فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 چرا نصف رتبههای زیر ۳۰۰۰ کنکور از دهک ۹ و ۱۰ بودند !!!؟؟
👈چرا فقط ۳درصد رتبههای زیر۳۰۰۰ از دهکهای ۱و۲(بیبضاعتها) هستند!!؟
و یا ۵درصد از رتبههای زیر ۱۰هزار از دهکهای ۱و۲
و یا ۷درصد رتبههای زیر ۲۰هزار از دهکهای ۱و۲ هستند!؟؟؟
👤مریم اسماعیلی فرد، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد گفت: نابرابری چشم گیری که قبولی های کنکور مشاهده میشود، نشان دهنده وضعیت عدالت آموزشی در کشور است.
آیا این نکته معنای خاصی برای اقشارِ کمدرامد ندارد!؟
واقعا چراااا؟
👈حذفِ هدفمند و زیرپوستیِ مستضعفین،از تحصیلات عالی
#ناعدالتی_آموزشی
#مدارس_خاص_پولی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢در محاصرهی اصحاب ابلیس
👈دوازده آبان ۱۴۰۱ ؛ #روحالله_عجمیان ؛ تنها و بیسلاح در میان گرگهای مدعی زندگی و آزادی؛ #هرزههای_افسارگسیخته ، با هرچه که توانستند به جانش افتادند و عقدهها و کینههای خویش را گشودند. سرشار از غضب و نفرت، آنچنان بر پیکرش زخم و جراحت نواختند که جان سپرد. از زندگی و آزادی سخن میگفتند اما مرگ و انسداد به ارمغان آوردند. یک مرگ طبیعی با دویست مرگ، جبران کردند. اینچنین است بازی حماقت. لجنهای فاضلاب اینستاگرام، هنری جز رکیکگویی و پردهدری و برهنگی ندارند. به روحالله که رسیدند، آدمکشی را نیز تجربه کردند؛ آشکارا در خیابان. ذرهذره، مرگ به روحالله چشانیدند.
👈اینک، حرفهای شدهاند در سوداگری بدن. خیابان را با عفونتهای متعفن وجودشان، مسموم کردهاند. درس بیحیایی و بیشرمی آموختهاند و چرکهای نفسانیشان را در عرصهی عمومی میپراکنند. به غایت، حقیر و بیمقدارند که بدن به چشمهای بیگانه میفروشند و معاملهی عفت بر پا کردهاند. #متجاهران_به_فسق ، بسی دور هستند از رحمت الهی. جامهی بندگی دریدهاند و زنانهگیشان را به نگاههای حریص، فروختهاند. با حکم خدا، وداع کردهاند و دعوت ابلیس را در آغوش کشیدهاند. به اصحاب #تمدن_ضالهی_غرب پیوستهاند و عهد فطری را گسستهاند. فن تبرج، از فروعات صناعت فحشاست.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢پیش بینیهای معتبر نشان می دهد #ترامپ پیروز #انتخابات_آمریکا است
538/ABC
ترامپ با احتمال 53درصد برنده میشود
DecisionDeskHQ
ترامپ با احتمال 54 درصد
Nate Silver
احتمال پیروزی ترامپ با احتمال 53درصد
The Economist
ترامپ با احتمال 51 درصد
👈انتخابات آمریکا و ریاست جمهوری این کشور بر پایه ۵۳۸رای الکترال انتخاب میشه
آمریکا ۵۰ایالت داره
هر ایالت دو تا سناتور دارد ۵۰ ضربدر۲ میشه ۱۰۰رای الکترال
۴۳۵نفر،از مجموع ایالتها عضو مجلس نمایندگان آمریکا هستند
۴۳۵به اضافه ۱۰۰میشه ۵۳۵رای الکترال
در انتخابات ریاست جمهوری سه رای اضافی به مرکز واشنگتن دی سی ناحیه کلمبیا داده میشه که در نهایت ۵۳۸رای الکترال در مجموع ۵۰ایالت آمریکا شکل بگیره
هر ایالت براساس جمعیت و مزیتهایی که داره تعداد رای الکترال بیشتری داره
مثلا کالیفورنیا با جمعیت ۴۰میلیونی ۵۴رای الکترال داره
بنابراین هر یک از هریس و ترامپ اگر ۲۷۰رای الکترال بدست بیاره رئیس جمهور آمریکا خواهد شد
بر حسب تجربه یک سری ایالتها بیشتر مواقع به حزب دموکرات رای میدهند و یک سری هم به جمهوریخواه
اما ۷ایالت هست که رای آنها چرخشی است که میدان نبرد هم به آن می گویند
ایالت پنسیلوانیا با ۱۹رای الکترال جورجیا۱۶ کارولینای شمالی۱۶ نوادا۶ میشیگان۱۵ آریزونا۱۱
برای پیروزی در انتخابات آمریکا حداقل باید رای ۳ایالت چرخشی بدست بیاد
کلینتون در رقابت با ترامپ فقط ۲تا از ایالتهای چرخشی رو بدست آورد و در نهایت موفق نشد رئیس جمهور بشه
بایدن در دوره قبلی انتخابات از ۷ایالت چرخشی ۶ایالت رو بدست آورد و رئیس جمهور شد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢هریس یا ترامپ؛ کدامیک میبرند؟
سهشنبه۱۵آبان شصتمین انتخابات رياست جمهوری آمریکا برای انتخاب 47 امین رئیس جمهور برگزار میشود که نتایج آن یا بازگشت جنجالیترین رئیس جمهور آمریکا به قدرت برای بار دوم را رقم میزند یا یک زن برای نخستین بار رئیس جمهور این کشور میشود.
نه فقط مردم آمریکا بلکه جهان امروز منتظر نتایج این انتخابات است که چه بسا تاثیرات آن بر سیاست و اقتصاد جهان و منطقه و وضعیت برخی کشورها بیشتر از رخدادهای مشابه در آنها باشد.
نتایج این انتخابات موجب تغییری بنیادین در سیاستگذاری خارجی آمریکا نمیشود، اما روسای جمهور دموکرات و جمهوریخواه آمریکا در پیگیری سیاستهای خارجی کلان آمریکا و پروندههای مهم جهانی و منطقهای، معمولا رویکردهای متفاوتی دارند و ماهیت همین رویکردها هم در جهت تشدید تنشها یا کاهش آنها حائز اهمیت زیادی است.
به همین علت اکنون برخی طرفها امثال نتانیاهو، پوتین و برخی شاهزادگان عرب برای بازگشت ترامپ لحظهشماری میکنند؛ ولی کشورهای دیگری تمایل به پیروزی هریس دارند.
سخنی به گزاف نیست اگر گفته شود که با نزدیکترین رقابت انتخاباتی در آمریکا مواجه هستیم و ارائه تصویری روشن نسبت به نتایج آن بسیار دشوار است.
رقابت در این انتخابات برای کسب 270رای از 538 رای کالج الکترال آمریکاست. از این 538 رای الکترال، تقریبا همین الان ماهیت 445 رای آن مشخص است. در تاریخ انتخابات آمریکا، هویت 43 ایالت غالبا از قبل روشن است؛ برخی از آنها ایالتهای قرمز رنگ و جمهوریخواه و برخی دیگر نیز دموکرات و آبی رنگ هستند.
تقریبا میتوان گفت که ترامپ هم اکنون 213 رای الکترال از 538 رای را دارد و هریس نیز 232 رای. از این رو، اساسا رقابت بر سر 93 رای الکترال دیگر است که متعلق به 7 ایالت چرخشی است که آرای آنها معمولا میان جمهوریخواهان و دموکراتها جابجا میشود.
اکنون مهمترین عامل برد و باخت انتخابات، نتایج آن در هفت ایالت پنسلوانیا (19 رای)، کارولینای شمالی (16 رای)، جورجیا (16 رای)، میشیگان (15 رای)، آریزونا (11 رای)، ویسکانسن (10 رای) و نوادا (6 رای) است.
اکنون هم برای پیشبینی نتایج انتخابات آمریکا چارهای جز کمک گرفتن از نتایج نظرسنجیها نیست، اما نه هر نوع نظرسنجی.
با توجه به نظام انتخاباتی خاص آمریکا نظرسنجیهای سراسری سنجه دقیقی نیست و چه بسا نامزدی در سطح ملی آرای بیشتری را به دست آورد (مانند دو میلیون رای بیشتر هیلاری کلینتون در سال 2016) اما در نهایت رقیب او با کسب آرای الکترال بیشتر برنده انتخابات شود.
اما در هفت ایالت کلیدی و «رئیس جمهور ساز»، تقریبا بیشتر نظرسنجیها ترامپ را پیشتاز میدانند.
«اطلس اینتل» در انتخابات 2020 جزو موسساتی بود که دقیقترین نظرسنجیها را انجام داد. نتایج جدیدترین نظرسنجی آن بنا به اعلام سایت 538 آمریکا بیانگر پیشتازی ترامپ در هفت ایالت پیشگفته است؛ در کارولینای شمالی با 3.4 درصد، جورجیا 2.5 درصد، آریزونا 6.5 درصد، نوادا 5.5 درصد، ویسکانسن 1 درصد، پنسلوانیا 1.8 درصد و میشیگان 1.5 درصد.
اما پیشتازی ترامپ در هفت ایالت نیز به معنای تمام شدن کار به نفع او نیست. بنا به الگوهای انتخاباتی آمریکا میانگین خطای نظرسنجیها در رقابت امسال میتواند مثبت یا منفی 3.8 درصد باشد. از این منظر، تقریبا نتایج در دو ایالت آریزونا و نوادا تقریبا برای ترامپ تضمین شده است.
اما در 5 ایالت دیگر رقابت بسیار نزدیک است و امکان جابجایی آرا وجود دارد. فراموش هم نباید کرد که ترامپ حدود 19 رای الکترال نیز در ایالتهای با نتایج نسبتا مشخص عقب است.
در این ایالتهای کلیدی حتی یک رای هم سرنوشتساز است. در برخی از آنها اقلیتهای قومی و دینی مانند یهودیان، مسلمانان و عربها زندگی میکنند که خیلی از آنها تا همین لحظه هم مردد هستند که به کدام نامزد رای دهند. علت هم به جنگ غزه و لبنان بر میگردد که به عنوان فاکتوری تاثیرگذار عمل میکند.
در این راستا هریس در ساعات گذشته در ایالت پنسلوانیا با تاکید بر حمایت از اسرائیل، رای دهندگان یهودی را خطاب قرار داد و در ایالت میشیگان با اشاره به ضرورت پایان جنگ و اوضاع اسفبار غزه رایدهندگان عرب و مسلمان را.
شرکت پایین (72 میلیون نفر) در رای گیری زودهنگام نیز نشانه خوبی برای دموکراتها نیست که در سال 2020 با بسیج علیه ترامپ بیش از 101 میلیون شرکت کردند، اما این بار به دلیل نارضایتی از عملکرد بایدن و عادی شدن حضور ترامپ در دنیای سیاست آمریکا، راهبرد «ترامپهراسی» اثر قبلی خود را از دست داده است.
فعلا شانس ترامپ اندکی بیشتر است، اما هم او هم هریس هر کدام برای پیروزی دستکم به آرای الکترال 3 ایالت از 5 ایالت کلیدی دیگر (پنسلوانیا، کارولینای شمالی، جورجیا، میشیگان و ویسکانسن) نیاز دارند.
#گلعنبری
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
هدایت شده از #ققنوس_آتشین🚩🏴
💢 حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها:
إنْ کُنْتَ تَعْمَلُ بِما امَرْناکَ وَ تَنْتَهی عَمّا زَجَرْناکَ عَنْهُ، قَانْتَ مِنْ شیعَتِنا، وَ إلاّ فَلا
👈 #ققنوس_آتشین : خوشا آنکه،احمدش؛ #پرستاریپهلوان باشد.
"گرامیداشتِ #روز_پرستار و میلاد حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها"
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 گذار قدرت جهانی به نظمِ شرقیشده
یکم. رهبر معظم انقلاب از هنگام قرار گرفتن در منزلت ولایت فقیه، تجدیدنظری در سیاستهای منطقهای و جهانیِ امام خمینی نداشتند و از همان زاویه، به مناسبات و معادلات بیرونی نگریستند و به تدبیرِ چگونگیِ «کنشگریِ جهانیِ ایران» پرداختند. در این راستا، ایشان همان خطوط راهبردیِ امام خمینی را استمرار بخشیدند و بسط دادند که عبارتند از: اهتمام به ایجاد یک «دورۀ تاریخیِ جدید» و عبور از نظم کنونیِ جهان در قالب نظریۀ «پیچ تاریخی»؛ ایستادن در برابر ایدئولوژی «لیبرال- سرمایهداری» و عرضۀ نظریۀ «مردمسالاری دینی» بهعنوان بدیل حکمرانانه؛ سوقدادن ایران به سوی «الگو» واقعشدن و تبدیلگشتن به یک تجربۀ عینیِ کامیاب در قالب نظریۀ «استحکام ساخت درونیِ نظام» و «ایران قوّی»؛ بسیج نیروهای بومی و اینجایی در جهت ایجاد « #تمدّنِ_نوینِ_اسلامی » در برابر تمدّن غربی؛ تقویّت موج «بیداری اسلامی» در میان جوامع اسلامی و برانگیختن و فعّالسازی امّت اسلامی؛ مطرحساختن نظریۀ «مقاومت» به عنوان راه برونرفت از تعدّی و تجاوز غرب و معرفیکردن نظام جمهوری اسلامی به عنوان دولت مقاومت؛ حمایت قاطع از تشکیل و بسط «هستههای مقاومت» در سطح جوامع اسلامی به مثابه لایههای بومی و توزیعشدۀ نظریۀ مقاومت و «عمق راهبردیِ جمهوری اسلامی»؛ تشدید و تعالیِ «بنیۀ نظامی» به منظور بازدارندگیِ حداکثری نسبت به تمایل دشمن به درگیری. اینک باید به طور مختصر این مفاهیم را بر اساس سیر تاریخی، مفصلبندی نمود تا به لحظۀ اکنون رسید که با مسألۀ غزه مواجه هستیم و حس میکنیم که تاریخ در حال ورقخوردن و پانهادن به دورۀ جدید است.
دوم. از دو دهۀ پیش به این سو، رهبر انقلاب سخن از «پیچ تاریخی» به میان آوردند و کوشیدند با ارائۀ شواهد و مصادیقی، نشان بدهند که جهان در آستانۀ یک تحوّل بنیادی و دگرگونی فراگیر قرار گرفته است. این تفسیر از جهان، در گفتههای ایشان تکرار شد و بهتدریج، صراحت بیشتری یافت؛ به گونهای در چند سال اخیر، ایشان با اصرار و تأکید بسیار بیشتری، از این پیچ سخن میگویند، بلکه بر این باور هستند که ما اکنون در درون لایههایی ابتدایی از «متن تحقّقیافتۀ» آن قرار گرفتهایم و چندیست که تحوّل، آغاز شده است. در این چرخش تاریخی، گرانیگاه قدرت از «غرب» به «شرق» انتقال خواهد یافت و شرق نهفقط با غرب، برابری خواهد کرد، بلکه بر آن «تفوّقِ تمدّنی» خواهد یافت. « #شرقیشدنِ_قدرت_جهانی »، خصوصیّت دورۀ تاریخیِ جدید است که رهبر انقلاب در چند دیدار، به آن اشاره کردند. بهاینترتیب، دورۀ «نظم نوین جهانی» و «جهان تکقطبی» که سوداهایی آمریکایی بودند، به سر آمده و قدرتهای مؤثّر، جرأت صفآرایی یافتهاند. رهبر انقلاب بر این باور هستند که تحوّلات تاریخیِ بزرگ، در کوتاهمدّت رخ نمیدهند و باید صبور بود و شتابزده، توقع معجزه نداشت. باید علائم چرخش را دید و شناخت و کوشید از ظرفیّت خویش در جهت تولید «شرایط امکانِ معطوف به چرخش» استفاده کرد. این پرسش را که «رسالت تاریخی ما» در برابر این موقعیّت خاصِ جهانی چیست، در برابر نخبگان ایرانی قرار دادند و تلاش کردند ذهنهای فرهیخته را با آن درگیر و مماس سازند. در این حادثۀ تاریخی، ایران نیز نقشآفرین بوده و امکانهای مهمی را پدید آورده است، اما در کنار این عامل، دیگرانی نیز حضور داشته و دارند که معادلهساز و چرخشآفرین بودهاند. بنابراین از نظر ایشان، چرخش تاریخی را نباید «تکعاملی» و «تکمحور» قلمداد کرد.
سوم. خیزش « #بیداری_اسلامی » که یک دهه پیش پا گرفت و موج عظیمی را به راه انداخت، امیدها را زنده کرد و نشانههایی از جهانِ فردا را پیش رو قرار داد، اما چندی بعد با درهمریختهشدن این موج، نظریۀ انقلاب اسلامی دربارۀ صورتبندی موجِ تحوّلخواهی در میان جوامع اسلامی به چالش کشیده شد. افزونبراین، «ظهور داعش» در منطقه و « #شیوع_سلفیگری »، به عنوان نشانۀ نقیض و مبطل سر بر آورد و رویکرد انقلاب اسلامی را با احتمال شکست روبرو کرد. اما حماسۀ مواجهۀ قاطعانه ایران در پسزدن داعش و پاکسازی منطقه از جولاندهی و قدرتگیری داعش –که به دست باکفایت شهید سلیمانی صورت گرفت– ورق را برگرداند و تهدید مهلک را فرصت تاریخی تبدیل کرد. اینک ایران بهراستی در قامت یک «قدرت منطقهای» ظهور کرده بود و منطقه به عرصۀ «تجلّیِ اقتدارِ» او تبدیل شده بود. باید پاسخ ابتدایی ایران به ترور حاجقاسم را نیز به این معادله افزود و آن را نیز مولّد اقتدار دانست.
👈ادامه دارد:
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 گذار قدرت جهانی به نظمِ شرقیشده یکم. رهبر معظم انقلاب از هنگام قرار گرفتن در منزلت ولایت فقیه، ت
👈ادامهی گذار قدرت جهانی به نظمِ شرقیشده:
چهارم. درحالیکه روایت رهبر انقلاب از «جنگ اوکراین»، یک روایت تاریخی بود و ایشان بر این باور بودند که در پسِ این جنگ، تحوّلات بزرگی نهفته است و جهان در حال حرکت به سویی دیگر است و فردای متفاوتی را خواهد دید، ناگهان «حملۀ شگفتآور حماس به اسرائیل»، نظریۀ چرخش تاریخی را با یک شاهد آشکار مواجه کرد. حماس به عنوان یک نیروی نظامیِ در محاصره و محدود، توانست بر اثر این حمله، هیبت نظامی و شوکت اطلاعاتی اسرائیل را درهمبریزد و به تعبیر رهبر انقلاب، آن را با یک « #شکست_حیثیّتیِ_ترمیمنشدنی » روبرو سازد. درحالیکه اسطورۀ اسرائیل، برخی ذهنها را به تسخیر خود درآورده بود و برچیدن اسرائیل را به آرزوی خام و نشدنی تبدیل کرده بود، این نفوذ حیرتآور، همۀ فرضیههای پیشین را کنار زد و «امکان تاریخیِ تازهای» را پدید آورد. مسألۀ اساسی نیز این بود که در برابر اسرائیل، فقط یک «گروه نظامیِ داخلی» قرار داشتند و نه دیگرانی همچون ایران، و به همین دلیل، این شکست، یک «شکست تحقیرآمیز» برای اسرائیل به شمار آمد. اسرائیل که به بیان رهبر انقلاب، در ورطۀ «استیصال» و «سرگشتگی» گرفتار شده بود، چارهای جز پاسخ نداشت، اما در عمل دریافت که پس از تهاجم وحشیانه به غزه، نهفقط فتوحات نظامی نصیبش نشد، بلکه از نظر انسانی و اخلاقی نیز در چشم جهانیان محکوم گشت. دراینمیان، حملۀ اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، خطای براندازندۀ دیگری بود که اسرائیل به دلیل گرفتار آمدن در « #بنبست_راهبردی »، مرتکب آن شد. این خطا، با واکنش خوفانگیز ایران مواجه گردید و پهپادها و موشکهای ایران به آسمان اسرائیل راه یافتند و از گنبد آهنین عبور کردند. اسرائیل تاکنون نتوانسته به این مواجهۀ قاطعانه و جسورانۀ ایران پاسخی بدهد و این امر را نیز باید به فهرست طولانیِ شکستها و بنبستهای اسرائیل اضافه کرد. ایران نشان داد که در پی جنگ نیست، اما کمترین تردیدی در دفاع از خویش ندارد و هرگونه تعرض و تهاجم را بدون تعارف و بهطور صریح، پاسخ میدهد. بهاینترتیب، واقعۀ غزه از ابتدا تا انتها، ناکامی و تزلزل اسرائیل را به دنبال داشت و اقتدار پوشالیاش را با چالش بنیانبرافکن مواجه کرد.
پنجم. این قطعههای تاریخی، اگر بریدۀ از یکدیگر تصویر شوند، شاید چندان برانگیزاننده نباشند، اما وقتی در کنار یکدیگر قرار میگیرند، به شواهد مؤیّد یک دورۀ تاریخیِ جدید تبدیل میشوند که در آن، قدرت از غرب به شرق انتقال یافته و نظم جهانی، یک جابجایی بزرگ را تجربه میکند. همۀ نیروهای تاریخی، در این نبرد حضور دارند و در دو طرف تاریخ ایستادهاند. در یک سوی تاریخ، حافظان نظم کنونی هستند که از متن تجدّد برساختهاند و هیچ دیگریِ تمدّنی را برنمیتابند و میخواهند تفوّق خویش را امتداد بدهند. این نیروها، آخرین تلاشهایشان را برای جلوگیری از گذار تاریخی، صورتبندی کردهاند و اینک بهشدّت، بیشفعّال و پُرتحرّک شدهاند. برای اینان، آنچه که در حال رخدادن است، هرگز فروتر از نزاع برای موجودیّت نیست؛ مسأله، برتری و سروری در لایۀ جهانی است و اگر تاریخ ورق بخورد، تلاشهای سیصد سالۀ تجدّد برای تفوّق و استعمار و سلطه، یکجا از دست خواهد رفت. در طرف دیگر، نیروهایی حضور دارند که از متن تاریخ تحقیرشده و فروتر انگاشتهشده برخاستهاند و سودای تمدّنپردازی دارند و میخواهند از زنجیر تجدّد به در آیند و تاریخ خویش را بسازند. در کانون این نیروهای تاریخی، ایران است؛ ایرانی که در اثر انقلاب اسلامی، بیشتر فاصله را از عالَم تجدّد گرفت و خویش را بر اساس سنّت قدسی و الهی، بازتعریف کرد و به فلسفۀ حیات در عالَم تجدّد، دست رد و نفی زد. هیچ نیرویی در شرق، در این حد و اندازه، ستیز و زاویه به عالَم تجدّد ندارد، بلکه این نیروها، از نظر جوهرۀ هویّتی، تجدّدی هستند و فقط از لحاظ قدرت و هندسۀ سیاسی، در برابر تجدّد ایستادهاند. اما ایران، حکم بسیار متفاوتی دارد؛ انقلاب ایران، یک عالَم تاریخیِ جدید پدید آورده که از حاصل تذکّر رسولانه بوده و معنویّت و ایمان و عبودیّت و حضور خدا را در عرصۀ عمومی و ساختاری، احیا کرده است. این تاریخ قدسی، ریشه در خاک حرکتِ تاریخیِ انبیای الهی دارد و امتداد آن است و میرود که بهزودی بر جهانیگریِ تجدّد، غالب گردد.
#جمشیدی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 راز سردرگمی اقتصادی
👈مجریها(دولتها) به سیاستهای نظام تعهد لازم را ندارند.
الگوی متناسب با سیاستها برای ایفای نقش دولت در اقتصاد طراحی و پیادهسازی نشده است.
🔸شرط لازم پیشرفت اجتناب از سیاستهای لیبرالیسم تجویزی است. اساسیترین مشکل طیف فکری لیبرال اين است كه بر تجربه غرب چشم میبندند و کورکورانه تجویزش را میپذیرد!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
👈و اما
اضمحلال هژمونيك آمريكا در عرصه اقتصادی
خانم«آرایانا هافینگتون» تصویر دقیق وضع اقتصادی آمریکا در قرن ۲۱ را شرح میدهد. زیرساختهای فرسوده و ناکارآمد، عدم سرمایهگذاری برای نوسازی و به روز شدن زیرساختها، اضمحلال طبقه متوسط به عنوان نيرویی كه باعث قدرت گرفتن امریکا شده بود، فساد سیاسی و اقتصادی، ناکارآمدی نظام آموزشی و این لیست در کتاب آمریکای جهان سومی مفصلا ادامه دارد.
👈آمریکا ۱۹ هزار میلیارد دلار بدهی دارد که ۳۵ درصد آن به ساير کشورها است. فعلا آمریکا به واسطه ارزش دلار در دنیا واردات ارزان انجام میدهد اما این بدهی زمانی معنادار خواهد شد که دلار جايگاه خود را به عنوان ارز رایج از دست بدهد، آمريكا دیگر قادر به واردات نخواهد بود و وارد بحران تورمی خواهد شد.
زمانی اعلام میشد کشورها باید عضو WTO باشند در غیر این صورت از تجارت جا خواهند ماند ولی به خاطر ناکارآمدی WTO حتی کشورهای عضو به سمت ترتیبات تجاری دوجانبه و چند جانبه و منطقه ای رفته اند.
بانک سرمایهگذاری زیربنایی آسیا به دلیل مقاومت آمریکا برای حفظ حق وتوی خود جایگزین IMF شده است. این صندوق هنجارهای IMF را تحمیل نمیکند و با اقبال قابل توجهی مواجه شده است.
#قدرت_و_پیشرفت
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
سلام علیکم
👈پیروزی ترامپ چه تاثیری بر منطقه و جهان خواهد گذاشت؟
عرض ادب و احترام فراوان خدمت شما عزیزان
خیلی از عزیزان میپرسند که بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا چه اتفاقاتی در منطقه خواهد افتاد
برخی معتقدند که با اومدن ترامپ ، فشار بر روی ایران بیشتر خواهد شد
چون ترامپ یک بیزینسمن هست و به شدت به دنبال درآمد زایی برای آمریکا است
و نشون داده که حامی سر سخت اسرائیله
به همین دلیل قطعا دوباره به سمت عربستان تمایل پیدا خواهد کرد تا از این گاو شیرده سواستفاده کنه
در واقع ترامپ بلده خوب با مهره عربستان بازی کنه
چون چند تا فایده براش داره
میتونه از عربستان برای کنترل ایران و ایجاد آشوب در ایران استفاده کنه
و عربستان هم عین سگی که صاحبش کنارش اومده ، قطعا باز دل و جرأت پیدا خواهد کرد
از طرفی هم برای عربستان میتونه محل درآمد خوبی برای آمریکا باشه
ترامپ خیلی خوب تونست رابطه ایران و عربستان رو بهم بزنه و از این تشنج پیش اومده هم بزرگترین قرارداد تسلیحاتی قرن رو با عربستان ببنده و حتی برای محافظت از عربستان ، پول طلب کنه
بقای اقتصاد آمریکا در ایجاد جنگه اینجوری میتونه با فروش تسلیحات درآمد خوبی داشته باشه و بهانهای برای حضور در منطقه پیدا کنه
ترامپ قطعا جنگ اوکراین رو سریعا پایان میده ، چون نمیخواد اونجا هیچ کمک مالی بکنه
ولی از طرفی عربستان رو به جان یمن خواهد انداخت تا تمرکز یمن از منطقه و دریای سرخ و باب المندب برداشته بشه و این یعنی فشار از روی اسرائیل تا حد زیادی برداشته میشه
و یکی از دستهای قدرتمند ایران در منطقه رو مشغول میکنه
و در این بین تسلیحاتش رو هم میفروشه
البته الان یمن به دنبال همین بهانه است تا عربستان رو فتح کنه
و عربستان میدونه در صورت درگیری با یمن باید قید آرامکو رو بزنه و حصرت آقا هم فرمودن این تسلیحات عربستان به زودی به دست مجاهدان اسلام خواهد افتاد
این یمن ، آن یمن قبل نیست
الان بشدت قدرتمنده و توان موشکی اون تا قلب ریاض و جده میرسه و آرامکو هم بشدت در دسترس اونهاست
ترامپ باز هم به دنبال انتقال سفارت به قدس اشغالی خواهد بود
و این تندروی ها بشدت اسرائیل و آمریکا رو به ورطه نابودی خواهد کشید
طبق فرمایش حضرت آقا در سال ۹۸ ، انتخاب ترامپ میتونه یک دلیل کافی برای افول سیاسی آمریکا باشه
و آمریکا با انتخاب فرد دیوانه ای مثل ترامپ خیلی زودتر نابود خواهد شد
عده ای میگن حضرت آقا فرمودن ترامپ به زباله دان تاریخ رفت ولی چرا الان رئیس جمهور شده ؟
رفیق عجله نکن
هنوز وقت هست که این ترامپ با همین آمریکا به زباله دان تاریخ بپیوندن
اندکی صبر کنید و عجول نباشید
تاریخ به نقطه بدون بازگشت خودش رسیده
و آبستن خیلی اتفاقات مهمه
همه طرفهای ماجرا برای بقا مبارزه میکنند
و این حزب خداست که پیروز است ان شاءالله.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍️قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
هدایت شده از #ققنوس_آتشین🚩🏴
"🌺به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها🌺"
💢 تولد زینب، تولد رسالتِ زنان است؛ رسولى که در کوتاهترین مقطع تاریخ، خاموشترین بیابان و مسمومترین فضا به یک واقعهء خونین حیات بخشید و پژواک پیامش تا ابد مناره به مناره و گنبد به گنبد طنین میافکند و سینه به سینه و دوش به دوش همراه زنجیرها میگردد.
#لبیک_یا_زینب_سلاماللهعلیها
❇️زینب علیهاالسلام اُسوه و الگوییست از #زن_زندگی_آگاهی ، عفت، عصمت، نجابت، شجاعت، شکیبایی، بودن، ماندن، حرکت، هجرت، عشق، ایثار، مسئولیتپذیرى، قیام، تاثیر بر خلق!
✅ زینب یعنی
آبروی آفرینش، تبلور صبر و زینت شبهای تنهایی پدر، تجسم عصمت و مرحم زخمهای سینه مادر، سنگ صبورِ غربت و مظلومیت برادر، زهرایی که سقیفه خونبارش کربلاآفرین شد، پناهدِهِ یتیمان و پرستار زخمهای عاشورایی، آغوش پناه کبوتران پر و بال سوخته و خطبهء گویا حقانیت و مفاهیم تیغهای کربلایی، چکامهی روشن غم؛ بیانیهای پر از سوز اما استوار
"زینب یعنی وصف تمام خوبیها تا بینهایت"
✍🏻باید به زینب دو رکعت بصیرت اقتدا کرد، همسفره صبرش شد و در سایه عفافش عفت را آموخت؛ از مدینه تا کربلا، کوفه و دمشق همراهش کولهبار مسئولیتهاى اجتماعى را حمل کرد تا از کُنج تاریکِ تحریف که بیدینان براى زنان ساختند، بیرون جَهَد و بودن را تجربه کند
زینب میزید و هرگز نمیمیرد!
#ققنوس_آتشین
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 نقش راهزنان سیاسی در تخریب وفاق ملی
الف): بخشی از اصلاحطلبان(نه همهی آنها) که معمولأ نقش اپوزیسیون نظام را بازی میکنند و در بزنگاهها در صف دشمنان نظام قرار میگیرند، همواره مترصد فرصتهایی هستند تا به درون نظام نفوذ کرده و حتی پستهای کلیدی را تصاحب کنند.
مثلآ با پیروزی آقای پزشکیان، همین طیف افرادی که انتخابات را تحريم کردند و یا به اوباما و دشمنان مردم و نظام نامهی من فدایتشوم نوشتند و از آنها خواستند تا مشکلات ما را حل کنند و یا با تشدید تحریمها، زمینهی سقوط تنها نظام انقلابی و مردمی که پنجه در پنجهی استکبار جهانی انداخته است را فراهم کنند، با حرس و ولع عجیبی دارند پستهای مهمی را اشغال میکنند و هیچ به روی مبارک خود هم نمیآورند که زمانی علیه همین نظام و دوشادوش اغتشاشگران و اراذل و اوباش ،دست به تخریب اموال عمومی و آشوب و بلوا زده بودند!
لذا غصب پستهای دولتی توسط آنها نمونهی بارزی از #راهزنی_سیاسی است.
ب): همچنین گرچه آقای دکتر پزشکیان با حمایت اصلاح طلبان و حتی بخشی از اصولگرایان، بخصوص بخشی از طرفداران آقای دکتر قالیباف و نیز به علت اختلاف در جبههی اصولگرایان، پیروز انتخابات ریاست جمهوری اخیر شد، اما بنا به دلایل ذیل دولت آقای پزشکیان با دولتهایی مثل آقایان خاتمی و روحانی فرق دارد و نباید همهی دولت او به نفع حتی اصلاحطلبان طرفدار نظام، مصادره شود زیرا:
✅ اولا حدود نیمی از مردم در انتخابات اخیر حضور نداشتند، علل آن هرچه باشد، نقطه ضعفی است برای هر دو طیف اصلی کشور که در انتخاباتی رقابتی، تمام تلاش خود را به کار گرفتند ،اما فقط نیمی از مردم را پای صندوقهای رأی آورند، لذا عدم حضور نیمی دیگر ،نوعی اعتراض به هر دو طیف سیاسی کشور بوده و به پای اصولگرایان و اصلاحطلبان هردو نوشته میشود.
✅ ثانيا آقای پزشکیان هم در تبلیغات انتخاباتی خود و هم در سخنرانیهایش در بعد از انتخابات، کرارا میفرمایند من وابسته به هیچ حزب و جریان سیاسی نیستم و حتی چند بار گفت:" مردم ما در انتخاب من به شعار محوری وفاق ملی رأی دادند."
ایشان حتی در اوج تبلیغات انتخاباتی فرمودند در دولت آقای خاتمی هم بنده عضو هیچ حزبی نبودم، اما به دلیل عمل کرد خودم وزیر شدم.
بنابراین مصادره کردن دولت ایشان به نفع یک طیف خاص، نوعی ناعدالتی، خلف وعده و راهزنی سیاسی است!
✅ ثانیا بعد از انتخابات و با پايان یافتن رقابتهای انتخاباتی، به دلیل برخورد اخلاق مدارانه نامزدهای رقیب و افراد تأثیر گذار و جریانهای سیاسی کشور و تأکیدات مکرر و مؤکد آقای پزشکیان، رقابتهای انتخاباتی تبدیل به رفاقت شد و در اقدامی کم سابقه، فضای وفاق و همدلی در بین همهی جریانها و دستگاه های مختلف برای کمک به دولت که کمک به مردم و نظام است، به وجود آمد.
حال نوبت مدیران ارشد دولتی است که بیشتر و بهتر از بقیه به شعار رئیس جمهور در مورد وفاق ملی عمل کنند.
بنابراین لازمهی عمل به شعار وفاق ملی، استفاده از ظرفیت همهی طیفهای داخل نظام و پرهیز از برخوردهای یکجانبه و عزل و نصبهای سیاسی آن هم به نفع یک طیف خاص است.
پس اینکه در شعار گفته شود #وفاق_ملی و وحدت داشته باشیم ،اما در عمل به یک طرف غش شود،منطقی،منصفانه و معقولانه نبوده و نوع دیگری از فریب مردم و راهزنی سیاسی است.!
✅ رابعا در انتخابات امسال نسبت به انتخابات قبلی، کمترین مشارکت مردمي را داشتیم، لذا هم ریاستجمهوری منتخب با آرای کمتری انتخاب شد و هم فاصلهی آرای ایشان از نامزد رقیب کمترین ميزان بود،لذا نمیتوان یک طیف را پیروز قاطع دانست.
مثلا طی انتخابات ۷۶ با مشارکت ۸۰درصدی، آقای خاتمی که مورد حمایت همهی اصلاحطلبان بود، با حدود ۱۳میلیون اختلاف با رقیب دوم خود، توانست بیش از ۲۰ میلیون رأی یعنی ۷۰ درصد آرای مأخوذه را به دست آورد. لذا صلاحطلبان، دولت وی را بطور کامل در دست گرفتند.
همچنین در انتخابات سال ۸۸ در یک مشارکت ۸۵ درصدی، آقای احمدینژاد که مورد حمایت جدی اصولگرایان بود، با کسب حدود ۲۵ میلیون رأی، یعنی بیش از ۶۲ درصد آرای مأخوذه (و بیش از يازده میلیون رأی بیشتر از رقیب اصلی)برندهی انتخابات شد،لذا اصولگرایان حامی وی هم دولت او را به دست گرفتند.
اما آقای #پزشکیان در انتخابات امسال در یک مشارکت پنجاه درصدی و کسب حدود ۱۶ و نیم میلیون رأی، یعنی حدود ۵۵ درصد آرای مأخوذه و با اختلاف کمتر از ۳ میلیون با رقیب اصلی، برندهی انتخابات شد. رقیب ایشان که مورد حمایت اصولگرایان و انقلابیون بود بيش از ۱۳ و نیم میلیون یعنی ۴۵ درصد رأی دهندگان را بدست آورد.
پس جا دارد در عزل و نصب مدیران حق این ۴۵ درصدی هم هم لحاظ شود.
وگرنه اولین تخریبگرانِ وفاق ملی همان مدعیان آن خواهند بود!
والسّلام علی عبادالله
#بیرانوند
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
سلام علیکم
عرض ادب و احترام فراوان خدمت شما عزیزان
موضوع اول نگرانی عزیزان از صحبتهای مقام معظم رهبری در جمع خبرگان رهبری در مورد تعیین رهبر آینده
موضوع دوم نگرانی بابت آمدن ترامپ و عدم پاسخ ایران در وعده صادق۳ است که باعث نگرانی شده
به نظر حقیر صحبتهای مقام معظم رهبری از دو زاویه قابل درکه
اولین زاویه اینکه خب ، ایشان داشتن وظیفه خبرگان رو که انتخاب رهبری است شرح میدادن و در مورد اینکه رهبری باید چه خصوصیتهایی داشته باشد ، مطالبی رو فرمودند که امری عادی است
و البته بالاخره الان ایشان بالای ۸۰ و خردهای سنشونه و عقل سلیم میگه که امت اسلامی نباید بدون رهبر بمونه
اما از زاویه دیگر شاید تلنگری برای ما باشه ، تا به خودمون بیاییم و ایشان رو در رسیدن به آرمان تاریخی شیعه که رسیدن به تمدن نوین اسلامی به امامت آن ولایت عظمای الهی است ، یاری کنیم
درسته که همه نشانهها دارن نزدیک بودن ظهور رو نوید میدن
ولی خداوند هیچ تعهدی نداده ، امتی که ولی زمانشون رو یاری نکنند به ظهور برسونه
اگر موسی باشی و امتت حرفت رو گوش ندن
اگر علی ع باشی و حرفات زمین بمونه
خداوند حجتش رو از مردم میگیره تا بفهمند که چه نعمتی رو از دست دادن
حضرت آقا که از امیرالمومنین ع بالاتر نیستند
اگر یاری نشوند برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی ، خداوند زبانم لال براحتی ایشان رو میبره پیش خودش و ما میمونیم این دنیای گرگصفت
حالا بریم ببینیم چقدر از حرفهای ایشان زمین مونده
جهاد تبیین چه شد
الگو سازی فرهنگی چه شد
اقتصاد مقاومتی چه شد
عدم سازش با شیطان بزرگ چه شد
این همه فرامین اقتصادی و سیاسی و فرهنگی که روی زمین مونده ، چه شد؟؟؟؟
بریم ببینیم که چقدر تونستیم حرفهاش رو اجرا کنیم
وقتی قرار باشه حرفهای ولی خدا روی زمین بمونه ، خب خدا چرا باید ایشان رو بین امتی که حرفش رو گوش نمیدن نگهداره؟
آهای مردم
اگر گوش به حرف این سید عظیم الشأن بدیم با کمترین دردسر به ظهور میرسیم
ولی اگر حرفهاشون رو زمین بمونه ، اونوقت قسمت سخت رسیدن به ظهور میفته گردنمون
دقت کنید
همه شدیم شنونده
همه شدیم نگران
همه شدیم متوقع اینکه یکی باید یه کاری بکنه
ولی وقتی به خودمون نگاه میکنیم هیچ عمل مثبتی از ما بیرون نمیاد
فقط بلدیم نگاه کننده باشیم
تهش اینه که بریم از دونفر سوال کنیم که من الان باید چیکار کنم
وای به روزی که در این اتفاقهای آخرالزمانی فقط و فقط بیننده باشیم
رفیق عزیز
یه عده تو حادثه کربلا فقط بیننده بودند که پسر فاطمه به مسلخ شهادت رفت ، خداوند هم اونها رو لعن کرده
ببخشید که باید استناد کنم به این مصرع که در اتفاقات آخرالزمان بیطرفان ، بیشرفانند
مواظب باشید در تاریخ یکبار دیگر ننویسند که علی تنها ماند
شاید خستهترین آدم دنیا حضرت آقا باشند اما با صلابت ایستادن
اما ناراحت از اینکه این همه حرف میزنند و زمین میمونه
و اوست تنهاترین سردار صاحب الزمان عج که از چپ و راست داره شمشیر میزنه
👈و اما موضوع دوم
ترامپ دیوانه بر سر کار اومد
اولا ما یه حساب تسویه نشده با او داریم که قطعا باید تسویه بشه و خواهد شد انشاءالله
دوم اینکه او همون زمان هم که رئیسجمهور آمریکا بود هر کار میتونست کرد ولی ماحصل جنگ افروزیش در بین عربستان و یمن ، تولد یک بازوی قوی محور مقاومت شد که الحمدلله روز به روز داره قویتر میشه
خوبی آمدن این مردک دیوانه اینه که حضرت آقا صریحا فرمودن که با این مردک مذاکره نخواهند کرد
پس موضوع مذاکره با آمریکا منتفی است
اینو امثال ظریف و پزشکیان تو گوششون فرو کنند
به فرموده حضرت آقا ، قطعا نابودی و افول آمریکا توسط این شخص زودتر و پر شتابتر خواهد بود انشاءالله
البته اتفاقاتی در آمریکا به وقوع خواهد پیوست که اونها رو در جای خودشون مشغول خواهد کرد
آمریکا روز به روز به افول خودش نزدیک میشه
فقط انسانهای سطحینگر هستند که وضعیت ظاهری رو میبینند، و خبر ندارند که در بطن ماجرا چه اتفاقی در حال رخ دادنه
شوروی هم تا یک هفته مانده به فروپاشی ، هیچکس فکرش را نمیکرد که آنگونه از داخل فرو بپاشد
و خواهید دید که کشتی آمریکا توسط همین مردک مجنون بالاخره غرق خواهد شد انشاءالله
و اما اومدن او هیچ خللی در جواب دادن ما به اسرائیل نخواهد داشت
جواب ما قطعی است و در موعد خودش اسرائیل حتما تنبیه خواهد شد
عجله نکنید و نظارهگر باشید
طراحی عملیات و لجستیک و آرایش جنگی گرفتن به همین سادگیها نیست
این پروسه زمان بر هست ولی قطعا انشاءالله اتفاق خواهد افتاد
اسرائیل پایگاه آمریکا در منطقه است
مثل عین الاسد که ما موشکبارانش کردیم در زمان همین ترامپ
اسرائیل رو هم موشکباران خواهیم کرد انشاءالله.
به امید پیروزی حق بر باطل
والسلام علیکم والرحمهالله و برکاته
✍قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 چه چیزی مردم را از نظام دل سرد میکند: #عدم_برخورد_با_فساد و مفسدین در جایگاههای مهمِ انقلاب اسلامی یا برخورد با مفسدین در هر رتبه و مقام و لباسی؟
👈 سالهاست واژه #مصلحت، به رمز عبورِ مفسدین برای فرار از محاکمه و عزل تبدیل شده است.
قطعهای از فیلم سینمایی "مصلحت"
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تربیت و آموزش در مکتب کفتربازها
👈تلاش و دقت حیرت آور کفتربازان در راه آموزش و تربیت چندتا کبوتر
خداییش با شنیدن حرفای اینها دلم سوخت. دلم برای دانش آموزان این مملکت سوخت.
این کفتربازها فهمیدن برای تربیت کبوترها چقدر باید زحمت کشید و عاشقانه تلاش کرد و با مدل کارمندی نمیشه
اینها فهمیدن که هر کفتری نیازهای خاص خودشو داره و مربی باید دقیق وضعیت اون رو بررسی کنه و مطابق نیاز هر کبوتر بهش رسیدگی کنه
👈 ولی افسوس که در نظام تصمیمگیری کشور ما چند نفر رو میذارن در تهران بشینن و برای هفده میلیون دانش آموز برنامهریزی کنن و راه خلاقیت و نوآوری معلم و خانواده رو ببندن. یعنی فهمشون از تربیت و آموزش در اینحده!
داشتم فکر میکردم اگه قرار بود با مدل آموزش و پرورش ما به این کفترهای بیچاره رسیدگی کرد قطعا خیلیهاشون به سرعت میمردن و بقیه هم آموزش درستی نمیدیدن. مثل بچههای ما که عمر و استعداد اکثر اونها کشته میشه و آموزش درستی هم نمیبینن.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 گابور ماته، روان پزشک و نویسنده مشهور یهودی، به یک اسرائیلی که فلسطینیها را حیوان خطاب میکند، پاسخ قابل تاملی میدهد...
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢تمام بایستههای یک #رویارویی_سرنوشتساز
1⃣ در رابطه با اسرائیل و اهم مسائل منطقه، هیچ تفاوت چشمگیری در رویکردهای دموکرات و جمهوریخواه وجود ندارد و عمده تفاوتها فقط در جزئیات قابل مشاهده است.
2⃣حتی اگر نامزد دموکراتها رئیس جمهور آمریکا شده بود، وضعیت حمایت کاخ سفید از دولت موقتِ صهیون، تفاوت جدی با دوران ترامپ نداشت. در لایههای زیرین و پنهان جریان دمکرات نیز رگههایی از نگاههای آخرالزمانی در رابطه با رژیم صهیونی وجود دارد.
3⃣بین ما و اشغالگران صهیونیستی در منطقه یک رویاروییِ بیبازگشت شکل گرفته است که هیچ اتفاقی جز نابودی یک طرف درگیری به این تقابل خاتمه نخواهد داد و پیروزی ما یک وعده حتمی الهی است. راهحلهای سیاسی و مذاکرات و بازیهای دیپلماتیک چیزی از اصل این مبارزه را تغییر نخواهد داد فقط زمینه را برای کلاهبرداری و فريب بیشتر طرف غربی فراهم خواهد کرد.
4⃣ما در جبهه داخلی مجبوریم سطحی از وفاق را با مخالفان و منتقدان و با پذیرش بخشی از مطالبات آنها در حوزههای سیاسی و اجتماعی پذیرا شویم تا زمینه برای تقابل با دشمن بیرونی فراهم شود. سعی کنید برخی تغییرات در سیاستهای داخلی نظام را از این منظر تحلیل کنید. البته مفهوم این حرف کوتاه آمدن از اصول نیست. قدیم که دانش آموز بودم یک سنتی در میان مدیران مدارس بود که برای مدیریت بهتر مدرسه، بچههای شلوغ کلاس را بهعنوان مبصر کلاس میگماردند!
5⃣از منظر دو سوی میدان، تنها یک متغیر است که آینده معادلات را شکل خواهد داد و آن هم "میدان" و خروجی حاصل از آن است و لاغیر. سایر متغیرها نقش فرعی دارند و بنابراین آن طرفی برنده است که در میدان بیشتر، مستحکمتر و قویتر بماند!
6⃣این بار تحلیل ناقص و محاسبه نادرست ما منتج به ضرر نخواهد شد بلکه شکست بزرگ تاریخی را رقم خواهد زد بنابراین حفظ هوشیاری، فریب نخوردن از بازیهای پیچیده طرف مقابل و پادوهای داخلی آن یک اصل اساسی در عدم شکست در این رویارویی است. جریان شبهاصلاحات و ادراکسازی مستمر و موذیانه رسانههای آن، بخشی از این #پازل_فريبسیاسی جبهه مقابل است.
7⃣ تبلیغ سنگین رسانههای شبهاصلاحاتی در سیاسینمایی کنشهایعملیاتیِ آینده دولت ترامپ یکی از خیانتهای شکستآفرین برای کشور است که در این شرایط حساس سرنوشتساز ایران را به سمت سیاهچالههایی همچون، #معامله_بزرگ منطقهای، راهکار سیاسی، عدم تصاعدِ تنش، نیفتادن در تله تنش و جنگ فراگیر سوق میدهد و در نهایت حسرت تاریخی خواهد ساخت.
8⃣ #جریان_انقلابی و دلسوز ایران چند کارویژه را باید توأمان عملیاتی سازد تا انشاءالله پیروزی حاصل گردد؛
▪️#روشنگری و تبیین واقعیاتی که ذکر شد
▪️ایجاد شور و نشاط مبارزه با تعمیق نگاه ملی و ایدئولوژیک
▪️تسریع، گسترش و تعمیق حمایت مادی و معنوی از مقاومت و آسیب دیدگان اجتماعی آن
▪️مطالبه مستمر اجتماعی از حاکمیت در مسیر #استمرار_مقاومت و تشدید ضربه به رژیم
#صدیقی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢دربارهی اشارهی رهبر معظم انقلاب
۱. اشارهی رهبر انقلاب در دیدارشان با اعضای مجلس خبرگان به مسألهی انتخاب رهبر، فقط تذکر به یک امر طبیعی محتمل و ممکن بود و برخلاف برخی گمانهزنیها، ایشان مقصود خاصی نداشتند. ازاینرو، ایجاد فضای نگرانی درباره حیات و جان ایشان درست نیست. به لطف و فضل الهی، شخص ایشان، پرچم را به دست حضرت حجت خواهند داد.
۲. شاید دلیل بیان این اشاره از سوی رهبر انقلاب نیز، یکی این باشد که جامعه در اثر این اتفاق محتمل و طبیعی -و نه قطعی و پیشبینیشده- دچار شوک و سرگردانی نشود و گمان نکند که انقلاب از دست رفته است؛ بلکه تأمل کند که رهبر انقلاب، پیشاپیش نسبت به آن تذکر داده بودند. ایشان بر حسب ظاهر عمل میکنند؛ هر چند به توفیق الهی، هرگز چنین رخدادی واقع نخواهد شد و زعامت ایشان، متصل به ولایت امام معصوم خواهد شد.
۳. و دلیل دیگر اشارهی ایشان این است که تهدید پوچ و رسانهای و حماقتبار صهیونیستهای کثیف و پلید دربارهی ترور ایشان، خنثی و بیمعنا شود و بدانند که ساختار، همچنان تداوم خواهد یافت. رهبر انقلاب، از ثبات ساختار و وابستهنبودن آن به اشخاص سخن گفتهاند، نه اینکه واقعهی ناگواری در پیش باشد. ایشان تصریح کردهاند که اگر چنان شد، خبرگان اینچنین عمل کند؛ این یعنی حرکت انقلاب، متوقف نخواهد شد و انقلاب، آن اندازه به استحکام ساختاری دست یافته و متقن و استوار گردیده است که شخصمحور نیست و چرخهی حیات و استمرار و بازتولیدش، هرگز متوقف نخواهد شد. همین و نه بیشتر. کمترین جای نگرانی نیست و زعامت حضرت ایشان در اثر تفضل و توجه الهی، سالهای سال به طول خواهد انجامید و به ولایت حضرت حجت، متصل خواهد شد.
۴. با اینهمه، هیچ تردیدی وجود ندارد که رهبر انقلاب، ذخیرهی الهی و یک شخصیت متمایز تاریخی هستند. علامه مصباح دربارهی ایشان گفته بودند که مقام ایشان بسیار بالاتر از سید خراسانی است؛ و در جایی دیگر نیز تصریح کرده بودند که اگر بتوان نظیری برای ایشان در تاریخ اسلام یافت، بهسختی و با تساهل میتوان از خواجهنصیرالدین طوسی نام برد؛ و همچنین افزوده بودند که گویا روح امام خمینی در ایشان حلول کرده و ایشان، نسخهی بدل امام هستند؛ و بارها نیز گفته بودند که ایشان، بالاترین نعمت الهی برای ما هستند و هرچه قدردان وجود ایشان باشیم، از عهدهی شکر نعمت وجود ایشان برنخواهیم آمد.
#جمشیدی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─