و ارزشهای غربی و حرکت در مسیر کسب آنها است. در این راستا، ایده توأم بودن فرهنگ و فنّاوری را مطرح نمودند. مدعای این ایده این بود که یا باید فنّاوری را با فرهنگ پذیرفت یا هر دو را رد کرد و چون فنّاوری از غرب میآید، باید فرهنگ هم از غرب بیاید.
🔹 در مقابل، پیشرفت در اندیشه و نظام معنایی اسلام، معنایی خاص دارد و در چالش با توسعه غربی است.... در جهان معاصر، هویت و شخصیت حقیقی جوامع اسلامی در پرتو فرهنگ و ایدئولوژی آسمانیشان رقم میخورد. بدین معنا که اگر جهان غرب با ابتنا بر انسانمحوری با فرهنگ مادی و فنّاوری پیشرفتهاش شناخته میشود، جهان اسلام با ابتنا بر خدامحوری با معنویت، انسانیت و اخلاق و با فلسفه، حکمت و ایدئولوژی متافیزیکیاش هویت مییابد. اندیشه اسلامی، پیشرفت و تکامل را یکی از ابعاد وجودی انسان تلقی مینماید و هر روزِ انسان را بهتر از روز قبل میخواهد؛ البته این پیشرفت و ترقّی باید در چارچوب اصول، احکام و ارزشهای دینی خود تحقق یابد، چرا که اساساً سعادت حقیقی این جهانی انسان، علاوه بر سعادت اخروی، از همین راه حاصل شدنی است. پیشرفت در نظام معرفتی اسلام، عبارت است از حرکت تصاعدی و رو به کمال انسان که تمام ابعاد وجودی او را در بر دارد و بهطور متوازن و متناسب انجام میگیرد.
🔹 با همین رویکرد در نگاه اجتماعی و کلان نیز میتوان پیشرفت یک کشور و جامعه را تبیین کرد. پیشرفت جامعه اسلامی، تعالی و تکامل معنوی و مادی در نهایت حاکم شدن حیات طیبه اسلامی در آن است. نکته قابلتأمل آن است که رویکرد و جهتگیریهای کلان انقلاب اسلامی در مسیری مغایر با منافع قدرتهای حاکم بر نظام بینالملل تعریف شده است و اصولاً نظام اسلامی یکی از کارویژههای خود را برهم زدن نظام ابر سرمایه سالاری سلطهگر میداند. طبیعی است که در چنین شرایطی، نیروهای قدرتهای خارجی بهعنوان نیروی تضعیفکننده و معارض مسیر پیشرفتطلبی ملت ایران تلقی میگردند....
علاقهمندان جهت تهیهی این کتاب میتوانند به غرفه اندیشکده برهان در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (شبستان مصلی، راهرو ۲۲، غرفه ۱۶) و یا پایگاه اینترنتی انتشارات دیدمان به نشانی DidemanBook.ir مراجعه فرمایند.
hmp.me/ckci
#کتاب #انتشارات_دیدمان #گفتمان_انقلاب_اسلامی #نمایشگاه_کتاب
💠اندیشکده برهان💠
@BORHAN_IR
📢 #انتشار_کتاب «دولت و سیاست فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۰ – ۱۳۹۲)» به همت اندیشکده برهان
🔺 بررسی نسبت سیاست فرهنگیِ دولتها در جمهوری اسلامی با جهانبینی اسلامی
📖 کتاب «دولت و سیاست فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران (۱۳۶۰ – ۱۳۹۲)» با موضوع بررسی نسبت #سیاست_فرهنگی دولتها در جمهوری اسلامی با جهانبینی اسلامی، به همت #اندیشکده_برهان منتشر و روانهی بازار نشر گردید.
🔹 این کتاب ـ که از مجموعه کتابهای #اندیشنامه_مهندسی_فرهنگی و حاصل تلاش جمعی از پژوهشگران اندیشکده برهان است ـ در 160 صفحه و 5 فصل، از سوی انتشارات #دیدمان به زیور طبع آراسته گردیده است.
📋 عناوین فصول 5گانه این کتاب عبارتند از:
🔹 سیاست فرهنگی تراز دولت اسلامی
🔹 بررسی سیاست فرهنگیِ دولت در دهه 60
🔹 بررسی سیاست فرهنگیِ دولت سازندگی
🔹 سیاست فرهنگیِ دولت اصلاحات
🔹 سیاست فرهنگی دولت نهم و دهم
👓 در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
🔹 بدون شک، «انقلاب اسلامی» همچنان که از نام آن آشکار است، انقلابی است که از نظر ماهیت ایدئولوژیک، ریشه در آیین «اسلام» دارد و بر اساس مایهها و مضامین الهی آن شکل گرفته است. این تفسیر از انقلاب اسلامی محل تردید نیست؛ بنیانگذار این انقلاب، حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه)، بارها در بیانات عمومی خویش بر آن تأکید ورزیدهاند و همچنین مغز متفکر انقلاب، علامهی شهید مرتضی مطهری (رضوان الله تعالی علیه) نیز علاوه بر تصریح به این برداشت، آن را در قالب تئوریک و مفهومپردازانه گنجانده و عرضه کردهاند. از این رو، توقع منطقی آن است که حاکمیت سیاسی برآمده از چنین انقلابی نیز در همین راستا قرار داشته و همین غایت اساسی را دنبال نماید. از آنجا که کلیدیترین و مؤثرترین بخش از حاکمیت سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ـ که در این باره نقشهای تصمیمسازی، نظارت، مساعدت و اجرا را بر عهده دارد ـ دولت یا همان قوّه مجریه است، میتوان نتیجه گرفت که بحث درباره نسبت دولت با ایدئولوژی اسلامی از اهمیت و اولویت بیشتری برخوردار است....
علاقهمندان جهت تهیهی این کتاب میتوانند به غرفه اندیشکده برهان در سیودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (شبستان مصلی، راهرو ۲۲، غرفه ۱۶) و یا پایگاه اینترنتی انتشارات دیدمان به نشانی DidemanBook.ir مراجعه فرمایند.
hmp.me/ckck
#کتاب #انتشارات_دیدمان #گفتمان_انقلاب_اسلامی #نمایشگاه_کتاب
💠اندیشکده برهان💠
@BORHAN_IR