eitaa logo
✳️حافظان امنیت ✳️
1.4هزار دنبال‌کننده
71.1هزار عکس
11.9هزار ویدیو
183 فایل
مطالب شهدا و اخبار روز #خادم_امام_رضا #خادم_شهدا #راوی_برتر_جنگ #بختیاری جامونده از غافله #ایثار و #شهادت #جانباز_شیمیایی #فارغ_تحصیل_دانشگاه_شهدا #جزیره_مجنون #فعال #فرهنگی #اجتماعی #سیاسی https://eitaa.com/kakamartyr3
مشاهده در ایتا
دانلود
🕊 📝 📚 «...برادر بزرگوارمان یک آشنایی قبلی با برادر اسیر یا شهیدمان در همین پادگان ولی عصر عج داشت. آن موقع، بنا به شرایطی که در انقلاب پیش می‌آمد و نیازی که برای کنترل ناآرامی‌های غرب کشور بود، نیروها در پادگان ولیعصر عج تجهیز و اعزام می‌شدند. هم یکی از این نیروها بود که خدمت سربازی‌اش را انجام داده، بعد از خدمت سربازی توسط ساواک دستگیر شده و به زندان رفته بود. خود این شرایط برای آقای متوسلیان و دوستانی که از قبل ایشان را می‌شناختند، یک ویژگی خاصی را احراز می‌کرد. از طرفی همواره با لباس نظامی بود. حتی می‌دیدم که در جلسات به خودش فانسقه و سینه‌خشاب بسته است. اسلحه‌اش هم روی دوشش بود و چکمه و پوتینش را محکم می‌بست. هیچ‌وقت را نمی‌دیدیم که کفش عادی داشته باشد یا اینکه بند چکمه‌هایش بسته نباشد. این قبراقی و آمادگی جسمی و نظامی در شکل ظاهری‌اش و همچنین و ارتباط روحی و تعاملی که با بچه‌ها داشت، باعث می‌شد دوستان زیادی دورش جمع شوند. من این را به طور قاطع می‌گویم که هم در پادگان ولیعصر عج و هم در کردستان هرکسی که برای اولین بار ایشان را می‌دید، از جمله آقای محمد بروجردی، شیفته‌اش می‌شد. ویژگی‌هایی که آقای متوسلیان داشت، سبب می‌شد در پادگان ولیعصر عج به عنوان یک محور قرار بگیرد...» •°• °•° - به روایت سردار پاسدار حسن رستگارپناه؛ از فرماندهان وقت سپاه منطقه‌ی۷ در غرب کشور، برگرفته از کتاب عزیز و دلربای ، صفحات ۹۷ و ۹۸ ☆ ♡
| جزئیات دیدار وزیران خارجه ایران و عربستان 🔸ورود وزیر خارجه عربستان "فیصل بن فرحان" به پایتخت در تکمیل توافق از سرگیری روابط بین تهران - ریاض
ده شهید در یک قاب ... برای کسانی‌که اهل ارزش‌های اسلامی هستند، تصاویر شهدا از هر تصویری دلرباتر است. "امام خامنه‌ای" ▫️ایستاده از راست: شهید ساجد کاظمی‌راشد شهید حسین صفری شهید مجید شریف‌زاده شهید داود فیروز زرین ▫️نشسته از راست: شهید علیرضا بابایی شهید داود نظافت شهید صمد خشکبارچی شهید عبدالرحمان هراتی شهید قاسم هریسی شهید خلیل نوبری این رزمندگان جمعی گردان امام حسین (ع) لشکر۳۱عاشورا بودند که در عملیاتهای مختلف در ۸ سال دفاع‌ مقدس به شهادت رسیدند. "روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد"
چه زیباست خاطرات مردانی که پروای نام ندارند و در کهف گمنامی خویش مأوا گرفته اند ...
در خاطر زمین ماند آن زمان که قفسِ تن را شکستی و همه جان شدی ....
🔴وحشت داعش از حضور سردار سلیمانی 🔹یکی از همرزمان حاج قاسم در جبهه مبارزه با داعش نقل می‌کند که پس از اینکه اربیل عراق در محاصره داعش قرار گرفت، با آقای سلیمانی تماس گرفتند و موضوع را به ایشان اطلاع دادند. با اطمینان گفته بود، تا فردا صبح به شما ملحق خواهم شد. 🔹وقتی این خبر منتشر شد، داعشی‌ها که حاج قاسم را می‌شناختند، بیش از هشتاد کیلومتر عقب‌نشینی کردند. آن‌ها به شدت از سردار می‌ترسیدند، زیرا با سابقه اقدامات نظامی ایشان در جبهه سوریه و عراق به خوبی آشنا بودند.
🌷موسسه جبل عامل در لبنان مخصوص پسرها و مدينة الزهرا مخصوص دخترهای یتیم شیعه بود، از چند ساله تا ۱۶ – ۱۷ ساله. مجتمعی بود فرهنگی که هم مدرسه بود و هم خوابگاه. دکتر چمران محبوبیّت خاصی در بین آنها داشت. 🌷یک بار با بی سیم خبر دادند که دکتر دارد برای دیدنتان با ماشین به مدینه الزهرا می آید. به محض شنیدن این مطلب بچه ها و مسئولان مجتمع رفتند و با اسلحه اتوبانی را که از بیروت به سمت دریا می رفت رو بستند. 🌷دکتر که از دور آمد و دید راه بسته است، تعجب کرد و پرسید: مگه اتفاقی تو مدینه الزهرا افتاده ؟! چرا ماشین های مردم معطلند؟! او بلا فاصله خود را به افراد مسلح رساند و گفت: چرا اتوبان را بستین؟! کی قراره به این جا بیاد؟ وقتی جواب شنید به احترام شما اتوبان را بستیم، هر دو دستش را بلند کرد و بر سر خود زد و گفت: وای بر من وای بر من! اگر مردم حلالمون نکنن چی؟ 🌷بچه ها با تعجب پرسیدند: مگه اشتباهی از ما سر زده؟ دکتر گفت: برای همین چند دقیقه ای که به خاطر من از عمرشون تلف شده، فردا باید جوابگو باشیم و بعد دوباره گفت: وای بر تو مصطفی، باید از تک تکشون حلالیّت بطلبیم. او به سراغ ماشین ها رفت. سرش را از شیشه ى تک تک ماشین ها داخل می کرد و مى گفت: آقا منو حلال کنید؛ این بچه های منو حلال کنید، نفهمیدن اشتباه کردن. راوى: سيده همام عطفى 📚 از كتاب: چمران مظلوم بود.
💢 سخنرانی فرمانده مرتضی قربانی ... .
🌷خاطرات کوتاه از شهید محمد امین کریمیان 🌸خواهر شهید کریمیان : محمدامین تنها دو سال از من بزرگتر بود و این باعث شد ما با هم بسیار صمیمی باشیم و این صمیمیت به حدی بود که این اواخر هم با هم در قم درس می‌خواندیم. محمدامین اهل مادیات نبود با آنکه تفاوت سنی بین ما کم بود اما او همیشه مرا راهنمایی و کمک می‌کرد و من و او مثل دو دوست صمیمی بودیم. محمدامین روزهای آخر قبل از رفتنش به سوریه حس و حال عجیبی داشت، بسیار خوشحال بود، انگار می‌دانست قرار است شهید شود، یادم است وقت رفتن از تمام اقوام و فامیل خداحافظی کرد و به مزار شهدا رفت و با آنها نیز وداع کرد. 🌺بعد از اینکه خبر شهادت را شنیدم غم عجیبی قلبم را فرا گرفت با خود گفتم حالا دیگر بدون محمدامین چه‌کار کنم اما وقتی به‌یاد می‌آوردم که چگونه با چهره‌ای دلنشین و مهربان با التماس از ما می‌خواست که دعا کنیم تا شهید شود دیگر سکوت کردم و خوشحال شدم از اینکه برادرم به آرزویش رسید، هر چند دوری و بدون محمدامین زندگی کردن بسیار دشوار است اما با خاطراتش زندگی خواهیم کرد و ادامه‌دهنده راه او خواهیم بود.
41.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨طرح عملیات مشترک و ضربتی پلیس در شهرستان رومشکان 🔹در راستای تدابیر سردار"یحیی الهی، فرمانده انتظامی استان لرستان و با حضور میدانی سرهنگ" فرهاد ابدال چگنی" جانشین فرمانده انتظامی استان لرستان، طرح عملیات مشترک با حضور پلیس های تخصصی استان ، یگان ویژه و انتظامی شهرستان، با هدف برخورد با هنجارشکنان و ارتقای امنیت اجتماعی اجرا شد. 🔹در این طرح ۱۱ متهم تحت تعقیب مراجع قضائی، انتظامی و غیره دستگیر، تعداد ۳ قبضه سلاح جنگی و شکاری و مقادیری انواع مواد مخدر کشف، ۸ معتاد متجاهر جمع آوری، ۴ دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف توقیف و یک فقره تیراندازی و ۱۳ راس دام سنگین قاچاق کشف شد. 📌گفتنی است این طرح در تمام نقاط استان به طور منسجم و ضربتی اجرایی خواهد شد. 🔰سازمان اطلاعات فراجا