#گزیده_نڪات_تفسیرے
#صفحه_177
❇️#انفال چيست؟
💠بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ يَسْئَلُونَكَ عَنِ الْأَنْفالِ قُلِ الْأَنْفالُ لِلَّـهِ وَ الرَّسُولِ فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ أَصْلِحُوا ذاتَ بَيْنِكُمْ وَ أَطِيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ
🌱از تو دربارهی (حکم) انفال (یعنی اموال عمومی و غنائم جنگی) میپرسند. بگو: انفال، از آنِ خدا و پیامبر است. بنابراین اگر ایمان دارید، خود را از (خشم) خدا در امان نگه دارید و (اختلافات و دشمنیهای) بین یکدیگر را اصلاح کنید و از خدا و پیامبرش اطاعت کنید.
أنفال - ۱
🔷✨" انفال" در اصل از ماده" نفل" (بر وزن نفع) به معنی زيادی است، و اين كه به نمازهای مستحبّ" نافله" گفته میشود چون اضافه بر واجبات است، و همچنين اگر" نوه" را نافله میگويند به خاطر اين است كه بر فرزندان افزوده میشود،" نوفل" به كسی گفته میشود كه بخشش زياد داشته باشد.
و اگر به غنائم جنگی نيز انفال گفته شده است، يا به جهت اين است كه يك سلسله اموال اضافی است كه بدون صاحب میماند و به دست جنگجويان میافتد در حالی كه مالك خاصی برای آن وجود ندارد، و يا به اين جهت است كه جنگجويان برای پيروزی بر دشمن میجنگند، نه برای غنيمت، بنا بر اين غنيمت يك موضوع اضافی است كه به دست آنها میافتد.
📚تفسیر نمونه
༻🍃🌸🍃༺
🆔@quranpuyan
#گزیده_نڪات_تفسیرے
#صفحه_177
❇️#آیات2تا3انفال
💠إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَ إِذا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آياتُهُ زادَتْهُمْ إِيماناً وَ عَلی رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ (۲) الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ (۳)
🌱مؤمنان، تنها كسانی هستند كه هرگاه نام خدا برده شود، دلهايشان (از عظمت او) لرزان شود و هرگاه آيات خدا بر آنان تلاوت شود، ايمانشان را میافزايد و تنها برپروردگارشان توكّل میكنند.
آنان كه نماز را برپا میدارند و از آنچه به ايشان روزی دادهايم، (به محرومان) انفاق میكنند.
🔹ياد قهر و عقاب الهی دل مؤمن را میلرزاند و با ياد لطف و مهر الهی، دلش آرام میگيرد، همچون كودكی كه از والدين خود، هم میترسد و هم به آنان دلگرم است.
🔹آنكه با شنيدن ندای اذان و آيات الهی بیتفاوت باشد، بايد در كمال ايمان خود شك كند. «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ»
🔹ذكر خدا از سوی هركس كه باشد، در مؤمن اثر میگذارد. «إِذا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ»
🔹ايمان، با عشق و خشيت درونی همراه است. الْمُؤْمِنُونَ ... وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ
🔹ايمان، مراتب ودرجاتی دارد وقابل كاهش وافزايش است. «زادَتْهُمْ إِيماناً»
🔹ترسی كه ريشه در جهل داشته باشد بد است، ولی ترسی كه از معرفت سرچشمه بگيرد پسنديده است. الْمُؤْمِنُونَ ... وَجِلَتْ
🔹هر آيهی قرآن، حجّت و دليل و نوری است كه میتواند بر ايمان بيافزايد. إِذا تُلِيَتْ ... زادَتْهُمْ إِيماناً
🔹مؤمن، ميان بيم و اميد است. «الْمُؤْمِنُونَ، وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ، يَتَوَكَّلُونَ»
🔹كسی كه تنها خداوند را ربّ خود میداند، به او توكّل میكند. «عَلی رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ»
🔹نشانهی ايمان كامل آن است كه دل مؤمن با ياد خدا خشيت پيدا كند، «وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ»، با تلاوت و يادآوری آيات الهی، بر ايمانش افزوده شود، «زادَتْهُمْ إِيماناً» و توكّل بر خدا كرده، «يَتَوَكَّلُونَ» نماز را به پا دارد، «يُقِيمُونَ» و به ديگران نيز كمك میرساند. «يُنْفِقُونَ»
🔹رفتار هركس، برخاسته از انگيزهها، ديدگاهها و اعتقادات اوست. إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ ... يُقِيمُونَ ... يُنْفِقُونَ
🔹اسلام، انفاق بخشی از مال و دارايی را لازم دانسته است، نه تمام آن را. «مِمَّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ» (يكی از معانی «مِن»، تبعيض است)
🔹نماز و انفاق شخص مؤمن مقطعی نيست؛ بلكه مستمرّ ودائمی است.
يُقِيمُونَ ... يُنْفِقُونَ
🔹انفاق، بايد از مال حلال و روزی الهی باشد. «مِمَّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ» (چون رزق را به خدا نسبت داده است و خداوند رزق حرام نمیدهد)
🔹مؤمن، دارايی خود را بخشش الهی میداند، نه محصول دست رنج خويش و اين عقيده، گذشت و انفاق را بر او آسان میكند. «مِمَّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ»
📚تفسیر نور
༻🍃🌸🍃༺
🆔@quranpuyan
میلاد مسعود اباالفضل جوان است
هنگام شادی و سرور شیعیانست
از دامن ام البنین ماهی عیان است
کز روی وی شرمنده ماه آسمانست
میلاد حضرت عباس(ع) مبارک باد
@quranpuyan
♻️♻️♻️ #قرآنفهمیبرایهمه : تدبر در سوره های قرآن به ترتيب نزول
7⃣6⃣ تدبر در سوره #اسراء
🔹نکات فراز آیات ۸۰-۷۳
۱- مفهوم مشابه آیات ۷۳ و ۷۴ در سوره قلم هم که مربوط به اوایل دوره چهارم بود،ملاحظه شد.
ودو لو تدهن فیدهنون انها دوست داشتند که پیامبر با نرمی برخورد کند و خداوند او را از اطاعت از این خواست انها بازداشت.
۲- آيه ۷۸ اولين دستور اقم الصلاه همراه با بيان زمان نماز ميباشد. در سوره هاي قبلي،ائقاتي براي تسبيح خدا اعلام شده بود از جمله در سوره طه كه به سه زمان اشاره شده بود.
🖌آقای سید کاظم فرهنگ
https://b2n.ir/m41693
کانالِ قرآنپویان
تدبر در قرآن ،تفقه در دين
┏━━🌹💠🌹━━┓
🆔@quranpuyan
┗━━🌹💠🌹━━┛
#فلسفه_خاص_اسلام درباره #حقوق_خانوادگی:
🛑قسمت بیست و هشتم:
#نفقه در قران
⭕ #رعایت_جانب_زن در مسائل #مالی
👈اسلام به شكل بی سابقه ای جانب #زن را در مسائل #مالی_و_اقتصادی رعایت كرده است. از طرفی به زن استقلال و آزادی كامل اقتصادی داده و دست مرد را از مال و كار او كوتاه كرده و حق قیمومت در معاملات زن را- كه در دنیای قدیم سابقه ی ممتد دارد .در اروپا تا اوایل قرن بیستم رایج بود- از #مرد گرفته است، و از طرف دیگر با برداشتن مسؤولیت تأمین بودجه ی خانوادگی از دوش زن، او را از هر نوع اجبار و الزام برای دویدن به دنبال پول معاف كرده است.
💢غرب پرستان آنگاه كه می خواهند به نام حمایت از زن از این قانون انتقاد كنند، چاره ای ندارند از اینكه به یك دروغ شاخدار متوسل شوند. اینها می گویند: فلسفه ی #نفقه این است كه مرد خود را مالك زن می داند و او را به خدمت خود می گمارد. قانون نفقه هم برای همین منظور حداقل بخورونمیر رابرای #زن واجب کردن است .‼
👈اگر كسی قانون اسلام را در این مسائل از آن جهت مورد حمله قرار دهد كه اسلام بیش از حد لازم زن را نوازش كرده و مرد را زیر بار كشیده و او را به صورت خدمتكار بی مزد و اجری برای زن در آورده است، بهتر می تواند به ایراد خود آب و رنگ و سر و صورتی بدهد تا اینكه به نام زن و به نام حمایت زن بر این قانون ایراد بگیرد.
حقیقت این است كه اسلام نخواسته به نفع زن و علیه مرد یا به نفع مرد و علیه زن قانونی وضع كند. اسلام نه جانبدار زن است و نه جانبدار مرد. اسلام راه وصول زن و مرد و فرزندان آنها و جامعه ی بشریت را به سعادت، در این می بیند كه قواعد و قوانین طبیعت و اوضاع و احوالی كه به دست توانا و مدبر خلقت به وجود آمده نادیده گرفته نشود.
اسلام در قوانین خود این قاعده را همواره رعایت كرده است كه مرد مظهر نیاز و احتیاج و زن مظهر بی نیازی باشد. زن و مرد نباید فراموش كنند كه در مسأله ی عشق، از نظر طبیعت دو نقش جداگانه به عهده ی آنها واگذار شده است. ازدواج هنگامی پایدار و مستحكم و لذت بخش است كه زن و مرد در نقش طبیعی خود ظاهر شوند.
♻ علت دیگر كه برای لزوم نفقه ی زن بر مرد در كار است این است كه مسؤولیت و رنج و زحمات طاقت فرسای تولید نسل از لحاظ طبیعت به عهده ی زن گذاشته شده است.
آنچه در این كار از نظر طبیعی به عهده ی مرد است یك عمل لذت بخش آنی بیش نیست.
👈این زن است كه باید این بیماری ماهانه را (در غیر ایام كودكی و پیری) تحمل كند، سنگینی دوره ی بارداری و بیماری مخصوص این دوره را به عهده بگیرد، سختی زایمان و عوارض آن را تحمل نماید، كودك را شیر بدهد و پرستاری كند.
💢👈اینها همه از نیروی بدنی و عضلانی #زن می كاهد، توانایی او را در كار و كسب كاهش می دهد. اینهاست كه اگر بنا بشود قانون، زن و مرد را از لحاظ تأمین بودجه ی زندگی در وضع مشابهی قرار دهد و به حمایت زن بر نخیزد، زن وضع رقت باری پیدا خواهد كرد..
💢👈بعلاوه #زن باقی ماندن زن، یعنی باقی ماندن جمال و نشاط و غرور در زن، مستلزم آسایش بیشتر و تلاش كمتر و فراغ خاطر زیادتری است.
💢لذا نه تنها مصلحت زن، بلكه مصلحت مرد و كانون خانوادگی نیز در این است كه زن از تلاشهای اجباری خردكننده ی معاش معاف باشد. مرد هم می خواهد كانون خانوادگی برای او كانون آسایش و رفع خستگی و فراموشخانه ی گرفتاریهای بیرونی باشد.
لهذا آسایش و سلامت و نشاط و فراغ خاطر زن برای مرد نیز ارزش فراوان دارد.
🌸👈 (وَ جَعَلَ مِنْها زَوْجَها لِیَسْكُنَ إِلَیْها) [1]؛ دریافته است كه هر اندازه موجبات آسایش و فراغ خاطر همسر خود را فراهم كند، غیر مستقیم به سعادت خود خدمت كرده است و كانون خانوادگی خود را رونق بخشیده است؛
#زن از جنبه ی مالی و مادی نیازمند به مرد آفریده شده است و مرد از جنبه ی روحی. زن بدون اتكاء به مرد نمی تواند نیازهای فراوان مادی خود را- كه چندین برابر مرد است- رفع كند. از این رو اسلام همسر قانونی زن.(فقط همسر قانونی او را) نقطه ی اتكاء او معین كرده است.
[1] . اعراف/189.
📚مجموعه آثار شهید مطهری . ج19، ص: 222/221
🆔@quranpuyan
محبوب حریم حق تعالی آمد
تفسیر گر نور و تجلی آمد
در فصل شکفتنشن سروشی میگفت
سجاده نشین عرش اعلا آمد
✨ولادت امام زین العابدین (ع) مبارک
@quranpuyan
🍀 #صلوات_هر_روز_ماه_شعبان
از حضرت زین العابدین🍀
بند۳
🍃🌸 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، الْکَهْفِ الْحَصینِ، وَغِیاثِ الْمُضْطَرِّ الْمُسْتَکینِ، وَمَلْجَأِ الْهارِبینَ، وَعِصْمَةِ الْمُعْتَصِمینَ 🌸
✅ خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد آن پناهگاه محکم و فریادرس بیچاره درمانده و پناه گریختگان و دستاویز محکم براى وسیله جویان 🌸🍃
┏━━🌹💠🌹━━┓
🆔@quranpuyan
┗━━🌹💠🌹━━┛
💠#تلاوت_روزانـہ یــڪ صفحـہ قرآטּ بـہ همراـہ ترجمـہ
📖#سوره_مبارڪه_انفال آیه 9 تا 16
📄#صفحـہ_178
༻🍃🌸🍃༺
🆔@quranpuyan
#گزیده_نڪات_تفسیرے #صفحه_178
❇️#آیه9انفال
💠اذ تستغیثون ربکم فاستجاب لکم انی ممدکم بالف من الملئکه مردفین 9/انفال
🌱زمانی که از درگاه پروردگارتان طلب یاری کردید و او شما را اجابت کرد وفرمود:بدرستی که من شما را با هزار نفر از ملائکه های منظم و به صف شده یاری می کنم .
🔷✨،(استغاثه )یعنی طلب یاری وفریاد رسی و(امداد)یعنی کمک رسانی ،لذا می فرماید:زمانیکه به درگاه خدا استغاثه کردید و طلب یاری نمودید او شما رااجابت کرد،نقل شده که رسولخدا(ص ) در جنگ بدر با پروردگارش مناجات نمود و عرض کرد: خدایا آنچه را به من وعده کرده ای محقق نما،خدایا اگر این گروه اندک مؤمن کشته شوند، دیگر کسی در روی زمین نخواهد بود که بندگی تورا نماید،و خداوند دعای آنحضرت را اجابت کرده و فرمود:من شما را با هزارفرشته پشت سر هم که عده دیگری هم در پی دارند،یاری می کنم ،لذا امر درجنگ بدر دائر مدار مشیت و امر الهی بود.
📚تفسیر المیزان
༻🍃🌸🍃༺
🆔@quranpuyan
#گزیده_نڪات_تفسیرے
#صفحه_178
❇️#آیه12انفال
💠إِذْ يُوحِي رَبُّكَ إِلَى الْمَلائِكَةِ أَنِّي مَعَكُمْ فَثَبِّتُوا الَّذِينَ آمَنُوا سَأُلْقِي فِي قُلُوبِ الَّذِينَ كَفَرُوا الرُّعْبَ فَاضْرِبُوا فَوْقَ الْأَعْناقِ وَ اضْرِبُوا مِنْهُمْ كُلَّ بَنانٍ
🌱زمانی (را یاد کن) که پروردگارت به فرشتگان وحی کرد که من با شما هستم. بنابراین، مؤمنان را استوار و مقاوم بدارید. قطعاً در دلهای کافران ترس و وحشت میافکنم. پس بر بالای گردنها (یعنی بر مغزها و سرهایشان) ضربه فرود آرید و همهی انگشتانشان را ببرید (و دست و پاهایشان را قطع کنید).
أنفال - ۱۲
🔷✨دیگر از نعمتهاى پروردگار بر مجاهدان جنگ بدر، ترس و وحشتى بود که در دل دشمنان افکند و روحیه آنها را سخت متزلزل ساخت در این باره مىفرماید: «به خاطر بیاور هنگامى را که پروردگار تو به فرشتگان وحى فرستاد، من با شما هستم و شما افراد با ایمان را تقویت کنید و ثابت قدم بدارید» (إِذْ یُوحِی رَبُّکَ إِلَى الْمَلائِکَةِ أَنِّی مَعَکُمْ فَثَبِّتُوا الَّذِینَ آمَنُوا).
«و به زودى در دلهاى کافران ترس و وحشت مىافکنم» (سَأُلْقِی فِی قُلُوبِ الَّذِینَ کَفَرُوا الرُّعْبَ).
و این راستى عجیب بود که ارتش نیرومند قریش در برابر سپاه کوچک مسلمانان آنچنان روحیه خود را باخته بود که جمعى از درگیر شدن با مسلمانان بسیار وحشت داشتند.
🔷✨سپس فرمانى را که در میدان بدر به وسیله پیامبر صلّى اللّه علیه و آله به مسلمانان داده بود، به یاد آنها مىآورد، و آن این بود که هنگام نبرد با مشرکان از ضربههاى غیر کارى بپرهیزید و نیروى خود را در آن صرف نکنید، بلکه ضربههاى کارى بر پیکر دشمن فرود آرید «ضربه بر بالاتر از گردن، (بر مغزها و سرهاى آنها) فرود آرید» (فَاضْرِبُوا فَوْقَ الْأَعْناقِ).
«و دست و پاى آنها را از کار بیندازید» (وَ اضْرِبُوا مِنْهُمْ کُلَّ بَنانٍ)
📚تفسیر نمونه
༻🍃🌸🍃༺
🆔@quranpuyan
♻️♻️♻️ #قرآنفهمیبرایهمه : تدبر در سوره های قرآن به ترتيب نزول
8⃣6⃣ تدبر در سوره #اسراء
❓منظور از دلوك الشمس و غسق الليل در آيه ۷۸ سوره بني اسراييل چيست؟ اين آيه به كدام يك از نمازهاي يوميه اشاره دارد؟
پاسخ ۱ :
آيه ۷۸ ـ در اين آيه اوقات نمازهاى پنجگانه بگونه اى بس لطيف ياد شده و چون سوره اسراء در مكه نازل گشته، روى اين اصل نمازهاى پنجگانه از فرائض مكيّه است،
و "قرآن الفجر" كه به معنى خواندنى فجر مى باشد در برابر چهار نماز ديگر كه از "لدلوك اشمس الى غسق اليل" مستفاء مى گردد داراى دو امتياز است:
۱ـ اختصاص به نماز صبح پس از عموميت نمازهاى چهارگانه ديگر.
۲ـ خواندنى بودن آن كه گوئى نمازهاى ديگر در مقابل نماز صبح اينگونه خواندنى نيست، مانند وحى به چهار پيامبر الوالعزم در برابر وحى آخرين بر پيامبر آخرين كه به نام «وصّى» و «وصبنا» آمده كه گوئى وحى بر آنها در مقابل وحى آخرين وحى نيست، مانند رسالت آن حضرت كه رسالت هاى گذشته در برابرش تنها مقدمه اى وانمود شده، از اينجا مستفاد مى گردد كه "صلاة وسطى" نيز نمونه بارزش نماز فجر است، چنانكه در آيه (۲:۲۳۸) به تفصيل گذشت.
"لدلوك الشمس" و نه "من دلوك ااشمس" يا "عند دلوك الشمس" دليل است بر شموليت آن نسبت به دو نماز ظهر و عصر ما بين زوال خورشيد تا غروب، چنانكه دو آيه ديگر "الى غروب الشمس" و "الى غروبها" اين وقت پايانى را براى نماز عصر مقرر داشته، و چون دلوك به معناى ميل از وسط آسمان است و «لام» در «لدلوك» به معناى ميل مماس و نه آغاز براى خورشيد مى باشد، روى اين اصل، جمله "لدلوك الشمس" از لحظه نخستين زوال شمس را تا غروب آن شامل است، و بر حسب آياتى ديگر اين زمان در اختصاص نماز ظهر و عصر است، بر خلاف بعضى روايات كه "دلوك الشمس" را غروب خورشيده ناميده، در صورتى كه غروب خورشيد پنهان شدن آن است و نه تمايلش، تمايل خورشيد دركل زمانهايى است كه خورشيد پيداست و رو به پنهانى مى رود، مگر اينكه اين پنهانى خورشيد در غروب در حاشيه اين تمايل روزانه مقصود باشد، كه در اين صورت نماز مغرب و عشاء هم مشمول "لدلوك الشمس" خواهد بود، و "الى غسق اليل" هم گواهى است بر اين شموليت.
"غسق اليل" بيانگر آخر وقت نماز عشاء است و «الى» در اين ميان اشاره اى است به وجود نماز ديگرى در شب كه همان مغرب است، چنانكه نماز عصر نيز مشمول "لدلوك الشمس" مى باشد كه عصرش تا غروب خورشيد و مغربش را از آغاز مغرب است، و چون «ليل» به معنى كل تاريكى در برابر روز مى باشد و «غسق» منتهاى تاريكى آن است، روى اين اصل آغاز «ليل» مغرب و پايانش نيز اخر تاريكى نزديك طلوع خورشيد مى باشد، و نه آنكه آخرش را طلوع فجر بدانيم كه اينجا زمان ميانه بين مغرب و طلوع فجر غسق نيست، بلكه بيش از نيم ساعت پس از غسق است، زيرا چنانكه اشاره شد «غسق» آخرين مرحله تاريكى است، و به عبارت ديگر همانطور كه آغاز "دلوك الشمس" آغاز ظهر است كه خورشيد در نهايت درخشش مى باشد، "غسق اليل" نيز به معناى وسط واقعى شب است كه آغاز كاستن آن مى باشد.
در "قرآن الفجر" كه دو مزيّت بيان شده علتش اين آمده است كه "ان قرآن الفجر كان مشهوداً": نماز صبح مشهو بوده است، يعنى فرشتگان شاهد آن بوده اند و نه انسانها، زيرا انسانها آن هنگام نوعاً خواب هستند ولى در چهار نماز ديگر نوعاً بيدارند، بنابراين ويژگى نماز صبح در مشهود بودن مربوط به فرشتگان خواهد بود، و اينجا جاى اين سؤال است كه مگر فرشتگان در نمازهاى چهارگانه ديگر حاضر وناظر نيستند كه اينجا شاهد و ناظرند؟ پاسخ اين است كه فرشتگان شب در نمازهاى شب شاهدند، سپس فرشتگان روز در نمازهاى روز، مى ماند نماز فجر كه هم روز است و هم شب، هم شب است و هم روز، بنابراين فرشتگان شب و روز در تعويض پُست پاسدارى و شهادت نمازها، هر دو نسبت به نماز فجر شاهدند.
از تفسیر فرقان
https://b2n.ir/m41693
کانالِ قرآنپویان
تدبر در قرآن ،تفقه در دين
┏━━🌹💠🌹━━┓
🆔@quranpuyan
┗━━🌹💠🌹━━┛
✴️📒 #صحیفه_سجادیه؛ زبور آل محمد(ص)
🔶حضرت علی بن حسین(ع) ملقب به «زینالعابدین» و «سید السجادین» در پنجم شعبان سال ۳۸ هجری در مدینه به دنیا آمد. مادر گرامی ایشان شهربانو دختر يزدْگِرد (آخرين پادشاه ساسانى) است.
🌹امام #سجاد (ع) در سال ۹۵ قمری به تحریک ولید بن عبدالملک مسموم شد و به شهادت رسید و در کنار امام مجتبی(ع) در بقیع به خاک سپرده شد. شيخ كلينى به سند معتبر از حضرت صادق(ع) روايت كرده كه حضرت على بن الحسين(ع) را در وقت وفات ۵۷ سال بود، و وفات آن حضرت در سال ۹۵ واقع شد و بعد از امام حسين (ع) ۳۵ سال زندگانى كرد.
🌱این ۳۵ سال در شرایطی سپری شد که امام(ع) از سوی دشمنانش مورد تهدید واقع میشد و مجبور بود از روش #دعا برای رساندن پیام خود به شیعیان استفاده کند
💫👈 در این #کتاب فلسفه احکام و ادعیه که انسان میتواند با آن به خداوند نزدیک شود، گنجانده شده است. در واقع مهمترین بخش زندگی انسان که ارتباط با خالق است، در این کتاب گنجانده شده است.
بسیاری از مشکلاتی که مردم در جوامع امروز با آن روبهرو هستند، به واسطه گم شدن هدف اصلی خلقت و کمرنگ شدن معنویت به وجود آمده است. صحیفه سجادیه با تعریف رابطه درست میان خالق و مخلوق، معنویت را وارد زندگی مخاطبان خود کرده و آنها را از بسیاری کجرویها نجات میدهد.
🔸👌رساله حقوق امام سجاد(ع) بینظیرترین کتاب درباره حقوق مختلف فردی و اجتماعی است که انسان به عهده دارد. در این کتاب حقوق اعضا و جوارح بدن به انسان گوشزد شده و همچنین حقوق دیگر انسانها و حتی طبیعت.
: بسیاری از نیازهای جامعه امروز ما در این کتاب پاسخ داده شده است اما ما از آن غافل بوده و گنجی را که در دستانمان است، قدر نمیدانیم.
📒با خواندن صحیفه سجادیه میتوانیم یک دوره خودشناسی و خداشناسی را به صورت همزمان طی کنیم. تمام عقدهها و دردهایی که موجب دوری انسان از خدا میشود، در این کتاب دیده شده و راه درمان آن نیز ارائه شده است. حتی آنچه از ادب و آداب در روابط انسانی نیز نیاز است، در این کتاب درباره آن سخن گفته شده است.
🤲بار الها..ما را از رهروان و شیعیان واقعی ائمه اطهار علیهم السلام قرار بده.ودر این راه ثابت قدم بدار.
اللهم عرفنی حجتک.فانک ان لم تعرفنی حجتک
ضللت عن دینی.
🌸🌺میلاد امام سجاد علیه السلام مبارک
کانالِ قرآنپویان
تدبر در قرآن ،تفقه در دين
┏━━🌹💠🌹━━┓
🆔@quranpuyan
┗━━🌹💠🌹━━┛
🌺🌺 قابل توجه اعضای محترم کانال زیست قرانی
♻ پيامبر بزرگوار ص: بر شما باد به قرآن، چون قرآن، شفاى سودمند، و داروى پربركت است و نگهبان كسى است كه به آن چنگ مى زند، و نجات بخش كسى است كه از آن پيروى كند.
💐💐 با سلام و تبریک اعیاد شعبانیه
به منظور نشر و ترویج فرهنگ و معارف قرآنی، و انس هرچه بیشتر اعضا با کلام وحی و مطالعه دقيق تر پستهاي روزانه كانال،
👈 در نظر داريم بمناسبت #اعيادشعبانيه
در سه روز #مسابقهاي را با طرح سئوال از ميان پستهاي ارسال شده گروه (نكات قراني، باورها و رفتارهاي قراني و گفتارهاي حكيمانه) در ماه شعبان، برگزار نموده و هر روز به قيد قرعه به يكي از عزيزاني كه پاسخ صحيح را ارسال كنند، يك كتاب قراني اهدا نماييم.📕🎁
اميد كه مورد استقبال و مشاركت مخاطبان عزيز قرار گيرد.
بیا به دامن قرآن زنیم دست امید
که روح را به جز این نسخه هیچ درمان نیست
┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
💫کانال زیست قرآنی
🍀 #صلوات_هر_روز_ماه_شعبان
از حضرت زین العابدین🍀
بند۴
🍃🌸 اللّهُمَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، صَلوةً کَثیرَةً تَکُونُ لَهُمْ رِضاً، وَلِحَقِ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ اَدآءً وَقَضآءً، بِحَوْلٍ مِنْکَ وَقُوَّةٍ یا رَبَّ الْعالَمین 🌸
✅ خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد درود بسیارى که موجب خوشنودى ایشان گردد و حق محمد و آل محمد اداء گشته و انجام وظیفه ما شده باشد به جنبش و نیروى تو اى پروردگار جهانیان 🌸🍃
┏━━🌹💠🌹━━┓
🆔@quranpuyan
┗━━🌹💠🌹━━┛