eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.5هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
614 ویدیو
840 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. 📝مجلس اول «۱» 💎کاشِفَ الکَربِ ولی 🔖لَقَد كُنتُ أنظُرُ إلَيها فَتَنكَشِفُ عَنّي الهُمُومُ وَ الأَحزانُ 💠امیرالمومنین(ع) در بیان معاشرتش با فاطمه زهرا(س)می‌فرماید: به خدا قسم هیچ‌گاه او را خشمگین نکرده و او را وادار به انجام کاری نکردم تا اینکه خداوند عزوجل او را به سوی خود قبض روح فرمود، و او نیز مرا خشمگین نکرد و از هیچ سخنی از من سرپیچی نکرد، و هرگاه به او نگاه می‌کردم تمام غم و ناراحتی هایم برطرف می‌شد. 🔸امیرالمومنین(ع) کاشف الکرب رسول الله(ص) بود، ابن‌عباس می‌گوید: أنَّه أخُوهُ وَ ابنُ عَمِّهِ وَ زَوجُ الطّاهِرَةِ- ابنَتُهُ وَ أبُو‌سِبطَيهِ وَ مَدِينَةُ عِلمِهِ وَ كَشّافُ الكُرَبِ عَن وَجهِهِ . 🍃علی(ع)، برادر رسول خدا(ص)، پسر عموی او، همسر دختر او، پدر دو پسرش، شهر علم او و برطرف کننده غم و اندوه از رسول خداست. فاطمه(س) هم کاشف الکرب علی(ع)بود. امیرالمومنین(ع) هر گاه فاطمه(س) را می دید، غمها و ناراحتی هایش برطرف می شد. 🔹در روزگار غربت بعد از ماجرای غصب خلافت نیز تمام دلخوشی امیرالمومنین(ع) به این بود که فاطمه(س) را دارد، اما با فاطمه(س) چه کردند؟ 🥀از خود حضرت زهر(ش) بپرسیم چه کردند؟ دیلمی در ارشاد القلوب و خصیبی در الهدایه الکبری (که منابع مورد اعتمادی به ترتیب از شیعه و سنی هستند) ماجرا را از خود حضرت بیان نموده اند که فقط قسمتی از آن را می آوریم: فَسَقَطْتُ لِوَجْهِي وَ النَّارُ تَسَعَّرُ، وَ صَفَقَ وَجْهِي بِيَدِهِ حَتَّى انْتَثَرَ قُرْطِي مِنْ أُذُنِي ‏ 🏴در سوخته را با لگد زد و طرف من برگرداند و من که باردار بودم با صورت روی زمین افتادم در حالی که آتش زبانه می‌کشید و صورتم را داغ می کرد(تسفع: یعنی داغ کند و اثر سوختگی بگذارد و رنگ صورت تغییر کند. به لغت نامه ها رجوع کنید)، بعد مرا با دستش به گونه ای زد که گوشواره ام از گوشم پرت شد. 🚩حال با این وضعیت نمی دانم بعد از آن ماجرا امیرالمومنین(ع) وقتی به فاطمه(س) نگاه می کرد غمهایش برطرف می شد یا به غمهایش افزوده می شد؟ و بی جا نیست گفته شود فاطمه‌ای(س) که می‌داند اگر علی(ع) او را با این حالت ببیند، ناراحتی و غربتش بیشتر می شود، روی خود را از علی(ع) پنهان نماید.. 📿 اما کربلا هم یک کاشف‌الکرب برای سیدالشهدا(ع) داشت که در زمان های پر تلاطم و در میان مصائب روز عاشورا، غمها را از چهره حسین(ع) برطرف می کرد و او علمدار کربلا و سقای لب تشنگان، حضرت قمر بنی هاشم(ع) است. 📝فاطمه‌زهرا(س) کاشف الکربِ ولی الله زمانش بود.. | | .
. 🔰حاج ؛ 🔖ایشان در گفتگویی، نکاتی را بیان کردند که مورد استفاده ستایشگران جوان خواهد بود: 🔸اگر ما بتوانیم که منبرها، روضه‌ها و هیأت‌ها را اخلاقی جلو ببریم و رفاقت برقرار بکنیم تا خانواده‌ها بیایند، خیلی از مشکلاتشان حل می‌شود. 🔹اگر می‌بینید جمعیت بالایی در مجالس می‌آیند، این عظمت امام حسین(ع) است. این نشان می‌دهد مردم به هیچ وجه از امام حسین(ع) دست برنمی‌دارند.. 🌀 اهل‌بیت(ع) حتما باید دغدغه مسائل روز اجتماع و کشورش را داشته باشد؛ ما هم دغدغه مردم را داریم، مردم هم دغدغه امام حسین(ع) را دارند و این‌ حسینیه‌ها را هم مردم می‌گردانند و کمک می‌کنند. ⚠️در بحث فنی، آن‌هایی که از ریتم و آهنگ‌های نامناسب استفاده می‌کنند، بخاطر این است که توانایی ندارند؛ توانایی ساخت ندارند! البته نباید این کار را بکنند. می‌گوییم مداح امام حسین(ع)! کسی که مدح اهل‌بیت(ع) را می‌گوید؛ ما در این افراد، مدحی نمی‌بینیم.. ❌ببینید👈🏻 مشکل از آن جایی است که استاد نداریم! کسی که استاد داشته باشد هر چیزی را نمی‌خواند، هر حرفی را نمی‌زند. ما باید در آهنگ‌ها و شعرهای‌مان شأن دستگاه امام حسین(ع) را رعایت کنیم. .
‍ . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گفتم نیا مغیره ها حیا ندارن گفتم نیا داغتو رو دلم میزارن اومدی حیف که خسته دیدمت آینه ی من،  شکسته  دیدمت سرو علی، نشسته دیدمت   آه زخمیه دستای نامردی تو مردم تا  به خونه برگردی تو ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به کی بگم گرفته بغض راه گلومو با یه غلاف از من گرفتن آرزومو شعله زده ، آتیش به جون من   حرف دله،  من و تو و حسن پیش یه مرد ، زنو نمی زنن    آه برگشتی به خونه اما نیلی دق دادن علی رو با یه سیلی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ https://eitaa.com/emame3vom/85931 ....... ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ از ما گذشت وقتی شکسته گوشواره از ما گذشت خدا برا کسی نیاره وقتی می رفت ، قدش رشیده بود وقتی اومد ، ولی خمیده بود چادرشو رو خاک کشیده بود...آه تو سینه یه بغض بی حد داریم از کوچه خاطره ی بد داریم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یکی زدی ولی اومد صدای چندتا من جون دادم دستای تو نرفته بالا با زدنت سیاهی رفت چشاش  برگ گلم  ، ضرر داره براش بسه نزن ، آخه می مونه جاش   آه راه میره  با چشمایی که تاره این سیلی تقاص سختی داره ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ........... . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دق می کنم غسلت مرور غصه هامه دق می کنم غسل تو با اشک چشامه بین موهات ، یه بوی  دودیه هرجای این ، بدن کبودیه اون که زدت ، مگه یهودیه  آه زخمیه‌ غلاف و مسماری تو سخته غسل    شکستگی داری تو ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گریه م گرفت کبودی بازوتو دیدم بغضم شکست وقتی که به پهلوت رسیدم چشم علی ندیده زخماتو با چه دلی ببنده چشماتو دست به دیوار  حالا منم یا تو  آه من میشم چقد بدهکاره تو زود رفتی ، خدا نگهداره تو ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ............ . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (حرفای آخر) گفتم بمون که زندگی بی تو نمیشه این خونه ی سوخته دوباره خونه میشه چیزی دیگه،نمونده از تنت خونی شده ،گلای پیرهنت کشته منو،دعای رفتنت، آه دنیا روو   سر علی آواره از چشمات حلالیت می باره ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ( رو گرفتن ) از ما گذشت جا داره که بمیرم از درد پیچیده که نامرد ،  روی تو  دست بلند کرد اون که آتیش، زده به غربتت حالا  اومد ،واسه عیادتت در نمیام ،من از خجالتت،  آه  از دست یکی دیگه دلگیری روتو از علی چرا می گیری ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (دردودل اسماء با خانم ) این آخری روی لبات بگو بخنده خوب می دونم سخته با درد پهلو خنده میری ولی، کنارمی بازم خواهش ‌تو، زمین نمیندازم تابوتتو، با گریه می سازم ،آه مثل  شمع که سوخته آروم آروم از تو موند یه  سایه ی نامعلوم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ✍ .👇
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
. حاج محمد فراهانی فرمودند مداحی قرص نداره که بخوری و مداح بشی بلکه باید زحمت بکشی و مطلب جمع کنی ول
4_5933885683251810485.mp3
16.65M
📻 | نکته 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۱۴۰۲/۰۸/۱۴ بعضیا فکر میکنند اگه کنار یه مداح معروف بخوانند، موفق خواهند شد ، در حالیکه باید در مجالس بزرگان"زانو زد و گوش داد و آموخت". دنبال شهرت نباشید .... نحوه ی مشهور شدن حاج محمودکریمی
Kashani-14020624-ImamHasan(S)-Hkashani_Com.mp3
38.98M
📋 قطره‌ای از دریای حقیقت امام حسن مجتبی علیه السلام - جلسه سوم از چهار جلسه 🎙 📆 جمعه ۲۴ شهریور ماه ۱۴۰۲
Kashani-14020625-ImamHasan(S)-Hkashani_Com.mp3
40.5M
📋 قطره‌ای از دریای حقیقت مجتبی علیه السلام - جلسه چهارم از چهار جلسه 🎙 📆 جمعه ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۲ مهمترین دغدغه پیغمبر ... وقتی امام حسن به خلافت و امامت رسید، و دید که امت در مقابل معاویه ، همدل نیستند لذا ؛جنگ با معاویه را به آتش بس تبدیل کرد. چراییِ صلح امام حسن و دستاوردهای آن برای شیعیان نگویید جلوی امام حسن ،سبِ امیرالمؤمنین میکردند و حضرت ساکت بود.! حضرت بارها دفاع کرده .......... امام رضا هم؛ پرچم ولایت و برائت رو بر افراشت. وقتی حدیث کلمه لااله الاالله حصنی ... رو قرائت کرد و فرمود بشروطها ... یعنی پذیرش ولایت ما اهلبیت شرطش است (نه پذیرش ولایتِ طاغوت هایی مثل معاویه) .
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان عزیز ‼️ در بحث روضه خوانی ، بناتون رو بر این بگذارید که روضه عاطفی بخونید ‼️ 💠دروس یکشنبه ها
4_5933885683251810476.mp3
39.37M
📻 بشنوید | سخنرانی 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۱۴۰۲/۰۸/۱۴
4_5933885683251810478.mp3
8.87M
📻 بشنوید| 📝 چادرت را بتکان... 🎤 حاج محمد فراهانی 🕌 مجمع یاس کبود 📆 یکشنبه ۰۲/۰۸/۱۴ من گرچه سیه روی وبدم یا زهرا مسکین درت بوده وهستم زهرا ای رشته ی چادرت مرا دست آویز دامن مکش از کرم زدستم زهرا ......................... چادرت را بتکان روزی ما را بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادرت تو۲ یکی بیاد تو این کوچه به مادرم کمک کنه دست حسین و وا کنه به خواهرم کمک کنه فضه داره با ناله هاش قلبمو از جا میکنه هرکی با هرچی دستشه مادر مارو میزنه .......... دلم گرفته برای مادر رسیده فصل عزای مادر بالا نمیاد صدای مادر با اون صدای خسته با دستِ پینه بسته برا ماها دعا کرد با اون دست شکسته واویلتا آه و واویلا کنار خونه با تازیونه افتاده یاسی که غرق خونه الهی بمیرم خیلی جوونه کسی / ز حال مادر دیگه / خبر نداره همش / روضه میخونه... حسین / مادر نداره واویلتا آه و واویلا