🖼 #سخن_نگاشت | وظیفه محبین زهرای مرضیه (سلاماللهعلیها)
➕ به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
#پیشوایان_هدایت
@rahbari_plus
🖼 #سخن_نگاشت | وظیفه محبین زهرای مرضیه (سلاماللهعلیها)
▪️ نسخه استوری
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | شبیهترین شخص به رسول خدا
📝 «دربارهی فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها، هرچه بگوییم، کم گفتهایم و حقیقتاً نمیدانیم که چه باید بگوییم و چه باید بیندیشیم. به قدری ابعاد وجود این #انسیهی_حوراء، این روح مجرّد و این خلاصهی نبوّت و ولایت برای ما پهناور و بیپایان و درک ناشدنی است که حقیقتاً متحیّر میمانیم. اگر به کتابهایی که دربارهی #فاطمهی_زهرا سلاماللهعلیها بهوسیلهی محدّثین اهل سنّت نوشته شده است، نگاه کنید، روایات بسیاری را میبینید که از زبان پیغمبر صلّیاللَّهعلیهوآلهوسلّم در ستایش صدّیقهی طاهره علیهاسلام صادر شده است و یا رفتار پیغمبر با آن بزرگوار را نقل میکنند. این حدیث معروف از عایشه است که گفت: «والله ما رأیت فی سمته و هدیه اشبه برسولالله صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم من فاطمة»؛ هیچ کس را از لحاظ هیأت، چهره، سیما، درخشندگی و حرکات و رفتار، شبیهتر از فاطمه به #پیغمبر_اکرم ندیدم.» ۱۳۷۳/۰۹/۰۳
➕ به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | با قرآن ارتباطتان را برقرار کنید
📝 «من توصیه میکنم به جوانهای عزیزمان و جوانهای #دانشجو که به مسائل تقوای شخصی، #پرهیزکاری شخصی، پاکدامنی شخصی اهمّیّت بدهید، بپردازید؛ حتماً تلاوت قرآن را روزانه فراموش نکنید -ولو یک صفحه، ولو نیم صفحه- #قرآن را هر روز بخوانید، با قرآن ارتباطتان را برقرار کنید.» ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
📷 تصویری از دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب (خردادماه ۹۸)
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | حضرت زهرا سلام اللهعلیها سرمشقی برای زن ایرانی
📝 «#حضرت_زهرا سلاماللهعلیها سرمشقی است برای #زن_ایرانی که میخواهد علیرغم تمام بدآموزیها، موجودی دنبالهرو ایشان، یعنی دیندار، طیب و طاهر، شجاع، مبارز و وفادار باشد و در عین حال در میدانهای دشوار زندگی با تمام وجود سرمایهگذاری کند.» ۶۳/۱۱/۱۲
➕ به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
@rahbari_plus
📷 #گزارش_تصویری | تصاویری از آخرین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره) (۱۴۰۳/۹/۱۶)
🔰 #بازخوانی | پیشرو در مبارزه
📝 «ملّت ایران چه بخواهد چه نخواهد درگیر یک #مبارزهی_سرنوشتساز است و طبعاً مجموعهی دانشجویی جزو این مبارزه و جزو پیشروان و پیشرانهای این مبارزه است... #دانشجو که زبده و عصارهی تواناییهای یک ملّت است -چون جوان است و عالم است و آیندهدار است و #آیندهی_مملکت دست او است- نمیتواند خودش را از این مبارزه برکنار بداند؛ باید مبارزه کند.» ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
📷 تصویری از دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب (فروردینماه ۱۴۰۳)
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | جنبش دانشجویی؛ قلب تپنده تحولات ایران معاصر
🔸 رهبر معظم انقلاب: «دانشجوی متعهد و آگاه از پیش از انقلاب تا کنون همواره در جستجوی مهمترین مسائل جاری کشور بوده است. او با انگیزهی آگاهی و نشاطی که لازمهی محیطهای دانشجوئیست، در پی آن است که آرمانهای والا و تعهدآور خود را در پیگیری این گونه مسائل جستجو کند و در راه آن گام نهد.» ۱۳۸۱/۰۸/۰۶
📝 «خط رهبری» به مناسبت روز دانشجو، در این یادداشت، بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، به تحلیل و بررسی تاریخچه جنبش دانشجویی میپردازد.
➕ اینجا بخوانید
@rahbari_plus
🖼 #سخن_نگاشت | راه حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
➕ به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
#پیشوایان_هدایت
@rahbari_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | از شهید نواب صفوی تا شهید قاسم سلیمانی در روضه امشب حاج مهدی رسولی در حضور رهبر انقلاب
▪️زهرا(س) میان جمع میگردد تا که ببیند #مرد_میدان را
▪️گفتا بنفسی انت، مادر جان! من قاسمم اعزامی از کرمان!
@rahbari_plus
🔰 #خبر | پاسخ فضائلی درباره انتشار توئیتهای منتسب به رهبر انقلاب در سکوها و پیام رسانها
مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی در نشست فتنه شام در مشهد:
🔸 بنده در دفتر مقام معظم رهبری هیچ مسئولیت و سمتی ندارم. اما در دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی که مسئولیت آن بر عهده فرزندان ایشان است، مشغول به فعالیت هستم.
🔹 از سوی دیگر، رهبر معظم انقلاب اسلامی صراحتا بیان کردهاند که سخنگو ندارند. نه بنده سخنگوی رهبر انقلاب اسلامی هستم و نه دفتر ایشان سخنگو دارد.
🔸 اما درباره توئیتهایی که منتشر میشود، با توجه به عضویت بنده در دفتر حفظ و نشر و همکاری با این مجموعه، اطلاعاتی دارم که بخشی از این اطلاعات را در بزنگاههایی که سوالات و ابهاماتی پدید میآید و توقع میرود روشنگری در مورد آن صورت بگیرد، با هماهنگیهای لازم منتشر میکنم و به تعبیر دیگر، توئیتهای من از آب گذشته است. یعنی به این معنا نیست که شخصا تصمیم به انتشار آن بگیرم. در غیر این صورت و اگر این کار خودسرانه صورت میگرفت، حتما با بنده برخورد میشد.
@rahbari_plus
🔰 #گفتار | فرهنگ همدلی در خدمت توسعه و پیشرفت کشور
📝 تحلیل و تبیین مشارکت بالای مردمی در پویش ایران همدل در گفتگو با دکتر عباسعلی رهبر، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی
🔸 در سالهای اخیر، مردم ایران کمکهای همدلانهی خود را، چه در سطح روانی و چه در سطح اجتماعی، در قالب کمکهای نقدی و غیرنقدی به نمایش گذاشتهاند. این اقدامات، که در چارچوب «#زیست_مؤمنانه» تعریف میشوند، از دوران مقاومت در برابر سختیها تا لبیک به ندای رهبری در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان، بهوضوح قابل مشاهده است.
🔹 #فرهنگ_متعالی، با تکیه بر اصولی همچون خودباوری، استقلال، نوعدوستی، ایثار و شهادت، خود را در قالبهای مختلف اجتماعی ترسیم و آشکار میسازد.
🔸 این فرهنگ نهتنها #سرمایه_اجتماعی را در درون جامعه ایران تقویت میکند، بلکه در سطح منطقهای و بینالمللی نیز تأثیرگذار است.
🔹 در پی فرمان رهبر انقلاب اسلامی و با توجه به نظریهی سیستمی که بر اهمیت ارتباط، آگاهی، و زندگی مؤمنانه تأکید دارد، مردم ایران حمایت از مردم مظلوم #فلسطین و #لبنان را آغاز کردند تا در یک حرکت خداپسندانه مشارکت کنند. رهبر معظم انقلاب بر این نکته تأکید داشتند که کمک به بازگشت فلسطین، همراهی با ملت لبنان و حزبالله، یک وظیفهی شرعی و انسانی است. این نگاه و رویکرد با استقبال گرم مردم از سراسر کشور مواجه شد و شاهد گسترش مشارکت مردم در انواع کمکهای نقدی و غیرنقدی، از طریق نهادهای عمومی و خصوصی و در میان اقشار مختلف جامعه بودیم.
🔸 پویش «#ایران_همدل»، که در راستای کمک به مردم لبنان و فلسطین شکل گرفت، در واقع ادامهی همان حرکتهای همدلانهای است که ریشه در آیینها و سنتهای کهن ایرانی دارد و در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مقاومت در برابر تحریمها و حتی حوادث کرونایی سال ۱۳۹۸ به اوج خود رسید. این حرکت، پس از بیانات رهبر معظم انقلاب، به یک موج گستردهی تعاون، احسان، و کمک مؤمنانه تبدیل شد. در تحلیل این پویش همدلانه میتوان به چند نکته اشاره کرد که نشاندهندهی ویژگیهای #جامعهی_ایران است:
1️⃣ نگاه شناختی: مردم ایران با درکی عمیق از #جریان_مقاومت و شرایط مردم فلسطین و لبنان، این پویش را همراهی کردند.
2️⃣ مهارت #همدلی: این مهارت که پیشتر در مواقع مختلف تمرین شده بود، در این مقطع نیز بهخوبی نمایان شد. مردم توانستند نگرانیها و مشکلات دیگران را درک کنند و به آنها توجه نشان دهند.
3️⃣ اقدام عملی: این همدلی صرفاً به درک و احساس ختم نشد، بلکه با کمکهای عملی همراه شد. نکتهی قابلتوجه این است که این گرایش به خدمترسانی در میان گروههای مختلف مردم ایران نشاندهندهی عمق باورهای انسانی و شعارهای جهانی انقلاب اسلامی است. در این زمینه، میتوان به #بیانیهی_گام_دوم انقلاب اشاره کرد، جایی که مقام معظم رهبری تأکید دارند برای هر چیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، اما این رویکرد همدلانه و مؤمنانه همواره پایدار و زنده است.
🔹 این روحیهی همدلانه تنها به دوران جنگ محدود نشد؛ در دوران شیوع #کرونا نیز شاهد شکلگیری چنین فضایی بودیم، جایی که مردم در کنار یکدیگر برای حمایت از هم تلاش کردند. همین رویکرد اکنون در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان نیز خود را نشان میدهد. مردم ایران با جدیت و همت، در کنار مردم این کشورها ایستاده و از آنان #پشتیبانی میکنند.
🔸 بر همین اساس دستگاههای علمی، تحلیلی، و اسنادی کشور در قبال این اتفاقات مهم وظایف سنگینی دارند که در ادامه، باید به چند نکته اساسی اشاره کرد:
1️⃣ احیای ارزشهای انسانی و دینی: یکی از وظایف مهم دستگاههای علمی، دانشگاهها، و حوزههای علمیه، #احیا و زنده نگه داشتن #ارزشهای_انسانی، دینی، و فرهنگ ایرانی-اسلامی است. این نهادها باید با زبان هنر و علم، بازنمایی مناسبی از فداکاریها و دلاوریهای مردم ارائه دهند تا این ارزشها بهدرستی در جامعه انعکاس یابد.
2️⃣ انعکاس ظرفیتهای مردم ایران: دانشگاهها، حوزهها، و صاحبان قلم میتوانند ظرفیت آرمانگرایی و نوعدوستی مردم ایران را در فضایی گستردهتر، با نگاهی همدلانه به امت اسلامی و انسانی، به نمایش بگذارند. این تلاش میتواند در جامعهپذیری اجتماعی و سیاسی ارزشهای مهمی همچون نوعدوستی، همدلی، و توجه به دیگران به #نسل_جوان و نسلهای آینده تأثیرگذار باشد.
3️⃣ تأثیر مثبت بر جامعه: حرکتهای همدلانه مردم ایران در چنین شرایطی، یک برگ زرین معرفتی به شمار میآید که میتواند سیستم روانی جامعه را به سمت نشاط، #امید، و پویایی سوق دهد. همچنین این اقدامات میتوانند به تقویت سیستم اجتماعی، ارتباطات، و آگاهی جمعی منجر شوند./ رسانه KHAMENEI.IR
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی | دانشجو، رکنِ آیندهساز کشور
📝 «خط رهبری» در ایام روز دانشجو، گزیدهای از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره جایگاه و نقش موثر دانشجویان در حرکت کشور و انقلاب را بازخوانی میکند.
* دانشجو؛ رکنی مهم برای بنای آینده انقلاب و کشور
🔸 امام... از آغاز نهضت اسلامی و بویژه از آغاز دوران پیروزی، به #دانشگاه و #دانشجو به چشم رکنی مهم برای بنای آیندهی انقلاب و کشور مینگریست و اهتمامی که از ایمان و عشق و حکمت، منشأ گرفته بود، بدان میگماشت. در نظر امام، دانشگاه نه تنها مرکزی برای فراگرفتن دانش، که عرصهیی برای پرورش اصیلترین نیروهای ادارهی کشور بود و دانشجو نه فقط جوانی طالب علم، که مظهر شور و نشاط و خلاقیت و آرمانگرایی. ۱۳۷۸/۰۳/۱۲
* دانشجویان؛ عصارهی تواناییهای یک ملّت
🔹 دانشجو، زبده و عصارهی تواناییهای یک #ملت است چون جوان است و عالم است و آیندهدار است و آیندهی مملکت دست او است. ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
* فعالیتهای دانشجویی؛ فرصتی برای کشور
🔸 نظر قطعی و حتمی من این است: فعّالیّتهای دانشجویی مثل خود دانشجو یک فرصت است برای کشور. اینکه حالا بعضیها از فعّالیّتهای دانشجویی یا هر جور فعّالیّتی که [انجام میشود] ... ممکن است احساس تهدید بکنند، اشتباه میکنند؛ فعّالیّت دانشجویی برای کشور یک #فرصت است؛ مطالبات دانشجویی فرصت است؛ زبان دانشجو فرصت است؛ این احساس مسئولیّتی که دانشجوها دربارهی حوادث کشور میکنند، فرصت است... شوقی که جامعهی دانشجویی و جوان دانشجو برای برطرف کردن نابسامانیها دارند، یک فرصت است. حضور شورانگیز دانشجوها در حوادث گوناگون، چه در حوادث طبیعی، چه در حوادث سیاسی مثل همین راهپیماییها ... همهی اینها فرصتهای مهمّی است. اظهار نظرهای در مسائل سیاسی، اقتصادی، در برخی تصمیمها، اینها فرصت است. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
* دانشجو گفتمانساز و تصمیمساز است
🔹 دانشجو #تصمیمساز است؛ دانشجو گفتمانساز است. شما وقتی که یک آرمانی را دنبال میکنید، میگویید، تکرار میکنید و بجد پای آن میایستید، این یک گفتمان در جامعه ایجاد میکند، این موجب تصمیمسازی میشود؛ زیدِ تصمیمگیر در فلان مرکز تصمیمگیریِ مدیریّت کشوری، وقتی که یک چیزی بهعنوان یک گفتمان درآمد، مجبور میشود دنبال بکند... دانشجو میتواند مؤثّر باشد. کسی از عزیزان از قول مرحوم شهید بهشتی، نقل کردند که ایشان فرمودند که «دانشجو مؤذّن جامعه است؛ وقتی که خواب بماند، مردم هم خواب میمانند»؛ خب، تعبیر خوبی است؛ شما میتوانید #بیدارکننده باشید، میتوانید گفتمانساز باشید، بههیچوجه تصوّر نکنید که این کارهای دانشجویی شما، کارهای بیاثری است. ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
* دانشجویان؛ نمایشگرِ وجدان بیدار ملت
🔸 دانشجو را ما جزو مجموعههاى نمایشگرِ وجدان بیدار ملت و کشور بهحساب بیاوریم که واقع قضیه همین است. اگر دانشجویان در یک جامعهاى جهتگیرىاى داشته باشند و حرکتى بکنند و خواستى داشته باشند، این نشاندهندهى #گرایش_عمومى جامعه است؛ در همهجاى دنیا هم همینجور است. ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
* نقش مهم دانشجویان در اثرگذاری
🔹 #اثرگذاری دانشجوئی بیش از آنچه که با مشورتدهی به مسئولین باشد، با جهتدهی به عناصر انسانی در نیروهای تحت تأثیر است... این بهترین توفیق و پیروزی برای دانشجوست. ۱۳۸۶/۱۰/۱۳
* دانشجویان؛ افسران جنگ نرم
🔸 در #جنگ_نرم، شما جوانهای دانشجو، افسران جوان این جبههاید... افسر جوان تو صحنه است؛ هم به دستور عمل میکند، هم صحنه را درست میبینید؛ با جسم خود و جان خود صحنه را میآزماید. لذا اینها افسران جوانند؛ دانشجو نقشش این است. ۱۳۸۸/۰۶/۰۸
* دانشجویان؛ مدیران آینده کشور
🔹 #قشر_دانشجو برای ما، برای این کشور و برای آینده، مهم است. شما امروز جوانید، دانشجویید و در دانشگاهید. فردا مراکز تصمیمگیری و آیندهی این کشور در دست شماست؛ مدیریتهای بزرگ، مدیریتهای #اقتصادی و #فرهنگی در اختیار شماست. ۱۳۷۷/۱۰/۲۴
* دانشجویان؛ افراد موثر در ایجاد تحول در کشور
🔸 فردا همین دانشجوی امروز مدیر سیاسی است، ادارهکنندهی یک بخش مهمّی از کشور است... شما امروز دانشجویید، فردا همان کسی هستید که میتوانید آن #تحول را به وجود بیاورید. بنابراین، توقّع ما این است که شما به آینده اینجوری نگاه کنید. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
* دانشجویان؛ برترین امیدهای آیندهی کشور
🔹 شما دانشجویان در شمار برترین #امیدهای_آینده کشورید. ۱۳۹۷/۱۰/۲۲
* روحیه جوشندهی دانشجویان، تامین کننده آینده کشور
🔸 آنچه که آیندهی این کشور را، بلکه آیندهی اسلام و امت اسلامی را تأمین میکند، روحیهی جوشندهی پژوهندهی طلبگارِ پراحساس و پرعاطفهای است که انسان در مجموعهی #نسل_جوان دانشجوی کشورمان مشاهده میکند. ۱۳۸۸/۰۶/۰۴
@rahbari_plus
🔰 #گفتار | «ایران همدل» جلوهای از تاریخ و فرهنگ کهن ایرانیان
📝 تحلیل و تبیین مشارکت بالای مردمی در پویش ایران همدل در گفتگو با دکتر محسن صبوریان، استادیار دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
🔸 در حال حاضر، ما با دو نیروی متقابل مواجهایم که بهراحتی میتوان آنها را نیروهای #حق و #باطل دانست. وقتی چنین شرایطی پیش میآید، مسئله کمک و حمایت از جبهه حق بهطور ویژه برجسته میشود. کمک به فقرا همیشه یک موضوع مهم بوده و در طول تاریخ شاهد بسیاری از آیات قرآن در مورد انفاق هستیم اما بهطور خاص، نوعی از انفاق وجود دارد که واجب میشود، نه صرفاً مستحب. یعنی وقتی جبهه حق و باطل روبهروی هم قرار میگیرند، کمک به جبهه حق دیگر فقط یک عمل مستحب یا خیرخواهانه نیست، بلکه یک تکلیف شرعی و واجب میشود.
🔹 در اینجا دو نوع #انفاق داریم: انفاق انفس (بذل جان) و انفاق اموال . اگر فردی نمیتواند جان خود را فدای جبهه حق کند، باید در بذل مال کوتاهی نکند. این وظیفهای است که بر دوش هر مسلمان است و نمیتوان آن را بهعنوان یک عمل اختیاری در نظر گرفت. در جنگ تحمیلی هم همینطور بود؛ برخی افراد در جلوی جبهه جنگیدند و برخی دیگر که امکان حضور در جبهه را نداشتند، از طریق پشتیبانی مالی و حمایتهای دیگر، به رزمندگان کمک کردند.
🔸 فرهنگ #شهادتطلبی و فرهنگ #ایثار در ایران با هم پیوند خورده است. این فرهنگ باعث میشود که کسانی که میتوانند در میدان جنگ بهطور مادی پیروز شوند یا جان خود را فدای جبهه کنند، از این امر ابایی نداشته باشند. این نکته که در قرآن به عنوان «احدی الحسنیین» یاد میشود، به این معناست که چه پیروز شویم و چه شکست بخوریم، ما وظیفه خود را انجام دادهایم.
🔹 این فرهنگ و این #گفتمان وقتی در جامعه نهادینه میشود، تأثیر بسیار عمیقی بر ساختار اجتماعی میگذارد. جامعهای که چنین فرهنگی را در خود دارد، جامعهای قوی، مستحکم و مقاوم در برابر چالشها و بحرانها است. در این جوامع، هم ایثار و فداکاری در جبهه جنگ تقویت میشود و هم حمایت از رزمندگان و همدلی با آنها در سطح گستردهای شکل میگیرد.
🔸 محکومیت عمومی رژیم صهیونیستی از یکسو و همدلی #مردم_جهان با مظلومان فلسطین از سوی دیگر، فارغ از مذهب و دین، موجب شده تا اجماع جهانی علیه سران استکبار شکل بگیرد. این اجماع باعث شده که بسیاری از کسانی که قبلاً مردد بودند، حالا با اطمینان خاطر بیشتری وارد عرصه شوند و اقدام کنند.
🔹 اما نکتهای که باید به آن توجه کنیم این است که در قضیه فلسطین و غزه، شاهد بیش از یک سال #مقاومت_مردمی هستیم؛ مردمی که قبلاً از همه طرف محاصره شده بودند و حالا علاوه بر این محاصره، در شرایط انسانی بسیار سختی زندگی میکنند؛ در چادرها، با سرمای شدید، برای به دست آوردن نان مجبورند ساعتها در صف بایستند. این شرایط اسفبار انسانی باعث شده که هر جامعهای که بتواند تصویر واقعی این وضعیت را مشاهده کند، بهطور طبیعی با مردم غزه و لبنان همدلی خواهد کرد.
🔸 علاوه بر این، ما به اشتراک آیینی، فرهنگی و مذهبی با مردم این مناطق داریم؛ مخصوصاً با فلسطینیهای مظلوم و لبنانیهایی که بخش زیادی از آنها شیعهمذهب هستند. این همدلی فرهنگی و مذهبی باعث میشود ارتباط و #همبستگی ما با این مردم حتی بیشتر شود.
🔹نزاع در این منطقه یک #نزاع_تمدنی است. نزاع با رژیم اسرائیل و آمریکا، که به نوعی در منطقه حضور دارند، به تعبیر آنها، به یک جنگ موجودیتی تبدیل شده است. پیروز این جنگ میتواند نظم آینده منطقه را شکل دهد. در این میان، جبهه مقاومت در فلسطین و لبنان خط مقدم این جنگ تمدنی است. با اینکه برخی مسائل، مانند صلح و آینده غزه، هنوز روشن نیست، اما کمترین اقدام ایرانیها در این شرایط باید حمایت مالی و کمک به آوارگان و مجاهدان باشد تا در ادامه راه مقاومت حمایت شود.
🔸 تولید ادبیات #ضد_اسرائیلی، ضد سلطه و ضد آپارتاید در این زمینه و تلاش برای بینالمللیسازی ، از جمله وظایف اصلی دستگاههای علمی است.
🔹 #لابی_صهیونیستی بهقدری در عرصههای علمی و آکادمیک نفوذ کرده که اساتید و محققان مخالف اسرائیل را تحت فشار قرار میدهد؛ یا آنها را مجبور به استعفا میکند، یا اخراجشان میکند.
🔸 اگر در مقالات علمی جستجو کنید، متوجه خواهید شد که چهرهای که در آکادمیهای غربی از جنبشهای فلسطینی یا بهطور خاص #حزبالله نمایش داده میشود، چهرهای تروریستی و گانگستری است. درحالیکه واقعیت قضیه کاملاً عکس این است؛ ما با یک دولت گانگستر و تروریستی در سرزمینهای اشغالی روبهرو هستیم.
🔹 به نظر میرسد وظیفه اساتید، #نخبگان و جریان علمی کشور، اصلاح این تصویر نادرست است. در این حوزه، متاسفانه ما عقب هستیم و به سرمایهگذاری جدی برای گسترش #ادبیات_علمی در دفاع از حقوق فلسطینیها و مقاومت در برابر سلطهگران نیاز داریم./ رسانه KHAMENEI.IR
@rahbari_plus
📷 #گزارش_تصویری | بازدید رهبر معظم انقلاب از سد کرخه
🔸 «خط رهبری» به مناسبت سالروز بازدید رهبر معظم انقلاب از سد کرخه (۱۳۸۳/۰۹/۱۸) تصاویری از این بازدید را مرور میکند.
@rahbari_plus
🔰 #جستار | مادر شهیدان و مظهرِ تعبد و مجاهدت
✏️ نویسنده: زهره صابر
🔸 در دیوان اشعار خلقت نامی است که ملائکه با شنیدنش تسبیح میگویند، نجم و ستاره در آفاق و کهکشان #نور از وجودش میگیرند و مبارزان انقلابی به ذکر مقدس نامش، به دفاع از حقیقت قیام میکنند و میرزمند در برابر هر ستمگر غاصب. در میان مدلهای آفرینش انسان، به یگانگی شهره است و خداوند به سرانگشت لطیف خود، اسرار نهان عالم را درون قلب مملو از صدقش نهاده است. ذات ملکوتیاش هزاران سال پیش از خلقت در ساق عرش به تسبیح و تقدیس خدا مشغول بود و در اولین ملاقات آدم ابوالبشر با آن پنج نور عظیم، پرده از نامش برداشته شد: فاطمه. سُبْحَانَ مَنْ فَطَمَ بِفَاطِمَةَ عَلَیهَا اَلسَّلاَمُ مَنْ أَحَبَّهَا مِنَ اَلنَّارِ.
🔹 #فاطمه نامیده شد که دوستدارانش را از آتش برهاند؛ که یعنی باب نجات #امت است از پلیدی و انحراف. به یمن نفسهای قدسی و قدمهای خیر او در کوچهپسکوچههای مدینه برای دعوت مردمان به حقیقت و قیام برای دفاع از ولایت است که حق آشکار میشود و از آن گوهر شبچراغ قرآنیاست که نور پدید میآید و راه #مقاومت پر وضوح دیده میشود.
🔸 فاطمه سلاماللهعلیها در سختی روزگار مبارزه، برای طاهای امت غمگسار بود و در میدان #جهاد، همکار و همفکر و همرزم شریک زندگیاش بود و نیز در آن آشیانه نور، دستش به مهر گشوده و فرزندان آینده انقلاب اسلامی پیامبر را تربیت میکرد. نقشه جامع #هویت_زن در منطق اسلام است. موجودی الهی است که تمام قرنها بر مدار معرفت او قرار داده شده. روحپرور و روحافزاست؛ و نیز حور است در قامت آدمیان که به کدورات عالم طبع، زخرف و تجملات این دنیا آلوده نشده. سرور زنان عالم است و سادهزیست و صابر.
🔹 فاطمه سلاماللهعلیها مظهر #تعبد و تسلیم است، مظهر مجاهدت برای باوری به بلندای ایمان و مظهر تنویر افکار عامه برای بقا و اعتلای حقیقتی به نورانیت اسلام. پس اگرچه فاطمه نامش نهادهاند ولی تو او را کوثر بخوان؛ وسیله گسترش و توسعه دین پیامبر، امام امامان، نور درخشان و #حقیقت_عظیم که بشر از درک وجود آن قداست عظما عاجز است. فصیحترین و بلیغترین گویندگان و شعرا و سرایندگان، سرشارترین ذوقها و جوشانترین طبعهای فیاض و سیال هنرمندان، اگر از شان رفیع و مناقب و محامد آن بلندمرتبه بانو بگویند؛ شاید رشحهای از وجود قدسی او را درک کنیم.
🔸 پس اگر در جستجوی آن راز سر به مهر در پیشانی خلقتی؛ در اندیشه مبارزان انقلابی، در قطرات خونهای به ناحق ریخته شده #مظلومان عالم، در جهاد مادران و قتال مردان ایستاده در برابر ظلم، در هور و در اروند به دنبال او بگرد. او در عمیقترین لایههای تفکر موحدان و ولایتمداران است. در سعی و باور پیروانش، در کمینگاه قلب عشاق بینام و نشان، در آهنگ نفسهای زنان و مردان متوسل به صبر و استقامت و در هر خطابهی روشنگر، جلوه دارد. او را خواهی یافت آنگاه که پرچم حق برافراشته میشود و مجاهدان گرداگردش قیام میکنند و آنگاه که صبر در سینه انسان لعل میشود. او مادر #شهیدان است و حریف ظالمان کودککش. منصورهای است که نصرتش در زمین و آسمان مشهود است و ریسمانی متصل به عرش است برای بالا بردن روح انسان مقاوم.
@rahbari_plus
🔰 #خبر | فراخوان چهارمین همایش سالانه اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب
چهارمین همایش سالانه اندیشگاه بیانیه #گام_دوم انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای با عنوان «حلقههای میانی؛ پیشران جامعهپردازی در نظام انقلابی» برگزار میشود.
این همایش با تمرکز بر حلقههای میانی به عنوان پیشران جامعهپردازی در #نظام_انقلابی و بهمنظور ارائه و بررسی ایدهها، تجربهها و چالشهای این مسیر، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
⬅️ علاقهمندان جهت آگاهی از محورهای #همایش و اطلاع از شرایط شرکت در فراخوان آن میتوانند به تارنمای hamayesh.gaame2.ir مراجعه کنند.
@rahbari_plus
🔰 #خبر | اهدای هدایای رهبر انقلاب به ساره جوانمردی قهرمان پارالمپیکی
🔸به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، ساره جوانمردی #قهرمان پارالمپیکی استان فارس با حضور در اداره کل ورزش و جوانان استان فارس هدایای رهبر انقلاب را از عبدالرحیم خداجو مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس دریافت کرد.
خداجو در این برنامه ضمن اهدای این هدایا به قهرمان پارالمپیک تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب مانند پدری دلسوز توجه ویژهای به ورزشکاران دارند.
او با اشاره به سخنان حضرت آیتالله خامنه ای در سفر به استان فارس بیان کرد: رهبر انقلاب در سفر به این استان تأکید کردند: استان فارس و شهر #شیراز یکی از قلههای برجستهی کشور و ملت ماست.
🔸#ساره_جوانمردی که رکورددار جهان در رشته تیراندازی است، ۴۱ مدال برون مرزی در رقابتهای جهانی، قهرمانی جهان، آسیایی و پارالمپیک را در کارنامه خود دارد.
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | جنبش دانشجویی؛ قلب تپنده تحولات ایران معاصر ـ ۱
✏️ نویسنده: «امیر معصومبیگی»
📝 «خط رهبری» به مناسبت ایام دانشجو، در این یادداشت، بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، به تحلیل و بررسی تاریخچه جنبش دانشجویی میپردازد.
* دانشجویان در میدان انقلاب: سازندگان گفتمان و فضای فکری
🔸 حضور دانشجویان در تاریخ معاصر ایران همواره نقشی حیاتی و تأثیرگذار در تحولات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی ایفا کرده است. از ابتدای انقلاب اسلامی تا به امروز، دانشجویان با ویژگیهایی چون ایمان، تعهد، #عدالت_خواهی و فداکاری توانستهاند در مقاطع حساس، مسیر حرکت کشور را به سوی اهداف انقلاب هدایت کنند: «در تمام دورانهای مختلف، در طول انقلاب، حوادث گوناگون، لحظههای حساس و خطیر، حضور #دانشجویان مؤمن، متعهد، عدالتخواه، باگذشت، توانسته فضا را در جهت صحیح هدایت کند... در همهی این سالهای انقلاب، حضور دانشجویان در این صحنهها، حضور فعال و مؤثری بوده. دانشجوها #گفتمان_ساز بودهاند، فضای فکری ساختهاند، گفتمانهای سیاسی و انقلابی را در جامعه حاکم کردهاند، که در موارد زیادی این وجود داشته.» ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
* ۱۶ آذر برای دانشجوی ضد آمریکاست
🔹 حرکت دانشجویی در ایران، بهویژه در دوره نهضت اسلامی، از ویژگیهای خاصی برخوردار است که آن را از سایر انقلابهای معاصر متمایز میسازد. این حرکت، در تاریخ معاصر جهان نظیر نداشته است: «حرکت دانشجویی در کشور ما، در دورهی #نهضت_اسلامی،در چارچوب نهضت اسلامی قرار گرفت که خود این چارچوب، چیز عظیمی بود و در هیچ جای دنیا تا این ساعت - در این انقلابهایی که در قرن نوزدهم و بیستم اتّفاق افتاده است؛ حتّی انقلاب اکتبر شوروی سابق که در روسیه اتّفاق افتاد - اگر تاریخ و داستانها و ماجراهای آنها را خوانده باشید، اتفاق نیفتاده و میدانید که به کلّی متفاوت بود؛ اصلاً به نوع دیگری بود. این حرکت عظیم معنوی و مادّی در ایران #بیسابقه بود. حرکت دانشجویی در این چارچوب قرار گرفت.» ۱۳۷۵/۰۹/۱۵
🔸 حرکت دانشجویی در ایران، بهویژه در مقطع ۱۶ آذر ۱۳۳۲، نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ضد استعماری و استقلالخواهانه کشور به شمار میآید. این روز، که به یاد سه دانشجوی #شهید در دانشگاه تهران در جریان اعتراضات به سفر نیکسون، معاون رئیسجمهور وقت آمریکا، شناخته میشود، نماد مقاومت دانشجویان ایرانی در برابر سلطهگری خارجی است: «شروع این حرکت یا مقطع شناخته شدهی این حرکت، همین ۱۶ آذر است. جالب است توجه کنید که ۱۶ آذر در سال ۳۲ که در آن سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از کودتای ۲۸ مرداد و آن اختناق عجیب - سرکوب عجیب همهی نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیلهی #دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا و در محیط به وجود میآید. چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، آمد ایران. به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات میکنند، که البته با سرکوب مواجه میشوند و سه نفرشان هم کشته میشوند. حالا ۱۶ آذر در همهی سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد #نیکسون است، دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است.» ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
* سوابق درخشان دانشجویان در دوران انقلاب
🔹 جنبش دانشجویی در ایران، از سال ۱۳۳۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، نقشی اساسی در تحولات اجتماعی و سیاسی کشور ایفا کرد.: «در تمام پانزده سالی که بین ۱۳۴۲ است که شروع نهضت #روحانیت باشد، تا ۱۳۵۷ که پیروزی انقلاب اتفاق افتاد، شما در همه جا و دوشادوش روحانیت و در کنار او، جنبش دانشجوئی را مشاهده میکنید. دانشگاههای کشور، محیطهای دانشجوئی کشور، مرکز تحرک و فعالیت است و یکی از بازوهای اساسی #نهضت در تمام طول این مدت... دانشجویانند. بنابراین، دانشگاهها یک بخش لاینفک از نهضت روحانیت بودند.» ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
🔸 جنبش دانشجویی در دوران انقلاب اسلامی ایران، بهویژه پس از پیروزی انقلاب، نقش برجستهای در پیشبرد اهداف #انقلاب و تحقق آرمانهای ملی ایفا کرد. دانشجویان نه تنها در مبارزات قبل از انقلاب حضور فعال داشتند، بلکه پس از پیروزی انقلاب، در تشکیل نهادهای مختلف مانند #جهاد_سازندگی و جهاد دانشگاهی، پایهگذار خودکفایی و سازندگی ملی شدند:
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | جنبش دانشجویی؛ قلب تپنده تحولات ایران معاصر - ۲
#ادامه_یادداشت
🔸 «جماعت #دانشجو در کشور، در دوران انقلاب خیلی سوابق خوب و درخشانی از خود به ثبت رسانده... مثلاً فرض کنید تشکیل جهاد سازندگی...جهاد سازندگی کار بزرگی بود، اوّلین شکوفههای خودکفائی و سازندگی و ابتکار ملّی و اعتمادبهنفس ملّی در جهاد #سازندگی شکل گرفت و منعقد شد...در جهاد دانشگاهی اینها شرکت داشتند، در پیراستن دانشگاه از عناصر ضدّ انقلابِ مسلّح در اوّل انقلاب، دانشجوهای مؤمن ما نقش داشتند...خیلی از این شخصیّتهای برجستهی #سپاه و این شهدای بزرگ، دانشجو بودند؛ الان هم همینجور است...در نهضت سوادآموزی دانشجوها نقش داشتند، در اقدامِ بهنگامِ تصرّف لانهی جاسوسی در سال ۵۸ اینها نقش داشتند؛یعنی نقش دانشجویان در اوّل انقلاب نقش برجستهای بود.» ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
* دانشجوی متعهد؛ جستجوگر همیشگی مسائل کشور
🔹 دانشجویان انقلاب اسلامی ایران، با اینکه بسیاری از آنها از نظر علمی و استعداد در مراتب عالی قرار داشتند، اما همگی با فداکاری و تعهد خود را وقف اهداف و نیازهای انقلاب کردند: «اینها همه دانشجو، اهل #علم و اهل تحصیل بودند. بعضیشان دارای استعدادهای خیلی خوب و مراتب عالی بودند؛ اما وجودشان وقف خواستههای انقلاب و نیازهای انقلاب بود. بنده همیشه این جمله را به دوستانم تكرار میكردم؛ الآن هم به شما میگویم كه هر انسانی باید تلاش كند، #نیاز_لحظه را بشناسد و آن را برآورده كند. اگر نیاز این لحظهی تاریخ را نشناختید و آن را برآورده نكردید و فردا فهمیدید، كار گذشته و دیر شده است... تاریخ و زمان و نیازهای جامعه اینطوری است؛ و این آن چیزی است كه جوان بخصوص #دانشجو از عهدهی آن برمیآید؛ میتواند آن را بداند و میتواند عمل كند؛ چون انرژی دارد؛ فعال است؛ چشمش باز است؛ ذهنش باز است؛ آینده هم متعلّق به اوست؛ برای خودش هم كار میكند.» ۱۳۷۸/۰۹/۰۱
🔸 دانشجوی متعهد و آگاه در ایران، از پیش از انقلاب تا به امروز، همواره در جستجوی مسائل مهم و حیاتی کشور بوده است. با انگیزهای سرشار از آگاهی و #نشاط که از محیطهای دانشجویی ناشی میشود، او تلاش کرده است تا آرمانهای بلند و تعهدآور خود را در پیگیری این مسائل به کار گیرد: «دانشجوی متعهد و آگاه از پیش از #انقلاب تا کنون همواره در جستجوی مهمترین مسائل جاری کشور بوده است. او با انگیزهی آگاهی و نشاطی که لازمهی محیطهای دانشجوئیست، در پی آن است که #آرمانهای_والا و تعهدآور خود را در پیگیری این گونه مسائل جستجو کند و در راه آن گام نهد.» ۱۳۸۱/۰۸/۰۶
* جنبش دانشجویی؛ پرچمدار عدالتخواهی و مبارزه با استکبار
🔹 هدفهای اصلی تشکلهای دانشجویی همواره بر اصول بنیادین حرکت دانشجویی استوار بوده است: «هدفهای اصلی تشکلهای دانشجوئی همان چیزهائی است که بر روی طاق بلند جنبش دانشجوئی نوشته شده: ضدیت با #استکبار، کمک به پیشرفت کشور، کمک به اتحاد ملی، کمک به پیشرفت علم، حضور و شرکت در مبارزه و پیکار همگانی ملت ایران برای غالب آمدن بر توطئهها و بر دشمنیها؛ اینها هدف اصلی است؛ این را باید فراموش نکنند. البته تشکلها از بدنهی دانشجوئی هم خودشان را نباید جدا کنند؛ یعنی اینجور نباشد که #تشکل، موجب تقسیم دانشجوها بشود. به دانشجوها نزدیک باشند.» ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
🔸 جنبش دانشجویی در ایران همواره جزو اجزای ضروری و مستمر جامعه بوده است و نباید متوقف شود، چرا که ویژگیها و ساختار نظام جمهوری اسلامی ایجاب میکند که این جنبش در کنار آن باقی بماند و در تحقق #اهداف کلان کشور مشارکت فعال داشته باشد: «این حرکت[دانشجویی] باید ادامه پیدا کند و این چیزی نیست که بتواند متوقف بشود؛ چون کشور در شرائطی است و نظام #جمهوری_اسلامی، ساخت و ویژگیها و مختصاتی دارد که حتماً جنبش دانشجوئی در کنارش بایستی حضور داشته باشد. این جنبش دانشجوئی در کشور ما در تاریخِ ثبت شده و شناخته شدهی خود، همیشه ضد استکبار، #ضد_سلطه، ضد استبداد، ضد اختناق و بشدت عدالتخواه بوده است. این ممیزات جنبش دانشجوئی ما از روز اول است تا امروز. اگر کسی مدعی جنبش دانشجوئی باشد، اما این ممیزات را نداشته باشد، صادق نیست. دست جنبش دانشجوئی نمیتواند در دست کسانی باشد که در #فلسطین قتل عام میکنند، در عراق جنایت میکنند، در افغانستان مردم را از دم تیغ میگذرانند؛ این جنبش دانشجوئی نیست. جنبش دانشجوئی خصلت و خاصیتش در کشور ما لااقل اینجور است - شاید در خیلی از کشورهای دیگر هم باشد - که ضد استکباری، ضد سلطه، ضد دیکتاتوری و طرفدار #عدالت است.» ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
@rahbari_plus
🔰 #بازخوانی| بسیجی بمانید
📝 «خط رهبری» به مناسبت دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با بسیجیان، گزیدهای از توصیههای حضرت آیتالله خامنهای خطاب به بسیجیان را بازخوانی میکند.
* جایگاه بسیج را بشناسید
🔸 من اصرار دارم که بسیجی قدر #بسیج را بداند، جایگاه بسیج را بشناسد، فلسفهی حضور بسیج را بداند؛ ۱۴۰۱/۰۹/۰۵ عطر بسیج را باید درک کرد، باید استشمام کرد، باید حقیقت این پدیدهی عجیب و مبارک را بدرستی فهمید. ۱۳۹۴/۰۹/۰۴ بسیج چهکاره است؟ شما با چه کسی طرفید؟ با چهار نفر اغتشاشگر داخل خیابان طرفید؟ بسیج فقط برای این است؟ در جغرافیای سیاسیِ دنیای #اسلام، بسیج جایگاه برجستهای دارد؛ ۱۴۰۱/۰۹/۰۵ قدر خودتان را بدانید. نه اینکه تفاخر کنید؛ نه، خاصیّت بسیجی بودن تفاخر نکردن است، امّا بدانید که خدای متعال به شما توفیق داده چه موضع مهمّی را انتخاب کنید و انتخاب کردهاید؛ قدر این را بدانید. ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
* بسیجی بمانید
🔹 خب، خوشبختانه امروز مجموعهی بزرگی از جوانهای کشور -بسیج، بسیج دانشجویی، کسانی که بهعنوان فکر اسلامی و فکر انقلابی امروز دارند در کشور حرکت میکنند که تعدادشان هم بسیار زیاد است- دارند این فکر را دنبال میکنند؛ این فکر را نگه دارید. ۱۳۹۵/۱۰/۱۳ نکتهی مهمّی که به نظر من هست، مسئلهِی ثبات و عدم #لغزش است؛ من خواهش میکنم به این اهمّیّت بدهید... جوان در معرض دو آسیب است: یکی آسیب عدم ثبات در راه، آن تغیّر فکری؛ یکی هم آسیب دچار شدن و مبتلا شدن به ابتلائات بشری؛ مُجمل و سربستهاش این است. ۱۳۹۸/۰۵/۱۰ بدانید که حوادث گوناگون، انسان را دچار تغییرات فکری میکند؛ گاهی انحرافها و زاویهها خیلی ریز شروع میشود، لکن وقتی ادامه پیدا میکند، این فاصله از خطّ مستقیم و اصلی مدام زیاد میشود. به این توجّه داشته باشید. ۱۳۹۵/۱۰/۱۳ روحیهی بسیجی، #مکتب_بسیجی و فرهنگ بسیجی. این را سعی کنید از دست ندهید. ۱۴۰۳/۰۹/۰۵ عزیزان من! ثبات در این راه، استقامت در این راه، یکی از واجبترین و مهمترین عوامل پیشرفت است. سعی کنید محیط خودتان را، پیرامون خودتان را، عناصر مرتبط با خودتان را و، پیش از همه، درون و دل خودتان را وفادار و باثبات نگه دارید نسبت به این آرمانها و نسبت به این راه و نسبت به این اهداف والا؛ قطعاً #پیروز خواهید شد، قطعاً پیروزی با شما خواهد بود. ۱۳۹۶/۰۹/۰۱ آن کسانی که توانستند کارهای بزرگ را در این مملکت انجام بدهند... این موفّقیّتهایی که ما در دفاع هشتساله پیدا کردیم، یا در خود #انقلاب پیدا کردیم، یا در برخوردها و تعارضات شدیدی که در طول این قریب چهل سال با انقلاب بوده پیدا کردیم، ناشی از ایستادگی و ثبات بوده...ثبات و ایستادگی در دین و در راه انقلاب یک چیز بسیار مهمّی است، به این بایستی توجّه کرد. ۱۳۹۵/۱۰/۱۳ بسیجی بمانید! از خدا کمک بخواهید برای بسیجی ماندن. ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
* بنیه معنویتان را تقویت کنید
🔸 برای #مقاومت بنیهی معنوی لازم است؛ آن چیزی که بنده روی آن تکیه دارم، اصرار دارم، این است. اگر بخواهید مقاومت کنید، باید بنیه داشته باشید؛ ۱۳۹۸/۰۹/۰۶ به تلاوت #قرآن، به مستحبّات، به قدری که توان دارید، به قدری که نشاط دارید، به قدری که آمادگی دارید توجّه کنید. ۱۴۰۱/۰۹/۰۵ در صراط مستقیم ثبات لازم است، باید دارای ثبات باشند. حالا غیر از کار اعتقادی و فکری و مانند اینها که حتماً در جای خود لازم است، یک مقداریاش مربوط میشود به #کار_عملی. ۱۳۹۸/۰۵/۱۰
* گناه نکنید
🔹 #تقوا لازم است؛ خودتان را مراقبت کنید؛ هم مراقبت شخصی کنید، هم مراقبت گروهی کنید. ۱۳۹۵/۰۹/۰۳ قدم اوّل این است و اگر این قدم تأمین شد، خیلی از مشکلات شما -مشکلات روحی، مشکلات معنوی و مشکلات مادّی- برطرف خواهد شد. همه در معرض گناهیم، همه در معرض لغزشیم؛ عرض کردم. مراقب باشید. اگرچنانچه این #مراقبت را شما داشتید -این مراقبت از خود را که اسم این مراقبت از خود تقوا است. تقوا که در قرآن این همه تکرار شده، یعنی همین مراقبت کردن از خود که گناه نکنید، که خلاف نکنید- خدای متعال به شما کمک خواهد کرد، شما را محکم نگه میدارد. ۱۳۹۴/۰۹/۰۴ همهی کسانی که اهل معنا بودند -بزرگان اهل معنا- که ما گاهی خدمت بعضی از اینها رسیدیم، توصیّهشان این بود که #گناه نکنید. بعضیها میگویند آقا چه ذکری را بخوانیم که مثلاً فرض کنید خیلی خوب باشد و به مقامات عالی [برسیم]؟ آنها میگفتند آقا ذکر پیشکش! گناه نکنید. ۱۳۹۴/۰۹/۰۴
@rahbari_plus
🔰 #خبر | رهبر معظم انقلاب درباره تحولات منطقه سخنرانی خواهند کرد
🔸 هزاران نفر از اقشار مختلف مردم چهارشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار درباره تحولات اخیر منطقه به سخنرانی خواهند پرداخت.
@rahbari_plus
🪧 #جدول | بسیجی بمانید
🔸 «خط رهبری» به مناسبت دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با بسیجیان، گزیدهای از توصیههای حضرت آیتالله خامنهای خطاب به #بسیجیان را بازخوانی میکند.
@rahbari_plus
🖼 #اطلاع_نگاشت | غربیها به وعدههایشان عمل نخواهند کرد...
🔸 هشدارهای ۶ ماه پیش رهبر انقلاب به بشار اسد
@rahbari_plus