eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
857 عکس
307 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
سعی کنید قیمت خود را فراموش نکنید. سعی کنید گران باشید... گاهی بگذارید مردم بهای آنچه را دریافت می کنند بپردازند تجربه نشان می‌دهد آدم‌ها برخی دستاوردها را که مفت به دست می‌آورند مفت هم از دست می‌دهند... @ertebatmoaserdini
❇️ برای تامل منطق ساده‌ای است: اگر برای مقابله با چالش‌های زندگی، وقت در نظر نگیریم، نمی‌توانیم با آنها مقابله کنیم. تا زمانی که اتومبیل در حال حرکت است نمی‌توانید لاستیک سوراخ آن را پنچرگیری کنید. برنامه‌ریزی برای یک وقفه کوتاه، ایدۀ خوبی برای آغاز این فرایند است. برای تهیه فهرستی مقدماتی از ناکامی‌ها زمان کافی دارید. اکنون می‌توانید در تقویم شلوغِ کارهای خود، با در نظر گرفتن فضائی برای مهارت افزائی، یک نقطۀ عطف داشته باشید و زمانی را برای آغاز رویارویی و توانمند شدن با مهارت‌های ضروری انتخاب کنید. کافی است گام به گام برای رشد خود همت کنید،لازم نیست یکباره بخواهید همه مهارت‌های لازم را باهم فرابگیرید. برنامه‌ریزی حساب شده و قابل پیاده‌سازی در نظر بگیرید. رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت‌گری آیت‌الله العظمی جوادی آملی از شهدای دفاع مقدس در کردستان 🔹 گریه خجالت 💠 زمستان شد؛ آن کوه‌های بلند که روز با اسب به زحمت می روند، شب که دیگر کسی نمی رود! و هوا هم سرد شده بود و نشانه برف هم بود. این عزیزان بالای کوه‌های کردستان در سنگرها، می توانستند پائین بیایند؛ (ماندند، ماندند، ماندند، ماندند)، یخ زدند و مُردند. نعش شریف شان را به قم آوردند‌. در مسجد اعظم مجلس ترحیم گرفتند. ما معمولاً در مجلس ترحیم که می رویم، یک فاتحه می خوانیم، قرآن می خوانیم و بر می گردیم؛ تا آخر نمی نشینیم. (تا آخر یعنی تا آخر)، تا آخر نشستم و گریه کردم، نه برای ثواب، فقط گریه خجالت! اینها بودند که حفظ کردند!! ✅ دیدار با وزیر آموزش و پرورش دماوند؛ ۱۴۰۰/۰۴/۳۱ @ertebatmoaserdini ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ملال در پائیز برگ ریز هزار رنگ...
ارتباط موثر
ملال در پائیز برگ ریز هزار رنگ...
🔶 پائیز و ملال افسرگی آن فصل پائیز، فصل جلوه‌گری رنگ‌ها در زیباترین تصویرسازی‌های خداوند است. فصلی با هزار نقش و هزار چهره، که در عین شکوه و زیبایی دلنوازش، برای عده‌ای این فصل همراه با ملال و دلشوره، با بی حوصلگی و افسردگی است. با تغییر فصل، طیف گسترده ای از افسردگی (از ملال و دلتنگی ساده پاییزی گرفته تا یک اختلال افسردگی اساسی) در پاییز و زمستان گریبان خیلی‌ها را می‌گیرد و البته نمی‌توان گفت هر فردی که در این فصل احساس دلگیری و ملال دارد، لزوما دچار اختلال افسردگی فصلی شده است. برای این نابسامانی روحی، علل مختلفی پیشنهاد می‌شود؛ اما نمی‌توان با اطمینان گفت عامل اصلی کدامیک از این موارد است. کاهش نور در پاییز و زمستان، کوتاه شدن روزها و طولانی شدن شب ها، ابری بودن هوا، تغییر در کیفیت انتقال دهنده‌های عصبی مغز و هورمون‌ها که وظیفه تنظیم خلق و خو و احساسات را بر عهده دارند و تغییر در ساعت بیولوژیکی بدن، داشتن سابقه خانوادگی و آمادگی زیستی از عواملی هستند که پژوهش ها نقش آن را در ایجاد افسردگی در پاییز و زمستان تایید کرده‌اند. احساس ملال، غم، اندوه و پوچی جزء جدایی ناپذیر افسردگی است. سایر علایم شامل بی حوصلگی و بی انگیزگی برای انجام کارها و فعالیت‌ها، احساس خستگی و کمبود انرژی، احساس خواب آلودگی، کاهش قدرت تمرکز و حافظه، تحریک پذیری، بی‌قراری و عصبانیت زیاد، میل به انزوا و تنها بودن و تغییرات در اشتها و وزن که معمولا با میل شدید به کربوهیدرات ها و شیرینی ها همراه است. با این توضیحات، اگر احساس می کنید که به چنین اختلالی دچارشده‌اید، توجه داشته باشید که این شرایط بر ذهن و برداشت‌های شما تاثیر می‌گذارد، میزان تحمل و تحلیل شما را می‌کاهد، و به سادگی زودرنج و عصبی و کم حوصله می‌شوید. در چنین شرایطی مراقب شخصیت و ارتباط های خود با دیگران باشید. چراکه در بسیاری موارد عامل درونی مانند یک بی‌حوصلگی ناشی از افسردگی فصلی، موجب می‌شود اشکال را در هر عامل بیرونی دیگر جستجو کنیم و گاهی تعارضات و سوءتفاهم‌هایی بین ما و سایرین ایجاد کند. @ertebatmoaserdini .
‌سراپا اگر زرد پژمرده ایم ولی دل به پاییز نسپرده ایم چو گلدان خالی ، لب پنجره پر از خاطرات ترک خورده ایم اگر داغ دل بود ، ما دیده ایم اگر خون دل بود ، ما خورده ایم اگر دل دلیل است ، آورده ایم اگر داغ شرط است ، ما برده ایم اگر دشنه ی دشمنان ، گردنیم ! اگر خنجر دوستان ، گرده ایم ! گواهی بخواهید ، اینک گواه : همین زخمهایی که نشمرده ایم ! دلی سربلند و سری سر به زیر از این دست عمری به سر برده ایم شعر: مرحوم استاد قیصر امین‌پور @ertebatmoaserdini ؟ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گفته‌اند: پرندگانی که در قفس به دنیا آمده‌اند، پرواز را بیماری می‌پندارند... @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از کیمیای سعادت
🔴 حسن حسن زاده آملی، ادیب، شاعر، فقیه، طبیب، فیلسوف، عارف، متکلم، ریاضی‌دان، منجم، مفسر قرآن، حدیث شناس، زباندان و زبان‌شناس، و از اعاظم اساطین حکمت و عرفان در سال ۱۳۰۷ چشم به روزگار گشود، و در طلیعه مهر ۱۴۰۰ دیده از دنیا فروبست. هیچ واژه ای نمی یابم که وصف کمال او باشد. بگویم، آیت الله، بود و بالاتر، بگویم، علامه، بود و فراتر، بگویم استاد، بود و برتر... هرگز در تنگنای واژگان مرسوم نمی گنجید. غریبانه زیست، و غریبانه در گذشت و هم چنان ناشناخته ماند. نه دستگاه و بنیادی داشت، نه دفتر و بارگاهی فراهم ساخت. هر آن چه بر خامه سنجیده و پرمغزش جریان یافت، همه سرشار از پختگی و سختگی و تحقیق و تدقیق بود. دمادم زندگی را به آموختن و آموزش و تربیت و پرورش گذراند. نیکوترین و بهترین اساتید را در نهایت سختی روزگار، دید و خدمت کرد، علامه ابوالحسن شعرانی، علامه الهی قمشه‌ای، علامه فاضل تونی، علامه محمدتقی آملی، علامه طباطبایی و شماری دیگر همه استادان بی بدیل و بی نظیر روزگار، مربیان و معلمان راستین او بودند. قلم را یارای وصف او نیست، و فسوس و فسردگی و اندوه مجالی برای نوشتن نمی دهد.... این زمان بگذار تا وقتی دگر... تسلیت باد.... https://www.instagram.com/p/CUQaJgvof2b/?utm_medium=share_sheet https://eitaa.com/KimiyayeSaadat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
السلام علیک یا مولای اباعبدالله به اشک چله گرفتم که محترم باشم ولی نشد که شب اربعین حرم باشم... @ertebatmoaserdini
📚‏چند سطر از یک کتاب تو عقبِ خوشبختی پرسه می‌زنی. با دیپلم، با مدرک، با پول، با شوهر. با این چیزها آدم خوشبخت نمی‌شود. باید درد زندگی را تحمل کرد تا از دور، خوشبختی به‌آدم چشمک بزند. از کتاب: چشم هایش نوشته: بزرگ علوی @ertebatmoaserdini
با داغ تو رنجوری به کز نظرت دوری پیش قدمت مردن خوشتر که به هجرانت شعر: جناب سعدی @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ تاثیر واژه‌ها وقتی عصبانی هستید مراقب واژه‌هایی که به کار می‌برید باشید.‌ واژه‌ها نقش زیادی در تشدید هیجان‌های منفی دارند. آنها می‌توانند جهانی را به آتش بکشند یا صلح و آرامش را برقرار کنند. اگر با دیگری اختلاف نظر دارید و در حال بحث با او هستید، حواستان باشد از به کار بردن واژه‌هایی که توهین، تهدید، تمسخر به شمار می‌رود یا به نحوی حساسیت‌زاست خودداری کنید. این واژه‌ها هم هیجان درونی خود شما را افزایش می‌دهد و هم شدت خشم او را تشدیدکرده و واکنش‌هایش را از کنترل خارج می‌کند. معمولا بار هیجانی واژه‌ها در حالات مختلف در خود گوینده هم موجب تشدید آن حالت می‌شود. اگر به توپی که در حال حرکت است، در جهت حرکتش ضربه محکم بزنید، انتظار داشته باشید سرعتش چند برابر شود! و یا وسیله متحرکی را که در سراشیب در حال رفتن به طرف پائین است، با فشار بیشتری به همان سو حکت دهید، سرعت پائین رفتن آن بیشتر می شود... @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از کیمیای سعادت
به او ایراد گرفتند که چرا به میان خانم‌های می‌روی؟ پاسخ داد: اگر من به میان آنها نروم هرگز سخنی در مورد اسلام نخواهند شنید، چون ارتباطی با روحانیت ندارند. و اگر حضورم را به حجاب مشروط کنم، علاقه نشان نمی‌دهند و من موظف به انجام این رسالت هستم. منبع: صفحه شخصی شیخ سهیل اسعد آرژانتینی در فضای مجازی ✈️ خاطرات مبلغین خارج از کشور https://eitaa.com/joinchat/2977890327C71ecb3c542 https://eitaa.com/KimiyayeSaadat
4_5859395080435008322.mp3
1.53M
بیانی از مرحوم آیت الله علامه حسن زاده در مورد ابدیت... @ertebatmoaserdini .
🔵 تجسم شکوهمند عشق یک جانباز دفاع مقدس: اگر به عقب برگردم همسرم را انتخاب نمی‌کنم! یک برنامه تلویزیونی با نام «ماه در می‌زند» جمعه شب میزبان یکی از جانبازان متفاوت دفاع مقدس بود. مجتبی مروتی که با اصابت ترکش‌های خمسه خمسه (نوعی راکت روسی با نام ب‌ام-۲۱ گراد) بخش زیادی از صورت خود را از دست داده و بیش از ۶۰بار تحت عمل جراحی قرار گرفته در این برنامه به همراه همسرش به روایت قصه ازدواجشان پرداختند. حبیبه‌سادات موسوی همسر این جانباز گفت: پدرم با این ازدواج مخالف بود؛ ولی من محو غیرت آقای مروتی شدم و با او ازدواج کردم و به خاطر این ازدواج ترک تحصیل کردم. 🌹 مجتبی مروتی هم در بخشی از روایتش گفت: ما هیچ‌وقت به اختلاف بزرگی نخوردیم که منجر به دعوا شود. 📌 اما اگر به سال۶۴ برگردم همسرم را برای ازدواج انتخاب نمی‌کنم. نه اینکه دوستش نداشته باشم. برای اینکه واقعا سختی و زجر کشیده. من بارها و بارها برای سختی‌هایی که بچه‌ها، همسرم و خودم کشیدیم، غصه خوردم. به ویژه برای خودم. چون تحمل وضعیتی که من داشتم خیلی سخت بود. برای دختر نوجوان من سخت بود که در خیابان من را می‌دیدند و مسخره می‌کردند. نمی‌دانستند که جانباز جنگ هستم. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ از فرط عشق انتخاب نمی کنید... شکوه عشق، غیرت و عزت شما برای ما درس های زیادی دارد؛ وای اگر در کوچه پس کوچه‌های روزمرگی از شما غافل شویم... مولوی: تا که سرو از شرمِ قدت، قد خود پنهان کند تا زبان اندر کشد سوسن که تو سوسن تری یادمان هست که ما مدیونیم؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشته‌اند: انسان‌ها به میزان حقارت‌شان دروغ می‌گویند؛ به میزان فرهنگ‌شان اعتماد می‌كنند؛ به میزان هویت و تربیت‌شان مهربانی می‌کنند؛ و به میزان كمبودهايشان به دیگران آزار می‌دهند و به سبک افکارشان، خود را رنج می‌دهند... @ertebatmoaserdini .