Modiryar | مدیریار
✍ مناظره بلد نیستیم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️هر سالی که در آن انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود یکی از هیجان برانگیزترین اتفاقات آن برگزاری مناظراتی است که با طراحی و مدیریت رسانه ملی صورت می گیرد. شاید به جرأت بتوان گفت از زمانی که بحث مناظرات در #فرآیند_انتخابات ریاست جمهوری بدین گونه رسمی و فراگیر شده نقش بسیار مهم و قابل توجهی نیز در نتایج نهایی انتخابات داشته است. تا جایی که برخی احزاب جدی ترین برنامه تبلیغاتی و رقابت انتخاباتی خود را برای مناظرات کنار می گذارند.
▪️اما نکته قابل توجه این است در ادوار مختلفی که شاهد برگزاری این رخداد جالب در فرآیند #تبلیغات_انتخاباتی بودیم اکثراً اصول آن توسط کاندیداها رعایت نمی گردد. که یکی از مهم ترین موارد آن خروج از آداب سخن گفتن است. خروج از دايره آداب سخن گفتن زماني تشديد مي شود که شخص از سوي طرف مقابل و مخالف استهزاء شود. اگر فرد در مناظرات اجتماعي در خود اين توان را نمي يابد که با مخالف به شيوه نيکو سخن گويد از همان آغاز نبايد وارد اين ميدان شود.
▪️از آن جا که جدل به هر حال گفت وگويي با قصد چيرگي و منصرف کردن شخص از نظر و رأي خود است مي توان آن را يک فرآیند جدی دانست. بنابراين بايد شخص جدل کننده در هنگام جدل بهترين برخورد و نيکوترين سخن را داشته باشد و از تمسخر کلامي و غيرکلامي بپرهيزد. خداوند متعال در قرآن(نحل:۱۲۵و عنکبوت:۴۶) برخورد و سخن نيکو را از جمله آداب #جدال_احسن با ديگران برشمرده و بدان سفارش کرده است. از ديگر آداب اسلامي جدال احسن، رفق و مداراست.
▪️بنابراين جدل کننده بايد هماره به گونه اي رفتار کند که به دور از خشونت باشد و نرمي و مدارا با مخاطب را در طول جدل مراعات کند. از آن جا که قرآن حاوي بهترين مطالب حق و استدلال هاي منطقي است بهتر است که شخص از قرآن براي جدال بهره بگيرد. همه ما در این دوره انتخابات هم شاهد ایجاد روندی عادلانه برای همه نامزدها در #رسانه_ملی بودیم تا بتوانند از طریق آن ضمن معرفی خود، اهم برنامه ها و رویکردهایشان را ارائه داده و زمینه مشارکت حداکثری را فراهم سازند.
▪️اما باید به این نکته اشاره کرد که کماکان اصول مناظره تا حدی که شایسته این جایگاه و کرامت مردم باشد از سوی برخی افراد لحاظ نمی گردد. فردی که خارج از سئوالات برای خود بیانیه می خواند، یا شخصی که به جای دفاع از خود و اثبات توانایی هایش به دنبال نفی طرف مقابل است، یا ازهمه بدتر اتهامات و دروغ هایی که برخی از افراد گفتند همه و همه بخشی از مواردی بود که با روح اخلاقی مناظرات و #اصول_علمی آن منافات دارد.
▪️در مکتب ما و نگاه اخلاقی و انسانی ایرانی ها هیچ گاه هدف وسیله را توجیه نکرده و نمی کند. پس با هر دلیلی فردی که می آید در جریان مناظرات دروغ پردازی می کند، به دیگران تهمت می زند و یا رقبای خود را با کلمات نامناسب می خواند و یا قصد تخریب آن ها را دارد هرگز بر مدار رفتار انسانی و اخلاقی حرکت نکرده است. باید بگوییم متأسفانه مناظرات این دوره از انتخابات #ریاست_جمهوری نیز بر همین روش مرسوم و نادرست پیشین خواهد بود اما باید رسانه ها و خردمندان جامعه برای تولید فکر و تضارب آرا زمینه ای فراهم آورند که؛
▪️اولاً آگاهی های عمومی نسبت به اصول مناظره افزایش یابد، ثانیاً #اصول_اخلاقی آن توسط عناصر مختلف اجتماعی تمرین شود تا در بزنگاه هایی همچون انتخابات از مشاهده فرآیندی هیجان برانگیز و اخلاق مدارانه لذت ببریم و ثالثاً فرهنگ نقدپذیری و بیان صادقانه مسائل از سوی نخبگان جامعه ایجاد شود. بدون شک سطح و اخلاق لازم برای مناظره در حد انتخابات ریاست جمهوری باید با کل کل هوادران سرخابی متفاوت باشد!
✍ منبع: #هفته_نامه_نخست، پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، شماره ۸۷۵
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ درست نیمه شب
#مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ درست نیمه شب دقیقاً همان زمانی که وقت آرامش است شبیخون ناجوانمردانه ی افکار مزاحم بی رحمانه تخت را از زیر پایم می کشد، رخت و پخت مرا آتش می زند، دلم را می لرزاند و خواب را از چشمانم می رباید. راهزنی که حسرت های عاطفی را همچون تیری بر قلبم می نشاند، شیدایی را با چماق رسوایی بر سرم می کوبد، داستان تلخِ مهر ورزیدن و دست بی نمک را در گوشم نجوا می کند، قرض و قوله هایم را مقابل چشمانم می آورد، اشتباهات و کاستی هایم را فهرست می کند و از همه بدتر افکاری است که همچون تیری زهر آلود تصویر مبهم و تاریک آینده من و عزیزانم را تداعی می کند.
⛱ من و راه های نرفته، کارهای ناکرده، اشتباهات بی پایان و آرزوهای بر باد رفته هر شب با هم خلوت می کنیم. این افکار مزاحم آن قدر در گوشم غرولند می کنند که تا به خودم می آیم دزدانه و رندانه خواب و زمان استراحت و آرامش مرا به یغما برده اند. گاهی التماس می کنم آیا امکان دارد یک امشب دست از سر من بردارید، رهایم کنید تا مثل همه ی آدم ها آرام بخوابم؟ بی درنگ پاسخ منفی می دهند و بساط عیش و نوش خود را پهن می کنند و در ذهن و ضمیر من جولان می دهند. خدا وکیلی خیلی باوفایند و هیچ شبى مرا تنها نمی گذارند! گویی تا حالی از ما نگیرند اوقاتشان طی نمی شود!
⛱ اکنون های های من رفته و وای وای من مانده است. خیلی چیزها با گذشته متفاوت شده، کم کم چین و چروک هایی بر پیشانی ام پیداست، شقیقه هایم سپید شده، حس و حال قدیم را ندارم وگویی انتهای شور و شر جوانی ام. پس دیگر چیزی نمی خواهم جز آرامش. دلم می خواهد بار سفر ببندم و از دیار خستگی هجرت کنم به دور دست های بی خیالی. همان جایی که برای من مدینۀ فاضله ای است که هرگز نرفته ام، ندیده ام و تجربه نكرده ام. گاهی با خودم می گویم مگر من پیامبرم که غم امت بخورم یا کاسه ی داغ تر از آش خیر و شر آدم های دنیا باشم؟ پس وقتش رسیده بار را زمین بگذارم و نفسی چاق کنم.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#انس_با_نهج_البلاغه
📖 غررالحکم
در باب دنیا
۞ عَجِبتُ لِعامِرِ دارِ الفَناءِ و تارِكِ دارِ البَقاءِ!
۞ در شگفتم از آباد كننده سراى فانى و رها كننده سراى باقى!
#غررالحکم
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ بهانه آوردن خوراک ما آدم هاست! #موفقیت #پیشرفت #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ بهانههایی که مانع پیشرفت میشوند:
#بهانه_آوردن خوراک ما آدم هاست! چه چیزی بهتر از این بجای اینکه کلی سختی بکشیم و برای رسیدن به هدف تلاش کنیم یک بهانه ساده بیاوریم و خلاص! حق هم داریم بهانه آوردن مثل موقعی که لم میدهیم و می نشینیم یک فیلم هیجان انگیز می بینیم استرس را از بین می برد. می توانیم عادت کنیم که بهانه بیاوریم و این گونه روزگار را بگذرانیم:
➊ وقت ندارم:
این جمله بیشتر به این معنا است که اولویت مان آن کار نیست. این در حالی است که کلی کارهای ریز و درشت هست که هر روز انجام می دهیم و برای آن ها #وقت داریم.
➋ پول ندارم:
خیلی #خلاقانه است! با یک جمله کوتاه کلی از استرس هایمان را چال می کنیم. خیلی وقت ها این بهانه را می توانیم با ایده آل گرایی یکی بدانیم. خودمان هم می دانیم که می توانیم با کمترین امکانات هم شروع کنیم و پیش برویم ولی خب چون می خواهیم کارمان خیلی عالی به نظر بیاید حاضر نیستیم طوری شروع کنیم که بنظر بیاد مبتدی هستیم!
➌ نمیدانم چطوری؟
این بی ربط ترین بهانه ممکن است که جوابش یک کلمه می شود؛ گوگل. در #گوگل یا سایت های دیگر جستجو هر چیزی را که بخواهیم می توانیم رایگان و با یک جستجوی ساده بدست بیاوریم و مطالعه کنیم مشکل واقعی این است که حوصله مطالعه نداریم.
➍ نمیتوانم تغییر کنم:
با کوچک ترین تغییر ممکن شروع کنید. روزی یک ساعت در مورد کاری که نیاز هست اطلاعات بدست بیاورید وقت بگذارید و #مطالعه کنید. روزی یک ساعت پیاده روی کنید. مهم این است که واقعاً می خواهید به هدف برسید یا نه؟
➎ هنوز آماده نیستم:
این بدترین #بهانه است. چون ما خودمان هم می دانیم که فقط کافیه شروع کنیم. ولی ایده آل گرایی مدام ما را عقب می اندازد. شاید هم تنبل هستیم و حوصله اش را نداریم. یا بهتره بگوییم اولویت مان این نیست که در این کار موفق شویم.
➏ به نتیجه نمیرسد:
این بیشتر نشان می دهد که مشکل #صبر داریم. اگر انتظار داریم کاری که یکی دو سال تلاش مستمر می خواهد را دو یا سه ماهه بهش برسیم بیشتر داریم خودمان را گول می زنیم. بهتر است یک برنامه بلند مدت بریزیم و رهایش نکنیم.
#موفقیت
#پیشرفت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ اگر مردم به شما رأی دادند
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰، شماره ۳۴۰۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ اگر مردم به شما رأی دادند #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی 🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا، 🔻دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴
✍ اگر مردم به شما رأی دادند
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️خانم ها و آقایان! کاندیداهای محترم کرسی های خوش رنگ شوراهای شهر! مدعیان اصلاح طلبی و اصول گرایی! اگر مردم به شما رأی دادند کلاهتان را بالاتر نگذارید، خوشحال نباشید و ژست موفقیت و پیروزی به خود نگیرید. سرتان را پایین بیاندازید، به فکر فرو بروید و به جای شادمانی به تکلیف سنگینی که روی دوش شما قرار گرفته است فکر کنید و به خود و اطرافیانتان رعایت تقوا و قانون، #حفظ_امانت و بار این مسئولیت مهم را یادآوری کنید.
▪️فراموش نکنید شهرها با #بودجه_دولتی اداره نمی شوند مستقیماً دست شهرداری ها در جیب مردم است و با عوارض مردمی که در این اوضاع و احوال اقتصادی زندگی می کنند چرخ امور می چرخد پس تکلیف اداره امور شهر با بیت المال مسلمین مشخص و بسیار حساس است و حتی اگر دست مردم به شما نرسد روزی فرا خواهد رسید دستی که بالای همه ی دست هاست شما را مؤاخذه می کند.
▪️باور کنید عمر دنیا کوتاه، این میزها موقتی و قیامت قطعی است و حتی اگر این دنیا نشد در آن دنیا هر گونه عزل و نصب، سخن، کلام و تصمیم شما جزایی دارد، تاوان دارد، تقاص دارد و روزی باید در برابر دادگاه #عدل_الهی پاسخگوی آن باشید. اگر نیت خیر دارید و برای خدمت و پیشرفت مردم شهر پا به این عرصه گذاشته اید اجرکم عندالله! اما اگر به دنبال مطامع مادی و دنیوی و سفره های رنگارنگ هستید خدا به شما توفیق ندهد!
▪️شهرداری ها جای بده و بستان های سیاسی نیست، محل رفت و آمد قوم و قبیله و افرادِ ستادها و احزاب نیست این جا محل خدمت است. جایگاه شریف و مقدسی که می تواند سبب ایجاد آرامش و آسایش مردم را فراهم سازد. پس باید افرادی به آن راه یابند که تخصص و تعهد دارند، درد مردم را می فهمند، شهر را می شناسند، تکلیف خود را می دانند و به #حقوق_شهروندی آگاه هستند.
▪️خصوصاً وقتی قرار است بخش مهمی از وظایف اعضای #شورای_شهر مربوط به امور زائرین مرقد شریف امام مهربان باشد. خود را در محضر خدا، امام هشتم(ع) و مردم بدانید و به هر آن چه از وعده های انتخاباتی که می دهید عمل کنید، آخرت خود را به دنیای احزاب و عناصر سیاسی نفروشید و به یاد داشته باشید که شهر محیط زندگی مردم است که باید زیبا، تمیز، آرام، باشکوه، شاد، امیدوار، توسعه یافته، دارای شهروندانی فعال و مشارکت جو باشد که همه به آن احساس تعلق می کنند، هویت دارند و نسبت به یکدیگر مهربانی و حسن نیت هدیه می دهند.
✍ منبع: #روزنامه_شهرآرا، دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰، شماره ۳۴۰۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
دیگر حال و حوصله دولت تنبل نداریم
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_قدس،
🔻سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰، شماره ۹۵۵۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
دیگر حال و حوصله دولت تنبل نداریم ✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی 🔺منبع: #روزنامه_قدس، 🔻سه شنبه ۲۵
دیگر حال و حوصله دولت تنبل نداریم
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️هر چه دلتان می خواهد در برابر دوربین ها بگویید. ملاحظه هیچ کس و هیچ چیز را نکنید. دور دور شماست. توجه همه ما که هیچ حتی توجه بسیاری از رسانه های بین المللی کاملاً جلب شماست و همه داریم می بینیم، می شنویم و شاید ضبط هم می کنیم. اما هرگز فراموش نکنید که کلمه به کلمه حرف هایتان تقاص دارد، تاوان دارد، حساب دارد و روزی باید در برابر ملت و از آن بالاتر در دادگاه #عدل_الهی پاسخگوی گفته های خویش باشید.
▪️حتماً به خوبی می دانید خداوند نفرت دارد از کسی که چیزی را می گوید و بدان عمل نمی کند پس آگاه باشید اگر بی محابا در برابر دوربین ها نشسته اید به زمین و زمان می تازید، همگان غیر از خودتان را مقصر وضعیت اتفاقات جاری #ممکلت می دانید و وعده های چنین و چنان می دهید باکی نیست، حتماً راست می گویید ولی فراموش نکنید حتی اگر دست مردم هم به شما نرسد دستی که بالای همه ی دست هاست یقه شما را می گیرد
▪️و پاسخ تمام آن چه را گفته اید و بدان عمل نکرده اید از شما مطالبه می کند. اکنون شما در محضر رهبر، مردم و از همه بالاتر در #محضر_خدا قرار دارید و برای به دست گرفتن زمام امور به سختی تلاش می کنید. اگر قصد و نیت شما خیر است اجرکم عندالله و اگر خدایی ناکرده قدرت را برای آن می خواهید که خود، خانواده و اطرافیانتان به مطامع دنیایی و مادی برسید موفق نباشید انشالله! ما نمی خواهیم خادم جمهور باشید!
▪️نمی خواهیم به ما #ساده_زیستی و مردم داری نشان بدهید، اصلاً شما رئیس، شما همان بالاترین مقام عالی کشور که زمام همه امور اجرایی کشور را در دست دارد، رئیس باشید، آقا باشید و در صدر بنشینید اما هرگز فراموش نکنید شاید خیلی چیزها به نسبت گذشته تغییر کرده و خیلی از ارزش ها در ظاهر رنگ باخته باشد ولی تا خدا هست و خدایی می کند مالک اصلی زمین مستضغفین هستند و این انقلاب پابرهنگان و مستضعفان است
▪️نه رانت خوران، جیره خواران و ژن های خوب، هنوز خون شهدا می جوشد، نفس قدسی امام در کالبد ملت جاری است و هنوز که هنوز است مردم ایران اسلام، آزادی، عدالت و پیشرفت می خواهند. پس حالا که کشور در وضعیت نامطلوبی قرار گرفته، فقر، فساد و تبعیض ملت را آزار می دهد بدانید دیگر کسی حال و حوصله #دولت_تنبل، بی خاصیت، منفعت طلب، کم کار، سیاسی و فاسد را ندارد.
▪️اکنون #جمهوری_اسلامی بیش از همیشه دولتی چالاک، انقلابی، قوی و توانمند می خواهد که براساس مباني فکري رهبر کبير انقلاب سرسپردگان و دلباختگان شرق و غرب، مدعيان امروز و قاعدين کوته نظر ديروز، مرفهين بي درد، متحجرين و مقدس نمايان بي هنر، نااهلان سياسي و تجديدنظرطلبان ديپلماسي، فتنه انگيزان و توطئه کنندگان در آن راه ندارند.
✍ منبع: #روزنامه_قدس، سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰، شماره ۹۵۵۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 تبلیغ قدیمی پپسی با ستارگان فوتبال
#پپسی
#کلیپ_کوتاه
#فوتبال_نوشت
#مدیریت_تبلیغات
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
تبلیغات انتخاباتی از منظری دیگر
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، شماره ۸۷۶
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
تبلیغات انتخاباتی از منظری دیگر
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️در هر انتخاباتی که در کشور برگزار می شود یکی از مسائلی که حس خوب را از انسان می گیرد #شیوه_تبلیغات کاندیداها است. با وجود پیشرفت های فراوانی که در حوزه های تبلیغاتی و اطلاع رسانی رخ داده، کماکان شیوه های سنتی با اثربخشی پایین در نحوه معرفی کاندیداها فراوان است. تبلیغاتی که اکثراً یکجانبه بوده و زمینه ای برای بازخورد مردم و یا پرسش و پاسخ به صورت مستقیم وجود ندارد.
▪️اگر برخی نامزدها هم این زمینه را فراهم می آورند آن چنان مصنوعی، محدود و از میان افراد برگزیده و خاص است که نه تنها جالب و برانگیزاننده نیست بلکه گاهی اثر معکوس هم دارد. اکنون که روزهای داغ تبلیغات #ریاست_جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا را پشت سر می گذاریم اگر نگاهی به در و دیوارهای شهر و رسانه ها بکنیم به خوبی می توان این ضعف را مشاهده کنیم.
▪️مستندهای تبلیغاتی ضعیف کاندیداها، عدم بهره گیری مناسب از فضای مجازی، عدم تولید #محصولات_استاندارد و قابل قبول صوتی و تصویری در قالب کلیپ ها و پادکست های حرفه ای، عدم توانایی در ارائه تبلیغات با قابلیت ایجاد مقایسه با سایر کاندیداها بخشی از مهم ترین این کاستی ها است. خصوصاً این مسأله آن جا بیشتر به چشم می آید که فردی در جایگاه کاندیدای ریاست جمهوری بجای تولید مستند تبلیغاتی
▪️در برابر دوربین دقیقاً به مثابه یک بازیگر تلویزیونی بر اساس یک سناریوی از پیش تعیین شده با همراهی اعضای خانواده اش فیلم بازی می کند و توقع جلب #آرای_مردمی را نیز دارد! هر کاری باید بر اساس اصول علمی و حرفه ای صورت پذیرد و امور تبلیغات سیاسی نیز از این قاعده مستثنا نیست. همان طور که می دانیم امروز تبلیغات یک علم است که در قالب هنر و با کمک رسانه های دیداری، شنیداری، مکتوب، شهری و ... به ظهور می رسد.
▪️با توجه به رقابت شدید نرم افزاری و فرهنگی که در جهان امروز ایجاد شده است دانش و هنر تبلیغات برای اثر گذاری بر #آحاد_جامعه اهمیت فراوانی دارد. چه بسیار حکومت هایی که بخش قابل توجهی از رویکردها و امور خود را با کمک همین ابزار در جامعۀ هدف خود نهادینه می کنند و از آن بهره های فراوانی می برند. مسألۀ مهمی که در زمینه های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد و به عنوان یک عامل کلیدی و اثرگذار نقش آفرینی می کند.
▪️البته در این مسیر پیشرفت هایی صورت گرفته است اما کماکان از استانداردهای مطلوب فاصله داریم. به عنوان مثال بسیاری از نامزدها بهره گیری از #فضای_مجازی را (که حالا پایه ای اساسی از زندگی مردم شده است) به درستی برای تحقق اهداف خود (که ایجاد هیجان هایی زودگذر است) در دستور کار قرار داده اند؛
▪️فضایی با امکان موسیقی، کلیپ، هنر و آزادی در گفتن سخنانی که مردم آرزوی شنیده شدن آنها را از زبان مسئولان دارند را این روزها از زبان افرادی می شنوند که قرار است از بین آنها تعدادی بعنوان #نمایندگان_مردم از نردبان قدرت بالا بروند. اما به نظر روند آن خیلی اصولی و بر اساس برنامه ای مشخص نیست. متأسفانه همانطور که هر دوره مشاهده می کنیم، کاندیداها از آنجا که تبلیغات را چیزی معادل سلیقه می دانند،
▪️اکثراً محصولاتی می سازند که بی رنگ و خاصیت است و نهایتاً برای مدتی سوژه شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای اطلاع رسانی می شود. کاندیداها و #مشاوران_تبلیغاتی آنها اصلاً توجهی به رقیب گرایی ندارند و سعی می کنند با ارائه شعارهای خیلی خوب نظر صاحبان رأی را جلب کنند. غافل از اینکه در اکثر اوقات نگاه به رقیب بسیار مهم تر از مشتری مداری است. این دوره که گذشت اما برای انتخابات سال های بعد باید سطح سواد عمومی در این زمینه افزایش یابد.
✍ منبع: #هفته_نامه_نخست، پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، شماره ۸۷۶
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ صبر خجالت زدۀ من است
#مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ صبر خجالت زده ی من است و همزاد دردهایم، آنقدر احترامش را نگه داشتم، به او اعتماد کردم و به وعده هایش دل بستم که خودش هم باور نمی کند. گاهی تا مرا می بیند در آغوش می کشد و با صدایی آرام می گوید: خوب رسم رفاقت را به جا آوردی و در دوستی با من وفادار ماندی! ولی دیگر کاری از دستم بر نمی آید خداوند خودش برایت جبران کند! من هم به رسم ادب و اخلاق اصلاً به رویش نمی آورم که بر ما چه می گذرد و اوضاع چگونه است! آخر چه کاری است، وقتی خودش این گونه احساس شرمساری می کند و خجالت می کشد دیگر چرا باید اتفاقات زمانه را به رویش بیاورم و حالش را بگیرم.
⛱ گاهی شب هنگام به وقت بی قراریِ دل با هم خلوت می کنیم و به صرف فنجانی چای اوضاع و احوال را مرور می کنیم. هنوز حرف هایم کامل نشده می گوید: می دانم! می دانم! می پرسم از کجا؟ می گوید: فکر می کنی صورتی که با ضرب سیلی سرخ شده، شقیقه های سپید رنگ، شادابی از دست رفته و نغمه ی غم انگیزِ نگاه را می شود پنهان کرد؟ گفتم: «درد بی دردی دوایش آتش است» من با دردهایم خوشم و تنها با اهل دل معاشرت می کنم، غمی به دل راه نمی دهم و ناشکری نمی کنم این نشانه ها را فقط تو می فهمی که همزاد دردهای منی و گر نه نامحرمان را چه راه و ربطی به حریم با صفای دل؟
⛱ لبخندی می زند و می گوید: دوستی با من سخت است، راه و رسمی دارد، تمرین می خواهد و هر کسی از پس آن بر نمی آید. ولی تو می توانی مرا تحمل کنی و دوست خوبی برایم باشی. پس در فراز و نشیب های زندگی دستت را محکم در دستانم قرار بده و هرگز مرا رها نکن! شاید همیشه نتوانم کاری بکنم. ولی با من که باشی آرامش داری، کمتر از کسی دلگیر می شوی، توقع بیجا نخواهی داشت، دلت بزرگ می شود، زمانه را بهتر خواهی شناخت، خیر و شر نگاه آدم ها در تو تأثیر نمی گذارد، شکست ناپذیر می شوی و شک نکن عاقبت به خیر خواهی شد. که من تنها همراه واقعی سختی های زندگی ام!
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
جای مردان سیاست بنشانید درخت
که هوا تازه شود
به خدا ایمان آرید ،
به خدایی که به ما بیلچه داد
تا بکاریم نهال آلو ؛
صندلی داد که رویش بنشینیم
وبه آواز قمر گوش دهیم ،
به خدایی که سماور را
از عدم تا لب ایوان آورد ،
و به پیچک فرمود :
« نرده را زیبا کن! »
#شعر_نگار
#سهراب_سپهری
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ فردا که رییسجمهور شدی
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #تابناک، ۲۶ خرداد ۱۴۰۰،
🔻کد خبر: ۹۷۱۵۱۷
http://www.tabnaktehran.ir/fa/news/971517/فردا-که-رئیس-جمهور-شدی
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ فردا که رییسجمهور شدی #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی 🔺منبع: #تابناک، ۲۶ خرداد ۱۴۰۰، 🔻کد خبر: ۹۷۱۵۱۷
✍ فردا که رییسجمهور شدی
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
یادداشت در مورد رییس جمهور آینده کشور:
▪️«آقای محترم»! فردا که رئیس جمهور شدی فراموش نکنی این مردم در چه شرایط سختی و با چه حجم گسترده ای از ناامیدی نسبت به بهبود شرایط بازهم بخاطر حس مسئولیت پذیری خود پای صندوق های رأی حاضر شدند و شما را برگزیدند.
▪️برادر گرامی! دیگر فرصتی برای آزمون و خطا نیست، زمان سیاسی کاری و فامیل گرایی به سر آمده، نایی در مردم برای تحمل فساد، انحراف، پارتی بازی، ژن های خوب، رانت خواری و جیره خواری باقی نمانده است، هرگز از خاطرت نرود بعد از هشت سال کابوس وار بی کفایتی در مدیریت به علاوه ی فشارهای وحشتناک تحریم و تورم مردم باز هم شانه خالی نکردند و آمدند و شما را انتخاب کردند
▪️پس اول به خودت احترام بگذار و هر چه از توان، تخصص، تعهد، صداقت، تلاش، مردم داری و اصول اداره دولت در چنته داری در میدان بیاور تا باری از روی دوش جمهور برداری، حالشان را کمی بهتر کنی، به زندگی و سفره آن ها رونق ببخشی، دلشان را شاد کنی و از هر کاری که از دستت ساخته است دریغ نکنی.
▪️به حرمت خون شهدا و مجاهدت هایی که برای رونق و امنیت این مملکت صورت گرفته ارزش و حق رأی مردم را بدان، ادا کن و امانت دار و پاسدار بی قید و شرط منافع آن ها باش. مردم شریف ایران را ولی نعمت خود بدان و آگاه باش ذره ای تخلف در بیت المال مسلمین عقوبتی سخت به همراه خواهد داشت.
▪️ارتباط مستقیم و بی پرده با مردم داشته باش، رو راست باش و در طول دوران مسئولیت خود از دروغ و فریب (که سمی مهلک و کشنده برای اعتماد عموم است) به شدت پرهیز کن. از انتصاب های فامیلی و قبیله ای اجتناب کن، خدا را در نظر بگیر و کارهای کلیدی را به افراد آزموده، لایق و شایسته واگذار کن.
▪️از بکارگرفتن فرومایگان بپرهیز و اجازه انتصاب افراد نالایق در مناصب حساس را نده. می دانم که خوب می دانی ولی کافی نیست! لازم است هر روز به خود یادآوری کن این دوران مسئولیت کوتاه است و همچون برق و باد می گذرد پس هرگز ارزش ندارد به خاطر چهار صباح مسئولیت در آخرت دچار خسران و حسرت شوی.
▪️در فرهنگ، فناوری و ارتباطات نه ولنگاری خوب است نه تحجر پس میانه فلاح و صلاح را برگزین و به اصول اسلامی، علمی و اخلاقی وفادار بمان. بر تو باد همدلی، همراهی و همنشینی با محرومان و مستضعفان.
▪️نکند روزی فرا برسد که ساعات طولانی عمر مدیریت شما به کام قدرتمندان باشد و محرومان و صاحبان اصلی این انقلاب جایی نداشته باشند. حرف دراز است و مجال کم فقط در نهایت از خدا می خواهم انشالله هر دست بدهی از همان دست بگیری!
✍ منبع: #تابناک، ۲۶ خرداد ۱۴۰۰، کد خبر: ۹۷۱۵۱۷
http://www.tabnaktehran.ir/fa/news/971517/فردا-که-رئیس-جمهور-شدی
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ منطق چرخ پنجم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✍ منبع: کتابنامه تخصصی #مدیران_جوان، شماره اول، تیر ۱۴۰۰
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ منطق چرخ پنجم #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی ✍ منبع: کتابنامه تخصصی #مدیران_جوان، شماره اول، تیر ۱
✍ منطق چرخ پنجم
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
▪️دهه شصتی هایی که مثالی خوب برای هر پدیده ای در کشور هستند دیگر جوان نیستند. آرام آرام به چهل سالگی رسیده اند و هنوز جایی در تصمیم گیری و حتی #تصمیم_سازی های کلان کشور ندارند. بهار عمر آن ها گذشت و بسیاری از استعدادهای نابی که داشتند به کار گرفته نشد و هیچ گاه به شکوفایی نرسید. کلام را کاملاً بدون مقدمه آغاز کردم تا همان اول حرف آخر را زده باشم. شاید استثنائاتی مثل وزیر جوان ارتباطات باشد ولی آن چه فرهنگ و رفتار راتب در کشور است عدم توجه به نسل جوان در جایگاه های تصمیم گیری و تصمیم سازی است.
▪️این حرف من نیست. آمار خود به خوبی شهادت می دهند که در دولت و وزارت خانه ها یا حتی در سطح استانداری ها و #مدیران_کل نسبت حضور جوانان بسیار پایین است. نظام اداری ما بیمار است. چه از حیث سلامت چه از حیث شایسته سالاری و جانشین پروری. طرحی نو، فکری نو به همراه چالاکی و چابکی فراوان لازم است تا بتواند سلایق و علایق را کنار بگذارد و تخصص و شایستگی را جانشین کند. طبق روایات فرزندان ما ۷ سال امیر، ۷ سال مطیع و ۷ سال وزیر خواهند بود.
▪️بعد از این هم به بلوغ عقلی و رفتاری رسیده اند و اگر تربیت اجتماعی درست باشد باید به زینت علم، آگاهی وآخلاق آراسته باشند. حالا دیگر نوبت آن هاست. باید گام به گام کارها به آن ها سپرده شود، روز به روز زمینه بروز و ظهور شایستگی های شان را بیشتر فراهم کنیم و بهنگام جانشین ما در #تصمیم_گیری شوند تا روند طبیعی خلقت حفظ گردد و هر کسی در زمان خودش در جای خودش بنشیند. حکایت جوان مومن انقلابی هم دقیقاً همین است. اگر می خواهیم نسلی داشته باشیم
▪️وفادار به آرمان ها و ارزش هایی که سال ها بخاطرش مجاهدت کرده و شهید داده ایم نباید آن ها را نادیده بگیریم و یا به عنوان #چرخ_پنجم بدانیم و همواره در آب نمک بخوابانیم برای روزی که معلوم نیست کی و کجا (آن هم شاید) به کار آیند! منطق چرخ پنجم برای آدم ها خصوصاً همان هایی که جوان هستند و اتفاقاً رکن توسعه و پیشرفت جامعه باید انگاشته شوند سبب هرز استعدادها و عدم انتقال به موقع امانت به نسل بعدی است. پس علاوه بر چشم ها، ذهن ها را نیز باید شست، واقعیت را پذیرفت و امانت را به اهلش سپرد.
✍ منبع: کتابنامه تخصصی #مدیران_جوان، شماره اول، تیر ۱۴۰۰
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#انواع_سطوح_تعارض
✍ ساندرس و لوییکی
#سطوح_تعارض
#مدیریت_تعارض
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar