#حضرت_معصومه #میرزای_قمی
💠 عنایت و شفاعت حضرت معصومه سلام الله علیها
🔻در زمان رضاشاه که عمامه برداري بود، پدربزرگ ما به قم مي آيد. ايشان نقل ميكرد -در کتاب ها هم به همين مضمون نقل شده است- خشکسالي و قحطي شده بود. علماء به حرم حضرت معصومه سلام الله عليها مي روند بست مي نشينند.
🔸 يکي از آنها، آیت الله ميرزاي قمي را در خواب ميبيند. ميرزا مي فرمايد: «اين حوائج را از ما بخواهيد، [اگر] شفاعت عالم را خواستيد، سراغ حضرت معصومه سلام الله عليها برويد.»
🔹 اين مضمون در روايات هم هست، حتي قبل از تولد حضرت معصومه، امام صادق عليه السلام مي فرمايند: «تدخل بشفاعتها شيعتي الجنة بأجمعهم» شيعيان به شفاعت اين بانوي گرامي وارد بهشت مي شوند.
🔸 خدا ما را قدرشناس اين نعمت قرار دهد و فهيم نسبت به عنايات آن بزرگوار، كه باعث توفيق ما مي شود. ما گاهي خلط و خبط در ذهنمان اتفاق مي افتد و اين عنايات و اين دعوتنامه را نميبينيم، از بس که خود محوريم و سعي خودمان را ميبينيم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#زیارت
💠 طلب حاجت از اهل بیت علیهم السلام
🔻 اگر برای زیارت به محضر امام رضا عليه السلام يا هر کدام از ائمه برويم و تمام همّمان مسائل دنيايي باشد، ما کوچک خواهيم بود. اينکه انسان ريز قضاياي خود را هم از آنها بخواهد طوري نيست اما بايد يادش باشد که انسان است و خدا مقاصدي بزرگتر را برايش تعريف کرده است و ولايت اهل بيت او را در يک مدار تکاملي ميپسندد. نبايد به کم قانع باشد. نبايد تمام مقصدش را دنيايي تعريف کند. ولي انسان بالاخره دارد زندگي ميکند، مشکلات مادياش را هم از آنها بخواهد، طوري نيست.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#نبی_اکرم #علم
💠 معنای اُمّی بودن پیامبر
🔻چرا به رسول اکرم صلی الله علیه و آله «اُمّی» میگویند؟ شايد يک بخش از معناي اُمّي اين باشد که پیامبر اکرم سر سفره داشته هاي نظري و توهمي و تخيلي قدما نمينشيند، بلکه مستقيم حقیقت را از طریق وحی دريافت ميکند. یک بار دیگر لازم است از دید قرآن، علوم بازخوانی شود. وببینیم قرآن به چه چیزی علم می گوید؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#آیت_الله_بهاءالدینی
💠 سیره آیت الله بهاءالدینی
🔻حيف است که خود را ترغيب نکنيم برای بهره وري بيشتر از سحر، از بين الطلوعين، از نظم در عبادت، از ارتباط با قرآن؛ خدا رحمت کند آيت الله بهاءالديني زياد سفارش می کردند: «سحر بيدار شويد، اگر دیدید حس عبادت نداريد، خيلي بر خودتان تحميل نکنيد، همان بيداري کافي است، مي توانيد بخوانيد، بخوانيد، مي توانيد گوش بدهيد، گوش بدهيد، مي توانيد فکر کنيد، فکر کنيد، بگذارید طراوت عبادي برايتان بماند، باطن خودتان را با فشار و فشار و فشار کور نکنيد.»
🔸 گاهي شب ها نیز در سفر خدمتشان بوديم، نافله شان را نشسته مي خواندند و مي فرمودند چايي را بياريد، مي نشستند، ايشان مراقبه عجيبي در حرف زدن، حتي در فکر کردن داشتند، اينها ديگر حاصل يک عمر مراقبه بود.
🔹 رفقا خيلي از مجالست با ايشان و گاهي يک نماز جماعت ايشان لذت مي بردند و روحيه شان تأمين بود، گاهي صحبتي مي شد، گاهي هم نمي شد؛ ولي معلوم بود هجرت کرده است، از خود سفر کرده است و دعوتش به خويشتن نيست.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#استعاذه
💠 استعاذه حقیقی
🔻حضرت يوسف عليه السلام وقتي فرمود: «قالَ مَعاذَ الله إِنَّهُ رَبِّي أَحْسَنَ مَثْوَاي؛ پناه برخدا، او پروردگار من است، جایگاهم را نیکو داشت! سوره یوسف/۲۳» حضرت یوسف اين تذکر و توجه را به حق تعالي پيدا کرد؛ ولي از صحنه ي گناه هم فرار کرد؛ آن وقت ما چه کار مي کنيم؟
🔸 گاهي از باب «وَإِمَّا ينزَغَنَّک مِنَ الشَّيطَانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ؛ و اگر وسوسه ای از شیطان تو را تحریک کند، پس به خدا پناه ببر! اعراف/۲۰۰» مي گوييم «اعوذ بالله»؛ ولي داريم باطنا به سمت گناه مي رويم. اين «اعوذ بالله» ما، يعني «اعوذ بالشيطان». عملا از شيطان دور نمي شويم، بلکه داريم کاري مي کنيم که دوباره بيشتر به سمت او مي رويم.
🔹 لفظ خالي مشکلی را حل نمي کند، از حيث محتوايي هم بايد توجه را به سمت حق تعالي برد نه به سمت شيطان.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
💠 طبابت ظاهری و باطنی
🔻انسان وقتي بيمار مي شود، بيماريش مربوط به خودش است. بايد دلائلش را پيدا کند که چرا بيمار شده؟ ولي طبيب در ايجاد بيماري دخيل نيست. طبيب، بيمار را درمان مي کند. کار او جداست. اين در طبابت ظاهري است.
🔸 در طبابت باطني نيز همين گونه است. در طبابت باطني، كار انبياء و اولياء، درمان است. خود فرد بيماري را دست و پا کرده است، خودش را مسموم و دچار مشکل کرده است. انسان بايد به خودش برگردد «فَرَجَعُوا إِلى أَنْفُسِهِمْ؛ پس آنان به خود آمدند.انبیا/۶۴» بايد جايگاهش را درست بشناسد. آسيبهايي را که احياناً خودش به خودش زده، خوب بشناسد، بعد طبيب را بشناسد، بعد درمان را بخواهد و بعد براي رفع کسالت و بيماري و نگراني همت کند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
20.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری #حضرت_ابراهیم #توکل
🎥 موضوع: آثار اعتماد به خدا
🎤 حجتالاسلام و المسلمین ناصری
⏱ زمان: ۸ دقیقه
📥 حجم: ۱۹ مگابایت
🔺 @Nasery_ir
#امام_زمان #سیدبن_طاووس
💠 رافت امام زمان علیه السلام
🔻سيد بن طاووس مي گويد: من وارد سرداب سامرا شدم - مشهور است که سيد، صداي حضرت را ميشناخت و در این باره توفيقاتي داشته است - ديدم حضرت در حال مناجات هستند با حس و حال غريبي.
🔸 گوش دادم ببينم حضرت چه مي خواهند؟ که من هم همان حاجت را بخواهم. ديدم دارند محضر خداوند عرض مي کنند: «اللهم إن شيعتنا منّا خُلقوا من فاضل طينتنا» خدایا شیعیان از زيادي گِل ما آفريده شده اند «و عُجنوا بماء محبّتنا و ولايتنا» خميره اينها با آب محبت و ولايت ما درست شده است «فاغفر لهم من الذنوب ما فعلوه اتّکالا علينا» خدايا اينها يک اشتباهاتي مي کنند ولي در دلشان، باطنشان و جانشان اميدشان به ماست، اين اميدواري را نااميد نکن.
🔹 در آن جاي حساس، از آن طرف جز لطف و رحمت نيست! در باز است، خداوند چه جور در تابلوهاي قرآني بنويسد که نااميدي ممنوع؟!
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#زیارت #امام_رضا
💠 لطف و احسان امام رضا علیه السلام
🔻«عَادَتُکم الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِيئِينَ؛ سیره شما احسان به گناهکاران است» ما بايد براي اين زیارتی که می رویم، يک چشم انداز صحيحي داشته باشيم. کجا ميخواهيم برويم؟ جايي که ما ميخواهيم برويم، همهاش لطف و احسان است. همهاش خير و برکت است. همهاش «بفرماييد» و کرم است.
🔹 اگر مشکلي باشد در نحوه اجراي ما و کج روی ماست. از آن طرف همه خير است. محضر امام رضا(ع) را درست درک کن، می بيني معدن رأفت در آنجا نشسته است. شما که مثلا فکر ميکني و يک حس بدي داري، خودت داري نه او. او که همه اش مهرباني، لطف و احسان است، او که همهاش خيرخواهي است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#زیارت #رحمت
💠 علت عقب افتادگی ما
🔻ما عقب افتاده ی جهل و ناداني خودمان و انتخاب غلط و سماجت بر باطل خودمان و نيّت مخدوش و اجراي باطل اين نيت مخدوشمان هستيم والا از خداي متعال و از اهل بيت عصمت و طهارت جز خير نيست.
🔸 مبادا انسان _ ولو بد کرده باشد _ در تخيّل خودش تصور کند که محضر حضرت معصومه سلام الله عليها يا امام رضا عليه السلام يا در مشاهد مشرفه ي ديگر رفته، فکر کند آن حضرت به او اخم کرده است، اين ها خيالات است.
🔹 آن جا رأفت و رحمت و دعاي خير است، کافي است انسان يا درست ببيند يا هوشيار باشد و بداند که چقدر از آن ناحيه، لطف و نوازش است. اگر هم مانعي هست، حصاري از حُجب است که من دور خودم کشيدهام و الا آن جا لطف محض و خير محض است، خوشي محض است، ارتفاع و ارتقاء و توحيد و توجّه و عنايت به شيعه و دوستانشان است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#امام_رضا
💠 رافت امام رضا علیه السلام
🔻عالَم عجيبي است عالَم آقا علي بن موسي الرضا، بزرگواري است که خيلي زود با او ارتباط برقرار ميشود. زودتر از خيلي از جاها؛ به ایشان «انيس النفوس» می گویند براي همين است؛ يعني با همه همينجور هستند نه اينکه حالا بعضيها حس ميکنند و بعضيها خير، تنها مقام قدسي است که توجه به او بکنيم، آنقدر بلند، لطيف، روحاني، عالي، راقي، جالب و انس و محبتش هست که يک دست نوازشي ميکشد.
🔸 نه اينکه کسي که پياده و چند روز در راه به زيارت آقا رفته اینجور مورد لطف قرار بگیرد؛ خير! آنکه جاي خودش؛ همين که ميخواهيم برويم البته با نصيب، دست نوازش ميکشد. بر ميگرديم، دست نوازش ميکشد. حرم ميرويم، لطفش عام است. ميآييم خانه، بيعنايت نميگذارد.
ادامه دارد...
ادامه قبل...
🔻این لطف نه اینکه فقط شامل اهل علم و اولیا باشد لطف حضرت شامل همه می شود، برای اهل عراق، نجف، کربلا، کاظمین، سامرا هست، یا شيعيان عربستان، يک پذيرايي خاص هم آنجا ميشوند ولی انس با آقا امام رضا و رأفت و مهرباني، حضرت را طوری دیگر می یابند.
🔸 این لطف فراگیر است «انیس النفوس» است. مثلا پير زن ۸۰ ساله است ادبياتش خاص است. حاجتی دارد خيلي ناراحت است براي نوهاش، بچهاش، همينجور که دارد در راه مسافر خانه ميرود، با آقا امام رضا حرف ميزند، شايد کسي را نبيند. شايد چيزي هم نشنود. اما بهرهاش را چه جور ميبرد؟ يک وقت برمی گردد خانه ميبيند که خيلي شبها به خاطر مشکل نوه اش خوابش نميبرد، حالا بعد زیارت فکرش راحت شد. حالا نگو آقا به او توجه کرد. حضرت به حرفش گوش ميدهد و دستش را خالي بر نميگرداند. حتي اگر در حد وسع درکش نباشد، که به او بگويند مشکل شما سال ديگر حل ميشود، چون او الان ظريفیت شنیدن چنین جمله ای را ندارد، ولي دلش آرام ميگيرد و اينکه داشت برای این مشکل ميسوخت و ملتهب بود آقا براي او آسان کرد. دیگر صبر ميکند، دلشوره هم ندارد. اين را آقا براي او درست کرده است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#ذی_القعده #دحوالارض
💠 اهمیت روز دحوالارض و روزه آن
🔻نکته مهم، پیدایش زمین است که در روایات آمده است: آب همه جا را گرفته بود، خداوند بادها را امر فرمود که آب را بر هم زدند، موجى پديد آمد، سپس از موج كف پدید آمد و خداوند، آن را در محلّ خانه كعبه جمع كرد، آن گاه آن را كوهى از كف قرار داد و از زير آن، زمين را گستراند، یعنی از زیر کعبه شروع شد.
🔸 اهتمام به کعبه است، دحوالارض را به این جهت اهمیت میدهند؛ ۲۵ ذی القعده در جوار ماه ذیالحجه قرار گرفته و بعد از ماه ذیالقعده، ذیالجحه و موسم حج در مکه است.
🔹 از رسول خدا و اهلبیت علیهمالسلام به عبادت و صوم این روز، سفارش بسیاری شده است؛ راوی میگوید: «خَرَجَ عَلَيْنَا أَبُو الْحَسَنِ يَعْنِي الرِّضَا علیه السلام فی يَوْمِ خَمْسَةٍ وَ عِشْرِينَ مِنْ ذِي الْقَعْدَة» روز ۲۵ ذی القعده حضرت امام رضا علیهاسلام آمدند، «فَقَالَ صُومُوا فَإِنِّي أَصْبَحْتُ صَائِماً قُلْنَا جُعِلْنَاالله فِدَاكَ أَيُّ يَوْمٍ هُوَ» حضرت فرمودند: روزه بگیرید، من روزه هستم؟ اصحاب گفتند: فدایت شویم، امروز چه روزی است؟ به چه مناسبت روزه گرفتهاید؟ «فَقَالَ يَوْمٌ نُشِرَتْ فِيهِ الرَّحْمَةُ وَ دُحِيَتْ فِيهِ الْأَرْضُ» حضرت فرمودند: این روز روزی است که رحمت در آن گسترانیده شده و زمین در این روز پهن گردیده است. (الكافي ، ج4، ص 149)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
هدایت شده از الهادی
#یادآوری
💠 نماز توبه یکشنبه ماه ذیالقعده
🔻«انسبنمالک» میگوید: رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در یکشنبۀ ماه ذیقعده از منزل بیرون آمدند و فرمودند: ای مردم! کدامیک از شما میخواهد توبه کند؟ عرض کردیم: همه میخواهیم توبه کنیم.
فرمود:
1⃣ غسل کنید؛
2⃣ و وضو بگیرید؛
3⃣ و چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) ـ در هر رکعت ۱بار «سوره حمد»، سه بار «قل هو الله احد» و هر کدام از دو سوره معوذتین (سوره فلق و سوره ناس) را یک بار ـ بخوانید؛
4⃣ سپس (پساز اتمام ٤ ركعت نماز) ۷۰ بار استغفار کنید
5⃣ و آن را به «لا حولَ و لا قوةَ الا بالله العلی العظیم» ختم کنید؛
6⃣ آنگاه بگویید: «يَا عَزِيزُ يَا غَفَّارُ اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْت».
🔸 سپس رسول خدا (ص) فرمود: هر بندهای از امت من این عمل را انجام دهد، از آسمان به او ندا میشود: ای بندۀ خدا! عمل خود را از نو آغاز کن؛ زیرا توبۀ تو پذیرفته و گناه تو آمرزیده شد...
🔹 در ادامه روايت آثار زيادى براى اين نماز ذكر شده كه عبارتند از اينكه در روز قیامت، دشمنانت را از تو راضی مینمایند. با ایمان از دنیا میروى. دینت از تو گرفته نشده و قبر تو وسیع و نورانى خواهد شد. پدر و مادرت راضی میشوند، پدر و مادر، تو و خاندانت بخشیده شده و در دنیا و آخرت خوشرزق خواهى بود. جبرئیل با فرشته مرگ پیش تو آمده و به او دستور میدهد که با تو خوشرفتار بوده، بهخاطر مرگ آسیبی به تو نرسانیده و به نرمى، روح را از بدنت خارج نماید».
🔸 اين روايت در كتاب اقبالالاعمال ذكر شده و در كتاب المراقبات و همچنين مفاتيحالجنان به آن اشاره شده است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
هدایت شده از الهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #ذی_القعده #توبه
🎥سفارشات حجت الاسلام والمسلمین ناصری در مورد اهمیت و آثار نماز یکشنبه ماه ذیالقعده
🗓 تاریخ: ۱۳۹۵/۵/۱۷
⏱ زمان: ۴ دقیقه
📥 حجم: ۱۰ مگابایت
🔺 @nasery_ir
#اهل_بیت
💠 چتر حمایت و ولایت اهلبیت علیهم السلام
🔻چتر حمايت و ولايت اهلبیت علیهم السلام بالای سر ما قرار گرفته، ما در مقابل آن چه کرديم؟ لحظه به لحظه از ما دستگيري مي کنند و مطمئن باشيد که انسان با داشتن اهل بيت مي تواند در هيچ بن بستي قرار نگيرد، به شرطي که يک توازن ارتباطي و معرفتی برقرار کند، یک توازن توسلي و توجهي برقرار کند، شروع کنیم به تتميم و ترميم برنامه هاي خود.
🔸 اهلبیت شيعيان خود را دوست دارند. مردي مشروب خورده بود، در کوچه اي با امام صادق (عليه السلام) روبرو شد. از شرم روبه دیوار کرد... و مشغول بازي با لباس خود شد، وقتی امام صادق به او رسيدند، درِ گوش او فرمودند: در هر حالي هستيد به ما پشت نکنيد.
🔹 شیطان نمی تواند اين ارتباط را تحمل کند، اين توسل و روضه، داد شيطان را در مي آورد، اين را کم نگيريد، مجالس اهلبیت براي چيست؟ براي حياتي نو، روح تازه در انسان مي دمد. شما فکر مي کنيد يک نوجواني که با فرهنگ دين آشنا نيست سرمايه فکري او چيست؟ غير از اينکه يک سگ کوچولو بردارد و يک زنجيري گردن او بيندازد و آخر شب که نمي تواند بخوابد، سگ خود را به پارک ببرد و چند نفری وقت خود را اين طور بگذرانند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#تلاش #رمضان
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
#تلاش
💠 لطف مدام خدا و بدهکاری ما
🔻خداي متعال ريزترين مسائل اين حرکت را بيان کرده است، فقط کافي است انسان «متعلم علي سبيل نجاة» باشد. اگر اين شد، خدا ظلم نمي کند، ما اگر عقب مي افتيم، طلبکار از خدا نيستيم، بدهکاريم؛ يعني يک نفر مدام خراب کرده است، مدام به او گفتند: خراب نکن! دوباره خراب کرده است!
🔸 لذا طبق آیه [وَ مَن اَعرَضَ عَن ذِکری فَاِنَّ لَه معیشه ضَنکا؛ و هر کس از یاد من روی گرداند، پس حتما زندگی سخت و تنگی برای اوست. طه/۱۲۴] در هر بابي عقب بیفتد، به ضنک در معيشت و عدم رشد مبتلا می شود و اِلّا خدايي که استحقاق وجود را اول مي دهد و بعد در نهايت حکمت، موجود مي کند، و در اولین فرصت هادی قرار می دهد، اين همه امکانات تدبّر، فکر و سلامت و... ميدهد، آن وقت چنين خدايي ما را فراموش کند؟! ما آدم هاي خوبي باشيم و باز او به ما بي توجهي کند؟! کَلّا (هرگز چنین نیست).
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
#مشکلات #هویت
💠 فرق سختیها تحت ولایت اولیاء خدا با سختی بدون ولیّ خدا
🔻بني اسرائيل به حضرت موسي گفتند: «أُوذينا مِنْ قَبْلِ أَنْ تَأْتِينا وَ مِنْ بَعْدِ ما جِئْتَنا؛ پیش از آنکه به سوی ما بیایی و پس از آمدنت نزد ما، آزار دیدیم. اعراف/۱۲۹» ولي این دو سختی و اذیت فرق مي کند. آن اذیت، هويت را مي گرفت. اين اذیت، هويت مي دهد.
🔸 راه خدا چنین است. سختي دارد، اما سختي اش به شما هويت مي دهد. بيرون از راه خدا نیز سختي دارد ولی سختي اش هويت را مي گيرد. بيرون از اين دايره، مثل بارداري خارج از رحم است. هم سختي هايش را دارد، هم مريضي حساب ميشود، هم آخرش چيزي دست آدم را نمي گيرد.
🔹 حضرت موسي به بنی اسرائیل گفت: درست است هر دو برای شما سختی داشته، ولي خیلی متفاوت است؛ فرعون، با آن آزار و اذیت، هویت را از اينها مي گرفت. راهشان را که عوض کردند و به موسی ایمان آوردند، سختي بود اما دايره مديريتي کلان به سمتي بود که اينها خودشان را پیدا کنند. هم هویت فردي و هم هویت جمعي پيدا بکنند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
نکتهای کاربردی از حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در مورد آداب زیارت اهل بیت علیهم السلام. برای مطالعه این مطلب به لینک زیر مراجعه نمایید:👇
http://bonyadhad.ir/10313
* #سلوک
🔻فقط حرف زدن از قواعد و گرداندن جلسات صحبت و نقل مطالب مندرج در کتب عرفان نظری، دردي را درمان نمي كند.
بعد از مدتی خود افراد آرام آرام پي ميبرند كه راه ديگری بايد پيدا كرد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
* #مطالعه #عمل #علم #سلوک #سیره_بزرگان
🔻گاهی مطالعه هم انسان را کاملا ارضاء نمی كند و خواندن سرگذشت بزرگان تا يك محدوده اي انسان را مشغول می كند؛
ولی كاری برای من انجام نمی دهد و آخرش انسان بايد با پای خودش راه برود.
🔅بسياری افراد هستند كه در جستجوي راهي هستند كه آنها رابه اعتدال و آرامش برساند اما اين كار از اکتفا نمودن به منبر و صحبت و چهار تا روايت مطالعه كردن و چهار تا زندگي نامه را مطالعه كردن خارج است.
باید عمل صالح مستمر داشت تا به نتیجه رسید.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
* #مطالعه #علم #عمل #سلوک
🔻به قول يكی از آقايان: حرف مسائل معنوی را مي شود زد و منبرش را هم می توان رفت اما آخرش معنویت و آرامش عمل به دستورات و قواعد لازم دارد.
طرف به اين آيه برخورد كرده که «أَلاَ بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» و يك ساعت هم در رابطه با آن صحبت كرده ولي خودش مي داند كه دلش آرامش ندارد.
اين خودش منشا يك تجديد نظر باید بشود كه قطعاً آيه صدق و حق است ولي چرا من آرام نمی گيرم و مطمئن نمی شوم؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
* #استاد #سلوک
🔻نميتوان از مطالعه كتب متعدد به جائي رسيد. در اين زمينه بايد انسان فردي را بيابد كه اولاً بتواند اعتماد كند و دوم اين كه بتواند مطمئن بشود كه آن طرف او را مي شناسد و مشكلاتش را مي داند. بايد گشت تا پيدا شود.
🔸 به قول مرحوم قاضی رحمت الله علیه اگر انسان نيمي از عمرش را دنبال چنین شخصی برود جا دارد؛ وقتي برسد ارزش دارد.
🔹 در تعابیر روایی هم دارد که: هَلَكَ مَن لَيسَ لَه حَكيمٌ يُرشِدُهُ، یعنی کسی که حکیمی ندارد تا او را ارشاد کند هلاک می شود. انسان در ريز مسائل احتياج به راهنمائی پيدا مي كند. قواي عقلي بشر آن قدر نيست كه همه مسائل زندگي را براي او حل كند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
* #استاد #سلوک #آیت_الله_کشمیری
🔻عقيده آیت الله سید عبد الکریم کشمیری این بود كه تا عُلقه أصلي بين استاد و شاگرد پيدا نشود كه انحصاراً با هم ارتباط داشته باشند فائدهاي ندارد. بايد رنگ پذيري در افراد باشد كه بتوانند بپذيرند و انتقال صورت بگیرد که اين مساله علاقه شديدي را ميطلبد و ارتباط عميقي را مي خواهد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺شناسه رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در شبکههای اجتماعی:
🔘 @nasery_ir
⚫️ شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام بر امام زمان علیه السلام و همه محبین ایشان تسلیت باد.
🔺 @nasery_ir
* #حرز #دعا #حفظ #امام_جواد
🔻حرز امام جواد عليه السلام براي حفظ خیلی موثر است. اصلاً يك برهه اي از زمان، علما و بزرگان مقيد بودند اين حرز را بنويسند و همراه خودشان داشته باشند.
🔸این حرز از موت ناگهانی و از اين بيماري ها و اين مشكلاتي كه در زندگي براي اولاد ما پيش مي آيد محافظت می کند. اين ها درس هايي است كه در روايات اهل بيت عليهم السلام آمده و اهل بيت عليهم السلام راه پيشگيري از مشكلاتي كه براي فرزندان و براي خانواده ما پيش مي آيد را میگفته اند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir