💥 6 راه برای کنترل بچه های #بیش_فعال
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
سایت پاکدلها: #کودکان_پر_انرژی.
ما با این کودکان برخورد کردهایم. زمانی که در رستورانی نشستیم و کودکان میز بغل را نگاه میکنیم و با خود میگوییم: «وای.. کودکان من #هرگز این گونه نخواهند شد.» و حال شما کودکی را به دنیا آوردهاید که درست مانند او پر از انرژی است. شاید فکر کنید که برای کنترل این انرژی هیچ راهی وجود ندارد اما ما نکاتی را در اینجا برایتان آوردهایم که میتوانید این انرژی را #کنترل کنید.👇
📙به #رژیم_غذایی او توجه کنید
اگر کودکی پر انرژی دارید، به رژیم غذایی او دقت کنید. مقدار مواد مصرفی چون کافیین، محصولات گندمی (نان، بیسکویت، کیک) و دیگر مواد شیمیایی را در رژیم غذایی او #کنترل کنید. برچسبهای محصولات را بخوانید و از مقدار #قند مصرف شده در مواد غذایی و نوشیدنیهای آن آگاهی یابید. به دنبال #سالمترین مواد غذایی مانند اسنکهایی که در بیرون از خانه مصرف میکنید، باشید.
📔به دنبال #فعالیتهایی برای کودکتان باشید
بعضی از مردم معتقدند که #ورزش برای کودکان در سنین پایین مناسب نیست اما کودکان پر انرژی احتیاج به #سوزاندن کالری دارند. به دنبال فعالیتهایی باشید که احتیاج به #دویدن #پریدن #رقصیدن و #تحرک دارد. به جای رفتن به کتابخانه، او را به کلاس #شنا یا دیگر کلاسهای ورزشی بفرستید تا انرژی بسوزاند.
📒با کودکتان #بازی کنید
کودکان پر انرژی احتیاج به #تعامل از سوی دیگران دارند. این کودکان نمیتوانند ساعتها رو به روی تلویزیون بنشینند یا کتاب بخوانند در حالی که شما اطراف خانه میچرخید. برای آنها #وقت بگذارید و با آنها #بازی کنید.
📕اسباب بازیهایی برای او بخرید که احتیاج به #تحرک و #فعالیت دارد.
کودکان پر انرژی تحرک را دوست دارند. آنها به دنبال اسباب بازیهایی مانند #دوچرخه سواری، #توپبازی، #هولا هوپ هستند که احتیاج به فعالیت دارد. این کودکان از خواندن کتاب یا نقاشی کردن #کسل میشوند و معمولا نمیتوانند آرام مقابل تلویزیون به مدت طولانی بنشینند.
📗تا جایی که میتوانید تماشای تلویزیون را #مدیریت کنید
تحقیقات نشان داده که استفاده #زیاد از بازیهای رایانهای و تلویزیون منجر به مشکلات رفتاری میشود.
📘بر رفتارهای #مثبت او #تمرکز کنید
با کودکان پرانرژی معمولا بد رفتاری میشود. مطمئنا آنها جملههایی مانند «بنشین» «نپر» را بارها شنیدهاند. سعی کنید به جای این کار از او #تعریف کنید. اگر او هنگامی که شما با فرد دیگری در حال صحبت هستید یا در مطب پزشک منتظر نشستهاید #آرام بود، او را #تحسین کنید. به او بگویید که شما متوجه رفتار خوب او شدهاید. اگر او در سوپر مارکت آرام کنار شما قدم زد و مانند همیشه نپرید و جست و خیز نکرد، از او #تشکر کنید و به او بگویید که به داشتن همچین کودکی #افتخار میکنید.
📙کودکان پر انرژی کودکان بدی #نیستند. آنها معمولا کنجکاو و پر از زندگی هستند و هیچ وقت نمیخواهند به شما آزار برسانند. به جای ممانعت از او، سعی کنید رفتارهای او را #مدیریت کنید. در این صورت محیطی آرامتر برای خود و خانوده خود خواهید داشت.
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2843541505Cfd18227734
#کاربرگ شماره 10
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
💥 اهداف:
تقویت #دقت و تمرکز #پردازش #بازشناسی و تداعی #ادراک_دیداری #استدلال
💥 #بهبود دقت و تمرکز
✅ مناسب تمامی دانش آموزان ، با اشکال هندسی، اعداد، شکل وسایل و...هم میشه انحام داد و برای پایه های بالاتر تعداد اشکال را #بیشتر یا #مشابه یا از اشکال هندسی استفاده کنید
💥 #ایده بگیرید و در منزل یا مدرسه این کاربرگ ها را طراحی و استفاده کنید
✔️ برای دانلود پکیج های تخصصی تشخیص و درمان انواع مشکلات #یادگیری و #تحصیلی روی لینک زیر بزنید👇
https://pakdelha.ir/پکیج-های-ویژه-مشکلات-یادگیری/
فوروارد کنید 🙏🙏
عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇
https://eitaa.com/iranianld
💥 رفتار با #نوجوان بیش فعال باید چطور باشد؟
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
رفتار با نوجوان بیش فعال نیز نیازمند #حمایت، #درک و #تعادل است.
پاکدلها: تعدادی اصول و نکاتی برای رفتار والدین با نوجوانان بیش فعال را میتوان ذکر کرد: 👇👇
1. #قبول و درک: والدین باید قبول کنند که نوجوانشان بیش فعال است و این ویژگی نشانهای از شخصیت پرانرژی او است. باید به او اجازه داده شود که این انرژی را به صورت #مثبت مصرف کند و از او تشکر کرد.
2. ارائه #ساختار و مرزها: نوجوانان بیش فعال نیازمند ساختار و مرزهای واضح هستند. والدین باید #قوانین خانوادگی را برای نوجوانان بیان کرده و از آنها انتظار رفتار #مناسب را داشته باشند. ارائه برنامه روزانه و تعیین وقتهای مشخص برای فعالیتها و تحصیلات نیز میتواند به آنها کمک کند.
3. بهرهگیری از #انرژی: والدین میتوانند با هدفگذاری و راهنمایی در جهتبخشی انرژی نوجوان بیش فعال، به او کمک کنند تا بر فعالیتهای متنوع و سازنده فوکوس کند. تشویق او به شرکت در رشتههای #ورزشی، #هنری یا دیگر علایق و مهارتهایی که دارد، میتواند خیلی مفید باشد.
4. تعامل #مثبت: والدین باید توجه ویژهای به تعامل با نوجوان بیش فعال خود داشته باشند. ایجاد فضای باز برای #بحث و گفتگو، #شنیدن نظرات او و ارائه #فیدبکهای سازنده میتواند نقش مهمی در ایجاد ارتباط مثبت با نوجوان داشته باشد.
5. مدیریت #استرس و #استراحت: نوجوانان بیش فعال نیازمند به مدیریت استرس و استراحت مناسب هستند. والدین میتوانند با تدارک فضایی #آرام برای استراحت و ارائه روشهای مدیریت استرس و اضطراب مانند تمرینات #تنفسی و مدیتیشن، به آنها کمک کنند.
👌 نکتهی مهم این است که هر نوجوانی منحصربهفرد است و به همین دلیل راهها و روشهای متعددی برای رفتار صحیح با نوجوانان بیش فعال وجود دارد. بهترین #راهکار این است که والدین با توجه به مشخصات و نیازهای #فردی نوجوان خود، روشهای مناسب را برای ارتباط با او و مدیریت بیش فعالی او پیدا کنند. 💪😊
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld
ADHD2.pdf
1.84M
🔴 #فایل
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
💥 #شناخت #تشخیص و روشهای #درمانی دانش آموزان #بیش_فعال
فوروارد کنید 👌👌
عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld
👌 #حافظه کودکان #بیش_فعال را اینگونه #تقویت کنید.
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
💢 تکلیف یا کار خواسته شده را به قطعات کوچک تر #تقسیم کنید.
💢 یک #فهرست از کارهایی که باید انجام دهد، تهیه کنید.
💢 #چک_لیستی برای انجام تکالیف طولانی مدت او تهیه کنید که شامل #اطلاعات مهمی مثل روز، ساعت انجام هر تکلیف و نوع تکلیف باشد. و به مرور مقابل کارهایی از لیست که انجام داده است، #علامت بزند.
💢 کارها را سریع انجام دهد و به #تعویق نیاندازد.
💢 از وسایلی به عنوان یادآور استفاده کند. مثل پیام های روی #گوشی موبایل که به او یادآوری می کند کارهایش را انجام دهد. یادآورها را اگر قابل حمل هستند، همراه خود داشته باشد.
💢 از دیگران #بپرسد که چه کاری را باید انجام دهد.
💢 یک #دفترچه_یادداشت نوشتاری یا تصویری همراه داشته باشد. برای مثال تصویر وسایل داخل کیف مدرسه روی آن کشیده شود و قبل رفتن به مدرسه یا برگشتن از مدرسه از روی آن چک کند که همه وسایل لازم داخل کیفش باشد. با این روش احتمال فراموش کردن و جا گذاشتن وسایل #کمتر می شود.
💢 عوامل حواس پرتی را #کم کنید.
💢 #توجه او را قبل از بیان کار یا دستوری که می خواهید کودک انجام دهد، #جلب کنید. با او تماس چشمی بر قرار کنید. هم چنین بعد از گفتن کار یا دستور ا ز او بخواهید آن را #تکرار کند.
💢 #فعالیت هایی را که در آن ها ثبت نام و شرکت کرده است، #کم کنید.
💢 دستورالعمل های #چند_مرحله ای را یادداشت کنید. برای مثال اگر او را برای خرید سه وسیله به مغازه می فرستید، اسم آن وسیله را روی کاغذ #یادداشت کنید.
💢 از #پاداش ها یا #جریمه هایی برای به یاد آوردن یا فراموش کردن انجام کار ها استفاده کنید.
♻️ فراموش نکنیم که با بهره گیری از مداخلات کاردرمانی و پکیج کامل تقویت دقت و تمرکز سایت پاکدلها، کودکان بیش فعال زندگی #موفق تری را سپری خواهند
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش ودرمان اختلالات یادگیری👇
https://eitaa.com/iranianld
✔️ چند نکته در مورد انجام #تکالیف بچه های #بیش_فعال یا دچار #اختلالات_یادگیری
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
⬅️ انجام تکالیف #طولانی برای کودکان با اختلال یادگیری یا نقص توجه - بیش فعالی بسیار #خسته کننده و #آزار دهنده است، در این مواقع شما می توانید #تکالیف طولانی و زیاد را به مراحل #کوچکتر #تقسیم کنید، تا زودتر تکالیف انجام شود و در هر مرحله که تکالیف انجام شد ، به کودک پاداش دهید، #پاداش می تواند کلامی ( آفرین، احسنت، ... )باشد، این تشویق ها انگیزه ی کودک را برای ادامه دادن به انجام تکالیف بیشتر می کند یا می توانید برای #تشویق ، از مشوق های دیداری مانند #جایزه ها یا #امتیاز ها استفاده کنید.
⬅️ در هنگام انجام #تکالیف به کودک #زنگ_تفریح بدهید:
🔆 اگر از او بخواهید #دو تکلیف را پشت هم انجام دهد که هر دوی آن تکالیف نیاز به خود کنترلی زیادی دارد، عملکرد او در تکلیف دوم اغلب #بدتر است. پس بین دو تکلیف حتما #زنگ تفریح داشته باشید
⬅️ جملات #مثبت و تشویق ، صد برابر تنبیه کارایی دارد
فوروارد کنید 🙏💐
عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld
تمرینات مناسب با هدف بهبود #بیش_فعالی
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
1. تمرینات تنفسی: تمرینات تنفس عمیق می تواند به آرامش ذهن و بهبود تمرکز کمک کند. کودک خود را تشویق کنید که نفس عمیق بکشد و به آرامی بازدم کند.
2. یوگا: یوگا راهی عالی برای بهبود #تمرکز و کاهش استرس است. همچنین می تواند به بهبود انعطاف پذیری و تعادل کمک کند.
3. مدیتیشن: مدیتیشن می تواند به بهبود تمرکز و کاهش #اضطراب کمک کند. کودک خود را تشویق کنید که هر روز چند دقیقه مدیتیشن کند.
4. فعالیت بدنی: #ورزش می تواند به کاهش بیش فعالی و بهبود تمرکز کمک کند. کودک خود را تشویق کنید تا به فعالیت های فیزیکی مانند دویدن، شنا یا دوچرخه سواری بپردازد.
5. ذهن آگاهی : تمرینات ذهن آگاهی می تواند به بهبود تمرکز و کاهش استرس کمک کند. با تمرکز بر لحظه حال، کودک خود را تشویق کنید تا ذهن آگاهی را تمرین کند.
6. موسیقی درمانی: #موسیقی می تواند به بهبود تمرکز و کاهش اضطراب کمک کند. فرزندتان را تشویق کنید به موسیقی آرام بخش گوش دهد یا ساز بنوازد.
7. خواندن : مطالعه می تواند به بهبود تمرکز و تمرکز کمک کند. فرزندتان را به #خواندن کتابهایی تشویق کنید که مورد علاقه او هستند.
8. پازل و بازی: پازل ها و بازی ها می توانند به بهبود عملکرد #شناختی و تمرکز کمک کنند. کودک خود را به انجام بازی هایی که نیاز به تمرکز و توجه دارند تشویق کنید.
9. خواب : خواب کافی برای بهبود #تمرکز و کاهش بیش فعالی مهم است. کودک خود را تشویق کنید که حداقل 8 ساعت در هر شب بخوابد.
10. رژیم غذایی سالم: یک رژیم غذایی سالم می تواند به بهبود تمرکز و #کاهش بیش فعالی کمک کند. فرزندتان را تشویق کنید که از یک رژیم غذایی متعادل شامل میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین بدون چربی استفاده کند.
👌 لطفا توجه داشته باشید که این تمرینات جایگزین توصیه های پزشکی حرفه ای نیستند. اگر در مورد بیش فعالی فرزندتان نگرانی دارید، لطفاً با یک روانپزشک یا متخصص سلامت روان مشورت کنید
👈 بزن روی آدرس زیر و "سایت پاکدلها " را ببین👇
Pakdelha.ir
☂برای استفاده سایرین "انتشار" دهید
عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇
https://eitaa.com/iranianld
❓آیا بیش فعالی در #بزرگسالی برطرف می شود؟
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
💢 بیش فعالی در بزرگسالی معمولاً بهطور کامل #برطرف نمیشود، اما شدت و شکل آن ممکن است #تغییر کند.
بچههای بیش فعال ممکن است در طول رشد و تکامل به بزرگسالی با انرژی زیاد و فعالیتهای بیشتر ادامه دهند، اما عموماً با بزرگتر شدن بهبود یافته و رفتارهای آنان #کنترلپذیرتر میشود.
به عنوان بزرگسالان، میتوانیم استراتژیهایی را در نظر بگیریم تا بیش فعالی را کنترل کنیم و زندگی بهبود یابد:👇👇
1. ترتیب و #سازماندهی: #برنامهریزی فعالیتها و وظایف روزانه میتواند به کاهش بیش فعالی کمک کند. پرداختن به وظایف و فعالیتها به ترتیب اولویتها و برنامه ریزی شده، میتواند کمک کند تا تمرکز و توجه بهبود یابد.
2. تحرک و ورزش: فعالیتهای #ورزشی و تحرکی، مانند دویدن، شنا، یوگا یا ورزشهای تیمی، ممکن است کمک کند تا انرژی اضافی بیش فعالی به مسیر مثبتی هدایت شود.
3. تمرین استراحت و #آرامش: تمرین روشهای آرامشی مانند تنفس عمیق، مدیتیشن و یوگا میتواند به بزرگسالان کمک کند تا آرامش و تمرکز خود را تقویت کنند.
4. مدیریت استرس: بیش فعالی ممکن است با استرس و نگرانی همراه باشد. آموزش روشهای مدیریت استرس، مثل تکنیکهای #تنفسی، هنر درمانی یا درمان #مشاوره میتواند کمک کند تا با استرس بهتری مواجه شوید.
5. #خواب کافی: حفظ یک روال خواب منظم و کافی ممکن است به کاهش بیش فعالی کمک کند. اطمینان حاصل کنید که بدن و ذهنتان کافی استراحت میکند. بنابراین، بیش فعالی در بزرگسالی قابل #مدیریت است و با روشهای مناسب میتوان آن را کنترل کرد.
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld
بازیهایی مناسب بچه های #بیش فعال
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
✅کودک #بیش_فعال معمولا یک بازی یا یک فعالیت را تا آخر به سرانجام #نمی رساند
✅بیش فعالی که به اختصار ADHD خوانده می شود نوعی اختلال شایع است که حدود هشت تا 10 درصد کودکان را #مبتلا می کند. این بیماری در پسران ......
❤️ برای مشاهده کامل مطلب روی لینک زیر بزنید👇
http://pakdelha.ir/2019/01/20/بازیهایی-مناسب-بچه-های-بیش-فعال/
7⃣ روش براي #افزايش تمركز كودكان بي دقت
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
👈 توجه و تمركز، #پايه و اساس انجام موفقيت آميز امور روزمره، مطالعه هدفمند و بهينه و همچنين انجام #صحيح تكاليف درسي است.
👈 برخي تمرينات و بازي هايي وجود دارند كه والدين مي توانند با كودك انجام دهند تا توانايي #توجه و #تمرکز را در آنان افزايش دهند.
✅ تجسم
👈از كودك بخواهيد چشمانش را ببندد. سپس تصوير يكي از #اشكال هندسي مانند مثلث را در ذهن تجسم كند و بعد از آن با چشمان بسته آن تصوير را روي كاغذ ترسيم كند. از او بخواهيد اين كار را دوباره تكرار كند و تصوير متجسم ذهنش را #نقاشي كند، انجام اين كار بدون توجه و تمركز امكان پذير نخواهد بود و اين كار هر چه كندتر صورت گيرد به علت افزايش مدت زمان توجه و تمركز، نتايج بهتري به همراه دارد. در مراحل پيشرفته تر مي توان اشكال #متفاوت و پيچيده تري مانند مربع، لوزي، ستاره و ... انتخاب كرد.
✅ حدس شكل ها
👈از كودك بخواهيد چشمانش را ببندد، آنگاه اشكال هندسي را به او بدهيد و از او بخواهيد كه نوع آنها را #حدس بزند. در مراحل پيشرفته تر اشكال حيوانات مختلف را به او پيشنهاد دهيد.
✅ تمركز بر دما
👈دستان كودك را در دست بگيريد و هنگامي كه چشمانش #بسته است، دو شيء كمي گرم و كمي سرد را در دستانش بگذاريد و از او بخواهيد دمايي را كه احساس مي كند شرح دهد.
✅ تمركز بر صداي محيط
👈هنگامي كه با كودك به مكان هاي شلوغ مانند پارك، رستوران، ساحل، جنگل و... مي رويد، از او بخواهيد به #صداي طبيعت گوش فرا دهد، صداهايي مانند صحبت افراد حاضر در محيط، صداي آب، صداي امواج دريا، صداي برخورد و تماس اشيا، صداي پرندگان و.... اكنون از او بخواهيد هر صدايي را كه مي شنود #توضيح دهد. وسايل صوتي - تصويري، انواع سي دي ها و نوارهاي مختلفي وجود دارند كه صداهاي مختلفي از طبيعت هستند و كودك مي تواند اين تمرين تمركز را در خانه انجام دهد.
✅ بازي با انگشتان
👈از كودك بخواهيد انگشتان دستش را باز نگه دارد و با #تمركز روي يكي از آنها، آن را خم كند. وقتي تمام انگشتانش را بست، دوباره از او بخواهيد دستش را باز كند و اين بار با تمركز بيشتر يكي از انگشتانش را خم كرده و دوباره باز كند، سپس همين كار را براي انگشت بعد انجام دهد بدون اينكه انگشتان ديگر را خم كند.
✅ تكنيك تنفس
👈از كودك بخواهيد به آرامي #تنفس كند و تا 10 بشمارد. عمل شمارش بايد در هر دم و بازدم تكرار شود.
✅ نگاه كردن
👈شيء را در فاصله چند متري كودك قرار داده و از او بخواهيد كه به آن شيء بدون پلك زدن نگاه كند. هر چه مدت زمان مشاهده بدون پلك زدن طولاني تر شود #تمركز وي را به همان نسبت افزايش خواهد داد.
"فوروارد کنید"
عضویت در " کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری"👇👇
https://eitaa.com/iranianld
🔈 ارتقای توانایی #گوش دادن دانش آموزان
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
ما به #اشتباه فرض می کنیم که دانش آموزان می دانند چگونه #گوش دهند. اما دانش آموزان دچار #ناتوانی_های_یادگیری غالبا آموزش ها و اطلاعات مهم را، به علت اینکه شنونده فعالی نیستند، #دریافت نمی کنند. حتی ممکن است #متوجه نشوند که پیامی به آنان داده می شود.
💥 معلم ها از دانش آموزان انتظار #ندارند که کلمات گفته شده را فقط #بشنوند یا #تشخیص دهند، بلکه انتظار دارند که پیام را نیز #درک کنند.
👌 با استفاده از #راهبردهای زیر می توان دانش آموزان را در اكتساب مهارت های بهتر #گوش_دادن یاری کرد👇👇
👈 آموزش را با استفاده از جمله های #کوتاه و #مستقیم ساده کنید. هر بار #یک چیز را آموزش بدهید. هر چند بار که لازم است آن را #تکرار کنید. #مطمئن شوید که دانش آموزان #معنی همه واژه هایی را که به کار می برید می دانند.
👈 از دانش آموزان بخواهید #پس از گوش دادن به آموزش ها آنها را #تکرار کنند. سپس بگذارید دانش آموزان آنچه را همان زمان شنیده اند، برای #ایجاد مهارت های گوش دادن و حافظه، برای یکدیگر #تکرار کنند.
👈 با استفاده از جمله های #کلیدی، دانش آموزان را #هوشیار کنید. جمله هایی مثل«این مطلب مهم است»، «به دقت گوش کنید» یا «از این درس در امتحان سؤال می آید). برخی از معلم ها از #علائمی که قبلا قرارداد کرده اند، نظیر علامت دادن با دست یا روشن و خاموش کردن چراغ قبل از دادن دستورعمل ها سود می جویند.
👈 از ابزارهای کمکی #دیداری (نظیر نمودار، عکس، تصویر، نوشتن نکات مهم روی تخته یا اسلاید) برای روشن کردن و کمک به #درک اطلاعات کلامی بهره بگیرید.
منبع: کتاب ناتوانی های یادگیری - عصمت دانش - صفحه 164 - درج شده در سایت پاکدلها
👈 در گوگل سرچ کنید : پکیج کامل تقویت شنیداری پاکدلها
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld
👂آیا کودکان شما می توانند خوب گوش کنند؟
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
🗣 گوش دادن درست ، شرط اصلی #درک مناسب و تلفظ #صحیح فارسی می باشد
🔥 تمرین هایی برای تقویت مهارت گوش دادن
☝️اجرای #دستورات مختلف
💥 هدف: انجام دادن دستور برای تقویت #شنیدن.
🍀 مجموعه ای از #دستورها مانند برو، بایست، بپر، بخند، دستت را بالا ببر، بنشین، پای راستت را بلند کن، مدادت را زیر کتاب قرار بده، دو دایره درون هم بکش، صفحه ده کتاب را باز کن، چهار مثلث رسم کن که قاعده آن ها به هم رسیده باشد و … به کودکان بدهید و از آن ها بخواهید که با دقت آن ها را #انجام دهند.
👂🎧 صدا آموزی
💥هدف: تقویت #گوش دادن از راه صداهای آغاز یا پایان واژگان.
🍀 برای تشخیص #صداها می توانید پنج واژه، که در آغاز یا پایان یا وسط آن ها صدای مشترک وجود دارد #بگویید و از کودکان بخواهید پنج واژه دیگر با همان صدا بگویند. مانند: موش، هوش، گوش، نوش، دوش و …
👄 تلفظ کردن
💥هدف: گوش دادن به #تلفظ برخی واژگان دشوار و یادگیری #درست آن ها.
🍀تعدادی از واژگان، یا عبارت های مشکل کتاب های درسی کودکان را جمع آوری کنید و آن ها را بر روی تابلو بنویسید. آن گاه از کودکان بخواهید هر واژه و عبارت را چند بار به درستی #تلفظ کنند.
✍ نوشتن کلمات شنیده شده
💥 هدف: بررسی درک کردن کلمات شنیده شده به شکل #صحیح توسط کودک
🍀از کودکان بخواهید تا کلمات متداولی را که شما می گویید و آن ها می شنوند برای شما بنویسند مثلا کلمه ی گوشت را بگویید و آن ها آن چه را که می شنوند بنویسند. برخی مواقع آن ها به جای گوشت، می نویسند گوش. با این روش متوجه اشتباهات شنیداری آن ها می شوید و اشتباهات را #اصلاح می کنید.
سایت پاکدلها را در گوگل جستجو کنید 👌
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld
❌ قابل توجه دوستانی که از ما سوال پرسیده بودند که کلیپ های مرتبط با #یادگیری #تدریس #بازی و #دست ورزی و... را کجا میزاریم👇
😍 با زدن روی لینک زیر و عضویت در #پیج روبیکا ما ( با بیش از 25 هزار فالور ) شما هم فعالیت های #سرگرم کننده و #فعال داشته باشید!👇
https://rubika.ir/Pakdelha
🔥 کلی فیلم و کلیپ مرتبط با اختلالات یادگیری و بیش فعالی داریم 😍😍
♦️ مشکلات ادراک #شنیداری
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
ادراک شنیداری یعنی " توانایی #تفکیک صداهای مورد نظر از سایر صداهای موجود در محیط" و یا " هماهنگی میان اطلاعات #حسی که از طریق گوش دریافت می شود."
👌 آنچه حائز اهمیت است این است که بدانیم کودک مبتلا به مشکلات ادراک شنیداری احتمالاً از #شنوایی کامل برخوردار است اما از #تحلیل آنچه به درستی شنیده است #عاجز می ماند
👈 کودک مبتلا به این اختلالات در زمینههای پیوند شنیداری صدا در زمینه #تشخیص شنیداری #حافظه شنیداری و #ترکیب شنیداری با مشکل مواجه خواهد شد. بدین گونه که چنین کودکی احتمالاً در یک #اتاق پر سر و صدا نمی تواند بر دستورات معلم #تمرکز و توجه داشته باشد.
💥 به دلیل عدم توانایی #تشخیص شباهت و تفاوت دو یا چند صدا در #املا با مشکل مواجه میشود ، از به یاد آوردن #صداهای حرف ها خواه به صورت انفرادی و خواه به صورت صدا های متوالی داخل کلمه #ناتوان می شود و یا اینکه از #ترکیب صداها با یکدیگر و ساخت یک #کلمه کامل ناتوانند(اختلال #خواندن) .
💥پیشنهاد: هر سال #حتما یک نوبت جرم #گوش و #شنوایی فرزندتون بررسی کنید
فوروارد کنید 🙏🙏
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇
https://eitaa.com/iranianld
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
💥 بازی فرمانده ،سرباز
❇️ تقویت #حافظه_فعال شنیداری- حرکتی #بهبود املا و جمله نویسی
🔽 دستورالعمل
💥 عزیزم با دقت #گوش کن و بعد از اینکه جمله ی من (فرمانده ) تموم شد ،کارهایی که از تو (سرباز)خواسته ام را انجام بده دقت کن که فقط #یک بار دستور را میخونم.
آماده ای ؟!!!
۱- دستها بالا، یک قدم بیا جلو
۲- دست بزن و بچرخ
۳- دست راست بالا یک قدم بیا جلو
۴- یک قدم به چپ یک دور بچرخ
۵- توپ یا مداد را با دست راست بگیر یه دور بچرخ
۶- یک قدم عقب دو قدم به راست
۷- دست چپ بالا دو قدم به راست
۸- جفت پا بپر دوتا بیا جلو
۹- جفت پا سه تا برو عقب دست بزن
۱۰- با دست راست گوش چپت را بگیر ، دو قدم بیا جلو
💥 دستورات رو #یکی یکی بگویید و انجام داده و به سراغ #بعدی بروید
اگر فرزند شما مشکلات شنیداری دارد و یا در #دیکته مشکل دارد، عنوان « پکیج تقویت شنیداری پاکدلها » را در گوگل جستجو و دانلود کنید 👌
فوروارد کنید 🙏🙏
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇
https://eitaa.com/iranianld
❓چه کنم تا فرزندم به حرف ما #گوش دهد و در انجام تکالیفی که درمانگر می گوید #همکاری کند؟
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
♨️ #اولین پاسخ به این سؤال این است که اگر کودک احساس #اجبار داشته باشد، نه تنها برای کار آموزشی، بلکه برای تفریح هم مقاومت خواهد کرد و همراهی نمی کند.
👌 مشخصا در این قسمت راهنمایی های مربوط به مرکز درمانی میآید 👇
• قبل از حضور در مرکز درمانی، اگر صبح مراجعه می کند او را با حالت #خوشایند از خواب بیدار کنید . مثل روشن کردن یک آهنگ کودکانه به دلخواه او.
• از عباراتی مانند دیر شد، زود باش، اگه دیر برسیم مربی مرکز دعوامون میکنه، چند بار بگم شب زود بخواب ، باید #پرهیز کرد. این عبارات کودک را برای ماندن بیشتر
در رختخواب ترغیب مینماید تا برخاستن.
• با گفتن عباراتی مانند آنچه در ذیل آمده است او را به بیدار شدن و آماده شدن با انرژی #کمک کنید.👇👇
💥اگه گفتی امروز چه روزیه؟
💥 بعد از ظهر میدونی قراره .... یه اتفاق خوشایند مانند خرید یا رفتن به پارک را به او بگویید.
💥 فکر کنم امروز از مربی مرکز یه جایزه بتونی بگیری چون خیلی خوب پیشرفت کرده ای
👌 در حضور درمانگر از #خوبیهای او تعریف کنید. اینکه در خانه به شما در کارها کمک می کند یا اتاقش همیشه مرتب است و هر چیز خوب دیگر.❌ خیلی از #والدین از رفتارهای #نامناسب وی تعریف می کنند که کاری #خطا است❌
• #تکالیف او را در حضور خودش و مربی دوباره مرور کنید تا هم خودتان دقیقا بدانید تا جلسه #بعد باید چه کارهایی انجام شود و هم برای خودش مرور گردد. این کار از چالش و درگیری در منزل با دانش آموز #جلوگیری می کند و او به راحتی می تواند تکالیفش را به خاطر آورده و انجام دهد حتما در دفترچه #یادداشت شود
• همان طور که حضور او در مرکز را برایش #خوشایند و خاطره انگیز می کنید، در مسیر برگشت به خانه هم همین شوق را حفظ کنید.
برایش در مسیر یک #خوراکی ویژه بخرید یا یک لوازم التحریر که از قبل دوست داشته یا هر چیزی که فکر میکنید ممکن است برایش #لذت بخش باشد.
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 فرا رسیدن جشن باستانی سده خجسته باد
☄ جشن سده یادگار نیاکان خردمند ایران زمین با ریشه ای به درازای تاریخ و تمدن بشریت
🗓 در دهمین روز یا آبان روز از بهمن ماه ، همه مردمانِ سرزمینهای ایرانی بر بلندای کوهها و بام خانهها، آتشهایی برمیافروخته و هنوز هم کموبیش بر میافروزند. مردمان نواحی مختلف در کنار شعلههای آتش و با توجه به زبان و فرهنگ خود گرد هم می آیند سرودها و ترانههای گوناگونی را خوانده و آرزوی رفتن سرما و آمدن گرما را میکنند. همچنین در برخی نواحی، به جشن خوانی، بازیها و نمایشهای دستهجمعی نیز میپردازند و این روز (و شب ) را به شادی می گذرانند.
🎇 آتش مهرِ میهن در جشن سده فروزان باد
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
💎 #توجه شنیداری و #دقت شنیداری لازمه #یادگیری پربار است. هرچه مهارت به خصوص کودکان در این زمینه بیشتر باشد، در زمینه #حافظه شنیداری، #حساسیت شنیداری و سایر مهارتهای #ادراک شنیداری #موفق تر عمل خواهند کرد.
🔴 دانش آموزی که در #دیکته حروف را به جای هم می نویسد ، حروف یا کلمات را #جا می اندازد و یا در انجام #دستورات کلامی مشکلاتی دارد، باید #دقت شنیداری و #گوش دادن را در وی تقویت کنیم
💥 بازی مناسب رشد و دقت #شنیداری
#ادراک_شنیداری
#دقت_تمرکز
#هوش_موسیقیایی
🔴وسایل مورد نیاز:
🔺چشم بند
🔴نحوه ارائه بازی :
یک کودک جلوی اتاق می #نشیند و چشم بند می #گذارد . وقتی اتاق کاملا ساکت شد ، شما یا یک کودک دیگر صداهایی #تولید کنید ،صداهایی مثل #بستن کتاب ، انداختن #جامدادی ، بازو بسته کردن #زیپ ،پاره کردن کاغذ و.. کودکی که چشم بند دارد می تواند #سه حدس بزند ، تا صدای اصلی و اینکه چگونه ایجاد شده است را #تشخیص بدهد .
فوروارد کنید 🙏🙏
لینک کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری جهت عضویت👇👇
https://eitaa.com/iranianld
📘 ضرورت رعایت فاصله هنگام #املا گفتن به دانش آموز در #منزل
┏━━━ ⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️━━━┛
به هنگام ديكته گفتن(در منزل) كنار كودك #ننشينيد بلكه با يك #فاصله مناسب به او ديكته بگوييد . اين كار باعث مي شود كه : 👇
الف – كودك با توجه و دقت #گوش كند تااينكه متوجه شود شما چه مي گوييد چون در كلاس معلم با فاصله اي كه دارد به دانش آموز ديكته مي گويد و كودك بايد در منزل نيز چنين شرايطي را تجربه كند.
ب – روي كلماتي كه املاي آنها را مي داند #شك نمي كند و با اعتماد به نفس و اطمينان مي نويسد چون وقتي كودك به كسي كه به او ديكته مي گويد #نزديك باشد هنگام نوشتن هر كلمه اي مرتب به او #نگاه مي كند كه آيا با حالاتش كلمه اي را كه نوشته تاييد مي كند يا نه ؟
ج –كودك به خود #متكي مي شود چون هنگامي كه مثلا مادر كنار اوست و كلمه اي را نمي داند از مادر مي خواهد كه در نوشتن درست كلمه او را #راهنمايي کند.
د- هنگام ديكته گفتن روابط بين كودك و والدين دچار اختلال #نمي_شود و كودك ديكته خود را با #آرامش و به دور از هرگونه تنش و اضطراب مي نويسد . چون بعضي ازپدر يا مادرها به محض اينكه كودك كلمه اي را اشتباه مينويسد بشدت #عصباني مي شوند و سر كودك فرياد مي زنند . بطوري كه اين رفتار باعث مي شود كه كودك دچار تنش و اضطراب گردد تا جايي كه ديكته گفتن از مسير اصلي خود خارج شده به جر وبحث منجر خواهد شد.
📕اگر به ديكته گفتن #معلمان توجه شود آنها نيز هنگام ديكته گفتن به برگه دانش آموزان نگاه نمي كنند. بلكه دانش آموزان ديكته را مي نويسند ودر #پايان دفتر خود را براي تصحيح به او مي دهند.
ه- در صورتي كه كودك مشكل #شنوايي داشته باشد مشكل او مشخص واز همان ابتدا پي گيري هاي لازم از طرف والدين انجام مي گردد.
فوروارد کنید 🙏🙏
عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری👇
https://eitaa.com/iranianld
❓ برخی دوستان از #محتوای پکیج کامل #درمان_اختلالات_یادگیری پاکدلها سوال پرسیده بودند👇👇
👌 پکیج کامل درمان انواع #اختلالات_یادگیری و #تحصیلی پاکدلها شامل فایلهای #تمرین قابل #پرینت با #موضوعات زیر در تاریخ 17 10 1402 بروزرسانی شد 👇
✅(جمعا 137 کاربرگ قابل پرینت ) ✅
بهبود کندخوانی و #کندنویسی 8 فایل
بهبود #نوشتن و دستخط 23 فایل
بهبود #خواندن ودرک مطلب 30 فایل
تقویت حافظه #فعال 4 فایل
تقویت دقت و #تمرکز 17 فایل
فایلهای تقویت #دیداری 32 فایل
فایلهای تقویت #شنیداری 9 فایل
تقویت حل مساله و #ریاضی 14 فایل
👌 بصورت مجزا هم می توانید خرید داشته باشید(فقط به روش کارت به کارت) مثلا فقط فایلهای شنیداری یا ....
برای خرید آنلاین روی لینک زیر بزنید👇
https://pakdelha.ir/product/پکیج-فایلهای-درمانی-انواع-اختلالات-ی/
😍 با خرید پک درمان به روش #کارت_به_کارت 👆 ؛ پک تشخیص را از ما #هدیه بگیرید👌👌
برای خرید بصورت کارت به کارت از طریق یوزر زیر با ما در ارتباط باشید👇👇
🆔 @mahshar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
🔴 #کلیپ
#اهداف تمرین بالا :
#تمرکز ترکیبی دیداری شنیداری و قدرت انطباق دهی ، #سرعت عمل ، تفکر و #استدلال ، هوش #فضایی ، جهت شناسی ، خودکنترلی ، کمک به رفع بی دقتی در #نقطه گذاری حروف و #وارونه نویسی ها و....
فوروارد کنید 🙏🙏
لینک عضویت در کانال آموزش ودرمان اختلالات یادگیری👇
https://eitaa.com/iranianld
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
#ایده
#پیشنهاد
#هماهنگی چشم ودست
#حافظه شنیداری
#توالی شنیداری
♦️تقویت #دیکته و #یادگیری
💥 روی مقوا یا کارتن یا تخته ای، تعدادی عدد که روی #مقوا نوشته شده و به شکل استوانه درآمده اند،بچسبانید.
حالا یک #بند کفش به دانش آموز یا فرزندتون داده و بخواهید بند کفش را از داخل اعدادی که شما خواهید گفت عبور دهد .
💥 در اوایل کار دو یا سه عدد بگویید تا نخ را عبور دهد و در مراحل بعدی ؛اعداد را بیشتر کنید( تا 5 عدد بگویید و بخاطر سپرده و نخ را عبور دهد) .
✅ این تمرین علاوه بر بهبود #مهارتهای انگشتان و #هماهنگی چشم ودست ؛ منجر به تقویت #حافظه فعال و حافظه #شنیداری و #توالی شنیداری هم می شود که در نهایت منجر به پیشرفت در دروس #دیکته و #نوشتن و #بهبود یادگیری و بخاطر سپردن ( #حافظه) خواهد شد
بزن روی آدرس زیر و سایت پاکدلها را ببین 👇👇
Pakdelha.ir
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld
┏━━━⚡️━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━⚡️━━━┛
♦️ دانش آموزی که در #دیکته به جای "پنبه" می نویسید "پمبه" #مشکل در تمیز شنیداری دارد.
💥 راه های تقویت تمیز شنیداری👇
1) #صداهای دور و نزدیک را تشخیص دهد با چشم بسته
2) تشخیص صداهای #بلند و #آهسته، زیر و بم از هم
3) کشف صداهای #ظریف مثل تیک تاک ساعت
4) #تعقیف صدا(که منبع صدا را تشخیص دهد)
5) نقش و زمینه شنوایی یعنی #همزمان با پخش یک موسیقی به یک محرک شنوایی گوش کند
6) #بازشناسی سمعی یعنی شما نام شی را بگویید و کودک تصویری را که با همان صدا #شروع می شود، نشان دهد.
7) پیدا کردن کلمات هم #آغاز و هم #پایان بعد از بیان کلمات توسط مربی مثل سیب،سگ، شیر
8) پیوند شنودی: #ساختن کلمه بعداز #شنیدن حروف آن کلمه مثل ت – و – پ- توپ
9) پیدا کردن #تصویر توسط دانش آموز بعداز شنیدن #داستان معلم
10) تشخیص جفت وسایل #صداساز
11) تشخیص #صدای اول یا آخر کلمه و بیان آن
12) قافیه های #چیستان، مثلاً هم قافیه است با رُک، مرغ به دانه می زند= نوک
13) آگاهی از #کلمات هم وزن، مجموعه های 3 تایی و 4تایی به کودک گفته و او کلمات هم وزن را پیدا کند- مثل موش، لب، گوش.
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld
📣 تقویت مهارت #گوش دادن در کودکان و #دانش_آموزان
┏━━━ ⚡️ ━━┓
🆔 @iranianld 👈
┗━━ ⚡️ ━━━┛
مهارت #گوش دادن کودکان به گفته ها و خواسته های والدین و مربیان، عامل مهمی در یادگیری آنان می باشد و #پیشرفت در امور آموزشگاهی و زندگی اجتماعی و رابطه ی عاطفی مناسب را به همراه دارد اما متاسفانه برخی کودکان در محیط آموزشگاه و منزل، از این مهارت برخوردار #نیستند و در پی آن، با گذشت زمان، دچار #آسیب های فراوانی می گردند که جبران و رفع آن ها، وقت و #هزینه ی زیادی می طلبد.
👌در این نوشته چند راهکار که منجر به آموزش و مهارت گوش دادن کودکان می شود، توصیه می گردد.👇
🎈 به مربیان و پدر و مادران #توصیه می شود که به منظور تقویت مهارت گوش دادن، هنگام صحبت کردن، تن و ریتم صدای شان را یکنواخت #نکنند، بلکه آهنگ صدای شان را کم و زیاد کنند تا خستگی شنیداری کودکان، #رفع شود.
🎈بهتر است ابتدا خواسته ها و پیام های خویش را #ساده و کوتاه بیان نموده و سعی می کنیم در یک زمان، #فقط یک یا دو درخواست از کودک مان داشته باشیم.
🎈سعی کنیم خواسته های مان را به صورت رسا و همراه با #احترام و محبت بیان کنیم تا نفوذ معنوی خویش را بر کودکان اعمال نماییم، برای نمونه #بگوییم: «پسر عزیزم! بیا کمکت کنم تا با هم میز شام را تمیز کنیم.»
🎈کودکان را عادت دهیم که از رادیو، بیش از تلویزیون استفاده کنند چرا که #رادیو در تحریک شنیداری و تقویت مهارت گوش دادن، تاثیر به سزایی دارد؛ به خصوص گوش دادن کودکان به داستان ها و برنامه های کودکانه می تواند در مهارت شنیداری شان موثر باشد.
🎈خواندن یک کتاب #داستان کوتاه، تاثیر زیادی در تقویت مهارت گوش دادن کودکان دارد.
🎈اگر کودک تان بیش فعال است، آموزش مهارت گوش دادن به او، بسیار سخت و طاقت فرساست، بنابراین صبر و #حوصله کافی لازم دارید.
🎈 اگر کودک تان را برای خرید به فروشگاه می فرستید، فهرست خرید را به دستش ندهید، بلکه ارقام خرید را در یک یا دو مورد محدود کنید و بگذارید در #حافظه اش بسپارد، بدین طریق به مرور می توان به تقویت مهارت گوش دادن او پرداخت.
فوروارد کنید 🙏💐
لینک عضویت در کانال آموزش و درمان اختلالات یادگیری 👇👇
https://eitaa.com/iranianld