✍ دایره نتوانستن های خرید مردم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✍ منبع: #هفته_نامه_نخست، مورخ چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹، شماره ۸۶۵
#خوبیهای_مردم
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ دایره نتوانستنهای خرید مردم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️#تورم و فشار اقتصادی در کشور ما همیشه باعث آزار و ایجاد محرومیت برای مردم بوده و هست. اما آن چه در یکی دو سال اخیر این مسأله را بسیار شدیدتر، وخیم تر و غیر قابل تحمل نموده است سو مدیریت، تحریم های ناجوانمردانه و اثرات سو کرونا بر اقتصاد کشور است که تمامی درهای گشایش اقتصادی را بسته و روز به روز مردم را با مشکلاتی بیشتر و بعضاً غیر قابل حل مواجه نموده است.
▪️هر کدام از ما به سهم خود مجبور شده ایم در جاهایی به نسبت گذشته خویش از برخی خواسته های معقول مان به خاطر محدودیت های جدید #اقتصادی گذر کرده و آن ها را نادیده بگیریم. اگر این روند همین گونه ادامه یابد مجبور خواهیم شد دایره نتوانستن های خرید خود را گسترده تر کنیم و خواه یا ناخواه از بسیاری نیازهای خود چشم پوشی نماییم.
▪️البته تا زمانی که این مسأله و مشکلات اقتصادی گریبان نیازهای اساسی ما را نگرفته است به گونه ای خود را اداره و نداشتن ها را تحمل می کنیم ولی در آن زمان که دامنه مشکلات فرآیند تأمین نیازهای اساسی #زندگی را نیز با چالش مواجه سازد دیگر کار سخت و غیر قابل تحمل خواهد شد. که با روند فعلی متأسفانه هر روز تعداد بیشتر از خانوادها درگیر این مسأله می شوند و گویی اقتصاد بیمار کشور می خواهد روح زندگی را از مردم بگیرد.
▪️این که دولت در بسیاری از موارد اقتصادی ناکارآمد بوده و فساد اداری و مالی در حوزه های مختلف از قبیل؛ بورس، تولید، توزیع، دلالی، احتکار و ... فراوان است شکی نیست اما به هر حال نمی توان اثر عواملی همچون #تحریم، کرونا و یا فشارهای بیرونی را انکار کرد. این که توقع داشته باشیم که مردم همواره صورتشان را با ضرب سیلی سرخ نگاه داشته و خم به ابرو نیاورند توقعی بیجاست. باید تدبیر به کار آید و امید واقعی مبتنی بر عمل در دل مردم زنده شود تا بتوانیم از این پیچ تاریخی عبور کنیم.
▪️اما در این میان مردم هم نسبت به هم وظایفی دارند که خصوصاً در ایامی همچون روزهای پایانی سال اهمیت آن خیلی بیشتر می شود. به ویژه این که در روزهای آغازین سال آینده ماه مبارک رمضان نیز شروع می شود و مقوله تأمین #نیازهای_اساسی مردم چالشی جدی تر خواهد بود. پس باید حواسمان بیشتر به یکدیگر باشد، هوای هم را داشته باشیم و در تنگناها و مشکلات دیگران شکرانه آسایش خویش را با انفاق بیشتر و دست و دلبازی به جاآوریم.
▪️سراغ یکدیگر برویم، از هم خبر بگیریم، جویای احوال هم بشویم تا بتوانیم عندالزوم مشکلات را با کمک رسانی و به صورت مشارکتی حل و فصل نماییم. نباشد برادر، خواهر، دوست، فامیل، همسایه و یا خانواده ای از وابستگان ما دچار مشکلات معیشتی باشند و در تأمین مخارج خود با محدودیت های فراوان روبرو باشند و ما از آن بی خبر باشیم. که این اتفاق مسلمانی و #انسانیت ما را مخدوش می کند و قطعاً در محضر خداوند متعال مورد بازخواست قرار خواهیم گرفت.
▪️بی شک #کمک_های_مومنانه، انسان دوستانه و مهربانانۀ ما به همدیگر علاوه بر اینکه سبب رفع مشکلات مردم و یا کاهش اثرات نامطلوب آن می شود در زندگی ما هم باعث ایجاد برکت و افزایش رزق می گردد که این وعده خداست برای انفاق گران.
✍ منبع: #هفته_نامه_نخست، مورخ چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹، شماره ۸۶۵
#خوبیهای_مردم
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تبلیغ قدیمی اما نگیزشی اپل
🔻در سال ۱۹۹۷
🎞 بخش فیلم آکادمی مدیریتمنابعانسانی
#اپل
#کلیپ_کوتاه
#مدیریت_انگیزش
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گوگل اپی به نام؛
#look_to_speak
برای افرادی که مشکل حرکتی دارند طراحی کرده که با حرکت چشم به چپ و راست گزینه ها و جملات آماده را انتخاب می کند.
#کلیپ_کوتاه
#فناوری_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
🔺#مدیریت_ظرفیت در فاز طراحی از سیستم مدیریت خدمات فناوری اطلاعات
🔻#capacity_management in design phase of ITIL
▪️مدیریت ظرفیت فرایندی است که در سراسر چرخه عمر خدمات فاوا توسعه می یابد. یک عامل اصلی موفقیت در مدیریت ظرفیت، تضمین این موضوع است که مدیریت ظرفیت در طول مرحله طراحی در نظر گرفته می شود.
▪️مدیریت ظرفیت در ابتدا در بخش استراتژی خدمات، پشتیبانی میشود؛ جایی که تصمیمات و تجزیه و تحلیل نیازمندی های کسب و کار و همچنین پیآمدهای مشتری بر پیشرفت الگوهای فعالیت بازرگانی (PBA)، سطوح خدمات (LOS) و بستههای (SLPs) هر سطح خدماتی تاثیر میگذارد.
▪️این موضوع، فراهمکننده شاخصهای پیشگویانه و مستمر ظرفیت برای همترازی و تطابق ظرفیتهای موجود سازمان با میزان تقاضای مشتریان مورد نیاز میباشد.
▪️هدف کلی فرآیند مدیریت ظرفیت در سیستم مدیریت خدمات ITIL، تضمین این مطلب است که ظرفیت IT، همیشه در تمامی حوزههای IT، توجیهپذیری مالی دارد و با نیازمندیهای توافقیِ حال و آیندهی کسب و کار، به روشی مناسب و به موقع، تطابق مییابد.
▪️هدف میانمدت مدیریت ظرفیت، فراهمآوردن یک مرکز توجه (و همچنین یک کانون مدیریت) برای تمامی پیامدهای مرتبط با ظرفیت و عملکرد، هم در حوزه خدمات و هم در بخش منابع میباشد.
💢 #اهداف_کوتاه_مدت_مدیریت_ظرفیت:
▪️ایجاد و نگهداری یک برنامهی بهروز و مناسب برای ظرفیت، که منعکسکنندهی نیازهای حال و آتی کسب و کار باشد
▪️فراهم آوردن تدابیری برای همه ی حوزه های کسب و کار و IT درباره ی تمامی پیامدهای مرتبط با عملکرد و ظرفیت
▪️حصول اطمینان از اینکه دستاوردهای عملکرد خدمات، همه اهداف توافقی (و عملکردی) آنها را از طریق مدیریت عملکرد و مدیریت ظرفیت منابع و خدمات برآورده میسازد
▪️مساعدت در شناسایی و رفع مسائل و اتفاقات مرتبط با عملکرد و ظرفیت
▪️ارزیابی اثرگذاری همه انواع تغییرات (تغییرات احتمالی) بر روی برنامهی ظرفیت، و همچنین بر عملکرد و ظرفیت همهی خدمات و منابع
▪️حصول اطمینان از پیادهسازی معیارهای پیشکنشی برای بهبود عملکرد خدمات، در بخشهایی که از نظر مالی توجیهپذیرند
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#فناوری_اطلاعات
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#انس_با_نهج_البلاغه
📖 حكمت ۳۷۱
در باب قناعت
۞ مَنِ اقتَصَرَ على بُلغَةِ الكَفافِ فَقَدِ انتَظَمَ الراحَةَ، و تَبَوَّأ خَفضَ الدَّعَةِ
۞ هركه به اندازه كفاف بسنده كند، آسايش يابد و در منزلگاه آسودگى فرود آيد.
#قناعت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
نقاشیهای ترکیبی و طنز با اشیا
#خلاقیت
#عکس_نگار
#تمرین_خلاقیت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#مدل_عملیاتی_مرکز_عملیات_امنیت
💢 پایش و کنترل سایبری:
▪️با توسعه #فناوری_اطلاعات و نیاز سازمان به استفاده از بسترهای الکترونیکی و پیچیدگی و تنوع حملات و تهدیدات سایبری، صرفاً بهکارگیری تجهیزات مرسوم امنیتی مانند فایروال کافی نیست، زیرا این تجهیزات هر یک بهطور منفرد بخشی از نیازهای امنیتی سازمان را مرتفع میسازد.
▪️جهت شناسایی حملات و #تهدیدات_سایبری پیشرفته، استفاده از راهکارهای پایش یکپارچه و هوشمند رویدادهای امنیتی ضروری است. مطابق با الزامات این بخش سازمان باید مرکز عملیات امنیت را با استفاده از ظرفیتهای داخل سازمان و یا ظرفیت های سازمان بالادستی ایجاد کند.
💢 اهداف فرآیندی شامل موارد زیر است:
▪️پایش بر خط رویدادهای امنیتی که باهدف تشخیص ناهنجاریهای ترافیکی و ممیزی انطباق عملکردها با خطمشیهای امنیتی #سازمان قابل انجام است.
▪️تحلیل عمیق رویدادهای امنیتی که پس از بررسی و صحت سنجی رویدادهای امنیتی گزارششده و در صورت تأیید وقوع حادثه، راهکار پیشگیری و مقابله، تدوین و به تیم سایبری ارسال میگردد.
💢 پایش و تحلیل آسیبپذیریها:
▪معماری مرکز عملیات امنیت که ضمن احصاء نیازمندیهای فنی بخشهای مختلف و نظارت بر طراحی، پیادهسازی و عملکرد مطلوب این سامانهها، راهبری، نگهداری و بروزرسانی آنها را همگام با فناوریهای روز این حوزه بر عهده دارد.
💢 مؤلفه فناوری در این بخش شامل ۲ المان زیر است:
▪️سامانه مدیریت رویداد و اطلاعات امنیتی (SIEM)
▪️آزمایشگاههای امنیتی جهت بهبود وضعیت عملکرد مرکز عملیات امنیت
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#مدیریت_مخاطرات
▪️راهبرد اصلی طرح #امن_سازی زیر ساخت های حیاتی در قبال حملات سایبری، مدیریت مخاطرات است. مدیریت۶ مخاطرات فرآیندی مستمر است که در آن تهدیدات و آسیب پذیری های موجود در یک سازمان شناسایی و #ارزیابی میشوند و از طریق انجام اقدامات امنسازی که اولویت بیشتری دارند، مخاطرات مدیریت میشوند.
▪️لازمه این امر وجود یک رویکرد مدیریت مخاطرات سیستماتیک متناسب با #بافتار، شرایط و مخاطرات خاص سازمان است که بدین منظور، امروزه استانداردها و روشهای متعددی نظیر؛
#ISO،
#IEC_27005،
#ISO_31000،
#ISA_IEC_62443
و … چارچوبهای مناسبی را برای مدیریت مخاطراتی که به امنیت اطلاعات لطمه میزند در اختیار سازمانها قرار میدهند. سازمان باید مدیریت #مخاطرات_امنیت را مطابق با الزامات شکل تعیین نماید.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar