🔺مرگ کشیشی که کوشید از مسیح تقلید کند
✍️یک کشیش ۳۹ ساله اهل #موزامبیک که تلاش کرد مانند آنچه در #انجیل متی آمده را تکرار کند و مانند عیسی مسیح ۴۰ روز روزه بگیرد، پس از انتقال به بیمارستان درگذشت. پدر فرانسیسکو باراجاه که موسس کلیسای انجیلی سنتا ترینیداد بود، پس از آن که توسط نزدیکان خود به بیمارستانی در شهر بیرا منتقل شد، به رغم تلاش پزشکان درگذشت./ bbc
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔹اقلیتها در سایه مردمسالاری دینی
✍️اغلب کشورهای جهان به لحاظ تضمین مشارکت سیاسی-اجتماعی شهروندان خود، قوانینی عام و مشترک دارند؛ بدین معنا که در آرمانیترین شرایط به جهت تأمین #دموکراسی، تمام شهروندان جامعه از هر قوم، دین، مذهب و ملیت، میتوانند بر حسب توانمندیهای خود در حوزههای سیاسی وارد شوند. کمتر جامعهای وجود دارد که حقوقی خاص و مستقل در این حوزه برای اقلیتهای دینی-قومی در نظر گرفته باشد. بدین لحاظ میتوان قانون اساسی جمهوری اسلامی را با توجه به ضمانتهای حقوقی ویژهاش برای مشارکتهای مدنی پیروان ادیان توحیدی، منحصر بهفرد دانست.
📨اختصاص چند کرسی مستقل در #مجلس قانونگذاری به نمایندگان پیروان ادیان توحیدی و برابری کامل حقوق و تکالیف در مقام ایفای نقش در این منصب، مسئلهای نیست که بتوان ساده از کنار آن عبور کرد و به اذعان نخبگان جامعه اقلیتهای دینی، امتیازی خاص برایشان محسوب میشود که در دیگر کشورها وجود ندارد.
❇️مردمسالاری دینی، برآمده از #انقلاب اسلامی و آرای بنیانگذار #جمهوری_اسلامی_ایران، ظرفیتی مناسب برای تحقق #آزادی_مدنی آحاد ملت فراهم ساخت که دستاوردهایش، آن را امروز به مثابه الگویی نزد سایر ملل آزادیخواه مطرح ساخته است.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
⭕️نیاز به مدل های درمانی روانشناسی در کلینیک فرقه درمانی
✍️نویسنده تغییر دین در #میسیولوژی معتقد است سالهای سال بوده روانشناسانی در دنیا در حال تحلیل عملکرد #فرقه هستند، ولی چون این منابع به فارسی ترجمه نشده است و همچنین کار علمی دانشگاهی در ایران برای مدل نویسی درمانی #روانشناسی انجام نشده است، غالب مشاوران در زمینه #فرقه به صورت تجربی به درمان می پردازند، نبود مدل درمانی علمی باعث شده در بحث کلینیک فرقه یک فعالیت منسجم و علمی انجام نشود
↙️درمانگرهای روانشناس بر اساس یک مدل درمانی به درمان فرد می پردازند، به طور مثال مشاوران خانواده با مدل زوج درمانی اکت به درمان می پردازند و مدل های دیگری با رویکرد های متفاوت وجود دارد که مشاوران بنا بر موقعیت از آنها استفاده می کنند.
🔸در روانشناسی فرقه و #روانشناسی_کانورت مدل های مختلف درمانی داریم ولی تاکنون پژوهش عمیق بر آن انجام نشده تا این مدل های شناسایی و ترجمه شوند. مدل های درمانی گاهی برای درمان برای درمانگر است و گاهی مدل ها برای مراقبت روانی نوجوانان توسط والدین و مربیان و غیره ... تدوین شده است. / حوزه نیوز
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
⚠️طاهری: مجبور به دخالت در سیاستم
▫️سرکرده حلقه، «پیش نویس شورای موقت گذار» ارائه کرد
☯️محمدعلی طاهری، رئیس #فرقه_عرفان_حلقه که چندی پیش به سبب مصاحبه ضعیف و فاقد پشتوانه علمیاش با شبکه بی.بی.سی فارسی، مورد نقد منتقدان و حتی هواداران قرار گرفت و بیش از گذشته، اعتبار خود را از دست داد، با حمایت از #اغتشاشات به صور مختلف، کوشید قدری از شدت این رسوایی بکاهد.
🔺در همینراستا، طاهری با انتشار بیانیهای از مداخله خود در مسائل سیاسی خبر داد و ابراز کرد هرچند همیشه از دخالت در امور سیاسی دوری میجسته لیکن اکنون ناگزیر به این امر شده! و گویا به سبب همین اجبار است که مانفیست و پیش نویس شورای موقت گذار و ریز به ریز جزئیات مربوط به کیفیت انتخابات و حاکمیت آینده را _ البته در مخیله خود_ پیش بینی و تعیین تکلیف کرده است.
🌀جالب آنکه تاکید میکند یکی از دلایل این اقدام، سوء استفاده برخی افراد حلقه از این #فرقه برای حمایت از شخصیت های اپوزیسیون است که به مذاق ایشان خوش نیامده و اگرچه موکداً اصرار دارند، نفعی یا نقشی در حاکمیت نخواهند داشت، اما شواهد و قرائن و دقایق مربوط به نقشه راه سیاسی و مبارزاتی که طراحی نموده، حکایت از حقایق دیگری دارد. روی بارز این گرایش از به اصطلاح استاد معنوی و عرفان به سمت قدرت طلبی، تعطیلی کلاسها و اعلام عام شدن در ماه گذشته بود. باید دید نقش آفرینی طاهری در بازی سیاسی هم عاقبتی مانند استاد معنوی بودنش دارد؟
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
📌تاریخچه تبشیر در ایران
✝️از حدود نخستین سالهای قرن پانزدهم میلادی، پای مبلغان #تبشیری به ایران باز شد. تنی چند از این مبشران پس از دیدار با شاه عباس اول، به عنوان سفیر دربار #صفوی، نزد #پاپ اعزام شدند و همکاری خود را با دربار ایران به طور رسمی آغاز کردند. به این ترتیب، صفویه به عنوان یکی از مهمترین خاندانهای مذهبی سلطنتی ایران، درگیر بازی پازلوار تبشیریها شد.
🔻 با توجه به اینکه امپراطوری #عثمانی، حائل میان #ایران و #اروپا و در عین حال، دشمن مشترک هر دو بود، لذا فعالیت کشیشان مسیحی در راستای اهداف سیاسی مبارزه با عثمانی و پیگیری #تبلیغ مسیحیت در ایران، رو به افزایش نهاد. بر این عوامل، باید به شرایط مساعد داخلی ایران، از جمله روحیه مهماننوازی و سعهصدر ایرانیان در برخورد با ادیان دیگر اشاره کرد که شرایط مناسبی برای فعالیتهای مبلغان تبشیری در ایران را فراهم نمود.
✍️از اواخر عصر صفوی، سیاست عثمانیستیزی سلاطین صفوی کاهش یافت و در نتیجه، اقدامات کشیشان مسیحی با ناکامی مواجه گردید و این روند پس از سقوط صفویه ادامه یافت. در دوره #افشاریه و #زندیه نیز، هرج و مرج و آشوبهای داخلی، موجب رکود فعالیتهای تبشیری در کشور شد.
📚دوره مهم دیگری که میتوان در تاریخچه حضور تبشیریها به آن اشاره کرد، ایرانِ پس از #جنگ_جهانی_اول است. در این دوره، فعالیت انجمن کلیسای تهران شدت گرفت و نشریات و کتب متعددی به زبان فارسی درباره مسیحیت منتشر شد.
🔺در دوران #قاجاریه و #پهلوی موج تازهوارد #مدرنیسم و دگراندیشی در ایران، مسیحیت تبشیری را یاری کرد تا شیوه دینداری متفاوتی را به میان قشر روشنفکر و دانشگاهیان بیاورد و جریان تبشیر در این دورهها با جدیت بیشتر و برنامههای گستردهتری ادامه یافت.
🔹پس از پیروزی #انقلاب اسلامی، به ویژه در چند سال اخیر که جریان تبشیری فعالیت خود در ایران را شدت بیشتری بخشیده، رویکردی متفاوت از گذشته یافته و روندی کاملا #سیاسی و #امنیتی به خود گرفته است.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
⚡️جای خالی ابراهیم بت شکن در افتتاح خانه اماراتی خاندان ابراهیم
🔹در حالی که خبر گشایش «بیت العائله الابراهیمیه» با مشارکت اسلام سنتی الازهر و سنتی های امارات با محوریت «عبداللّه بن بَیِّه» منتشر شد؛ جای خالی نمادهای دینی، اِلِمان ها هنری مذهبی که نشانگر تلاش های ابراهیم خلیل (ع) برای برپایی توحید و مبارزه با بت پرستی، برقراری عدالت و دفاع از مظلوم در جای جای این خانه مشهود بود. از نظر متفکران اسلام سیاسی، پنجه در پنجه ستمگران نهادن و سرپیچی علیه ظلم از بخش های پررنگ در سیره خلیل الرحمن (ع) است که سنتی های متولی احداث «بیت العائله الابراهیمیه» بدان توجهی نکرده اند.
🔸 در یک تقسیم کلی، نحوه مواجه کشورهای حاشیه خلیج فارس با جریانات اسلامی به سه دسته تقسیم می شود؛
(۱). کویت، عربستان و بحرین باحمایت از سردمداران جریان اسلام سلفی و ترویج نوسلفیه عموما اهداف فرهنگی خود را پیش می برند.
(۲). قطر با جانبداری از جریان اسلام سیاسی و مشخصا اخوان المسلمین سعی در جذب و حمایت بخشی از تفکرات سیاسی جهان اسلام را دارد.
(۳). امارات نیز با تکیه بر پتانسیل گفتمان اسلام سنتی در تعامل با تصوف و پررنگ کردن تساهل و تسامح صوفیانه، سعی در جذب بخش عظیمی از طریقت های جهان اسلام به سوی خود دارد. تکیه امارات بر انتخاب «عبداللّه بن بَیِّه» صوفی موریتانی الاصل به عنوان فقیه طراز اول خود این سیاست را تقویت کرد. از آن طرف، حمایت و اعطای تابعیت به «وسیم یوسف» صوفی و خطیب اردنی به عنوان سخنگو و بلندگوی مهمترین مسجد ابوظبی (مسجد الشیخ زائد بن آل نهیان) این سیاست پشتیبانی شد. تا جایی که نگاه صوفیانه «وسیم یوسف» به روابط جهان اسلام با اسرائیل سبب شد که او را «شیخ التطبیع» بنامند. همچنین حمایت بین المللی از خطابه های متساهلانه «حبیب الجفری» به عنوان صدای فرامرزی امارات در رسانه های ماهواره ای و مجازی، این تساهل را در این هفت امارت شیخ نشین بلند آوازه تر کرد.
🔹 هر چند امارات ادعا کرده است در ساخت بیت العائله الابراهیمیه، از نمادهای یکسان و حتی یک شکل و اندازه استفاده کرده است؛ ولی تسمیه مسجد و کلیسای این مجتمع به نام «احمد الطیب» و «پاپ فرانسیس» از مشاهیر معاصر و تسمیه کنیسه به نام «موسی بن میمون متوفی ۶۰۱ قمری» فیلسوف قدیمی یهودی ادعای تساوی دینی را با چالش جدی مواجه کرده است./ منبع: مسلمنا
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔺گلستان هفتم، «کودتای سیاسی» بود
🌀اعتراف تازه دراویش
⏮ با گذشت پنج سال از فاجعه #گلستان_هفتم که با تهدید امنیت ملی، به شهادت تنی چند از ماموران نیروی انتظامی و بسیج منجر شد، اینک #دراویش افراطی منتسب به فرقه سلطانعلی شاهی گنابادی، زبان به اعتراف گشوده و این اغتشاش آفرینی را «کودتا علیه نظام» خواندند که از سال ۹۶ آغاز کرده و تا #اغتشاشات اخیر تداوم داده اند. البته این کودتاچی شدنِ پرطمطراق امروز، به قیمت زیر سوال رفتن ادعاهای دیروزشان مبنی بر حرکت معنوی بودن گلستات هفتم و دفاع از پیر و مراد است که برای ساکنان رنگ به رنگ سرزمینباد، چندان ناآشنا نیست. چراکه هرجا شرایط اقتضا کند، رنگ عوض کرده، شبکلاه نسیان بر سر کشیده، هدف خود را دنبال می کنند. به هر حال، این اعتراف و افتخار به کودتاچی بودن _ یا شدن!_ ابزارهای قضاوت در خصوص فاجعه گلستان هفتم را تکمیل تر کرده و اگر اندک ابهامی در خصوص امنیتی و ضدحکومتی بودن آن حرکت باقی بود، دیگر به یقین مبدل شد.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔺فرقه تبشیری مونیسم
⛪️در میان دهها جنبش و فرقه برآمده از #مسیحیت #تبشیری، #مونیسم یا #کلیسای_اتحاد به دلایل نفوذ سیاسی، شبکه گسترده اقتصادی، امپراطوری رسانهای و ازدواج تشکیلاتی، شناختهشدهتر از سایرین بوده و نام این جریان را به عنوان یکی از فرقههای پرحاشیه تبشیری در جهان مطرح ساخته است.
#سان_میونگ_مون، بنیانگذار این فرقه، ادعا کردهاست که مأموریت #مسیح روی زمین ناتمام مانده و دنیا اکنون آمادگی پیدا کرده که کار مسیح تکمیل شود.(1)
به طور کلی، الهیات فرقه مون بر سه اصل تأکید دارد:
🔸 داستان آفرینش؛ به اعتقاد سان میونگ مون، ویژگی نر و ماده و دوگانگی خلقت، از سرشت دوگانه خدا سرچشمه میگیرد. همین باور به ثنویت و دوگانگی در ذات خدا، کلیسای اتحاد را از مسیحیت تثلیثی جدا میکند.
🔸 هبوط آدم؛ در باور هبوط مورد اعتقاد کلیسای اتحاد، وقتی آدم و حوا در حال طی مرحله رشد به سمت تکامل بودند، حوا توسط شیطان اغوا گردید و در نتیجه ی این سقوط، شیطان، به عنوان پدر روحانی و معنوی نسل بشر بر وی حاکمیت یافت اما برنامه خداوند برای احیای مجدد و نجات بشر پابرجاست.
🔸 احیای مجدد؛ این احیا تنها از طریق فردی انجام میگیرد که اهداف الهی مقرر شده برای آدم و حوا را عملی سازد. این شخص باید تکامل یابد، ازدواج کند و خانوادهای پاک و بیگناه بپرورد و آنگاه این کمال را در سرتاسر هستی #تبلیغ کند. اعتقاد به ازدواج تشکیلاتی موسوم به برکت نیز از همین جا نشأت میگیرد که یکی از عوامل متمایزکننده این فرقه محسوب میشود.(2)
📚پینوشت:
۱. شناخت مسیحیت و بدعتها، کشیش داود طوماس
۲. آرشیو تحقیقی روشنگر.
🆔@RoshangarMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکان بازی افراد سودجو اینبار تحت عنوان ناروانشناسان
✅در اقدامی از سوی #سازمان_نظام_روانشناسی کشور، اسامی روانشناسنمایان یا ناروان شناسها منتشر گردید.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
فرقههای نوظهور و تناسخ
✍ یکی از بزرگترین و مهمترین دغدغههای بشر، مقوله #مرگ است. عدهای با اتخاذ رویکرد مادیگرایانه در این رابطه، بحث #تناسخ را مطرح کرده و ادیان ابراهیمی، مقوله معاد را پیش کشیدهاند.
♻️فرقههای نوظهور با توجه به همراستا بودن و هماهنگی کامل نظریه تناسخ با اهدافشان، به شدت از این نظریه استقبال کردهاند، بهگونهای که تناسخباوری اساساً به عنوان یکی از شاخصهای مشترک فرقههای نوظهور شناخته میشود.
دلیل استقبال فرقههای نوظهور را در دو بعد میتوان بررسی کرد:
🔸 تأمین اهداف و تطمیع سردمداران فرقهها؛ ماهیت و مفهوم تناسخ، به لحاظ زیر سؤال بردن #معاد و عدل الهی، مفر خوبی برای سردمداران جریانهای معنوی کاذب فراهم ساخته تا بدون دغدغه و هراس از بازخواهی، توجیهی برای فریبکاریها و اعمال انحرافیشان یافته و مطامع خویش را دنبال نمایند.
🔸 تسامح دینی و شریعتگریزی؛ رهایی از اندیشه رسیدگی به اعمال و تکالیف دینی بر اساس باور به تناسخ، راه حل خوبی برای افرادی است که به دنبال راحتطلبی، فرار از شریعت و بیقیدی هستند.
افراد فعال در این حوزه مانند #پائولو_کوئیلو، #اوشو و برخی نویسندگان روانشناسی موفقیت مانند #برایان_تریسی و #وین_دایر، به صورت مستقیم و غیر مستقیم در آثار خود به این مقوله پرداختهاند.¹
۱. محمدحسین کیانی، مقاله مؤلفههای معنویتهای نوپدید، کتاب نقد.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔺واتیکان در مورد اتهامات جنسی یک «کشیش هنرمند» تحقیق میکند
▫️#واتیکان اعلام کرد که اتهامات سوء استفاده جنسی، روانی و معنوی علیه یکی از اعضای برجسته کلیسای کاتولیک بسیار معتبر است و محدودیت ها علیه او تشدید شده است.
⛪️ این دستور در بیانیهای در وبسایت خود اعلام کرد که قصد دارد آنچه را که «رویه داخلی» نامیده میشود علیه #کشیش -مارکو ایوان روپنیک- هنرمند مشهور موضوعات مذهبی آغاز کند. حدود 25 راهبه سابق و زنان دیگر روپنیک 69 ساله را متهم به آزار و اذیت کرده اند. بخشی از این اتهامات مربوط به حدود 30 سال پیش است که این کشیش یسوعی مدیر معنوی جامعه راهبه ها در زادگاهش اسلوونی بود و بخشی دیگر مربوط به زمانی است که او به رم رفت تا حرفه خود را به عنوان یک هنرمند دنبال کند.
📂ناظر این پرونده گفته به دلیل کثرت اتهامات و اینکه برخی قربانیان اصلاً یکدیگر را نمیشناختند و با هم ارتباط نداشتند، به شدت معتبر است.
📡برخی از زنان قربانی به رسانههای ایتالیایی گفتهاند که روپنیک کاریزماتیک از موقعیت خود به عنوان مدیر معنوی آنها برای وادار کردن آنها به داشتن #رابطه_جنسی با او استفاده کرده است. یکی از راهبههای سابق به او گفت که چگونه از کنترل روانی او برای وادار کردن او به اعمال جنسی استفاده کرد و از «پرخاشگری ظالمانه روانی، عاطفی و معنوی» برای «ویران کردن» او استفاده کرد.
⚠️رسواییهای جنسی در نهاد کلیسای #کاتولیک درحالی این دستگاه را در بر گرفته که هفته گذشته نیز کلیسای #پرتغال تحقیقات گستردهای برای شناسایی قربانیان آزارهای جنسی کلیسای این کشور در چند دهه گذشته آغاز کرد.
🆔@RoshangarMedia
🔺خشونتگرایی در فرق درویشی
✍️یکی از شاخصهای اغلب فرقههای انحرافی، گرایش به #خشونت است و این خشونت ابزاری است برای پیشبرد برنامهها و تحقق اهداف فرقه.
🔴خشونتگرایی در فرق #درویشی بهصورت پنهان و آشکار در جریان بوده و هست. دست زدن به اعمالی مانند ترور حجتالاسلام #عباس_صبائی_گلپایگانی توسط عوامل فرقه #نورعلیاللهی، طرح فلسفه زور برای مجبور کردن پیروان در مسیر خودسازی، تجاوز به مریدان زن در فرقه #نوربخشیه و ترور شخصیت و حذف فیزیکی افراد در فرقه #گنابادی و مجذوبان نور، چند مورد از موارد دست زدن به خشونت توسط این فرقهها است.
📝در تبیین چرایی گرایش به خشونت در فرقههای درویشی، مهمترین مسئله، رابطه مراد و مریدی و مریدپروری است که تأکید زیادی بر آن میشود. لزوم سرسپردگی محض به قطب، شرایط را برای سوءاستفادههای هر چه بیشتر سرکرده و دیگر بالادستیها از مریدان فراهم میسازد. خود شرایط پذیرفتهشدن در برخی فرقههای درویشی و اعمال و آداب و رسوم خاص آن مانند دستبوسی، پابوسی، سجده به قطب و...، ناخودآگاه مرید را برای این سوءاستفادهگریها آماده و تربیت میکند. بیشتر این خشونتها به سبب همین رابطه مراد و مریدی، مسکوت میماند و علنی نمیگردد، چون مریدان تحت تأثیر القائات قطب میاندیشند این رنجها بخشی از طی طریقت و سیر و سلوک عارفانه است.
🔹مسئله زمینهساز دیگر برای حاکمیت خشونت فرقهای، غلبه گرایشهای اینجهانی و قدرتطلبیهای اقطاب فرق درویشی بر گرایشهای بهاصطلاح عرفانیشان است. این شهوت قدرت و مالاندوزی، ارضا نمیشود مگر از راه بهرهکشی و استثمار مریدان و اعمال فشار بر جامعه بیرونی که یکی از سادهترین ابزارهای تحققش، اعمال خشونت است.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
35.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☯️🕉☮️ در محیط های جوان مراقب این عرفانهای کاذب هم باشید!
🔰عرفانِ ناب را کجا باید جستجو کرد؟
#حتماً_ببینید
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔺تبشیر خاموش در آثار کاترین پاندر
✝️تحول و توسعه رسانههای ارتباط جمعی و شبکههای اجتماعی، زمینه را برای عرضاندام مجدد کتابهایی با موضوع دعا، قانون جذب، مراقبه و مدیتیشن و... در قالب تازه فراهم ساخته است. نمونه بارزش، تبلیغ کتب صوتی یا محصولات چندرسانهای با محوریت موضوعات مذکور از آثار شخصیتهایی چون برایان تریسی، اشو، پائولو کوئیلو، کاترین پاندر و... است.
⚠️ هرچند #کاترین_پاندر در کشور ما بیشتر در زمره نویسندگان قانون جذب و روانشناسی مثبت شناخته میشود اما تمرکز وی بر مبانی اعتقادی #مسیحیت و اذعانش بر مقام معنوی خویش به عنوان یک #کشیش، حساب او را از سایر نویسندگان این حوزه جدا میسازد.
در بررسی آثار پاندر، آنچه در نخستین نظر به چشم میآید، تمرکز بر روشهای توانگری و کسب حداکثر رفاه و ثروت است و خلأهای معنوی اجتنابناپذیر سبک زندگی غربی و سردرگمیهای روزافزون بشر امروزی، میطلبد که رنگ و بویی از معنویت، چاشنی کار گردد تا نتایج موردنظر، بهتر تحقق یابند و این همان ترفند مورد نظر کاترین پاندر در آثارش است؛ لباسی از معنویت و عرفان و باطنی کاملاً مادیگرا.
🔰پاندر را باید نویسنده زیرکی دانست، چرا که با قرار دادن خود در زمره نویسندگان روانشناسی موفقیت و ارائه ظواهری از عرفان با همان تکنیکهای رایج در اینگونه کتب یعنی #قانون_جذب، مراقبه، تمرکز و...، به صورت خزنده، دیگر مأموریت خویش در ردای مبلغ مسیحیت محقق میسازد. سراسر کتابهای وی، پر است از اشارههای مستقیم و غیرمستقیم و نقلقول از اناجیل و دیگر کتب و شخصیتهای برجسته مسیحیت. حتی در برخی، پا را فراتر گذاشته و یک بخش یا فصل را به برخی آموزههای مسیحی مانند عشریه( از وجوه شرعی مسیحیت) اختصاص داده است.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
ایام نشاط و شور امت آمد
هنگام سرور و اخذ حاجت آمد
میلاد حسین است و ابوالفضل و علی
یعنی که سه منشأ سعادت آمد
آن ماه که ماه حاجتش میخوانند
ما بین دو خورشید امامت آمد…
🌸 *فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و میلاد باسعادت سرداران کربلا مبارک باد.🌸*
🆔@RoshangarMedia
🔸تصوف در خرقه تزویر
✍آنچه امروز با نام #تصوف در جهان مطرح است، سنخیت و همپوشانی چندانی با آرمانها و ارزشهای تصوف نخستین ندارد.
💢گذر تصوف از مراحل مختلف تاریخ و شکلگیری تصوففرقهای، نقش انکارناپذیری در این مهم داشتهاست؛ تشکیلاتی شدن و جذب حداکثری، به عنوان شاخصه اصلی تصوف فرقهای، با اهداف خاص و ابزارهای تحقق آنها، عملاً تعریف تازهای از تصوف عرضه نموده که غلبه گرایشهای اینجهانی بر آن مشهود است.
🔀بررسی نهادهایی که با عنوان تصوف در حال فعالیت در عرصه بینالمللی هستند، یکی از شواهد بارز این حقیقت است. به عنوان مثال، انجمن بینالمللی تصوف، با راهانداختن مجموعهای از مؤسسات زیرمجموعه در موضوعات مختلف و بهویژه برپایی همایشهای سالانه در بعد فراملی، به نوعی مدعی رهبری جریان تصوف بوده و با اقدامات خود، چهرهای نوین از عرفان را به جهان ارائه میکند؛ چهرهای که با قرائتهای #اسلام_آمریکایی، همخوانی داشته و میتوان آن را فرزند و نتیجه یک طرح و نقشه دانست؛ یعنی ایجاد شبکهای از مسلمانان میانهرو در دنیا.
🌀رویکرد پلورالیستی این انجمن در ارائه کرسی به فرقههایی چون #بهائیت و برگزاری دورههای #عرفان با رنگ و بوی غیراسلامی و غربی، از مظاهر رویکردهای متفاوت تصوف در دهههای اخیر است.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
💠دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با رایان الکلدانی، رئیس جنبش بابلیون
🔸روز پنجشنبه چهارم اسفند ماه، رایان الکلدانی، رئیس جنبش بابلیون به همراه خانم ایفان فائق جابرو، وزیر مهاجرت #عراق با دکتر امیرعبداللهیان در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد دیدار نمودند.
✅در این دیدار، وزیر خارجه کشورمان، ویژگی #سردار_سلیمانی در مبارزه با #داعش را، احترام و اهمیت ویژه به اقلیت مذهبی و مسیحیت در عراق دانست.
✝رئیس جنبش بابلیون در این دیدار، به تشریح اقدامات و خدمات منحصر بفرد سردار سلیمانی به جامعه #مسیحیت در عراق پرداخته و تصریح نمود که جامعه مسیحیان عراق، حاج قاسم را متعلق به خود می دانند و #امنیت خود را مرهون رشادتهای این سردار بزرگ ایران میباشند.
🔰دکتر امیرعبداللهیان ضمن تشکر از این حق شناسی ارزشمند جامعه مسیحیان عراق، جامعه مسیحیان ایران را از هم میهنان شریف و غیرتمند کشور دانسته و بر تعاملات متقابل مسیحیان ایران و عراق تاکید نمود.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔺نسبت ناروای صوفیه به علمای ربانی
✍️ واژه قشری و علمای ظاهر از مفاهیمی است که صوفیه به علما و فقهای شیعهی مخالف خود نسبت میدهند و این مطلب از آن جهت است که ایشان تصوف را مغز دین میدانند و بزرگان خود را هدایت کنندگان به آن، درنتیجه ایشان علمای باطن و چونکه شریعت را همچون پوستهای برای مغز دین فرض کردهاند، فقها را علمای ظاهر یا قشری نام گذاردهاند[1]
↙️ زیرا ایشان (علما) از نظر صوفیه، فقط هدایت کنندگان مردم به پوسته دین هستند. در حالی که نکته حقیقی آن است که صوفیان به خاطر آنکه از روشنگری علمای ربانی شیعه، هراسان هستند، بدین نحو مریدان خود را از استماع موعظههای روحانیت منع میکنند تا همواره مریدان سادهلو از ارتباط با علمای دین دور باشند.
💠 «علامه امینی صاحب کتاب گرانقدر الغدیر میفرمود: عدهای از زائران تهرانی روزها به منزل ما میآمدند و یک نفر صوفی نیز همراه آنان بود. پس از دو جلسه آن شخص صوفی دیگر نیامد، سراغ او را گرفتم، گفتند هر چه اصرار کردیم او حاضر به آمدن به منزل شما نشد و گفت: میترسم این آقا در من اثر بگذارد و ارادتم به آقای صالح علیشاه کم شود.»[2]
🔰 بنابراین نسبتی که صوفیه به علما و فقهای ربانی میدهند از روی عناد و خدعه و به جهت دور نگاه داشتن مریدان فریب خورده صوفیه از علما است.
پینوشت:
۱.لاهیجی محمد، مفاتیح الاعجاز، نشر علم، تهران، 1381، ص 731
۲.مدنی محمد، درخانقاه بیدخت چه میگذرد؟، راه نیکان، تهران، 1391، چاپ پنجم، ص 158.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
بهائیت و رشد منفی اعضا
✍️ با افزایش فعالیت رسانهای و بالا رفتن سطح آگاهی مردم، عملکرد تشکیلاتی و آمیخته با فریب #بهائیت، بیش از پیش بر همگان آشکار شد. بهائیت با وجود بهرهگیری از حداکثر امکانات و به کارگیری ترفندهای یارکشی، نتوانسته جمعیت قابل ملاحظهای برای خود دستوپا کند و همین تعداد اندک نیز در سراشیبی ریزش حداکثری قرار گرفتهاست.
🌐 علیرغم تلاش تشکیلات در مسیر تبلیغ و توسعه بهائیت، همراستا با پشتوانههای مالی، مخارج هنگفت تبلیغاتی، باجدهی به برخی کشورها و سازمانها و... طبق آمار رسمی و آشکار، جمعیت بهائیان هر سال به میزان بیشتری کاسته و افرادی هم که به سختی و با هزینههای فراوان عضو فرقه شدهاند، به مرور زمان دلسرد میشوند.
دلایل زیادی منجر به کاهش جمعیت بهائیان سراسر جهان شده که به مهمترینشان اشاره میشود:
🔸 عدم تطابق رفتار و اعمال مطرح شده از سوی تشکیلات با افراد، قبل و بعد از بهائی شدن.
🔸 اعتقاد ضعیف و بیپایه سران فرقه.
🔸 تفکیک طبقاتی حتی در فعالیتهای مذهبی.
🔸 عدم تطابق گفتار و عملکرد سران تشکیلات بهائیت.
🔸 فشارهای درونی و داخلی بر اعضا.
🔸 فعالیت تشکیلاتی-هرمی غیر قابل قبول برای اعضا.
🔸 ارزش قائل نبودن برای کیفیت حقیقی معنوی.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
جنبشهای نوپدید و جهانیشدن
✍️جنبشهای #معنویتگرای نوپدید را از ابعاد گوناگون میتوان بررسی کرد؛ اما بررسی آنها از منظر جهانیشدن، میتواند ما را با علت گسترش فزاینده این جنبشها در جهان آشنا کند.
🔺 تفکر مدرن با فروکاستن #دین به یک امر غیر وحیانی میکوشد دین را امری انسانی و مطابق میل آدمی جلوه دهد که صرفاً معنویتی در خدمت بشر است زیرا تا زمانی که دین امری تعبدی و وابسته به وحی از سوی موجودی متعالی قلمداد شود، با اصول مدرنیته خصوصا اومانیسم در تعارض است.
🔹بدین ترتیب آنچه در نظر پیروان جنبشهای نوپدید به هسته اصلی دین تعریف میشود عبارت است از: تعالی خویشتن خود و یافتن الوهیت حقیقی در درون خویش.
⬅️ چنین تعریفی متضمن حضور حداکثری بشر و تصمیم و اختیار او در عین حضور حداقلی خداوند و امر و نهی او است.
بنابراین، جنبشهایی که غایت خود را تحول فردی اعلام کرده و مریدان را از هرگونه مسئولیتی معاف کرده، مدعی شفابخشی آلام بشر میشوند، به شدت مورد اقبال قرار میگیرند و در عصری که ارتباطات، زمان و مکان را پشت سر گذاشته است، در اقصی نقاط جهان پیروانی پیدا میکنند.
🔘 بودیسم و آموزههای آن در قالب یوگا و جنبش BTS از نمونههای جریانهای معنوی نوپدید هستند که علیرغم خواستگاه شرقی، پیروانی از اقصینقاط جهان دارند.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🟦خلیفه ارامنه آذربایجان:«ایران ضامن ثبات سیاسی و امنیت مرزی در منطقه است.»
✍️گروه ترجمه«روشنگر»:دکتر عابدینورامین کنسول جمهوری اسلامی ایران در کاپان، روز چهارشنبه 26 بهمن به #خلیفهگری_ارامنه_آذربایجان رفت و با اسقفاعظم گریگور چیفتجیان دیدار کرد.در این دیدار دکتر نظیف مسئول دفتر روابط ایران-ارمنستان نیز دکتر عابدین را همراهی میکرد.
🔺اسقفاعظم ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان، به اهمیت روابط عمیق موجود میان #ارمنستان و #ایران اشاره کرد و گفت:«منشأ این روابط دوستانه، در اعماق تاریخ نهفته است، این دو ملت قرنهاست با هم همسایهاند.امروز دو کشور وارد دور تازهای از اعتماد متقابل شدهاند، که افتتاح کنسولگری شما در کاپان مؤید این حرف است.»
🔰خلیفه ارامنه آذربایجان در ادامه، نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه را عالی توصیف کرد و افزود:«ایران ضامن ثبات سیاسی و امنیت مرزی در منطقه است.»
◀️مرتضی عابدین ورامین کنسول ایران در کاپان مرکز استان سیونیک ارمنستان، ضمن قدردانی از استقبال گرم اسقفاعظم، اشاره مختصری به وضعیت ارمنیان سیونیک و فعالیتهای #کنسولگری_ایران_در_کاپان نمود.
📚در پایان این دیدار حدوداً یک ساعته، دو طرف قول همکاری و اجرای پروژههای مشترک در سیونیک را دادند. در این فرصت، اسقفاعظم گریگور چیفتجیان مجموعه کتاب دوجلدی خود، درباره تاریخ خلیفهگری ارامنه آذربایجان را به کتابخانه کنسولگری و کتابخانه ملی کاپان اهدا کرد.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
⚠️ادعای عجیب وگل به خودی سازمان تبشیری «ماده ۱۸»
❌مسیحیان ایران، حق انجام مناسک دینی ندارند!
✝️سازمان تبشیری ماده۱۸ که خود را در زمینه حقوق بشر، فعال میداند، در تازهترین گزارش سالانه خود علیه نظام جمهوری اسلامی، بار دیگر مجموعه ادعاهایی را در خصوص نقض حقوق اقلیتهایدینی، به ویژه #مسیحیان ایران (ارامنه و آشوریان) مطرح ساخته و مدعی شده، پیروان مسیحی شناخته شده در قانون اساسی، حق انجام مناسک دینی خود را ندارند.
روشنگر مدیا
⚠️ادعای عجیب وگل به خودی سازمان تبشیری «ماده ۱۸» ❌مسیحیان ایران، حق انجام مناسک دینی ندارند! ✝️سازم
↙️ این ادعای عجیب در حالی است که همه روزه گزارشهایی از انجام آزادانه مراسم آیینی دین #مسیحیت در کلیساهای سراسر کشور از سوی رسانههای داخلی و خارجی منتشر میشود. همچنین ایران، تنها کشوری است که بزرگترین و مهمترین رویداد آیینی مسیحیت همه ساله در «قره کلیسا» با حضور مسیحیانی از نقاط مختلف ایران و جهان در آن به صورت کاملا مستقل و تحت حمایت کامل برای تامین #امنیت این آیین چندروزه ، در آن برگزار میشود. باید به اینها، حق برخورداری از آموزش مستقل، استفاده از زبان بومی در آموزش ، برخورداری از نمایندگان مستقل در مجلس شورای اسلامی برای هر یک اقلیتهای #ارامنه و #آشوری و... را نیز افزود که قابلیت در کشورهای همسایه مانند عراق، با وجود اقلیت مسیحی نسبتاً بالا، از داشتن نمایندگان مستقل محرومند و به صورت تجمعی در مجلس حضور دارند.
♻️به هر حال موضع معاندانه ماده ۱۸ در طرح ادعاهای تکراری دستگیری افراد (بدون اشاره به جرایم ایشان) یا حمایت از اغتشاشات ۱۸، کاملاً طبیعی است اما ادعای پیشگفته در خصوص نداشتن حق انجام مناسک دینی ، گل به خودی است که چیزی جز رسوایی در بر نخواهد داشت و سازمان مزبور دست کم در اینجا دچار اشتباه بزرگی شده است.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔷همایش ملی عرفان اهل بیتی در قم برگزار می شود
🔰 دبیر علمی همایش عرفان اهل بیتی بیان کرد: همایش ملی عرفان اهل بیتی با پیام مرجع عظام تقلید آیت الله جوادی آملی چهارشنبه ۱۰ اسفندماه در قم برگزار میشود.
🔹 حجتالاسلاموالمسلمین دکتر محمدجواد رودگر، مدیر گروه فلسفه پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دیروز ۶ اسفندماه در نشست خبری همایش ملی عرفان اهلبیتی که با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، گفت: همایش ملی عرفان اهلبیتی توسط گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری مجمع جهانی و دانشگاه بینالمللی اهلبیت (ع)، موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا (ع)، دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مرکز پژوهشهای اسلامی سازمان صداوسیما و موسسه تحقیقاتی انوار توحید و با حضور صاحبنظران این حوزه برگزار میشود./ادامه
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
طرح روحی
📗اصل #طرح_روحی توسط روحی ارباب که از #بهائیان مهاجر ایرانی در کلمبیا بود، به مرکز اصلی تشکیلات در #حیفا فرستاده و در آنجا به صورت منسجم طراحی شد.
طرح روحی در چهار قسمت تنظیم شدهاست:
🔸 کلاسهای بزرگسالان یا حلقههای مطالعه؛
این کلاسها برای افراد ۱۵ سال به بالا در قالب دورهمی برای مطالعه کتابهایی خاص، طراحی شده و فردی تحت عنوان تیوتر(تسهیلگر)، هدایت جریان مطالعه و بحث را بر عهده دارد.
🔸 نوجوانان؛
کلاسهای نوجوانان شامل رده سنی ۱۲ تا ۱۵ سال میشود. بهائیت از طبع جستجوگر این قشر سوءاستفاده کرده و از آنجا که این گروه عموماً به دنبال تفاوت و تأثیرگذاری بر محیط پیرامونند، بهائیت اقداماتی عملی را در این دوره قرار داده تا جذب بیشتری صورت گیرد.
🔸 کودکان؛
بهائیت به کمک کارشناسان ماهر، دریافت برای سیطره و استعمار ملتها، غلبه در بخش اعتقادی جامعه از بقیه امور مهمتر است و یکی از اصلیترین فعالیتها نهادینهکردن بهائیمنشی در #کودکان است.
در عملیات نهادینهسازی، از تکنیکهای علمی استفاده شدهاست. مثلاً برای هر مفهوم، چهار فعالیت عملی همچون بازی، داستان، نمایش و... تعریف میشود که فرآیند آموزش، ضمن آن انجام میشود.
🔸 جلسات دعا؛
بهائیت برای پوشش همهجانبه جامعه، برای آن دسته از افرادی که از سن آموزش گذشتهاند یا موقعیت برگزاری و شرکت در کلاس ندارند، جلسات دعا را به عنوان یکی از دم دستترین شیوههای ابراز وجود مورد تأکید قرار دادهاست.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09