💢 چراغ راه
حضرت امام خامنهای(مدظله العالی):
پیشرفت جوانان در معنویت علیرغم فتنههای گمراه کننده در فضای مجازی
👈اینهمه جوانِ خوب در کشور هست؛ شما ببینید الان در فضای مجازی چه خبر است!
چقدر «مُضِلّاتُ الفِتَن» در این #فضای_مجازی و در ماهوارهها و در این تشکیلات وجود دارد و جوان در معرض همهی اینها است، درعینحال شما ببینید راهپیمایی اربعین چهجوری است، اعتکاف چهجوری است، نمازجماعتهای دانشگاهها چهجوری است. اینها خیلی مهم است؛ چرا ما اینها را نباید ببینیم؟ اینها نشاندهندهی این است که حتّی معنویّت که سختترین [بخش] است -آن بخش معنویِ فرهنگ- دارد پیشرفت میکند. جلسات ماه رمضان را شما ملاحظه کنید؛ بنده بخصوص در ماه رمضانها و همچنین محرّم و صفر از این معنا استفسار میکنم و از کسانی سؤال میکنم که بروند تحقیق کنند، کار کنند و ببینند نسبتِ جلساتِ امسالِ ماه رمضان به سال گذشته چیست؛ میروند گزارش میآورند؛ انسان واقعاً حیرت میکند از این پیشرفت، از این حرکتِ رو به جلو. اینها را ما چرا نباید ملاحظه کنیم، چرا نباید ببینیم؟ اینها دیده بشود، تحلیل بشود و گفته بشود؛ اینهایی که بلندگوهای پُرمخاطب در اختیار دارند، اینها را بایستی بیان کنند و بگویند.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 فرمانِ آزاداندیشی یا اعلان اغتشاش؟!
آقای پزشکیان اخیراً از راهاندازی کرسیهای آزاداندیشی گفته و به وزارت علوم دستور داده که اساتید و دانشجویان اخراجی مجدد به دانشگاه برگردند.
👈بهعنوان کسی که سالها در حوزه مطالبهگری و مبارزه با فساد، فعالیت رسانهای دارم از حرفهای آقای پزشکیان بعنوان راهاندازی #کرسیهای_آزاداندیشی که ۲۲ سال پیش رهبری گفتند ولی در حوزه علمیه و دانشگاه راه نیفتاده، حتماً استقبال میکنم. البته بصورت موردی و پراکنده در برخی دانشگاهها شاهد برگزاری برخی جلسات آزاداندیشی بودهایم اما بصورت عمومی و جدی خیر! تازه، حوزه علمیه که خیلی عقب تر است!
👈اما اگر هدف آقای رئیس جمهور #پوپولیسم نبود بصورت سیستمی و بدون سروصدا به وزارت علوم و سایر نهادها دستور میداد که پرونده افراد را بررسی کنند اگر برخورد نهادهای انضباطی #خلاف_قانون بود و یا افراد واقعاً اهل اغتشاش نبودند، تجدیدنظر شود!
فرمان علنی و عمومی برای بازگشت کسانی که خاصه در ۱۴۰۱ رسماً #امنیت_کشور را به خطر انداختند، بیشتر شبیه حاشیهسازی و #اعلان_جنگ_درون_دانشگاهها ست تا مجدداً کسانیکه بجای نقد، #فحش_جنسی میدادند، فضای دانشگاهها را ملتهب و متشنج کنند!
👈راهاندازی نقد و کرسی آزاداندیشی و مبارزه با فساد بصورت مستند و نقد ساختارها و سیاستها و عملکردها، در چارچوب عقل، منطق، اخلاق و آزادی حتماً با تحریک و تشجیع به #مبارزه_مسلحانه_خیابانی و #شورش و کشتن #نیروی_امنیتی و انتظامی متفاوت است!
👈من سالها لمس کردهام که مسئولین ما، (هم دستگاههای انتخابی و هم بیشتر نهادهای انتصابی و ذیل رهبری) مقابل نقد و انتقاد و امر به معروف و #نهی_از_منکر مقاومت میکنند و شرح صدر ندارند؛ مثل آب خوردن پروندهسازی میکنند، شکایت میکنند و...!
👈اما راه اصلاح، از فحاشی و فتنهگری نمیگذرد!
✅نمیتوان با کسانی که امنیت کشور را مختل میکنند، ارزشهای انسانی و اسلامی را عامدانه زیرپا میگذارند، جوان و نوجوان، دانش آموز و دانشجو را تحریک به برهم زدن نظم عمومی و شکستن و تخریب و قتل صبر و شکنجه مامورین و بسیجیها میکنند، به نام آزاداندیشی مماشات کرد!
البته قبول دارم بعلت نبودِ زیرساختهای اعتراض قانونی و مسالمتآمیز و عدم آموزش مطالبهگری و حقوق شهروندی و بعلتِ سیاستِ سانسور و بایکوت و #فیلترینگ ، مرجعیت رسانههای قانونی و منتقدین سالم شکسته میشود و برخی فتنهگران که منافع و امنیت ملی را به خطر میاندازند، پرچمدار اعتراضات و مطالبات مردم میشوند و فضا به سمت #رادیکالیزم میرود!
#دولت_چهاردهم
#مدرسییان
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢قلمهای حزبی
👈قلمهای حزبی و تحلیلهای یکبار مصرف، حکایت این روزهاست.
تیترها و متنهای مربوط به فضای سیاسی کشور، نشان میدهد آنچه بیشتر غلبه دارد نگاه و رقابت حزبیست تا نگاه اصولی و معارف انقلاب.
اگر ما و شمایی که قصدمان خدمت به انقلاب و سعادت مردم است، شاخص و معیار نداشته باشیم، کمکم سرباز حزبهای سیاسی میشویم در حالی که احساس میکنیم در مسیر درست، حرکت میکنیم.
برای نمونه در خصوص انتصاب ظریف در دولت، اغلب مباحث خطاب به دولت یا حزب غربگرا نگاشته میشود اما با یک نگاه مکتبی و انقلابی، نوع قضاوت و تحلیل و مطالبه، تغییر کرده و موثر میشود.
👈در نگاه انقلابی، انتصاب ظریف فقط تقصیر دولت یا انفعال مجلس نیست.
یعنی اگر انتصاب ظریف، غیرقانونیست، مستقیم سراغ دولت نروید.
سراغ نهادهای مربوطه و افراد دارای مسئولیت و تکلیف هم برویم.
👈در این رابطه دو عرصه تعریف میشود.
➖عرصه مطالبه و موضعگیری: مانند علمای دینی، ائمه جمعه، اعضای مجلس خبرگان و...
عرصه مسئولیت رسمی: قوه قضاییه، مجلس، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و...
حالا اگر در مردهباد زندهباد حزبی، نتیجهای در این حدود نیم قرن دیدهاید ادامه بدهیم و الا از این بازی دوسرباخت دست بردارید.
✍حجت الاسلام رحمت الله معظمی
#راهبیفرجام
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢نَقلی که عقول را ربود:
تأسّف از تنزّل امر سیاسی
۱. آیتالله خامنهای در دیدار با رئیسجمهور و هیئت دولت تصریح کردند که دربارۀ «بیشترِ» وزرای پیشنهادیِ رئیسجمهور و در مقام مشورت به ایشان گفتم: « #نمیشناسم_و_نظری_ندارم ». در این گفته، دو نکته وجود دارد:
نخست اینکه ایشان، «همۀ وزرای پیشنهادی» و یا حتی اکثریّت آنها را نمیشناختند و تأیید نکردند و این برخلاف روایتی است که مدعی بود «همۀ وزرا» به تأیید ایشان رسیده است و بدینجهت باید به همۀ آنها رأی داد؛ دیگر اینکه با وجود آنکه ایشان دربارۀ بیشترِ وزرای پیشنهادی، شناخت و نظری نداشتند، اما این افراد به «مجلس» معرفی شدند و این یعنی لازمۀ معرفی وزرا به مجلس، «تأیید رهبر» نیست و مجلس باید بهطور «مستقل» و «مسئولانه» تصمیم بگیرد و تصوّر نکند که معنی مشورت رئیسجمهور با رهبر انقلاب این است که اگر مجلس به برخی از وزرا، رأی اعتماد ندهد، این است که در برابر موضع رهبر انقلاب ایستاده است. خطای اخیر رئیسجمهور در « #روایتپردازیِ_ناراست » از مشورت با رهبر انقلاب، و همچنین «سادهنگری» و «ناپختهگی» و «نسجیدهکاریِ» اکثریّت مجلس در اطمینانِ مطلقِ به نقل رئیسجمهور _که هم برخلاف سیره و منطقِ رهبر انقلاب بود و هم ناسازگار با عقلانیّت انقلابی– تبدیل به یک تجربۀ تأسّفبرانگیز در دولت و مجلس شد.
۲. سخن رهبر انقلاب نشان داد که موضعِ جوانِ نوپایی همچون #امیرحسین_ثابتی ، درست بود و بهاصطلاح، عقلای سیاسیکارِ اصلاحطلب و اصولگرا، ره به خطا بردند و نامعقول و کودکانه عمل کردند؛ درحالیکه در طول یک هفته، وی را به نامطلبی و تندروی و خودنمایی متهم کردند و در جهت #ترور_شخصیّت او کوشیدند. او درست عمل کردند، اما مخالفان پُرمدعایش، نشان دادند که از « #فهم_سیاسی »، بهرۀ ناچیز دارند؛ هرچند سالهاست که در عرصۀ سیاسی و مجلس، حضور دارند. بسیار در همهجا بودهاند اما اندک آموختهاند؛ مدعیاند، اما تهیدست هستند؛ از عقلانیّت انقلابی -که به هر بهانه بر زبان خویش، لفظ آن را جاری میکنند- جز همین لفظِ القاشده و رسانهای، درک و تحلیلی ندارند؛ و در اثر یک نطقِ بیمنطقِکوتاه، هیجانزده و اغوا میشوند و استدلالها و شواهد را بهراحتی کنار میگذارند. وقتی مجلس در چنین موقعیّت ساده و پیشپاافتادهای، اینچنین «عاجز» و « #عوامزده » و «زودباور» است، در موقعیّتهای دشوار و پیچیدۀ سیاسی، هرگز نمیتوان به آن تکیه کرد. باید به حال انقلاب گریست که امر سیاسی در آن اینقدر تنازل یافته که اکثریّت نمایندگان مجلسش، از عوامِ کوچهوبازار، «سطحیتر» و «احساسیتر» نظر میدهند. اگر معرکهای رخ بدهد که حیات و تقدیر انقلاب به آن وابسته باشد، هرگز نمیتوان به چنین مجلسی دلخوش داشت؛ زیرا بهآسانی میتوان آن را به بازی گرفت و با یک نقلقولِ بیاساس، رأی آن را جابجا کرد. این وضع به آن معنی است که حتی در میان نیروهای سیاسی نیز، عقلانیّت رو به ضعف و کاستی نهاده و کجروایتها میتوانند اینان را نیز در بازیِ ساختهگیِ خویش، هضم کنند.
۳. بهعنوان یک برداشت راهبردی و پهندامنه باید گفت امر سیاسی در جامعۀ کنونی، سخیف و سطحی و فرومایه شده و عقول در برابر احساسات، زانو زدهاند و تفکّر مستقل و خلافآمد، به انحطاط کشیده شده است. همهچیز به «روایت» وابسته شده و هرکه بتواند جریان رسانهای بیافریند و موج روایتی ایجاد کند، برنده خواهد بود. دیگر «استدلال»، مؤثّر نیست، بلکه بیمنطقی و قشریگری و تعصّب و لجاجت و هیجانزدگی، رایج گردیده است. تنها صدایی که شنیده نمیشود، استدلال است. بهآسانی میتوان دروغ گفت و انتخاب شد. کسی دربارۀ «صدق» و «کذب»، پرسش نخواهد کرد و «دلیل» نخواهد طلبید. «تفکّر»، دچار بنبست شده و این در سیاست، بیش از همهجا خود را نشان میدهد. امر سیاسی، به #شارلاتانیسمِ_گرهخورده_به_قدرت ، فروکاهیده شده و نظریۀ مردمسالاریِ دینی، استحاله شده است. هرکه به معیارهای اصیل انقلاب، متعهدتر و وفادارتر است، تندرو و افراطی و متحجّر خوانده میشود و بوقلمونصفتهای دَمدَمیمزاج و آفتابپرستهای رنگپذیر، به مظهر عقلانیّت انقلابی یا اصلاحطلبیِ مردمگرا تبدیل شدهاند. الفاظ با معانیِ حقیقیشان بیگانه شدهاند تا #سیاستِ_معطوف_به_سعادت ، به سیاستِ معطوف به قدرت تبدیل شود. امر سیاسی در اینجا، مبتنی بر مردمسالاری است، اما برآمده از منطق و عقلانیّت نیست، همچنانکه نسبتی با انقلابیگریِ مؤمنانه ندارد. هنگامیکه سازوکارهای تعلیم و تربیت دینی، علیل شوند و نفسانیّت در سیاست، جولان بدهد،شاید بتوان از مردمسالاری سخن گفت، اما نمیتوان از مردمسالاریِ دینی سخن گفت. و این مرض تا جایی پیش میرود که حتی مجلسی که باید عصارۀ ملّت باشد، به تجلّیگاهِ فروبستگیِ عقلانیّت و استقلال نظر تبدیل میگردد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 معافیت شبههبرانگیز فرزندِ استاندار #کهگیلویه_و_بویراحمد ؛ زنگ خطری برای اعتماد عمومی ✍ ایشان که
💢بر اثر فشار افکار عمومی در رسانههای اجتماعی، سید علی احمدزاده استاندار #کهگیلویه_و_بویراحمد در نامهای به #سردار_رادان درخواست #ابطال_کارت_معافیت_فرزند_استاندار را کرد.
👈آیا #در_عمل ، این #بیعدالتی ابطال خواهد شد؛ یا صرفاً برای کاستهشدن فشارِ رسانهها در فضاهای اجتماعی فقط #روی_کاغذ چنین ابطالی رپرتاژ شده است؟؟
👈فرماندهی محترم فراجا ، توپ در زمین شماست:))
#استاندار_کهگیلویه_و_بویراحمد
#مار_در_آستین_انقلاب
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 استقلال بانك مركزی راهکار یا بیراهه؟
تفکر نئوليبرال پيوسته استقلال بانك مركزی را برای كنترل تورم ترويج و تجويز کرد تا تبدیل به قانون شد، چرا که معضل تورم را صرفا ناشی از عرضه غافلگيرانه پول توسط دولت برای تامین کسری بودجه میداند. در حالی که عرضه پول صرفا بابت كسری بودجه نيست، بلكه بخش قابل توجهی از آن مربوط به #استقراض_بانكها_از_بانک_مرکزی (به ويژه بانكهای خصوصی) بوده است.
👈نئولیبرالیسم نوشداروی ادعایی معضل تورم را «مستقل كردن ماشين عرضه پول (بانك مركزی) از دولت» میداند. در حالی که 13 متغير اقتصادی بر روی تورم تاثيرگذارند كه رتبه نخست آن مربوط به #افزایش_قيمت_ارز و حاملهای انرژی است، پس این ادعا که تنها دليل تورم، عرضه پول توسط دولت است، پذيرفتنی نيست.
👈اساساً هيچگونه رابطه علّی ميان استقلال بانك مركزی و كاهش نرخ تورم وجود ندارد. نئولیبرالهای ایرانی ریشه تورم را از پولی شدن کسری بودجه میدانند و بر این اساس، بانک مرکزی را از دولت مستقل کردند.
آن زمان خطاب به طراحان طرح #استقلال_بانک_مرکزی گفتیم فرضاً بانک مرکزی را مستقل کردید. کسری بودجه که رفع نخواهد شد! #کسری_بودجه را چگونه میخواهید رفع کنید؟ وقتی کار به این سوال میرسد، دوباره نئولیبرالها میگویند #حاملهای_انرژی و حذف یارانههای تولید و افزایش قیمت ارز را افزایش دهید تا کسری جبران شود!
در حالیکه همینها که اینها عاملان اصلی تورم در ایران هستند.
میخواستند با مستقل کردن بانک مرکزی از دولت، کسری بودجه را جبران کنند تا دولت، از بانک مرکزی استقراض نکند و نقدینگی ایجاد نشود تا تورم درست نشود.
الان میگویند ارز و سوخت را گران کنید تا کسری بودجه جبران شود!
👈 استقلال بانك مركزی يعنی انفكاك ماشين تجهيز و تخصيص منابع از نقشه پيشرفت و #عقيمسازی_دولت_توسعهگرا
👈اهميت مديريت تسهيلات بانكی توسط دولت و هدايت تسهيلات به بخشهای اولويتدار آنقدر زياد است كه تسهيلات بانكی نقش سوخت برای حرکت لوكوموتيو دولت را دارند و استقلال بانك مركزی، قطار پيشرفت را بدون سوخت خواهد گذاشت و دولت را عملا بدون سرمايه رها خواهد كرد.
👈مجله فارين پاليسی مقاله مبسوطی در خصوص استقلال بانك مركزی نوشته است و خواهان كنارگذاشتن اين تفكر غلط شده است.
#قدرت_و_پیشرفت
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 استقلال بانك مركزی راهکار یا بیراهه؟ تفکر نئوليبرال پيوسته استقلال بانك مركزی را برای كنترل تورم
💢علت تورم در ایران
👈نقش دولت در اقتصاد نه رهاسازی نئولیبرالیستی است و نه دولت گرایی کمونیستی،
بلکه دولت باید از تصدیگری به حامی، هادی و ناظر بر بخش خصوصی تغییر نقش دهد.
👈 دولت باید بین منافع بخش خصوصی و تامین منافع عمومی پیوند برقرار کند و آنها را در یک امتداد قرار بدهد.
👈از الزامات تثبیت جایگاه دولت در نقش حامی، هادی و ناظر، داشتنِ سیاست صنعتی و اشراف بر جریان پول، کالا و فعالیتهای اقتصادی است.
👈"اسلام فعالیت اقتصادی را آزاد میداند منتهی برای دولت در اشراف و نظارت بر این حرکت آزاد، اختیارات بی حد و حصر قائل است". (مقام معظم رهبری-۱۳۶۴)
👈 #تحریم و نقدینگیِ ناشی از #کسری_بودجه هر دو آدرس غلطیست که در خصوص علت تورم می دهند، زیرا تحریم برای آسیب زدن به درآمدهای ارزی کشور و اختلال در تجارت خارجی وضع شده، ولی میبینیم از سال ۹۰ #تراز_تجاری ما مثبت بوده و مشکلی در تامین ارز برای واردات نداشتیم.
👈نقدینگی و کسری بودجه معلول تورم هستند، نه علت آن! زیرا دولت بزرگترین مصرف کننده است و با تورم روزبه روز دولت کسری بودجه بیشتری پیدا میکند.
👈تورم دو نوع است. جاذبه تقاضا و فشار هزینه
علت تورم ناشی از جاذبه تقاضا همان #نقدینگی است؛ پول زیاد در دست مردم تقاضا ایجاد میکند، اما وقتی میزان عرضه کالا ثابت است تورم ایجاد میشود. حال آنکه نسبت نقدینگی به #تولید_ناخالص_داخلی در ایران ۷۴ درصد است و میانگین جهانی ۱۴۳ درصد است. پس پول در دست مردم زیاد نیست بلکه بالعکس تولید ما از #کمبود_نقدینگی رنج می برد.
👈تورم در ایران ناشی از فشار هزینه است، که در اثر بالا رفتن هزینه تولید ایجاد میشود. به عبارتی هزینه مواد اولیه و عوامل تولید افزایش مییابد، قیمت کالا بالا رفته و تورم ایجاد می شود.
👈دو محرک اصلی #تورم در ایران نرخ ارز و قیمت مواد اولیه است.
#قدرت_و_پیشرفت
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢نَقلی که عقول را ربود: تأسّف از تنزّل امر سیاسی ۱. آیتالله خامنهای در دیدار با رئیسجمهور
💢انقلابیهایی که استحاله شدند:
تحجر ما، یا تجدد آنها؟!
👈۱. برخی میگویند نباید «برچسب» زد و مقصودشان این است که از جمله نباید تعبیر « #لیبرالهای_مذهبی » را به کار برد. من تعبیر «لیبرالهای مذهبی» را از استاد مطهری آموختهام و میدانم که تحلیل جهان انسانی و اجتماعی، مبتنی بر «مفاهیم» است. ما با مفاهیم سخن میگوییم. این «مفاهیم» را نمیتوان با تعبیرِ منفیِ «برچسب»، کنار زد. این مفاهیم -یا به بیان منتقدان، برچسبها- اگر تطبیق بر مصداق دارند، خطا نیستند. نباید گفت مفهوم به کار نبرید، بلکه باید دلیل بر «انطباق مفهوم بر مصداق» طلبید. برخی به جای اینکه در مقام اثبات و ابطال «کیفیّت انطباق» باشند، بیدرنگ تعبیر برچسب را به کار میبرند تا «سنخبندی» نشوند و در «بیمکانی» و «بیموقعیّتی»، حس آرامش داشته باشند. میخواهند #تولید_گفتار کنند اما در «جا»یی قرار نداشته باشند و فقط بتوانند به دیگریهای ثابتشده و مستقر، حمله کنند. در این روش گفتگو، ما با حریفی مواجه خواهیم بود که سیّال و ژلهای است و در سایۀ ابهام و تاریکی نشسته است. ازاینرو، او میتواند به نقد ما بپردازد، ولی ما باید نظارهگر و منفعل باشیم؛ چون طرف مقابل، «تعیّن» و «استقرار»ی ندارد که بتوان آن را به چالش کشید. بههرحال، تردیدی در میان نیست که #تبیینهای_علوم_انسانی ، خواهناخواه، برآمده از #مفهومسازی ها هستند و اگر علوم انسانی با معرفت عامیانه، دو تفاوت داشته باشد، یکی از آنها، همین مفهومسازیهاست.
👈۲. من با بخشهای دگرگونشدۀ جریان انقلابی، گفتگو کردم و به نتیجه نرسیدم؛ چون مسأله، «سلیقه» نیست و به واقع، به «دو نظام فکریِ مختلف» تبدیل شدهایم. جریان انقلابی، دو لایه شده است و این یک واقعیّت است. هیچیک از دو طرف، همدیگر را قبول ندارند و برنمیتابند. این شکاف فکری، یک حقیقت است و قابل تقلیلدادن به سلیقه نیست. وضعی که پدید آمده بدین صورت است که پارهای از #جریان_انقلابی در طول دو دهۀ اخیر، به سوی فضای فکریِ اصلاحطلبی، گذار تدریجی داشته و هویّت جدیدی به دست آورده است. ازاینرو، ما اکنون در مواجهه با این بخش از جریان انقلابی، باید به همان اشکالها و مناقشههایی پاسخ بدهیم که جریان اصلاحطلبی از دهۀ هفتاد به این سو، مطرح کرده است. برایناساس، مشاهده میکنید که مناظرهها و مواجهههای این بخش استحالهشده از جریان انقلابی با جریان اصلاحطلبی، به تضارب و تقابل جدّی نمیانجامد و این دو در بسیاری از زمینهها، توافق فکری دارند. روشن است که جریان اصلاحطلبی، همچنان بر بنیانهای فکریِ آغازین خویش، وفادار است و تعدیل نشده، پس این بخش از نیروهای انقلابی هستند که به آنها نزدیک شدهاند.
👈۳. بزرگترین مسألهای که در دو سال اخیر، به گسست درونیِ فزاینده در جریان انقلابی انجامید، اغتشاش ۱۴۰۱ بود. درحالیکه بخش اصیلِ جریان انقلابی، این اغتشاش را یک توطئۀ بیرونی و طراحیشده قلمداد کرد که معطوف به سبک زندگی است و میخواهد از این طریق، جامعه را در برابر حاکمیّت قرار بدهد، اما جریان اصلاحطلبی که از مدّتها قبل، تحرّکات رسانهای و تخریبی خویش را آغاز کرده بود، ادّعا کرد که از لحاظ عملی، مواجهۀ نظام در قالب گشت ارشاد ، علّت این اغتشاش بود؛ و از لحاظ نظری نیز، دیگر باید #تکثّر_هویّتی و ارزشی را در جامعه پذیرفت و دینداری را اصل و الگو تصوّر نکرد. برای جریان انقلابیِ اصیل، روشن بود که گشت ارشاد، یک بهانه و دستاویز است و نه علّت و ریشه، و مسأله این است که نیروهای تجدّدی، در پی #لیبرالیسمِ_فرهنگی هستند و منطق «نه به حجاب اجباری»، منطق مخالفت با نحوۀ برخورد و راهکار حل مسأله نیست، بلکه منطقی است که میخواهد با #ذهنشوییِ_رسانهای ، دست تصرّف به #سبک_زندگی دراز کند. طبق آمار یکی از نهادهای فرهنگی، چهل درصد از #کشف_حجاب ، پیش از واقعۀ ۱۴۰۱ بوده است. این یعنی یک «روند» در طول دهۀ نود در جریان بوده که ارتباطی هم با گشت ارشاد نداشته است. زمانی که گشت ارشاد بود، باز هم کشف حجاب بود و اینک هم هست. کشف حجاب، واکنش به گشت ارشاد نیست، بلکه یک « #چالش_تحمیلی » است؛ یعنی از بیرون، القا و تلقین میشود. در هر زمینهای میتوان با ارجاع به چند خطای موردی، واکنشی در حد کشف حجاب را مستند به آن کرد و گفت چون چنین کردیم، چنان شد. کسانی در درون جبهۀ انقلاب که کشف حجاب را حاصل گشت ارشاد میانگارند، تصوّری از واقعیّتهای #جنگ_شناختی و روایتی و رسانهای در دهۀ نود که مستقل از گشت ارشاد به جریان افتاد، ندارند و بیپروا، همان سخنِ #جریان_سکولار را تکرار میکند.
#روایتپردازیِ_ناراست
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
سلام علیکم
(علت تاخیر افتادن در انتقام از اسرائیل
امسال و سال پیش روی میلادی سال فتنههای سخت)
عرض ادب و احترام دارم خدمت همه شما عزیزان
👈یکی از موارد اختلافی بین اشخاصی که قائل به اتفاقات آخرالزمانی بودن ، در زمان نزدیک شدن به فتنه نهایی قبل از ظهور بود
و جالب اینه که خیلی از اشخاصی که همیشه فتنه های آخرالزمان و نزدیکی اون رو نفی میکردن ، الان دارن به ورود به فتنه جهانی هشدار میدن
هم شش ماهه دوم سال ۱۴۰۳ شمسی و هم سالهای ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵میلادی از لحاظ نظر کارشناسان و حتی پیشگویان ، سال شگفتانگیزی خواهد بود
شکستن هیمنه استکبار جهانی دقیقا همون چیزی بود که امام خمینی ره وعدهاش رو داده بودن
وقتی امام خمینی ره فرمودن ما آمریکا و استکبار جهانی رو زیر پا خواهیم گذاشت و قرن آینده قرن غلبه بر استکبار جهانی است ، کسی باور نکرد تا اینکه الان فرزندان روح الله ره در وسط معرکه جنگ با استکبار جهانی ، هر لحظه هیمنه و ابهت پوشالی اینها رو به سخره میگیرند
نفس روح الله خمینی ره به یمنیها خورده که الان یک تنه در مقابل تمام ابرقدرتها ایستاده و دارن هر لحظه اونها رو تحقیر میکنند
👈و اما موضوع انتقام
در آخرالزمان یک اتفاق عجیب میفته و اونم اینه که اینقدر طهور به تاخیر میفته که خیلیها میگن ، اصلا امام زمانی وجود نداره
در واقع تاخیر در ظهور یک امتحان بزرگ الهی برای خالص شدن منتظرانه
دقیقا انتقام از اسرائیل هم همینگونه است
هم حضرت آقا فرمودن که اسرائیل قطعا تنبیه میشه و هم فرماندهان ما وعده دادن
تازه حضرت آقا فرمودن عقب نشینی بدون تاکتیک هم حرامه
پس اینکه این اتفاق میفته قطعیه
ولیکن بسیار احتمالا وجود داره
اینکه اسرائیل الان در شکنندهترین حالت ممکن قرار داره
اینو همه میدونن
اینجور دست و پا زدنهاشو نگاه نکنید
چون گربه به تنگ آید ، عاقبت به چنگ آیند
اسرائیل چون عرصه براش تنگ شده داره جفتک میندازه و الا هیچی دیگه براش نمونده
و این دیوانه احتمال داره هر کاری از دستش بربیاد
به همین خاطر باید ما آماده هر گونه سناریو باشیم
رک و پوست کنده بگم
حضرت آقا راضی نیستن که یک قطره خون از دماغ یک هموطن ما بریزه
برای همین دستور دادن تمام زوایا مورد بررسی قرار گرفته و آمادگی آفند و پدافند به بالاترین سطح ممکن برسه تا در صورت جواب دادن اسرائیل ، خدای نکرده خون از دماغ کسی نیاد
ما از طرفی نیاز داریم که خودمون رو به مرز آمادگی ضربه و دفاع در صورت لزوم برسونیم و هم اینکه تمرکز دشمن رو بهم بزنیم
اسرائیل الان در آماده باش ۱۰۰ درصده
و در نظامیگری آمادهباش پدر نیرو رو درمیاره و هر چقدر این آماده باش بیشتر طول بکشه، نیرو فرسوده میشه و فشار روانی شدیدی رو تحمل میکنه
الان جبهه مقاومت داره مستقل عمل میکنه و این یعنی اسرائیل نمیتونه تمرکز کافی در یک جبهه داشته باشه
یعنی هم داره از حزب الله لبنان میخوره
هم از انصارالله یمن
هم از حشدالشعبی و حزب الله عراق
در واقع شما و جنوب غربی و مرکزش زیر ضربه است و در کلافه کنندهترین حالت ممکنه
در یک حرکت در عملیات اربعین حزب الله لبنان ۱۲ پایگاه حساس و مهم اسرائیل مورد هدف قرار گرفت که اسرائیل حتی نتونست به اون پاسخ بده
قبل از حمله هم تمام سامانههای پدافند هوایی اسرائیل از جمله گنبد آهنین و... از کارافتاده بود و اسرائیل فقط موشکهای حزب الله رو تماشا کرد تا به هدف اصابت کرد
پس این عقب افتادن انتقام دلیلش نه سازشه، نه ترسه، نه منصرف شدنه، نه مذاکره کردنه
هیچکدوم این دلایل نیست
دلیلش فقط و فقط تاکتیکیه
نگذارید فشار رسانههای معاند کاری کنه که این به فکرتون بیاد که اصلا مگه انتقامی هم هست
یاد تاخیر در ظهور بیفتید که میگن مگر امام زمانی هم هست
هم امام زمان عج هست
هم انتقام از اسرائیل.
به امید اینکه هر جفتش به زودی اتفاق بیفته.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
✍قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
55.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مستند بسیار جذاب #پرونده_ناتمام‼️
🔹این مستند حاصل بیش از 5 سال پژوهش درباره پیچیدهترین پرونده امنیتی تاریخ انقلاب اسلامی است!
نقش #بهزاد_نبوی در انفجار دفتر نخست وزیر!
ماجرای خودکشی مشکوک یکی از سر نخهای انفجار دفتر نخست وزیری!
آیت الله قدوسی دادستان انقلاب وقتی میخواست دستور بازداشت بهزاد نبوی را بدهد ، به شهات میرسد!
حذف دادستان کل کشور و شهید لاجوردی از پیگیری پرونده نخست وزیری!
در نهایت همه متهمان پرونده انفجار نخست وزیری در دولت خاتمی پست و مقام گرفتند!
#پروژه_نفوذ
#جریان_نفوذ
👈چرا برخی مسئولین کشور عامل مشکلات و رنج ملت می شوند!!؟
#نشرحداکثری
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
👈 اینگونه نیست!
پس از دیدار اخیر هیات دولت با رهبری، برخی با استناد و استنباط از بخشی از اظهارات ایشان، آن را حمل بر نشان دادن چراغ سبز برای از سرگیری مذاکرات هستهای کردند. در رسانههای خارجی نیز همین استنباط و نگاه بازتاب گستردهای داشته است و طی چند روز گذشته در برخی رسانههای منطقه و جهان در بررسی احتمالات شدت گرفتن یا کاهش تنشها در منطقه در سایه تهدیدها به پاسخ به #ترور_هنیه مدام مورد استناد و اشاره کارشناسان قرار میگیرد.
حتی برخی رسانههای خارجی نوشتند که رهبر ایران گفته است «هیچ مانعی» برای از سرگیری مذاکرات هستهای وجود ندارد.
اما به نظر میرسد که این سخنان بریده از ساختار متن و سخنرانی بیشتر تفسیر به رای شده و معانی و دلالتهایی زائد بر آن حمل شده است.
ایشان در چارچوب تاکید بر « #دل_نبستن_به_دشمن » و «منتظر آن نماندن» در نشست گفت که «این واقعیت در سخنان رئیسجمهور و اظهارات چند روز قبل وزیر امور خارجه نیز وجود داشت؛ البته این منافاتی ندارد که در جایی با دشمن تعامل کنیم بلکه مسئله این است که نباید به او امید بست و اعتماد کرد.»
همه این تفسیرها و تحلیلها برگرفته از این جمله است: البته این منافاتی ندارد که در جایی با دشمن تعامل کنیم.
👈اولا این بخش چیزی منفک، جدید و منعکس کننده نظر و موضعی تازه به نظر نمیرسد و از این تعاملات موردی هم در طول چهار دهه گذشته همواره بوده است. کما این که در گذشته نیز هم جملاتی مشابه با همین مضمون در مناسبتهای مختلف بیان شده است؛ مانند این عبارت در دیدار با جمعی از مردم قم به تاریخ 19 دی 1400: «تسلیم نشدن در برابر دشمن مستکبر و زورگو نیز جزو اصول انقلاب است و اینکه در مقطعی با دشمن مذاکره، صحبت و تعامل شود به معنای تسلیم شدن در مقابل آن نیست، همچنانکه تا کنون تسلیم نشده و از این پس نیز نخواهیم شد.»
تازه در این سخنان نه تنها واژه «تعامل» بلکه «مذاکره و صحبت» هم ذکر شده است. از این رو میتوان گفت که بخش پیشگفته از اظهارات اخیر رهبری در دیدار با هیات دولت متضمن معنا و مفهوم جدیدی در مورد مذاکرات هستهای نیست.
ثانیا، در سالهای اخیر که منعی برای مذاکرات برجامی نبوده است یا مگر از سرگیری مذاکرات هستهای معطل موضع و موافقت تهران مانده است تا این سخنان بر این معنا حمل شود؟ به این معنا که آمریکا خواهان شروع مذاکرات هستهای جدید و منتظر موافقت ایران با آن باشد.
واقعیت چیز دیگری است؛ این که این مذاکرات پس از شروع جنگ اوکراین رفته رفته به دلایلی وارد وضعیت قفل شدهای شده و پس از جنگ کنونی غزه نیز این بن بست و قفل شدگی شدت بیشتری یافته تا جایی که در نتیجه چنین تحولاتی و همچنین پایان بیشتر بندهای برجام، به گفته وزیر خارجه جدید وضعیتی شکل گرفته است که دیگر احیای این توافق امکانپذیر نیست . همین مسائل هم باعث شده است که دو طرف به ویژه طرف آمریکایی پرونده مذاکرات هستهای را در قالب قبلی رها کرده و به مذاکرات غیرمستقیم و تفاهمات دو جانبه در عمان برای مدیریت تنش روی آوردند.
قبلا نیز نگارنده بیان داشت که آمریکا بر خلاف گذشته که مدام بر مذاکره و توافق تاکید میورزید، در پی تحولات منطقهای و بینالمللی جدید و تحولات برنامه هستهای ایران، فعلا از مذاکره جدی و توافق در این مقطع زمانی عبور کرده و اولویتهای دیگری را پیگیری میکند و حتی برای مذاکره شرط و شروطی را نیز میگذارد؛ مانند موضع اخیر وزارت خارجه آمریکا که بیان داشت #با_دیپلماسی_فاصله_داریم و از ایران خواست که ابتدا «باید تشدید تنشهای هستهای را متوقف کند و همکاری معنادار با آژانس بینالمللی انرژی اتمی را آغاز کند.»
این در حالی است که قبلا ایران بود که ابتدا شروط میگذاشت و در امر مذاکره و توافق سختگیری میکرد؛ اما امروز قضیه معکوس شده است و پرونده هستهای به موضوعات و مسائل دیگری پیوند خورده است که احتمالا برای آمریکا فوریت بیشتری دارد. در عین حال نیز از سرگیری مذاکرات در این دوره انتخاباتی آمریکا قبل از روشن شدن هویت برنده آن بعید به نظر میرسد.
#راهبیفرجام
#خسارت_محض
#گلعنبری
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
هدایت شده از #ققنوس_آتشین🚩🏴
💢رشتههای مدیریتی درآمدزا
👈هیچ میدانید پردرآمدترین مشاغل در علوم مدیریتی کداماند؟ میانگین حقوق برای رشتههای بازرگانی چقدر است؟ رشد شغلی در رشتههای علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات و مهندسی به چه ترتیب است؟
اداره آمار کار ایالاتمتحده در سال ۲۰۲۳ گزارشی منتشر کرد که نشان میداد بیشتر دارندگان مدرک لیسانس هر هفته ۱۴۳۲ دلار درآمد دارند.
🔹مدیریت منابع انسانی، حقوق اولیه شغلی: ۷۵.۵۲۶ دلار. مدرک لیسانس در منابع انسانی ممکن است انتخابی ایدهآل برای دانشجویانی باشد که میخواهند همزمان خلاقیت و مهارتهای مدیریتی خود را تقویت کنند.
🔹 #حسابداری ، حقوق اولیه شغلی: ۵۱.۰۰۲ دلار. مدرک لیسانس حسابداری به دانشجویان مفاهیم اصلی در حسابداری و مدیریت تراکنشهای مالی مانند حسابرسی، حسابداری هزینه و سیستمهای اطلاعات حسابداری را آموزش میدهد.
🔹 #مدیریت_مالی : حقوق اولیه شغلی: ۷۶ هزار دلار. یکی از پردرآمدترین رشتههای امروزی، مدرک لیسانس در رشته مالی است که میتواند یک دارایی مهم برای دانشجویان باشد.
🔹 مدیربت سیستمهای اطلاعاتی، حقوق اولیه شغلی: ۶۴ هزار دلار. دانشجویان سیستمهای اطلاعات مدیریت، یاد میگیرند که چگونه از دانش خود در کامپیوتر و فناوری اطلاعات در حل مشکلات سازمانی استفاده کنند.
🔹اقتصاد، حقوق اولیه شغلی: ۷۷.۵۸۹ دلار. با رشد و تکامل اقتصاد جهانی، سازمانها همچنان به اقتصاددانان برای مطالعه روند بازار و ایجاد پیشبینیهای تجاری نیاز خواهند داشت.
🔹تحقیق در عملیات، حقوق اولیه شغلی: ۷۴.۱۱۴ دلار. با دریافت لیسانس در رشته تحقیق در عملیات، دانشجویان به مهارتهای کمی برای حل مشکلات تصمیمگیری شامل تخصیص و مدیریت مناسب منابع محدود مجهز میشوند.
🔹 مهندسی سیستمها، حقوق اولیه شغلی: ۷۸.۲۳۹ دلار. مهندسی سیستمها به دانشجویان میآموزد که سیستمهای سازمانی را با استفاده از تکنیکهای ریاضی و مهندسی بسازند و مدیریت کنند.
✍نکته: و #ققنوس_آتشین با ارشد حسابداری نمره A (نفراول استان در سال۱۴۰۰ با معدل۱۹.۴۷)، با ۳۶سال سن؛ کماکان مجرد و فاقدِ شغل بوده و هیچگونه بیمهای برای ایشان رد نمیشود!
#استخدامیهای_سفارشی
#انقلاب_پابرهنگان #انزوای_نخبگان #ناعدالتی #تبعیض
🌐 @diba_313
❀✾••┈┈•❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•❀