اختراع بی شعور!
ساعت یک اختراع برای سنجیدن زمان است، یک زمان سنج
اما چرا بی شعور است برای اینکه نه فصل میفهمد و نه تغییر شب و روز را در طول سال ، عقربه ان وقتی روی عدد 12 قرار میگیرد باید ظهر باشد اما هیچ وقت درست عمل نمیکند یا زود تر اوغات ظهر را اعلام میکند یا دیرتر
تغییر مداوم ساعت اذان این مسخرگی را نشان میدهد.
یا تایم شروع به کار کارمندان، کارگران و... در طول سال همیشه در اختلال با طول روز است، اگر فرض کنیم ساعت هفت تایم شروع به کار است در زمستان همراه با طلوع افتاب مشغول به کار میشویم و در تابستان دو ساعت بعد طلوع افتاب .
عقب، جلو کردن ساعت ها در شش ماهه سال هم نتوانسته این نقص بزرگ را حل کند.
حتی تایم خواب و سیستم بیولوژیک بدن بهم میخورد.
حالا اگر کسی بتواند نوعی زمان سنج طراحی یا اختراع کند که ملاک و تقسیم بندیش 24 ساعت و 60 دقیقه و... نباشد بلکه به صورت طیفی از سحر تا طلوع افتاب، از طلوع افتاب تا ظهر که همراه با اذان است، از ظهر تا عصر، از عصر تا غروب افتاب تا مغرب و از ان تا نیمه شب را نشان دهد، احتمالا باید به این دست اورد بزرگ گفت تکنولوژی اسلامی.
البته در گذشته ساعت افتابی بوده که طول روز را متناسب تغیرات ان نشان میداده اما مشکلات ان این است که وابسته به افتاب است و زیر سایه، در هوای ابری و شب کاربرد ندارد.
پ ن: این مدل زمان بندی مکانیکی بی روح با اوقات شرعی، سبک زندگی اسلامی و انسانی ناسازگار است.
✍️مهدی اخلاقی
https://eitaa.com/ommat_Dream
منطق سرمایه داری +جنگل است قویتر ها حق زندگی، حکمرانی و... دارند، با این تفاوت که نزاع بقا همیشه در یک سطح ادامه دارد، قدرتمندان بر قدرتشان افزوده نمیشود و درندگان در دریدن اصراف نمیکنند.
امام علی ع: دو تشنه هرگز سیراب نمیشوند، تشنه علم و تشنه ثروت.
✍️مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از چرخه حیات
بازگشت به بهشت
▫️اگر میخواهید به عنوان یک #باغبان_جهادی ، #چرخه_حیات را نجات دهید و بدون زحمت و هزینههای زیاد شخمزنی و استفاده از کود و سم شیمیایی، یک باغ دیم و بدون آبیاری ایجاد کنید، حتما مستند «بازگشت به بهشت» را تا آخر ببینید؛ نکته طلایی در پایان مستند مشخص میگردد!
▫️لینک دانلود:
https://www.aparat.com/v/2M3up
#کاشت_یک_میلیارد_درخت
#ایران_سرسبز
#ایران_قوی
#درختیاری
@LC360IR
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا با تداوم اشتباهات گذشته، نهضت ملی مسکن به باتلاقی برای مردم و پیمانکاران تبدیل خواهد شد؟! لطفا نشر حداکثری
@baladetayyeb
برخی اقدامات مثبت دولت رئیسی.
رشد اقتصادی مثبت 4 درصدی پس از 10 سال رشد حدودا صفر درصدی
رشد ۵.١ درصدی بخش صنعت
بهرهبرداری از طرح آبرسانی سنندج، افتتاح طرح آبرسانی به ١۵٠٠ روستای کشور، طرح آبرسانی غدیر و حل تنش آبی همدان و شهرکرد
بسته شدن پرونده مطالبات گندمکاران و رشد ۶۰ درصدی خرید گندم با اعتماد نیم میلیون کشاورز به دولت سیزدهم: با وجود خرید ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم در سال ۱۴۰۱ و رشد حدود ۶۰ درصدی خرید این محصول نسبت به سال گذشته، ۱۰۰ درصد مطالبات گندمکاران نیز پرداخت شده است.
رشد ۶۸ درصدی ارزش صادرات آبزیان و افزایش ٢٣ درصدی تولید محصولات آبزی
افتتاح بزرگترین پروژه ریلی و ترانزیتی جنوب و جنوب شرق کشور (راهآهن زاهدان – خاش): این راه آهن که از سال ۸۹ کلنگ زنی شده بود، در آبانماه سال جاری افتتاح شد. ساخت راه آهن چابهار- زاهدان به عنوان بزرگترین پروژه ریلی کشور زمینهساز اشتغال سه هزار و ۴۰۰ نفر به طور مستقیم و ۶ هزار نفر به طور غیر مستقیم در سیستان و بلوچستان شده است.
دستیابی دانشمندان ایرانی به ژن درمانی برای درمان سرطان خون: توجه جدی دولت جدید به برخی شرکت های خاص دانش بنیان
اتصال ٩٠ درصدی دستگاههای اجرایی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
- ثبت کمترین نرخ بیکاری در هجده سال گذشته
پیوستن ایران به جمع ١٠ کشور صاحب بزرگترین تلسکوپهای جهان
تحقق ۶٠ درصدی توسعه شبکه ملی اطلاعات
پرداخت ۶۷ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در نیمه نخست امسال: از ابتدای امسال همچنین بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد ریال وام فرزندآوری به متقاضیان پرداخت شده است. رشد 40درصدی
راه اندازی کریدور شمال - جنوب؛ از روسیه تا هند به صورت زمینی و ریلی بعد از 22 سال
اجرایی شدن طرح رتبهبندی معلمان بعد از 11 سال
ساخت و تحویل نفتکش عظیم آفراماکس به ونزوئلا: این نفتکش در شرکت صنعتی دریایی ایران با تلاش متخصصان این شرکت طراحی، ساخته و آباندازی شد. کشتی آفراماکس دارای ۲۵۰ متر طول، ۴۴ متر عرض، ۲۱ متر ارتفاع، ۱۴/۸ متر آبخور، با ۱۵ نات سرعت است که قابلیت حمل ۸۰۰ هزار بشکه نفت را دارد.
افزایش ۲۰ درصدی میزان صادرات محصولات صنعتی کشور
بیمه رایگان ۳ دهک پایین جامعه و پوشش ۵ میلیون و ۷۹۰ هزار ایرانی با بیمه سلامت در سال ۱۴۰۱:
پوشش ۹۰ درصدی بیمه ناباروری
رکوردزنی رشد ماهانه فولاد نسبت به سال گذشته: بنابر اطلاعات انجمن جهانی فولاد (worldsteel) در مردادماه سال جاری (August 2022)، تولید فولاد کشور نسبت به سال گذشته 65 درصد رشد داشته که بیشترین رشد بین 10 کشور برتر تولید کننده فولاد است
رشد ۳۰۰درصدی مبادلات اقتصادی ایران و تاجیکستان:
- افزایش تولید خودرو: رشد 13 درصدی
-آماده سازی زمین 2.5 میلیون مسکن
کاهش ٣٠ درصدی گازهای مشعل پالایشگاههای گازی و رشد حدودا ٢٠ درصدی میزان جمعآوری گازهای همراه نفت:
افزایش 40 درصدی حقوق کارگران: توجه به قشر کارگر توسط دولت رئیسی با افزایش قابل توجه حقوق کارگران در سال گذشته انجام شد.
بهرهبرداری از 6 نیروگاه برق با ظرفیت ١٠٢۶ مگابایت در آبان ماه امسال: برای ساخت این واحدهای نیروگاهی جدید 651 میلیون یورو سرمایهگذاری صورت گرفت و در مدت زمان ساخت آنها برای 2 هزار و 800 نفر به طور مستقیم و 6 هزار و 800 نفر به طور غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است
تسهیل صدور مجوز کسب و کارها: فعال شدن پایگاه ملی مجوزها یکی از اقدامات مهم دولت بود. تبدیل ۵۰۰ مجوز کسب و کار به صورت ثبت محور، حذف یکهزار شرط مبهم از مجوزهای کسب و کار، صدور برخط بیش از 108 هزار مجوز کسب و کار از ابتدای امسال موجب شده که کارآفرینان همانند گذشته در پیچ و خم پرآزار کسب مجوزها قرار نگیرند.
آماده سازی و نهایی سازی پرتاب ماهواره خیام پس از 5 سال، پرتاب موفق ماهواره نور۲ پس از دوبار پرتاب ناموفق ماهوارههای پیام و ظفر در ۴ سال اخیر: تشکیل 2 جلسه شورای عالی فضایی در چند ماه اخیر پس از 11 سال تعطیلی، نشان دهنده عزم دولت سیزدهم برای پیشرفت کشور در این عرصه است و موارد فوقالذکر را میتوان به عنوان شواهد این امر دانست.
آزادی پولهای بلوکه شده ایران در عراق، طلب 530 میلیون دلاری ایران از انگلیس، وصول مطالبات نفتی بدون برجام
رفع ممنوعیت واردات خودرو پس از 4 سال: دی ماه امسال با وارد شدن اولین محموله پس از 4 سال ممنوعیت واردات خودرو برداشته شد. قرار است 200 هزار خودروی خارجی طی 6 ماه آینده وارد کشور شود.
انتشار اسامی بدهکاران کلان بانکی برای اولین بار
رفع قطعی مکرر برق خانگی سال های گذشته در تابستان سال ۱۴۰۱
اجرای نسخه نویسی الکترونیکی بعد از ۱۶ سال برنامهریزی و ۵ سال تکلیف قانونی برنامه ششم توسعه
موافقتنامه جامع همکاریهای 20 ساله ایران با روسیه
شفاف سازی صورتهای مالی بانکها و شرکتهای دولتی پس از 15 سال عضویت بصورت ناظر: سازمان همکاریهای
ادامه👇👇👇👇
@roeyaomat
شانگهای یکی از بزرگترین، مهمترین، وسیعترین و ثروتمندترین سازمانهای منطقهای جهان است
رشد ٩٣ درصدی میزان چکهای وصول شده در آبان و آذر با اجرایی شدن قانون جدید صدور چک
و بسیاری اقدامات دیگز.
پ ن: این لیست اقدامات دولت است که در کنار نقد ها باید دیده شود، هرچند به جز سیاست خارجی در مسائل داخلی و سیاست های، اقتصادی، فرهنگی... تغییر ریل انقلابی و تمدنی شکل نگرفته.
@roeyaomat
هدایت شده از مسیر اقتصاد
📌 رویکرد ریاضی به اقتصاد واقعیت نظام سرمایهداری را پنهان میکند
خبر: https://masireqtesad.ir/147067
🔹 مسعود درخشان استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در مراسم رونمایی از کتاب فریب بزرگ گفت: هدف ما از نگارش این کتاب نشان دادن اقتصاد امروزی به عنوان «اقتصاد علمنما» است که بیان مخدوشی از ساحت اقتصاد در واقعیت ارائه میکند.
🔹 در این کتاب نشان داده شده است که عموما به کارگیری روشهای ریاضی نمیتواند نتایج اقتصادی ارزشمندی را در سیاستگذاریهای بهینه اقتصادی و به ویژه در سطوح کلان عملیاتی تولید کند و به نوعی ابزاری برای پنهان کردن واقعیتهای اقتصاد سرمایهداری است.
@masireqtesad
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ مناظره جالب دکتر درخشان و دکتر غنی نژاد با موضوع کاپیتالیسم و بحران 2008 آمریکا
🔸دربارۀ نظام سرمایهداری و بازار آزاد، گفتوگوهای بسیاری انجام شده است اما گویی گفتوگوی میان دکتر مسعود درخشان، استاد اقتصاد دانشگاه علامهطباطبایی، و دکتر موسی غنینژاد، استاد اقتصاد دانشگاه صنعتنفت و دانشگاه صنعتیشریف، بیش از هر نمونۀ پیشین دیگری شهرت یافت؛ مناظرهای که اگرچه ناتمام ماند اما داغ از آب درآمد.
انجام شده در سال 1387
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#ویدیو
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
هدایت شده از مدرسهتـ؋ــکرونوآوری نگاه
🔰 نیاز جامعهی امروز ارائه تصویری شورانگیز از دین است
🔻جلسه اول درسگفتار بازخوانی کتاب #طرحکلیاندیشهاسلامیدرقرآن
مدرس: استاد #آیتاللهمیرباقری
💠 نیاز ضروری جامعه امروزِ ما، ارائه «تصویری شورانگیز» از دین است، تصویری که هم بتواند نسل جدید را برای «مقاومت» در این درگیری تمام عیار پشتیبانی کند و هم بتواند تصویری «آگاهیبخش» و «کارآمد» از دین در ذهن نسل جدید پدید آورد. آسیبهایی که امروز در نسل جوان مشاهده میشود بهعلت نبود این تصویر از دین است.
💠 نظام اندیشهی اسلامی که در این کتاب ارائه شده، یک طرح شفاف و منسجم و کارآمد است که دارای سه ویژگیِ «آگاهیبخشی»، «جامعیت» و «شورانگیز بودن» است.
💠 در مواجهه جهان اسلام با غرب، دو رویکرد «انزوا و تحجر» و «انفعال و غربزدگی» شکل گرفت؛ به تعبیر رهبری در مقدمه کتاب اسلام و مشکلات تمدن، خودباختگی در برابر غول تمدن غرب، بزرگترین معضل جامعه اسلامی است لذا خط انقلاب اسلامی در تقابل با تمدن غرب، متشکل از حرکتِ توأمان «نوسازی تفکرِدینی» و «مقاومت و مبارزه اجتماعی» است.
✍ گزارش مختصر این درسگفتار را در ادامهمطلب بخوانید.
⭐️⭐️⭐️
آگاهے براے سامانے دیگر
مدرسه تفکر و نوآوری نگاه
🆔 @sch_negah
🌐 http://www.negahschool.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امسال اولین سال است که مجاور حضرت معصومه سلام الله علیه بودیم، چنین شور و شعفی رو تمام عمرم در هیچ نیمه شعبانی ندیدم، مرا یاد اربعین انداخت، ماشاالله به مردم قم، ماشاالله.
انشاالله مقدمات ظهور به دست این مردم رقم خواهد خورد.
@roeyaomat
فرضیه ای دارم که چاه های دستی به سفره های زیرزمینی که در واقع مغازن اصلی و چند ده یا صد هزار ساله زمین است آسیب نمیزند حتی اگر میلیارد ها چاه حفر کنید.
، این چاه های عمیق است که به نام تکنولوژی و پیشرفت به کام یه عده انحصار گر آب دست به نابودی محیط زیست از تغییر اکوسیستم تا نشست زمین و خشکی چشمه ها میزند ،
اما باز با اغوای نجات محیط زیست این چرخه را ادامه میدهند و البته دست خورده مالکان زمین های کشاورزی را هم از تولید کوتاه میکند.
قرن ها تامین آب در این سرزمین به واسطه چشمه ها ، چاه ها و خلاقیت ایرانیان با ابتکار قنات بوده و هیچوقت مشکلات محیط زیستی نداشته.
زمین های جلگهای در عمق بسیار کم به آب میرسند که حتی گاهی باید کمی خاک را کنار بزنی تا دستت به آب برسد
خروجی قرنها تلاش مهربانانه و صناعت طبیعت است برای ایجاد زمین های حاصلخیز در پایین دست ها که ذره ذره اش را با خود در طی سالیان ها از نوک کوه ها آورده و زیر این سفره برکت دریای آبی ساخته برای زراعت
چه کسی حفر چاه آب را غیر مجاز کرد ؟
📌مرتفع سازی و تمرکز جمعیت مساوی عمیق کنی برای تامین آب سپس زخیره سازی آن در مخازن بزرگ آب سپس گندیده شدن آن و به تبعش گند زدایی با مواد شیمیایی و به مخاطره انداختن سلامتی جامعه است.
✍️مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از ستاد مدارس مسجد محور کشور
4_5998973503146036489.ogg
9.33M
⛔️ چطور یک عده گوسفند تربیت کنیم!
مدرسه و دانشگاه چطور انسانها را نابود میکند!
♦️ نقد یک کارشناس به نظام آموزشی کشور از منظر روانشناسی:
🔺 بودهاند بسیاری از افراد که میتوانستند نخبگان جامعه باشند اما در مدارس به عنوان احمق، شلخته و تنبل شناخته شدند.
🔺 پسرها برای اینکه مرد بشوند جنس تربیت مورد نیاز آنها جنس نظام مدرسه نیست. مدرسه، پسرها را اخته میکند. آنها را ضعیف و توسری خور بار میآورد.
🔺کسانی که تلاش میکنند این نظام آموزشی را سرپا نگه دارند یا خیلی آدمهای نادانی هستند یا خیلی آدمهای ستمکاری هستند که دارند نسلهای انسانها را به تباهی میکشند.
🔺 قسمت بالایی از مشکلات روانی جامعه ما از مدرسه و دانشگاه ناشی میشود.
🔺 مجبور کردن انسانها به گذراندن دروسی که به آنها علاقه ندارد یا متنفر است چیزی جز شکنجه نیست. بچههای ما در این نظام آموزشی دارند شکنجه میشوند و استعدادشان از بین میرود.
🔺 بعد یک عده روانشناس احمق طرح پژوهشی میدهند که چطور این آدم را درسخوان کنیم. یعنی چطور یک عده گوسفند تربیت کنیم.
🔺 ما آدمهای شجاع کم داریم که بیاید بزند زیر میز این بازی مسخره.
🔺 درسی را که یک فرد به آن علاقه دارد اگر خودش بدون استاد پی آن برود صد برابر نتیجهاش بیشتر از درسی است که به آن علاقه ندارد ولو آنکه استاد داشته باشد.
🔺 تمام کنید این شکنجهگاه را. گاهی افراد به خاطر یک یا دو واحد که به آن علاقه ندارند مشروط میشوند و زندگیشان بهم میخورد.
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎ مستند جنگ ارزی مالزی
⁉️ پول مالزی چگونه سقوط کرد؟
⁉️ ماهاتیر محمد چگونه جرج سوروس را در جنگ ارزی شکست داد؟!
📖 کاری از موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
معماریِ بازار و نابازار
نابازار، واژهای است که بیانگر وجوه مختلف اقتصاد فرهنگی است. یعنی عوامل فرااقتصادی که مناسبات بازار را از بستری صرفا اقتصادی به بستری اقتصادی فرهنگی سوق میدهد. حالا به تصویر فوق دقت بفرمایید. سمت راست، مسجد جامع اصفهان و سمت چپ بازار اصفهان است (عنایت بفرمایید که قدمت مسجد جامع اصفهان به مراتب بیشتر از بازار اصفهان است). ببینید که در شهر سنتی، تا چه حد معماری بازارها متاثر و شبیه به معماری مساجد بود؛ این تاثیرپذیری، در واقع کمک میکرد تا مناسبات صرفا اقتصادی بازار، رنگ و بوی معنویت ابنیه مذهبی بگیرد. در متون دینی چنین نقل شده است که بازار، سرای غفلت و بیخبری است؛ اما معمار هوشمند ایرانی با این نوع تاثیرپذیری از معماری مساجد، این غفلتزاییِ بازار را به حداقل میرساند تا بازار به نوعی به نابازار تبدیل شود. نابازاری که بستری بود برای یاد و ذکر خدا حتی در مادیترین و اقتصادیترین اجزاء شهر سنتی: "رِجَالٌ لَا تُلْهِيهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَيْعٌ عَنْ ذِكْرِ اللَّه" (نور/۳۷).
پینوشت: خدا رحمت کند پدربزرگم را که سالها قبل برایم میگفت که در بازار وکیل شیراز (شهر ما) خیلی از کاسبان در حجرههایشان قبری کنده بودند و اول صبح و قبل از شروع کاسبی، در آن قبر میخوابیدند و به خودشان یادآوری میکردند که انتهای مسیرشان، حساب و کتاب الهی است. چنان نابازاری با چنان معماری، چنین کاسبانی را نیز پرورش میداد.
@baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نمونه نقشه خانه ایرانی اسلامی که در مساحت ۹۰۰ الی ۱۰۰۰ متری میشه پیاده کرد.
@roeyaomat
2_1152921504696470287.pdf
6.39M
#کتاب_تلخ_ترین_نوشته_من.
به یاد مرحوم #حاج_حیدر_رحیم پور
شادی روحشان صلوات
🌻🌻کتابی بسیار زیبا و خواندنی،فقط حیف که نسخه چاپی اش پیدا نمی شود.
حتی فایل pdfهم در دسترس نبود.
این نسخه هم یکی از بزرگان،بعد سالگردشون زحمت کشیدن از روی عکس از کتاب pdf درست کردن که خیلی ارزش دارد.
خواندنش توصیه می شود.
#هوش_کشاورزی
@keshavarzi_313
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️سازمان برنامه و بودجه وصله ناجور انقلاب اسلامی است!
👌به فضل الهی: انقلاب اسلامی مردم ایران چهل و چهارمین سال از حیات خود را تجربه کرد و مصاف بین المللی و جهانی با تمدن استکباری مدرنیته در میانه راه پر بهجت خود قرار دارد...
👌در مرحله دولت سازی، تحول در مسائلی مانند: ۱- آموزش و پرورش، ۲- سلامت، ۳-الگوی ساخت ساختمان، ۴- مدیریت شهری به محوریت مفهوم محله والگوی برنامه ریزی و بودجه ریزی کشور و..... لازم است! (حذف سازمان برنامه و بودجه یک ضرورت است)
👌سازمان برنامه و بودجه قدرت توصیف مسائل به محوریت عدالت و ارزشهای انقلاب را ندارد و معضلات سرمایه داران را به عنوان معضلات کشور (عدم توازن های کشور) معرفی می کند. این سازمان قدرت محاسبه صحیح درآمدها و هزینه های کشور و ایضاً توزیع صحیح بودجه کشور- بر مبنای عدالت- را ندارد و عمده بودجه کشور را در میان شرکت های دولتی و بخش خصوصی توزیع می کند.
حجت الاسلام علی کشوری- آسیب شناسی حرکت انقلاب اسلامی در چله اول - شب مبارک ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - قم
#بودجه_ریزی_غلط
#کشف_صحیح_عدم_توازن_ها
#برنامه_هفتم
@olgou4
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
دکتر علی شریعتی:
خودم دیدم بازار بردهفروشی در آفریقا نیست بلکه در کمبریج است. در دانشگاه هاروارد است. در دانشگاه سوربون است. آن هم نه عمله و کنیز بلکه بزرگترین نبوغهای بشری. سرمایهدارها میآیند جلوی کلاس شاگرد اولها، شاگرد دومها و شاگرد سومها را میگیرند و حراج میکنند این میگوید من ده هزارتومان میدهم آن میگوید ما ۱۵هزار تومان میدهیم یک اتومبیل هم میدهیم یکی دیگر میگوید راننده هم میدهیم یکی دیگر میگوید یک سکرتر هم میدهیم و بالاخره آن کسی که پول بیشتری میدهد به مزایده این آقای نابغه را بر میدارد به کارخانهاش میبرد و میگوید همین جا بایست و هر چه به تو گفتم بساز او میگوید چشم
پس فرق بردهی جدید و بردهی قدیم این است که بردهی قدیم اربابش را انتخاب نمیکرد ولی برده جدید خودش اربابش را انتخاب میکند ...اگر علم به فروش سرمایهداری نرود فقط به درد سخنرانی میخورد این قرن قرن ازدواج علم و پول است این دو همیشه در تاریخ ضد هم بودند حالا ازدواج کردهاند و فرزند نامشروع آنها ماشین است مسلما وقتی علم با پول ازدواج کرد معلوم میشود کدام آقاست کدام عیال.
کتاب نیازهای انسان امروز صفحه ۹
🆔 @DrSaeedi
از ان زمان که هر انچه ریشه در سنت داشت رها کردیم به بهانه تجدد ، حقیقت گم شد .
✍️مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
لزوم تربیت حکیم مهندس
زمان لازم برای مطالعه: ۲ دقیقه
رحمت خدا بر حکیم فرزانه مرحوم آیت الله حائری شیرازی؛ پاییز ۹۵ که در نگارستان اشراق، حکمت هنر میگفتند چنین میفرمودند: "محتوای فاخر جز در فرم فاخر تجلی نمیکند، محتوا هر چه سنگینتر باشد وادار میکند که بستهبندی سنگینتر شود؛ همانطور که کادو متناسب با محتوای آن است، محتوای فاخر باید ظرفی فاخر داشته باشد".
چرا در شهرهای معاصر ما محتواهای فاخر و معنوی کمتر دیده میشود؟ آیا میان این کمبود مظروف و محتواهای فاخر از یک سو، و کمبود معماری فاخر به عنوان ظرف زندگی از سوی دیگر، رابطه معناداری برقرار نیست؟ اگر بله، چرا این روزها مهندسان و معماران ما کمتر میتوانند ظرف و فرم فاخر بیافرینند؟ یکی از تفاوتهای ماهوی نظام علم در نگاههای سنتی و مدرن، تفاوت در نحوه کسب معرفت است. در نظام سنتی، معرفت وجوه مختلفی دارد که علم رایج صرفاً بخش کوچکی از آن است: "وَمَا أُوتِيتُمْ مِنَ الْعِلْمِ إِلَّا قَلِيلا" (اسرا/۸۵). در چنین نظامی، حکمت و معارفی که از بالا به پایین نازل میشود سهم بسیار پررنگی دارد. حکمت دادنی است و علم گرفتنی و از آنجایی که دادنیها از جنس رزق هستند، روش بَردار نیستند (به معنای روشهای رایج و مرسوم علمی).
بارها پیش آمده که مجلات علمی که غالبا پارادایم آنها در نظام علمی مدرن تعریف شده است، مقالههای حِکمی را فاقد صلاحیت برای انتشار میدانند چون متوجه نیستند که حکمت اساساً در چارچوب و پارادایم دیگری تعریف میشود و با متدولوژیهای رایج علمی قابل داوری نیست. بعد از سالها کار پژوهشی، اجرایی و حرفهای در زمینه معماری و شهرسازی، چالش بزرگ امروزمان را ضعف نظام علمی مدرن در تربیت حکیم مهندس و حکیم معمار میدانم.
طرح چنان مهندسانی، مملو از رموزی است که میتواند حلقهای باشد برای پیوند دادن نظام تکوین و نظام تشریع در سلسله مراتبی طولی و به تبعش تحقق بلد طیب و آرمانشهر اسلامی. برخلاف طرح مهندسانی که محصول نظام علمی مدرن هستند و چون غالباً از حکمت بیبهرهاند، آنچه ارائه میکنند صرفاً در عرض عالم تکوین است و بر عمق و طول معرفت مخاطب نمیافزاید و بدیهی است که محصول چنین مهندس بیبهره از حکمتی نمیتواند منتج به فرم و ظرف فاخر برای محتوا و مظروف سبک زندگی اسلامی ایرانی شود. پس شرط مهم اصلاح وضعیت فعلی شهرهایمان، بازنگری در نهاد علم کشور در راستای تربیت حکیم مهندس است.
يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَاب: حکمت را به هر کس بخواهد میدهد، و آنکه به او حکمت داده شود، بی تردید او را خیر فراوانی دادهاند، و جز صاحبان خرد، کسی متذکّر نمیشود (بقره/۲۶۹).
@baladetayyeb
حیا ، فقط یک امر زنانه نیست ، گرچه برای او ضرورت بیشتری دارد ، اما روزگاری حیا و عفت یک عنصر جامعه ساز بوده ، هم در پوشش ، هم در روابط اجتماعی ، هم سبک زندگی و معماری ...
وقتی انگلیسی ها لباسشان را تن مردان ما کردند ، احساس خطر نکردیم !
وقتی شهرهایمان را عریان کردند با خیابان های وسیع و چرخاندن روی خانه از درون به بیرون همینطور ...
ما با ورزش های ضد اخلاق و حیا مانند پرورش اندام برای مردان هم مشکلی نداریم که تن فروشی در خیابان ها را راه می اندازند و بدنمند شدن جامعه را ترویج میکنند و البته از انها تقدیر هم میکنیم و به عنوان الگو معرفی میکنیم .
با چهل سال حیازدایی در سینما با بیت المال مسلمین هم مشکلی نداشتیم و در جشنواره های مختلف ، از ملیجکان مدرن تقدیر کردیم ، بماند که حاشیه امن هم ساختیم !
حالا که بخشی از زنان جامعه دارند به طور شاید طبیعی در این ظرف حیازدا ، به سمت غایت ان یعنی عریانی حرکت میکنند ، داریم احساس خطر میکنیم ، گرچه به این احساس خطر آخری هم شک دارم ، سنسورهایمان ، خیلی وقت است دیگر حساسیت ندارد !
✍️مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آزادسازی و جهانیسازی اقتصاد ما بلای تکراری تاریخ توسط آدمهای تکراری...
نقش مسعود نیلی! مرد همیشه در صحنه!🧐
⛔ببینید چه اقتصاددان هایی همیشه در میدان بوده اند!
#بچه_های_شیکاگو
#نئولیبرالیسم
#بحران_نیلی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat