eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
881 عکس
319 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
و ما محمد الا... و اگر وجود نازنین او نبود، اخلاق و انسانیت و عشق و مهربانی ، در خلقت جلوه‌ای کامل نمی داشت... میلاد عزیزترین و مهربان ترین روح پرستنده، و زیباترین هدیه خداوند به اهل زمین، مبارک باد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 توصیه‌ای برای کسانی که دچار اضطراب اجتماعی هستند. اضطراب اجتماعی، یکی از چالش‌های اول مهر.... افرادی که دچار اضطراب اجتماعی هستند، معمولا در ارتباطات اجتماعی شان، احساس استرس و نگرانی می کنند چرا که می ترسند مورد قضاوت دیگران قرار گیرند. مدام درگیر این هستند که - بقیه آنها را چطور می‌بینند؟ در موردشان چه فکری می‌کنند؟ آیا برای دیگران خوشایند هستم؟ چطور باید رفتار کنم؟ چی باید بگم؟ نکنه سوتی بدم؟ اما در موقعیت‌ها‌ی اجتماعی در واقع لازم است تلاش ما برای ارتباط با دیگران باشد. ما در تلاشیم دیگران را بشناسیم و بهتر معارشرت کنیم به جای اینکه مدام به خودمون فکر کنیم... ✅ پس نکته اینجا است که در هر موقعیتی آگاهانه انتخاب کنیم روی شخص مقابل تمرکز کنیم او و شرایط ذهنی و احساسی او را درک کنیم نه، خود را زیر ذره بین تصور کنیم... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📋 هر روز چقدر می توانم یاد بگیرم؟ می‌گویند: بوکسرهای حرفه‌ای، پرکارترین افرادِ موفق ورزشی دنیا هستند. می‌دانید چرا؟ بوکسرها به جای اینکه بپرسند: هر روز چقدر باید تمرین کنم؟ می‌پرسند: هر روز چقدر می‌توانم یاد بگیرم؟! 🔶ذهنیتی که متعهد به اهداف و موفقیت باشد به قدری قوی است که تحت تاثیر هیچ‌ کس یا هیچ‌ چیز از موانع، قرار نمی ‌گیرد. این ذهنیت در هر کار ابتدا سختی و چالش‌های آن را برای مقاومت یا گریز از آنها شناسائی نمی‌کند. 🔷 آغاز سال تحصیلی، آغاز فعالیت و یافتن نکته‌هایی برای یادگیری و رشد است. در هر دوره و کلاس و موقعیتی که از فرصتی برای یادگیری برخوردار شدید، به جای جستجوی سختی‌های احتمالی (بخوانید راه‌های گریز از موقعیت)، در پی میزان فراگیری باشید. در غیر این صورت تا ما به کم و کیف سختی‌ها می پردازیم دیگران مسیر رشد و ترقی را طی می‌کنند و ما همچنان... ❇️ سعی کنیم الگوهای شایسته‌ای برای فرزندان مان باشیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
🔵 تجسم شکوهمند عشق یک جانباز دفاع مقدس: اگر به عقب برگردم همسرم را انتخاب نمی‌کنم! یک برنامه تلویزیونی با نام «ماه در می‌زند» جمعه شب میزبان یکی از جانبازان متفاوت دفاع مقدس بود. مجتبی مروتی که با اصابت ترکش‌های خمسه خمسه (نوعی راکت روسی با نام ب‌ام-۲۱ گراد) بخش زیادی از صورت خود را از دست داده و بیش از ۶۰بار تحت عمل جراحی قرار گرفته در این برنامه به همراه همسرش به روایت قصه ازدواجشان پرداختند. حبیبه‌سادات موسوی همسر این جانباز گفت: پدرم با این ازدواج مخالف بود؛ ولی من محو غیرت آقای مروتی شدم و با او ازدواج کردم و به خاطر این ازدواج ترک تحصیل کردم. 🌹 مجتبی مروتی هم در بخشی از روایتش گفت: ما هیچ‌وقت به اختلاف بزرگی نخوردیم که منجر به دعوا شود. 📌 اما اگر به سال۶۴ برگردم همسرم را برای ازدواج انتخاب نمی‌کنم. نه اینکه دوستش نداشته باشم. برای اینکه واقعا سختی و زجر کشیده. من بارها و بارها برای سختی‌هایی که بچه‌ها، همسرم و خودم کشیدیم، غصه خوردم. به ویژه برای خودم. چون تحمل وضعیتی که من داشتم خیلی سخت بود. برای دختر نوجوان من سخت بود که در خیابان من را می‌دیدند و مسخره می‌کردند. نمی‌دانستند که جانباز جنگ هستم. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ از فرط عشق انتخاب نمی کنید... شکوه عشق، غیرت و عزت شما برای ما درس های زیادی دارد؛ وای اگر در کوچه پس کوچه‌های روزمرگی از شما غافل شویم... مولوی: تا که سرو از شرمِ قدت، قد خود پنهان کند تا زبان اندر کشد سوسن که تو سوسن تری یادمان هست که ما مدیونیم؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پدرم را خدا بیامرزد ، مردِ سنگ و زغال و آهن بود سال‌های دراز عمرش را ، کارگر بود، اهل معدن بود از میان زغال‌ها در کوه، عصرها رو سفید بر می‌گشت سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله ای فروتن بود پا به پای زغال ها می‌سوخت !سرخ می شد، دوباره کُک می‌شد کوره‌ای بود شعله‌ور در خود‌ ،کوره‌ای که همیشه روشن بود بارهایی که نانش آجر شد ، از زمین و زمان گلایه نکرد دردهایش،یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود از دل کوه های پابرجا ، از درون مخوف تونل ها هفت خوان را گذشت و نان آورد ، پدرم که خودش تهمتن بود پدرم مثل واگنی خسته ، از سرازیر ریل خارج شد بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آوازهای کوهستان پدرم را خدا بیامرزد ، کارگر بود ،اهل معدن بود شعر: موسی عصمتی کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نگاه انسان‌های موفق، نگاه انسان‌های ناموفق ❇️انسان‌های موفق روی چیزهایی که می‌توانند کنترل کنند تمرکز می‌کنند. آن‌ها می‌دانند شادی‌شان به واکنش‌شان به اتفاقات پیرامون‌ خود بستگی دارد. انسان‌های موفق باور دارند به چیزهایی که بر آن‌ها تمرکز می‌کنند کنترل دارند، پس از قدرت تمرکزشان هوشمندانه استفاده می‌کنند. ⏹آدم‌های ناموفق در درجه اول اتفاقات منفی را با دقت می‌بینند، علاوه بر این، تمرکزشان را بر روی چیزهایی(معمولا منفی) می‌گذارند که نمی‌توانند کنترل‌کنند.(در نتیجه به جای حل مشکلات، فقط رنج می برند و گاهی غر می زنند.) برای نمونه آن‌ها راجع‌به مکالمات گذشته خود یا دیگران بسیار فکر می‌کنند، خود و یا دیگران را به‌خاطر اشتباه‌های گذشته سخت سرزنش می‌کنند... و اجازه می‌دهند ترس از آینده آن‌ها را از حرکت در مسیر امروز باز بدارد. خلاصه رفتار این گروه دوم همان منفی نگری است. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .