درآمدی بر کلام جدید-جلسه ششم-پایان پیامبری خاتمیت- استاد حیدری- مرداد 1399.MP3
6.93M
🔉 #در_آمدی_بر_کلام_جدید
✅#پایان_پیامبری
🎤 استاد #حیدری
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
26.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹#سیاسی_اجتماعی
⭕️#مذاکره_با_آمریکا
🔹#استاد_جواد_حیدری
⭕️#گروه_تبلیغی_پاسخگو
📣: چرا با آمریکا مذاکره نمی کنیم⁉️🚫
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
#یادداشت_مهمان
🌀 جای خالی حوزه خواهران در مسائل اجتماعی فرهنگی جامعه
🖋 زهرا ابراهیمی
🔹 امروزه حوزههای خواهران در کنار حوزههای علمیهی برادران جایگاه علمی و تاثیرگذار خود را پیدا کرده، اما به نظر میرسد همچنان دارای ضعفهای مهمی است که تلاش برای رفع آنها ضروری مینماید.
اگرچه به کرات در زمینههای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از سوی فعالین حوزهی خواهران واکنشهایی را شاهد بوده وهستیم، اما به نظر میرسد یکی از ضعفهای مشهود در حوزههای خواهران این است که موضعگیری و تبیین به موقع و مناسب هنگام مواجههی با جریانات متعدد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از سوی این حوزهها بهشکل منسجم، هماهنگ و همراه با برنامه انجام نمیپذیرد.
🔹 چیزی که بیش از همه از حوزههای خواهران انتظار میرود این است که حداقل در زمینهی مسائل مربوط به «زنان، دختران و خانواده» پیشتاز بوده و با آسیبشناسی به موقع مسائل، به ارائهی برنامه و راهکار در آن زمینه بپردازند.
افکار نادرست و رفتارهای ناصحیح، زمانی که زمینه رشد برای خود را فراهم ببینند، بیشتر خودنمایی میکنند اما اگر با واکنشهای علمی و فرهنگی و به موقع روبرو شوند تأثیرگذاریشان نیز محدود خواهد شد.
🔻 #تحرکات_فمنیستی برخی فعالان اجتماعی، معضلاتی همچون ازدواج سفید و طلاقهای عاطفی، زیادشدن بیرویه آمار طلاق، چهارشنبههای سفید، همجنسگرایی و... درپسِ منفعل بودن زنان حوزوی، رنگ بیشتری به خود گرفته و این طیف فضا را برای اثرگذاری بیشتر، آماده میبینند.
عدم واکنش مناسب نسبت به جریانها و بعضا واکنشهای آنی و هیجانی ازجمله عوارضی است که اگر به آن توجه نشود در درازمدت حوزههای خواهران را به حاشیه خواهد راند.
🔹 آگاهیداشتن به زبانِ مسائل اجتماعى و سياست و تحليل مسائل گوناگون از ضرورتهایی است که باید بدان پرداخته شود و این امر جز در سایهی آموزش و برنامهریزی امکانپذیر نیست.
دربین اساتید خواهر، عدهای در این موضوعات، صاحبنظر و اهل علم هستند اما صِرف معلومات برای تاثیرگذاری در اجتماع کفایت نمیکند. حوزه علمیهی خواهران نیازمند تشکیلاتی است که در وهلهی اول شرایط اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جامعه زنان و دختران را رصد کنند و چگونگی شرایط موجود را به اطلاع اهل علم برسانند. این گروه رصد میتوانند از بین طلاب خواهر انتخاب شوند. حوزههای خواهران با بهره بردن از پتانسیل و ظرفیت موجود بین طلاب خواهر و تشکیل گروه رصد، قادر خواهند بود خوراک لازم از حیث سوژهیابی را در اختیار صاحبنظران قرار دهند و بدین شکل در حوادث و جریانات اجتماع، حاضر و موثر واقع شوند.
🔹 ایجاد تمدن نوین اسلامی که رهبر عزیز در بیانیهی گام دوم انقلاب به آن اشاره کردهاند در سایهی فعال بودن حوزهها عملی میگردد نه منفعلبودن.
بر همین اساس حوزههای خواهران باید به تأثیرگذاری خویش در جامعه واقف بوده و به توانمندی خود اعتماد داشته باشند و معضلات موجود در فضای جامعه نباید منجر به یأس و ناامیدی گردد.
#حوزه_خواهران
#زنان_دختران_جامعه
@Manahejj
#حمله_به_آخوندها
توی یکی از پیج های معاند اینستاگرام نوشته بودن هر شغلی یکسری منفعت هایی داره مثلا پزشک ها، کارگرها،کشاورزها و... اگه نباشن یه خللی به جامعه وارد میشه اما این #آخوندها بود و نبودشون فرقی نمیکنه!!؟
🔰 منم رفتم قسمت کامنت ها(نظرات) دیدم داغ دارن بحث می کنن
✍ گفتم آقایون و خانوم ها الکی به هم روحیه ندید
اگه این #آخوندها نبودن که الان باید سوپ لاک پشت و کباب قورباغه میل می کردید!!😂
💢 این #آخوندها بودن که حلال ها و حرام های الهی رو به شما آموختند و پدر و مادرتون رو به هم محرم کردند.
💊 پزشکی که الان دارید؛ ثمرات زحمت های #آخوند بو علی سیناست.
💧 الکلی که روزانه چندبار استفاده می کنی تا کرونا نگیری ثمرات تلاش #آخوند شیمی دان زکریای رازی بود.
📌 ریاضی دان و جغرافی دانتون هم #آخوند خوارزمی بود.
☄ فیلسوف و ستاره شناس و معمارتون هم #آخوند خواجه نصیرالدین طوسی بود.
📜 شعرای بنامتون هم #آخوند حافظ و سعدی و فردوسی و...بود.
همین جور مینوشتم و ارسال می کردم اونا هم منو با ایموجی ها👌 همراهی می کردن.
گفتم کوو... اینا تازه اولشه!!
🔸 اگه شغل های دیگه برای همین چند سالی که در #دنیا زنده هستید و زندگی می کنید تلاش می کنند.
این #آخوندها برای زندگی #آخرتی شما تلاش می کنند که بعد #مرگ شروع میشه اما پایان نداره.
🔹 گفتم اگه الان هم می بینید امثال #آمریکا و کشورهای #مزدور منطقه کشورمون رو خلوتگاه شون نکردن و دارن از کشور ما با تمام مشکلاتی که داریم حساب می برن بخاطره اینه که رهبرش یک #آخونده با غیرته
✅ اونا فهمیدن #نقاط_قوت شما کجاهاست و همون جاهارو میزنن اما شما.....
به اینجا که رسیدم دیدم هرچی نوشته بودم پرید☹️ نامرد همه رو حذف کرده بود.
#آخوند
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
@javadheidari110
🔰 ریشه های حسد:
🌹 علامه مجلسي رحمة الله علیه، از بعضي علماي اخلاق نقل مي کند که اسباب و ريشه هاي حسد هفت چيز است:
1️⃣ عداوت و دشمني
2️⃣ تعزز؛ يعني من اين گونه بينديشم که صاحب نعمت به خاطر آن نعمت، متکبر شده و به من فخر فروشي خواهد کرد و از اين رو زوال آن نعمت را آرزو مي کنم.
3️⃣ کبر؛ گاهی حسود، متکبراست و راه عملي کردن تکبرش را زوال نعمت از صاحب نعمت مي داند.
4️⃣ تعجب؛ بعضي وقت ها تعجب و غيره منتظره بودن نعمت باعث حسد مي شود؛ مانند گروهي که به رسولان الهي ايمان نمي آوردند و حسادت مي ورزيدند و مي گفتند: «شما بشري مثل ما هستيد؛» (یس/15)، «آيا به انسان هايي همچون خود ايمان بياوريم». (مومنون/47)
5️⃣ترس؛ شخص حسود از اين که صاحب نعمتي از برخورداري خود سوء استفاده کند و مزاحمت هايي براي او ايجاد کند و يا اين که مبادا او فراموش شود و مورد بي توجهي قرار بگيرد، مي ترسد و همين ترس باعث حسادت او مي شود.
6️⃣ علاقه زياد به رياست؛ يکي از راه هاي رسیدن به ریاست، اين است که آرزو کند ديگران نعمت ها و داشته هاي خود را از دست بدهند و براي رسيدن به محبوب خود- يعني رياست – آرزوي فقر و نداري ديگران را مي کند.
7️⃣ از نگاه امام خميني، احساس ذلت و خواري نفس است.
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
💠پرسش:
ایمان چیست ؟
#حقیقت_ایمان
......................................................................................................................................
✍ پاسخ:
نکته اول : «ایمان»در اصطلاح ،«تصدیق قلبی» هست .تصدیق قلبی آن است که انسان ، (اذعان قلبی) به خدا و رسولش و آنچه ایشان آورده،داشته باشد. با این تصدیق ، ایمان محقق میشود(1)
در آیات شریفهی قرآن کریم ، ایمان از صفات «قلب» شمردهشده است. میفرماید: «…أُولئِكَ كَتَبَ في قُلُوبِهِمُ الْإيمانَ …»؛«آنان كسانى هستند كه خدا ايمان را بر صفحه دلهايشان نوشته»(2)
نکته دوم : برای سعادت اخروی ، علاوه بر تصدیق قلبی ، انسان باید با زبان ، اعتقاد خود را آشکار کرده و در عمل نیز بر اساس آن عمل کند.امیرالمؤمنین علیهالسلام می فرمایند: «الْإِيمَانُ مَعْرِفَةٌ بِالْقَلْبِ وَ إِقْرَارٌ بِاللِّسَانِ وَ عَمَلٌ بِالْأَرْكَان»؛«ايمان،تصديق كردن به قلب است، و اعتراف كردن به زبان، و عمل كردن به اركان بدن»(3)
پینوشت:
1. إرشاد الطالبین ، ص 442
2. مجادله/22
3. نهج البلاغة (للصبحي صالح)، ص: 508
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
💠 پرسش:
تولد کودک به صورت ناقصُ الخلقه، چگونه با عدالت خداوند سازگار است؟
......................................................................................................................................
✍️#جواد_حیدری
جهت رسیدن به پاسخ، نکاتی تقدیم حضور میشود:
نکته اول: توجه داشته باشیم: انسان هایی که به صورت مستقیم و بدون دخالت پدر و مادر و همچنین خارج از سیر جنینی و بر اساس حکمت الهی برای آفرینش زمینی انسان؛ خلق شدند، آدم و حوا بودند.
نه ناقص الخلقه بودند و نه بیمار.
اراده ی حکیمانه ی خالق هستی چنین اقتضا نمود تا نسل آدم و حوا بر اساس سیر طبیعی خاصی ادامه پیدا کنند. و این سیر از نظم و قانونی که حضرت حق در عالم هستی به ودیعت گذاشته، پیروی می کند.
نکته ی دوم: جهان هستی، داری نظم و قانون خاصی هست که هر عملی، عکسالعمل متناسب با خود را به دنبال دارد و هیچ امری در این دنیا بدون علت نیست. بله ممکن است ما به خاطر محدودیت علمی ریشه ی اتفاقات را کشف نکنیم اما این مساله به معنای نداشتن علت و سبب نیست.
وقتی برای علتیابی ِ ناقص الخلقه بودن فرزند عزیزی به متخصص مراجعه کنیم، متوجه میشویم که این فرزند یا در ناحیه ی نطفه و یا در جنین مادر مشکل ژنتیکی یا مشکلات دیگری داشته است که منجر به تولد ناقص ایشان شده است.
پس مشکل را در سیر طبیعی تولد فرزندان دنبال کنیم نه اینکه عدالت خدا را نشانه رویم.!
ممکن است پرسیده شود: مگر خدا نمیتواند جلوی این نقص را بگیرد؟ خواهیم گفت: هرچند خداوند قادر بر این کار هست ولی همانگونه که عرض شد: حکمت خداوند بر این تعلقگرفته است که نظم این جهان، حفظ و امور بر اساس اسباب و مسببات جاری شود و نه بر اساس امور خارق العاده و اعجازگونه.
صادق آل محمد در روایتی نورانی چنین می فرمایند: «أَبَى اللَّهُ أَنْ يُجْرِيَ الْأَشْيَاءَ إِلَّا بِأَسْبَاب»؛ « خدا از آن ابا دارد كه چيزها را جز به اسباب آنها روانگرداند». (1)
پس فهم کردیم: خداوند هر چيز را جز از راه اسباب طبيعى آن عملى نمىسازد.
نکته ی سوم: به حال که فرزند نازنینی بر اساس مشکلات، خواسته و یا ناخواسته، دانسته و یا نادانسته پا به عرصه ی گیتی گذاشت:
پروردگار عالَم، آنکه قادر و حکیم است بدون بر هم زدن نظم و قوانین موجود در هستی؛ هر شخصی را بهاندازه ی ظرفیتش مکلَّف و از او تکلیف میخواهد و نه بیشتر.
چه زیبا می فرماید: «لا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها»؛ «خداوند هيچ كس را، جز به اندازه تواناييش، تكليف نمىكند». (2)
کسی که از جهت جسمی سالم هست، بهمراتب تکالیف و مسؤولیت سنگینتری نسبت به فرد ناقص، دارد.
نکته ی چهارم: خداوند با لطف و رحمت خاص خود، عمل کمِ شخص ناقصالخلقه را مساویِ عمل کثیر شخص سالم قرار میدهد.
نکته ی پنجم: همیشه، مسیر تلاش و کوشش برای افراد باز بوده و افراد میتوانند با تلاش مضاعف به موفقیتهای بالایی برسند. چه بسیار انسانهای ناقصالخلقهای که با فکر و مشورت و تلاش، قلههای پیروزی و موفقیت را فتح کردهاند که انسان های سالم در آرزوی رسیدن به آن مقامات و موقعیت ها هستند.
نکته ی ششم: چرا عالم هستی را منحصر در دنیا کرده ایم؟
بر اساس آموزه های اعتقادی ما که بر آمده از عقل و قرآن و روایات است؛ نوعی پاداش ویژه که در قیامت و نسبت به برخی افراد تعلق می گیرد وجود دارد که بدان «عِوَض» گفته می شود.
چون فرزند در مبتلا شدن به این بیماری هیچگونه دخالت و تقصیری نداشته است، پروردگار عالم در قیامت این نقیصه را جبران کرده و این جبران بهگونهای است که آن فرد و دیگران، آرزو میکند کاش در دنیا سختیهای بیشتری میکشیدند تا از این پاداش و لطف الهی بهره مند گردند. (3)
پینوشت ها:
1. كافي، ج1، ص: 183
2. بقره/286
3. كافي، ج2، ص: 255
💎کانال رسمی جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
1_4956568550811631650.mp3
16.42M
کنفرانس امامت
جلسه اول
🎙استاد جواد حیدری
#عقائد
#امامت
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
صوت استاد حیدری.mp3
10.35M
نشست آموزشی : روش های پاسخگوئی به سوالات اعتقادی فرزندان" + بررسی نحوست ماه صفر در ابتداء جلسه
🔉با حضور استاد حیدری
#کودکان_زیر_هفت_سال
#تحلیل_مقایسه_ای
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
نشست آموزشی : روش های پاسخگوئی به سوالات اعتقادی فرزندان" + بررسی نحوست ماه صفر در ابتداء جلسه
#امروز_
99/6/28
#دفتر_تبلیغات_اصفهان
#چگونگی_رفتار_با_کودکان
#نکات_تربیتی
#گروه_تبلیغی_پاسخگو
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
استاد جواد حیدری( نحوسات ماه صفر).mp3
5.42M
آیا ماه صفر نحس است؟
آیا رسول خدا صلی الله علیه و آله، ماه صفر را شوم می دانستند؟
آیا نحسی ایام باعث تعطیلی کارهای مهم می شود؟
#نحوست
#ماه_صفر
#روشنگری
🎤 استاد #حیدری
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
1_4972256713429221451.mp3
11.07M
کنفرانس امامت
جلسه دوم
🎙استاد جواد حیدری
#عقائد
#امامت
#اثبات_امامت_نزد_اهل_سنت
کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
ویژگیهای جسم با خصوصیات روح بسیار متفاوت است.زشتی جسم را با پوشاندن میتوان مخفی کرد، اما روح نازیبا را نمیتوان از هیچ چشمی پنهان کرد، حتی اگر انسان، شاگرد اول کلاس نفاق و دورویی باشد.
بالاخره یک جایی و یک زمانی روح آلوده به گناه، خودش را نشان میدهد.
ظواهر توان پوشاندن باطن انسان را ندارند.شاید ظاهر موجه تا یک مرزی با انسان همسفر شود اما هرگز تا انتها با انسان نخواهد ماند.
ابزارت هرچه که باشد از ریش و تیغ گرفته تا یقهی بسته و کراوات، از انگشتر تا صلیب و از چادر و روبنده و پوشیه تا ظاهری متبرج، فرقی نمیکند، قانون رسوا نمودن روح، برای همه یکسان است.
#روز_نوشت
#برداشت_آزاد
https://eitaa.com/roznevesht
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
✅ صفر دومین ماه قمری پس از محرم است که در میان مردم به نحوست معروف است و برخی برای اثبات این ادعا به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) استناد می کنند؛ آیا این روایات صحیح است؟
🖊 #به قلم #جواد_حیدری
📝جزئیات بیشتر در لینک زیر:
#خبر_گزاری_صاحب_نیور
🆔 snai.ir/973227
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
╔═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╗
©: @javadheidari110
╚═─═ঊঈ🔸ঊঈ═─═╝
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
💠 پرسش:
چرا مانند کشورهای دیگر ،زنان را در رعایت حجاب مختار نمیگذاریم تا برای مردان عادی شده و از حساسیت مردها کاسته شود؟
......................................................................................................................................
✍️ پاسخ:
با سلام.
نکته اول : داشتن حجاب چه برای زنان و چه برای مردان از واجبات مسلم قرانی(1) و روایی (2) می باشد که طبق فتوای همه مراجع معظم ، رعایت آن لازم و ضروری است.
نکته دوم: باید به این مسئله توجه کنیم که ، آیا لزوما عادی شدن زن برای مرد مطلوب است؟ جواب منفی است. یکی از بزرگترین نعمتهای خداوند به زن، جذابیت برای مرد و معشوق بودن همیشگی او است ،که اگر این موهبت بزرگ الهی با عادی شدن زن برای مرد از بین برود ،نتیجهای جز سست شدن بنیان خانواده نخواهد داشت.
سؤال دیگر این است که: آیا با عادی شدن ظاهر زن برای مرد آسیبها تمامشده و مرد دیگر تحریک نمیشود؟
پاسخ به این سؤال هم منفی هست . با عادی شدن ظاهر زن برای مرد ، آستانه تحریکپذیری مردان بالا رفته و برای ارضاء این غریزه ، همانطور که در جوامع غربی بهوفور دیده میشود به انحرافات جنسی (تجاوز با خشونت،همجنسگرایی) روی آورده وزنان خود ،برایشان جذابیتی نخواهد داشت.
پس رعایت حجاب در جامعه، برای تقویت و استحکام بنیان خانوادهها و همچنین جلوگیری از انحرافات جنسی زنان و مردان امری لازم و عقلایی هست.
پینوشت:
1. نور/31
2. وسائلالشیعه، ج20، ص134
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
استادحیدری جلسه سوم.mp3
15.34M
کنفرانس امامت
جلسه سوم
🎙استاد جواد حیدری
#عقائد
#امامت
#اثبات_امامت_نزد_اهل_سنت
کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
پیامبران و امریکا.ogg
937.8K
⁉️چرا در آمریکا و استرالیا هیچ پیامبری مبعوث نشده است؟
#شبهات_اعتقادی
🎤 استاد #حیدری
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
🔴عقلتان را تعطيل و تسليم كسي نكنيد هر چقدر هم طرف بزرگ باشد.
👈🏻 روزي طلبه فلسفه خوانی نزد من آمد تا برخی سوالات بپرسد. ديدم جوان مستعدي است كه استاد خوبی نداشته است. ذهن نقاد و سوالات بديع داشت كه بی پاسخ مانده بود. پاسخ ها را كه مي شنيد، مثل تشنه ای بود كه آب خنكی يافته باشد. خواهش كرد برايش درسی بگويم و من كه ارزش اين آدم را فهميده بودم، پذيرفتم. قرار شد فلان كتاب را نزد من بخواند. چندي كه گذشت، ديدم فريفته و واله من شده است. در ذهنش ابهت و عظمتي يافته بودم كه برايش خطر داشت. هرچه كردم، اين حالت درو كاسته نشد. مي دانستم اين شيفتگي، به استقلال فكرش صدمه مي زند. تصميم گرفتم فرصت تعليم را قرباني استقلال ضميرش كنم.
🔹روزی كه قرار بود برای درس بيايد، در خانه را نيم باز گذاشتم. دوچرخه فرزندم را برداشتم و در باغچه، شروع به بازي و حركات كودكانه كردم. ديدمش كه سر ساعت، آمد. از كنار در، دقايقي با شگفتی مرا نگريست. با هيجان، بازی را ادامه دادم. در نظرش شكستم. راهش را كشيد و بی يك كلمه، رفت كه رفت.
🔸اينجا كه رسيد، مرحوم علامه جعفری با آنهمه خدمات فكری و فرهنگی به اسلام ، گفت :
براي آخرتم به معدودي از اعمالم، اميد دارم. يكی همين دوچرخه بازی آنروز است!
درس استاد آن شب آن بود كه دنبال آدمهاي بزرگ بگرديد و سعي كنيد دركشان كرده از وجودشان توشه برگيريد. اما مريد و واله كسي نشويد. شما انسانيد و ارزشتان به ادراك و استقلال عقلتان است. *عقلتان را تعطيل و تسليم كسي نكنيد. آدم كسي نشويد، هر چقدر هم طرف بزرگ باشد.*
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110