#معرفی_کتاب 📚
#سعی_هشتم 📘
✍️به قلم: #سیدمحسن_امامیان
#نشر_شهید_کاظمی
هاجر شخصیت مظلومی ست. سالهاست بیصدا در حجر اسماعیل آرمیده، سالهاست مسلمانان دورش میگردند و از او غافلاند. هاجر در سکوت گوشهای از تاریخ ایستاده؛ مثل همیشهاش: بیتوقع و خالص.
به لطف اسرائیلیات، هاجر را برای ما از یک شخصیت عظیم به یک «هوو» تقلیل دادهاند. زنی که تنها ویژگی مهمش بارور بودن است، با ساره رقابت میکند و آخرش هم سر حسادت و دعوایی زنانه، راهی عربستان میشود. هیچکس هم نیست که بگوید اگر مشکل یک دعوای زنانه بود، ابراهیم میتوانست هاجر را به خانهای دیگر یا شهری دیگر ببرد؛ نه بیابان کشندهی عربستان.
حواسمان نیست که جایگاه معنوی ساره و هاجر، بالاتر از آن است که خودشان را سرگرم این حسادتها و رقابتهای کوچک کنند؛ نشان به آن نشان که به گواه قرآن، ساره فرشتگان را میدید و با آنان سخن میگفت.
انگار که بنیاسرائیل داستان دعوای ساره و هاجر را ساختهاند تا توجیهی پیدا کنند برای دشمنیشان با بنیاسماعیل و پیامبر اکرم(ص).
باور کنید هاجر خاصتر از یک همسر برای ابراهیم یا یک مادر برای اسماعیل است. این که نورش در پرتوی ابراهیم محو شده، به این معنا نیست که نمیدرخشد. ساده نیست که یک بانو، زندگی آرام و مرفهش در کنار همسر را رها کند و به امر خدا، قدم در یک بیابان بیآب و علف بگذارد؛ آن هم با فرزند شیرخوارش. ساده نیست که پسر رشیدت را پیش چشمت به قربانگاه ببرند و تو با لبخند و رضایت، به تماشای امر الهی بنشینی.
انقدر عظیم است که سعی صفا و مروه هاجر را باید هر مسلمانی به جا بیاورد تا حجاش مقبول باشد. به عبارتی، همه باید پا جای پای هاجر بگذاریم، بلکه آدم شویم...
و ما تنها همین دو حادثه را از زندگی هاجر میدانیم؛ تسلیم بودنش دربرابر امر الهی را. ولی باور نکنید که هاجر در این دو حادثه خلاصه شود. هاجر حتما سالها روحش را صیقل داده که توانسته در این دو بزنگاه، در مقابل پروردگارش سر تسلیم و رضایت فرود بیاورد.
هاجر لحظهلحظه با خدای ابراهیم زندگی کرده و در آغوش امن خدا پرورش یافته. هر دامانی لیاقت پروردن اسماعیل را ندارد. دست تدبیر خدا هاجر را از مصر به فلسطین و بعد به مکه آورده تا مادر اسماعیل باشد؛ مادر بنیاسماعیل، مادر مسلمانان، مادر ما. چه شکوهی دارد مادری، چه شکوهی دارد هاجر! مادری چنان غرق در توحید که تمام فرزندانش، از اسماعیل تا محمد(صلواتاللهعلیهم)، همه موحد بودهاند.
کتاب «سعی هشتم»، داستانی شیرین و پر فراز و فرود از زندگی هاجر سلاماللهعلیها ست؛ از کودکی تا وفات. درباره این که چقدر از داستان با روایات تاریخی منطبق است، اطلاع دقیقی ندارم(دور از انتظار نیست که کودکی و نوجوانی هاجر، در تاریخ ثبت نشده و نویسنده از قوه تخیل بهره گرفته باشد)؛ هرچند تا جایی که من میدانم، قسمتهایی که مربوط به حضرت ابراهیم بود تناقضی با روایات تاریخی نداشت. در این کتاب، هاجر دختری کنجکاو و پرسشگر است، دختری شکستناپذیر، حقطلب، باهوش و زیرک. دختری که پا در مسیر توحید میگذارد و محکم در آن گام برمیدارد.
خواندنی ست؛ به شرطی که حتما حین خواندنش، گوشهچشمی به روایتهای معتبر تاریخی داشته باشید.
پ.ن: این نوشته تقدیم به مادرم که نامش هاجر است و مثل هاجر(ع) صبور است و قوی.
#عید_قربان
#عید_غدیر
https://eitaa.com/istadegi
#معرفی_کتاب 📚
فرشتهای در برهوت📙
✍️به قلم: #مجید_پورولی_کلشتری
#نشر_عهدمانا
این کتاب، داستان دختری اهل سنت در سیستان و بلوچستان به نام حکیمه خاتون است که عاشق پسری از شیعیان به نام رسول هدایت میشود؛ مراسم خواستگاری او به اثبات حقانیت امیرمؤمنان علی(ع) میگذرد...
بریده کتاب 📖
- وقتی فهمید که تو سنّی هستی چیزی نگفت؟
حکیمهخاتون آرام سرش را تکان داد.
- نه.
عبدالحمید بطری را برد به دهانش، از آب بطری سر کشید و ادامه داد:
- یعنی پس نکشید و عقب نشینی نکرد؟ جوری که انگار که پشیمان شده باشد!
حکیمه خاتون گفت:
- به نظرم کمی جاخورد. امّا پشیمان نشد.
عبدالحمید سری تکان داد و گفت:
- تابه حال زیر نظرش داشتی؟ که ببینی شیخین را لعن و نفرین میکند یا نه؟
حکیمه خاتون گفت:
- اهل توهین نیست. مخالفت هم که بخواهد کند، مؤدبانه و با استدلال است.
از لحنِ حکیمه خاتون فهمیده بود که از جوانِ شیعه خوشش آمده. میدانست حکیمه خاتون دختر خام و عجولی نیست. از این دخترها که میروند دانشگاه و چهار تا جوان که میبینند تمامِ دست و دلشان میلرزد و خودشان را گم میکنند. حکیمه خاتون قبلا خواستگارهای بسیاری داشت. توی آنها دو تا مهندس هم بودند. امّا حکیمه خاتون همهشان را رد کرد. شاید به خاطر دانشگاه رفتن بود. شاید هم دلیلِ دیگری داشت که عبدالحمید نمیدانست. امّا حالا یک دفعه آمده بود و گفته بود:
- یک جوان شیعه میخواهد بیاید خواستگاریِ من!
#عید_غدیر
https://eitaa.com/istadegi
🌷 ولادت امام هادی (ع) بر تمام شیعیان جهان مبارک باد 🌷
#عید_غدیر
#من_غدیری_ام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨اگر بود امروز ۲۲ ساله میشد...
🌱تولدت مبارک آرمان انقلاب!
پ.ن: آرمان علیوردی به ما یادآوری کرد دهه هشتادیها هم انقدر بزرگ شدهاند که بتوانند شهید شوند...!
#آرمان_عزیز #آرمان_دهه_هشتادی_ها
#غدیر
https://eitaa.com/istadegi
🎉به مناسبت تولد شهید آرمان علیوردی؛🌱
🖇دسترسی سریع به هرآنچه درباره آرمان گفتهایم:
🍃 سلام حضرت امام!
🍃 هنوز هم آنجایی...
🍃 دست گرفته بود به دیوار مرمرین حرم...
🍃 آرزویت بر لوح سرنوشتت داشت میرقصید
🍃 تا بینهایت جوان بمان!
🍃 وتَحِيَّتُهُمْ فِيهَا سَلَامٌ
🍃 هوهوی غار
🍃 دلی سربلند و سری سربهزیر
🍃 یه دهه هشتادی، که حاج قاسمو دیده!
🍃 آینهای برای باز تاباندن نور بینهایتش
🍃 متهم
🍃 چشمهای آرمان(قسمت اول)
🍃 چشمهای آرمان(قسمت دوم)
🍃 رد خون
🍃 داستان صوتی رد خون
🍃 این برای آرمان
🍃 داستان صوتی "این برای آرمان"
🍃 شیفت نیمهشب(داستان صوتی)
🍃 انگشتر
🍃داستان صوتی انگشتر
🍃 تکثیر
🍃 ولی میدونی چیه...؟
#عید_غدیر
#آرمان_دهه_هشتادی_ها
https://eitaa.com/istadegi
#معرفی_کتاب 📚
"علی(ع) از زبان علی(ع)" 📙
✍️به قلم: محمد محمدیان
#نشر_معارف
امیرالمومنین(ع) از هر نظر بینظیر است. در اولیا، اوصیا و بزرگان کسی را جز ایشان سراغ نداریم که خودش زندگیاش را از ابتدا تا انتها بیان کرده باشد.
کتاب علی از زبان علی از دقیقترین و خواندنیترین زندگینامهها درباره امیرالمؤمنین(علیهالسلام) است که نویسنده با استفاده از منابع دستاول و مطمئن شیعه و اهل سنت به نگارش آن پرداخته است.
🔰استاد پناهیان:
"اگر جوانان میخواهند با شخصیت برجسته حضرت علی آشنا شوند و آب را از سرچشمه بردارند، خوب است که این کتاب را مطالعه کنند. بیتردید مطالعه این کتاب ما را درگیر جاذبه حضرت علی میکند؛ اگر بخواهیم گفتار و زندگی حضرت را به صورت یکجا در یک کتاب داشته باشیم باید سراغ «علی از زبان علی» برویم. این کتاب سرچشمهای زلال است که مصارف گوناگون معرفتی دارد. تردید ندارم که جوانان با مطالعه این کتاب از نظر فکری و روحی به شدت تحت تاثیر حضرت علی قرار میگیرند و هرچه از علی شنیدهاند را خواهند دید؛ چون اثر کلمات حضرت بسیار شگفتآور است."
بریده کتاب 📖
"رسول خدا (ص) مرا در دامان خویش مینشاندند و در آغوش میگرفتند و در بستر مخصوص خود جای میدادند. در کنار ایشان آرام میگرفتم و بوی خوش آن حضرت به مشامم میرسید. حتی گاه غذا را لقمهلقمه در دهانم میگذاشتند. هرگز دروغی در گفتار من و خطایی در رفتار من مشاهده نکردند."
#عید_غدیر
https://eitaa.com/istadegi
May 11
سلام
حقیقتا خیلی دلم میخواست شهریور۲ رو عید غدیر منتشر کنم و تلاشم رو کردم؛ الان هم تا ۳۰ درصد نوشته شده؛ اما اگر رمان تا ۸۰ درصد نوشته نشه و زود منتشر بشه، واقعا کیفیت کار میاد پایین(فقط کافیه شهریور رو با ویراست دومش مقایسه کنید!) و فرصت اصلاح متن از نویسنده گرفته میشه. مثل نوزادی که نارس به دنیا بیاد.
مهشکن🇵🇸
سلام ممنونم 🌷 کادو؟🙄
الان که فکرشو میکنم به مناسبت روز قلم باید بهم کادو بدن نه این که من هدیه بدم 😐
باغ انار 1.mp3
3.04M
🖋️برای فتحی عظیم و روایت فتح نوین، باید رسانه بود. باید قلم بود.
✨هزاران قلم. هزاران لشکر...
✍🏻اسماعیل واقفی
(استاد واقفی بزرگوار یکی از مهمترین راهنماهای بنده در نوشتن بودند و هستند)
پ.ن: مجموعه باغ انار یک ماوا برای کسانی هست که دغدغه نوشتن و جهاد تبیین دارند. دورههای نویسندگی خوبی هم برگزار میکنند. من دو سال پیش در کلاس سید شهیدان اهل انار شرکت کردم و واقعا اثرگذار بود.
@ANARSTORY
#روز_قلم #عید_غدیر
http://eitaa.com/istadegi
مهشکن🇵🇸
🖋️برای فتحی عظیم و روایت فتح نوین، باید رسانه بود. باید قلم بود. ✨هزاران قلم. هزاران لشکر... ✍🏻اسما
این صوت رو دقیقا دو سال پیش، همین روزها با همکاری بخش درختان سخنگوی باغ انار ساختیم. یادمه زمانی بود که برقها دائم قطع میشد(اواخر دولت روحانی) و با مصیبت تونستم صوت رو تدوین کنم؛ اما لحظه لحظه درست کردنش شیرین بود... یکی دو هفتهای که درگیر درست کردنش بودیم واقعا خوش گذشت.
هنوز هم هر وقت صوت رو گوش میدم امید و انگیزه میگیرم. هیچوقت برام تکراری نمیشه...
4_5837033114165052867.pdf
795.9K
#معرفی_کتاب 📚
جاذبه و دافعه علی علیهالسلام
✍️ استاد شهید مرتضی مطهری
#نشر_صدرا
امتیاز اساسی علی علیهالسلام و سایر مردانی که از پرتو حق روشن بودهاند، این است که علاوه بر مشغول داشتن خاطرها و سرگرم کردن اندیشهها، به دلها و روحها نور و حرارت و عشق و نشاط و ایمان و استحکام میبخشند. در این کتاب کوشش شده تا حد امکان نشان داده شود جاذبه علی چه افرادی از چه طرازی را جذب میکرد و دافعه او چه سنخ افرادی را طرد مینمود.
#من_غدیری_ام
http://eitaa.com/istadegi
امامت-و-رهبری.pdf
2.72M
#معرفی_کتاب 📚
امامت و رهبری 📗
✍️ استاد شهید مرتضی مطهری
#نشر_صدرا
امامت و رهبری مجموعهای است دربرگیرنده شش سخنرانی استاد شهید آیتالله مرتضی مطهری درباره «امامت» در انجمن اسلامی پزشکان به تاریخ زمستان ۱۳۴۹ هجری شمسی.
#من_غدیری_ام
http://eitaa.com/istadegi
مهشکن🇵🇸
سلام حقیقتا خیلی دلم میخواست شهریور۲ رو عید غدیر منتشر کنم و تلاشم رو کردم؛ الان هم تا ۳۰ درصد نوشته
سلام
بله درسته
چون توی نسخه اول شهریور، بنده نمیتونستم داستان رو اصلاح کنم چون نصفش منتشر شده بود.