🌸سوال
سلام. وقتتون بخیر
خانم ۳۶ ساله هستم و ۱۲ ساله ازدواج کردم و ۹ ساله با همسرم زیر یک سقف زندگی میکنیم. ۳ ساله که صاحب فرزند شدیم. همسرم از همان اوایل زندگی رفتارهای پرخاشگرانه داشت و شکاک بود، دست بزن داشت و ... این رفتارها بعد از تولد بچهها شدت گرفت. به عادیترین چیزها ایراد میگیره و تهمت ارتباط با نامحرم میزنه. از همان ابتدای ازدواج حس میکردم که خانوادهاش رو نزدیکتر از من میدونه.
چندسال هست که هیچ محبتی از ایشون ندیدم، گهگاه یه ابراز محبت خییلی خیییلی تصنعی داره. برنامهریزی و مدیریت زمان نداره، زیاد میخوابه، خیلی بینظم سرکار میره، خیلی کم کار میکنه و از نظر مالی همیشه درتنگنا هستیم و همیشه تمام درامد من دراختیارش بوده و خرج کرده.
👇👇پاسخ #استاد_آیت👇👇
سلام بر شما خانم بزرگوار 🌺
توضیحاتتون را خوندم، معلومه که شرایط دشواری را تجربه کردید و میکنید و بابت این مساله متاسفم، حتما خیلی آزرانده هست که شوهری نجابت و عفاف همسرش را زیر سوال ببره، چه از روی شکاکیت باشه و چه از روی آزار رسوندن در هر حال متوجه میشم که چقدر سخته. رفتارهای پرخاشگرانه و ... هم همینطور.
از توضیحاتتون معلومه که اقدامات مشاوره ای داشتید، ای کاش دقیق تر تعداد جلسات و نتایج درمانی و ... را هم میگفتید تا بشه بهتر راهنمایی کرد، ولی در هر حال با توجه به توضیحاتتون چند نکته مهم را پیشنهاد میکنم:
1⃣. هر چند احساس درماندگی و استیصالی که در این موقعیت ها به وجود میاد را متوجه میشم، ولی مسائلتون را بیش از این به خانواده ها نکشید، برادر ایشون اولا زوج درمانگر و روان شناس نیست و ثانیا برادر همسرتون هست و هر چه باشه نسبت به برادرش سوگیری داره و ثالثا نمیتونید همه مسائل زندگی را با ایشون در میون بذارید، بیش از این ایشون یا هر فرد دیگه از خانواده ها را وارد مسائلتون نکنید، چون نه تنها مساله ای حل نمیشه که مسائل پیچیده تر هم میشه.
2⃣ از فرصت یک ساله ای که دادگاه داده استفاه کنید، با همسرتون صحبت کنید و زیر نظر یک زوج درمانگر قرار بگیرید. به ایشون بگید اینکه میگی من به تو متعهد نیستم طبیعتا برای تو هم خیلی آزارنده و ناراحت کنندس، بیا برای برطرف کردن این ناراحتی ها زیر نظر یک روان شناس خانواده قرار بگیریم.
3⃣ اگر ایشون همکاری نکرد رضایت ایشون را برای مراجعه به یک روان شناس (ترجیحا خانم) جلب کنید و لااقل برای مهار تنش ها به صورت فردی زیر نظر یک روان شناس قرار بگیرید.
4⃣ در مورد این تهمتی که همسرتون میزنن احتمالات مختلفی میشه در نظر گرفت مثلا: الف) اختلال شخصیت پارانوئید. ب) پرخاش کلامی و آزار. ج) عوارض هذیانی مصرف مواد و ... هر کدام از اینها زمینه ها و برنامه های مختلف خودش را میطلبه ولی هر چه هست شما این صحبت های همسرتون به عنوان گفته های منطقی و حساب شده ایشون تلقی نکنید. فرض کنید ایشون در خواب یا تب داره هذیان میگه، اینطور رنجش و آزردگی کمتری تجربه خواهید کرد.
5⃣اگر فرض سوء ظن و بددلی در سطح شخصیت درست باشه، باچنین افرادی باید در اتاق شیشه ای زندگی کرد، یعنی خیلی باید مراقب باشید که رفتارها و گفتار های چندوجهی و چندلایه، پنهان کاری و ... نداشته باشید، این کار ها به شدت سوء ظن را افزایش میده. اگر مساله مواد ریشه این افکار و رفتارهاست باید برای ترک برنامه ریزی بشه و اگه نوعی آزار رسانی است باید ریشه یابی و بررسی بشه.
6⃣ همسر شما یکی از موضوعات مهم زندگی شماست، ولی همه چیز نیست، شما یک خانم بزرگوار هستید با انبوهی از توانایی و استعدادها که خدا بهتون داده، فرزندتون و دارایی های مختلف مادی و معنوی دیگه، برای کاهش این فشار و تنش ها به صورتی که حساسیت های همسرتون را فعال نکنه، بیش از پیش به دیگر ظرفیت های زندگیتون بپردازید. بازی وقت گذاشتن برای بچه ها، مطالعه در زمینه های مورد علاقه، حتی آشپزی و کارهای خانه با رویکردی فعال و شاداب و ... کمک میکنه فشار ها و تنش های درونی کمتر بشه.
7⃣ معنویت و رابطه با خداوند و اولیاء دین را هیچ وقت فراموش نکنید، همسر شما بی تردید از فرعون ظالم تر و بی رحم تر نیست، آسیه به عنوان همسر فرعون به عنوان یکی از برترین زنان عالم در قرآن معرفی شده، الگو و مثالی برای همه مومنان تاریخ بشر هست، اون چیزی که ایشون را در مقابل فرعون قدرت و قوت میداد و کمک کرد تا حضرت موسی را دامن خودش ولی در کاخ فرعون پرورش بده همون معنویت و رابطه عمیق و درون سو با خداوند هست، معنویت به شما توانایی بی مثالی برای مقابله با مشکلات و تنش های زندگی میده، آرامشی فراهم میکنه که هیچ کجا یافت نمیشه و ظرفیت های رشد و تعالی بی مانندی را به وجود میاره.
امیدوارم موفق و سربلند باشید🌺
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال
باسلام خدمت مشاور محترم البته من سوالی ندارم فقط یه مطلبی رو درمورد خودم و خدا میخواستم بگم:
من انقد نذر و نیاز کردم واسه حاجتام ونتیجه نگرفتم که به همه چی بی اعتقاد شدم وقتی میگن فلان ذکر و فلان توسل یا فلان نماز مسخرم میاد.
احساس میکنم خدا همش دنبال اینه که حالمو بگیره اینو با تمام وجود حس کردم.
حتی یه وقتایی که خوشحالم یا میگم خدایا شکرت بلایی سرم میاره که نگو.
خیلی وقتا فک میکنم قدرت شیطان از خدا بیشتره چون موقع گناه نمیتونه مانعم بشه.
به نظر من مقدرات با دعا و نذر و توسل و.....عوض نمیشه شایدم درمورد من اینجوریه. جدیدا به خودکشی هم فکر کردم.
به خدا گفتم حالا که عُرضه نداری نجاتم بدی لااقل تمومش کن که اون دنیای من هم جهنم نشه.خدا خیلی بی رحم🥺
👇👇پاسخ #استاد_ آیت👇👇
سلام بر شما بزرگوار 🌹
⭕️ از توضیحاتتون معلومه که مدت هاست برای رسیدن به یک خواسته تلاش میکنید و برای این هدف از راه های معنوی مثل نذر و توسل و ... هم استفاده کردید ولی متاسفانه هنوز به اون خواسته نرسیدید، و از مساله عمیقا رنجیده و ناراحتید، اون قدر که حتی زندگی هم دیگه چندان براتون جذاب و دوست داشتنی نیست و گفتید به پایان دادن زندگی هم فکر کردید. در این مسیر باورهاتون هم لطمه و آسیب دیده و اون احساس و نگاهی که قبلا به خدا و معنویات داشتید دیگه ندارید.
🔴 همه این توضیحات نشون میده که شرایط سختی را دارید تجربه میکنید و از پیش آمد این شرایط متاسفم.
❇️ هر چند توضیحاتتون بسیار محدود هست، نمیدونم خانم هستید یا آقا، چند ساله اید تحصیلاتتون چقدره، متاهل هستید یا مجرد و... ولی در عین حال با توجه به توضیحاتی که دادید چند نکته مهم به نظر میرسه که خوبه بهش توجه بشه.
1️⃣ پیشنهاد اولم اقدام به مشاوره حضوری با یک مشاور یا ارتباط با بخش تلفنی ماست که مساله دقیق و جزئی بررسی بشه و متناسب با موضوع راهنمایی بشید.
2️⃣ خوبه در مورد جنبه های اعتقادی مساله با کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به شماره 096400 گفتگو کنید و سوالات اعتقادی مختلفی که در مورد نقش شیطان در زندگی ما و ... را بپرسید.
3️⃣ اینکه فرمودید جدیدا به خودکشی هم فکر میکنید نشون میده به لحاظ خلقی و روحی فشار و تنش شدیدی را دارید تجربه میکنید، هیجانات منفی تمام وجودتون را گرفته و احساس میکنید زندگی دیگه هیچ چیز جذابی براتون نداره، همه این احساس ها قابل فهم هستند و نشون دهنده شرایط پرفشاری هست که تجربه میکنید ولی تصمیم گیری دراین شرایط دشوار و پر فشار کمکی به کاهش اونها یا حل مسائل نمیکنه، بهترین کار همین اقدام به گفتگو هست، حرفها، نگرانی ها، فشارها و تنشهایی که داره شما را آزار میده با یک متخصص در میون بذارید، تا قدم به قدم با گفتگو و راهنمایی این بار ها از دوشتون برداشته بشه، و احساسات بهتری را تجربه کنید.
🟢 امیدوارم این پیام آغازی برای یک مسیر روشن برای کم کردن فشارها و مشکلاتی باشه که شما را آزار میده و به زودی با کارشناسان ما گفتگوهاتون را آغاز کنید.
♦️سربلند و شاداب باشید♦️
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
باسلام دخترم ۱۰ سالشه هرچی بهش میگم جوابمو میده وبه حرفم گوش نمی کنه اینقدر باید بهش بگم تا یه کاری انجام بده
سلام هردو دیپلم هستیم ودخترم ۱۰ سالشه قبلا هم این خصلت روداشت ولی از وقتی که بزرگتر شده خیلی حساس تر شده همش میگه حرف نزن پول خودمه خودم می نویسم من اصلا پدرومادر ندارم شماهمیشه به داداشه محل میذارید
👇👇پاسخ #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما 🌹
⭕️ از صحبت هاتون معلومه دختر 10 ساله ای دارید که نافرمانی میکنه و برای رسیدن به خواسته هاتون باید اصرار و تکرار زیاد داشته باشید تا انجام بشه، و این طبیعتا شما را خسته و کلافه کرده.
❇️الگوی نافرمانی به دلایل مختلفی میتونه در کودکان شکل بگیره و طبیعتا لازمه مساله زیر نظر یک مشاور و روان شناس کودک بررسی بشه یا دست کم با اساتید ما به صورت تلفنی گفتگو کنید ولی در عین حال این نکات را هم مد نظر داشته باشید.
1️⃣ در این سنین کودکان به سمت اعلام خودمختاری و استقلال میروند و بعضا نافرمانی تنها نوعی اعلام خود مختاری و استقلال هست، در این شرایط ما واژه هایی مثل خودم بلدم، خودم میفهمم، خودم بزرگ شدم، دیگه بچه نیستم و... را زیاد میشنویم، در این شرایط لازمه حق انتخاب فرزندان را بیشتر به رسمیت بشناسیم، با احترام و احساس بزرگ منشی با اونها برخورد کنیم، بعضا با اونها مشورت کنیم، نظرشون را بپرسیم و...
در این شرایط در واقع نافرمانی به نوعی دستیابی به حق انتخاب و خودمختاری هست، وقتی که این نیاز به صورت پیشدستانه تامین شده باشه، عملا نیاز به رفتارهای نامطلوبی مثل نافرمانی نیست.
2️⃣ دوره سنی دختر شما دوره ای نیست که صرفا با دستور و طرح خواسته، کودک به فرمان باشد و هر چه خواستید را انجام دهد، خواسته ها را با توضیح و دلیل مطرح کنید، این کار کمک میکند که فرزندتان بهتر بتواند خواسته های شما را بپذیرد.
3️⃣ هیچ وقت در مقابل نافرمانی ها فرزندتان واکنش های پرخاشگرانه، توهین، سرزنش یا تحقیر نداشته باشید و برای خواسته های مهمی که بی توجهی شده پیامدهای رفتاری مثل محرومیت و جریمه ی مناسب پیش بینی کنید و این مساله را در زمان طرح خواسته با فرزندتان در میان بگذارید.
4️⃣ در توضیحاتتون گفتید خواسته های شما با اصرار و تکرار به نتیجه میرسه و این طبیعتا هم شما را خسته و کلافه میکنه و هم باعث شرطی شدن دخترتون میشه، یعنی مدونه اگه خواسته ای را مطرح کردید، به زودی دوباره و سه باره و ده باره یاد آوری خواهید کرد و ضرورت ندارد در این اولین نوبت به این خواسته توجه بشه با تعویق انداختنش مشکلی پیش نخواهد آمد و شما با یادآوری کردن چند باره تعویق را جبران خواهید کرد.
باید تکرار و... را کنار بگذارید، هنگام طرح خواسته هم توضیح دهید که تنها یک بار و حد اکثر دو بار گفته خواهد شد و در صورت فراهم نشدن همکاری پیامدهای متناسب را بدون قضاوت و برچسب زنی و ... و صرفا به عنوان یک پسخوراند و تنبیه روان شناختی مطرح کنید.
♦️موفق و سربلند باشید♦️
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام وقت به خیر پسر من چهارده سالش وقتی که میشنیم با پدرش در جمع خودمان پسرم بااینکه مامانم را دوست داره شروع میکنه پشت مامانم چیز میگه که مثلاً بابا مامان جون اینو پشت سرت گفت شوهرمن هم که خیلی رابطه خوبی با مادرم که خالش بشه نداره فورا جبهه میگیره و میگه غلط کرد ود و سه تا در وری میگه منم عصبانی میشم هرچی به شوهرم میگم بابا این میخواد خودش نشون بده بی فایده است آخرش اعصاب من خورد میشه چیکار کنم با این موضوع لطفا راهنمایی کنید
شوهرم سوادش تا ابتدایی من میگم ممکن به خاطر این باشه که سطح علمش پایین
پاسخ👇
#استاد_آیت👇👇
سلام بر شما خانم محترم 🌹
⭕️ اینطور متوجه شدم که شما و همسرتون پسر خاله و دختر خاله هستید، پسرتون بعضا در جمع بد گویی مادرتون را میکنه و باعث میشه همسرتون هم واکنش تند نشون بده و حتی به سمت پرخاشگری کلامی هم بره و طبیعتا این باعث رنجش و ناراحتی شما میشه.
🔴 همینطور که گفتید پسرتون ممکنه صرفا برای جلب توجه این رفتار را انجام میده، اگر چنین باشه یعنی احتملا احساس خلاء و کمبود توجه داره که برای تامین اون به سمت چنین رفتارهایی میره
📌برای همین اولین پیشنهادم اینه که نسبت به رفتارها و ویژگی های مطلوب و مثبت پسرتون حساس باشید و اونها را تشویق و تحسین کنید، به خواسته ها و صحبتهاش توجه کنید حتی اگه قابل تامین نیستند با آرامش دلیل محدودیت ها را براش توضیح بدید.
📌پیشنهاد بعدی این هست بدون سرزنش گری یا قضاوت و ... با پسرتون صحبت کنید، در مورد پیامدهای این رفتار که باعث بروز تنش در خانواده، بروز پرخاش و رنجش همسرتون، آسیب های دراز مدت و... برای او توضیح بدید و بگید از این رفتار او ناراحت میشید و لازمه این کار را کنار بذاره.
📌نکته بعدی این هست که موقعیت هایی که پسرتون چنین کاری نمیکند، حتما مورد توجه و تشویق قرار بگیره و این احساس را به وجود بیاورید که وقتی چنین کاری نمیکنی بیشتر مورد توجه و تحسین هستی.
📌 با همسرتون صحبت کنید و بگید فارغ از اینکه پسرمون حرف چه کسی را برای دیگری میبرد به صورت کلی شکل گیری این روحیه برای او و اینده اش آسیب زننده است، برای همین وقتی پشت سر دیگران صحبت میکند واکنش تایید گرانه نداشته باشند و در صورت رنجش بعدا با شما در این زمینه صحبت کنند.
📌 با مادرتون صحبت کنید و با توجه به شکل گیری این عادت رفتاری از ایشون در خواست کنید رفتار و گفتارشون را در مقابل پسرتون مدیریت کنند تا زمینه های این رفتار کاهش پیدا کنه.
♦️موفق و سربلند باشید♦️
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام خسته نباشید استاد خیلی دوس دارم پس انداز از خودم داشته باشم اما نمیتونم حتا هزارتومان پس انداز کنم شوهرم شغلش کارگری بیشتر وقت ها هم سر کار اما همیشه حسرت ب دل موندیم این هم اضافه کنم که شوهرم .. مصرف کننده ... خودم کاری بلدنبستم انجام بدم شهر ماهم شهر کوچیکی کار برا خانم ها اصلا نیست
👇👇پاسخ #استاد_شورورزی👇
☘☘سلام و ادب محضر شما☘☘
از اینکه پاسخگو به سوال شما هستم بسیار خرسندم🌹
اینکه #تلاش دارید برای پس انداز کردن، کاری بسیار باارزش است و این نشان دهنده آینده نگری و #تیزهوشی شما میباشد.
👌برای #مدیریت_مالی 💰 به این نکات توجه کنید:
✅ نیازهای واقعی خود را شناسایی کنید.
✅ زیرک باشید و نسبت به نیازهای #فریبنده خود #مقاومت نشان دهید.
خرید وسایل غیرضروری، هزینه شارژ سیمکارت، پیامکهای بیهدف، خریدهایی که فقط از سر ❤️تقلید❤️ انجام میشود، ولخرجیهایی که به نام چشم و هم چشمی یا #قیاس اتفاق میافتد و خوراکیهایی 🍕 که هیچ خاصیت تغذیهای ندارند😡😱 و ...
✅ میزان احتمالی درآمد یکساله خود را مشخص کنید.
میتوانید برای این کار، دفترچه یا فایلی تنظیم کنید و همه پولهای دریافتی را با تاریخ دریافت آن ثبت کنید.
✅راههای افزایش درآمد را بررسی کنید🤩.
راههایی را انتخاب کنید که علاوه بر درست و حلال بودن، به کار خانه داری و پیشرفت شما هم آسیبی نرساند. مثلا تایپ جزوههای درسی میتواند یکی از این روشها باشد.
🌺🌺بهترینها روزیتون🌺🌺
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#ازدواج
🌺سوال :سلام وقت تون بخیر
دختره من ۱۷ سالشه.یه خواستگار سمج داشت .هرچی گفتیم دختر کوچیکه درس داره نشد که نشد
همسرم با پسره تنهایی صحبت کرد و بهش گفت بهت اجازه میدم چند وقتی با دخترم مثل دوتا دوست برید بیرون و اخلاق هم و ببینید اگه دیدید با هم اوکی هستید خانواده ها در مورد بقیه چیزها باهم صحبت کنن
خلاصه دو ماهی باهم میرفتن بیرون چند بار هم خودم به بهانه های مختلف باهاشون رفتم بیرون
خداییش پسره خوب و محبی بود و با عشق و علاقه با دخترم حرف میزد میگفت میخندید و ...
دیماه عروسی برادر پسر بود همسر برادرشان غریبه بوده و فامیل نبوده انگار توی مراسم های اینها کاری کردن عروس و خانوادش که پدر و مادر پسر گفتن ما پشت دستمون و داغ میکنیم و عروس بعدی و از فامیل میگیریم
و الان پدر پسر مصر شده که من از فامیل برات زن میگیرم و اگه بری سراغ غریبه از خونه بیرون میکنم
و باید بیای دختر خاله ت و بگیری
این بچه ها هم ناراحت پسر گفت چکار کنم همسرم گفت تا خانوادت و راضی نکنی حق نداری کاری بکنی و روابط بچه ها قطع شد ولی اقا پسر گاهی زنگ می نه با دخترم حرف میزنه و خلاصه توی دو راهی موندیم چکار باید انجام بدیم
👇👇👇 پاسخ #استاد_شماخته 👇👇
سلام وقت بخیر
اول : بهترین شکل ازدواج ، همون ازدواج #سنتیه و اگه مقدمات دوستی اونهارو مهیا نمی کردید بهتر بود، چون دختر و پسر در فضای دوستی زیاد نمی تونن شناخت کامل از هم پیدا کنن و وابستگی و #محبت_آتشین اول آشنایی چشم رو به روی #حقیقت می بنده
دوم : درکشور ما که #خانواده ها خیلی در زندگی ها #مؤثرن ، 2 نفر با هم ازدواج نمی کنن، 6نفر وصلت می کنند : پسر با دختر ، پدر ومادر پسر، پدر و مادر دختر هم باید بپسندن و راضی باشن وگرنه #زندگی رو به کام بچه شون #تلخ میکنن
سوم : درصورت #مخالفت پدر و مادر پسر، قضیه را نمی تونید ادامه بدید، چون اگه #حمایت شونو از پسر بردارن و 1 سال اززندگی شون بگذره باز پسر به #خانوادش برمیگرده و دختر شما تنها می مونه
چهارم : بشینید با خانواده پسر صحبت کنید و این #تصور اشتباهی که براشون پیدا شده رو حل کنید
پنجم : برای خانواده پسر (طوری که شأن شما حفظ بشه ) بگید که #مشاوره_ازدواج امروزه میتونه خیلی خییییییییییییلی مسائل پنهان دختر و پسر رو نشون بده و نگران نباشن
ششم : اگه احساس میکنید دخترتون هنوز به سن ازدواج نرسیده، حتما با مشاور دیمون بگذارید و #بلوغ های مورد نیاز برای ازدواج رد در دختر شما آزمایش کنه اگه تأیید کرد، برای ازدواج دخترتون اقدام کنید.
🌷برای دخترتون و همه فرزندانمون آرزوی خوشبختی و زندگی شاد و پر برکت دارم.
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تحصیلی
سلام و خدا قوت
ببخشید از رشته های روانشناسی کدوم زیر شاخه بیشتر به درد تربیت فرزند میخوره و کدوم بازار کارش بهتره؟
منظورم روانشناسی عمومی،بالینی،مثبت گرا،تربیت،شخصیت،اجتماعی؟
مقطع کارشناسی ارشد منظورمه؟
👇👇پاسخ #استاد_شماخته 👇👇👇
سلام وقت بخیر
🌸اول : از نظر #بازار_کار روان شناسی بالینی در کشور حرف اولو میزنه چون به صورت ویژه مراکز درمانی و #بیمارستان ها نیاز به یک مشاور بالینی دارند و مراجعه به این قسمت خیلی زیاده
🌸دوم : روان شناسی تربیتی بیشتر فضای #مدیریت_تحصیلی و #سنجش و فضای #تحصیل و مباحث مرتبط با آموزگاری و آموزش و پرورشه، به صورت ویژه درس های مثل #یادگیری و #رشد رو قوی تر کار می کنند
🌸سوم : اینم بهتون عرض کنم که دانشگاه های دولتی معمولا #روان_شناسی_تربیتی و #بالینی دارن و بقیه گرایش ها غالبا (غیر از تهران) در دانشگاه های غیر دولتی مثل آزاد و پیام نور باید شرکت کنید.
🌸چهارم : روان شناسی شخصیت بیشتر فضای #پژوهشی و تئوری داره و از فضای عملی و کاربردی دور میشه
🌸پنجم : طبق بازار کار اولویت ها به این شکل میشه #بالینی 2- #عمومی 3- #تربیتی
🌸ششم : شما هر رشته ای که برید بعدش باید #کارگاه های تخصصی و #سیرمطالعاتی و دوره های #سوپروایزری و #کارورزی رو شروع کنید که این خارج از تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی باید با هزینه و تلاش و برنامه خودتون پیگیر باشید.
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تربیت_فرزند
پسر دو سال و نیمه دارم که حرفای زشت میزنه و به همه فحش میده.. از بچه های فامیل و اطرافیان یاد میگیره و تکرار میکنه...
چکار کنم ترک کنه؟
👇👇پاسخ #استاد_شماخته 👇👇👇
سلام وقت بخیر
💝اول : چهرهٔ بیحالت و #خونسردی داشته باشید: هنگامی که کودکتان فحش یا کلمهٔ نامناسبی را به زبان میآورد یا به کارکردهای بدن اشاره میکند، در برابر #تمایل به خندیدن مقاومت کنید، وگرنه او این خنده را به عنوان #تشویقی برای انجام دوبارهٔ این کار تلقی میکند. وقتی کوچک هستید توانایی خنداندن بزرگسالان یا عصبانیت یا ناراحت کردنشان بسیار مهم است و حتی اگر خیلی #بامزه باشد که بشنوید کوچولوی شما اصطلاحات تازهای مانند «اَندماغ» یاد گرفته است، نشان دادن این #احساستان به نفع او و شما نیست.
👈دوم : گزینههای #سرگرمکننده اما مناسب را #جایگزین کنید: اگر کودک شما فقط در حال امتحان کردن یک کلمهٔ جدید است یا آن را برای هیجان خود زیر لب با #آواز تکرار میکند، احتمالاً میتوانید او را ترغیب کنید که یک کلمهٔ جدید #هیجانانگیز دیگر مثل «اجی مجی لاترجی» را امتحان کنید یا شعری کودکانه را جایگزین کند. همچنین میتوانید یک کلمهٔ #خندهدار و بهتر با وزن مشابه را با کلمهٔ نامناسب جایگزین کنید. اگر مشکل این است که او کلمات قابل قبول برای ابراز خشم یا سرخوردگی شدید را ندارد، شاید مفید باشد که او را #تشویق کنید این عبارات را با صدای بلند بگوید: «من عصبانیام» یا «کلافه شدم».
👌 سوم : #محدودیتهایی تعیین کنید: اگر #کودک دو سالهٔ شما یکی دو تا فحش جدی یاد گرفته است، لازم است #دستورالعملهایی تعیین کنید. بسیار مهم است که این کار را با آرامش انجام دهید، بدون اینکه #آشفته یا عصبانی شوید. در غیر این صورت، هر بار که عصبانی میشوید، فقط به او #یادآوری میکنید که چقدر راحت میتواند شما را وادار به #توجه سریع به خودش کند. اگر این یک کلمهٔ ساختگی است، به او بگویید که چنین چیزی وجود ندارد و شما نمیفهمید او چه میگوید. برای فحشهای بزرگسالان، معنی آنها یا دلیل غیرقابل قبول بودن آنها را توضیح ندهید. یادتان باشد فضا را هیجانی نکنید، فقط با #لحنی کاملاً خونسرد و بیعلاقه، واضح و روشن بگویید که کدام کلمات غیرمجاز هستند، چون گفتن «این کلمهای نیست که بتونی استفاده کنی.» یا «ما اجازهٔ این نوع حرف زدن رو نمیدیم» برای یک کودک دو ساله خیلی مبهم است.
👈چهارم : #آموزش استفاده از توالت را به شکلی خونسرد و طبیعی انجام دهید: اگر هر بار که پوشک #فرزندتان را عوض میکنید بینی خود را با اکراه جمع میکنید یا کلمات متداول برای عمل دفع را با نجوا #بیان میکنید، جای #تعجب نیست که کودک دو سالهٔ شما به سرعت متوجه میشود که کارکردهای بدن و اصطلاحاتی که برای توصیف آنها استفاده میشود، #تضمینکنندهٔ جلب توجه است. به خودتان یادآوری کنید کاملاً طبیعی است که کودک دو سالهٔ در حال یادگیری استفاده از توالت، مجذوب بدن خود و مخصوصاً قسمتهایی که معمولاً با #پوشک پوشانده شدهاند و همهٔ چیزهایی که از آن بیرون میآید شود. اگر اهمیت زیادی به شیفتگی او نسبت به کلمات مربوط به توالت ندهید، شانس بیشتری برای عبور از آنها دارد. #خواندن کتابهای تصویری #سرگرمکننده در مورد کارکردهای بدن نیز میتواند به برداشتن تأکید از ماهیت ممنوع و در نتیجه بینهایت جذاب این موضوعات کمک کند.
👈پنجم : #نگذارید با #فحش دادن #نتیجه بگیرد: اگر کودکتان به این دلیل از کلمات توجهبرانگیز استفاده میکند که چیزی میخواهد، #مطمئن شوید این حقه جواب نمیدهد. به عنوان مثال، اگر حرف بدی میزند تا به بستنیاش دست پیدا کند، به دنبال حرف زشتش، گفتن این جمله از طرف شما به کودک که «این حرف خوبی نبود، اما بیا این بستنیت» #کافی نیست و از آنجا که کودکان دو ساله آنقدر پخته نیستند که خودشان این کلک را ابداع کرده باشند، شاید لازم باشد #دربارهٔ اینکه فرزندتان از چه کسی الگو گرفته است، به طور جدی فکر کنید.
👈 ششم : به دیگران #توضیح دهید: فحشها و استفادهٔ بیش از حد از کلمات مرتبط به توالت در مهدکودک یا پیشدبستانی، زمین بازی، خانههای همبازیها یا سر میز شام در خانهٔ پدربزرگ یا دوستان پدر هم پذیرفته نمیشود. پس به دیگران هم با آرامش در این مورد توضیح بدهید که در حضور کودک #مراقب انتخاب واژههایشان باشند.
موفق باشید🌷
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام وقت بخیر ممنون میشم به مشکل من هم رسیدگی کنید من ۱۹ سالم ۲سال عقد بودم یک سال اومدم سر زندگیم
من حساس شدم به شوهرم خواهرش یا مادرش باهاش صحبت میکن احساس خوبی ندارم
به مادرش حسودیم میشه وقتی شوهرم اون رو بیشتر از من میخواد
👇پاسخ #استاد_امیری 👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعه ی مشاوره ی نور🌅 سپاسگزاریم!
حساسیت در روابط عروس و مادر شوهر همیشه وجود داشته است. ریشه ی حساسیت ها وجود داماد است که برای عروس، شریک زندگی و برای مادر پاره تن است. عروس با آرزوهای گوناگون به زندگی جدید گام نهاده است. عروس همه ی توجه، محبت و فکر همسرش را برای خود می خواهد. مایل نیست شخص دیگری جز او به همسرش چیزی بگوید. از او چیزی بخواهد. فکر و اندیشه ی او را حتی برای زمان کوتاهی در اختیار داشته باشد. حتی اگر مادر همسرش باشد. اما توجه داشته باشید که
♨️این افکار بی جهت آزارتان می دهد. به جای حساس شدن نسبت به توجه شوهرتان به مادرش، بهتر است او را در این مسیر یاری نمایید تا معجزه ی محبت مادر شوهر را در افزایش علاقه ی شوهرتان به خود تجربه نمایید.
⚠️ همچنین آرامش را به قیمت ارزان خرید کردهاید.
🔆 مادر شوهر را مادر خود بدانید.
🔆 برخلاف بسیاری از ذهنیت های غلط، وجود مادر شوهر برای زندگی شما خیر و برکت است.
🔆اندیشه های منفی نسبت به مادرشوهر را از ذهنتان دور کنید.
🔆 احترام به مادر و پدر همسر از اصول مهم زندگی مشترک است.
🔆 از هیچ تلاشی برای تکریم جایگاه آن ها دریغ نکنید.
🔆 هرچه نسبت به مادرِ همسرتان مهربان و صبور باشید، محبت را در دلِ همسر خود بیشتر نموده اید.
خوشبختی و سعادت را برای شما آرزومندیم!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
من ۱۷ ساله هستم
میخوام برای دبیری زبان انگلیسی بخونم
اما نمیدونم از خواندن کجای زبان انگلیسی شروع کنم
چه چیز هایی رو اول یاد بگیرم و غیره
و اینکه کتاب های کمک درسی زبان استفاده کنم یا نه
و توی کنکور های زبان شکرت کنم یا زوده
ممنون میشم راهنمایی کنید💐💐💐
👇👇پاسخ #استاد_امیری👇👇
سلام و عرض ادب
از اعتماد مجدد شما به مجموعه ی مشاوره ی نور🌅 سپاسگزاریم!
بابت صبر و شکیبایی شما نیز متشکریم!
انگیزه و دغدغه ی شما برای تحصیل مناسب و کسب موفقیت تحصیلی ارزشمند است. بسیاری از نوجوانانی که در سن و سال شما قرار دارند، هدف مشخصی برای زندگی خود ندارند اما شما توانسته اید برای آینده ی خود هدف گذاری دقیقی انجام دهید. سعی کنید با پشتکار و برنامه ریزی این مسیر را با قوت پیش بگیرید.
در پاسخ سوالتان چند مورد را بیان می نمایم.
1⃣ مشاوره حضوری؛ برای اینکه بدانید نیاز دارید کتاب های کمک درسی زبان خارجه را بخوانید یا کنکور شرکت کنید، بهتر است به مشاور متخصص حضوری مراجعه نمایید تا با مصاحبه و گرفتن تست به شما کمک شایانی نمایید.
2⃣ موسسه زبان؛ بهتر است برای رسیدن به جزئیات پاسخ خود به موسسات زبان خارجه مراجعه نماید. قطعا موسسه ای خوب می تواند سوالات و نیازهای شما را پاسخگو باشد.
بهترین ها را برای شما آرزومندیم!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#ازدواج
یه پسر جوون قصد ازدواج با یه خانم دارند که خیلی هم همدیگه را دوست دارند و تقریبا به تفاهم رسیدند
ازنظر فرهنگ خانواده ها هم باهم هماهنگ و تقریبا هم کفو هستند
فقط یه مشکلی اینجا هست دخترخانم وقتی باخانواده خودشون هستن یا خانواده آقا پسر حجاب خوبی دارند
ولی وقتی تنها باشند بدون حجاب میشند و به آقا پسر گفتن که ما وقتی تنهایی میریم بیرون و اینا من روسری سر نمیکنم
و عکسهای پروفایل و اینهاشون هم بی حجاب هست
حالا آقاپسر میخواد بدونه چطوری دراین مورد باهاش صحبت کنه که هم کارساز باشه هم رابطه خراب نشه و دخترخانم ناراحت نشه
ویه سوال دیگه اینکه
دخترخانم خیلی به آقاپسر ابراز علاقه میکنندو میخواند که مدام باهم درتماس باشند و پیام و زنگ و اینا
واگر آقاپسر کارداشته باشندودیرپیامشونا جواب بدند دخترخانم نگران میشند که نکنه به من سرد شدی
آیا این جای نگرانی داره؟
👇👇پاسخ #استاد_شماخته 👇👇👇
سلام وقت بخیر
اول : دختر و پسر اول با #عشق طوفانی ازدواج میکنند اما با #تفاهم زندگی رو ادامه میدهند یعنی 2سال بعد زندگی این آتش شعله ورِ #عشق کاهش پیدا می کنه و اگه تناسب داشته باشن باهم دیگه خوش و خرم زندگی ادامه می دن اگه نه ، زندگی پر از تنش و ناراحتی میشه ...
دوم : باید ببینید آن پسر چه میزان از حجاب براش #مهمه ؟ اگر چادر براش خطر قرمزه و خانم این خصوصیت رو نداشته باشه ، بعدا خیلی خیییلی خطرناک میشه
سوم : اگر حجاب و چادر خط #زرده #یعنی خیلی مهم نیست اصل برای پسر اینه که دختر #پوشیده باشه ... خب با این حالت می تونه ازدواج کنه.. ملاک اینه
چهارم : وابستگی دختر باید #بررسی بالینی بشه ، مثلا مورد #مشاوره ای داشتم که دختر اینقدر به پسر وابسته بود که وقتی پسر (دوران آشنایی و عقد) میرفت مسافرت دختر غش میکرد و کارش به درمونگاه کشیده میشد ...
پنجم : روند ازدواج رو متوقف کنید، هم مسئله حجاب هم وابستگی باید سنجش بشه اگه به میزان #شدید باشه باید درمان بشه و بعد #ازدواج پیگیری بشه
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#ازدواج
دختری ۲۶ ساله هستم با آقایی ۳۲ ساله آشنا شدم و از هم خوشمون اومده و پدر و مادر بنده هم در جریانند .
اما متاسفانه علی رغم علاقه دو طرفه خانواده ایشون اصرار دارن ایشون با دختر داییشون ازدواج کنند با اینکه ایشون و دختر داییشون نه به هم میخورن نه همو دوست دارن اما خانواده هاشون اصرار بی جا دارن به ازدواج اون دو نفر اونا هم زیر بار نمیرن و همینطور مجرد موندن چند بارم موضوع رو به خانوادشون گفتن با عصبانیت داییشون و مادرشون رو به رو شدن ،الان نمیدونم تکلیف من چیه ،چه کار ازم ساختس ؟ایا این ارتباط به صلاحه؟
نظر خانواده منم در این مورد اینه که آقا پسر اول باید رضایت خانواده رو جلب کنه .
اما من و ایشون به هم علاقه داریم هر چند عشق و علاقه بینمون غیر منطقی و شدید نیست و تا حدودی از رو شناخته .
نمیدونم راه درست چیه
ممنون میشم راهنماییم کنید.
👇👇پاسخ #استاد_شماخته 👇👇
دوم : درکشور ما که #خانواده ها خیلی در زندگی ها #مؤثرن ، 2 نفر با هم ازدواج نمی کنن، 6نفر وصلت می کنند : پسر با دختر ، پدر ومادر پسر، پدر و مادر دختر هم باید بپسندن و راضی باشن وگرنه #زندگی رو به کام بچه شون #تلخ میکنن
سوم : درصورت #مخالفت پدر و مادر پسر، قضیه را نمی تونید ادامه بدید، چون اگه #حمایت شونو از پسر بردارن و 1 سال اززندگی شون بگذره باز پسر به #خانوادش برمیگرده و دختر شما تنها می مونه
چهارم : بشینید با خانواده پسر صحبت کنید و این #تصور اشتباهی که براشون پیدا شده رو حل کنید
پنجم : براش خانواده پسر (طوری که شأن شما حفظ بشه ) بگید که #مشاوره_ازدواج امروزه میتونه خیلی خییییییییییییلی مسائل پنهان دختر و پسر رو نشون بده و نگران نباشن.
خوشبخت باشید 💐🌺
______________________________
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#زناشویی
#خیانت
من یه خانم ۲۴ ساله ام
وهمسرم۳۱ سالشونه
۹ ساله ک ازدواج کردیم وفامیل هستیم
دوتا فرزند دختر یکی ۶ ساله و یکی ۸ ماهه داریم
تقریبا زندگی بی نقصی داریم
همسرم رفتاری و هم کلامی
اینو نشون میده ک دوستم داره
ولییی
یه چند مدت پیش متوجه چت هاش تو فضای مجازی با نامحرم شدم با چند نفر هم چت داشتن (ایشون معتقدن ک چت تا حدودی با نامحرم جایزه) ک البته خودشون خیلی فراتر از این بوده و چت احساسی وعاطفی داشتن
من ک فهمیدم
دعوا و اختلافاتمون زیاد شد
بطوری ک دختر بزرگم دچار استرس شدیدی شد😔
قول دادن ک تکرار نکنن
ولی بار ها و بارها تکرار کردن ک اخرین بارمن قصد جدایی داشتم وتصمیم بر این شد ک از خونه برم
ولی بااصرار ایشون وقول و اگ یکبار تکرار شد همه حق برا توعه وچنین حرفا
من قبول کردم
از اون موقع تاالان من دیگههه هیچ موردی ندیدم از همسرمم
وحس اینکه زندگیمون
از قبل بهتر شده رو هم دارم
هرچند قبلن هم همسرممم درهیچ زمینه ایی برامن وزندگیمون کم نمیزاشت
ولی مشکل اینکه من به ایشون بی اعتماد شدمم
ینی اصن حرفشونو نمیتونم باور کنم
مدام اونو زیر زیربین دارم واین هم منو وهم ایشونو اذیت میکنه
اصن نمیتونم حرف وچت و بقیه کارهای گذشتشو فراموش کنم
اگ ممکنه راهنماییم کنید
وسوال بعدیم اینکه
دلیل این چت های همسرم چی بوده؟
من همیشه سعی کردم هیچ چیزی براشون کم نزارم وخودش هم اینو همیشه میگهه
ولی چرااینکارو میکرد؟
اقا منم تقصیری دارم؟
چجور میتونم دوباره اعتماد کنم و ذهنمو اروم کنم و دیگ دغدغه نداشته باشم
چون بخاطر این مشکلات متاسفانه من بشدت عصبی شدم و کوچکترین رفتار یااتفاق منو بهم میریزه
👇👇👇 #پاسخ_استادشماخته 👇👇
سلام وقت بخیر
🌷واقعا #تجربه سختیه این مسئله، درک میکنم چه مقدار تحت فشار هستید و چقدر خوبه که به مشاور مراجعه کردید.🌷
♨️اول : این اتفاق افتاده وشما بزرگواری کردید و بخاطرزندگی تون و #فرزندان گل تون 💐 #بخشیدید، اما اینکه دائم چک می کنید و حرفاشو باور ندارید و حالت #شکاک گونه پیدا کردید یعنی هنوز از ته دل #نبخشیدین و این نبخشیدنه شمارو آزار می ده
♨️دوم : احساس #صدمه، #عصبانیت یا حتی کینه پس از خیانت همسر کاملاً #طبیعیه، نگه داشتن احساسات #منفی به درد هیچ کس نمیخورد و همیشه اوضاع رو بدتر میکنه. یادگیری چگونگی رها کردن و حرکت رو به جلو در زندگی یک مهارت ارزشمند است که با فراگیری آن میتوانید آرامش بیشتری را تجربه کنید.
♨️سوم : اینکه #میترسید همسرتون مجدد #خیانت کنه رو با یک راه حل کنید:
👈در یک جلسه #گفتگو_صمیمانه به همسرتون بگید دوست داری چطوری باشم؟ شاید خواسته ای در دلش مانده که در این چند #سال نگفته
♨️چهارم : عصبی بودنتون به خاطر اینه که دائم خودتونو #سرزنش میکنید، به خودتون #ضربه روحی میزنید و خودتونو #کم میبینید #اعتمادبه_نفس تون رو افزایش بدید وگرنه بیشتر از این #اذیت میشید.
♨️پنجم : دنبال #مقصر نباشید و از امروز #ظرفیت_های_زنانه ای که خدا در #وجود شما قرار داده برای همسرتون #آزاد کنید
♨️ششم : در اینترنت سرچ کنید، با روان شناس مشاوره بگیرید، مطالعه کنید، کلیپ ببینید که چطور روز به روز برای همسرتون #جذابتر بشید و زندگی زناشویی تونو محکم تر کنید.
♨️هفتم : #خیانت یا به دلیل #خراب_بودن_رابطه است که با توضیحات بالا بخش زیادی اش حل میشه یا اینکه خیانت به دلیل #اختلال_شخصیت و #بیماری_روانی فرد خائنه ، که باید حتما به مشاور و درمانگر مراجعه کنید چون اینطوری فقط با درمان حل میشه ولاغیر ...
______________________________
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:👇
سلام وقت بخیر.
خانمی هستم ۲۶ ساله دارای ۳فرزند
الحمدالله رابطه ام با همسرم خوبه ودرکل زندگی خیلی خوبی داریم.
اما چندوقتی شاید یکساله (تقریبا از بارداری سومم بیشترشده ) خیلی به اصطلاح نشخوار فکری دارم
دائم موضوعات مختلف رو از جوانب مختلف میسنجم و خودمو و مواخذه میکنم.
گاهی خودمو محق میدونم گاهی نه.
مثلا ممکنه یه اتفاق خیلی جزیی باشه با گفتگوی ساده باشه و... ولی شاید ذهن من ماه ها درگیر اون قضیه بشه.
وگاهی حتی ممکنه به قول معروف قصاص قبل جنایت بکنم
واقعا خسته شدم.
ذهنم دائم درگیره خیلی اذیتم
به خاطرهمین تنشم با بچه هام و همسرم زیاد شده.
درکل خیری کم حوصله شدم و زود از کوره درمیرم.خوابمم بهم ریخته.
ممکنه راهنماییم کنید؟
👇👇پاسخ #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما خانم بزرگوار🌹
❇️توجه به جنبه های مثبت زندگی بسیار ارزشمنده و از اینکه زیبایی های زندگیتون را به خوبی میبینید و برای اون شکرگذار هستید تحسینتون میکنم.
⭕️از توضیحاتتون معلومه اشتغالات فکری و دلمشغولی ها شما را خسته و کلافه کرده، تکرار و چرخش افکار تکراری در مورد مسائل و موضوعات مختلف طبیعتا کلافه کنند هست و شرایطی که گفتید قابل فهمه.
🔴 اینکه از اصطلاح نشخوار فکری یا rumination استفاده کردید نشون میده یا اقدامات درمانی در این زمینه داشتید که طبیعتا لازمه این مسیر را با جدیت ادامه بدید و از اقدامات پراکنده مشاوره ای پرهیز کنید چون باعث سردگمی و پیچیدگی فرایند درمان خواهد شد، یا اینکه در این زمینه به مطالعه و جستجوهای مختلف پرداختید که لازمه متوقف بشه، چرا که اولا به سادگی در این زمینه دچار تشخیص و برچسب زدن نادرست می شوید و ثانیا به جای بهبودی موجب سردرگمی و پیچیده تر شدن مساله از قبل خواهد شد.
📌در هر حال اشتغالات ذهنی و رنجش از افکاری که به ذهن میرسه نیاز به اقدامات درمانی داره و پیشنهاد میکنم برای آغاز فراید ارزیابی با همکارانم در بخش تلفنی مراجعه داشته باشید تا مساله به صورت بالینی بررسی شود.
موفق و سربلند باشید
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام وقت بخیر.
من ۳۴ سالمه و ۶ ساله که از شوهرم جدا شدم.خاستگاری دارم ۴۰ ساله.با شرایط خوب.
ایشون ۱۵ سال پیش جدا شدن و تو این مدت با کسی ازدواج نکردن.و وقتی دلیل رو میپرسم میگن تو این مدت حس ازدواج نداشتن.و اواخر هم کس مناسب پیدا نکردن.
و خودشون رو یه آدم با محبت عاطفی معرفی کردن.
به نظرتون عجیب نیست؟ ۱۵ سال تنها و دور از خانواده زندگی کردن و همسر هم نداشتن در عین عاطفی بودن.
چطور میتونم دلیل اصلی رو بفهمم و آیا مهمه یا من زیادی حساس شدم روی این قضیه؟
👇👇پاسخ سرکار خانم #استاد_محیطی 👇👇
🌹عرض سلام و احترام 🌹
بهتون تبریک میگم که در شرف ازدواج هستید.
با توجه به مسائلی که مطرح کردید معلوم میشه خواستگار تون رو پسندیدید اما در مورد نکتهای که بیان کردید (یعنی ۱۵ سال مجرد بودن آقا بعد از طلاق) باید نکاتی رو خدمتتون عرض کنم.
✳ اینکه از چه راه هایی میشه صدق ادعای آقا رو بررسی کرد؟
✳ تحقیق کردن:
🏡 تحقیق محلی
👨👩👧👧 پرسوجو از اقوام
🕵️♂️پرس و جو از شخصی که رابط ازدواج شده
🏢 محل کار
🏓 باشگاه
📚 دانشگاه
🔔🔔 یکی از معتبرترین و میانبرترین مسیر برای تحقیق مراجعه به
🎗 مشاوره پیش از ازدواج 🎗
است.مشاورین میتونند کمک کنند که خصوصیات اخلاقی یکدیگر را بهتر بشناسید و بدانید که با چه شخصیتی🎭 روبهرو هستید.
بهتره با یک مشاور ازدواج چه به صورت تلفنی و چه به صورت حضوری در ارتباط باشید .
🌅مرکز مشاوره آنلاین نور می تونه در زمینه مشاوره تلفنی به شما کمک کنه که دقت بهتری داشته باشید.
موفق باشید🌹
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
💠همراهان گرامی کانال مشاوره آنلاین نور💠
🔻امشب شب آرزوهاست...
🔻آرزو میکنیم لبانتون همیشه پر از لبخند و چشمانتون پر از اشکهای شادی باشد.
🔻 دلتون خوش و زندگی هاتون پر از اتفاقات خوب.
🔻در این شب بزرگ آرزو میکنیم که دنیا همیشه به کامتون و عشق در نگاهتون و یک دنیا انرژی در صداتون باشد.
🔻براتون تا ابد سلامتی و روزگاری پر از لحظات شاد آرزو میکنیم.
🙏التماس دعا در شب آرزوها🙏
📮مشاوره آنلاین نور
@noorpsy
🌸سوال:
بنده خانم هستم ۲سال عقد کرده بودم۱سال و دوماه هست عروسی گرفتیم
آقای بنده خیلی فحش می ده و حتی من را میخواهد صدا بزند با فحش صدا میزند البته وقتی خودمان تنها هستیم ومن خیلی ناراحتم ازاین موضوع
وهمه کار انجام دادم که فحش دادن را ترک کند اما بدتر شده ولی بهتر نشده
خواهش میکنم راه کار بهم بدین که چکار کنم؟؟؟؟
👇👇پاسخ #استاد_شورورزی👇👇
سلام و ادب
وقتی که همسرتان #فحاشی 😒 میکند علل مختلفی میتواند باعث بوجود آمدنش باشد.
هنگامی که نیازهای او مانند نیاز به #عشق ❤️ ، #توجه 😳 یا #احترام 🥰 به دست نمی آید، فرد احساس ناامیدی 😩می کند، و این ناامیدی باعث خشونت 🤯😡 می شود
🌟🌟🌟 امــــــا چـــــــــه کنـــــیــــــــم ؟؟ 🌟🌟🌟
❤️ با همسر خود صحبت کنید🥰، و احساسات خود را 😡🥺😃 نسبت به رفتارهای او بیان کنید.
❤️ هرگز رابطتون رو متلاشی 🤯 نکنید و به فحاشی های همسرتون پاسخی ندید، زیرا این رفتار می تواند رفتار همسر شما را تشدید کند.
❤️ با همسرتان درباره تاثیرات منفی #احساسات و #رفتار و زندگی مشترک خود صحبت کنید، زمانی که همسرتان در حالت خوب قرار دارد.
❤️ رابطه خود را با خویشاوندان و دوستان که رفتارهای مناسب و خوبی دارند😃، افزایش دهید.
❤️ بر خودت مسلط باش چون بسیاری از اختلافات و مشکلات بین زوج ها ناشی از عدم کنترل آنها بر احساسات است.
🔑با مشاور خانواده ارتباط بگیرید تا بیشترین کمک رو بهتون داشته باشند🔑
منتظر ارتباطات بعدی شما هستیم
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#روان_شناختی
سلام
من وسواس فکری دارم یعنی از چیزی که بدم میاد هی وسوسه میکنه هی من از خودم دورش میکنم قرص اعصاب میخورم فلوکستین وپرفنازین 28 سالمه، دانشجو کارشناسی
اقدامات : بستری شدن در بیمارستان اعصاب و روان به مدت یکماه
👇👇#استاد_آیت 👇👇👇
سلام بر شما بزرگوار 🌹
📌 وسواس یکی از بیماری های کلافه کننده هست، زمان و انرژی زیادی از افراد تلف میکنه و به روابط بین فردی آسیب میزنه و از صحبت هاتون معلومه که این بیماری شما را هم خیلی خسته و کلافه کرده.
🔴وسواس دو زمینه عمده داره، زمینه های ژنیتکی و زمینه های محیطی. این زمینه ها فرد را به سمت افکار و رفتارهای اجباری میکشن و کنترل فرد نسبت به افکار و رفتارهای خودش را به شدت تحت تاثیر قرار میدن.
باید توجه داشته باشید که درمان وسواس تنها و تنها وقتی اتفاق میوفته که شما زیر نظر یک روان شناس بالینی قدم به قدم پیش برید، ممکنه در موارد زیادی نیاز به دارو درمانی باشه که روان شناس شما را به روان پزشک نیز ارجاع خواهد داد.
❇️ برای همین پیشنهاد میکنم فرایند درمان را به صورت حضوری زیر نظر یک روان درمانگر بالینی قدم به قدم پیش بروید.
موفق و سربلند باشید
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#روان_شناختی
واقعا حس میکنم مشکل دارم اما توضیح مشکلم را نمیدانن
با سلام. چند آزمون تست شخصیت معرفی میفرمایید؟
در واقع با آزمون روانسنجی میخواهم بدانم مشکلی هست یا نه؟سلام علیکم.
جنسیت: زن
سن:۴۰
مدت شروع مشکل: ۹۳ تا الان
اقدامات انجام گرفته: مشاوره گرفتن البته نه زیاد، فکر و کار بر روی مشکلات خود و البته تا حدودی مشکلات را شناختم اما اقدامز جسته گریخته انجام دادم که نتیجه کامل حاصل نشد.
سوال بنده: سردرگم هستم بدون هیچ هدفی فقط چون زنده ام زندگی میکنم. از گذشته بسیار پشیمانم و اصلا به آینده فکر نکردم و الان هم کم فکر میکنم میدانم ریشه مشکلاتم خودم هستم اما شروعی برای تغییر ندارم. سلامتی جسمی ام بخطر افتاده شاید بجهت عدم تحرک باشد. آخرت مد نظرم هست اما نه ایجادانگیزه میکند نه هراسی که مرا به عمل بکشاند شدیدا معتاد به موبایلم بنظر شما چگونه و با چه محرکی میتوانم حرکت کنم؟
👇👇 پاسخ #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما خانم محترم🌹
📌از توضیحاتتون اینطور به نظر میرسه که با مشکلات و مسائلی مواجه هستید که داره آزارتون میده، از گذشته پشیمان هستید و آینده را چندان روشن نمیبینید، موضوعاتی مثل وابستگی به موبایل و ... هم شما را کلافه و خسته کرده.
🔴 اینکه مسیر و مشاوره و درمان را برای حل مسائل انتخاب کردید قابل تحسینه. ولی باید توضیح بدم که تست های روان سنجی، ابزارهای حرفه ایی هستند که در کنار مصاحبه و معاینه بالینی استفاده میشه و برای کاربست اونها نیاز به تخصص هست، نتایج این تست ها اگر در شرایط استاندارد و حرفه ای اجرا نشده باشه اصلا معتبر نیست،
❇️برای همین پیشنهاد میکنم برای حل موضوعاتی که داره شما را رنج میده، به صورت حضوری با یک روان شناس و مشاور گفتگو کنید یا برای شروع این فرایند به صورت تلفنی با کارشناسان ما در گفتگو باشید.
موفق و سربلند باشید.🌷
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#زناشویی
#خانواده
من دخترم ۱۸ سالمه، مشکل خانوادگی دارم، دعوای خیلی شدید پدر و مادرم که دلیلش وابستگی شدید پدرم به مادرشه و به حرف مادرش سرکار نمیرفت، من چیکار میتونم بکنم؟
👇👇#پاسخ _استادآیت 👇👇👇
با سلام به شما خانم محترم🌹
⭕️ شاهد اختلاف و تعارض های والدین بودن نه تنها برای شما، بلکه برای هر فرزندی دشوار و آزارنده هست و با توجه به اینکه گفتید دعوای خیلی شدید بین پدر و مادرتون وجود داره، نشون میده شرایط سختی را دارید تجربه میکنید.
🔴 البته اینکه در این باره اقدام به مشاوره کردید تحسین برانگیزه و میشه گفت بهترین اقدامی که در این زمینه میتوان داشت را انتخاب کردید.
⬅️ولی توضیحاتتون بسیار محدود و مبهم هست، گفتید پدرتون به مادربزرگتون وابسته هستند و با توجه به حرف ایشون پدرتون فعالیت شغلی را کنار گذاشتند، ولی اینکه اساسا منظورتون از وابستگی چیه و سطح این وابستگی چقدر هست؟ چطور پدرتون به دلیل حرف مادرشون کار را کنار گذاشته بودند؟ تنش هایی که بین پدر مادرتون وجود داره دقیقا چیست و چه شرایط بر رابطه اونها حاکم هست ؟ و ...
🟢در عین حال با توجه به همین توضیحات محدود که دادید چند پیشنهاد دارم:
1️⃣ اصلا وارد جانبداری از یکی والدین در تنش ها و مشاجرات نشوید، علی رغم اینکه ممکنه در این باره قضاوت هایی داشته باشید ولی شکل گیری ائتلاف و جانبداری یکی از والدین نه تنها کمکی به حل مساله آنها نمیکند بلکه مسائلشان را پیچیده تر میکند.
2️⃣ به پدر و مادرتان کمک کنید برای حل تعارضات خود اقدام به مشاوره و گفتگو با زوج درمانگر داشته باشند.
3️⃣ برای بررسی جزئی تر مساله با کارشناسان تلفنی ما در رابطه باشید تا راهنمایی های دقیق و مناسب تری دریافت نمایید.
♦️موفق و سربلند باشید♦️
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#روان_شناختی
من ۲۲ ساله بیمار اعصاب و روان یعنی روحی و روانی هستم ۶، ۷ ساله و درسم را هم تا دیپلم خواندم و بعد نتونستم و از سربازی هم معافیت دارم، خودم عضو بهزیستی هستم و مشکل شدید مالی دارم، دیگر اینکه زندگی خیلی برام سخت شد و الان سخت تره و میگذره و من نه هدف و نه انگیزه ای دارم و نه استعداد و اوج خودم را میبینم، شاید راه موفقیت و اینها بر من بسته شده و راهی نمیابم، کانال شما را الان دیدم و روحیه گرفتم کمی و گفتم از شما یه سوال داشته باشم که اگه میتونید به من کمک کنید تا شاید بتوانم چیزی را تغییر دهم و به زندگی برگردم حالا موفقیت که دوره برام، باز هم نظر شماست، اگه بفرمایید چکار میتونم بکنم و از شما کمک بگیرم، خیلی ممنون میشم.
👇👇پاسخ #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما آقای بزرگوار🌹
📌از توضیحاتتون بر میاد که شرایط سختی داشتید و دارید و با این حال برای رسیدن به موفقیت در تلاشید،
✅ اولا برای این نگرش و رویکرد تحسینتون میکنم، هیچ چیز در زندگی مانع ما برای موفقیت و تلاش و احساس خوشبختی نیست و شما با اینکه با اختلالاتی مواجه بودید و هستید ولی در رسیدن به این هدف هم تلاش میکنید.
🔴 باید به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که موفقیت هر کسی متناسب با شرایط و ویژگی های فردی و شخصی اوست، احتمالا با ورزشهای پاراالمپیک آشنایی دارید، افرادی که علی رغم محدودیت و معلولیت، تلاش و امید را رها نکرده اند و تا قهرمانی هم پیش می روند. ولی نکته اینجاست که معیارهای قهرمانی در پاراالمپیک و المپیک متفاوت است.
❇️ شما نباید خود را با دیگران مقایسه کنید، شما محدودیت هایی دارید که باید با ملاحظه این محدودیت ها، هدف و مسیر را طراحی کنید، شما باید خود را با خودتان مقایسه کنید، آنچه هستید را با آنچه می توانید باشید
❇️ اصلا به سمت هدف گذاری های غیر واقع بینانه و بلند پروازانه نروید که این موجب تشدید بیماری و اختلال شما خواهد بود.
❇️ روند درمان و ارتباط با درمانگر را ادامه دهید و قدم به قدم مسیر درمان را نیز با جدیت دنبال کنید.
موفق و سربلند باشید🌷
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#زناشویی
#خانواده
سلام خدمت شما اساتید گرامی
ممنون از اینکه وقت میذارید
یکی از اطرافیان( مردی ۳۹ ساله ) در طی گذراندن مراحل طلاق ( از سوی زوج) هستند و یک فرزند دختر پایه هشتم دارند در حال حاضر حدود ۴ ماهی ایشون منزل رو ترک کردن( بعلت کراهت از زوجه و اینکه نمیخواستن دخترشون روانه منازل اقوام باشند) ولی کلیه هزینه های زندگی به حساب دخترشون واریز میشده
در این ۴ ماه هرازگاهی به دخترشون سر زدن امروز متاسفانه دخترشون گفتن دیگر پدری با مشخصات ایشون ندارن و کاملا اعلام کردن نمیخوان پدرشون ببین و این پدر واقعا بهم ریختن و نا امید از زندگی و اینده و همه زندگی نابود میدونن و اصلا راهکاری برای اینکه دوباره دخترشون رو به دست بیارن و ببینن و ذهنیت دخترشون رو درست کنن ندارن
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
👇👇 #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما بزرگوار 🌹
📌اینطور به نظر میرسه که آقایی 39 ساله از اطرافیان شما با همسرتون تعارض و تنش هایی داشتند ویک دختر حدود 15 ساله دارند و در آستانه جدایی هستند، حدود 4 ماهه که ترک خانواده کردند و در طول این 4 ماه بعضا با دخترشون دیدارهایی داشتن ولی در آخرین دیدار دخترشون گفته ایشون را دیگه به عنوان پدر به رسمیت نمیشناسن و این مساله باعث رنجش عمیق و آشفتگی ایشون شده.
♨️ایشان طبیعتا یک دوره پر تنش با همسرشون را طی کردند و الان در آستانه جدایی هستند و بی تردید دخترشون از این تنش ها دور و مصون نبوده.
❇️ دلسوزی و نگرانی شما برای ایشون قابل تحسینه ولی باید توجه داشته باشید که مداخله اطرافیان در این موقعیت های به دلیل اینکه تخصص کافی ندارند و مسائل زندگی افراد جنبه های خصوصی فراوانی دارد، بسیار آسیب زننده هست و توصیه میکنم از مداخله، پیشنهاد و راهنمایی و ... پرهیز کنید.
🔴 تنها کمک بزرگی که میتوانید انجام دهید این هست که ایشون را به یک مشاوره و روان شناس خانواده ارجاع بدید تا تصمیم جدایی و روابط بین اعضاء خانواده دقیقا بررسی بشه.
موفق و سربلند باشید
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#زناشویی
سلام
ببخشید من خانومی هستم ۴۰ ساله و بیست سال هست که ازدواج کرده ام و سه فرزند دارم و شاغل هستم من ۷ ماهه فهمیدم که همسرم بهم خیانت کرده و زن صیغه ای داره و بهانه هایی برای توجیه کردن خودش میاره ،اون خانم هم به همسرم وابسته و به قول خودش عاشق شده و قصد نداره که به هیچ وجه جدا بشه و همسرم هم بدش نمیاد به روابطش ادامه پیدا کنه و به قول خودش صیغه ی طولانی مدت خوندن
در این وسط من خیلی زجر می کشم و عذاب می شم .
می خواستم ازتون کمک بگیرم تا مشکلم حل بشه
👇👇 #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما خانم بزرگوار🌹
❇️ گفتید 7 ماهه که متوجه روابط خارج از خانواده همسرتون شدید، ایشون برای خودش بهانه ها و دلایلی میاره و اون خانم هم به همسر شما وابسته شده، روابط فرازناشویی نه تنها برای شما بلکه برای همه آزارنده و آسیب زننده هست و از پیش آمد شرایطی که گفتید متاسفم.
♨️روابط فرازناشویی یکی از آسیب ها و زخم های رابطه زوجی است که نیاز به درمان و مداخله های حرفه ای و دقیق داره، خصوصا که همسرتون تصمیم به ادامه این رابطه داره و اون خانم وابستگی پیدا کرده، پس باید توجه داشته باشید که اصلا مساله را نباید در سطح یک مشاوره کتبی و کلی در نظر گرفت. برای همین توصیه اصلی من به شما خانم محترم اینه که به یک زوج درمانگر مراجعه کنید و قدم به قدم برای بازسازی رابطه پیش برید. در عین حال چند پیشنهاد هم به صورت مقطعی تا شروع فرایند درمان دارم.
🔴1. علی رغم اینکه احساسات و رنجش عمیق شما قابل درکه ولی باید توجه داشته باشید که واکنش های هیجانی نه تنها هیچ کمکی به بازسازی زندگی و رابطه شما نخواهد کرد بلکه باعث پیچیده تر شدن مسائل میشه، برای همین از واکنش های هیجانی مثل پرخاش، سرزنش، تحقیر و توهین و ... پرهیز کنید.
🔴2. با همسرتون گفتگو کنید و در مورد اینکه فارغ از هر نوع قضاوتی، من از این حادثه عمیقا آسیب دیدم و نیاز به کمک و مشاوره دارم، به جای تمرکز روی روابطه ایشون با اون خانم روی رنجش و زخم روحی خودتون متمرکز بشید و بگید برای التیام این فشارو تنش و رنجش درونی نیاز به مشاوره دارم و در این باره حمایت همکاری داشته باش.
موفق و سربلند باشید
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#وسواس
#روان_شناختی
سلام وقتتون بخیر
خانمی ۳۱ ساله هستم وسواس به ترس از بیماری دارم اصلا وسواس به نجسی وپاکی ندارم
خیلی خسته شدم نه تنها خودم بلکه همسر وبچه هام هم خیلی اذیت میشن
از وقتی که بیماری کرونا اومده اینجوری شدم یعنی فقط ذهنم درگیر این بیماری هستش هیچ جایی نمیرم یعنی نمیتونم برم فقط خونه مادرم وپدر شوهرم وخیلی خیلی کم خونه اطرافیان مرم اگه برم خونه اطرافیان اصلا نمیتونم چیزی بخورم اکثرا که اصلا چای نمیخورم هی با خودم میگم نکنه استکاناشونو خوب نشسته باشن اگر طرف خیلی اصرار کنه چای بخورم دیگه اصلا ذهنم اونجا نیس تا برگردم خونه هی با خودم میگم نکنه مريض بشم نکنه خوب ظرفاشونو نشسته باشن من میوه خوردم نکنه...دیگه تا حدی که خیلی خسته میشم وقتم توی خونه فقط به ظرف شستن ودست شستن میگذره یه لحظه فکر این بیماری مزخرف از ذهنم دور نمیشه خیلی استرس دارم اصلا نه هدفی نه هیچ چی فقط روزهام همین جور تکراری سپری میشن
حتی اگه توی خونه خودم هم باشم خیلی دستامو میشورم پوست دستام خشک خشک شده چن بار کل پوست دستام کنده شده خدا شاهده ، اصلا خجالت میکشم کسی دستامو ببینه
توی خونه اگه بچه هام دست به دستگیره یخچال بزنن من دیگه دوست ندارم به اون دست گیره دست بزنم من از وقتی که این بیماری اومده اصلا وسایل زندگی رو لمس نکردم اطرافیان از این مشکلم خبر ندارن به جز مادرم وشوهرم وبچه هام
به کابینت دست نمیزنم ،به شیر آب دست نمیزنم، به دستگیره در دست نمیزنم ، چون بقیه دست میزنن
دارم دیونه میشم
شوهرم بعضی وقتا عصبانی میشه میگه دست از این کارهات بردار ولی من دست خودم نیس نمیتونم خیلی میترسم اضطراب دارم آرامش ندارم
بچه هام که از مدرسه میان دوست ندارم دست به کیف کتاب دفترشون یا حتی لباسشون بزنم با خودم میگم خوب توی مدرسه با دست کثیف دست زدن به همه وسایلشون اگه من دست بزنم دوبار سه بار دستم رو مایع میزنم واقعا دیگه کم آوردم خیلی خسته شدم خیلی دوست دارم مثل قبل زندگی کنم خیلی افکار منفی دارم همه ی افکارام منفیه
اگه میتونید کمکم کنید
اگه بخام ظرف بشورم شیر آب رو با مایه اول میشورم بعد اب میکشم بعد ظرفا رو میشورم
همیشه شیر آب رو با آرنجم باز میکنم یعنی اگه کسی منو ببینه وقتی توی خونه هستم حس میکنه که من توی دستام انگشت ندارم ،چون همش با آرنج دستگیره در در یخچال شیر آب رو باز میکنم
آیا مشکل من حل میشه
راستی اینو فراموش کردم که بگم مایع ظرفشویی خیلی زیاد به ظرفا میزنم خیلی توی ظرف شستن هم خیلی خسته میشم چون زیاد مایع میزنم باید زیاد آبکشی کنم اینکار خیلی خستم کرده يعني من برا هر ظرفی مایع برمیدارم وقتی میبینم افراد دیگه چجوری ظرف میشورن حسرت میخورم
میگم کاشکی منم مثل این افراد ظرف میشستم
وقتی بچه هام سرما میخورن خیلی ازشون دوری میکنم بچه هام هم حالا دیگه اینو متوجه شدن که من چقدر حساسم ظرفای که غذا بخورن رو با مایع و وایتکس میشورم ولی مادرای دیگه رو میبینم که بچه شون مریضه اونا رو میبوسند بغل میکنن منم میخام مثل اونا باشم
خیلی وقته دیگه بچه هامو نبوسیدم و بغلشون نکردم بخدا خیلی ناراحتم 😭😭
👇👇 #استاد_آیت 👇👇
سلام بر شما خانم بزرگوار🌹
📌همینطور که خودتون توضیح دادید وسواس یکی از بیماری های کلافه کننده هست، زمان و انرژی زیادی از افراد تلف میکنه و به روابط بین فردی آسیب میزنه و از صحبت هاتون معلومه که این بیماری شما را هم خیلی خسته و کلافه کرده.
🔴وسواس دو زمینه عمده داره، زمینه های ژنیتکی و زمینه های محیطی. این زمینه ها فرد را به سمت افکار و رفتارهای اجباری میکشن و کنترل فرد نسبت به افکار و رفتارهای خودش را به شدت تحت تاثیر قرار میدن.
باید توجه داشته باشید که درمان وسواس تنها و تنها وقتی اتفاق میوفته که شما زیر نظر یک روان شناس بالینی قدم به قدم پیش برید، ممکنه در موارد زیادی نیاز به دارو درمانی باشه که روان شناس شما را به روان پزشک نیز ارجاع خواهد داد.
❇️با توجه به این توضیحات اولا: با همسرتون صحبت کنید نکاتی که گفته شد را برای ایشون هم بیان کنید، اینکه رکن اصلی در وسواس غیر اختیاری بودن و فقدان کنترل هست تا ایشون آگاهی و بینش بیشتری پیدا کنند که این رفتار ها در اختیار شما نیست تا با توصیه و عصبانیت و... قابل حل باشه و همچنین برای اقدام درمانی حرفه ای از شما حمایت کنند.
ثانیا: از اقدامات درمانی پراکنده پرهیز کنید، این اقدامات نه تنها کمکی به درمان وسواس شما نمیکنه بلکه باعث تشدید وسواس و سردرگمی بیشتر شما خواهد شد.
موفق و سربلند باشید
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8