#نمودار
📊 درآمد موسیقی آنلاین در جهان از ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۲
🔹 بیشترین درآمد از سرویسهای استریم موسیقی مثل اسپاتیفای حاصل شده است. در گذشته بیشتر درآمد موسیقی از فروش فیزیکی موسیقیهای ضبطشده بود. اما پس از ظهور سرویسهای استریم، بازار موسیقی ضبطشده زیر سلطه سرویسهای استریم درآمد.
🔹 از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۴ بازار موسیقی آنلاین فراگیر نبود و بیشتر مربوط به دانلود موسیقی میشد. اما از سال ۲۰۱۴ به بعد با ظهور استفاده از گوشیهای هوشمند و قدرتمندتر شدن سرویسهای استریم موسیقی، این بازار به سرعت رشد کرد تا جایی که در سال ۲۰۲۲ درآمد موسیقی آنلاین به ۱۷.۵ میلیارد دلار رسید.
🔍 منبع: IFPI
🆔 @namafar
💢 محبوبترین اپلیکیشنهای دنیا بر اساس تعداد دانلود
🔹 چین، آمریکا و روسیه. به نظر میرسد میان این سه قدرت جهانی در عرصه برنامکها و سکوهای موبایلی نیز نبردی در جریان است. پلتفرم چینی تیکتاک که در دسته برنامکهای سرگرمی قرار گرفته، رتبه اول اپلیکیشنهای موبایلی را از نظر تعداد دانلود در سال ۲۰۲۲ داشته است. پنجمین اپ محبوب موبایلی یعنی تلگرام هم یک پلتفرم روسی است.
🔹 پس از تیکتاک، سه شبکه اجتماعی اینستاگرام، فیسبوک و واتساپ با ۵۴۷، ۴۴۹ و ۴۲۴ میلیون دانلود، رتبههای دوم تا چهارم را به خود اختصاص دادهاند. تمام اپلیکیشنهای آمریکایی در پنج پلتفرم برتر از نظر تعداد دانلود، زیرمجموعهی شرکت متا هستند.
🔹 همچنین محبوبترین پلتفرمهای موبایلی، شبکههای اجتماعی هستند. حتی تیکتاک کاملا ساختار یک شبکه اجتماعی کابرمحور را دارد. در عناوین بعدی برنامکهای مربوط به بازی، موسیقی و خدمات قرار گرفتهاند.
🆔 @namafar
#خبرنما
📢 بزرگسالان، مخاطب سرسخت پویانماییها
🔻 وقتی اولین پویانماییها ساخته شدند بیشتر مخاطبانشان کودکان بودند. اما به مرور دایره مخاطبان آنها گستردهتر شد. بهطوری که در ۳ ماههی دوم سال ۲۰۲۳، بیشترین مخاطب پویانماییها از گروه سنی ۱۶ تا ۲۴ سال بوده است.
🔻 در آمریکای شمالی ۴۷ درصد گروه سنی ۱۶ تا ۲۴ سال پویانمایی تماشا میکنند؛ بیشتر از دیگر مناطق جهان. در همهی مناطق بهجز اروپا، آفریقا و غرب آسیا این گروه سنی بیشترین تماشاگران پویانمایی بودهاند.
🔻 گروه سنی ۵۵ سال به بالا نیز همچنان با قدرت از تماشاگران پویانمایی هستند. در تمام این مناطق بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از این گروه سنی پویانمایی تماشا میکنند.
🔍 منبع: media play news
🆔 @namafar
فرصتهای نوآورانه گردشگری حلال برای کارآفرینان.pdf
202.5K
#معرفی_مقاله
☑️ فرصتهای نوآورانه گردشگری حلال برای کارآفرینان
▪️ نویسندگان: محمد بتور و همکاران
▪️ سال انتشار: ۲۰۲۲
▪️ ۱۲۹۲ کلمه
▪️ میانگین زمان مطالعه: ۸ دقیقه
▪️ نشریه: Islamic Marketing
🔻 گردشگری حلال به اقدامات و فعالیتهایی در صنعت گردشگری گفته میشود که بر اساس آموزههای اسلامی مجاز هستند. البته هدف و دلیل سفر در گردشگری حلال لزوماً اعتقادات مذهبی نیست و میتواند مربوط به انگیزههای گردشگری باشد.
🔻 گردشگری حلال حوزهای رو به رشد در صنعت گردشگری است، بهطوریکه پیشبینی میشود تعداد مسافران مسلمان در سال ۲۰۲۸ به ۲۳۰ میلیون نفر برسد و گردش مالی ۲۲۵ میلیارد دلاری را به ارمغان بیاورد.
🔻 در همین راستا هدف این مقاله شناسایی فرصتهای نوآورانه گردشگری حلال است که میتواند توسط کارآفرینان و سرمایهگذاران این حوزه مورد استفاده قرار گیرد.
🔻 یافتهها حاکی از وجود فرصتهای نوآورانهای همچون سکوهای دیجیتال، نسل آلفا، ارز دیجیتال، محصولات و خدمات پایدار، خدمات مورد پسند بانوان مسلمان، گردشگری آشپزی، چاپ سهبعدی و واقعیت مجازی و واقعیت افزوده برای سرمایهگذاری در گردشگری حلال است.
👈🏻 متن کامل را در نمافر بخوانید.
🆔 @namafar
#نمودار
📊 موفقترین تورهای موسیقی در سراسر جهان
🔹 نمودار فوق موفقترین تورهای موسیقی را در سراسر جهان از سال ۱۹۸۰ تا سال ۲۰۲۲ بر اساس درآمد ناخالص نشان میدهد. بیشترین درآمد ناخالص متعلق به گروه راک The Rolling Stones است که ۶۰ سال سابقه فعالیت دارد. U2 و Elton John نیز در دههی ۷۰ میلادی تأسیس شدند
🔹 گویی محبوبیت تورهای موسیقی ارتباط زیادی با امروزی بودن آنها ندارد و پردرآمدترین تورهای موسیقی برای گروهها و خوانندگان قدیمی بودهاند. شاید خوانندهها و گروههای قدیمیتر بیشتر از امروزیها تور برگزار میکردند.
🔎 pollstar
🆔 @namafar
💢 ده پایتخت پردرآمد در صنعت گردشگری
🔹 وقتی فهرست پردرآمدترین شهرهای جهان از صنعت گردشگری را میبینیم، باوجود شهرهایی همچون دبی، دوحه و استانبول در آن در مییابیم غرب آسیا یا خاورمیانه در میان این ۱۰ شهر حضور پررنگی دارد. در جنوب شرقی آسیا نیز نام دو شهر ماکائو و سنگاپور به چشم میخورد. ماکائو زیر نظر دولت چین اداره میشود و سنگاپور پایتخت مجمع الجزایر سنگاپور است که معتبرترین گذرنامه جهان را دارد.
🔹 این ده شهر نشان میدهند سرمایهگذاری برای توسعه صنعت گردشگری به موفقیت منجر میشود. شهرهایی مثل دبی، آمستردام، استانبول و سنگاپور برای تبدیل شدن به قطبهای گردشگری برنامهریزی و سرمایهگذاری کردهاند. آنها فرق دارند با شهرهایی همچون نیویورک و پاریس که به دلیل جاذبههای متعدد تاریخی و توسعهیافتگی، خواهناخواه مقاصدی جذاباند.
🆔 @namafar
#خبرنما
📢 موافقت گسترده با قانونمندی هوش مصنوعی
🔻 فدراسیون بینالمللی صنعت فونوگرافی (IFPI) یک نظرسنجی با محوریت هوش مصنوعی در موسیقی برگزار کرد. این نظرسنجی از ۴۳ هزار نفر در ۲۶ کشور مختلف انجام شد.
🔻۸۹ درصد از افراد شرکتکننده از فناوریهای هوش مصنوعی آگاه بودند و ۷۹ درصد موافقند که «خلاقیت انسان همچنان برای خلق موسیقی ضروری است».
🔻 ۷۶ درصد گفتند که موسیقی یا آواز یک هنرمند نباید بدون اجازه توسط هوش مصنوعی استفاده یا مصرف شود. ۷۴ درصد موافق بودند که هوش مصنوعی نباید برای شبیهسازی یا جعل هویت هنرمندان بدون اجازه استفاده شود.
🔻 از نظر ۷۰ درصد شرکتکنندگان باید محدودیتهایی برای هوش مصنوعی وجود داشته باشد و ۶۴ درصد نیز گفتند دولتها باید در تعیین این محدودیتها نقش داشته باشند.
🔍 منبع: musically. com
🆔 @namafar
#نمودار
📊کدام موضوعات بیشترین نویسنده را دارند؟
⁉️ در کدام موضوعات بیشتر قلم زده میشود؟ این نمودار پاسخی است به این سؤال.
🔹 ادبیات داستانی در صدر موضوعاتی است که نویسندهها به فعالیت در آن علاقهمندند. شاید چون تصور میکنند کتابهای داستانی مخاطب بیشتری دارند یا اینکه فعالیت در این رشته ادبی به تخصصی خاصی نیاز ندارد.
🔹 در رتبه بعد موضوع روانشناسی قرار دارد. توجه نویسندهها به این ژانر شاید به دلیل توفیق فراوان کتابهای موفقیت و خودیاری باشد که از آنها گاهی نیز با عنوان «روانشناسی زرد» یاد میشود.
🔹 رتبه پنجم به ژانر مدیریت و بازاریابی اختصاص دارد. رشد کسبوکارهای نوپا و ابزارهای نوین بازاریابی همچون شبکههای اجتماعی در محبوبیت این ژانر مؤثر بوده است.
🔹 همچنین به نظر میرسد ژانر کودک، شایسته توجه بیشتری از سوی نویسندگان است. این ژانر میتواند از غنیترین و پرفروشترین ژانرهای بازار کتاب ایران باشد.
🔍 منبع: اطلاعات استخراج شده نمافر از برنامک فیدیبو (۱۴۰۲)
🆔 @namafar
#معرفی_گزارش
🔘 گزارش وضعیت جهانی دیجیتال ۲۰۲۳
▪️ سال انتشار: ۲۰۲۳
▪️ منبع: datareportal
▪️ میانگین زمان مطالعه: ۷ دقیقه
▪️ ۱۱۹۱ کلمه
🔻 گزارش وضعیت جهانی دیجیتال ۲۰۲۳ دیتا ریپورتال، زیست و رفتار مصرفی کاربران اینترنت را بررسی کرده است. نگاهی از منظر صنایع فرهنگی و خلاق به این گزارش، دادههای ارزشمندی را درباره موضوعاتی همچون نحوه و زمان مصرف ویدئو و محتوای صوتی آنلاین، زمان و محبوبیت بازیهای ویدئویی، بسترهای گوش دادن به موسیقی و... نمایان میکند.
🔻 بررسی زمان روزانه استفاده از اینترنت بر اساس انواع رسانهها نشان میدهد که تماشای تلویزیون با ۳ ساعت و ۱۲ دقیقه بیشترین زمان گذرانده شده توسط کاربران را به خود اختصاص داده و پس از آن رسانههای اجتماعی با ۲ ساعت و ۲۴ دقیقه قرار دارد.
🔻 همچنین توزیع تماشای ویدئوهای مصرفی کاربران بر اساس موضوع حاکی از آن است که ۴۹.۴ درصد کاربران موزیک ویدئو میبینند و ویدئوهای کمدی، میم و وایرال شده با ۳۵.۳ درصد در رتبه بعدی قرار دارند.
👈🏻 متن کامل را در نمافر بخوانید.
🗒 نسخه کامل گزارش نیز در پایگاه دانش نمافر قابل مشاهده است.
🆔 @namafar
#داده_نما
📚 افزایش بیش از ۵۷ درصدی قیمتها در سال ۱۴۰۲
🔹بررسی آمارهای ۱۲ ماهه موجود از نشر کتاب تا پایان مهر ۱۴۰۲ و مقایسه آن با مدت مشابه آن در سال ۱۴۰۱ نشان میدهد که با کاهش عناوین و افزایش بیش از ۵۷ درصدی قیمتها مواجه هستیم.
🔹بر اساس آمارهای موجود، تا پایان مهر ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۰۸ هزار و ۶۹۲ عنوان کتاب منتشر شد که ۷۳ درصد کل کتابهای منتشر شده تألیفی و معادل ۲۶.۶۴ درصد ترجمه بوده، اما واقعیت این است که در مجموع و مقایسه آمار کل با دوره مشابه سال قبل کاهش ۴.۳۹ درصدی انتشار کتاب را نشان میدهد.
🔹بیشترین آمار ۱۲ ماهه مربوط به تأليف کتاب تا پایان مهر ۱۴۰۲ مربوط به کتابهای کمک درسی، کودک و نوجوان و ادبیات و کمترین آمار مربوط به کتابهای زبان علوم طبیعی و ریاضیات و کلیات میباشد.
🔹در میان ردههای دیویی نشر، بیشترین عناوین منتشر شده تا پایان مهر ۱۴۰۱، متعلق به حوزه کودک و نوجوان با ۲۰ هزار و ۱۷ نسخه و پس از آن ادبیات با ۱۸ هزار و ۲۴۰ عنوان قرار دارد.
🆔 @namafar
#معرفی_محصول
📃 گزارش وضعیت اتاقهای فرار ایران
📌 اولین اتاق فرار ۱۵ سال پیش در ژاپن شروع به کار کرد. این پدیده دنیای سرگرمی از سال ۱۳۹۵ وارد ایران شد. جامعه ایران از اتاق فرار استقبال کرد. استقبالی که هم میتواند یک مُد زودگذر باشد و هم میتواند تحولی در صنعت سرگرمی به شمار آید.
📌 گزارش آماری توصیفی پیشرو تلاش میکند، با هدف تشریح و تبیین علمی و آماری اتاقهای فرار ایران از منظر مالکان آنها، فرصتی را برای رشد فعالین این عرصه فراهم آورد و همچنین زمینه را برای جهتبخشی سیاستگذاران عرصهی فرهنگ آماده سازد.
📌 این گزارش به مسائلی همچون مشکلات حقوقی، مسائل بیمه و صدمات ناشی از بازیها، فرایندهای مجوزدهی، جزئیات طراحی بازیها و جامعهی هدف، تاثیر شرایط کرونایی در رونق این کسبوکار و موارد متنوع دیگر میپردازد.
⭕️ مطالعهی این گزارش به دستاندرکاران این مجموعهها، سیاستگذاران فرهنگی و مدیران مربوطه توصیه میشود.
👈🏻 برای تهیهی این گزارش میتوانید به نمافر مراجعه کنید.
🆔 @namafar
#نمودار
📊 کشورهای پیشرو در صادرات اسباببازی و لوازم ورزشی در سال ۲۰۲۲
🔹 اگر بگوییم بازار اسباببازی و لوازم ورزشی در جهان تقریبا در انحصار چین است بیراه نگفتهایم. ارزش صادرات اسباببازی و لوازم ورزشی چین با هیچ کشوری قابل قیاس نیست.
🔹 ارزش صادرات این کالا در آمریکا به عنوان دومین کشور این فهرست دهگانه تنها ۵ میلیارد دلار بیش از آلمان به عنوان آخرین کشور این فهرست است. اما ارزش صادرات اسباببازی در چین ۹۴ میلیارد دلار بیشتر از آمریکا است.
🔎 UN Comtrade
🆔 @namafar